PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 [107] 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

tanzimo
31 Mart 2007, 19:38
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz gece bey.. :bounce: Yolun yarısındayım ben kapışmak bize ters :)

SaLu_JaCBo
31 Mart 2007, 20:05
önemli değil bonzai naptim ki forumdaki arkdaşlardan bnm de bi kaç isteğim wardi ama kimseden ses çikmadi:)

Dostum unutmadım ama cok yoğunum çantalar aklımda söz ilgilencem biraz daha sabır :cat:

Arkadaşlar yarın ben ne yazikki gelemiyorum başka nedenlerden dolayı .giden bütün arkdaşlara iyi eğlenceler bide yol durumunu biliyorsun dikkatli olun.Kazasız belasız bir gezi olr sizin adınıza ihşallah...

GeCe__
31 Mart 2007, 20:24
tanzımo gec sen o işleri devlet su işlerı ahahahhahaha gencmıs yolun yarısındamıs ahahahahhaha

tanzimo
31 Mart 2007, 20:25
Gitgide azaldık.. Yağmurda hala yağıyor.. Valla dürüst olmak gerekirse keyfim kaçtı benimde. :pale:

GeCe__
31 Mart 2007, 20:28
yaw ne cabuk pes edıyorsunuz cıkcık nerde genclık nerde azım hırs turkıyenın halı bumu yanı :bounce:

SaLu_JaCBo
31 Mart 2007, 20:31
yaw ne cabuk pes edıyorsunuz cıkcık nerde genclık nerde azım hırs turkıyenın halı bumu yanı :bounce:

:) Hava yağışlı olunca insanın canı sıkılıyor bea :) sen alışkınsın zaten ıslanmaya karşı geçmeye fazla sıkıştırma bizleri :cherry:

GeCe__
31 Mart 2007, 21:00
hadı abı hadı abı ısıne ısın yokmu senın hadı abı :) len salu senın lafına dememıstım :)

cobalt
31 Mart 2007, 22:19
bu aksam trakya dan bir akraba yı bekliyorum eğer kalırsa yarın onu da götüreceğim fuar a bu durumda size araba ile eşlik etmem gerekecek yarın belirtilen yer de görüşmek üzere yaşlıkurt tel vermemişsin motorla mı geleceğinde belli değil tel ini bekliyorum umarım yola cıkmadan okuyup bilgi verebilirsin

omersun
31 Mart 2007, 23:47
REZİLLİĞİN BU KADARI OLUR!

Ekip, herkese iyi akşamlar!
Biraz önce başımdan geçenleri sizlere anlatmadan geçemicem!
Akşam üzerim büroya geldim, motorun da alarm tuşuna bastım ve yukarı büroya çıktım.
Neyse elimde 1-2 haber vardı, onları yazdıktan sonra eve gitmek üzere dışarıya çıktım ve asansörde benim motorun anahtarı yere düştü.
Sonra da çalışmadı. Motorun da alarmı açıktı tabi ki, anahtarı sokunca direk devreye giriyor alarm ve başlıyor ötmeye!
Anahtarı hemen geri çıkarıyorum, az sonra susuyor ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim. Akünün olduğu kapağı söktüm ama birtürlü şu lanet alarmı bulamadım. Bütün fişe benzer şeyleri söktüm söktüm taktım, çare yok!
Anahtarı bir daha takıyım, bu sefer çalıştıryım motoru dedim, belki çalıştırınca susar diye. Çalıştırdım ama yine susmadı, onu kapatıncaya kadar millet ayağa kalktı.
Derkeeeen polisler geldi.
Çünkü alarmla uğraşırken deli gibi ötüyordu.
Polislere motorun benim olduğuna ikna ettikten sonra bir anahtarcı buldum, adam tam dükkanı kapatmış, berberde traş oluyormuş. Adam sağolsun, traşın ortasında kalkıp bana yardımcı oldu ve anahtarı söküp halletti!
ACAYİPP REZİL OLDUM AMA!
Bu akşam ömrümden ömür gitmiş oldu!
Siz siz olun, anahtarı yere düşürmemeye özen gözterin. Düşüp de bozulursa da boşa uğraşmayın, bulabiliyorsanız tamirci bulup anahtarı yaptırmaya bakın!
Herkese iyi akşamlar!

obkavi
01 Nisan 2007, 00:30
kardeş olur böyle şeyler dikkatli olmak lazım
neyse yarın hava iyi olursa ben de gitmek istiyorum fuara ama bende davetiye yok beya

snrtrt
01 Nisan 2007, 00:54
yedek anahtarı cebimizde mi gezdirsek ne etsek :)

chimeraby
01 Nisan 2007, 01:11
Bu arada bir yardım talebim olmuştu ne varsa eski dostlarda varmış!

Üstüme alınıorum ve seviniorum viceroy :wiinkk:

Ömer ben de şimdi seni arayacaktım,eve bi yarım saat önce geldim ama geç oldu die aramıyım dedim,şimdi hallettiğini okuyunca sevindim,geçmiş olsun kardeş! Yardımcı olmak istedim ama elimden anca o kadarı geldi kusura bakma..

tanzimo
01 Nisan 2007, 01:27
Yağış devam ediyor. Bu şekilde yağmaya devam ederse çok ıslanırız. Sabah tekrar durumu gözden geçireceğim. Zira eşimle birlikte gelecektim, çok fazla ıslanmak ve riske etmek de hoş olmayacak. Bayağı bir yağış var burada.. swort tan da ses yok :)

Olmadı fuara mecbur araba ile gideceğiz. Yarın ola hayrola.

swort
01 Nisan 2007, 01:43
bende hava durumuna bağlıyım hava yağışlı olursa metro felan geçicem sanırım:( elbiselerim aslında yağmur çamur demez yani ıslanmaktan ziyade motorun lastiklerine guvenemiyorum.yarın sabah bi daha görüşelim derim tanzimo ben zaten kadıköydeyim...

tanzimo
01 Nisan 2007, 02:33
ok swort. bu gidişle anlaşılan bu hava bizi bitirecek. Amaç keyifli keyifli gitmekti. Malesef durum fuarda buluşmayı tetikliyor. Şansımız yokmuş. En azından tel leri kaydettim. fuarda tanışmış oluruz herkes.

northern
01 Nisan 2007, 21:46
arkadaşlar anahtar yere düşünce içinde ki pil oynamıştır ve çalısmaya bilir pili tutan kıskaçları sıkırtır yeter:cat:

SaLu_JaCBo
02 Nisan 2007, 00:20
Fuara Buluşup giden arkdaşlar anlatında dinleyelim nasıl geçti gününüz :)

Dedoş
02 Nisan 2007, 00:20
Ömersun, yaptırdığın sissy bar'da orta sehpaya alma işlemi esnasında kullanmak için Tutma yeri var mı?
Maliyet Ankara için ne olorrrr?

(Sen de kimsin deme...! çaktırma tebdili kıyafet dolaşıyorum. Ben Boğaçhan, Siteye girdiğimde zırt pırt şifre girmek zorunda kalıyordum. Belki yeni baştan üye olursam düzelir dedim, kılık değiştirdim ama; aynı arıza devam ediyor.)

tanzimo
02 Nisan 2007, 01:21
Fuara Buluşup giden arkdaşlar anlatında dinleyelim nasıl geçti gününüz :)

Kimse gelme eğiliminde olmayınca buluşan arkadaşlar diye bir kavram olmadı. Herkesin günü güzel geçmiştir umarım.

Pazar günü toplanılacaksa fuara gidilmiş gibi yapılıp gidilmemeli. Aşağıdaki resim ne demek istediğimi çok açık ifade ediyor sanırım. çok fena.. :farao:

http://img105.imageshack.us/img105/3880/fuargirisqq6.jpg

Motorsikletle ilgili olupta çocuğu olanlara birşey demiyorum ama, hiç ilgisi olmayan ve buda kesinlikle her halinden belli olan bir sürü insanın fuar alanındaki aktivitelerini görmek ilgi çekiciydi. Fotoğraf makinamın pili bittiği için bu tip enfes görüntüleri sizler için çekemedim. İnanılmaz görüntüler vardı.
Tamam, standtaki hatunlara bakılır. Zaten bunun için de oradalar nispeten, ama, acıkmışken cam arkasında dönen tavukları seyrederken ki yalanma ifadesi mi diyeyim, fotoğraf çekmek ve çektirmek için itişen tipleri mi diyeyim. Ne diyeyim..

http://img466.imageshack.us/img466/5056/colukcocukws7.jpg

Kanuni fanatiği, hız tutkunu bi ufaklık. Şeker bişiydi bu gerçi. Babası ile muabbet ettim. Motorda hep burada giderken uyurmuş.
Hey alla yaaa... muabbete bak.
http://img466.imageshack.us/img466/4357/hztutkunupw7.jpg

Serüven fuardaki bazı motorsiklet görüntülerimizle devam edecek..

SaLu_JaCBo
02 Nisan 2007, 01:34
Tanzimo kötü olmuş aslında hava sabah iyidi ama heralde akşamdan yağmuru gören yarın için erkenden karar verip buluşmayı iptal etti :)Sen gidip eğlendiysen sorun yoktur ama hepberaber geze geze gitmenin tadıda ayrı olacaktı.Motorla ilgilenen insanlar olrak gitmedik ama dediğin gibi ilgisi olmayan insalar ordaydı.ama onların ilgilendiği motorlar değil üstündekiler onuda bilelim.( yanlış anlaşılmasın haberlerde izledim adamlar bayanlar için geldik dedi ordan alıntıdır :) )

tanzimo
02 Nisan 2007, 01:54
Tanzimo kötü olmuş aslında hava sabah iyidi ama heralde akşamdan yağmuru gören yarın için erkenden karar verip buluşmayı iptal etti :)Sen gidip eğlendiysen sorun yoktur ama hepberaber geze geze gitmenin tadıda ayrı olacaktı.Motorla ilgilenen insanlar olrak gitmedik ama dediğin gibi ilgisi olmayan insalar ordaydı.ama onların ilgilendiği motorlar değil üstündekiler onuda bilelim.( yanlış anlaşılmasın haberlerde izledim adamlar bayanlar için geldik dedi ordan alıntıdır :) )

Ne eğlendim ne eğlendim sorma :)

.................................................. .................................................. ................
Not: Sayın Jameika34, şu fotoları ne zaman alayım. O motoru da almam bilesin :)

bonzai
02 Nisan 2007, 03:10
valla arkadaşlar ben saat 6 da ancak gidebildim ama belkide iyi yapmışım valla neredeyse hiç kalabalık yoktu.

motohobinin standına uğradım internette resmini koydukları benim beğendiğim ss250 için olan sisibarı onlar üretmiyorlarmış galiba bana sadece sl150 için olan sisibarı (internette resmi var) gösterdiler adamlar "sisibar olarak bu modelimiz var bunlardada fuar dolayısıyla indirim yaptık küçüğünü 150 büyüğünü 200 ytl'ye satıyoruz" dediler, bende adamın yüzüne karşı az kalsın "yuh indirimi böyleyse normalini görmek lazım" diyecektimde demeden devam ettim, :mrgreen: başka yerdede sisibar satışına rastlayamadım, yani anlayacağınız sisibar olayını hala çözemedim:pr: :salut:

benim motorumu götürdüğüm motomax etiler servisi motopar stand açmış benim sevgili ustam Volkanda standdaydı, ona sis farı taktırmayı düşünüyorum dedim oda istersen takalım ama bağlamayalım dedi bu akü sisfarını kaldırmıyor daha güçlü akü koyarsakta bu sefer onu bu motor şarj edemiyor dedi, zaten bi ara uğrayıp 2000 bakımını yaptırmam gerekiyor daha ayrıntılı konuşacağım

kabuto
02 Nisan 2007, 10:30
arkadaslar cok fena kaza yaptim motosikletimin on aksaami tamamen kirildi drensiyonun oldugu kisin benzin deposu iceri yamuldu acaba bunlari nerede kaca ayptirabilirim . cok fena oldu ya:(

GeCe__
02 Nisan 2007, 11:08
kabuto korktugum basıma geldı vala cıkcık. gecmıs olsun ah ah nasıl oldu acaba sende bısey yoksa harbı sevınırım ama. motorun yedek parcaları servısten baska bı yerde bulamazsınkı. o yuzden gıt servıse baksınlar etsınler sıparıs versınler. nasıl oldu ama?

zatoichi
02 Nisan 2007, 11:13
arkadaslar cok fena kaza yaptim motosikletimin on aksaami tamamen kirildi drensiyonun oldugu kisin benzin deposu iceri yamuldu acaba bunlari nerede kaca ayptirabilirim . cok fena oldu ya:(

Geçmiş olsun, ciddi bir yaralanman yoktur inşallah, parçaları servislere sorabilirsin. tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

ygoksun
02 Nisan 2007, 11:21
arkadaşlar meraba.. uzun süredir forumu takip ediyorum.. çoğu kişi gibi ben de sizin yorumlarınız sayesinde sl 150 almaya karar verdim...

mesajların çoğunu okudum sayılır ama aklıma şu takıldı.

motoru hangi bayiden satın alacağımız farkeder mi acaba? yani motor parçaları burda birleştirildiğine göre satın alınacak bayi de önemli sanırım... ben feyizoğlundan almayı düşünüyorum. acaba sizin bi tavsiyeniz varmı bu konuda.. daha uygun fiyata bulabileceğim bi yer gibi.. feyizoğlunda peşin 3.300 YTL

kabuto
02 Nisan 2007, 11:49
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/29514-cok-kotu-kaza-yaptim-resimler-burda.html

konu burda abi kaza bu bu arada motor ters duruyo carpan arkadas motoru oldugu yerde 180 derece ters cevirdi

bide bu motoru en ucuz nerde yaptirabilirim . benzin deposunda iceri gocukluk war . on direksiyonun oldugu aksaam tamamen degisicek

zatoichi
02 Nisan 2007, 12:02
arkadaşlar meraba.. uzun süredir forumu takip ediyorum.. çoğu kişi gibi ben de sizin yorumlarınız sayesinde sl 150 almaya karar verdim...

motoru hangi bayiden satın alacağımız farkeder mi acaba? yani motor parçaları burda birleştirildiğine göre satın alınacak bayi de önemli sanırım... ben feyizoğlundan almayı düşünüyorum. acaba sizin bi tavsiyeniz varmı bu konuda.. daha uygun fiyata bulabileceğim bi yer gibi.. feyizoğlunda peşin 3.300 YTL

daha uygun fiyatta bulman zor, ama alırken iyi kontrol edin makinayı, montajı doğru yapıldı mı diye.

tanzimo
02 Nisan 2007, 13:09

kabuto kardeşim çok geçmiş olsun. çok üzüldüm gerçekten. Sende hiç bir şey yoktur inşallah. Öyle temenni ediyorum. tekrar tekrar geçmiş olsun

swort
02 Nisan 2007, 13:14
kabuto kardeş ok geçmiş olsun inşallah sende bişi yoktur arkadaşlar dun fuar rezaletti buluşamadık ama fuar alanında ortak hareket etmekte gerçekten olanaksızdı yani işin aslı umduğum yada düşündüğüm hiçbişeyi bulamadım iki kez turladım ama nafile...

jameika34
02 Nisan 2007, 13:46
Bu kaza olayına çook üzüldüm umarım bu son olur. Lütfen daha dikkatli olalım.

Boğaçhan
02 Nisan 2007, 14:22
Geçmiş, olsun kabuto, daha bu sevdanın başındaydın, başından geçeni artık bir tecrübe olarak kabul et. bir müddet dinlen, sakinleş, kafan yerine geldiğinde kararını tekrar gözden geçir.
Tamir işi için acele etme.
Sana bir şey olamamış ya, en güzeli bu. Cana gelecek mala gelsin.:rendeer:

SaLu_JaCBo
02 Nisan 2007, 15:00

Geçmiş olsun tekrarı olmaz ihşallah.Daha dikattli olmak lazım.

ctarkocin
02 Nisan 2007, 15:00

kabuto çok geçmiş olsun, AlLah daha kötüsünden korusun.

ygoksun bende yaklaşık iki ay önce feyizoğlundan aldım 1000 km civarındayım memnunm. Coşkundan Adem ve Mehmet'e selam söylersin. yardımcı olurlar..

---Gelelim Fuar mevzuuna ben Pazar günü sabah 10'da belirlenen yere gittim ve beklemeye başladım yaklaşık 20 dk civarı bekledim kimse gelmeyince bir arkimi arayıp onunla gittim. Beklerken Mondialin 250'lik chopperıydı sanırım 4 kişi buluşmuş geçtiler imrendim..neyse mühim deil ben hava iyi olunca şansımı denedim. En yakın zamanda bir pazar organizasyonu bekliyorum forum'un duayenlerinden. onlar kendini bilir. Havalar yavaştan iyice güzelleşiyor. Herkese keyifli ve dikkatli sürüşler diliyorum.

Bu arada fuar çok kalabalıktı, çoğunlukta boş bir kalabalık pek keyif alamadım zaten çok kalmadım sisy bar olayını bende daha çözemedim ama daha önceden yazılmış alternatiflere bakıcam..

---Birde zincir yağlama konusunu sormak istiyorum ne sıklıklta yağlamak gerekiyor, yağmurda sürüşten sonra ekstra yağlama gerekir mi vs..Bakım ile igili tavsiyelerinizi istiyorum, temizlik, cilalama, motor yağı yani servise gitme dışında bize kalan kısım ile ilgili çok teşekkürler..

cobalt
02 Nisan 2007, 15:47
kabuto gecmıs olsun sana bırsey olmamıs olması tek sevındırıcı yanı ,daha dıkkatlı olmak lazım
fuar a motosiklet le giden arkadaşlara! sitem sitem üzerine geliyor herkez biryerlere taş atıyor , ama cumartesi günü geç saatte bile kontrol ettiğimde kimseden bir netlik yok sayfalarda telefon numaraları uçuşuyor ama kimse kimseyi aramıyor haber vermiyor gerçekten sitem etmekte haklımıyız ? kendimize sormamız gerek . ben bu durumu yağıştan dolayı kimsenin keyfi yoktu ya bağlayıp geçiyorum umarım birdahakine biraz daha deneyimli olarak bu sorunları aşmış oluruz
sevgiler saygılar

kimyacı_23
02 Nisan 2007, 15:48

cokkk geçmiş olsun. allah beterinden esirgesin sende bi şey yoksa gerisi hallolur.ama motorcu adam mucadelecidir hemen pes etme bence biraz daha dikkat gerek. tekrar geçmiş olsun:rendeer:

tanzimo
02 Nisan 2007, 16:17
---Birde zincir yağlama konusunu sormak istiyorum ne sıklıklta yağlamak gerekiyor, yağmurda sürüşten sonra ekstra yağlama gerekir mi vs..Bakım ile igili tavsiyelerinizi istiyorum, temizlik, cilalama, motor yağı yani servise gitme dışında bize kalan kısım ile ilgili çok teşekkürler..

Slm, tabiki hava şartlarına, kullandığımız zemine ve motorun durduğu yere göre değişiyor biliyorsununz. Bu konu çok farklı görüşler içeren bir konu. Şartlar normal olarak kabul edilirse 250-350 km de bir hafifçe yaglaman yeterli olacaktır. her 3 yaglamada bir de zincir temizliği (diş fırçası, mazot, gaz yağı, temizleyici spreyler vb..) ile birlikte yapılırsa yeterli olur. Yoksa eski yağın üzerindeki pisliklere bir yağ da biz sıkmış oluyoruz.
Yağmurda aslında yağa pek bir şey olmuyor. Ama zincir atıklarla pisleniyor ve zincirinin dişlilerle olan rahatlığını bozuyor. Zira yağlama yaptıktan sonra elinize bulaşmış yağ varsa uzun süre soğuk su tutsanız rahat çıkmadığını göreceksiniz.

Tavsiyeler:
- Yağlar merkezkaç kuvvetine karşı tutunmayı sağlayacak şekilde üretilirler. Fakat tutunmaları için de yağlamadan hemen sonra motorun hareket ettirilmemesi daha uygundur. Yoksa tam tutunma olmadan istenilen koruma sağlanamamış olacaktır. Ayrıca jantlarınızın yağ içinde kalması ve daha sonra temizlenme zahmetinin de can sıkıcı olması cabası. bu nedenle en güzeli motorsiklet uzun süre hareket ettirilmeyecekse (mesela akşam parkettik diyelim) Bu bekleme süresi de kendiliğinden hallolmuş olacaktır.
- mazot fırça ile temizlerseniz kurumasını da beklemeniz lazım. 1-2 saat beklemek gerekebilir. Neden? çünkü mazotun kuruması (gaz yağı da böyledir) hemen olmayacağından, zincir yağını üzerine hemen sıkarsanız iyi bir yağlama olmaz. Spreylerde bu durum avantajlıdır. sprey çabuk kurur.
-Zaman varsa gaz yağı (kerosen diye de geçiyor)ve fırça ile temizlik mekanik açıdan daha iyi bir temizleme olur. Mazottan da daha iyi ve sağlıklı bir temizleme sunar. Sadece spreyle zincir üstündeki pislikler tamamen gitmiyor çünkü. Tercih sizin.

zatoichi
02 Nisan 2007, 16:28
genel anlamda motorumuzun en önemli ihtiyacı yağ, yağlamayı dogru ve düzenli yapmak çok önemli, eyong' un çok faydalı yazılarında nasıl yapılacağını anlatıyordu forumda aratarak bulabilirsin

oldwolf
02 Nisan 2007, 17:22
kabuto çok geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm aman sende bişey olmasında motor hallolur takma kafana

fuara pazar günü geldik bizde kütahyadan 4 arkadaş ama motorla gelemedik tabi sizlerle görüşmeyi çok istiyodum ama olmadı hatta fuarda yanımızdaki arkadaşları bile kaybettik :queen: çok kalabalıktı yaa sizdede sıkıntı olmuş buluşmada sanırım neyse sağlık olsun gece cobalt sizlerede teşekkür ederim ilginizden dolayı sağolun

kabuto
02 Nisan 2007, 18:23
ben bu motoru nerde yaptirican en uygun ner3esi yapar bilen warmi ya daha 195km de motor cok uzuluyorum ya:(

ergeser
02 Nisan 2007, 19:01
zatoiçhi
dostum özelden mesajla hesap numarasını yolladım. adresini bekliyom.

northern
dostum aynen dedigin gibi öntarafta kapagın altındaki. dişli.

bogaçhan
dostum dişli benim imalatım degil parcacıdan alıyorum isteyene yolluyorum.1/2" 18 diş 6tılı kama kanallı çap 20 göbekli dişliye. herhangibi bir işlem yapmaya gerek yok. dişli ve civata delik leri tam geli yor.kendiniz taka bilir siniz cok kolay 10 anahtar ile sökülcek 2 civatası var.dişliyi 15 ytl ye satıyorlar kargocuda 3 ila 3,5 gibi bir para alıyor bana 15 ytl havale yapmanız yeterli.kargoyu teslimatta siz ödersiniz

kabuto
dostum cok geçmiş olsun.her düşmek motorcuyu bir sınıf üste cıkarır.

balayyusuf
02 Nisan 2007, 21:17
Kabutu çok üzüldüm ÇOK GEÇMİŞ OLSUN motorunun resmini görünce sana birşey olmadığına sevindim ama üzülme servise bırak gerekeni yapacaklardır Allah bir daha böyle şeyler göstermesin inşallah motora takma kafayı sana birşey olmamış ona dua et kardeşim.

Bu arada bizim fuar organizasyonu yağmura takıldı ama bir hafta sonu bir buluşma ayarlayacağız Tanzimoy'la konuştuk cobalt'ta engel çıkarmaz (şimdiden 3 kişi olduk)bu defa herkesin iştirakini bekliyoruz hava güzel olacak tabiki ben şimdiden planlamaya başlıyorum yer ve zaman bilgilerini önümüzdeki günlerde yazacağım.

Thunder79
02 Nisan 2007, 22:49
Bir duyum aldım mayıs haziran gibi Keeway 350 cc lik su soğutmalı bir motor getirecekmiş. Duyduk duymadık demeyin:queen:

obkavi
02 Nisan 2007, 22:59
bu 350cc landcruser a benzerse 3-5 seneyi bulur gelmesi

Thunder79
02 Nisan 2007, 23:14
bu 350cc landcruser a benzerse 3-5 seneyi bulur gelmesi

silverblade scooterını ben ocakda duydum ama şimdi www.keewaymotors.com da görüyorum. fakat türkiyeye gelecek yıl gelecekmiş.

SaLu_JaCBo
03 Nisan 2007, 00:14
Bir duyum aldım mayıs haziran gibi Keeway 350 cc lik su soğutmalı bir motor getirecekmiş. Duyduk duymadık demeyin:queen:

Keeway çıkarana kadar Bizim sl ler antika olr heralde :P

kabuto
03 Nisan 2007, 00:23
abi ben bu motoru nerde yaptiricam en uygun nerde yaptirabilirim bizim servis 800 mln u gozden cikar dedi motorun on aksaami o kadar pahalimi ya

bonzai
03 Nisan 2007, 00:31
Kabuto valla çok geçmiş olsun neyse sen iyisin, ucuz atlatmışsın, allah beterinden esirgesin hepimizi. Valla Motomax Etiler bayisi motopar var orada çalışan gençten motorları çok seven ve anladığım kadarıyla iyi bir usta olan Volkan var, çocuk temiz bi arkadaş ama ucuz pahalı bilemem...

SaLu_JaCBo
03 Nisan 2007, 00:32
abi ben bu motoru nerde yaptiricam en uygun nerde yaptirabilirim bizim servis 800 mln u gozden cikar dedi motorun on aksaami o kadar pahalimi ya

Sen motoru yeni almadın mı 1..
Bu motor garanti kapsamında değilmi servis karşılaması lazım değil mi.

Motoru bence keeway servisinden başka yerde yaptırman zor parçalarını arayıp bulman lazım sonra taktırırsın sıradan bir ustaya...

Boğaçhan
03 Nisan 2007, 00:46
bogaçhan
dostum dişli benim imalatım degil parcacıdan alıyorum isteyene yolluyorum.1/2" 18 diş 6tılı kama kanallı çap 20 göbekli dişliye. herhangibi bir işlem yapmaya gerek yok. dişli ve civata delik leri tam geli yor.kendiniz taka bilir siniz cok kolay 10 anahtar ile sökülcek 2 civatası var.dişliyi 15 ytl ye satıyorlar kargocuda 3 ila 3,5 gibi bir para alıyor bana 15 ytl havale yapmanız yeterli.kargoyu teslimatta siz ödersiniz

Havele için gerekli bilgiyi özelden bekliyorum.

Arkadaşlar benim bir sorunum var!:cyclopsan
Motorla ilgili değil, Motosiklet.Net ile ilgili. Yani bu Site.
Sitede her attığım adımda; şifre ve kullanıcı adını yeniden girmek zorunda kalıyorum, aşağı yukarı 4 gündür böyle. Hal böyle olunca da; siteye girmek, yazı yazmak ızdıraba dönüştü.:pr:
Sizlerde de benzer sorun varmı? Veya ''Motosiklet.Net'' yönetimi beni çok sevdi de şaka mı yapıyor.:queen: