Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
emr550m
11 Mayıs 2007, 16:15
tesekkurler cevap icin:) kendi motorumla girmek isterdim ama polis sinav yerlerinde pusu kuruyormus diye duydum :silent:
dostum ehliyeti olan bi dostun seni sınav yerine bıraksın artık :). sınav anındada polis seni durdurup ceza kesemezya :)
bu arada beyler motorumun duz yolda son hızı 115 idi ama dun akşam rekoru kırdım gene, duz yolda 120 gördum o hızda bıle tıtresım yok denılecek kadar az.
bende 115-120 arası bişe gördüydüm ama şimdi zor görüyorum :). bide bende titreşim abartı sanırsam fazla gidince elim uyuşuyor biraz. Dişli değişimi felan bana bu sorunu kaldırırmı? Varmı arkadaşlar böyle bişe yapıpta titreşimi azaltan?
GeCe__
11 Mayıs 2007, 16:44
emre5500 iyi okumuyorsun heralde dostum var tabıkı bırıde benım ama zaten degıstırmeden önce bende gene tıtresım azdı onuda takınca sanırım dahada azaldı.vıtes aralarının uzadıgını hıssettım ama.senın motorda o kadar gıdıyorsa duz yolda helal vala keske herkesın motoru hep o suratte gıtse ne guzel olur.su tıtresım olayına sasırıyorum ben yanı bı bendemı cok az var tıtresım yoksa? sımdı bazı arklar sanıyordurkı tahmınımce ben yalan konusuyorum ama ıstıyen gelsın bınsım motoruma ben her dedıgımın arkasındayım her zaman.115-120 basıyo dedık ama tabıkı sak dıye hemen cıkmıyor o hıza zamanla yavas yavas cıkıyor hemde yağ gıbı cıkıyor.benım buji ırıdyum ama ondan alakası olucagını sanmıyorum.
vaga evet lastıklerımızı dubleks yaptırdıgımız yer arkadasım.şu kart olayı acıkcası benımde kafamı celmedı degıl ama bıraz daha arastırmak lazım dıyorum ben
gece dostum ehliyet haziranın ilk haftası gibi elimde olacak isallah. ben o zamana kadar bir araştırayım bakalım eğer güvenilir bir şeyse hazirandan sonra edinmeyi düşünüyorum bir tane. sonuçta 2 teker üstünde ne arıza olup insanın nerede kalacağı belli olmaz. eger uygun olursan o tarihlerde benim makineyi goturelim sizin ustaya
emr550m
11 Mayıs 2007, 17:01
emre5500 iyi okumuyorsun heralde dostum var tabıkı bırıde benım ama zaten degıstırmeden önce bende gene tıtresım azdı onuda takınca sanırım dahada azaldı.vıtes aralarının uzadıgını hıssettım ama.senın motorda o kadar gıdıyorsa duz yolda helal vala keske herkesın motoru hep o suratte gıtse ne guzel olur.su tıtresım olayına sasırıyorum ben yanı bı bendemı cok az var tıtresım yoksa? sımdı bazı arklar sanıyordurkı tahmınımce ben yalan konusuyorum ama ıstıyen gelsın bınsım motoruma ben her dedıgımın arkasındayım her zaman.115-120 basıyo dedık ama tabıkı sak dıye hemen cıkmıyor o hıza zamanla yavas yavas cıkıyor hemde yağ gıbı cıkıyor.benım buji ırıdyum ama ondan alakası olucagını sanmıyorum.
vaga evet lastıklerımızı dubleks yaptırdıgımız yer arkadasım.şu kart olayı acıkcası benımde kafamı celmedı degıl ama bıraz daha arastırmak lazım dıyorum ben
valla dostum benim motor 2007 modeldi. İlk gün 60-70 i geçemiyordum 6 bin devirde tıkanıyordu. 2. gün motor birden 7-8 bin devire sıçradı hızda 90-100 gider oldu :). Rodajda motoru çokda korkak alıştırmadım. Ara Ara 100 ü geçirdim. Şimdide biraz ısındıktan sonra 100 ü rahat geçiyor. Dişli ve lastik için maddiyatımı düzenleyince kafanızı tekrar şişerecem inş :). Dişli değişimi ve lastik değişimi ayrı ayrı olarak sana ne kadara mal olmuştu hatırlıyormusun. Bide işin mok yanı eskişehirde adam gibi tamirci yok motoru güvenipde veri bu işlemleri yaptırabileceğim. Sıf bunlar için ist. a gelecem valla ...
GeCe__
11 Mayıs 2007, 17:05
gel gel beklerız ıst. belkı bakarsın bende eskısehıre gelebılırım:) ne demek her zaman kafamızı sısırmeye acıksın. ben lastıgımı degıstırmedım sadece aynı lastıgı dubleks yaptırdım oda cıftı sadece 20 ytl:) dişliyi 15 ytl aldım kendınde takarsın yada ustada takar atarsın 5 ytl örnek. iyi motoru korkak alıstırmamısın ama cok zorlama aman sakın haa.daha rodajdasın sandıgım kadarıyla yanı.
emr550m
11 Mayıs 2007, 17:27
Yok aga rodaj modaj kalmadı 900 km yi geçtim :) 500 km bakımıda atlattık. Aslında ist. ile esk mt yi birleştiren bi gezi yapak ortada buluşak sonra dağılak :)
zatoichi
11 Mayıs 2007, 18:27
motorlarımızdaki, Titreşim/vibrasyon durumu ile ilgili
öncelikle her motorda vibrasyon vardır,
makul düzeyde olması el bilekleri ve ayakları rahatsız etmemesi daha önemlidir.
bazı arkadaşlarımızın superlight larında vibrasyon oldukça makul bir seviyedeyken bazılarımızda çok rahatsız edici, pek normal gelmiyor bu bana
konunun uzmanı değilim ama, rodajını tamamlamış arkadaşlar aşırı vibrasyondan madur ise motorun uzman bir servisin/ustanın elinden geçmesi gerekiyor kanaatindeyim. Montajı genelde satın alınan yerde yapılıyor bildigim kadarı ile motosikletlerin, montajı, çeşitli ayarları iyi yapılamadıysa rahatsız edici vibrasyonun sebebi bu olabilir,
aklımda ekzost degisikligi var, ekzostu kompe degistiren oldu mu?
GeCe__
11 Mayıs 2007, 19:19
emre550m ne kadar akıllı adamsın sen aklında bin yaşa emi:)
vaga hadı bakalım sen bı arastır bu konuyu da olmazsa alırız beraber.
vıceroy
11 Mayıs 2007, 19:19
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım.Sl de kullanılan motorun sistemi 1960 lı yılların sistemi. Tek silindir ve içerisinde yeni motorlardaki zincir yerine ileri-geri işleyen milli sistem var. Rodaj tamamlanana kadar sürtünme yatağını yapmadan dolayı oldukça titreşim yaratıyor. Rodaj sonrası biraz azalıyor. Dikkatlice motorun gövde bağlantı noktalarını incelerseniz zaten titreşim kesici bir aparatın olmadığını da farkedersiniz. Motoru rahatlatmak adına denenmiş en eski tecrübem olarak ön dişliyi bir diş büyütebilirsiniz ve motor-şase bağlantı civataları arasına tüp lastiği misali lastik parça atabilirsiniz. Haricinde yapılabilecek herhangi bir modifiye söz konusu değildir. Saygılar. :bounce:
Eski emektar ve ben :)
http://img516.imageshack.us/img516/474/sldereks6.jpg (http://imageshack.us)
bazen25
11 Mayıs 2007, 19:57
şimdi iyide bu dişli hangi motorun dişlisi kimi ybr diyor kimi titan yoksa ayriyetten yapılan bişimi açıklık gelse şuna artık.18 li dişli diyince lap diye veriliyormu.
swort
11 Mayıs 2007, 20:07
valla bende arayıp duruyorum ama sanırım meslek sırrı bu gun honda bayiini aradım titanın dişlisi 14 diş imiş bana honda titanın dişilisi uyuyo demişlerdi bulunur bigun ama nasip benim motor bittikten sonra sanırım...
vıceroy
11 Mayıs 2007, 20:11
Sol altta vites cubuğu üstünde,plastik yapılı nikelaj kaplamayı söktüğünüz zaman zaten dişli ortada bol yedek parça bulunduran muhtelif yerlere sorarsanız uyn mutlaka olacaktır.
Aşagıdaki resmin çıktısını göstermen yeterlidir. :)
http://img339.imageshack.us/img339/5139/dili18likqo7.jpg (http://imageshack.us)
Daha büyüğü zaten yuvaya sığmaz.
GurkanYazıcı
11 Mayıs 2007, 20:38
Herkese Merhaba
Malum zaman ihtiyat zamanı ve sürekli benzin gelen zamlardan sonra depolar aldı başını gidiyor... Bir arkadaşım sayesinde yurt dışından Depo katısı geldi ve örneğin bir depo ile 600 km gidiyorsak bu katkı sayesinde 750 - 800 km gitmemizi sağlıyor.. Ürün iki tablet ve 45 lt - 60 lt için biz bu tabletleri üçe bölerek kullanıyorus bölece 6 depo aldığımızda 2 depo amorti olmuş oluyor ilgilenenler için fiyatı 15 ytl... gurkanyazici@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..
http://img515.imageshack.us/img515/3605/frm00014kr7.png (http://imageshack.us)
bazen25
11 Mayıs 2007, 20:52
viceroy eyvallah sağ ol uğraşıp resim eklemişin de dişlinin nerde olduğu sanırsam herkezce malum( zaten 2 dişil var standart) işte bu dişlisini isterken şahsen ben kendim " bana ordan bi dişli versene 18 li olsun" mu diycem yoksa "kardeşş sende ybr dişlisi varmı veya cbr 600 dişlisi varmı" diyemi sormak lazım orda takıldım ben :)
GeCe__
11 Mayıs 2007, 20:55
bazen25 dostum bak:18 lik zincir dişlisi dıgceksın ama dişlinin ortasından 2 tane cıvata delığı olması sart oda varsa tmmdır ok
gurkan yazıcı sen dene bakalım onu
bazen25
11 Mayıs 2007, 20:59
valla bende arayıp duruyorum ama sanırım meslek sırrı bu gun honda bayiini aradım titanın dişlisi 14 diş imiş bana honda titanın dişilisi uyuyo demişlerdi bulunur bigun ama nasip benim motor bittikten sonra sanırım...
heheheheh harbi ya şehir efsanesi oldu bu dişli, ne dişliymiş be ,yaptırıcam patrona sonunda adamın işi çok.bi belli olsada rahatlasak düşünsene aslında ergeserin motora öle bi dişli takılmamış usta tamam demiş psikolojik olarakta arkadaşımız ooo süper oldu diyip herkeze tavsiye etmiş alıp yollamış prozack gibi:queen:
dostlar ilandaki arkadaş http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3879993 motor saplamasını değiştirip çekiş arttırdığını yazmış saplama ne olaki bilen var mı?
Boğaçhan
12 Mayıs 2007, 00:33
ergeserin motora öle bi dişli takılmamış usta tamam demiş psikolojik olarakta arkadaşımız ooo süper oldu diyip herkeze tavsiye etmiş alıp yollamış prozack gibi
Ergeser'in alıp gönderdiği 18 lik ön dişliyi ben kendim taktım motoruma ve kullanıyorum. Parçacılara Dişliyi tarif etmede zorluk çekiyosanız; Viceroy'un eklemiş olduğu resimde görülen 17 lik ön dişlinizi (altı üstü 2 civata sökeceksiniz)sökün (Dişli yerinden çıkmada inat ederse; Arka teker gergi ayarınızı gevşetmeniz gerekebilir) ve ''Parçacılara gösterebileceğiniz bir örnek olsun. ''yok usta ben sökemem'' ''yapamam'' diyorsanız! Bence, motor hobinizi bir daha gözden geçirin.
dostlar ilandaki arkadaş, motor saplamasını değiştirip çekiş arttırdığını yazmış saplama ne olaki bilen var mı?
Saçma, Külliyen saçma... Dikkate alınacak ''saplama'' kelimesiyle bağdaşan bir tek silindir kafasını, motorun ana bloğuna sabitleyen 4 adet saplama. İlgili ilanı okudum, bir haltda anlamadım, daha teknik ve net bir tanımlama yapılabilseydi yardımcı olurdum. Ama şu kesin; saplamayla performans yükseltmenin hiç bir alakası yok.:bounce:
~~immigrant~~
12 Mayıs 2007, 00:48
arkadaşlar bugun motoruna bakacagımız arkadas gelemedı pazartesıye kaldı yardımlar için teşekkürler.........
ben hafta sonu okur tam bı lıste cıkarırım burdan .............
Boğaçhan
12 Mayıs 2007, 00:52
Geriye doğru bir kaç sayfa okudum, hayret ve de duble hayret...! hele GECE'nin anlattığı bej SL'in hikayesi.
Benim şansım herhalde, nerdeyse vibrasyon yok gibi bir şey. İki sorunum var; Km. göstergesinin kafasına göre takılması ve sağ sinyal butonunun basılı kalmaması, hepsi bu.
Bence öyle motorları zangırrrrr zangırrr titreyen :silent: kardeşlerim, motorlarını servise bir göstersinler!
CÜMLETEN İYİ UYKULAR Atlarınıza iyi bakın.
ergeser
12 Mayıs 2007, 02:46
bazen 25
dostum ben mekanik makina bakımcısıyım dişliler vede zincir dişliler ne işe yarar bilirim ayni zamanda dişliyi kendim taktım vede isteyene yolladım.şuan bursa honda servisinde 2 adet 18 dişli var ama 20 ytl diyiyor.ben motosiklet parçacsından.15 ytl ye almıştın isteyenede yolladım. isteyen arkadaşlar var buyüzden yakınınızdaki servise sorun daha ucuza bulursunuz diye söyledim.
dişliyi isterken iç çap 20 ye altıköşe kamalı yarımparmak zincir dişli diye isticen vede eksende 2 adet metrik 6 civata dişi (deligi) olacak.
viceroy un koydugu resmide yanına alırsan daha da rahat anlatırsın derdini.
ha birgün bu dişliyi takar yada taktırırsan farkı her halde sende anlarsın.neler fark ettigini yazmıcam çünkü takan arkadaşlar yorumlarını yaptılar geriye dönük olarak okursan bulursun
balayyusuf
12 Mayıs 2007, 03:20
Direksiyon sınavına girecek arkadaşlara bilgi: Kendi motorunuza binip gidiyorsunuz polisin pusu fala kurduğu yok zaten elinizde sınav evrakları var onlarla gitmeniz gerekiyor onu gören hiçbir polis kıllık yapmaz ayrıca sabahın köründe kontrol falanda yok.
Sınav yerine geidiğinizde görevli hoca size söyle git bakalım diyor siz gidiyorsunuz ve adam size bakmıyor bile sıradaki gelsin diyor o kadar.(zaten sizi sınav yapan hocaların % 80 i motosiklet kullanmayı bilmiyor viteslimi değilmi onunda farkında değiller zaten çoğu sürücü kusunun scoteri var ama A2 veriyorlar)Sınavdan sonra ne kadar gereksiz yere gerginlik yaptığınızı daha iyi anlıyorsunuz ama ehliyeti olmayanlar bir an önce halletsinler yaz geliyor bundan sonra zaman zaman soracaklardır birde herhangi bir kaza durumu olduğunda ehliyetiniz olmadığı taktirde kesinlikle haklı bile olsanız hiç şansınız yok ayrıca ehliyetsiz yakalanma durumunda cezalar 800 ytl i aşıyor motor parka çekiliyor oradan almak içinde A2'li biri gerekiyor ve mahkeme cabası hemen bir kursa yazılın.
bazen25
12 Mayıs 2007, 10:12
bazen 25
dostum ben mekanik makina bakımcısıyım dişliler vede zincir dişliler ne işe yarar bilirim ayni zamanda dişliyi kendim taktım vede isteyene yolladım.şuan bursa honda servisinde 2 adet 18 dişli var ama 20 ytl diyiyor.ben motosiklet parçacsından.15 ytl ye almıştın isteyenede yolladım. isteyen arkadaşlar var buyüzden yakınınızdaki servise sorun daha ucuza bulursunuz diye söyledim.
dişliyi isterken iç çap 20 ye altıköşe kamalı yarımparmak zincir dişli diye isticen vede eksende 2 adet metrik 6 civata dişi (deligi) olacak.
viceroy un koydugu resmide yanına alırsan daha da rahat anlatırsın derdini.
ha birgün bu dişliyi takar yada taktırırsan farkı her halde sende anlarsın.neler fark ettigini yazmıcam çünkü takan arkadaşlar yorumlarını yaptılar geriye dönük olarak okursan bulursun
ben kimsenin bilgisine hakaret etmek niyetinde değilim zaten seninde yazdıklarından( bu güne kadar) işten anlayan birisi olduğunun farkındayım(bende teknik ressamın ve otomotiv yan sanayide çalışıyorum bende anlarım bu işlerden az bişi,dedim ya patrona yaptıcam adamın işi çok nerde yaptırıcam 3 eksen CNC de) sadece parçacıdan bu dişliyi isterken nasıl tarif edileceği,nasıl adlandırılacağı konusunda konusunda sıkıntı çekmemekti teşekkür ederim :)
boğaçhan abi elim tornavida anahtar tutar yağa bulaşmaktan korkmam saygılar
sevgili ergeser sağ ol yazmışın honda servisinde var 20 ytl diye ah bide hangi modelin dişlisi olduğunu yazsaydın kurban olduğum
GeCe__
12 Mayıs 2007, 18:40
beyler ne iş ya sesınız cıkmıyor.neyse guncelleme yapalım bari
mabad
12 Mayıs 2007, 22:09
rolantı kapagı var arkadasım yuvarlak bısey onu sokuyorsun hemen arkasında sarı vı vıda var yukarı dogru cevırırsen devır yukselır ok yanlız 1500 devırde olsun yaz geldı nede olsa kısın 2000 e yakın derım
bitanesin gece valla saol...biara tanısalım sana bira ısmarlıcam ben :cat:
vıceroy
12 Mayıs 2007, 22:50
Müdür tecrüben nasılda işe yarıyor helal. :) teleferik işleri ne zaman? resim çekersen atta bizde gitmiş kadar olalım. :bounce:
obkavi
13 Mayıs 2007, 00:30
sim dostlar,
uzun dürefir yazmıyordum ama birçoğunuzla msn veya yüzyüze görüşerek birlikteiliğimiz devam ediyordu. yazmaya karar verdim çünkü bazı dostlarla özelden mesajlaşıyoruz teşekkür ederim onlara tekrar davet ettiler sağolsun varolsunlar.
evet arkadaşlar, bugün biraz motora zaman ayırdım.
- jameika34 hakan abiden yüksek sisibar aldım arkasından şu şehir efsanesine dönen gidon değiştirme işine el attım onuda aldım 2 adet te cox marka kask aldım anlayacağınız paraya kıydım sisibar harika oldu, gidon işide yaptırdım 3,5 saatimi aldı ama taktırdım valla benden söylemesi boşuna bir yıldır eziyet çekmişim çaylak gidonun rahatlığı hiçbirşeyde yok be kardeşim acayip havalı oldu inşalaah resimleri de eklerim o arada swort ile tanıştık kendisinede burdan selamlar oda gidonu değiştirecekti inşallah hallolmuştur.
balayyusuf
13 Mayıs 2007, 03:29
Obkavi ve jamaika şu yüksek gidonlu resimlerinizi bir koysanız çok merak ediyorum ve bende istiyorum.:)
GeCe__
13 Mayıs 2007, 03:53
bitanesin gece valla saol...biara tanısalım sana bira ısmarlıcam ben :cat:
:) kardeş bıra ısmarlama rakı ısmarla olurmu?:cat:
vıceroy senın ıcın bugun resım cekıcem telefrıkten :) ayıp ettın
haydıyın beyler iyi tatiller pazartesı gorusuruz:bounce:
Boğaçhan
13 Mayıs 2007, 22:25
sim dostlar,
uzun dürefir yazmıyordum ama birçoğunuzla msn veya yüzyüze görüşerek birlikteiliğimiz devam ediyordu. yazmaya karar verdim çünkü bazı dostlarla özelden mesajlaşıyoruz teşekkür ederim onlara tekrar davet ettiler sağolsun varolsunlar.
evet arkadaşlar, bugün biraz motora zaman ayırdım.
- jameika34 hakan abiden yüksek sisibar aldım arkasından şu şehir efsanesine dönen gidon değiştirme işine el attım onuda aldım 2 adet te cox marka kask aldım anlayacağınız paraya kıydım sisibar harika oldu, gidon işide yaptırdım 3,5 saatimi aldı ama taktırdım valla benden söylemesi boşuna bir yıldır eziyet çekmişim çaylak gidonun rahatlığı hiçbirşeyde yok be kardeşim acayip havalı oldu inşalaah resimleri de eklerim o arada swort ile tanıştık kendisinede burdan selamlar oda gidonu değiştirecekti inşallah hallolmuştur.
Hoşgeldin obkavi, seni tekrar aramızda görmek güzel, yeni aksesuarlarını güle güle kullan, aramızdan kısa süreli ayrılığına da sebeb olan çaylak gidon işini halletmiş olman daha da güzel;şimdi senin sorupta cevap alamadığın konuyu şimdi de ben sana soruyorum...! hadi bakalım sıkıysa cevaplama :)
SORU 1: Kablo, spiral, vb zımbırtının boylarıyla ilgili problem çıktımı?
SORU 2: Elciklerin montajında sorun çıktımı?(Çap uyumu)
SORU 3 :Resimleri ne zaman göreceğiz.
Selam ve saygılar.
obkavi
13 Mayıs 2007, 23:43
bayaş yusuf kardeş resimler en kısa sürede atılacak merak etme
boğaçhan teşekkürler dostum
kablolar yetişiyor merak etme sadece gaz kısa geliyor onuda pilastik kısımda dışarı çıkarıyolar sorun ortadan kalkıyor. elcik montajı için yeni gidonun beraberinde gelen pilastik takozlar kullanılıyo ama biraz boş kalıyoı söylemek gerekirse,
yasobaso
14 Mayıs 2007, 00:56
evet dostum honda vede yamahanın kiler uyuyor ayni dşili benbaktım. ama adam 20 ytl diyiyor bursa da sizin orda belki daha ucuz olabilir bir bakın derim ama yinede bulamaz sanız bu fiyat uyar derseniz ben yollıya bilirim.birine daha söylemiştim telefonda.yapı markette çalışıyordu.daha önce biz budişlileri 15 ytl den alıyorduk
Slm Ergeser,
18" Ön dişli için Yamaha ve Honda'nın hangi modelleri uygunmuş biliyormusun?
YBR, Titan, vs vs ???
Peşinen teşekkürler!
bazen25
14 Mayıs 2007, 10:18
Slm Ergeser,
18" Ön dişli için Yamaha ve Honda'nın hangi modelleri uygunmuş biliyormusun?
YBR, Titan, vs vs ???
Peşinen teşekkürler!
bende busoruya çok yanıt aradım ama bu dişli belli başlı bir marka veya modelin değil
zatoichi
14 Mayıs 2007, 10:47
Arkadaşlar dişli için bu kadar acele etmeyin yahu, sonra 3 liralık şeyi 5 e alcanız.
GeCe__
14 Mayıs 2007, 10:56
arklar gunaydın, pazar gunu uludag cıktık:) bursayıda gezmıs olduk herneyse toplamda 300 km yol yaptım hıcbırsorun olmadı.bıkaç resım koyucam ılerleyen saatlerde
obkavi bılıyorum gıdonun hayırlı olsun hadı bakalım benımkıde duruyo ama daha taktıramadık
swort
14 Mayıs 2007, 12:40
selam arkadaşlar gece bekliyoruz resimleri unutma!! obkavi sanada selamlar sayende tabi jameikanında sayesinde harika bi gidon sahibi oldum artık motosiklet sürüyomuşum gibi geliyo harika bi duygu gerçekten çok güzel oldu bende makine olmadıı için resim çekemiyorum üzgünüm. sürmek çok rahat hale geldi tabi takma olayı bende o kadar uzun sürmedi artık ustalar puf noktalarını öğrendiler çok hıızlı takıyolar gidonu. gece dostum dun motoru yıkarken düşürdüm ve aynayı kırdım sende benim motora uyar ayna varmı biliyorsun benim ayna takılan yerin genişliği 10 milim obkavi sanada selamlar dostum ...
jameika34
14 Mayıs 2007, 14:24
Arkadaşlar Son Fırsatlar,
1-COX506 demi-jet) Chopper Kask M Beden Gri renk. 60ytl.(Devm. Yok)
2-GREX(G03II PEAK CLUP)Camsız Güneş Siperliği (Bayan ve erkek) 2 ad. 60ytl.(Devamı Yok)
3-GREX(G03II VİSOR CLUP21) CHOPPER KASK 2 ad. 60ytl.(Devamı Yok)
4-CHOPPER AYNA..... (Nikelajlı)......15ytl.(Devamı Olacak)
5-CHOPPER AYNA...20ytl. (Nikelajlı ve Orijinalının Uzun Kollu Modeli)
6-CHOPPER AYNA....10ytl. (Nikelajlı ve Kartal kabartmalı küçük tip)(Devamı olc)
7-CHOPPER
8-UZUN TİP SİSİBAR..70 ytl.(Devamı Olacak)
9-Büyük tip Cam... 50ytl. (4ml.kalınlık)(Devamı Olacak)
10-Küçük Tip Cam (orijinali ile aynı)...40ytl (Siyah)(Devamı Olacak)
11-Debriyaj balatası (Taiwan )çook kaliteli....10ytl.(Devamı Olacak)
12-Fren balatası (Taiwan Malı)çook kaliteli.... 10ytl.(Devamı Olacak)
13-Suni Deri ve Asla Su Geçirmeyen Garantili ve Paslanmaz 3parça(2 yan çanta, 1 sosis çanta)..............70ytl.(Devamı olacak)
14-Gerçek Yarma Deriden yapılmış çook şık Dragstar Çantaları.....150ytl.
15-Chopper Gidon (Tüm aparatları ile birlikte) Son 4 adet...........40ytl.
16-Çeşitli Renklerde Tankped.......15ytl.
17-Gerçek Deriden yapılmış sosis çanta(Siyah ve Taba Renk).....40ytl.
18-Suni Deriden yapılmış su geçirmez garantili sosis çanta.........15ytl.
19-CLOVER mont (Kırmızı Siyah)..........1Ad. 275ytl.
20-HARLEY Deri Mont (Kırmızı Siyah)....1Ad. 200ytl.(Gerçek Deri)
21-RICHA Mont (Kırmızı Siyah)Kısa.......1Adl. 275ytl.
22-RICHA BAYAN PANTOLON (Siyah)....1Ad. 200ytl.
23-RICHA DERİ MONT (Kırmızı Siyah)....1Ad. 475ytl.
24-RICHA Uzun Tip Mont (Siyah Mavi)..1Adl. 350ytl.
25-35/35 Helojen Beyaz Tip Ampül (Taiwan) 4.5ytl.
26-12V. 9Amp. 2 yıl Garantili Akü....................30ytl.
27-Sis Lambaları (55v Çifti)................................30ytl.(Değiş ik Model)
28-Amartisör yumuşak ve konforlu..(Takim)..........50ytl. (Gelecek)
29-Koltuk Set'i (2 parça)...............................70ytl. (Gelecek)
30-Bayrak Anteni.........................................10y tl.(Açılıp Kapanan)
31-Nikelaj ve Krom Parlatıcısı (İtalyan).............10ytl.(Daha sonraki oluşacak olan pas'ı Önlüyor)
32-Boya Koruma (Hollanda)............................10ytl. (Gelecek)
33-Ferrari Korna...........................................25 ytl. (Kesinlikle Role Kullanılmalı yoksa çalışmıyor Aküler yetersiz kalıyor Ayrıca 6 Amp.Akü zayıf Kalıyor)
34-Polis Motorlarında (Yunus) Kullanılan Çakar Set Halinde (Beyin Dahil).......50ytl.(3renk ve 6ad.ydk.cam)
Not. İşyerimde bu işlere zaman ayıramadığım için sizlerden ricam akşam 6 dan sonra Altunizade'den yani benim evimden bunları almanız ve bana 0535 9271141 no.lu telefondan ulaşmanız yeterli.
EV ADRESİM ; İcadiye Mahallesi Ayarcıbaşı Sok. No.22 D/1 Bağlarbaşı,Altunizade/Üsküdar
MSN Adresim; jameka_34@hotmail.com
swort
14 Mayıs 2007, 14:56
jameika nasılsın? çok teşekkur ederim cumartesi taktırdım gidonu harika oldu. ferrari kornası ve ayna lazım hatta bi kaç bişey daha lazım ama artıkın bi dahaki ay bu ay limitler doldu görüşmek dileğiyle...
zatoichi
14 Mayıs 2007, 15:22
Saolasın jameika, fiyatlar uygun parçalar da yorumlardan anladıgımız kadarı ile olumlu, camlar bizim orijinal camlar gibi mi? cam da güvenlik önemli biliyorsun, önümüzde ki ay içinde camı degistirmeyi düsünüyorum, benim cam da catladı, hayret bir sey, durdugu yerde catlıyor ya cam.
jameika34
14 Mayıs 2007, 15:38
Saolasın jameika, fiyatlar uygun parçalar da yorumlardan anladıgımız kadarı ile olumlu, camlar bizim orijinal camlar gibi mi? cam da güvenlik önemli biliyorsun, önümüzde ki ay içinde camı degistirmeyi düsünüyorum, benim cam da catladı, hayret bir sey, durdugu yerde catlıyor ya cam.
Sende sağolasın kardeşim evet bahsettiğim küçük olan cam orijinali ile aynı ebat ve siyah renk.
jameika nasılsın? çok teşekkur ederim cumartesi taktırdım gidonu harika oldu. ferrari kornası ve ayna lazım hatta bi kaç bişey daha lazım ama artıkın bi dahaki ay bu ay limitler doldu görüşmek dileğiyle...
Selam kardeşim sağol ben çook iyiyim. Yeni Gidonun hayırlı olsun.güle güle kullan allah kazabela vermesin sana ve tüm motorcu dostlarıma. Tabiki nezaman istersen görüşürüz kendine iyi bak dostum.:rendeer:
emr550m
14 Mayıs 2007, 16:58
yahu sana bi site gibim bişe açalım. şu ürünleri resimleriyle felan sergile olmuyor böyle parça pinçik oluyor :). selamlar saygılar herkese bu arada... Dişli olayında bende istiyorum arkadaşlar. Olmadı bi toplu sipariş felan yapalım. Kaç kişi alcaksak bir bilen dostumuz aracılığı ile toplu alalım?
GeCe__
14 Mayıs 2007, 17:40
artcım ile bıle 100 basarım
http://img389.imageshack.us/img389/9650/gzelmotorex3.jpg (http://imageshack.us)
teleferık deyız
http://img512.imageshack.us/img512/383/teleferik3vk0.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/5131/teleferik4no6.jpg (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/5886/teleferik4yi3.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/2301/teleferik5rw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/7281/teleferik6yx6.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/379/teleferik7ed1.jpg (http://imageshack.us)
http://img295.imageshack.us/img295/6567/teleferik9cz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img295.imageshack.us/img295/6941/teleferik10wb5.jpg (http://imageshack.us)
http://img295.imageshack.us/img295/5343/teleferik12uw2.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/8822/teleferik14ex1.jpg (http://imageshack.us)
http://img504.imageshack.us/img504/5372/teleferik15zq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/5386/teleferik16uj0.jpg (http://imageshack.us)
bursaya 10 km kala benzınci
http://img413.imageshack.us/img413/1200/benzincidehv9.jpg (http://imageshack.us)
ULUDAĞ :bounce:
http://img521.imageshack.us/img521/8250/uludapq7.jpg (http://imageshack.us)
swort
14 Mayıs 2007, 17:52
harika resimler gece guzergah olarak nereyi kullandın gece aydınlat bizi bakarsın bizde gideriz motoru toplayınca...
GeCe__
14 Mayıs 2007, 17:59
saol swort.güzargahım şöle: pendıkten ferıbota bındık yalovada ınıp (45 dk ferıbot suruyo) ordanda bursa 70 km fln.ahanda bu kadar:) ferıbottan ınıp sola sapıyorsun cadde den dümdüz gıdıyorsun,gemlıkten de gecıyorsun orda resım cekmeyı unuttum ya guzel manzarası vardı artı yollarda guzel zaten ah ah varya tam racıng lık aslında :queen: ben bıde donuste ferıbota yetısmek ıcın bursadan yalovaya 40-45 dk gıttım :) nasıl gıttıysem
swort
14 Mayıs 2007, 18:04
gunubirlikmi gittin gece çok guzel yollar felançok hoşuma gitti ...
emr550m
14 Mayıs 2007, 18:06
gece güzel gezmişsin... bende piktikteydim pazar günü. göl kenarı güzel bi yerdi. kıpkırmızı yandık hepimiz valla. Aga bizim motor tam 100km motoru bence. uzun yoldada kısa yoldada 100 ideal hız. Zaten 100 ü geçince rüzgar iyice batırıyor sallıyor. Piknik yolu kütahya yolu üzerindeydi 90-100 arasında gittim. Acayipte rüzgar vardı. Bazen yan yan bile gittimi hatırlıyorum :). Bi ara yokuş aşağı 115 oldu biraz daha yokuş olsa 120 km ile rekorumu kıracaktım :p. Uzun yolda sabitleyince hızı ayakları dengeyi bozmadan koruma demirlerinede uzatıcan ohhh. arkaya bide yasık git gidebildiğin kadar yol :P
zatoichi
14 Mayıs 2007, 18:57
motosikletim de en basından beri olan bir durum var kafama pek takmıyordum artık takıyorum :) 5. viteste düz yolda 6500 deviri geçemiyorum alt viteslerde problem yok, neden olabilir?
gece güzel gezi olmus
GeCe__
14 Mayıs 2007, 19:02
swort gunu bırlık gıttık dostum evet yollar motor ıcın gayet ıdael hemde guzel manzaralar fln var ayrıca devamlıda sagda solda benzın ıstasyınları var hanı yolda kalsanız bıle bısey olmaz:)
emre550m saol arkadaşım.senınde eglencelı kecmıs sanırım:) ben duz yolda artcım ıle 110 gıdebılıyorum bu arada dunde cok gıttım.sabıt hız 100 ıdeal evet.
vaga ferıbot ıcın öle bı sart yok dostum sadece onceden yerını hazırlıyorsun yanı öle daha guvenlı oluyor o ayrı.ama pat dıye gıdıpte bıletını alıp bınebılıryorsun tabıkı.bende öle yaptım gıttım bıletı aldım bındım:)
meoden
14 Mayıs 2007, 19:25
Arkadaşlar aranızda bursada yaşayan ve keeway superlight 150 kullanan varmı? Ben yeni aldım motoru ve bursadan arkadaşlarla tanışmak isterim. Birbirimize yardımcı olabiliriz...
GeCe__
14 Mayıs 2007, 19:28
meoden dostum hoş geldın eskı uyesın anlasılan motoru yenı almısın aramıza hos geldın.bursadan bıkaç ark olması lazım.ama ben dun bursadaydım:) ıskendercının orda bıyerde sıyah keeway gördum camsız yoksa senmıydın:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO