Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
meoden
14 Mayıs 2007, 20:04
Yok gece o ben değildim ama bir arkadaşın satılık motoru o.Bursaya bir dahaki gelişinde haberimiz olsun belki görüşürüz.
GeCe__
14 Mayıs 2007, 20:19
tamam saol meoden:cat: ......
balayyusuf cobalt akşam görusuyormuyuz pasaya gelıcem:bounce:
mabad
14 Mayıs 2007, 22:23
:) kardeş bıra ısmarlama rakı ısmarla olurmu?:cat:
vıceroy senın ıcın bugun resım cekıcem telefrıkten :) ayıp ettın
haydıyın beyler iyi tatiller pazartesı gorusuruz:bounce:
tamamdır valla kafayı yemiştim rolanti diye ne illetmiş ya bi ustaya verdik bakım yapsın diye bide makina muhendisi olcaz rezil:)
gezilerin birine gelseydin ya ben gittim valla kocaeli gezisine keeway i temsil ettim:D herkese eyvallah
chimeraby
15 Mayıs 2007, 00:59
Zatoichi sen boşver deviri falan,beraber 125 yaptık mı yaptık :) Devrinin kaç gösterdiği önemli diil,muhtemelen o da bozuk :)
DumanBey
15 Mayıs 2007, 01:00
Selamlar..
Bir süredir forumlarda ciddi zaman harcıyorum. En sonunda bugün bu siteye üye oldum. Çıkan sorunları okudum, diğer markalarla karşılaştırdım, vs..
Fakat tecrübelerinizden yararlanmak adına, iki motor arasında seçim yapmanızı isteyeceğim:
1) Mondial 250MCT
2) Regal Raptor
Satış sonrası servis-yedek parça ve çıkan sorunları da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
merdan
15 Mayıs 2007, 01:45
:cat:
Arkadaşlar bu motorlarda titreşim sorunu var mı ? Okuduğum kadarıyla bu konuda şimdiye kadar bir kişi yorum yapmış.
ARKADAŞIM 150 KEEWAY ALDIM 10 AY OLDU ARKAYA BİNENLERİ BAZEN RATSIZ OLUYOR
Lancelot
15 Mayıs 2007, 02:16
Merhaba Dostlar,
Bu motorların kronik problemleri nelerdir, biriniz madde madde yazabilir misiniz ?
Bir de 2. el alırken bu motoru özellikle dikkat etmemiz bu motora has durumlar var mıdır ? Tecrübelerinizden edindiğiniz bilgileri bekliyorum.
Teşekkürler
emr550m
15 Mayıs 2007, 09:56
Selamlar..
Bir süredir forumlarda ciddi zaman harcıyorum. En sonunda bugün bu siteye üye oldum. Çıkan sorunları okudum, diğer markalarla karşılaştırdım, vs..
Fakat tecrübelerinizden yararlanmak adına, iki motor arasında seçim yapmanızı isteyeceğim:
1) Mondial 250MCT
2) Regal Raptor
Satış sonrası servis-yedek parça ve çıkan sorunları da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
walla hep okuduklarımın yalancısıyım... mondial artık iyice moka sarmış galiba. Teknik servis olsun bakım olsun sürünüyorlarmış genelde insanlar. Ben olsam regal raptırr alırdım. (gerçi ben olsam honda shadow alırdım :P....)
:cat:
ARKADAŞIM 150 KEEWAY ALDIM 10 AY OLDU ARKAYA BİNENLERİ BAZEN RATSIZ OLUYOR
benim motordada biraz öyle. abartı olmamakla birlkikte titreşim mevcut. Dişli değişimi yapanlar azaldığını söylüyor. Bende değiştirip bi denicem sanada öneririm.
Merhaba Dostlar,
Bu motorların kronik problemleri nelerdir, biriniz madde madde yazabilir misiniz ?
Bir de 2. el alırken bu motoru özellikle dikkat etmemiz bu motora has durumlar var mıdır ? Tecrübelerinizden edindiğiniz bilgileri bekliyorum.
Teşekkürler
bişe yok kardeşim al sen korkma ;)
GeCe__
15 Mayıs 2007, 10:54
len emre500m o ne bıcım cvp öle bısey yok ardeım al sen korkma dıye zuahahahha alemsın neyse.
dumanbey bence soruyu yanlıs yere sordum dostum ama genede söylıgım sakın mct fln alayım deme cok yalan bı motor.regal al derım gayet guzel motor gorunumu ıle fln.mondıallen ne ısın var yaa amaan.
zatoichi
15 Mayıs 2007, 11:07
Zatoichi sen boşver deviri falan,beraber 125 yaptık mı yaptık :) Devrinin kaç gösterdiği önemli diil,muhtemelen o da bozuk :)
:) herhalde öyle, bu arada far ampülü 2. kez patladı, bunun bir çözümü var mıdır?
GeCe__
15 Mayıs 2007, 11:14
zatoıchı hıc sanmıyorum benımde öle taş catlasa 1 ay gıdıyo ampül.tıtresımden oluyor patlıyor fln benım tahmınım bu baska bısey olamaz yanı dıye dusunuyorum.ben hızlı gıdıyorum dolayısıyla yuksek devırlerde tıtresım oluyo ama öle abartı sekılde asla degıl fakat demekkı yatıyo onada ve ampulun agızına s.. cıkcık farı degıstırmek lazım bence o zaman olur
zatoichi
15 Mayıs 2007, 11:26
zatoıchı hıc sanmıyorum benımde öle taş catlasa 1 ay gıdıyo ampül.tıtresımden oluyor patlıyor fln benım tahmınım bu baska bısey olamaz yanı dıye dusunuyorum.ben hızlı gıdıyorum dolayısıyla yuksek devırlerde tıtresım oluyo ama öle abartı sekılde asla degıl fakat demekkı yatıyo onada ve ampulun agızına s.. cıkcık farı degıstırmek lazım bence o zaman olur
saol gece, desene sık sık, degistirecegiz ampulu.
Dumanbey, iki secenekten Regal' derim ben, piyasada sınıfındaki en iyi motorlardan biri bence.
lancelot bu başlık altında epey konuşuldu motorun kronik sorunları, yani insanlar sıkılmış olabilir kimse cevap yazmıyor diye alınma, ben kısaca söyliyeyim en begenilmeyen iki sorunu, bazı arkadaşların motorlarında aşırı vibrasyon var, ıslak ve normal yol tutuşu kötü diye bir çok arkadaşımız motosiklet ile gelen lastiklerden şikayetçi,
mecburi servis bakımlarına bir servet yatırmak istemiyorsan ve yeni başlayacaksan 2. el al derim.
emr550m
15 Mayıs 2007, 11:30
evet. bende katılıyorum arkadaşa. vibrasyon bazı motorlarda var ama korkunç derece değil biniliyor genede. Lastik olayına katılıyorum. biraz dandik. ama motorun kalitesini düşününce onlara kötü gözle bakamıyorum. 200-300 de masraf ederim diyorum değer doğrusu.
swort
15 Mayıs 2007, 12:10
yaklaşık 1 yıldır biniyorum kar demedim yağmur demedim kötü koşullardada kullandım ne kadar lastikleri kötüde olsa gerektiği zamnlar düştüm kalktım ama lastikleri değiştirmekten vazgeçtim bu kadar zengin değilim fiyatlar makul olursa değiştiricem yoksa tamamen bitene kadar bu lastikleri kullancam motorunu tanıdıktan sonra nerede nasıl davranman gerektiğini öğrendikten sonra kasmanın bi anlamı yok bence motorun sınırları belli fazla zorlamamak lazım piyasada motosikletli görünce yolunmaya hazır kaz niyetine yaklaşıyolar. herhangi bi ürünün önüne arkasına yanına bi yerine motosikletlerde kullanılır ibaresi eklenince fiyat hemen makulleşyor . bu aç gözlülük devam ettiği müddetçe bende elimden geldiğince yolunmamaya çalışıcam belki bi gun motosiklet kullanan kardeşlerim uyanır ve artık yolunacak kaz değiliz der ve kazan kaldırırız ve fiyatlar normalleşir aç tavuk temennisi olsada böyle düşünüyorum..
eternity
15 Mayıs 2007, 12:15
arkadaşlar mondial 250 mct almayın derim ben arkadaş ta vardı adam motor mevzusundan soğudu... neyseki şimdi bir dragstar aldı kurtuldu... yolda giderken br gün debryaj teli koptu hatta ister inanın ister inanmayın bir günde vites pedalı düştü yolda kaldık kaçkere...
şimdi bende M800 aıcam keeway i mi satıp ilanar kısmında var ama yinede 1.700ytl diyim reklam yapayı burdan:) belkide en sorunsuz makina keeway...
açıkça söylemek gerekirse tek yaşadığım sorun şu uzun yolda otobanda özellikle 2 kişiyseniz çile haline geliyor...ha derseniz ben düşük devirde ufak ufak giderim dinlene dinlene yine sorun yok...150lik motor dan daha fazlasını beklemek zaten haksızlık olur... sonuçta scooter fiyatına görüntüsü canavar sesi dahada bir canavar cruiser mı cruiser bir motor...
regal i bilmiyorum ama bir kaç arkadaş var klasik sorunlar haricinde bişiyaşamışlar iyimiş
emr550m
15 Mayıs 2007, 12:56
valla kim ne derse desin bu motor tam bir başlangıç ve iş görme motoru. şehirler arası yolculukta zaten japon olmayan, konfor olmayan hiç bir mal zaten keyif vermez. İsterse 1500 cc olsun marka olmayan çin malı hiç bir mal uzun yolda tat vermez. Ki zaten kalitesine güvenemedinmi yüksek hıza çıkmanın zaten bi alemi yok. Şehir içinde kullanıcam nadiren uzun yola cıkarım ondada 80-100 bana yeter diyorsanız düşünmeye bile gerek olmayan bir motor bence.
tanzimo
15 Mayıs 2007, 14:04
Arkadaşlar aklınızda olsun,
Ağırlıklı olarak regal raptorcu arkadaşların olduğu, Moda da bir chooper buluşma etkinliği var bugün. Fikir babası olarak ben ordayım tabiki. Salı akşamı ve iş çıkışı olmasına rağmen bayağı bi gelen var.
Saat 19.30 Haldun tanerin önüne geliniyo, Avrupa asya burada bulusuyo ve modaya gidiliyor. Gecikenler direkt modaya... Kısacası 20:00 de modada olunacak.
Bilimum kokareç, denize karşı çay ve muabbet, ali usta dondurma aktiviteleri mevcut. giris ücretsiz :)
:) :mrgreen: :cyclopsan :P :silent: :pr: :pale: :salut: :cherry: :cat: :rendeer: :wiinkk: :queen: :bounce: :farao:
GeCe__
15 Mayıs 2007, 14:17
sende ragalcı oldun cıktın basımıza vala al bı regal barı.moda demısın ama ınmı cınmı yanı neresı hangı cafe yoksa sahılmı:P mıllet nereye gelıcek kımınle konusucak falan fln yanı ben gelmemde ayrı konu.gırıs demısın nereye gırıs??
eksık yazma sunları be adam:cherry:
tanzimo
15 Mayıs 2007, 16:14
Yavas okursan espri oldugunu anlarsın. Gündüz kafan basmıyo senin gece okuman lazım bunları gece :) ....ne girişi modanın girişi işte...
Modada yukarıda çay bahçelerinin bulunduğu yerden bahsediyorum. Zaten yazdım, öncesinde iskelenin oradaki Haldun Taner tiyatro varya orada olmaya çalışacak millet. iş çıkışı geç gelenler olur onlar da direkt modaya.
swort
15 Mayıs 2007, 16:27
tanzimo regalcilermi olcak kimler katılıyo modada kaça kadar durulacak bi plan varmı işten geç çıkanlar olacaktır nasıl bulacaklar biraz daha aydınlatırsan katılımcı olmaya hasbihal etmeye çalışırız.
tanzimo
15 Mayıs 2007, 17:01
valla chatte konusuyoduk, 4lu 5li.
Dedim modaya gelin sahilden güneş batış falan izleriz. adamlar ok dediler. helal olsun. Sonra bi baktım forumda modaya gidiyoruz die topic acmıslar 3 sayfa :) Adamlar harbi aktif ama yüzkere şahit oldum. çok ii organize oluyolar.
Dediğim gibi. ben saat 19:30 da Haldun Taner sahilde tiyatronun orada olacağım. sağda beklerim. Avrupa yakasından geleceklerde orada olacak sanırım. Oradan da gidilir modaya dogru zaten, bi gıdım yer.
Gecikirsen yukarıda çay bahçelerinin oraya çıkılır muhtemelen oraya gelirsin. Benim tahminim geç kalanlarda saat 20:00 ve sonrasında oraya gelicek. En uygun yer orası zaten. Manzara açısından da öyle.
Kafa adamlar, regalaptor net in admini de var aralarında. Amaç laflamak işte. Muhtemelen 1-2 saat oturulur. Aktivasyon olursa orada konusulur zaten. Ben de geçen göksu deresine gittiğimde tanışmıştım bazılarıyla. Gel hocam. Yalnız bırakma. SL iz yani icabında :)
swort
15 Mayıs 2007, 17:07
regalcilerle hala görüşebiliyorsan sitelerine bi baksınlar giremiyoruz yoksa yasakmı koydular farkında olmadan yahu ;) akşam 21:00 işten çıkış 21:20 gibi kadıköydeyim ama siz o saate kadar durmazsınız sanırım oralarda olursanız uğrayıp bi hasret giderirriz artıkın :)
tanzimo
15 Mayıs 2007, 17:14
regalcilerle hala görüşebiliyorsan sitelerine bi baksınlar giremiyoruz yoksa yasakmı koydular farkında olmadan yahu ;) akşam 21:00 işten çıkış 21:20 gibi kadıköydeyim ama siz o saate kadar durmazsınız sanırım oralarda olursanız uğrayıp bi hasret giderirriz artıkın :)
ha evet. geçici bi problem var sanırım. pek olmazdı ama. siteye girilmiyor.
Dediğin saatlerde orada olunur bence. 1 saatligine gelmez kimse. Sen bana tel et iste gene de.
Kusura bakma swort GP deki resimlerimizi gönderemedim sana. Bugünkülerle birlikte atarım artık.
GeCe__
15 Mayıs 2007, 17:15
tanzım ah ah cok guzel laf sölerdım ama neyse kalsın aile ortamındayız:) ben fenaa basarım bu arada sen rahat ol:bounce:
aslında cıkıstada işim iyimi oraya gıdıp tanzıyı tokatlamak vardı:cherry:
swort
15 Mayıs 2007, 17:29
bi aksili olmazsa uğrarım tanzimo tasalanma sl yalnız kalmamalı ;)
gece kardeşim senin tanzimodan alıp veremediğin ne anlamadım canım kardeşim tokat aliden sonra bide tokat ibo vakasımı yaşıycaz açıklık getir gecelerin adamı...
tanzimo
15 Mayıs 2007, 17:31
Gece sana 1 sey solemiyorum artık kardesim.
Kardeşim diyorum 8-10 yas var aramızda ona istinaden hatirlatiim, ona da bi sey solersin çünkü. Buraya 10 kere mesaj yazsam 11 kere mesaj yazarsın biliyorum. Neyin ispatıysa?
Yanına gülme işareti koyman bazı şeyleri üslupta hafifletmiyor. Bak ben swortu da tanıyorum. Nasıl mesajlaşıyoruz nasıl bi üslup var. Kısacası, rica ediyorum bana forumda bu üslupla yaklaşma. Ben bundan çok hoşlanmıyorum. Başka bir kişi olsa mesaj bile yazmam kaale almam. seni sevdiğim için ifade etmek durumunda kaldım. Sevmesem kalkıp kaç defa dükkanına gelmem zaten. Bu bazı şeylerin göstergesidir. İnşallah söylemek istediklerimi doğru ifade edebilmişimdir.
GeCe__
15 Mayıs 2007, 17:46
bısey demıyorum yaa alah aşkına bısey demıyorum.ben sana kalkıpta kafan basmıyor dıye kelıme kullanmadım yanlız. neyse arklıgımıza verıyorum bunuda söylıgım.buyuk olabılrısın burası sanal ortam sana kalkıpta yuzyuzede saygımızımı esırgedık.
dur bı dk yaa swort lafımı yanlıs anlamısın ben tokatlama kelımesını motorda kapısma olarak yazmıstım kalkıpta ötekı anlamda yazıcak halım yok heralde
swort
15 Mayıs 2007, 17:56
ah sen varya gecelerin hızlı adamı bilmiyorum ama sen geleceğin hızlı motorcusu olma yolunda ilerliyon ne istiyon gariban sl den ;)) bu akşam bişin yoksa sende katıl şöyle muhabbet edelim kardeşim ama biliyon dibimde duman yok ok?
GeCe__
15 Mayıs 2007, 17:59
:mrgreen: :mrgreen: racıng vaktım geldı gecıyo bılede sorma işte.
dumansız olmaz kardeş:cherry: bılemıcem şölee 6-7 sl cı gelırse gelırım bende
swort
15 Mayıs 2007, 18:08
başak bi arzun varmı gecelerin hızlı adamı mubarek paşa torunu sanki assolisler gibi nazda yapıyo:))
GeCe__
15 Mayıs 2007, 18:11
başak ne abı ya :) anlamam ben başaktan fln barı yay de burcum olur kendısı:)
sende ıyıcene sımartıyorsun be kardeşım ne yapalım ama.yok be ne nazı ben mılletı kalkındırmaya calısıyorum hanı heyecen sarıp atlayıp gelsınler sl cıler bırlessın dıye dımı ama.
ergeser
15 Mayıs 2007, 19:04
beyler öncelikle dişli honda ve yamahanın hangi modelinde bilmiyorum.
az önce parçacı aradı dişli gelmiş isteyen var ise yollıya bilirim.
serkan şentürk 05332631265 sererge@hotmail.com veya özel mesajdan da ulaşa bilirsiniz.
dişli 15 ytl.
gece bursadan memnun kaldıgına sevindim keşke bursada olsaydımda görüşseydik.
bazen 25 dostum dişli cogu motor çeşidinde kullanılan bir dişli daha önce yazdıgım gibi istersen bula bilirsin.bu dişli konyada üretili yormuş. parçacı öyle söyledi.
GeCe__
15 Mayıs 2007, 19:11
ergerser evet guzel bı yolculuktu teleferık cok zaman aldı tabı.kısmet artıkın bı dahakı sefere
ergeser
15 Mayıs 2007, 19:25
gece buyapı markette çalışan bir elaman vardı kaç defa dişli için aramıştı.ama telefonunu bulamadım. benim numarayı senden almıştı.eger ulaşırsan söylede ona yollıyem.dişliyi coca ayıpoldu.bizim forma takılamıyordu.
balayyusuf
15 Mayıs 2007, 22:07
Debriyajı çok sert olan arkadaşlar bu sorunlarını çözmek için ne yaptılar acaba burada yazabilirler mi saygı sevgiler:rendeer:
Birde şu çapır direksiyonu takanlar bir resim koyunda bakalım Allah Aşkına!
sioux
15 Mayıs 2007, 23:42
balayyusuf hocam senin motoru avrupa yakasında gündüz saatleri hep aynı yerde görüyorum seninle tanışmak nasip olmadı ama motorun arkası yola dönük olduğu için plakayı tanıdım yani senin sl'le tanışmış olduk:queen: çantalar falanda güzel duruyo birde yanlış görmediysem deponun üzerindeki yazılar sökülmüş bende sökücem yakında.
Boğaçhan
16 Mayıs 2007, 00:17
motorumuz coktan amerikan pazarinda yer almis bile uzun zaman evvel ve alternatif cruiser olarak taniniyor Amerikadaki ismi Vento ve modelimizin ismi ise REBELLIAN. Sizce Amerika gibi Crusier yaraticisi bir ulkeye dandik motor sokarlarmi? Buyrun size bir kac istah kabartici resim.Bu motor bence gayet zevkli. Cruiser hız degil ses motorudur. Millet baktimi gozu kamasmali.:cat:
http://img81.imageshack.us/img81/9233/ventodirect0120141bc.jpg
Motorunu Beğenenlere ve de... Beğenmeyenlere
obkavi
16 Mayıs 2007, 11:08
bayalyusuf kardeş resim koyacam merak etme hafta sonunu bekliyorum
-CRiminAL-
16 Mayıs 2007, 18:24
AÇIK TİP HAVA FİLTRESİ ARAYAN ARKADAŞLAR İÇİN BU ÜRÜN SİZİN MOTORUNUZA DA UYGUN BİGİNİZ OLSUN
Boğaz çapı 42 mm.Ayrıca 52 ve 60 mm li boyları da mevcut.Ufacık ve kullanışlı birşey 2 sıra çelik tel içinde yıkanabilir policarbon filtre süngeri var.Fiyatı 15 lira.
Boyutlarını kıyaslamanız için nokia 2100 telefonu yanına koydum.Ayrıca motora pislik girer diyen arkaDaşlar için 50 watt spot ışığı altında filtrenin ışık geçirgenliğini görebilirsiniz.Bitmeden tüketin bu ürünü.Benm gibi motorunun altında yer kalmayanlar için ideal.Yarın motora da bağlayacam
http://img168.imageshack.us/img168/4963/picture0215qh8.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/4066/picture0214kn4.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/4100/picture0216be7.jpg
Adres bu:http://www.motogiyim.com/main/products.asp?cat_ID=91&sub_cat_ID=54
Kredi kartı ile aldım 3.5 lira kargo ücreti ödedim.Yol parası versem daha zahmetli ve pahalı olurdu.20 saatte elime geldi ürün
Eawking57
16 Mayıs 2007, 18:42
Merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandan beri takip ediyorum.Kısmet bugün üye olmakmış.Yaşım 50 emekli oldum ve sl 150 aldım dünya varmış iyiki almışım.Herkese selam ve saygılar.
vıceroy
16 Mayıs 2007, 18:45
Eawking57 hayırlı olsun. :cat:
Eawking57
16 Mayıs 2007, 18:48
Teşekkür ederim.Gerçi motoru 2005 de aldım.Şu an 5000 km.deyim
ergeser
16 Mayıs 2007, 18:58
swort .
dosdum dişlini yolladım yarın sabah istanbulda.(özelden yazdım konturol et)
Eawiking57
BABA hoşgeldin hayırlı olsun.sıfırmı aldın 2. elmi kaça aldın. nerelisin . nerde oturuyon tanıt biraz kendini
allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin
Eawking57
16 Mayıs 2007, 19:06
Teşekkür ederim.Sıfır aldım.2.840 a aldım.İstanbul Kozyatağında oturuyorum.İzmir şile ve ağva ya uzun yol yaptım.Şu an 5000 km.deyim.Tek sorunum 4.akümü aldım.Oda kışın yattığı için.Sizler gibi genç olsam binerim ama korkudan ıslak zeminde binmedim.
GeCe__
16 Mayıs 2007, 19:08
vay be yaş 50 altta motor var helal olsun.kazasız belasız ınş. bu arada hoş geldın
Eawking57
16 Mayıs 2007, 19:12
Sağolun.Herkese bende kazasız belasız sürüşler dilerim.
vıceroy
16 Mayıs 2007, 19:14
Motor sevdalısı olmanın yaşı olmazki. Bakın mersin mt den saygı duyup çok sevdiğimiz dedemiz ve eşi 250 cc hondası ile gezilerimizde hemde öncü. Bu motosiklet sevdası ile çok şükür kanseri bile yendi. :P
http://img158.imageshack.us/img158/9371/1001043sp1.jpg (http://imageshack.us)
GeCe__
16 Mayıs 2007, 19:15
kozyatag demek hımm banada baya yakınsın.4. akümü ooo yatırmaktanmı bıttı dıgcem ama 4 tane nasıl bıttı onu pek anlıyamadım.izmire gıttıysen helal olsun vala o tam bı uzun yol olmus.şile yakın sayılır 70 km pek bısey degıl ben devamlı gıdıyorum zaten artı agvayada gıttım ama begenmedım gecen yaz:)
swort
16 Mayıs 2007, 19:15
-CRiminAL- kardeşim elindeki ürünü uzun zamandır bende izliyorum ama takma işini nasıl yapmayı düşünüyorsun sanırım kapağın kesilmesi gerekiyo bunu takabilmek için artı motoru otoyıkamacıda yıkatırsan sanki içeri su kaçarmış gibi duruyo performans olarak acaba bişey farkedecekmi bizi muhakkak bilgilendir bizde fark varsa uygulayalım ok..
ergeser çok saol dostum ilgin için yarın inşallah alıp takıcam dişliyi..
Eawking57 hoşgeldin siteye yakınız aslında birbirimize genellikle geçiyoruz kozyatağının oralardan carrefoura gitmek için felan görüşürüz umarım..
GeCe__
16 Mayıs 2007, 19:16
vay be robocop gıbı gıyınmısler:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO