Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
smack
15 Nisan 2007, 21:09
aynı kasktan bende aldım 120 milyona.. hem çok şık hemde sağlam gibi duruyo..
balayyusuf
15 Nisan 2007, 21:55
balayyusuf.
çap 10 kalındegilmi daha ince 6 - 7 çapla delsek daha mı iyiolur acaba?
vede matkap ucunun boyu nekadar olmalı nekadar derine girmeliyiz?
bildigim kadarıyla ekzozun için de kademeler var galiba.
Ergeser 10 kalın değil tam uygun ayrıca egzos kademeli ama sen sadece en dıştaki kapağı deleceksin zaten çok içerilere gidip içerideki kapağıda delersen yolda giderken kafan şişer ayrıca ses çatlar çirkinleşir amaç sadece kuvvetli bir tok ses sağlamak olmalı yoksa egzosu tamamen açan arkadaşlarda var ama ses sizi ve çevrenizi rahatsız edici oluyor sadece en dıştaki kapağı deleceğin içinde çok uzun bir uca ihtiyacın olmayacak standart bir uzunluktaki uç yeterli.:cat:
Bizim motorda kask kilidi yok kitapçıkta sallamışlar ayrıca bizm motorda yağ filtreside yok hiç boşa aranmayın
Kask için Avrupa birliği satndartlarında CE ve E9 belgeli bir kaskı 120 ytl ye (yine güvenlişk belgeli 90 ytl yede var )almak istiyorsanız sirkeci Aydın motora gidin selamımı söyleyin(Yusuf hoca netten dersiniz).:cat: :cat: :cat:
Boğaçhan
15 Nisan 2007, 23:57
Arkadaşlar, motorumu satıyorum,yüksek cc.'ye terfi etmeyi düşünüyorum.
2006 model, mayıs ayı trafiğe çıkışlı, Renk siyah, Km.:1500, Rodajı itinayla yapılmıştır, henüz bir kere( ilk bakım) yağ değişimi yapıldı.
Tamamen Orjinal (hiç bir ek, ekzos açtırtma vb. yapılmadı), kazası belası yok.
Tek değişiklik; Ön dişliyi daha dün 18 dişli yaptım, (Sürat daha da iyi, vibrasyon azaldı), tabiki orjinal dişliyi de vereceğiz.
Hediyesi: 2500 YTL. Yabancıya gitmesin. Dostlarımızın dostları alırsa, gözümüz arkada kalmaz.
ergeser
16 Nisan 2007, 01:59
carlitoturco
bence sprey yag WÜRRT 5000 zincir için özel biryag.
balayyusuf
teşekkür ederim verdigin bilgi için ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum.
ama aklıma takılan bir şey daha var deldigimizde çürüme olayı hızlanır mı acaba yani daha erkenmi çürür acaba.
GeCe
senin şu son aldıgın cam cok hoşuma gitti cam kalınlıgı bizimkilerle aynımı? vede fiyatı nekadar.istersek yolıya bilir misin
bazen25
16 Nisan 2007, 10:15
Akadaşlar günaydın pazar günü motorumu aldım :) ilk defa vitesli motor kllanıyorum biraz zorlanarakta olsa alıştım sayılır neyse .Bu günlerde sorularımla kafanızı bir hayli şişirebilirim haberiniz olsun herkeze iyi haftalar dilerim
jameika34
16 Nisan 2007, 10:32
Akadaşlar günaydın pazar günü motorumu aldım :) ilk defa vitesli motor kllanıyorum biraz zorlanarakta olsa alıştım sayılır neyse .Bu günlerde sorularımla kafanızı bir hayli şişirebilirim haberiniz olsun herkeze iyi haftalar dilerim
Kardeşim Hayırlı Uğurlu Olsun. Allah Kaza Bela Vermesin. Başlangıç için iyi bir seçim. Sana ve diğer tüm arkadaşlarada iyi haftalar diliyorum....:cat:
cobalt
16 Nisan 2007, 10:37
hayırlısı bogachan bende 4000 ytl bulsam motoru satıcam arkadasın er5 ıne goz dıktım ama , arabayı degıstırınce para kalmadı :pr:
*bazen25 hayırlı olsun tekerın duz bassın ,rüzgarın bol olsun
*jameika abicim iyi haftalar
GeCe__
16 Nisan 2007, 11:15
GÜNAYDIN TOPİK
boğaçkan hayırdır yaa:) satıyorsun bakıyorumda.
ergeser arkadasım o cam öle bı düşeş geldı aldım yanı aynısından yok:) ama ıstersen ötekı satılık aynadan var buyuk olandan ok.
zatoichi
16 Nisan 2007, 11:36
Forum, Bilgi paylaşımı amacının dışına çıkıp, muhabbet ortamına dönüştü, lüzumlu lüzumsuz yazılarla, sayfa sayımız gereksiz bir şekilde artıyor, güzel Tükçemiz katlediliyor. Bu şekilde devam edilecekse; Sizlere hayırlı işler....
Yazılması/sorulması gerektiğine hakikaten inandıklarımızı buraya yazabilirsek, forum amacına ulaşır. Her isteyen faydalanabilir. Yoksa...!
forumlar zaman içinde bu hale geliyor, çok fazla yapacak bir şey yok,
hyosung'un ki gibi bir indeks konusu yapılabilir belki.
GeCe__
16 Nisan 2007, 12:22
YENI CAMLA BI RESMINI CEKEYIM DEDIM BIRAZ ACELE AMA :)
http://img186.imageshack.us/img186/1582/mottorxl7.jpg (http://imageshack.us)
Luxor
16 Nisan 2007, 12:31
YENI CAMLA BI RESMINI CEKEYIM DEDIM BIRAZ ACELE AMA :)
http://img186.imageshack.us/img186/1582/mottorxl7.jpg (http://imageshack.us)
gece,
yoksa kızıltopraktaki telekomun olduğu hanın tam önünde duran siyah sl150 senin motorun mu?
her gün iş dönüşü oradan geçiyorum, merak ediyordum acaba bu motor forumdan birinin mi diye.
GeCe__
16 Nisan 2007, 13:03
luxor bıngoo 10 puan :) dogru bıldın dostum benım motor :cat: gel beklerım çayımı iç
bak göstepelımısın hem bende göztepelıyım :bounce:
bazen25
16 Nisan 2007, 13:28
Merhaba bana sağ-sol ayak pedi lazım teminedebileceğim bir adres varmı?
GeCe__
16 Nisan 2007, 13:45
vala bılemıcem ama, sanırım baska bıseymı taktırıcaksın?
bazen25
16 Nisan 2007, 13:57
vala bılemıcem ama, sanırım baska bıseymı taktırıcaksın?
Hayır orjinali ile değiştireceğim birkaç eziğivar ve kaplaması kalkınca paslanmış
jameika34
16 Nisan 2007, 14:18
Tanzimo Kardeşimiz Evde İstirahatta haberiniz ola. Taş düşürüyor umarım biran önce sağlığına kavuşur. Burdan kendilerine Geçmiş olsun temennisinde bulunuyorum. Çabuk iyileş kardeşim aramızda seni tekrar görelim... Bu arada da bir SL'ciler olarak Gezi yada Toplantı düzenleyin bakalım kimler gelecek.
GeCe__
16 Nisan 2007, 14:27
vala bu nasıl taş dusurmek adamla suan msnden konsuuyoruz:)) neyse tabı gecmıs olsun ayrı konu.
bazen25 vala orjınıstıyorsan servısı arıcaksın dostum
ArkadaŞlar Ben Menderes İ Biraktim Ne Oldu Demeyin Olduki Bisiler Biraktim Yaklasik 10 GÜn Oldu Bilginiz Olsun Dedim
emr550m
16 Nisan 2007, 17:03
Arkadaşlar önce sorulduysa affola. Motorun temizliğinde neler kullanıyorsunuz?. Bildiğimiz oto şampuanları motorumuz içinde uygunmudur? Pas oluşumlarından nasıl kurtuluyorsunuz? Araç bakımını biraz açarsanız sevinirim. Doğru dürüst yıkamadım henüz güzelce bi yıkayayım diyorum.
GeCe__
16 Nisan 2007, 17:28
vala ben bızım burdakı yıkamacıya goturup ılk basta ılaclıyorlar butun kırler akıyor sonra tanzıklı suyu vuruyor sonra bı gusel her yerı kopukluyor sunger ıle sonra tekrar suyu vuruyor en sonda duruluyor:) ben sıkayetcı degılım böle yıkattırmadan bırde 2-3 kere cıla yaptım harbı gusel parlamıstı :cherry:
ArkadaŞlar Ben Zenon Far Dusunuyorum Bildiginiz Bi Yer Varsa Yada Önerebileceginiz Bi GÖruselim Bakalim Ok Aklinizda Olsun
cobalt
16 Nisan 2007, 19:01
gece akün kaldırmaz bosuna 300 500 baglama bu işe al bi beyaz ampul takıl kafana gore
GeCe__
16 Nisan 2007, 19:07
olurmu yaa cobalt benım arkmın arkı kendı ramzey scoterına taktırmıs cokta gusel olmus.zaten benım akü 9 amp. geregı neyse konusulacak cnm
ben ampüllen fln ugrasmak ıstemıyorum artık artı beyaz taksakta onun kadar bır görunum vermıyor tabıkıde anladın.habıre patlıyorlar zaten uyuz oluyorum
Boğaçhan
16 Nisan 2007, 22:29
Arkadaşlar, motorumu satıyorum,yüksek cc.'ye terfi etmeyi düşünüyorum.
2006 model, mayıs ayı trafiğe çıkışlı, Renk siyah, Km.:1500, Rodajı itinayla yapılmıştır, henüz bir kere( ilk bakım) yağ değişimi yapıldı.
Tamamen Orjinal (hiç bir ek, ekzos açtırtma vb. yapılmadı), kazası belası yok.
Tek değişiklik; Ön dişliyi daha dün 18 dişli yaptım, (Sürat daha da iyi, vibrasyon azaldı), tabiki orjinal dişliyi de vereceğiz.
Hediyesi: 2500 YTL. Yabancıya gitmesin. Dostlarımızın dostları alırsa, gözümüz arkada kalmaz.
hayırlısı bogachan bende 4000 ytl bulsam motoru satıcam arkadasın er5 ıne goz dıktım ama , arabayı degıstırınce para kalmadı
boğaçkan hayırdır yaa satıyorsun bakıyorumda.
Arkadaşlar, motorumdan yana bir sıkıntım yok, kerata beni üzecek bir şey yapmadı buğüne kadar, :cat: gerçi yapmaya kalksa da hoş... doktoru yanıbaşında.
Dişliyi taktıktan sonra keyfi iyice yerine geldi, hayırlı bir kısmet çıkarsa ne diyelim...! :queen: ''Allah mutlu etsin'' derim.
GURAY
16 Nisan 2007, 23:24
Arkadaşlar fiyatlar yazdığım gibi
Tankpad : 25
Çanta : 30
Plaka : 15
Tank pad ve plakalıkta değişik seçenekler var bu nedenle fiyat değişebilir.
Telefon : 0 212 613 32 87
Selim Usta
arkadaşlar ben selim ustaya bugün uğradım çok güzel modeller var tank ped olsun elçikler olsun plakalıklar olsun yelek kemer çanta istediğiniz herşey çok güzel bir yer bence bir uğraşın arkadaşlar oraya gidiyorsunuz istediğiniz şekilde yaptırıyorsunuz bence mükemmel ben gözü kapalı hemen hemen 3-4 parça yaptırıyorum isteyen olursa arkadaşlar bende katalogları var benle irtibata veya selim ustayla irtibata geçebilirsiniz
omersun
16 Nisan 2007, 23:40
arkadaşlar ben selim ustaya bugün uğradım çok güzel modeller var tank ped olsun elçikler olsun plakalıklar olsun yelek kemer çanta istediğiniz herşey çok güzel bir yer bence bir uğraşın arkadaşlar oraya gidiyorsunuz istediğiniz şekilde yaptırıyorsunuz bence mükemmel ben gözü kapalı hemen hemen 3-4 parça yaptırıyorum isteyen olursa arkadaşlar bende katalogları var benle irtibata veya selim ustayla irtibata geçebilirsiniz
Üstad katalogları bana atabilir misin? Bi göz gezdiriyim şu plakaya yapılan enteresan birşeye benziyor, belki alabilirim!
GURAY
16 Nisan 2007, 23:48
omersun arkadaşım onların sana web adreslerini vereyim istersen hemen bak
www.motosay.com burdan bakabilirsin çok iyi insanlar vede çok güzel şeyler yapıyorlar
sioux
17 Nisan 2007, 01:02
yusuf hocam verdiğin bilgiler için çok saol:cat:
tanzimo abi geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın...
bazen25 hoşgeldin...
gece_ yeni cam çok güzel olmuş ama camın üstündeki kartal resminin yanında Türk Bayrağı olsaydı tam süper olacaktı kanımca:cat:
balayyusuf
17 Nisan 2007, 01:14
SİOUX rica ederim ne demek bildiklerimizi ve yaptıklarımızı paylaşmak için burdayız ben teşekkür ederim.:rendeer: :rendeer: :rendeer:
ERGESER kardeş çürüme paslanma olayını sormuşsun öyle bir tehlike yok merak etme zaten deldiğin yer 30-40 km sonra egzosdan çıkan yağlı duman sayesinde koruma altına alınıyor zaten bizde kapağı deliyoruz tamamı çürüse ne olur orayı sökersin içeride aynısından 2 tane daha var anlıycan için rahat olsun.:bounce: :bounce: :bounce:
TANZİMO çok geçmiş olsun!:rendeer:
GECE uzun zamandır pas vermiyorsun bir yanlışımız olmadı inşallah:silent:
GeCe__
17 Nisan 2007, 11:10
gunaydın arklar, yok ne alaka balayyusuf olurmu öle sey yaw sevıyorum senı:)
sioux saol dostum :cat:
GURAY
17 Nisan 2007, 11:50
slm arkadaşlar herkese günaydın gece dostum bizim selim ustaya uğrarsan iyi olur çok güzel tank pedleri var deriden
GeCe__
17 Nisan 2007, 12:08
guray ben verdıgın sıteye baktım ama acıkcası begenmedım:) bı yan cantaları bı tanesını fln begendım acaba ne kadar tabı cıftı
jameika34
17 Nisan 2007, 12:16
Arkadaşlar önce sorulduysa affola. Motorun temizliğinde neler kullanıyorsunuz?. Bildiğimiz oto şampuanları motorumuz içinde uygunmudur? Pas oluşumlarından nasıl kurtuluyorsunuz? Araç bakımını biraz açarsanız sevinirim. Doğru dürüst yıkamadım henüz güzelce bi yıkayayım diyorum.
Arkadaşım Motorsikleti Temizledikden Sonra Boya ve Nikelajları Korumak İçin Kullandığım TEFLON KATKI MALZEMELİ CİLA var ve ben onu kullanıyorum.. İlk günki gibi yeni ve temiz kalmasını sağlıyor kullandığım Cila. Aynı zamanda çook kolay kullanışlı olup uzun süreli bir parlaklık sağlıyor.(Aynı Zamanda Boya Koruma Sağlıyor)
1- Hollanda Malı
2- 500 gr.
3- Piyasa Değeri 20ytl.-25ytl. arası (Parakende Satışı)
4- Bendeki Fiyatı Sadece 10 ytl.(Toptan Fiyatına Parakende)
5- İsteyen Arkadaşlarıma Kargo ilede gönderebilirim veyahut Sirkeci'den işyerimden yada Koşuyolu'ndan evden alabilirler.
:cat:
GURAY
17 Nisan 2007, 12:59
valla gece dostum bence senin oraya gidip bir bakman lazım bence internetten olmuyor adamlar senin istediğin gibi yapıyorlar istersen hakiki deriden istersen suni deriden istediğin şekil model nasıl istiyorsan bence gidip bir bakmalısın benim görüşüm mükemmel şeyler yapıyorlar
GeCe__
17 Nisan 2007, 13:27
dostum nasıl gıdıp bakayım herfılerın yerı esenlerde bense kızıltoprak? sabah 9,30 aksam 9 pazar harıc? yanı mumkun degıl anlıcagın
jameika34
17 Nisan 2007, 13:29
http://img216.imageshack.us/img216/9209/resim4676smalljx8.jpghttp://img216.imageshack.Alıntı:
emr550m´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım Motorsikleti Temizledikden Sonra Boya ve Nikelajları Korumak İçin Kullandığım TEFLON KATKI MALZEMELİ CİLA var ve ben onu kullanıyorum.. İlk günki gibi yeni ve temiz kalmasını sağlıyor kullandığım Cila. Aynı zamanda çook kolay kullanışlı olup uzun süreli bir parlaklık sağlıyor.(Aynı Zamanda Boya Koruma Sağlıyor)
1- Hollanda Malı
2- 500 gr.
3- Piyasa Değeri 20ytl.-25ytl. arası (Parakende Satışı)
4- Bendeki Fiyatı Sadece 10 ytl.(Toptan Fiyatına Parakende)
5- İsteyen Arkadaşlarıma Kargo ilede gönderebilirim veyahut Sirkeci'den işyerimden yada Koşuyolu'ndan evden alabilirler.
us/img216/9209/resim4676smalljx8.jpg
swort
17 Nisan 2007, 13:41
gece kardeş yanılmıyorsam fuarda tanıştım ben firma yetkilileriyle talep olursa pazarda açarız dukkanı diyolar ve tamamen isteğe görede urun çıkartıyolar bayrampaşada olması lazım yerleri ben bi turlu butçeyi denkleştiremedim gidecem ama nasip bakalım fyatları çok uçuk değildi özel yapım olmasına rağmen...
GeCe__
17 Nisan 2007, 14:00
vala bana cok uzak o iş yalan olur
tanzimo
17 Nisan 2007, 23:59
Arkadaşlar fuarda fikir verebilmesi açısından sizler için çektiğim çanta fotoları. 75 ytl den 125 ytl ye kadardı. Ama fuardan sonra bu fiyata olmayacak gibi konuşuluyordu. yani 75 ytl ye çanta bulamazsınız bi daha gibi. Sirkeci de bir yer burası.
http://img184.imageshack.us/img184/9145/c1ya5.jpg
arka çanta
http://img248.imageshack.us/img248/528/c2yh8.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/8498/c3xc8.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/1285/c4rw0.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/2454/c5kk5.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/3974/ck1mj6.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/9452/ck2df4.jpg
http://img123.imageshack.us/img123/2961/ck3fj1.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/4918/ck4pd8.jpg
chimeraby
18 Nisan 2007, 00:56
4. fotoğraftaki çanta Ankara'da 90 milyon takımı.. Gayet de güzel,bugün inceledim,bizimkilere göre daha dar gibi ama çok şık duruo,üstelik sert olduğu için çökmüo..
Ya bu arada arkadaşlar çok ilginç bişi oldu.. Motorumu kış olunca depoya kaldırmıştım binanın.. Bi kaç ay sonra çıkarırm demiştim havalar düzelince.. Sonra aşırı derecede yoğunlaştı işlerim ve 5,5 ay depoda kaldı motorum.. :pr: Dedim ki bugün motoru çıkarırken,ben hiç uğraşmayayım gidiyim yeni bi akü alayım kendime.. Araştırdım ettim,hatta bu arada gece arkadaşımıza da sordum forumun tedarikçisi olarak :) Neyse sonra bi deniyim dedim,hani olur ya bi ihtimal çalışır belki,ben de hemen yola çıkarım sürerek şarj etmiş olurum :mrgreen: Akü başını sökmüştüm,onu taktım ve kontağı çevirdim.. O da ne ışık var motorda :silent: Hem boş vites ışığı hem de açık unuttuğum far yandı.. Walla bi an bocaladım bu nası yanıo die.. Meğer 5,5 ay yatan motorumun aküsü bitmemiş! Hala olayın şokundayım,bu kadar uzun süre nasıl dayandı bu akü die.. Sanırım pozitif kutup başını sökmem,sakladığım ortamın serin ama nemsiz ve kuru olması,bir de akümüzün çok kaliteli olması sayesinde boşalmamış akü..
Bilmeyenler için söliyim akümüz yuasa ve piyasanın en iyi akülerinden olarak bilinir.. Sıfırı 110 ytl.. Sanırım motor üzerindeki tek kaliteli parça :)
Bi de arkadaş motorun başındayken cama yaslandı ve çatırt die bi ses geldi :cyclopsan Camımın alt kısmı kırıldı,dolayısıyla rüzgarı kesmesinde bi sorun yok ama estetik olarak çok da hoş durmuo gibi.. Şu cam işiyle bi ilgilenmem gerekecek artık.. Alternatifler varsa bekliyorum bilgilendirmenizi,asla ama asla orijinal almıycam (acaip para istiolar)..
Çok uzun yazmışım kusuruma bakmayın,malum sevindik tabi :)
Bu arada genelde göstergelerimizde arıza olduğunu ben dahil herkes sölüodu (özellikle bende 80 den sonra ibre pek oynamıodu devir artmasına rağmen).. Bugün test imkanı buldum,arkadaş arabayla ben motorla bastık çevre yolunda.. Bende ibre 85 gösterdiğinde arabada 100 ü geçmişti.. Demek ki geçiomuş bu motor 100 ü :) Yalnız çevre yolunun açıkta olması nedeniyle çok rüzgar yiyodum,bu nedenle daha fazla basmadım.. Anladım ki 110-120 arası bi hıza kolay ulaşılır,ama sürekli o hızda gitmek pek makul gözükmüo..
balayyusuf
18 Nisan 2007, 02:29
Ok.gece bende seni seviyorum:))
Arasıra ihmal etme bizi bir ara yine bir buluşma sağlayalım sohbet edelim özledik seni kendine iyi bak kardeşim.
Bu arada ön camı bana Gece tedarik etti gayet güzel ve ucuz hemde renkli tavsiye ederim yani.
oldwolf
18 Nisan 2007, 03:48
selam dostlar nasılsınız yauv topiği bi okuyorum da şöyle gece olmasa nolcak bu keeway cilerin hali diyorum :mrgreen: müdür bende bişey danışıcam sana geçen bujiyi değiştirdim ngk aldım ama bizim bujiye göre biraz daha ince geldi gözüme takılması gereken bujinin numarası falan nasıldı bizim motora uyanı bi yazarsan sevinirim bide aslında şu platinyumlu bujiden almak istiyodum ama bulamadım burda sen yardımcı olabilirmisin herkese saygılar
GeCe__
18 Nisan 2007, 10:53
chimerby kanımca akünün bıtmemesının sebebı ben kutup başını sökmene ve ortamın sıcak ılık olmasına baglıyorum evet yuasa akü gercekten kalıtelımıs bende öle duydum iyi iyi sevındım ıste daha ne:) sana bırazdan camın resmını koyucam begenırsem ıletısıme gecerız.
saol balayyusuf tamam geldıgımde arıcam :)
oldwolf yok be kardeşim estafurulah.yaw senın motora uyanı ben nerden bıleyim:mrgreen: ınan hıc bılgım yok bence gıt servıse yada nerden aldıysan sök bujını tek tek deneyın derım:)
ya tanzımo eyw benımde bıgun sırkecıye gıtmem lazım yaa cantaları degıstırıcem cunku
swort aynalar ne oldu yaa? umarım takmısınızdır.
HATIRLAYIN DEDIM HEMDE ARAMIZDA GÖRMIYENLER VARDI
http://img329.imageshack.us/img329/8743/guselcamdo1.jpg (http://imageshack.us)
ARKADASLAR BU CAM SATILIKTIR 50 YTL HERSEYI İLE BERABER ALIP SADECE ŞAK DIYE TAKIYORSUNUZ OK.TABI RESIMDEKI DEGIL ALICAK KISIYE SIFIR VERILICEK
GurkanYazıcı
18 Nisan 2007, 11:19
Herkese Merhaba
Yeni bir keeway kullanıcısı olarak, siz eskilerden ufak bir yardım istiyeceğim. Motoruma arkalık (sisybar ingilizce bu şekilde yazılıyor sanırım) ve sis farı taktırmak istiyorum bir kaç yer dolaştım zeytinburnu civarında fakat hoşuma gitmedi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...
GeCe__
18 Nisan 2007, 11:38
gurkanyazıcı öncelıkle hos geldın aramıza motorun kaç model bırde kac kmde olugunu yazarsan sevınırız. artı cc bar ıstıyormusun bak senden önce resım attım o motorun cc barı satılık cok gusel alev kaplamalı ve arkalıgıda var ıstersen alabılırsın 75 ytl sıfırdan bı farkı yok sıfırı ıse 150 ytl.sis lambası konusundada yardımcı olabılırz ama sanırım karsıda oturuyorsun yanı avrupada eyer öleyse jameıka nıcklı hakan abımızden yardım alabırsın o konuda ok
jameika34
18 Nisan 2007, 11:42
http://img204.imageshack.us/img204/1423/resim4700smallih7.jpg
Arkadaşlar, Keeway için Chopper Gidonu geldi Haberiniz Olsun. Tüm aparatları ile (Bağlantı Aparatları) 40ytl. Montajı çook kolay ve kendiniz takabilirsiniz. Ben kendim taktım haberiniz olsun.
Ayrıca GDR KASK (Güneş Gözlük Vizörlü ve Çeneden Açılmalı)...............140ytl. (Gri ve Siyah)
swort
18 Nisan 2007, 11:44
gece kardeşim aynalar aynen duruyo takamadım sanırım hafasonuna kadar bekliycek takma işi ama pek umitli değilim hala mantığım almıyo takılma işini belki vardır i yolu bakalım. senide anlamak mumkun değil be gece akşam motorun çantalarını susluyordun bugun çanta alcam diyosun. hazır satılan çantaların kalitesine hiç guvenmiyorum arkadaşlar o kadar para etmeside beni soğutuyo. özel yaptırırım o paraya daha iyi. gurkan hoşgeldin sisybar ile ilgili çok mevzu geçti geçmiş konulara bi göz atarsan doyurucu bilgi mevcut ok.
GeCe__
18 Nisan 2007, 11:46
vay gıdon degısmıs heheh..... swort takılır elbet merak etme
GurkanYazıcı
18 Nisan 2007, 11:53
Yardımlarını için teşşekür ederim benim motor sl 150 arkalık kısmını biraz yüksek istiyorum hanım görmüş tutturdu yüksek olsun die nereden nasıl alırım bilmiyorum. forumda okuduğum kadarıyla değişik yöntemlerle temin ediliyor bakıcaz artıkın
emr550m
18 Nisan 2007, 11:56
gece senin bu sisbarı ben alacam inş maaş zamanı :D ama kargo senden bak ona göre :P. bi çift de ayna alces inş. temel eksiklikleri halletmiş olcez.
ergeser
18 Nisan 2007, 12:00
GeCe
senin öncamdan yokmu varsa fiyatı nekadar yazarsan sevinirim ( şu son taktıgından )
chimeraby
18 Nisan 2007, 12:08
Gece motorunu satıosun ama forumda sölemiosun hiç :) Ayıp walla :P Bak veririm linkini foruma şimdi, görürsün gününü :cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO