Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
baadir
27 Şubat 2006, 23:00
1300 km civarındayım. 1000 km den sonra motoru açmak için biraz bastım. 3-4-5 vites vites geçişlerini 9000 devire çıkarttım. kısaca biraz zorladım. motor biraz açıldı gibi ama motordan yanık kokusu geliyo ve ne olduğunu anlamış değilim. yardımlarınızı bekliyorum...
leonine
27 Şubat 2006, 23:52
bende geliyorum aranıza az kaldı.
ben krem rengi düşünüyorum herkez siyah alıyor biraz farklı olmalı ön çatalı uzatıp. lastiklere de yanak taktıracağım. birde yan çantaları çıkarıp. her yerine airbrush yaptırmayı düşünüyorum ama ruhsatta airbrush sorun yaratırmı yani işletsek desenli motor diyemi geçecek.
leonine
27 Şubat 2006, 23:52
bende geliyorum aranıza az kaldı.
ben krem rengi düşünüyorum herkez siyah alıyor biraz farklı olmalı ön çatalı uzatıp. lastiklere de yanak taktıracağım. birde yan çantaları çıkarıp. her yerine airbrush yaptırmayı düşünüyorum ama ruhsatta airbrush sorun yaratırmı yani işletsek desenli motor diyemi geçecek.
jarmen
28 Şubat 2006, 06:09
Dostlar gecen gün bir sl150'ciye rastladım serviste 5000 bakıma gelmişti, hicbir sorun yaşamamış 5000 km boyunca. Haberiniz ola.
zeda3000
28 Şubat 2006, 12:05
sss hayirli olsun ne diyim artik ogretecek bi seyim kalmadi aslinda. Sanal ortamda motor dersi veren ilk ben olmusumdur kesin. Bu arada motorun islansin bi sey olmaz o sekerden yapilmadi :-)
Taraa cevabini yazdim simdi halen sorun var ise servisi ara birini gondersinler. Vites dislin veya debriyaj telinde bi ariza olabilir. Cok zorlama garanti ile basini agritmasinlar hemen servise bildir.
Ve ucuncu olay su anda yarim depodan biraz ustundeyim ve motor 310 km menzil yapmis full depo koydugumdan beri. Bu demek oluyor ki performans hava filtresi sehir icinde tassaruf sagliyor. Eger full depo ile 550 km yapar isem opupte basima koyacam millet.
baris
28 Şubat 2006, 13:58
S.S.S hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
:pale: Cumartesi korka korka getirdim motoru avrupa yakasından anadolu yakasına. Vites geçişinde de belki benden kaynaklı bir sorun olabilir bazen boş vitesi bulmakta zorlanıyorum (acemilikten bir kaç kere stop ettirdim de) ama 2 den direk boşa almaya çalıştım bununla ilgili olabilirmi yani 2 den boşa değilde önce 1 e sonra boşamı almak gerekiyor.
:pale: Diğer aklıma takılanda 2 adet korna var. ama 2. korna nerde bir sürü varyasyon denedim. Farlar yanıkken çaldım kapalıyken çaldım uzunları yaktım falan milleti baya rahatsız ettim yani. Bu 2. korna nasıl çalıyor. Yada ikisi bir aradamı çalıyor.
Bilgilendirirseniz sevinirim. :queen:
zeda3000
28 Şubat 2006, 16:09
Baris iki tane korna ayni anda caliyor.Tek korna olsaydi role de tek olurdu ve akuye yuklenirdi. Ikisi ayni anda calisiyor o sorun degil sen bas kornana hem sesi de bayagi gur. Vitesi 1 den bosa vermen daha guvenli olur. Ilerde ayagin alisinca hemen gecis yaparsin. Simdi zorlama kendini. Dikkatli sur.
Olcan138
28 Şubat 2006, 22:18
baris, sen de güle güle kullan motorunu. Sanırım cumartesi sen almadan hemen önce üstüne binip son değerlendirmeleri yaptım boy-pos uyumu konusunda. Sana da teşekkür ederim o yüzden.:queen:
Zebedee
01 Mart 2006, 15:39
yaaa arkadaslar.. sizin fikrinizi alabilirmiyim...
bir defa Keeway konusunda karara vardim.. amaaaa...
2500 YTL ile SuperLight 150 mi alsam yoksa
kendimi oldukca zorlayarak 4000 YTLye LandCruser'mi alsam.. :pale:
tamam 2 silindir 250 cc ama benim daha önce hic motorum olmadi. ilk kez olacak.. sizce aradaki farka ve beklemeye deger mi yoksa, SL iyi bir secim olur mu? :wiinkk:
baris, sen de güle güle kullan motorunu. Sanırım cumartesi sen almadan hemen önce üstüne binip son değerlendirmeleri yaptım boy-pos uyumu konusunda. Sana da teşekkür ederim o yüzden.:queen:
Rica ederim ne demek. Ben nasıl durdum bilmiyorum üzerinde ilk kez oturdum ve sürmeye başladım.
Ben geldiğimde sen oradamıydın karşılaştıkmı acaba. En azından tanışmış olurduk.
tamam 2 silindir 250 cc ama benim daha önce hic motorum olmadi. ilk kez olacak.. sizce aradaki farka ve beklemeye deger mi yoksa, SL iyi bir secim olur mu? :wiinkk:
Alırken yan ürünleride hesapla. (Kask mont eldiven dizlik bellik kilit branda) Ben bunları aldım ve yaklaşık olarak 1000 YTL de bunlar tuttu. Kendini boşuna zorlama. Satış işlemleri için 200 YTL kasko vs gerekecektir. 2500 ama SL bana 3500 e mal oldu. Bu hesaplarıda unutma derim.
4000ytl ye alamazsın land cruiseri sen en kötü bi 5000ytl gözden çıkar sırf motor için
ylmzzz
02 Mart 2006, 13:22
Bu durumda SuperLight gittikce agir basmaya basliyo....
Kafama takilan son birseyi daha sormak istiyorum.
Ben izmir'deyim.. yazin sık sık Didim'e gitcem.. belki bazen de Bodrum.. :bounce:
Didim sanirim ~170 km mesafe olmasi gerekiyor...
150cc tek silindirli bir motor icin bu mesafe sorun cikartabilecek uzun bir mesafe mi?
sorun çıkarmaz 170km de. tek molayla gidebilirsin. mola da motor için değil daha çok kendini dinlendirmek için. yoksa belli molalarla istediğin mesafeyi gidersin.
bu arada yazın motorla çeşmeye gitmeyi çok istiyorum. ama daha iyi bir motor bulmam lazım. malum otoyolu boşuna işgal etmeyelim :queen:
Jazzbass
03 Mart 2006, 11:41
Herkeze merhaba. Bende keeway SL150 düşünüyorum onumuzdeki ay. Edirne Motomax bayiisi Levent BAŞOL' a çok teşekkür ederim bana göstermiş olduğu sabır ve esnaflıktan ötürü ( kendisi biraz kankam olur :P ) Bu reklam değil arkadaşlar çünkü hakkaten hem paranız hem canınız bu makinaya emanet. Keeway motomax güçlü ve güvenilir bir marka.
Şimdi neden keeway seçtiğimi söylemek istiyorum; arkadaşlar 2.650 ye chopper ne var? yada motosiklet olarak ne var? Ve benim gibi şehir dışına çıkmak 250 300 km yapmak isteyen insanlar için bu paraya neler var? Seçenekler hem az hemde kalitesel olarak sınırlı. Burda onda insan zamanını ayırıp bu motor hakkında yazılar yazmış yorumlar yapmış. Ve bu yorumların %90 ı oılumlu. Paranız ve canınız değerliyse eğer keeway bu güvenceyi yeterince veriyor.
Hiç motor deneyimim yok ama yaptıgım araştırmaları konuştuğum insanlar bu motoru hep tavsiye etti. En sonunda Levent beyde " Tamam aykut al motoru sana 1 hafta ders vericem" dedi:)
Kısmetse ilk motorumu alıp rüzgarı hissetmeye başlıcam.
Şimdilik bukadar herkeze selamlar saygılar
zeda3000
03 Mart 2006, 12:15
Arkadaslar ben bi gun icinde 270 km yaptim walla banamisin demedi hemde sehir disi git gel birde bayir tirmandi motor. Hic korkmayin uzun yolda 100km/h hizdan asagiya dusmuyor zaten.Ama siz dinlenin.
cobalt
03 Mart 2006, 15:00
off yaaa sabah yandan kontrolsuz gelen bı mınubus e verdım tamponu canım cokkk sıkkın :pr: eh bende hatalıydım kabul edıyorum yolu kontrol etsemde ıstanbul trafıgınde hayvanların eksık olmayacagını dıkkate almam gerekırdı neysekı kımseye bırsey olmadı . kaza bela hepımızden uzak olsun
fatih81
04 Mart 2006, 01:11
Selam arkadaşlar. şu anda 190 km deyim vites problemleri var bazen 1. vitese geçmiyor ve vites kolundan gıcırtı geliyor vites değiştirirken. birde kalkışlarda arkadan (muhtemelen zincirden) bir tıkırtı geliyor. kısa bir süre tıkırdıyor zincirin boşluğundan olabilirmi. Birde arka fren neredeyse hiç tutmuyor. Ne yapsam servisemi gitsem...? Bana bi akıl verin...:silent:
jarmen
04 Mart 2006, 09:28
Arkadaşlar 4 sinyal ampulünün dördüde yanmış. Hepsini değiştirdim. Hayret bi'şey ya, aynı anda hepsi! Şimdi de stop lambam calışmıyor :(
Captain Future
04 Mart 2006, 12:37
Bugun 11:20 de NTV de MOTOKEYF diye bi programda Keeway i tanitip test surusu filan yaptilar. Herkese izletmek icin Capture yapmaya calistim, ama beceremedim...motoru epey anlattilar...ozellikle uzaktan kumandasi uzerinde durdular. trafikte ve trafige kapali alanda test surusu yaptilar...
sorum şu bende keeway 150 superlight var üstünde 130/90-15 lastik var ve ben 140/90- 15 takmak istiyorum yani bi numara büyüğü olurmu????
motor belki biraz zorlanır ama önemli diil önemli olan ebat olarak sığarmı bikaç ustaya sordum kimi olur kimi olmaz dedi lastiği alınca geri iadede olmuyo yardıma ihtiyacım var lütfeeeeeeeen
Ertuğrul_Öz
05 Mart 2006, 16:07
Selam arkadaşlar .Benim regal-raptora rüzgar camı (tam adı nedir bilmiyorum) takmak istiyorum. Superlightinki gerçekten muhteşem.Acaba bu camın bağlama aparatlarıyla beraber fiyatını , alabileceğimiz yeri biliyormusunuz veya aranızda satmak isteyen varmı?
demgah
05 Mart 2006, 16:23
Akira aparatlarını filan bilmiyorum ama orjinal camın fiatı 55 YTL bayilerde bulunmuyo fakat bayi motomaxa (distribütör) sipariş veriyor ve ertesi güne geliyor bayiye
www.motomax.com.tr
merhaba arkadaşlar...ilk defa motosikletime bindim...böyle bi zevk olamazmış yaaa..bu kadar sene boşa yaşamışım ben.. :) ilk defa kullanmama rağmen hiç zorlanmadım..bu benim kullanmamdan mı yoksa motor süper ondanmı daha karar veremedim :)
bazen 1. vitesi ve boşu bulmakta zorlandım ama sorun olmadı..kullandıkça alışıldığı yazıyor zaten forumda..tek sorun neydi biliyormusunuz motoru görenlerin soruları :) harley mi? fiyatı?..... herkesin yorumu ''çok güzel motor'' oldu..kullanıpta burda güzel yorum yapan arkadaşların ne demek istediğini artık daha iyi anlıyorum..herkese keyifli kazasız sürüşler..ankaralı dostlarla yolarda karşılaşmak dileğiyle :)
cemo_brs
05 Mart 2006, 22:38
2 saat önce bursa majestik motorda inceledim superlight 150 yi
satan şahıs kendiside kullanıyo 5 ayda 6000 km yapmış ve tık dememiş.çok samimi bir şekilde 1 saat konuştu.ama o nun anlattıklarını ben duymadım motora bakmaktan gerçekten.fiyatına göre çok süper işçiliği olan bi motor ve inanılmaz tatlı bi görüntüsü var ister istemez ilgi onun üstünde
75 ykr yaktığını söledi bi ara benzin göstergesinin bozulduğunu sanmış neden azalmıyo diye buda yaşanmış bir olay 27ytl ye ful depo doluyomuş
ayaklıkları son derece ergonomik ve rahat sissy bar şart gibi geliyo ilk başta ama motora kıyamayıp artçı almazsanın gerek yok:)
sele çok rahat ve geniş.kullanım klavuzunda korna düğmesinin tanımı aynen şöyle:bastığınızda korna çalar :queen:
siyahı göz yanılmasıyla beraber daha iri duruyo.bence motosiklet net olarak yapılan gezilerde çok sempatik görüntü olusturacağını sandığım bir makine
420 ytl peşin---440x12=2640
---240x12=2870
---172x18=3112
plaka dahil bu fiyatlara kredi kartıdır yazdıklarım kredi ile satın alınanlarda ruhsatta satılamaz ibaresi var bu yüzden kredi kartını tercih edicem ben(sonradan uğraşmamamk için)
bu arada nisan sonunda elimde inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh:queen:
lubimaya54
06 Mart 2006, 10:03
slm arkadaslar 2 aydır motora hiç binmedim.calıstırmadım bile..dün calıstırayım akü bosalmıstır dedim.haliyle ayak marsını kullandım motorum dilinden anladıgım için 3-4 denemde ayak marsıyla calıstırdım.yaklasık 1 saat calıstı.ama yinede aküde tık yok..sanırım akü sarj olmuyor..içinizde akü değiştiren war mı???yada akü garantiye girer mi?yada bu aküyü sarj mı etttireyim??????yalnız motorumu cok özlemısım bir tur atayım dedim..100 km yi görup bıraktım ve rahatladım..:)
ylmzzz
06 Mart 2006, 10:37
motorumu değiştirme konusunda kararsızlardan biri olarak araştırıyorum modelleri. keeway superlight ın son hızı hakkında bilgisi olan var mı? düz yolda yapabileceği hız?? motor ağır sanki biraz. yetersiz gelirse 250cc modellerini bekleyecem :pr:
zeda3000
06 Mart 2006, 10:43
Dunyali sanirim sen anlaymadin benim nedemek istedigimi. Ben soyledigim tabiki anlat ama o kadar cok kelimeler tekrarlandiki yazinin icinde ben okumaktan vazgectim sonunda ve yarida biraktim. Bi sorun olsa ortada walla gorup yanitlamazdim. Bu kadar alingan olmamalisin ben gorusumu soyledim sana git degistir demedim.
Zipir dostum buyuk lastik takabilirsin her jantin max ve minimum tekerlek seviyesi vardir. Bunu en iyi bilenler ise lastik firmalaridir.Ama buyuk ihtimalle evet olur cunku aradaki fark cok degil bende yapacam bi ara.
Lubimaya: Aku baslarini kontrol et her seyden evel toksitlenme varmi diye? Aku sarj ettiginde %80 lik bir kapasite ile dolar. Bence git ve garanti kapsamini bi dene. Doldurdugunda yine ayni randimani alamazsin
Arkadaslar bu arada superlight i 250 cc lik yapmak isteyenler icin. Kanuni Tiger bildiginiz uzere tek silindirli motordur. Bizim motorla Tigerin ki ayni silindir baglantisina sahip. Yani Piston Krank ve Krank kolunu degistirerek motoru 250 cc cevirme imkani var ve ben bunu yaza yapmak istiyorum. Bence 1400 ytl LC farki verecegime ceyrek parasi ile motorumu 250 cc yapmak daha mantikli.
alialince
06 Mart 2006, 14:08
cemo_brs hesabı ben anlayamadım biraz açıklarmısın
hepsi için mi 420 peşinat gerekiyor yani şu mudur?
440x6=2640+420=3060 (bu 6 ay heralde yanlış yazmışsın)
240x12=2870+420=3290
172x18=3112+420=3532
Zebedee
06 Mart 2006, 15:05
alialince;
dün sordum Tüm Motomax bayii'leri WORD ve BONUS kart'a 420 pesin kalanini vade farki olmadan 6ya bölüyolar... yani..
2590 - 420 = 2.170
2170 / 6 = 360 YTL 6 taksit... vade farksiz..
cobalt
06 Mart 2006, 15:09
Geçmiş olsun kobalt,:rendeer: bu vesileyle çamurluk kaç para öğrenmiş oluruz:)
1998 model tipo slx ie on tampon 270 ytl iskonto lu fıyat, serviste 310 ytl ,cıkma falan ararsanız 100 ytl cıvarında bulabılırsınız ama cok dolaşmanız gerek benim sanayideki usta halletti ama sağlam paraya bi boyanması kaldı
bu arada tofaş sahin in on tamponu 17 ytl ( yazıyla on yedi ):cyclopsan
zeda3000
06 Mart 2006, 15:17
zipir nesini aciyim dostum bu deneme olayi teknik olarak imkan var. Benim Silindir yerinden cikacak Tiger in silindir gelecek olculecek sonra montaj ve teste girecek. Ok ise al sana 250 cc motor. Silindir blogu haric hic bir sey ile oynamaya gerek yok. Yaza dogru yapacam bakalim olursa tam herseyi aciklarim size. Ama bence deger binersin benim gibi bir sene 150 cc motora baktin kesmiyor az bi masrafla hemen cevirirsin 250 cc oh ne gusel. Acikcasi ben superlight in kasasina hastayim ve onu 250 cc cevirmek gidip land cruiser alm almaktan daha mantikli geliyor. Hem sevdigim motora bonecem hemde 250 cc.
insane
06 Mart 2006, 18:27
Akira aparatlarını filan bilmiyorum ama orjinal camın fiatı 55 YTL bayilerde bulunmuyo fakat bayi motomaxa (distribütör) sipariş veriyor ve ertesi güne geliyor bayiye
www.motomax.com.tr
Demgah şu camın fiyatı hakkında bilgi vermişsin çok teşekkür ederim zira ben bu camı YBR'me düşünüyorum :)
Arkadaşlar bana camın gidona bağlantı yerlerinin fotoğrafını çekebilicek birsi var mı aranızda? Benim motora bağlantıyı nasıl yaparım ya da olur mu onu düşünüyorum da...
eğer resim çekip yollayacak varsa
iminsane@gmail.com e-mail adresim... şimdiden teşekkür ederim ;)
cemo_brs
07 Mart 2006, 12:58
abiler bişe sorucam kredi kartına peşin fiyatına taksitle olayı var .
kredi kartının limiti illaki 2500 falan mı olması gerekiyor yoksa benimkinin limiti 700 ytl ama şuan boş :) bu şekilde bi kart kullanabilirmiyim
off allam yaa arkadaslarım bı kısmı eskı motorculardan bılınmeyen markalardan alma elınde kalıverır satmak ıstesen satamassın parca lazım olsa bulamassın dıye dıye sotugmaya calısıyolar keeway dedım yapma etme demeye basladılar accaıp canım sıkkın sl150 yı kursta kullandım harbıden hos rahat bı alet ama kafam soru ısaretı dolu arkadaslar en fazla kac km yapan oldu.. bu motorların ıstanbulda kac servısı var ? yedek parca tedarık durumu nasıldır gıbı bılgıler kımsede var mı ? daha once arastıran oldu mu ?
arkadaslar bende bu soruya cevap ariyorummm en son kac km oldu sizin ve yorumlariniz nelerdir ?
ilk motorum ogrenciyiz iste aldikmi kullanaacaz gibi duruyor alip satma icin calisiyor olmamiz lazim nedersiniz?
dünyali
08 Mart 2006, 00:54
ben yeni aldım sinyalde bir arıza vardı bayi feyizoğlu hemen söyledim akşam söyledim sabah elimde oldu parasına göre ii mala bakarsan malda sana bakar bide ilkönce kendimize soralım ne kadar motorcuyuz arkadaşlar unutmayalım aldığımız motor 0 150 km yaptığımda dişli zincir biraz birbirine alıştı buda gevşeme demek cektim yolun kenarına 5 daka boşluğunu aldım evet japon alınca bu sorun olmaz cünkü 0 diye aldığınız motor kalite kontrolü daha iyidir neden derseniz bu alıştırmalar fabrikada yapılır yani motor kilometre yapmış olur her şey yerine alışır sonra bize ulaşır tabi fiyatı da bize ulaşır ucuz istiyorsak bu gibi ufak tefek şeyleri kendimiz haledelim arkadaşlar.
dünyali
08 Mart 2006, 00:56
benzin 32 milyonluk koymuştum gösterge yarım depoya indi 248 km de motor şimdiki hesap .
zeda3000
08 Mart 2006, 11:14
baadir ben gelemiyorum fuara ne yaziki malum ben antalyadayim bildigin gibi. Ama bana resim atin sanal ortamda gormus olayim.Acikcasi ben su anda motorla bayagi ilgilenmeye kaptirdim kendimi. Liste yapiyorum para ayarliyorum. Ilgilenen arkadaslar icin soyleyim
Sisybar : Kanuni Seyhan 250 cc sisybari bizim motorlara uygun kucuk ve hos. Tahmini satis fiyati 40 ytl - 50 ytl
Buji: NGK Platinium alin piyasadaki en iyi buji ateslemeyi guclendiriyor.Fiyata dikkat 35 ytl ye kadar cikan fiyatlar var , gercek satis fiyati 10 ytl. Yeni bir buji oldugu icin haksiz kazanc saglamak isteyenlerde oluyor.
Motora 250 cc lik piston takmak cok masrafli yaklasik 500 ytl gibi gozukuyor ve risk var. Motor cabuk yipranabilir.Ikinci secenek rektifiye yani tornada buyutme.Bunun masrafi ise 50 ytl buda onumuzdeki aylarda olacak bakalim.
Sis lambalari :Nikelajli ve kucuk olan bir marka var baktim herkez ondan satiyor burda tahmini satis fiyati 35-25 ytl bir kelepce ile koruma barlarina taktirabilirsiniz. Acma kapama digmesi yaparsiniz boylece akuye cok yuklenmez.
Simdilik bu kadar herkeze mutlu surusler
cobalt
08 Mart 2006, 11:35
Cobalt, baba anlat gruba neler oldu bugün :)
neler olcak af buyrun donumuza kadar ıslandık :) ama sagolsun gınger otopark a kadar getırdı motoru malum acemıyız bıde yagmur olunca go(z)um kesmedı kullanmayı yagmur dınene kadar garajda kalıcak sımdılık bugun oglen gıdıp sılıp cılalamayı denıyecegım vaktım olursa
gınger bundan sonra senı motorsıkletın kesecegını sanmıyorum neden kanatlı bısıı bakmıyosun :P
ek: ıkıncı el alıp ruhsat işlerini kendim hallederim diyenlere
noterden satış ı aldıktan sonra
1 -)ek 1 isimli bir dökümanın doldurulmuş olması gerekiyor
2 -) alıcı adına zorunlu trafik sigortası yapılmış olması gerekiyor
3 -) alıcının nufus cuzdanı fotokopısı
bunlar olmadan trafik tescilde işlem yapmıyorlar
bunları herhangi bir müşavirlik firmasına 33 ytl ye yaptırabilirsiniz bundan sonra trafik tescilde uğraşacaksınız mümkün olduğunca erken hallederseniz aynı gün içinde ruhsatınızı almanız mümkün bu arada şube nin yogunlugunu da goz onunde bulundurun kolay gelsin
cemo_brs
08 Mart 2006, 21:25
GDM kardeşim ben daha motoru almadım motoru burdaki memnuniyetlere göre araştırdım gittim ve gördüm
bursada satış yapan kişi bu makineyi kullanıyomuş.5 ayda 6000 km yapmış ve hiç bir sorunum çıkmadı diyo
motoru gördüysen eğer fiyatına göre on numara bir makine pırıl pırıl işçilik süper,ayrıntılarda pürüz yok
ha diyebilirimki bu motorla mahallede parmakla gösterilebilirsin ben nisan 25 gibi bi sorun çıkmazsa alıcam motorumu doğumuna giricem(montaja)
şuan kafamda hiç bir sorun yok
foruma üye olduğumdan kelli hep model araştırdım soruşturdum motorum çalındığından beri desem daha doğru olur
inan ben bu motorda karar kıldım 2600+100 plaka ruhsat 2700 = mahallenin kralı anlamına geliyo bide yapılan gezilere katıldınmı keyif senin keyfin
inan yazı iple çekiyorum bu geziler için motorumu görücüye çıkarmak için sabırsızlanıyorum
bence hiç düşünme
insane
08 Mart 2006, 22:37
"Arkadaşlar bana camın gidona bağlantı yerlerinin fotoğrafını çekebilicek birsi var mı aranızda? Benim motora bağlantıyı nasıl yaparım ya da olur mu onu düşünüyorum da...
eğer resim çekip yollayacak varsa
iminsane@gmail.com e-mail adresim... şimdiden teşekkür ederim ;)"
Demiştim bir 2 sayfa önce, bir tek Aydın KOCA Bey mesaj atmış onun dışında mesaj atan olmadı. Sevgili SuperLight'çılar yolda birinizi yakalayıp çeviricem fena başını şişiricem cam konusunda eğer şu istediğim fotoyu yollamazsanız :D Bakın son defa uyarıyorum :D (anladığım kadarı ile gidon ile amortisörün arasında kalan kısma bağlantı yapılıyor ama nasıllll... offff)
cemo brs kardesim cok sagol tesekkur ederim ben ybr de karar kilmistim babamda tmm demisti hazir simdi cok istedigm cruiser tarzi aklima yatabilecek cebime uygun bir motor buldum iyice arastiriyorum
ybr kafanda pek sorun olmaz b ii makina kac km gidersen gidersin yani boyle ozlenim edindim
simdide s.light iyi benzer fiyat ama nereye kadar yani ben oyle zirt pirt alip satamam birkac yil en az gider bnmle bu...
???
cobalt
09 Mart 2006, 17:26
jigle yukardayken açık ama elini gazdan çekersen stop eder ısınınca ortaya al 1 dakka sonr en aşağı indir
jıkle en ustte zor calıstı gaz bırakılınca stop edıyor gaz verınce de cıg benzın kokusu geliyor
normalde jıkle acıkken gazı acık tutmak gerekmıyor olması lazım degılmı ?
ginger
09 Mart 2006, 18:07
jigleyi en üste alacaksın elin gaz verir konumda çalıştıracaksın
çok abartmadan bapığırtmadan gaz verir konumda öylece elini tutacaksın
sonra 5-10dk böle yaptıktan sonra ortaya alıcaksın az birazda burda böle hafif gaz verir halde çalıştıracaksın sonra yola çıkıcaksın 500 mt - 1 km sonra filan en alta alacaksın (almayı unutma motorun çekmiyor zayıf kalıyor gücü) birde hareket halindeyken en alta alıyorum derken düşme ...
arkadaşlar şu jikle olayına vbir türlü çözüm bulamadık..bende hala tereddütteyim..jikle açık derken siyah mandal yere yakın oluyor dimi? kapalı iken se sele ye yakın? yoksa hala anlayamamışmıyım?
:)
kardeş jikle yere dogruysa kapalı seleye dogru çekersen açılır ayrıca sadece motoru çalıştırmak için jikleyi en üst seviyede kullan yoksa dediginiz gibi stop eder motor çalıştıktan 5 10 sn sonra ortaya al 2,3 gaz ver hafif hafif sonra kapat bu arada yeni motor almayı düşünenler bence shadow veya land cruser alsın bi süre sonra 150 cc kesmiyo insanı tabi sl 150 nin fiyakasını hiç bir sözüm yok kalitesinede ama 250 lik bi keeway daha iyi olur bence.
benim yan çantalardan birinin sert plastiginde çatlama var kunduracıya götürdüm ben yapamam dedi çözüm önerisi olan varsa bekliyorum
cobalt; eger motor soguk degilse ve jiklesiz çalışabilecek durumdaysa dedigin sey olur boşyere fazla benzinle motoru bogarsın jikleyi kullanmadan önce bi normal çalıştırmayı dene olmazsa jikle kullan
zeda3000
10 Mart 2006, 10:47
Ok kamde sorun icin : Cantayi cantaci yada kunduracida PVC ile kaplataciksin komple arka kisim sokulecek ve yenisi takilacak contalari unutma 8 mm conta kulanacaksin. Ben kunduracida yaptirdim daha saglam oldu. Yenisini alma yine catlar cunku. Tahmini masraf 30 ytl
Beyler jikle ile cok oynarsaniz bir elinizde kalir iki motorunuz bogulur uc benzin ucuz degil bosa yer bitirirsiniz.Basit hava soguk ise jikle yukari dogru en son kademeye alin yani siyah kulakcik gok yuzune baksin. 3 - 4 kez ara gazi verin yeterli gazi keserseniz motor stop eder. Ama sorun degil. Sonra orta kisma alin ve yola cikin. Eger tecrubeli degil isen 1 km sagda dur kulakcigi en asigiya alin.Anlamayan olur ise burayi sisrmeyelim bana ozelden yazin resimle anlatirim
alın size benim keewayin yeni resimleri 1200km oldu maşallah tık yok
http://img224.imageshack.us/img224/3190/mot49xw.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/3778/mot38vx.jpg (http://imageshack.us).
http://img96.imageshack.us/img96/535/motor336xp.jpg (http://imageshack.us)
http://img224.imageshack.us/img224/1218/motor310uj.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/7327/motor343xt.jpg (http://imageshack.us)
valla yolda millete hayır harley diil 600lük diil 10000ytl diil demekten gına geldi yaww
cemo_brs
10 Mart 2006, 15:09
baba senin şu öndeki sosis çok güzel durmuş ,arka çantaları çıkarman motoru daha uzun ve iri göstermiş ,valla çok asortik ,daha çok çekersin bu sorulardan abi kaç yapıyo kaç para falan
allah kaza bela vermesin
Zebedee
10 Mart 2006, 15:23
Ewet Sosis gercekten cok güzel durmus...
MotoMax bayiilerinde varmi bu? kac para?
ceko35
10 Mart 2006, 16:42
insane dostum dün kadıköyde motomax bayisine gittim ve cok iyi inceledim SL 150 yi.. gercekten cok guzel alet..
bahsettigin on cam baglantı noktasınada iyice baktım... gidonun yanlarından baglanıyo, bu keeway in katalogunda krem rengi motorun onden cekilmis halinde apacık belli oluyor...
http://www.motomax.com.tr/images/motosikletler/motomaxyenimg/SUPERLIGHT_007.JPG
resimde gordunmu metal kısım...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO