Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GeCe__
17 Mayıs 2007, 21:13
ahanda argat yazmız:) yaz dedık ama sen bıaz seyını cıkarmısın dostymm be neyse canın saolsun zaten kımse yazılarını pek fazla önemsıceklerını sanmıyorum kusura bakma:) ıstersen sana benım motorun resmnı gösterım he ne dersın? belkı ılham gelır tekrar keeway alırsın:mrgreen:
vıceroy naber yaa dostum topıgını guncellesene yaw ne duruyon:)
vıceroy
17 Mayıs 2007, 21:14
http://img231.imageshack.us/img231/2940/herseyyanc8.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=herseyyanc8.jpg)
northern
17 Mayıs 2007, 21:16
bu sitedeki en eski superlight cı olarak; motorda çok önemli bir sorun yaşamadım benim şuanki km 30.000 geçti peki söyleyin bu makina kalitesiz olsa 30.000 geçer miydi veya bana geçen başka çinli söyleyin karşılaştıralım o zaman argat gibi arkadaşlar anlar hangisi daha iyi diye Herkese selam izmirden
GeCe__
17 Mayıs 2007, 21:17
bak argat dostum bu ıs brıaz sans ısı brıazda motora bakma ve bırazda surus teknıgıdır. sen sanırım bıdunya sorun yasamıstın ama gel görkı ben yasamadım yanı ne yapabılrtım yasamadım??? cokta memnunum.
SIZLERE YASADIGIM SORUNLARI SÖLICEM
1 SINYALLERIN BOZULDU GARANTIDEN DEGISTI
2 ALARM BOZULDU GARANTIDEN DEGISTI
3 BENZIN DEPOM AKITMAYA BASLADI ONUDA GARANTIDEN DEGISTIRDIM
4 EH O KADARDA OLSUN YANI BEN RAZIYIM KI BUNLAR HEPSI GECEN SENE OLDU DAHADA BASKA ÖLE BI SORUNUM OLMADI.KENDI KULLANMAMDAN DOLAYI (SÜRATLİ) EGSOZUM CTLADI FLN BENDE KAYNAK YAPTIRDIM YANI BU KADAR.
MOTORUM SUAN 20500 KMDE AMAAA GEL GÖRKİ SIFIR GÖRUNUMUNDE VE AYARINDA DOSTUM:rendeer:
bu sitedeki en eski superlight cı olarak; motorda çok önemli bir sorun yaşamadım benim şuanki km 30.000 geçti peki söyleyin bu makina kalitesiz olsa 30.000 geçer miydi veya bana geçen başka çinli söyleyin karşılaştıralım o zaman argat gibi arkadaşlar anlar hangisi daha iyi diye Herkese selam izmirden
dostum masalah yaa 30 bın kusur kmde helal olsun beee:cat:
ıstbuldanda selam olsun..
motorun resmını koyarsan sevınırım northern bı bakalım yaa 30 bın kusurdekı sl ye
vıceroy
17 Mayıs 2007, 21:21
Argat senin için kim var kim yok önemsizmiş pek inanmadım :) kendini insanlardan soyutlamıyorsundur sonuçta. Öyle olsa zaten cevap yazmazdın. :)
Bu motorrlara binen veya alan enayi değil sadece yaşanılan bir sorun varsa bu sorunları tüketici kanunları ile aramak yerine gereksiz yere öfke kontrolü yapamamak gibi sorun vardır belkide. :P
Akşam akşam gülelim birazda olsa..
http://img231.imageshack.us/img231/5994/yayageciti1wf0.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=yayageciti1wf0.jpg)
northern
17 Mayıs 2007, 21:27
abii makinam yok ama çektireceğim sırf argata inat olsun diyee
:P
sioux
17 Mayıs 2007, 21:35
balayyusuf hocam fındıklıda gördüm senin sl.i. ben nerdeyse hafta içi hergün oradan geçiyorum yarın muhtemelen yine geçerim o dediğin okul yolun kenarındaki tarihi taş bina galiba.bizim sl ekibi toplanmayı başarırsa tanışırız,saygılar:rendeer:
vıceroy
17 Mayıs 2007, 21:39
Gece dostum keeway ile ilgili bütün sayfalara imzanı atıyorsun,walla helal olsun. :bounce:
GeCe__
17 Mayıs 2007, 21:40
atarım abii hakkını verıyor cunku makına
vıceroy
17 Mayıs 2007, 21:51
gece sende bu makina olsa noktayı koyardın bu aleme dostum.
http://img292.imageshack.us/img292/6758/hondascooterdn01dn6.jpg (http://imageshack.us)
GeCe__
17 Mayıs 2007, 21:56
ah ah cok yasa vala. ama benım hayalım ya hayabusa yada gsx 1000 r sıyah
hayabusa alırsam sıyah mata boyıcam:mrgreen:
hayaller guzeldır....
vıceroy
17 Mayıs 2007, 21:59
yol bilgisayarı bile koymuş adamlar acaba bizim motora taksak olmazmı?
http://img237.imageshack.us/img237/5088/hondascoterwv0.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=hondascoterwv0.jpg)
:P
Bu motor scooter olarak geçiyor,koltuk ve oturuş çok rahat race gibi değil.
http://img510.imageshack.us/img510/3900/hondascooterph0.jpg (http://imageshack.us)
eternity
17 Mayıs 2007, 22:16
açıkçası bu güne dek tek yaşadığım sorun zincir gevşiyor ve kadroya değiyor onuda artık bir anahtarla geriyorum haftada bir başkada hiç bir problem yok...
ha tabikii çok sorun var 160 yapamıyorum
2 kişi 200km yol problem oluyor
vibrasyon var artçı için
ama 2.000ytl lik bir crusier da herhalde olcak bukadar değilmi?
tanzimo
17 Mayıs 2007, 22:32
Eawking57 saygı duydum..
emr550m geçmiş olsun
swort sakarya da görüşürüz allahın izniyle, motoGP ve modaGP resimlerini unutmadım aklımda. modadakinde arkadan ajan gibi çıkmışsın :)
Argat sana gereken cevabı _gece güzel vermiş, Northern in de km si bi şeyler ifade ediyordur sanırım.
ufak bi sey ekliyeyim;
Parasını zar zor denkleştirip motorsiklet alan çok kişiye hakaret etmiş oluyorsun. Aynı paraya kaliteli 10 yıllık motor da alabilirsin. Örneğin eski bir virago 250 nin 100 km de 6 lt ye kadar bile benzin yiyebildiğini hatırlatayım. Keyfini kaçırır dostum. Harleyciye göre de senin motorun çöplük. Yapma ayıp. Mantık bu mu?
***Bu gün eşimle birlikte giderken, sinyalsiz, aniden park etmek isteyen bir vatandasın arabası sayesinde yere yuvarlandık. Üstümüze kırdı sonra çıkıp pardon görmedim dedi. Yapabileceğim bir sey yoktu. Allahtan da bir şey yok. Tam Sakarya öncesi artçı sol ayaklık da kırıldı. Bu döküm üçgen bölümü komple değiştirmek gerekiyor. Aynı problemi yaşayan ve yaşayacak olan arkadaşlara hatırlatayım; siyah olan plastik genelde sağlam olarak kırılan parça üzerinde kaldığı için, ısmarlayıp kargolattırdığınız parçaya o siyah plastik kısmı eklettirmeyin. O da ayrı para çünkü. Eskisini oraya takarsınız. 3 dolar cebinizde kalır.
http://img374.imageshack.us/img374/181/aasa4.jpg
bu sağ taraf gerçi
sioux
17 Mayıs 2007, 22:46
tanzimo geçmiş olsun zaten şu sinyal vermeyenlerin bir tarafına sinyali monte etmek geliyor içimden.neyse size birşey olmamış önemli olan cana gelmesin:rendeer:
Boğaçhan
18 Mayıs 2007, 00:03
Merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandan beri takip ediyorum.Kısmet bugün üye olmakmış.Yaşım 50 emekli oldum ve sl 150 aldım dünya varmış iyiki almışım.Herkese selam ve saygılar.
Aramıza hoşgeldin Eawking57, bende herhalde Boğaçhan-58 demeliyim, çünkü 1958 doğumluyum, eylül ayında da 49 yaşını ikmal edip 50'ye adım atacağım. Bir fiil şu an 27 yıllık kamu hizmetim var, günüm çoktan geçti amma... duygusal durumlar nedeniyle uzatmaları oynamaya devam ediyorum.
-Motosiklet bir sevda olsa gerek, ne kopabiliyorsunuz ne de unutabiliyorsunuz. O rüzgarı, özgürlüğün tadını alan imkansız bırakamaz.
30 yıl önceki gençlik merak ve hobimi öyle veya böyle gerçekleştirdim, Şimdi nasıl gidiyor derseniz; Hayatımdan gayet memnunum. Ne de olsa varlığımın ispatına dair, beni ben yapan bir konuda gerekli adımı atabildim.
İnşallah burada da bilgi ve görgümüzü paylaşırız.
Sinan Er
18 Mayıs 2007, 00:13
yine satır aralarını kaçırmışsınız yazımı ıyıce okuyup yorumlarınızı ona göre yaparsanız yenı alacak arkadaşlara daha çok yardımcı olursunuz
neyse ben şimdi yeni motor alacağım gece ilede konuştuk baya ama bir turlu karar veremıyorum ne alayım bilemıyorum
250 cc ustu istemıyorum bana uymaz
yamaha ybr125
honda cbf150
kanuni motocar 200
kanuni tiger veya 200 luk kros arasında kararsızım alternatifler varsa beklıyorum
kısaca kullanım amacımı yazarsam neden bu modeller uzerinde durduğumu anlamış olabılırsınız
1.motoru şehir içi ve dışı artçımla beraber gezmek için istiyorum
2.iki kişilik seyahat malzemelerini ve gerekirse kamp malzemelerini taşısın ıstıryorum
3.dere tepe asfalt her yolda güvenle ve bozulmadan gitsin istiyorum
4.hız onemlı değil 100-110 kafi ama güç olmalı ki iki kişi ile diğer ekiplerden kopmadan heryerde gidebilsin
buyrun işin içinden çıkın yaz başladı gezecek motorumuz hala yok
Boğaçhan
18 Mayıs 2007, 00:49
hala bu motora binen varmı yaaa
yazık walla verdiğiniz paralra
ben o kadarda tecrube ve bilgilerimi foruma aktardım ama görünen o ki sallayan olmamış
( dikkat! argat geldi )
MOTOMAX veya Keeway Firmasıyla bir ilgim yok, olamazda çünkü bir kamu görevlisiyim. Yazdıklarınıza ilişkin bir iki sorum olacak;
* Siz de paranızı verdiğinize ve kullanmaya devam ettiğinize göre aynı saftayız öylemi?
* Tecrübe ve bilgilerinizi yazdığınız tarih...! Nasıl bir tecrübe?
* 8-9 aydır neden beklediniz iki kelam yazmadınız,
* Bir olumsuzluğun olduğuna inanıyordunuz, yasal anlamda ne yaptınız? veya basın-yayın ortamında bu konu hakkında kamu oyunu bilgilendirmek için bir girişiminiz varmı?
* Tecrübenizi dayandırdığınız teknik donanımınız nedir?
*
görünen o ki sallayan olmamış
:farao: yaşımız ve tecrübemiz; verdiğimiz kararların da arkasında durmamız gerektiğinin bilincinde olmamızı öğretti bize. Allaha şükür aklımız başında, seçimlerimizi bilinçli ve aklımız başında yaptık, neyi, niye sallayacağız!
* Şu an da ben de dahil olmak üzere, pek çok kullanıcı, burda bir şeyleri paylaşıyor, bir şekilde mutlu oluyor, çünkü iyi veya kötü bir ortak payda da buluşuyoruz. Zor bela motor sahibi olmuşuz, olmuşlar. Bir bakıma, kendimizi bile bile kandırıyor da olabiliriz. işimize öyle geliyor. ''KAHVE BAHANE, SOHBET ŞAHANE''
Gelelim size; yazdıklarınızla ne yapmak, anlatmak istiyorsunuz? Aydınlatırsanız, cehaletimizi gidermemize de katkıda bulunmuş olursunuz.
Sinan Er
18 Mayıs 2007, 01:00
boğaçhan avatarım ustundeki ismime tıkla menü açılacak
açılan menüden argat - daha fazla mesajını bul u tıkla
orada bu konuda yazdığım yazıların hepsini oku
sonra buraya gelip topiğini ona göre düzenle
obkavi
18 Mayıs 2007, 01:21
tanzimo geçmiş olsun kardeş,
viceroy kardeş sağol ellerin dert görmesin neşe kattın,
ooooooooo argat nerelerdesin ya valla özledik be, "kıllanan adam" durumunu gene koruyosun valla iyiki varsın sen olmasan bu keeway'i kimse kötülemiyo arasıra farklı kelam edenlerde yazsın iyi olur.
yanlız diyaloglarınızı kırıcı hale getirmeyin buna gerek yok kimsekimsenin ne olduğunu yakından tanımadan bilemez,
kimseyede hitap etmeden yazdım dostlar kendimize gelelim amaç bu topic de hayatın güzel yanlarını paylaşmak.
Aslında Argat gibi insanlarda lazım topic e aksi şeyleride söyleyecek. bağaçhan dostum dediklerinin hepsine katılıyorum çok haklısın ama diyalogları kırmadan yapalım
Boğaçhan
18 Mayıs 2007, 01:25
Yazdım dediklerinize hızlı bir şekilde göz gezdirdim, yaşadıklarınıza yazmışsınız güzel... ama siz de dahil olmak üzere; kimse bu konuda otorite değil.
Bir zamanlar mekanisyen olarak, hasbel kader görev de yaptım, Seçimimin, nitelik ve niceliğinin de kendi bilgim dahilinde farkındayım.
Dikkat ederseniz yazdıklarımın ana fikri; Üslubunuzla ilgili. İnsanların ciddiye alınmadığı, seçimlerinin eleştirildiği bir tutum, haklı olarak tepki görür.
Allah gönlünüzdeki motorun sahibi olabilmenizi muvaffak eylesin.
Sinan Er
18 Mayıs 2007, 01:52
bak argatı bilen biliyor
ben ne kadar motor hakkında kötü konuşsamda düşüncelerine uymadığım insanların tepkisini alsamda kimseyi kırmadığım ortada üslubumda gayet iyi
küfür etmişim gibi ortalığı karıştırmana gerek yok konumuz sl 150 boğachanın uslup takıntısı değil
slm obkavi hala o motorlu tenekeye binmiyorsun değilmi :D
kabuto
18 Mayıs 2007, 01:56
arkadaslar bsiey sormak istiyorum benim yedek parcalari siparis ettikte on amortusorler borularla birlikte alinmasi lazim 130 milon amotrusorlerin teki acaba bu fiyata borular dahilmi yoksa deilmi eger dahil deilse cidden acayip bi kazik yemis olucam icime oturucak cin mali bi motosikletin yedek parcalarinin bu kadar pahali olabilicegini dusunmemistim acikcasi
tanzimo
18 Mayıs 2007, 01:56
... ama siz de dahil olmak üzere; kimse bu konuda otorite değil...Dikkat ederseniz yazdıklarımın ana fikri; Üslubunuzla ilgili. İnsanların ciddiye alınmadığı, seçimlerinin eleştirildiği bir tutum, haklı olarak tepki görür.
Allah gönlünüzdeki motorun sahibi olabilmenizi muvaffak eylesin.
Boğaçhan mesela sen bir cam almışındır. Çok fazla bir araştırman yoktur. Ama beğenerek almışındır, istiyosundur o camı. Alıp takmışsındır motoruna, keyiflisindir, gelip paylaşmışsındır. Ben de onu daha önce kullanmışımdır. kırılgan ve kalitesi iyi olmayan bir camdır ve ben sana şöyle derim, hangisi?
1- Keşke biraz araştırıpta alsaydın zira o camların kalitesi biraz vasattır. İnşallah bir şey olmaz. Zevk senin tabi, yinede güle güle kullan hocam.
2- Boğaçhan o cam alınırmı ya çok moktan bi şey o, hala o camı alanlar var demek?
O nedenle yukarıda yazdıklarına katılıyorum.
+1 :cat:
bonzai
18 Mayıs 2007, 02:05
ArgaT arkadaş ya sen nerden çıktın böyle damdan düşer gibi :queen: aman kaybolma sen beni çok güldürdün allahta seni güldürsün :mrgreen:.
Herhalde ben senden çok daha yeniyim seni tanımıyorum önceki yazılarınıda okumadım zaten buraya yazdığın üç beş kelimeyle kendini gayet güzel tanıtmış oldun bu sayede yazılarını da okumaya gerek olmadığını düşündüm, valla burda bir sürü arkadaş hem sıkıntısını yazıyor hem memnuniyetini yani herkes ne yaşıyosa onu, karşılıksız çok güzel bir paylaşım var, arada ufak tefek sıkıntılar çıkıyor ama onuda kendi aramızda çözümlüyoruz zaten, sen kafanı takma şu 300 küsür sayfanın 50-60'ına bakan herkes bu cihazın artısınıda eksisinide gayet güzel anlar.
northern, GeCe_, obkavi, Boğaçhan sağolsun sana gayet güzel açıklamalar yapmışlar, neyse ya ama cidden gözünü seveyim biyerlere kaybolma senin şu "ben ne kadar çok yazdım, ben çok dertler yaşadım, ben şunu yaptım, ben bunu yaptım" havaların cidden beni çok eğlendirdi. :queen::queen::queen:
emr550m, tanzimo valla çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın (hepimizi)
Ya arkadaşlar bir internet sitesinde motorsiklet için İCON RECON diye bi pantolon gördüm, sanki kullanışlı bişeymiş gibide geldi ama sadece internetten satışları var yani gidip malı göremiyoruz siz alın beğenmezseniz iade edrsiniz diyorlar, fiyatı bana biraz yüksek geldi. Daha ucuza bulmak gibi, gidip deneyebileceğimiz bir mağaza bilgisi gibi herhangi bir bilgisi olan varmı, aşşağıda resminide koydum, ilanda dizinde koruması falan varmış diyor
http://img245.imageshack.us/img245/4875/38750180tl6.jpg
chimeraby
18 Mayıs 2007, 03:03
Argat sen keewayini sat,kanuni al.. Bizi de bu dertten (senden) kurtar :) Sonra kanuninin sayfasına yazarsın artık,"bu nası bi teneke" die..
emr550m
18 Mayıs 2007, 10:04
:) ehehe.. Yahu zaten burdaki insanlar keeway çoook süper japon malları halt etmiş felan demiyor, ben dahil. "Bu paraya alınabilecek en güzel çin malı" kelimesinin hepimiz arkasında duruyoruz sadece. Ha şu var, benim şu ana kadar çıkardığım bir sonuç; yedek parçaları pahalı. Printer gibi printer para etmiyor ama kartuşu yarı fiyatına. Elcik kapağı 8.5 YTL ayaklığın parçası 28 YTL oh babam oh... motorun parçaları ayrı ayrı alıp montajlasak heralde 5 milyarı buluruz. Birde büyük il merkezi olmayan yerdeki bayiler işini sallamıyor gibime geliyo yada bana en kötüsü denk gelmiş. 2 haftada geldi küçük bir kapak. (Bunuda siparişleri biriktirip toplu yolladığından kaynaklandığı fikrindeyim.)
Motorlarımızın sol ayaklığı tutan parça kanımca iyi hesaplanmadan yapılmış üzerine binen yükten dolayı kağıt gibi yırtılıp gidiyor. Benden sonra 2-3 kişi daha yazmış hepside sol. Acep o parçada bi hesapsızlıkmı var yoksa bizmi öküzüs :).
GeCe__
18 Mayıs 2007, 11:06
beyler kımse artaga agrasıf fln davranmasın cogunuz tanımıyabılır eskılerdendır o obkavı,northern,jameıka ben bılırız yanı.boşverın o konussun dursun demekkı cok cekmıs ne yapıcaksın zaten kımseyı kırmadan konusuyor farkındaysanız.haa kendısını kolladıgını sanmıyorum ne gördun ne tanırım o ayrı konu.
chimeraby zaten sattıo motorunu yaw:) şuan baska bısey alma asamasında
emre500m yaw sol ayaklık dedıgın acep artcının ayak pedımı oluyo? ben hala hangı parca oldugunu anlıyamadım:mrgreen:
obkavi
18 Mayıs 2007, 11:13
ya dostlar cobalt nerelerde uzun zamandır yazmıyo sanırım
gece ayak koyma yerinin bağlı olduğu krom parçadan bahsediyolar benimkide libadiye kavşağı tarafında giderken kendiliğinden düşmüştü ama kırılmadı gerçi döküm bir parça sanırım
cobalt
18 Mayıs 2007, 11:21
sadace okuyo
:)
dostlar ctesı aksamı univ. den arkadaslarla bulusucam gunduz serbest ım ama yusuf hocayla sabahtan bi istoç yaparız ordan karsıya ( anadolu yakası) gecmeyı dusunuyoruz isteyen arkadaslar la goruselım bulusalım
obkavi
18 Mayıs 2007, 11:25
cobalt kardeş msn de yazmıyosun hayırdır ya
emr550m
18 Mayıs 2007, 11:32
emre500m yaw sol ayaklık dedıgın acep artcının ayak pedımı oluyo? ben hala hangı parca oldugunu anlıyamadım:mrgreen:
aynen öyle. resimde eklemişti bi arkadaş zaten. Artçının ayak koyduğu siyah pedalın bağlı olduğu üçgenimsi matel parça (nikelajlı olan).
GeCe__
18 Mayıs 2007, 11:47
saol obkavi..
hadı ya anladım vay anasını belkıde ıcınızde en agrasıf süratlı gıden benımdır hıc öle bısey olmadı.bırde benım kız arkım arkaya bınerken ayak pedının ustune basarak bınıyo yanı butun gucu verıyo ayak pedıne:) allahtan bısey olmuyor yaw.
anadolumu:) hanı gelıcektın yalancı cobalt senı benım yanıma.cumartesı yusuf hocaylamı gecıcen.
zatoichi
18 Mayıs 2007, 11:48
argat, biraz kırılmış sanırım basına gelenlere, takma kafana fazla derim ben, kazıklandıgını düsünmek üzer insanı baya,
motosiklet tavsiyem bir daha keeway almam diyorsan, regal raptor
cobalt
18 Mayıs 2007, 11:49
obkavi evde pc yi acacak vaktım olmuyor yogunuz bu aralar pelte gibi gidiyorum eve bıraz da ufaklıkla guresıyoruz uyku zamanı gelıyor ıste
* anca bu cumartesı gece vakıt sıkıntım var yetısemıyorum
obkavi
18 Mayıs 2007, 12:09
gece cebini özelden atsana bana cumartesi bekli uğrarım öyleden sonra falan
swort
18 Mayıs 2007, 12:25
maşşallah dostlar döktürmüş arkadaşlar neredeys kendimize bi site yapacak kıvama geldik burada konular içiçe girdi bi düşünelim bu site işini geceyide nöbetçi yaparız başına :))
yarın sakaryaya gitmeyi düşünüyorum 15:30 itibariyle tabi bi aksilik olmazsa gidecek olanlarımız varsa toplanalım derim..
öndeki dişliyi değiştirdim motor biraz rahatladı sanki çok uçuk bi değişim yok ama daha bi guzel gidiyo artıkın uzun yoldada bi denemeli derim...
motosikletimizin kalitesi konusunda yeterince bilgiye sahibiz öğrenmek isteyenlerede açıkça zaten söyluyoruz kimseyi kendimiz dahil kandırma derdimiz yok daha ucuza daha kaliteli motosiklet kullanmayı herkes ister ama durum meselesi uygun olduğunda zaten gerekli araştırmalar yapılır ve icabına bakılır. herkesin gönlü rahat olsun..
kalb kırmanın veya ben haklıyım sen haklısın demenin bi mantığı yok arkadaşlar amaç paylaşım. yaşı bizden buyuk abilerimiz var kardeşlerimiz var hepimizin bi sosyal statumuz var amaç paylaşmak dertleşmek dosluk sevgi saygıyı unutmyalım arkadaşlar..
GeCe__
18 Mayıs 2007, 12:32
gece cebini özelden atsana bana cumartesi bekli uğrarım öyleden sonra falan
:cat::cat::cat::cat::bounce:
obkavi
18 Mayıs 2007, 12:38
swort dostum bu dişli işi nası yaptırdın bana yazarmısın bi mütaala yapalım bu konuyu
emr550m
18 Mayıs 2007, 13:12
maşşallah dostlar döktürmüş arkadaşlar neredeys kendimize bi site yapacak kıvama geldik burada konular içiçe girdi bi düşünelim bu site işini geceyide nöbetçi yaparız başına :)).
bu konuda benim bi yardımım dokunabilir. Şu ana kadar yaptığım sitelerden derleyim bi keeway 150 bilgi bankası oluşturabiliriz.
GeCe__
18 Mayıs 2007, 13:13
swot benı yapa yapa nöbetcımı yapıyorsun dostum yaa:)
swort
18 Mayıs 2007, 13:23
gece siteyi kim bekliycek kontrol edecek kaçak var huzur bozan varmı anladın sen onu.. cat:
emr550m bu konuda bişiler yapalım derim yardımın olursa harika olur siz ne diyorsunuz arkadaşlar bi sitemiz olsun diorsanız fikirlerinizi beyan ediniz pls..
obkavi kardeşim ben dişliyi ergeserden istedim gönderdi dun taktım hazır başlamışken zinciride yıkadım benzinle harika oldu kendin takabilirsin uğraştırıcı bi şey değil yalnız alet edavat tam olmalı arka tekerlek tamamen boşa alınıyo hani zincir sıkılırken geveşettiğimiz sonumlar varya onlar sanki motor daha rahat çalışıyo sağolsun ergeser dostumda inşallah bu yaz bi uğramalı görüşmeli selam kendisinede...
GeCe__
18 Mayıs 2007, 13:29
gece siteyi kim bekliycek kontrol edecek kaçak var huzur bozan varmı anladın sen onu.. cat:
ya tabı anladım ben onu:P
emr550m
18 Mayıs 2007, 14:25
Tekrar mrb arkadaşlar. Söz konusu parça 23 liraya bayiden sipariş ettim bi arkadaş 28 diyodu. Bayiden bayiye fiyat farkıdamı oluyormuş felan oldum. Heralde olay kargo farkıdır. Bide döviz.
Site olayına gelince benim kafamda şöyle bişe var; Forum açmaya gerek yok kanımca burda gayet güzel bir forum var. Ben makale, haber vs. türü yazıların olduğu sl sahibi mt üyelerinin olduğu bir alan düşünüyorum. Forum oldumu dediğiniz gibi sürekli kontrol gerekir ancak makale sisteminde bi kontrole gerek yok. Belli başlı değişiklikleri, modifiyeleri motorumuza yaptığımız değişiklikleri nerden hangi parçayı kaça aldımızı türünden verileri paylaşacağımız bi yer. Sistem olarak bi örnek vereyim www.eskal.org gibi bir site koyabilirim. Burda kullanıcılar haber gönderiyor sistem onayı ile yayımlanıyor. Eğer erinmeyiz içerik gireriz derseniz böyle bişey oluşturabilirim.
Ercument
18 Mayıs 2007, 14:39
Herkese selam, ben siteyi takip etmeme rağmen işim dolayısı ile fazla katılamıyorum. Bir kaç sayfa önce hava filtresi ile ilgili bir yazı vardı resimleri ile birlikte ben bugün o filtreyi alıyorum, yalnız eski filtre de motordan çıkan ince bir hortum daha var bu yeni filtreyi alınca o hortum ne olacak gördüğüm kadarı ile bir bağlantı noktası yok. Bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
swort
18 Mayıs 2007, 14:50
benim ilk hava filitresi denememde usta sadece o hortumu çıkartı filitreyi taktı eski filitre yerindeydihortumuda eski filitreyi kullanmak istersen diye uygun biyere koyarsın yeni filitreyi direk karburatore takıyorsun sonuçları bekliyoruz dostum...
Ercument
18 Mayıs 2007, 14:56
benim ilk hava filitresi denememde usta sadece o hortumu çıkartı filitreyi taktı eski filitre yerindeydihortumuda eski filitreyi kullanmak istersen diye uygun biyere koyarsın yeni filitreyi direk karburatore takıyorsun sonuçları bekliyoruz dostum...
ben eski filtreyi çıkarmayı düşünüyorum, yani motordan çıkan ince hortum boşta mı kalmalı acaba teşekkürler.
GeCe__
18 Mayıs 2007, 15:15
tanzımo gecmıs olsun kardeş uzuldum vala neysekı bısıler koparmısnı.daha yenı gördum cunku yazını kusura bakma.umarım gıttıgınde parcayı alırsın servısten.
swort
18 Mayıs 2007, 15:18
ince hortum konusunu anlamadım inan benim bildiğim filitreden karburatore giden kalın bir hortum sakın sen tahliye borusunu kastetmeyesin??
bu arada sen o filitreyi nereden aldın??
Ercument
18 Mayıs 2007, 15:29
ince hortum konusunu anlamadım inan benim bildiğim filitreden karburatore giden kalın bir hortum sakın sen tahliye borusunu kastetmeyesin??
bu arada sen o filitreyi nereden aldın??
evet sanırım tahliye hortumu, mecidiyeköyde bir yerde internet adresini bir kaç sayfa önce bir arkadaş yazmıştı orda buldum, almaya yeğenimi gönderdim şu anda orda, beni aradı satan adam bunu taktıntan sonra avans ayarı yapılması gerekir demiş, tahliye hortumuda boşta kalabilir demiş
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO