Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
swort
18 Mayıs 2007, 15:44
anladım henuz taktırmadın tahliye hortumuyla bi ilgisi yok diye biliyorum zaten olayın sanırım bi ustanın takması daha mantıklı olucak sonuçlarla ilgili bilgilendirisen seviniriz...
GeCe__
18 Mayıs 2007, 16:48
:)beyler bu motorun km sı dogrumu acaba yoksa yanlısmı yazdı?? merak ettımde eyer dogruysa helal olsun.tertemız motor dıyor bıde
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3514410
chimeraby
18 Mayıs 2007, 17:01
:)beyler bu motorun km sı dogrumu acaba yoksa yanlısmı yazdı?? merak ettımde eyer dogruysa helal olsun.tertemız motor dıyor bıde
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3514410
Muhtemelen heyecandan fazla sıfır bastı :) 2006 model bi motorun 192 bin km de olabileceğini sanmıorum,koşu bandına koysan bi senede o kadar yol yapmaz :)
Bağıran egzost :)
Pazarkıl payı :) (kıl payı pazarlığı kaçırıcaz heralde :) )
northern
18 Mayıs 2007, 17:25
iyi km:queen::queen: yapmış:queen:
GeCe__
18 Mayıs 2007, 17:59
adam dıyarbakırlı abı olucak o kadar pazarkıl payı fln:P
Lancelot
18 Mayıs 2007, 21:05
bu konuda benim bi yardımım dokunabilir. Şu ana kadar yaptığım sitelerden derleyim bi keeway 150 bilgi bankası oluşturabiliriz.
Bunu yapın site tasarımı ve hosting benden
oldwolf
18 Mayıs 2007, 21:36
selam dostlar nasılsınız valla motorumla gezmekten yazmaya fırsat bulamıyorum:queen: 7000 km oldu çok şükür bi sorun yok beni hiç yolda bırakmadı bu arada "argat hortlamış gene":queen: neyse oda onun görüşü adam memnun değil demekki 4 milyar yerine 14 milyar verecek shadow alacak o zaman yapacak bişey yok:bounce:
arkadaşlar bu arada dün gece farkettim benzin göstergesindeki ampul patlamış sanırım kolay değişirmi yoksa deponun falan sökülmesimi lazım bilgisi olan başına gelen varmı acaba içimizde
GeCe__
18 Mayıs 2007, 21:46
slm dostum nerelerdesın sen yaa gezmekten yazamıyrsun demek:)
deponun sokulmesıne gerek yok ustundekı zımpırtıyı sokuceksın ampülü degıstırceksın ben yapmadım ama ustam degıstırmıstı bı kere bıttıı bende de
tanzimo
18 Mayıs 2007, 22:04
tanzımo gecmıs olsun kardeş uzuldum vala neysekı bısıler koparmısnı.daha yenı gördum cunku yazını kusura bakma.umarım gıttıgınde parcayı alırsın servısten.
saol. senin dediğin gibi oldu. o döküm parçanın parasını ilave etmemiş. ayaklık ve döküm parça olunca 40 ytl oldu fiyat. neyse parasını almıştım zaten adamdan. iyi bi arkadaştı. O nedenle tatlıya bağlamıştık zaten.
Bugün ...dan ter aktı. Her şeyi, ayarladık. eşimle birlikte yarın sakaryaya gidecektik. Yağmur dolayısıyla raptorcular da öğleden sonraya erteledi. Toplu sürüş gene hayal gibi. Çadırda almıştım dün kaldık öylecene. Belkim swortla gideceğiz. Hava açarsa planlar gene normale döner. 19 mayıs yağmurlu :( Yarın ola hayrola. Bayramımız kutlu olsun..
Arkadaşlar Argat ın fikirlerine saygı duyuyorum ama tahriklerine dayanamıyorum -motorlu teneke gibi-. Ben İzmit te oturuyorum, Derin cede Adem usta diye biri var. Düşününki abisine ve bu ustaya Erzurum dan motor gönderiyorlar tamir için... Bana dediği bu fiyata iyi bir chopper. Masrafsız ve vibrasyonu çin mallarına göre oldukça makul. Argat Honda ybr 125 de 600 lük kalite arıyosan avucunu yalarsın. Honda dediğin düşük modellerde bolca çin malı kullanıyo haberin olsun...
Boğaçhan
18 Mayıs 2007, 23:13
Tekrar mrb arkadaşlar. Söz konusu parça 23 liraya bayiden sipariş ettim bi arkadaş 28 diyodu. Bayiden bayiye fiyat farkıdamı oluyormuş felan oldum. Heralde olay kargo farkıdır. Bide döviz.
Site olayına gelince benim kafamda şöyle bişe var; Forum açmaya gerek yok kanımca burda gayet güzel bir forum var. Ben makale, haber vs. türü yazıların olduğu sl sahibi mt üyelerinin olduğu bir alan düşünüyorum. Forum oldumu dediğiniz gibi sürekli kontrol gerekir ancak makale sisteminde bi kontrole gerek yok. Belli başlı değişiklikleri, modifiyeleri motorumuza yaptığımız değişiklikleri nerden hangi parçayı kaça aldımızı türünden verileri paylaşacağımız bi yer. Sistem olarak bi örnek vereyim www.eskal.org gibi bir site koyabilirim. Burda kullanıcılar haber gönderiyor sistem onayı ile yayımlanıyor. Eğer erinmeyiz içerik gireriz derseniz böyle bişey oluşturabilirim.
Aynen Destekliyorum, bilgisayar bilgim Operatör düzeyini geçmez, bir site nasıl olüşturlur vb. konularda yaya kalırım. velakin işyeri de dahil olmak üzere yoğun olarak bilgisayar kullanıyorum, özetlersek; Elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadarıyla.... Tam destek.
kabuto
18 Mayıs 2007, 23:25
arkadsalr 3 sayfa once onemli bi problemim wardi bi soru sordumda kimse kale alip cevap wermemis neyse ogrendik ogrememiz gereken seyi yinede sagolun .
Boğaçhan
18 Mayıs 2007, 23:38
Herkese selam, ben siteyi takip etmeme rağmen işim dolayısı ile fazla katılamıyorum. Bir kaç sayfa önce hava filtresi ile ilgili bir yazı vardı resimleri ile birlikte ben bugün o filtreyi alıyorum, yalnız eski filtre de motordan çıkan ince bir hortum daha var bu yeni filtreyi alınca o hortum ne olacak gördüğüm kadarı ile bir bağlantı noktası yok. Bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
Ercüment kardeş, bahsini ettiğiniz hortum, karter havalandırmasının hortumudur. Oraya bağlanmasının nedeni; Motorun çalışma ve ısınması sonucunda oluşan yağ buharının karbüratör üzerinden emilimini sağlar. Biliyorsun Karbüratöre hava, hava filtresinden giriş yapıyor, yani hava filtresinde bir vakum söz konusu. Bu vakum yoluna, karter havalandırmasını bağladığında yağ buharının atılımını sağlarsın. Bu sistem tüm motorlu araçlarda mevcutdur.
Gelelim senin meselene: Direkt hava filtresi kullanımında, bu hortumu ne yapacağız; eğer becerebilirsen... ki olur. yeni alacağın filtrenin çok yakınına veya vakum yolu üzerinde bir yere boşta kalan bu hortum ucunu monte edebilir veya ettirebilirsen ne alâ! yok yapamam diyorsan, Motor tarafındaki uç, boşta kalmamalı. Açıkta kalan tahliye çıkışından, su vb. yabancı maddelerin kartere kaçması olasıdır. Ne yapacaksın? şu anda kullanılan hortumun çapında ama 15-20 cm. daha uzun bir hortum al, MOTOR ÜZERİNDEKİ havalandırma çıkışına bir ucunu tak, diğer ucu ise; görünmeyen bir yerden yönü aşagıya gelecek şekilde sallandır gitsin. Yapılan iş sonucu; serbest tip karter havalandırmasına sahip olursun. Hepsi bu.
GURAY
19 Mayıs 2007, 00:56
slm arkadaşlar herkese merhabalar bu site işini duydum benim düşüncem bence kuralım bir sitemiz olsun ben elimden geldiği kadarıyla yardıma hazırım arkadaşlar görüşmek üzere
obkavi
19 Mayıs 2007, 01:21
şu site işine benden de destek tam
Sinan Er
19 Mayıs 2007, 01:34
kasmayın kendinizi bu kadar
fanatik ve asabi olmak cahilliğe delalettir
yeni sl 150 ciler bu forum sayfasını ilk açan arkadaş başda olmak üzere birçok sl 150 sahibi motorunu sattı başka şeyler aldı onlarda ilk başlarda en az sizin kadar fanatiktiler toz kondurmuyorlardı neyse amacım tartışma yaratmak dikkat çekmek değil herkes gibi bilgilerimi paylaşmak düşüncelerime katılmamanız da sizin düşünceniz .....
neyse lafı uzatmadan ben yeni motor alacağım yakmu kafanızda güzel bişi
ha bide benim bi sitem var ama senelerdir faliyete geçirmek nasip olmadı hersene parasını verip elimde turuyorum geçici olarakda olsa bi düşündüğünüz varsa alın kullanın en azından para harcanmamış olur
www.harbiturk.com bence bu işede uyabilir beşkide genel amaçlı bir motorcu sitesi olur
northern
19 Mayıs 2007, 01:53
sevgili argat arkadaşım sen demissin ki ilk alanlar sattılar gittiler ben sana buradan yazıyorum 2 sayfaya bakarsan kimi göreceksin bil bakalım. senin görüşünede saygılıyım ama beğenenler bu topicte. herkes kendi bütçesine göre değişiklik yapıyor sevdiği bu motorda, bırak yapsınlar parası olanda gider daha kaliteli honda transalp, dragstar vb kaliteli motor alır biner ama biz şimdi bu halimizden memnun kişiler sohbet ediyoruz bu topicte saygılar.
kabuto
19 Mayıs 2007, 02:16
bencede cok fazla fanatik oldunuz acikca soylemek gerekirse bizim motorlar guzel ama benim gozumden yedek parcalrinin pahali olmasi nedeniyle dusluler 4 parcaya 600 mln para werdim diger butun cinlilerde 300 mlna herseyi dahil yapabilicekken bizim motorun parcasinin bu kadar pahali olmasi ciddi sekilde canimi sikti we bu yuzden 2 aydir motorum yatio
sonucta cin mali ve ucuz die aldik bu motorlari ama yedek parcalara bu kadar para werince icim yandi resmen
bide farkindamisiniz bilmiyorum ama 3 sayfa once benim icin ciddi onem tasiyan bilgi edinmek amaci bi soru sordum kimse cevaplamamis. ustune sitem yaptim onada kimse cevap wermemis ole bi takilmissinis bu motorun fanatikligine topigin amacinin bilgi alisverisi bilmeyenlere yardim etmek oldugunu unutmussunus . kisaca geyige sarmissinis artik siz
GeCe__
19 Mayıs 2007, 10:46
parcaların pahalıı olması kalıtelı ve macar malı oldugunu gösterırı ıste kabutooooo:) senın dedklerıne yardımcı olamıcam dostum sen zaten ypılacakları yapmısın ghecmıs olsun tekrar demek duser bıze.
beyler sıtemız olsun kampanyasına GeCe__ nıcklı sahıs tam full destek verıyor korkmayın arkasınızdayım:P
argat alıcagın cbr125 moruk:cat: yada sana zealsunda yakısır irşimi iri motor 200 cc racın olan ön arka dısk fren sanırım yag sogutmalıydı cok cusselı bı motor.apache de olabılır tvs hındıstan malı ne dersın bak bunlara bı aklıma gelenler bunlar sımdılık.
tanzımo ne sans dımı yagmur olması cık cık neyse suan hava acık umarım yola cıkmısınızdır bıle hayırlı yolculuklar fazla basma 160 km gecme:)
chimeraby
19 Mayıs 2007, 10:52
Kabuto sana cevap vermemek geyiğe sarmak mıdır? Oku bakalım boğaçhan abinin yazdıklarını.. Bi önceki sayfada hava filtresi takmakla ilgili yazıları oku.. Sana cevap vermedik geyik yapıyo olduk.. Kusura bakma sana bundan önce hem yedek parça konusunda yardım etmek amacıyla bi link verdim,hem de motorunu satmak istersen diye hasarlı çin malı arayan birinin telefonunu verdim.. Bi teşekkür ettin mi,bi cevap yazdın mı benim yazdıklarıma? Kusura bakma sana cevap vermiyo bu forum,kusura bakma bu forumdakiler artık geyik yapıyo..
Argat yanlış anlama ama son mesajın gayet ılımlı olmuş,düşüncelerini böyle paylaşırsan seve seve dinleriz yorumlarını.. Ama saldırır gibi konuşuyodun bundan önce.. Neyse gelelim motorlarını değiştirme olayına.. Evet çok değiiştiren oldu,daha çok da olur.. Çünkü 150 cclik bi çin motoruyla ömür geçirmek istemiyor kimse.. Şahsen ben çok memnun olmama rağmen,ileride inşallah yamaha,honda gibi kaliteli bi motora geçmek istiyorum.. Napıyım yani seviyorum diye satmıyım mı,illa ki satıcaz.. Motor seçiminle ilgili tavsiyeme gelince yamaha veya honda al,kanuni seni yine üzer.. YBR veya CBF nin açıkçası tipi bizimkilerle yarışamaz ama kalitesi tabi ki tartışılmaz.. Sen kaliteye gerçekten önem verdiğin için bence bunlardan başkasını düşünme derim..
swort
19 Mayıs 2007, 11:56
kabuto kardeşim buradakiler keeway muhendisi değil ayrıca herkese özel cevap verme zorunluluğu yok zaten başlıkta hemen hemen her mevzu konuşuluyo yazılıyo takip etmeli ve buradaki arkadaşlarımızı sağılır inek olarak görmeyi bırakmak gerekiyo burası sadece sorunlara çözüm üretme merkezi değil iletişim kurduğumuz dertleştiğimiz görüştüğümüz bi mekan böylesi bi yazı yazacağım aklıma gelmezdi hemde bi keeway kullanıcısına üzdün bizi...
dün gece ewe gidene kadar sucuk gibin oldum ıslandım üzerimdeki malzemelerin hepsi su geçirdi mont ve pantolon rewit botlar oxstar içime kadar işlemiş yağmur allahtan eski malzemeler temiz duruyodu onları giydim botlar guneşleniyo kalite ewet kalite ama mukemmel değil sakarya işi yatar böylece hava pek bi neşesiz ama toprak mutlu bizde bi şekilde geçirecez artıkın bu hafta sonunu kardeşlerim..
GeCe__
19 Mayıs 2007, 12:12
swort hava fena degıl aslında gıdılebılır.ayrıca ben dun akşam karsıya gıdıp geldım o havada:)
swort
19 Mayıs 2007, 12:33
gece gitmek sorun değil ıslanınca beter oluyon benim malzemeler ıslandı tamamen bu gun botu aldığım yere gidecem su geçirmemesi gereken bot su alıyo. ben kar yağarken gittim sakaryaya hatta kara saplandım sonra mola verip devam ettim yağmur korkutmaz beni ama ıslanmak beter yapıyo eğlenmeye giderken perişan olmak istemiyorum anlıycaaan..
tunc_83
19 Mayıs 2007, 17:29
merhaba arkadaslar. ben sitedeki fikirleri takip ediyorum ve sonunda 1 aydır keeway sl 150 sahibiyim. motorum 2kişi oldunda 90 km yapıyorum daha 250 kmde ama kalkısta debrıyaj tam kavramamıs gıbı ses gelıyo nedenını bılen var mı?
GeCe__
19 Mayıs 2007, 17:46
debrıaj kacırıyor dostum.yanı debrıaj balatanı degıstırıceksın ve sorun ortadan kaybolucak ıstersen bızdende alabılırsın taywan malı gayet guzel ve kalıtelı cogu kısı bundan takdı bende olmak uzere ok.bu arada hayırlı olsun ve aramıza hoş geldın.hangı ılden oldugu sölersen sevınırz
motorun kronık sorunudur bu olay kacırma olayı üretim hatası dıyebılırz yanı korkmana gerek yok :cat:
vıceroy
19 Mayıs 2007, 22:26
Müdürüm, sayfaları geriye dönerek araştırdımda senin super shadow'a benzeyen koltuğun resmini ve fiyatını bulamadım. Benim motoru sattığım arkadaş o koltuktan düşünüyorda resmini son sayfaya fiyatıyla birlikte yazsan sevinirim. Saygılar.
oldwolf
19 Mayıs 2007, 23:05
müdür sağol bilgi için:cat: depo falan sökmek lazım şimdi diye baya canımı sıkmıştı bu olay pazartesi yağ falan değiştirmeye gidicem sanayiye hallederim orda artık
evet argat ilk sayfalarda yazan arkadaşlar motorlarını sattı tabi ama ne kadar zaman oldu bunuda bi düşün ne kadar bindiler o motora satınca ne aldılar bi araştır bakalım daha büyük cc li daha iyisini ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler birgün bizde satıcaz motorlarımızı ama ben bu motoru sattıktan sonra en az 500 lük falan bişey alırım heralde benim abimin izmitte shadowu var onun yanına gidip motoruna binip gelince keeway banada çok dandik geliyo tabiki ama biz verdiğimiz paraya göre bindiğimiz motordan memnunuz mesele bu sende motor alacakmışın dağ tepe falanda gitsin diyosun okuduğuma göre o zaman gidip zealsun falan alma sen onlarıda beğenmezsin şimdi:) git bi transalp yada varadero falan alanca tatmin eder seni :cat:
obkavi
20 Mayıs 2007, 00:36
selam dostlar, bugün izinli olmama rağmen her an yağmur yağacak diye motora binmeyim dedim oturup motora bakım yapayım dedim,
şöyle adam akıllı silip temizledim jameika34 den aldığım şu krom parlatıcıyı kullandım meret ayna gibi oldu ya abi dehşet bişeymiş bu ya
sioux
20 Mayıs 2007, 02:01
iki sl.ci arkadaş bir firmadan korumalı eldiven aldık eldiveni bir ay ya kullandık ya kullanmadık eldivenin uçları gitti parmaklar dışarda geziyor iyi ki korumalı eldiven pazardan 5 YTL ye eldiven alsam daha sağlam çıkardı.eldiveni aldığım yere gittim neymiş efenim tekstil ürünün garantisi olmuyormuş,değiştiremiyorlarmış,biraz yüklendim ana dağıtıcının adresini verdiler bişey yapamayız onlar belki yardımcı olur dediler bir dünya para say bir ayda gitsin eldiven sinir oldum arkadaşlar:pr:
kabuto
20 Mayıs 2007, 02:11
sionux tuketici kanunlarinda yeri war abicim . aldigin herhangi bir mal 2 yil garanti kapsami altindadir. ustune ayipli mal sonuc itibariyle onu deistirmeleri laizm bu senin kanuni hakkin. ole eline werip savusturamazlar senin tekxtildi suydu buydu olayi yok yani yalan degistiricekler abi
sioux
20 Mayıs 2007, 02:24
peşini kolay bırakmayı düşünmüyorum zaten kabuto eldivenin parmağını diktirsem olacak aslında ama bir ayda eldiven dağılır mı adamlar değiştirene kadar uğraşıcam.
balayyusuf
20 Mayıs 2007, 03:17
Sioux Fındıklıda gördüysen evet o benim motordur bir ara ayarlayacağız bir buluşma ben inanıyorum
Tanzimo çok geçmiş olsun kardeşim bende geçen gün duran otomobillerin arasından süzülürken bir taksinin arka sağ kapısını bir bayan açıverdi ani bir şekilde sağa hamle yaptım ve kapıya arka sol çantamı çarparak sıyırdım ama düşmekten son anda kurtuldum.
Defalarca arka çantalarımı sökmek istiyor sonra hep bu fikrimden vazgeçiyorum en az 3 kez tampon görevi gördüler güvenlik açısından da işe yarıyorlar yine sultanahmet'te önümde giden bir hıyar aniden durup geri vitese taktı ve arkasına hiç bakmadan hızla geldi sola kaçmaya çalışırkende benim sağ çantaya çarpıp durdu ve ben o gün bu çantaları çıkarmak fikrinden tamamen vazgeçtim.
Bu arada Kabutu kardeş sen hep bir takım fikirler ve yardımlar istiyorsun ve sana bizlerde elimizden geldiğince yazıyoruz ama sen bir cevap yazmak zahmetinde bulunmuyor sadece arada bir sitem ediyorsun sana jikleyi nasıl kullanacağından tutta yedek benzini nasıl kullanacağına hatta kumandayla nasıl motorunu çalıştıracağın konusunda en az 10 tane açıklama yazdım birinde de sağol abi demedin insanlar sana niçin cevap vermiyor bunun cevabını kendinde ara kardeşim!
Obkavi hala resim koymadın bak hafta sonu demiştin ona göre:))
Argat veya bir başkası kim ne derse desin ben bu topikten çok şey ögrendim ve Keewaycileri seviyorum herkese saygı ve sevgiler.!!
Lucas
20 Mayıs 2007, 03:25
2006 yilinin Agustos ayinda motorumu dei$tirdim.. Eski arkada$lar bilirler.. Yinede bu topige girer bakar fikrimi soylerdim.. GeCe__ ile cok tartistik ama sonunda anla$tik :)
Argat 15 gunde bir gelir motorumu degistircem hepiniz satin motorlarinizi be$ para etmez der, tuhaf tuhaf konusur, ortaligi karistirir giderdi.. 9 ay gecmi$ aradan baktim da degisen hic bi$i olmami$ :P
Allah hepinize sabir versin arkada$lar :queen:
obkavi
20 Mayıs 2007, 13:09
bayalyusuf kardeşim bugün resimleri çektim göndereceğim
Boğaçhan
20 Mayıs 2007, 15:17
Sioux Argat veya bir başkası kim ne derse desin ben bu topikten çok şey ögrendim ve Keewaycileri seviyorum herkese saygı ve sevgiler.!!
Bilmukabale Yusuf kardeş, Şu bir gerçek ki; SL 150 kullanıcıları, gelir düzeyi orta halli, gönlü Chopper tarzından yana olan, motosiklet sevdalıları.
Gücümüz anca buna yetiyor. Daha iyi ve güçlüsünü kim istemez... Nasip olursa Gün gelir beki o da olur.
Üstüne üstlük serde acemilik de var. Büyük cc.li motosikletlerin tehlikesi malûm, hele bir pişelim.
İşin güzel tarafı; SL ile bu keyf kullanım esnasında da ucuza geliyor. en az yakanlar sınıfında herhalde SL 150 başta gider.
Haaa sorunlar... o kadar olacak, eli alet tutan muhterem için bana kalırsa biraz uğraşı zevk verir. Adam araba kullanıyor, kaput mandalının nerede olduğundan habersiz. Niye? para konuşuyor. Ama yurdum insanı yola çıkmaya niyetlendiğinde; alet/edavatını yanından eksik etmiyor. Her ufak tefek aksilikte, ''Servis imdat'' dese... evin yolunu bulamaz.
Toparlarsak: EN İYİ MOTOR; SAHİBİ OLDUĞUNDUR, der. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
emr550m
20 Mayıs 2007, 16:52
Bunu yapın site tasarımı ve hosting benden
tamamdır o zaman bi eksiğimiz kalmadı gibi. Bana basit sade şık bişe ulaştırırsan sayfaları oluşturmaya başlarım bende. Bu arada adres olarak ne isteriz arkadaslar? Önerileri alalım?
Mevzu 2: Az önce ön dişliyi tutan kapağı açtım. Dişli ileri geri biraz oynuyor bu pay iyi bişimi kötü bişemi? Sıkayım dedim biraz vidalardan birisi yalama yapmış olduğu yerde dönüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
Lancelot
20 Mayıs 2007, 17:33
Siz metinleri ve görselleri hazırlayım Joomla template olarak ben hazirlicam şablonla
emr550m
20 Mayıs 2007, 17:55
Yok aga hazır portala gerenk yok. ÜYelikli felan güzel bişe hazırlarım ben.Hem sade olur, hazır portallara bi kanım ısınmadı gitti.
Boğaçhan
20 Mayıs 2007, 20:06
Bu arada adres olarak ne isteriz arkadaslar? Önerileri alalım?
Mevzu 2: Az önce ön dişliyi tutan kapağı açtım. Dişli ileri geri biraz oynuyor bu pay iyi bişimi kötü bişemi? Sıkayım dedim biraz vidalardan birisi yalama yapmış olduğu yerde dönüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
1'inci Konu için öneri: www.sldostları.com.tr HA gayret gençler... Sizlere tam destek. Dilimizin döndüğü, yetenek, bilgi ve görgüm dahilinde motor tekniği/arızacılık vb. konularda siteye destek sağlarım.
2'nci Konu: Dişlinin ileri geri oynamasında bir sakınca yok, normal.
Yalama olan vidanın klavuzları dişlinin üstünde olduğundan, ve de dıştaki kilit pul/parçasıda dişliye sabitlendiğinden, dişliyi değiştirmen gerekecek, hazır sökmüşken; Ergeser'den 18 dişliyi isteyip değiştirirsin olur biter.
emr550m
20 Mayıs 2007, 20:12
Hah tamda onu dicektim. Kim bana 18 li bulabilir diye :) Ergeser senle bir irtibata geçelim. Nasıl alırız ederiz diye. Site olayını gene üyelikli, bi sistem olarak yaparız. Geyikten siyade motorumuza yaptığımız bakımları, modifiyeleri felan toplarız bir araya.
ergeser
20 Mayıs 2007, 20:51
emr550m
vaga
dostlarım özelden gerekli bilgileri yolladım konturol edin
başka 18 diş öndişli istiyen vasa söylesin.
tanzimo
20 Mayıs 2007, 23:51
Meterolji deli gibi yağmur yagacak dediyse de içimden bir ses bunun böyle olmayacağını söylüyordu. Regalcilerle gidiyordum. Hatta swordum da geliyordu. Swort gelmeni çok arzu etmiştim dostum. Son an çadır alma operasyonlarını bile birlikte yürütmüştük. Son ana kadar.. Fakat yağmur yağmadan etkili oldu. Sonuçta, ragalraptorun admini aidikurt ve eşi, ben ve eşim ve moonchild olmak üzere son bir inanmış manevrayla 5 kişi, 2 raptor ve 1 de gururumuz SL olmak üzere Sakarya ya gittik.
Giriş 10 ytl idi. bize birer tişört ve bandana hediye edildi. Çadır kurduk, canlı müzik, kamp ateşi, şarkı, mangal, muabbet, dönüşte sapanca kahvaltı. Her şey gayet güzeldi. Sadece dönüşte bir an yagmur yakaladı. O da okadar olsun. Meteorolojiye de günah :) SL 150 mizi festivalde istanbul dan artçımla birlikte giderek temsil ettik. nickimi artçılı kasımpaşalı tek silindir olarak değiştiriim bir süre :bounce:
http://img125.imageshack.us/img125/5597/3arp1.jpghttp://img258.imageshack.us/img258/7053/38728201nb7.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/219/atesjz6.jpghttp://img132.imageshack.us/img132/2930/poyrazgl1qp0.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/4379/tanzdk4.jpghttp://img258.imageshack.us/img258/1537/masaox8.jpg
şeker değiliz eriyelim. yağmurda da gideriz. SL ligindeyiz biz. :cat:
vıceroy
21 Mayıs 2007, 00:35
Tanzimo,resimlere bakılırsa cennet misali gezi olmuş sağolasın. Bizde mersin-adana mt birleşerek çamlı yayla gezisi yaptık 34 motosıklet,260 km. birkaç resimde ben atayım bari :)
http://img255.imageshack.us/img255/1458/cy2ry0.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/1835/cy5cc7.jpg (http://imageshack.us)
http://img503.imageshack.us/img503/8569/cy6ej2.jpg (http://imageshack.us)
Benim ss ile babası...:)
http://img107.imageshack.us/img107/6586/sssszktt4.jpg (http://imageshack.us)
emr550m
21 Mayıs 2007, 00:48
Güzel eğlenceli anlar olmuş sizin adınıza sevindim. Motorların görüntüleri yan yana çok şık olmuş. Site için alan adı önerilerine devam edelim arkadaşlar. Ancak com.tr olmuyor. com.tr için şirket olma zorunluluğu var :). o yüzden com, net, org gibi tr siz adresler önerelim. www.keewaysl150.com mesela uygun durumda onu alabiliriz. Yada siz önerin seçelim.
tanzimo
21 Mayıs 2007, 01:01
Tanzimo,resimlere bakılırsa cennet misali gezi olmuş sağolasın. Bizde mersin-adana mt birleşerek çamlı yayla gezisi yaptık 34 motosıklet,260 km.
Saol viceroy dostum. Sizin adınıza da çok sevindim. Gördüğüm kadarıyla kalabalık bir katılım. Hemen hemen aynı duyguları paylaşmışız.
Gönül isterdiki çok arkadaş olsun. Yolda birbirini gören motor gruplarının birbirine katılması, geçerken ve geçilirken verilen alınan selamlar gerçekten havadan daha sıcaktı. Çok keyif aldım.
Orada çok pahalı ve güçlü motorlarda vardı. Ama yanıma gelip de "hocam helal tek silindir artçı ve bu kadar yükle yine de gelmişsin ayağına sağlık" denilince tüm yorgunlugum geçti. Poyrazgölün manzarası enfes. Motor şenliğinin girişinde o manzarayı yutarak giriyorsun sahil sahil kenardan. O görüntü ve kokladığın hava herşeyi unutturuyor. Bir hafta sonu kahvaltı için bile extra gitmeyi düşünüyorum. 350km yol yapmışım. geze geze sakince :)
obkavi
21 Mayıs 2007, 10:28
Tanzimo dostum 2 kişi ortalama hızın ne oldu gurup sürüşte hız sıkıntısı oldumu
swort
21 Mayıs 2007, 11:15
tanzimo harikasın valla ne guzel gidip oralarda eğlendin. ne guzel hep beraber gitmeyi düşünüyorduk ama olmadı. çadır alacağım akşam yakalandığım yağmur herşeyi değişik bi hale soktu saçmasapan bi haftasonu yaşattı bize benim açımdan pek problem değilde artçımı zaten zor ikna etmiştim yağmur yağınca olmadı nasipten ilerisi olmazmış ne diyelim tanzimo birlikte gidelim bi haftasonu yağmursuz tabi. cumartesi gunu serviste kabuto ile karşılaştık ne yaptın motoru hallettinmi dostum ??
bence sitemiz sadece sl değilde keewayi kucaklamalı arkadaşlar bu sebeple www.keewayclub.com ismii hoşuma gitti...
Luxor
21 Mayıs 2007, 11:17
valla ben çok istememe rağmen sakarya gezisini yağmur olasılığından dolayı ertelemiştim.aslında bence iyi de oldu çünkü kapalı bir havada açıkçası festivalden tat alacağımı sanmıyordum.
onun yerine gece__ yi yakaladım ben de... :P
anlat bakalım gece, nereden dönüyordun bakiim sen :)
http://img154.imageshack.us/img154/835/18052007dd4.jpg
GeCe__
21 Mayıs 2007, 11:45
luxor allah iyiliğini versın emi:P cumartesının resmı sanırım ölemı? neyse benım iş yerı o hanın ıcınde zaten bende park edıp kıtleyıp dukkana gıdıyorumdur kesın.ama nasıl cektın ılgınc.
tanzimo helal sana iyi gıtmısın vala korkusuz kahraman:) guzel gezı oldugu hoş gecırıldıgı anlasılıo.ben sana eskı sl cı dıye bak sımdı aklıma geldı sanada o gun demıstımya eskı bı slcı vardı sonradan regala gectı dıye aidukurt ıste sana dedıgım oda varmıydı dıye neyse.
beyler bu sıte olsunda ısmı cok onemlı degıl bence.yaw bı pazar gırmıyoruz nete baya yazılasmalar oluyo eh hadı bakalım:)
tanzimo
21 Mayıs 2007, 11:56
Tanzimo dostum 2 kişi ortalama hızın ne oldu gurup sürüşte hız sıkıntısı oldumu
Diğer motorlar regal raptordu. Haliyle ben artçılı ve yüklü gidince çift silindirli 100cc fazla ve su soğutmalı bir alete göre yavaş kaldığınızı görüyorsunuz. Onlar normal gidiyorlar siz max gidiyorsunuz. Ortalama sürat 80km. Bu aletin de hakkı bu. Sonuçta gücü ortada.
Anlık olarak 110 da yaparsınız ki yaptım da. 95 le de devamlı gidilebilir ama sorun çıkarma riski keyif kaçırır. Kitapçığında da max 94kmh olarak belirtiliyor zaten. Geri kalmıyor ama, SL zorlanıyor. Bir de ilginçtir yer yer hafif şişiyor yer yer düzeliyor. Aynı eğime farklı süratlerde tepki verebiliyor. Tabi bunun o anki makinanın yorgunlugu ve sürüş performansıyla da yakından alakası var. Bi bakıyorsun yokus yukarı 75-70 km ye inmişsin. Yokuşu çıkmadan önce 100 e dayarsan. yokuş yukarı çıkarken performansındaki düşüş çok daha aza indirgeniyor. O şekilde de 80-85 le çıkıyorsun. Yavaş girersen rampada toplayamıyor bir daha. Hızlı girmen lazım.
Siz motoru dinlendirmek için düşünürken zaten poponuz 100km de bir acıdğı için illa durmuş oluyorsunuz :) alet bizden daha dayanıklı merak etmeyin :)
Memnuniyet konusunda sıkıntı yok. full depo+yük+artçı olarak toplamda 165 kg yu heryere götürdü getirdi. Lastikleri tubeless yapmıştım. 1500 km dir onda da bi sorun yaşamadım. Gayet iyi yani. Bakımı yapılmış bi aletle korkmucan. Zorladığını hissetmediğin müddetçe hiç problem yok. Yola devam.
Not: Arkadaşlar, metrlj. yağacak yağacak diyordu. Bi şey yağdığı yok hele giderken hiç yağmadı. Ne sabah ne öğlen. Oradada gece 20dk atıştırdı. Hatta yağmur altında dans etme gibi bi keyif yaşattı. Sonra da durdu. Hava gayet sıcaktı. Yani festivali bozacak bir hava kasveti mevcut değildi. Haklı olarak çoğu arkadaş gelemedi biliyorum ama bazen grup olarak düşünmek avantajlı oluyor. Herkes birbirine yardımcı oluyor çünkü. Hatta hafif aksaklıklar olaya mazohistçe bir keyif katıyor. Bir dahakine eskişehire gitmeyi de planlıyorum..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO