Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
giotine
30 Mart 2007, 00:07
Arkadaşalr çok özür diliyorum arama motoru çalışmadığı için sormak zorunda kalıyorum ...
SL150'nin arka fren teli koptu ve kampana kapağı ile birlikte balata da yerinden fırladı. Neyse bu parçaların hepsini temin ettik fakat ; arka fren telinin fabrikadan yollanan tel ile ilgisi yok !!!
Fabrikanın Motomax'a yolladığı tel eskisine nazaran UZUN ve telin en ucunda fren pedalına monte edilen kısmı ise diğerine nazaran daha DAR.
Bununla ilgili sorun yaşayan ve nasıl bir çözüm ürettiğini açıklayabilecek arkadaşlar var mı?
Ayrıca lastik olarak ne aldınız fiyatları nedir ? memnunmusunuz ? ne almak gerekir ?
ctarkocin
30 Mart 2007, 01:33
Arkadaşlar benim motora kediler dadandı brandanın altına girip yatıyorlar şu ana kadar bir zararları yoktu ses çıkarmıyordum ama birisi bu gün işemiş adi kedi yok bişey değil bu gidişle her an SATANİST olacağım diye korkuyorum ilk kedi kesme işimi bir kaç gün içinde yapabilirim.:pr:
şaka bir yana bu konudan dertli olanlar varmı bir zamanlar böcek ilacının kedileri kaçırdığını duymuştum deneyen varsa bilgi verirseniz mennun olurum:salut: :salut: :wiinkk: :wiinkk:
aynı problemi bende yaşamaya bailadım.yakında ava çıkmak zorunda kalacam. brandayı iyice sarmalıyorum galiba işe yarıyor son bir iki gündür tüy vs. izine rastlamadım. bu akşamda pencereden bakarken gördüm uğraiışıyor bir kedi üstüne çıktı altına girdi olmadı gitti. alarm flnda ötmedi. inşalla uğraştırmazlar.
C.C STYLE
30 Mart 2007, 01:42
millet kusura bakmayin sizlerden uzak kaldim 1NİSAN benim doğum günüm nerden estise babam senin motoru değiştirelim dedi:) keeway ss250 weya bal rengi kanuni tiger 2 seçeneğim war fikrinizi sorim dedim
ömersun eğer sis lambasi almayi düşünüosan googleden motorsiklet sis lambasi yaz benimkinin aynisi çikar bn www.deppo.com dan almiştim yanliz sakin uzunalra bağlatma bnde ayri bi düğme yaptirdim montajım ayni kimyacının ki gibi
kimyaci senin motorda gerçekden güzel olmuş özellikle gidon sis barin kanuni tigerin ki mi yoksa ona benzer mi bn geçen yaz 70 ytl ye alicaktim montaj dahil bi şekilde uydurcaklardi nasil olsa war die ikinci bi masraf yapmadim ama
gece gidonu bnde istiyorum yani gerçekden almayi düşünüosan para gönderim banda al kargola gönderirsinn yanliz gerçekten tam uyuyor mu kablolara ek gerekio mu
salu_jacbo bn sizi unutmadim ama sen bni unutun sanirim :) bana resim felan koyucaktin senlede bağlanti içindeydik msn adresin warsa eklermisn bni çantalar konusunda hala fikrimi değiştirmedim
bonzai
30 Mart 2007, 02:17
C.C STYLE benim doğum günümde 2 nisan ama bize bi sisibar bile yok :pale: :queen: :queen: :queen:
C.C STYLE
30 Mart 2007, 02:26
bonzai bn öğrenci olmama rağmen geçen sene bu motoru biriktirdim paralarla bizimkilerden habersiz almişdim babam haber werseydin dha büyük bişi alirdik dedi oda busene esmiş kafasi bakalim nolucak motorumuz çok güzel ama bi 250 cc nin yerini turmaz ama bu motrum satilmicaği için gene esksiklerini karşilicam ;) kardeş bi sisi bar okadar pahali bişi değil yaptirdana en gerekli aksesuar bence
bonzai
30 Mart 2007, 02:38
kesin katılıyorum sisibarın en gerekli aksesuar olduğuna, bi boş zaman bulabilsem ilk işim onu halletmekde bi türlü bişey beğenemiyorum, motohobi.com da SS250 için bi tane gördüm o bizimkine uydurabilirse onu ya alacağım yada yaptıracağım.
koltuklarıda değiştireceğim ama önce sisibarı halletmek istiyorum.
senin sis lambası Projektör Motorsiklet Sis Lambasımı yoksa Sis Lambası
Beyaz Cam diye yazdıklarındanmı veya şöyle sorayım makbulü hangisidir.
oldwolf
30 Mart 2007, 03:19
evet beyler dişli olayı için hiç aramayın bence direk ergesere müracat dişli 24 saat içinde elinizde :mrgreen: montajıda zor bişey değil ben kendim taktım uğraşmasıda çok zevkli oluyo motorla
bu gün bende mct nin gidonu aldım baya bi uğraştım bizim gidonların kalınlığı 26mm mct-truva vesaire onlar 22 mm arada 4mm fark var olmuyo haliyle aradaki farkı kapatmak için gidonun motora bağlantısını yaptığımız yere hani şu 4 vidanın olduğu yere flaster sardım bildiğimiz tıbbi flaster sonra kütüklerin takılacağı yerlerede flaster sardım hidrolik teller gaz teli falan problem yaptı ama çözümünü buldum bizim gidona bağlarken teller kablolar vesaire hep ön kısımdan yani göstergelerin olduğu tarftan geçirilmiş hidrolik hortumu sorun yaratmıyo yeterince uzun ama gaz ve debriyaj tellerini göstergelerin olduğu yerden alıp direk çatalın arkasından geçirdim sorun kalmadı ama aklmıa başka bişey geldi yarın onu yapıcam flasterlerin yerine 4mm teflon kestiricem teflon oldukca yumuşak bir yapıya sahip gidonun gerekli yerlerine yani kütüklerin altına bağlantı yerinin altına teflon sarıcam daha sağlam ve kesin bir çözüm olacak gibi geliyo sonucu yarın gece yazarım artık
ama şu bi gerçek gidonu değiştirince motorun görünüşüde çok güzel oluyo kullanımıda çok rahat oluyo bizim gidonda uzun yolda omuzlarım ağrıyodu bu tip gidonla böyle bi sorun olucağını zannetmiyorum
bu arada pazar gününü iple çekiyorum keeway ci dostlarla görüşecek olmak heycanlandırıyo beni:rendeer: :queen:
Herkese merhaba benimde keeway superlight 150 cc motorsikletim var bu motor hakkında bende biraz yorum yapacagım bence bu motorsiklet fiyatına gore oldukca kaliteli bir motosiklet tabi eksikleri var ama bundan 10 sene önce olsaydı buna vereceginiz paranın karsılıgı size bir moped olurdu bilindik ismi ile soyliyim mobilette tabiki keske daha iyi olsaydı bizim keewayler ama buna da sükür sizlere bu motor ile olan sikayetlerimi anlatıyım benim motorsikletim 4000 km re civarı bu sene fazla binemedim birincisi arka freni kullandıgımda bi ses cıkıyorki sormayın ama motor sogukken oluyor bu öle bir ses ki milleti özellikle kadınları ayy diye bagırtıyor ben bile alısık olmama ragmen korkuyorum arka freni kullanmaya hatta bikeresinde onun yuzunden dustum bi otomobil soforu arkadas kendisine kırmızı yanarken önüme cıktı asfaltta nemli idi ben uyku sersemi guzel bir dusus yasadım arka freni kullanabilseydim bu olmıyacaktı dusmek bana evlat acısı gibi gelmişti motorun eksozunun çizildigini düşünmüştüm ama yanlardaki o sacma sapan ayaklıklar motoru kurtardı yani tek çizilen yeri yan ayak dayama nın kenarları oldu ikinci sorunum motorsikletimin rodajını yaparken cok dikkat ettim belki ondan olacak 120 km gibi bir surate cıkabiliyordum tabi bu surate cıktıgımda 9000 9500 devirde oluyordu fakat sonraları egzosundan sesler gelmeye basladı içinde bişeyler oynuyor garantiden degişecek bakalım bununla beraber birde kilometre gostergem bozulmaya basladı yani artık 110 kilometreye cıktıktan sonra ibre 90 km hıza iniyor ama motor hızlanmaya devam ediyor ilginç bir arıza her neyse bundan sonraki şikayetim baskı debriyaj ile ilgili kacırıyor yayları dandikmiş onları yenilemek gerekiyor fakat orjinali ile degil orjinali gine aynı oluyormus
diger sorunu yagmurlu havalarda lastikleri tam bi felaket lastiklerin testini 20 km hızla giderken arka tekeri kilitleyerek denedim hemen hemen 6 metre kaydı motorum sanki sabun misali son olarak aslında var baya begenmedigim nokta aynaları berbat omuzlarımdan baska bişey goremiyorum ne yapıcagımı sasırdım kocaman aynalarda takmak istemiyorum direksiyonun yukseltmek istemiyorum bulacagım bakalım bi caresini bişy daha var ampul dayandıramıyorum habire far ampulu patlıyor ama hep kısaları uzunlara bişey olmuyor orjinal ampulu philips ama oldukca az yakan bir motorsiklet ben benzin aldıgımı unutuyorum tek basısta calısıyor çekişi gercekten guzel yani goturur sizi keyifli bir motor tavsiye ederim almak isteyen arkadaslara ben basıma gelen herseyi yazdım sadece birtek seyi yazmadım ama onuda yazıyım bir keresinde motorsikletim calısmıyordu bujiyi soktum atesleme yapıyormu diye yapmıyordu bende dedim heralde endiksiyon bobini bozuldu sorum fiyatını 25 ytl dediler garantiye girmiyormus her neyse duzelttim sorun motoru yıkarken endiksiyon bobinin sase yapması için motora baglandıgı nokta oksit yapmıs temizledim bir daha bişey olmadı bişey daha soliyim bazı arkadaslar sehpaya alamıyormus motoru sehpaya alırken direksiyondan cekmeye calısmayın arkada cantaların takıldıgı yerin altında tutmalık gibi yerler var sag elinizle motorsikleti ordan kavrayın ve sehpaya artık hangi ayagınızı daha kuvvetli buluyorsanız sehpayı motorun altına dogru itin ve motoru o cantaların oldugu yerden yukarayı dogru cekin bu sekilde tek elinizle rahat bişekilde kaldıracaksınız kolay gelsin hepinize keyifli kazasız surusler
emr550m
30 Mart 2007, 10:03
MAD arkadaşım yaşamış olduğun sorunlar galiba birazda şans ile alakalı olsa gerek. Hani sana ürünün birazda sorunlusu denk gelmiş heralde :). Ancak o sorunların parçaların daha kaliteli olanları ile değişmesi ile düzeleceğini düşünüyorum bilmem sizin fikirleriniz nelerdir.
Ben motoru kullanan arkadaşlara, motorun çekiş gücünün nasıl olduğunu sormak istiyorum. Özellikle rampada, arkadaki yolcu ile kalkış yapılmak istense şişip kalma ihtimalimiz varmıdır. Bide bu motorun motor gücü nedir kaç beygir yani. Güç ve çekiş özelliklerinden bahsederse tecrübeli arkadaşlar minnettar olurum.
zatoichi
30 Mart 2007, 10:50
MAD hoşgeldin, sl 150 nin sorunları iyi bir şekilde tespit etmişsin, indüksüyon bobini hariç dediklerin, inanıyorum ki bir çok sl 150 kullanıcısının ortak problemi,
dün akşam zincir koruma aparatının vidalandığı 2 ayaktan birinin koptuğunu gördüm, garantiye girer mi bugün sorucam, biraz endişelendim, şase giderse bu şekilde diye, motorum 2500 km de dün akşam biraz dolaştım, motoru park ettiğimde çok fazla hararet oldugunu fark ettim bu neden olabilir, bir hava basamadım hiç bir benzincide, arka tekere uyumsuz kompresor agızları benzincilerdeki.
MAD arkadaşım yaşamış olduğun sorunlar galiba birazda şans ile alakalı olsa gerek. Hani sana ürünün birazda sorunlusu denk gelmiş heralde :). Ancak o sorunların parçaların daha kaliteli olanları ile değişmesi ile düzeleceğini düşünüyorum bilmem sizin fikirleriniz nelerdir.
Ben motoru kullanan arkadaşlara, motorun çekiş gücünün nasıl olduğunu sormak istiyorum. Özellikle rampada, arkadaki yolcu ile kalkış yapılmak istense şişip kalma ihtimalimiz varmıdır. Bide bu motorun motor gücü nedir kaç beygir yani. Güç ve çekiş özelliklerinden bahsederse tecrübeli arkadaşlar minnettar olurum.
motorun çekiş gücü iyi, iki kişi rampada kalkış açısından bir sorun yaşamadım, bayılmada yok ama hız düşüyor haliyle, 13 beygir diye kalmış aklımda emin değilim
bazı motorların servis manuelleri ortalıkta geziyor, bizim motorun böyle bir manuel var mıdır bir bilginiz var mı?
emr550m
30 Mart 2007, 11:22
150 cc ve tatmin edeci bi 13 beygir varsa ortada saygı duymak lazım. MAD arkadaşımızın bahsettiği sorunlar almama bahanesi olma diye düşünüyorum bilmem yanlışmıyım.
GeCe__
30 Mart 2007, 11:56
vala benım motor yokus yukarı hıc tanımıyor daha dun aksam pasadan bı ara sokaktan yıukarı dogru cıkıyordum hemde artcım ıle 1 vıtes o kadar bol geldıkı 2 ye takıcaktım ama gene 1 de cıktım bayada dık bı rampaydı ki benım dişlide degıstı 18 lık takıldı hanı cekımde guc kaybından fln bahsedenler olduya hiç öle bısey göremedım ben 13.5 beygır bu arada evet saygı duy emre:)
snrtrt
30 Mart 2007, 12:03
mad kardeşimin bir çok sorunu bende de oldu sanırım herkezd var aynı sorunlar..
yalnız bobin bende arıza vermedi..
BU ARADA bu gün köprüde 2 *3 yerde motorları durdular sadece ruhsatlara baktılar... ehliyete bakmadılar..
ARKADAŞLAR BU GUNLERDE muayenesi bitmiş arkadaşları dikakt etsinler .. benden söylemesi
gece kardeş akşama geliyorum
GeCe__
30 Mart 2007, 12:25
snrtrt gel bakalım beklıyorum
zatoichi
30 Mart 2007, 12:50
sl 150 sini yeni alanlar veya alacaklar, benim nacizane bir saptamam var, bilmiyorum diger arkadaslar ne der, maalesef bir cok yerde motorun montajını iyi yapamıyor/yapmıyor bayiler/servisler vb. ilk 500 bakımına motor sag salim ulasirsa bu sorunlar gideriliyor/giderilebiliyor ya da görülmüyor ama en azında motoru teslim alırken veya aldıktan sonra tecrübeli biri ile motor kontrol edilirse bir çok problem yaşanmaz gibime geliyor, en büyük problem civataların sıkılığı mesela ben motoru aldıktan sonra arka tekerdeki dişliği tutan civataların gevşek olduğunu görüp ve resmen şok olmuştum çok tehlikeli bir durum, bir de motorun kılavuzuna göre 1000 km lik bir rodaj süresi var bu süre içinde motora çok yüklenmemekte fayda var, debriyaj teli ve zincir yağlamalarını da yapmak gerek.
Arkadaşlar sorunlar bitmez bizim motorlarda ;) şu dişli sis lambaları felan lazım banada lakin ödeme konusunda kredi kartıyla ödeme yapabilecem. kadıköydeyim bana yardımcı olabilecek arkdaşlar varmıdır acaba?
giotine
30 Mart 2007, 19:14
Arkadaşalr çok özür diliyorum arama motoru çalışmadığı için sormak zorunda kalıyorum ...
SL150'nin arka fren teli koptu ve kampana kapağı ile birlikte balata da yerinden fırladı. Neyse bu parçaların hepsini temin ettik fakat ; arka fren telinin fabrikadan yollanan tel ile ilgisi yok !!!
Fabrikanın Motomax'a yolladığı tel eskisine nazaran UZUN ve telin en ucunda fren pedalına monte edilen kısmı ise diğerine nazaran daha DAR.
Bununla ilgili sorun yaşayan ve nasıl bir çözüm ürettiğini açıklayabilecek arkadaşlar var mı?
Ayrıca lastik olarak ne aldınız fiyatları nedir ? memnunmusunuz ? ne almak gerekir ?
Sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış ... Lastik değiştiren de olmamış ...:pale:
GeCe__
30 Mart 2007, 19:34
gıotıne öle bır sorun yasamadım arkadasım yanı o yuzden bılemıcem.
lastıkte degıstırmedım ama dubleks yaptırdım herhangı bı sorun yok sadece bu pazar sabahı kısmet olursa gıdıp kalın sıbob taktırıcam cunku arka lastık ınıyor habıre!
lastık alanlar var mesela metzeler alanlarda hepsı memnunlar sırkecıden temın edınmıstı sanırım arka 130 ytl önde 110 ytl ama yanlısta sölemıs olabılırım.alman malı bılıyorsun bende görmustum hatta bı arkın motorunda
Arkadaşlar bugün motoshow a gittim. Yamaha,suzuki,Honda ve Harley in standları çok güzeldi. Fuar için öyle aman aman bir indirim yoktu. 100-150 ytl lik göz boyama indirimleri vardı. Aksesuarlarda ise bol çeşit uygun fiyatlar vardı. Deri-carotex chopper montu aldım. Tam 6 aydır bekliyordum iyi oldu. Pek çok motorsiklet ve aksesuarlarını bir arada görmek iyi fikir veriyor. Yamaha nın 2007 modelleri çok iyiydi. Cuma olmasına rağmen çok kalabalıktı pazar gidecekler erken gitsin...
northern
30 Mart 2007, 20:47
ya arkadaşlar ben lastikleri değiştirmek istiyorum metzeller ile ama izmirde bulamadınm bana yardımcı olacak biri varmı istanbuldan alsam otomobil lastikcisinde taktırabilirmiyim.
snrtrt
30 Mart 2007, 21:27
gece kardeşimle tanıştık..
tekrar teşekkürler . yarın taktırıyorum kardeş ama yarın yağmur var diolardı..
artık bakıcaz.. pazar gelmeiyorum sizlerle bir dahakine inşallahhh
balayyusuf
30 Mart 2007, 21:31
Sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış ... Lastik değiştiren de olmamış ...:pale:
GİOTİNE kardeş ben motoru aldıktan 2 hafta sonra kayarak düştüm asfalt değil ama ben ağladım::salut: Analayacağın motorumuzun orjinal lastikleri süper dandik :pr: lastikler sadece plastik kauçuk koymayı unutmuşlar:queen: hemen gidip kendine METZELLER lastik al ön 100 ytl arka 130 ytl (Sirkeci Aydın Motor Yusuf hocanın selamı beni o gönderdi de ilgilenirler kredi kartıylada alabilirsin 2 yebelki 3'e de bölebilir.)
ya arkadaşlar ben lastikleri değiştirmek istiyorum metzeller ile ama izmirde bulamadınm bana yardımcı olacak biri varmı istanbuldan alsam otomobil lastikcisinde taktırabilirmiyim.
Northerm kardeş Aydın motoru ara sana göndersin selamımı söyle ( Yusuf Hoca ) Telefonunu veriyorum 0.212.511 13 21 - 520 65 00
vıceroy
30 Mart 2007, 21:49
Arkadaşlar, mersinden metzeller lastik almaya kalkınca satıcı direk istanbulla görüşüyor. Komşumda kawasaki en 800 var ucuz diye geçen sene duro marka (çifti 120 ytl) almıştı bir yılda çatlamalar oluştu,yol tutuşuda çok kötü tavsiye etmiyorum. Metzellere gelince yeni öğrenmiş oldum lastiklerin raf ömrü 2 sene garantiliymiş. Her altı aya bir ithal edildiğini göz önüne alırsak fırından taze çıkmış ekmek misali millet yenileri tercih ediyor 3 hafta sonrada yeni parti geliyormuş. Lastikte promasyon davası burdan oluşuyor,eskiyi almak istemiyor bilinçli tüketici!
Benim genel bir sorum olacak, yeni aldığım shadowa deri çantalarımı takarken sinyalleri çamurluk üstüne geriye almak zorunda kaldık (sl deki gibi) fakat derici usta kabloya asılınca koltuğun altındaki sağ arka sinyal lambasının soketini yuvadan koparmış.Zannedersem lehimle kurtarıcam işi! Asıl sorun bana göre bugün farkettim,motorun alarmı çok kısık ses veriyor. İnceledim üstünde sese müdahale şansım yok gibi görünüyor. Bu arızamıdır? Sizlerden benzer sorun yaşayan oldumu? Alarm garantiye giriyormu? Teşekkürler. :)
chimeraby
30 Mart 2007, 22:25
Viceroy alarmın sesi kısılmış olabilir (terli terli yıkattıysan motoru :P),üstündeki düğmeleri kullanarak sesi kontrol edilebiliyor.. Arttırabilirsin,bi onu dene olmazsa arıza vardır gerçekten.. Hatta sana nasıl olduğunu da anlatırım,bi araştırıyım hemen..
Tamam buldum,eğer superlight ile aynı anahtarlık varsa elinde yapılacak işlem şu;
- "Açma-kapama" ve "uzaktan çalıştırma(şimşek)" tuşlarına birlikte bas
- Sinyaller bi kez yanıp,alarm bi kez öter bu durumda (ayarlama için hazır olduğuna işaret eder)
- Şimdi sadece "açma-kapama" düğmesine bas (bu alarmın sesini arttırır). Yalnız üç kereden fazla basılmaması gerekiyo,eğer fazla yaparsan işlem başa dönmüş oluo,onun için üç kereden fazla basma!
- Son olarak ayarı kaydetmek için "açma-kapama" ve "uzaktan çalıştırma" tuşlarına birlikte bas.. 3 kere sinyaller çakar ve 3 kez alarm öter.. Artık ayarın kaydedilmiş oldu..
Soğuk servis yapılır.. Afiyet olsun :)
vıceroy
30 Mart 2007, 22:45
kardeş senin sisibar yapılıyordu gördüm. Sağolsun ömer ilgileniyor sürekli. En iyisini sen yapıyorsun. Bu arada super shadow alarmından bahsediyorum sl ile aynımıdır bilemiyorum. :bounce:
Teşekkürler hemen denemeye gidiyorum. İNŞALLAH OLUR. :)
chimeraby
30 Mart 2007, 23:58
Sağolsun Ömer çok ilgilendi gerçekten,yorduk onu da.. Allah razı olsun,Mersinden bi dostum olmuş oldu..
Not: Anahtarlar aynı ise,alarmımız da aynıdır..
C.C STYLE
31 Mart 2007, 00:04
bonzai benim sis lambalarim motorsiklet sis lambasi googleye yaz çikar zaten önceki sayfada yazmiştim www.deppo.com die bir siteden aldim
gece kardeş beni görmedin heralde gidonu nerden buldun yada bnalmak istesem nasil temin ederim yardimci olursan ilk olarak onu değiştiricemm
bonzai
31 Mart 2007, 00:18
arkadaslar pazar gunu benim askere gitmis bir arkadas var o gelecek, ondada sl 150 var beraber ayni zamanda almistik motorlari, benim oncelikle onunla gorusmem gerekiyor, ben gidebilirsem biraz geç gidecegim belkide gidemeyecegim bilmiyorum, bu bahaneyle sizlerle görüsmeyide çok istiyorumdum, bakalim pazar günü belki orada buluşuruz, belki bizim asker agayla beraber geliriz, belkide baska bir zaman görüşmek kısmet olur, bilemiyorum.
yalnız bende hala bilet yok mecidiyeköy beşiktaş civarlarında nerelerde bulabilirim bi fikri olan varmı...
sagolasın C.C STYLE çözdüm işi, su fuara gidebilirsem orada bir bakinacagim yoksa aynı adresten bende alacağım
omersun
31 Mart 2007, 00:38
[QUOTE=chimeraby;616652]Sağolsun Ömer çok ilgilendi gerçekten,yorduk onu da.. Allah razı olsun,Mersinden bi dostum olmuş oldu..
Üstad, lafımı olur ya ne uğraşması!
Şurdan iyi kötü bi tanışıklığımız oldu, sizlere yardım etmeyeceğiz de kime edeceğiz. Bugün usta saat 5'den alırsın demişti de, gittiğimde hazır değildi nikalaj'a göndermiş. Yarına hazır olur inşallah, sen bana hangi şubeye göndermem gerektiğini de yazarsan iyi olur. Zaten aldığımda seni de ararım!
İnşallah memnun kalırsın, o memnuniyet bize yeter1
Ben şu an için gayet memnunum ve görenlerin de hoşuna gidiyor!
Herkese selamlar arkadaşlar, kalın sağlıcakla!
NOT: Buarada bugün Vıceroy Hocam ve beraberindeki arkadaşları motorları ile birlikte bizim çantacı - sisibarcı ustanın yanına gelmişler! Tam bende oraya geliyordum ki, yoldan bizikletle geçen bir vatandaş, Vıceroy hocamın ve arkadaşlarının motorlarına bakacam diye sap gibi önümde kaldı. Benim direksiyonun sağ tarafı çocuğa vurdu ve çocuk kendine geldi. Neyse ki ucuz atlatmış olduk. "BİZİM MOTORLAR HALKIN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR" mesajını çıkarabilirsiniz burdan:cat:
cobalt
31 Mart 2007, 00:54
selamlar millet bugun allahın unuttugu bı yere egıtıme gonderdıler bı terslık olmaz sa yarında ordayım :pr: polonezkoy u bılenler ordan bı 10 km daha uzagını dusunsunler ıste ..
yusuf hocam fuar a katılım olayının organızasyonunu yaptınız mı tanzımo anadolu yakasından gelecek arkadasları toplayacaktı ... sirkecı de ferıbot tan ınınce karsıda bır benzıncı var (shell) onun onundekı boslukta toparlanıp ordan sahıl yolu ızlenerek gidilebilir pazar gunu için hava durumu parcalı bulutlu gorunuyor gorusmek uzere
C.C STYLE
31 Mart 2007, 01:23
önemli değil bonzai naptim ki forumdaki arkdaşlardan bnm de bi kaç isteğim wardi ama kimseden ses çikmadi:)
zatoichi
31 Mart 2007, 01:24
arkadaşlar siz de benim gibi önceden ahtapot kullanmadı iseniz lütfen çok dikkatli olun yüzünüze yakın tutmayın ben kaskı bağlamaya çalışırken ahtapot ile kancası kaçtı ve yanayımı sıyırdı, Allaha şükür ucuz atlattım, adamlar sarı etiketin üstüne yazmışlar yüzünüze yakın tutmayın diye, demekki sarı etiketleri okumak bilmediğimiz bir lisanda ise bir bilene sormak gerek
motorun sol tarafında alttaki nikelajlı kapak vida yerinden kırıldı, idareten tutuyor sanırım garantiye girmez serviste onuda soracagım, lastikleri sonunda şişirdim :P, sibop kapaklarını kromajlı olanlar ile değiştirdim gerçi ufak bir mod ama şık durdu,
bu akşam istedigim bir özellik istemeden gerçekleşti, artık sinyallerim sadece sinyale bastıgımda yanıyor, nasıl oldu bilmiyorum bir sorun oldugu acık ama baska bir yere zarar vermiyorsa kalabilir.
çeşitli markaların benzin ve yağ katkıları var bunlardan kullanan arkadaş var mı sonuçları iyi mi?
ergeser hocam sana özelden mesaj attım ben de dişliyi değiştirmek istiyorum yardımcı olur musun?
bonzai
31 Mart 2007, 01:28
GeCe_ senin işyeri nerede, şu senin koltuklardan elinde vardır umarım bi ara sana uğrayıp hem tanışırız hemde şu koltuk işini ayarlarız diyorum.
Benim aradığım sisibar aşağıdaki resimdeki gibi bişey bu resmi motohobinin internet sayfsından aldım, SS 250 için diyorlar, maille bizimkilere uyarmı, fiyatı nedir diye sordum fuara gel orada konuşuruz dediler, gidebilirsem orada bi görüşeceğiz bakalım, GeCe_ senin dediğin sisibar nasıl bişey bi resmi falan bişey olsa iyi olurdu...
http://img145.imageshack.us/img145/5376/006fo7.jpg
zatoichi
31 Mart 2007, 01:31
GeCe_ senin işyeri nerede, şu senin koltuklardan elinde vardır umarım bi ara sana uğrayıp hem tanışırız hemde şu koltuk işini ayarlarız diyorum.
Benim aradığım sisibar aşağıdaki resimdeki gibi bişey bu resmi motohobinin internet sayfsından aldım, SS 250 için diyorlar, maille bizimkilere uyarmı, fiyatı nedir diye sordum fuara gel orada konuşuruz dediler, gidebilirsem orada bi görüşeceğiz bakalım, GeCe_ senin dediğin sisibar nasıl bişey bi resmi falan bişey olsa iyi olurdu...
http://img145.imageshack.us/img145/5376/006fo7.jpg
bonzai bu şahane bir sissy bar bizim makinalara olur mu?
edit: sanırım bu genel görüşle pahalı bulunan sissy bar. ama bu açıdan çok hoş duruyor
edit2: sanırım bu sissy barı imal edenlerin biraz hakkını mı yiyoruz ne gerçekten çok kaliteli duruyor, fiyat konusundaki görüşüm konusunda kararsız kaldım pahalı mı değil mi artık emin değilim
bonzai
31 Mart 2007, 01:43
zatoichi ya bende çok beğendim ama maille bi cevap vermediler gelen cevap şu:
İlginize teşekkür ederiz.
Adrenalin Motor olarak, Motoshow 2007 fuarında standımız olacak.
11.salon, 326B.
Hamdi Sargın , standa size yardımcı olabilir.
Kemal Berker
fuara gidersen aklında olsun bi bilgi alıver, ben gidebilirsem konuşacağım sonra buradan aktarırım, arkadaşlar birileri uğrayabilirlerse veya bilgisi olan varsa bi aktarırsa çok sevinirim.
oldwolf
31 Mart 2007, 03:56
arkadaşlar gidonla hala uğraşıyorum tamamen istediim gibi olunca detayları ve resimleri ekliycem inşallah
pazar gününü iple çekiyorum fuarı görmek kadar sizlerle görüşecek tanışacak olmakta bir o kadar heyecanlandırıyo beni :queen: yarın gece çıkıyorum yola pazar sabahı istanbuldayımmmm
vıceroy
31 Mart 2007, 08:30
ömer, bisikletli vatandaşı hayal aleminden gerçeğe çağırdın, keşke su içirseydik!
Bu arada bir yardım talebim olmuştu ne varsa eski dostlarda varmış! Anahtarlar aynı, işlemlere alarm cevap verdi ama sesde yükselme olmadı. Bugün toplantı sonrası mecburen servise gidiyorum. İlginize teşekkürler. :wiinkk:
GeCe__
31 Mart 2007, 10:46
bonzai kardeş benım dedıgım cc bar zaten motohobının ordakı sl ıcın yapılan cc bar alev kaplamalı jameıka yanı hakan abının motorunda var pırıl pırıl kendısı satıyor 75 ytl ye.
BEYLER MERAK ETTIM YARIN ANADOLU YAKASI NERDE BULUSUYOR SAAT KACTA YADA SIRKECIDE KACTA FLN BULUSUYORSUNUZ IMRENIYORUM VALA UMARIM GUNUNUZ İYİ GECER YARIN!
arada benımkının bujısını degıstırdım ngk ırıdyum aldım bıraz tuzlu tabı:)
balayyusuf
31 Mart 2007, 12:04
Arkadaşlar fuara gidiş meselesine açıklık getiriyorum yarın Feribotla Anadolu yakasından sirkeciye geçiyorsunuz hemen feribottan inince kaşı tarafta sirkeci tren istasyonuna doğru bakın o tarafta bir benzinlik göreceksiniz Cobaltın'da dediği bibi en iyi buluşma yeri orası SAAT 10.00 'da orada olacak şekilde herkesi bekliyoruz Anadolu yakasındaki buluşmayı ben bilemiyeceğim onu Tanzimo arkadaşımız ayarlayabilir.
:cat:
BULUŞMA YERİMİZ
01.04.2007 saat 10.00 Sirkeci SHELL
GELECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ TELEFONLARINI BURADA YAZARLARSA HABERLEŞME ŞANSIMIZ OLUR BENİM Kİ (0 544 791 09 09 ) yusuf balay
Arkadaşlar yarın fuar ve anadolu yakası buluşması konusunda gruptan ses çıkmıyo yoksa iptal edipp eminonundemi buluşalım? kimse katılmayacakmı anadolu yakasından? köpruye yakın bi yerde toplanıp birlikte gidelim derim ben varmı katılan beyler bayanlar...
GeCe__
31 Mart 2007, 12:31
OLDWOLF sen motorlamı gelıyorsun kütahyadan?
Anadoludan Sirkeciye Gidicek Olan Arkadaslar Haremden Saat 9.30 A Feribot Var Dolayisiyla Ona Binseniz Tam 10 Da Shelde Olursunuz Bilginize Sunulur Ondan Sonra Her Yarim Saatte Var Taakİ Aksam 10a Kadar Yani Gelicekler 9.30 A Binsin Alin Benden De Bu Kadar
balayyusuf
31 Mart 2007, 13:04
BULUŞMA YERİMİZ
GELECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ TELEFONLARINI BURADA YAZARLARSA HABERLEŞME ŞANSIMIZ OLUR BENİM Kİ (0 544 791 09 09 ) yusuf balay
ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLANLAR SAAT 09.15 te HAREMDE buluşabilirler 09.30 feribotuna binebilir yolculuk boyunca tanışma ve sohbet ortamı oluşturabilirler ve saat 10.00 dada Sirkeciye geçmiş olurlar ve shell'de Avrupalı SL'cilerle buluşulup toplu halde fuara gidilebilir ancak yarın (01.04.2007) gelecek olanlar lütfen forumda belirtsinler böylece sağlam bir buluşma yapabilelim.
yarın hava yağmurlu olmazsa ben anadolu yakasından gelecem vapurla geçmek daha mantıklı sanırım benim telefon 05438512632 Murat Akkoca
zatoichi
31 Mart 2007, 14:35
arkadaşlar istanbulda olsam buluşmaya katılmak isterdim, güzel olurdu 15-20 sl 150 ile gezmek, aman yağmura hazırlıklı olun meteoroloji tutturuyor tahminleri son dönemde biliyorsunuz, şimdiden iyi eğlenceler
balayyusuf
31 Mart 2007, 14:55
Bu arada arkadaşlar belirtmek isterim bende bu buluşmaya hava yağmurlu olmadığı taktirde motorla katılabilirim yoksa sırılsıklam fuarda gezmek istemem ama yağış olur ve motorla gelemezsemde fuarda buluşuruz motsiklet.net in yaka kartı olacak yakamda ayrıca telimi az önce yazmıştım birbirimizi orada bulabiliriz böylece.:cat:
zatoichi
31 Mart 2007, 15:28
arkadaşlar kafama bir şey takıldı, motorsikletimizin kullanma klavuzunda ön ve arka teker basıncı her ikisi içinde 1.8 bar yani 26.1 PSI yazıyor, bu rakam bana biraz düşük geldi dogru mudur, dogru ise neden böyledir bir açıklayabilir misiniz?
tanzimo
31 Mart 2007, 16:12
BULUŞMA YERİMİZ
ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLANLAR SAAT 09.15 te HAREMDE buluşabilirler 09.30 feribotuna binebilir yolculuk boyunca tanışma ve sohbet ortamı oluşturabilirler ve saat 10.00 dada Sirkeciye geçmiş olurlar ve shell'de Avrupalı SL'cilerle buluşulup toplu halde fuara gidilebilir ancak yarın (01.04.2007) gelecek olanlar lütfen forumda belirtsinler böylece sağlam bir buluşma yapabilelim.
Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı birkaç gün forumdan uzak kaldım. Benim söyleyeceğimi balay söylemiş zaten. Son güne kaldığı için kusura bakmayın. Ama en kötü ihtimal zaten daha öncede anlaştığımız gibi saat 10:00 da sirkeci shell deyiz. Anadolu yakasından gelecek arkadaşlarla saat 9:15 Harem iskelede buluşuyoruz. :cat:
hava güzel olsa kıtalar arası yolculuk yapardık, köprüyü püfür püfür geçerdik aslında. neyse..
-Bileti olmayan bir arkadaş varsa elimde kalan son bir bilet mevcuttur. Duruma göre iki bile olabilir. Rezerve etsin.
---------------------------------------------------------------------------------
-Yarınki hava durumu son raporlara göre şöyle;
Istanbul genel olarak parçalı bulutlu gün içinde en yüksek sıcaklık 12 derece.
Kadıköy sağnak yağışlı, gün içinde en yüksek sıcaklık 14 derece.
Fuar bölgesi parçalı bulutlu, gün içinde en yüksek sıcaklık 13 derece.
----------------------------------------------------------------------------------
Hava durumundan dolayı, biliyorum ki çok kişi gelmekte endişe edecek, muhtemelen de bir kısım arkadaşımız gelemeyecektir. Ne olursa olsun ufak da olsa bir SL kominitesi yaratmış olacağız. sevgiler..
giotine
31 Mart 2007, 18:52
balayyusuf ve GeCe_
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar ... Ben fren teli sorununa bir çözüm buldum fakat pek sağlıklı bir çözüm olmadı ... Fabrikanın verdiği teli uzun haliyle taktık ve fen pedalında oynama yaptık dar olan yuva için tel başlığını biley taşıyla biledik daha da daralttık ve fren pedalının teli tutan kısmının genişliğini daralttık. (kısaca yamulttuk) ve fren telinin kampanalara hareketini sağlayan kolu değiştirmek zorunda kaldık çünkü ; telin diğer ucundaki delikli silindir şeklinde ki pim, eski kolun içine oturmayıp dar kaldı ... Bizde genişi ile değiştirmek zorunda kaldık ...
Ben Motomax'ı bir yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum .. Bununla ilgili daha önce girişimde bulunmuş arkadaş var sa bilgi alış-veriş'i yapmak isterim ...
Lastik konusuna gelince benimde aklımda Metzeler vardı .. Ama hangi modelini aldınız onu öğrenmek istemiştim ..
tanzimo
31 Mart 2007, 19:06
Anadolu yakasından Swort mu geliyor sadece şuan? Zaman azaldı yoklama verelim. :silent:
Zira sadece 2 motor karşıya geçeceksek ben swort a tel ederim, havada uygun olursa köprüden yol yaparız öyle geliriz, zaten amaç bu. Ne dersin swort? Ses çıkmazsa gece geç ya da sabah erken telleşiriz.. Aksi takdirde ilk plan bakidir.
GeCe__
31 Mart 2007, 19:19
vay hadı bakalım kopru mopru ne ayaksın sen:mrgreen: kapısmakmı ıstıyorsun yoksa:cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO