PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

cobalt
27 Mart 2007, 18:46
Keeway sahibi arkadaşlar, eskişehirde bende keeway almak üzereyim. Burada motomax bayisinde fiyat peşin 3.300 plaka masrafı da onlara ait. Bu fiyattan daha uygun bulmam mümkünmüdür ? bilgisi olan varsa yazabilirmi

motovizyon du sanırım istanbul bahceli evlerde 2500 kusur du yanılmıyosam eskı partıden hala ellerınde kaldıysa tabıı buyuk bayılerı arayıp ogren derım ama sezon acılıyo satıslar baslar yakında sen yınede sansını dene

oldwolf
27 Mart 2007, 18:52
obkavi eyvallah sağolasın dostum

ergeser sanada teşekkürler yarın alıcam kargodan dişliyi takıcam bakalım nasıl olacak sonucu yazarım yarına

tanzimo eyvallah üstadım gerçekten motor güzel gözüküyo ilerde düşünebilirim o motoru ama bilmiyorum racing den çekiniyorum birazda açıkcası 125 lik bi alete göre gerçekten çok iyi 28 beygir 160 hız tam kararında bi motor gibi

benim yan kapaklarda kırıldı ama önce japonla yapıştırdım sonrada forumun oldukca başlarında bi arkadaşımızın yazdığı tekniği kullandım yan kapakların arkasını komple beyaz inşaat silikonuyla doldurdum sonuçç gayet iyi iç görüntüsü kötü ama zaten içerde kalıyo dışardan bişey yok taş gibi oluyo tavsiye ederim arkadaşlar hatta kırılmadıysa bile kırılmadan doldurun silikonla sağlam olsun

sioux
27 Mart 2007, 19:53
arkadaşlar bugün trafik muayenesi yanlış yazıldığı için değiştirmeye gittim bir buçuk saatlik bekleme sonunda 2007 yazan yerdeki 7 nin üzerine 9 rakamı baslımış ruhsatın sağına soluna mürekkep bulaşmış sanki muayene tarihiyle oynanmış gibi görünen ruhsatımı aldım. daha önce değiştiren arkadaşlarında böyle mi yoksa ruhsatın o sayfası tamamen mi değişti?

swort
27 Mart 2007, 20:09
arkadaşlar benimda sağ sinyal gitmiş durumda bu konuda ne yapabiliriz acaba? birde sis farı takmak istiyorum motora bu konuda çok şey okudum kafam iyice karıştı motorun standart akusu acaba yeterli gelirmi masraf olarak neye mal olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

vıceroy
27 Mart 2007, 21:43
Gece (müdürüm) sayfayı boş bırakma bak gene istek ve talepler artıyor nerelerdesin? :)

Boğaçhan
27 Mart 2007, 21:54
OldWolf, geçmiş olsun. Bir gün siteye(forum'a)girmesem; pek çok olay , gelişme vb. konuyla karşılaşıyorum. Haliyle konulara da Tarzan kalıyorum. geç kalmamız için kusura kalma.:rendeer:
Bu Arada İstanbul grubumuzu kıskanmıyorum dersem yalan olur! ::miiz:: Fuar Organizasyonunuz gayet güzel, ::biggrinn imkan olsa yanınızda olmak isterdim, mal'um parmak da kırık, velhasıl bahane sıra sıra, ama gönlümüz sizinle. Şarkıda söylendiği gibi: Ellllllbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.....:salut:

chimeraby
27 Mart 2007, 22:50
Kimyacı sis farları gerçekten güzel olmuş.. Ayrıca depoya çektiğin çizgiler de gayet hoş.. Tebrik ediorum.. sis farıyla ben de uğraşmak istiorum biraz,swort doğru sölemiş,şu işi iyi bilen biri varsa anlatsın bi zahmet,nerden alınır,nasıl monte edilir,akü değiştirmeye gerek var mı vs..

tanzimo
27 Mart 2007, 23:25
...Bu Arada İstanbul grubumuzu kıskanmıyorum dersem yalan olur! ::miiz:: Fuar Organizasyonunuz gayet güzel, ::biggrinn imkan olsa yanınızda olmak isterdim, mal'um parmak da kırık, velhasıl bahane sıra sıra, ama gönlümüz sizinle. Şarkıda söylendiği gibi: Ellllllbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.....:salut:

Gel hocam artçı gel, o da güzeldir. :wiinkk:

SaLu_JaCBo
27 Mart 2007, 23:28
arkadaşlar benimda sağ sinyal gitmiş durumda bu konuda ne yapabiliriz acaba? birde sis farı takmak istiyorum motora bu konuda çok şey okudum kafam iyice karıştı motorun standart akusu acaba yeterli gelirmi masraf olarak neye mal olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

swort sis lambaları için akünü değiştir derim sorun yaşama bence. Akünün en uygun fiyatı şuan 30 Ytl.Sis lambalarının fiyatları oldukça değişik.gidip mağzadan alırsan 50eurodan başlıyor ve 150 ye kadar gidiyor.Ama bizim aldığımız sis lambaları 55wattlık olanlar 30 ytl.İstersen temin ederiz. yani bütün ödemen gereken para 30+30 bide montaj ücreti nereye taktırcaksan.

Yukarıda yazdığım Akü ve Sis Lambalarını Gece Nickli kardeşimden temin edebilirsin....

omersun
28 Mart 2007, 00:03
Arkadaşlar herkese merhaba!
Görüşmeyeli nasılsınız, bugünlerde pek bi hareketli görüyoruz sayfaları!
Yetişemiyorum valla hızınıza!
Yavvv benim de sırada koltuklar ve sisi bar var da!
Yetişemiyorum ki bir türlü!
Tabiş acil olarak ön dişliyi değiştirecem! Daha ayna taktıramadım onu taktıracam!
Şu bir gerçek ki bizim motorlara sisi bar çok iyi gidiyor!
Yani depo biraz geniş ya, ön tarafa sisi barı da taktırınca aynı derece ön taraf da genişlemiş oluyor. Farklı bir imaj çıkıyor ortaya!
Herkese sevgiler, saygılar!

kimyacı_23
28 Mart 2007, 00:08
Kimyacı sis farları gerçekten güzel olmuş.. Ayrıca depoya çektiğin çizgiler de gayet hoş.. Tebrik ediorum.. sis farıyla ben de uğraşmak istiorum biraz,swort doğru sölemiş,şu işi iyi bilen biri varsa anlatsın bi zahmet,nerden alınır,nasıl monte edilir,akü değiştirmeye gerek var mı vs..

chimeraby sis lambalarını eminönünde doğubank taraflarında bulabilirsin ben 25 ytl ye aldım. 5 ytl ye taktırdım. akü ye gelince değiştirmeye gerek yok bence çünkü lambalar için ayrı bi düğme yaptır istediğin zaman acarsın zaten görünüş için taktırdım arada acıyorum. ön catala bi kelepçeyle tuttura bilirsin. veya usta demir ayarlayabilir sorun olmaz.

dr.i
28 Mart 2007, 00:13
Arkadaşlar ben izmit ten gelicem ama nasıl geliceğimi bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz. Esenler e gelsem nasıl gelicem oraya ?

balayyusuf
28 Mart 2007, 00:52
EEvvett yoklama zamanı bakalım kaç kişi olduk

BALAYYUSUF ! BURDA
TANZİMO! BURDA
SWORT! BURDA
BONZAİ! BURDA
JAMEİKA 34! BURDA
COBALT! BURDA
SALU-JACBO ! BURDA
ÖMERSUN (KENDİSİ UZAKTA AMA KALBİ BİZLERLE ODA BURDA YANİ)
SNRTRT (DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPACAK AMA ODA BİZİMLE SAYILIR)
DR.İ (BİR ARKADAŞIMIZIN TARİFİNİ BEKLİYOR)

OOOO BAK BU DURUM KÖTÜ HENÜZ 15 BİLE OLAMADIK YAPMAM BEN BU DERSİ BÖYLE OLURSA DEVAMSIZLIK YOK MADEM SL'CİYİZ DİYORUZ ZORLAYIN İMKANLARI HERKES GELECEK O KADAR KIZDIRMAYIN BENİ SİZE YARINA KADAR İZİN VERİYORUM YARIN TEKRAR YOKLAMA ALICAM.:pr: :pr: :pr: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

cotonak28
28 Mart 2007, 01:32
ArkadaŞlar Selam,
Formdan Takİp EttİĞİm Kadariyla Muayenele UzatiliyormuŞ Bazi ArkadaŞlar Aletİnİn Tescİl Yerİne Gİdİp YaptirmiŞlar.
Bende Bundan Esİnlenerek İst.leventden BugÜn Kalktim Çatalca Trafİk Şubesİne Gİttİm Ve Ordakİ Memur ArkadaŞ Bu Yenİ Motorlar İÇİn GeÇerlİ Deyİp Benİ Elİ BoŞ Bİr Şekİlde GÖnderdİ.
Sİzce Bu İlÇe İlÇe DeĞİŞİyormu,memura Yaptiran ArkadaŞlarim Var Dedİysemde Kesİp Atti.

tanzimo
28 Mart 2007, 01:50
Arkadaşlar ben izmit ten gelicem ama nasıl geliceğimi bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz. Esenler e gelsem nasıl gelicem oraya ?

Fuar konvoyuna mı katılmak için soruyorsun? yoksa fuara herhangi bir sekilde gelmek için mi? Fuar konvoyuna sanırım.

Muhtemelen anadolu yakasında ikamet eden arkadaşlarla Kadıköy de buluşuruz. Sen izmitten geleceğine göre Kadıköy e gelmen daha mantıklı olur. Buradan köprüyü geçerek karşıya eminönü-sirkeci ye beraber geçmiş oluruz. Yanlış anlamadım değil mi? (Bu arada harbi doktorluk varsa o konuda da muabbette sıkıntı çekmeyeceksin :cat: )

Arkadaşlar gitgide kalabalıklaşıyoruz. Nazlanan arkadaşlar lütfen.. Gidelim şuraya 10 chooper, kapatalım yolları..

HAVA TAHMIN 1 Nisan Pazar
5 gün öncesinden verilen hava tahmin raporuna göre şimdilik:
-Ortalama sıcaklık 12 derece
-Kadıköy hafif yağmurlu-sağnak yağışlı arası gösteriyor.
-Fuar mevki parçalı bulutlu olarak gösteriyor.
Avrupa yakasında durum biraz daha iyi gibi. Şansımıza hava biraz daha iyiye gider umarım.

oldwolf
28 Mart 2007, 02:51
dostlar fuar konvoyuna katılamıycam ama pazar günü fuarda olucam kısmetse sizlerle görüşmeyi tanışmayı çok isterim balayyusuf hocam bende burdayım:mrgreen: özelden içinizden birinin ulaşabileceğim bi numarasını falan yollayabilirseniz pazar günü sizleri ararım fuarda buluşuruz tanışırız inşallah.

kimyacı_23 özelden mesaj geçmiştim sana gözünden kaçtı yada vakit bulamadın heralde acil cevap bekliyorum senden hocam :cat: saygılar

bu arada boğaçhan kardeşim çok teşekkürler estafurullah ne kusuru çok haklısın bizim topiğin maşallahı var bende yetişmekte zorlanıyorum valla:mrgreen:

swort
28 Mart 2007, 10:55
arkadaşlar eminönunde alacağımız bu aku ve sis farı için ödeme peşinmidir? karta çekim oluyomu? birde anadolu yakasından kaç kişi olduk acaba? isterseniz köprüye yakın bir yerde buluşup oradan direk geçelim derim...

zatoichi
28 Mart 2007, 11:06
kimyacı_23, çok iyi bir modifiye olmuş, ben kısa sissy bar seviyorum görünüş olarak ama sendeki sissy barın artçıyı baya rahat ettireceği açık.

cobalt
28 Mart 2007, 11:19
ne özel i eskikurt numara bu 05373186091 sonucta burada hepimiz kardeşiz bir aileyiz dün gece meteorolojinin sitesinde ctesi pazar yağmur gösteriyordu motorla gelecekler hazırlıklarını buna göre yapsınlar sugeçırmeyen kıyafetleri yoksa balık ve av malzemesi satan yerlerden alt ve üst olarak temin edecekleri yağmurluklar işlerine yarayacaktır tahminen 20 ytl civarında bir fiyata bulabilirsiniz ve yanınızda boş bi sırt çantası bulundurun üzerinizden çıkan ekipmanı taşımak için :) sevgiler pazara görüşmek üzere
benim fazladan bilete ihtiyacım var nasıl temin edeceğimiz konusunda bilgisi olan paylaşabilir mi?

GeCe__
28 Mart 2007, 11:23
slm arkadaslar ben artık cok sık yazamıcam o yuzden yavas yavas unutun benı gıtsın:)

kımyacı_23 arkadasım senın gıdon benım bıraz dıkkatımı cektı aynı gıdon sanırım ustunde oynama yapmısınız dımı? nerde ve kaca mal oldugunu yazarsan sevınırım.

sioux kardes sadece muayene tarıhı degısıyor ustunden gecıyorlar bılg. ile ama benımkıne murekkep fln bulasmadı cok şükür:) yanı ıcın rahat olsun ok.
bırde benım dubleks yaptırdıgım lastıklerın havası hep ındı gecen bı baktım arka 14 ps idi :( cıkcık oldum pazar sabah kısmetse gıdıp kalın sıbob taktırıcam yoksa sakata gelıcek vala.

umarım pazar gunu yagmur yagmazda gusel gusel gıdersınız fuara.

Birde Ayni Zamanda Arkadaslar Gecici Sebeblerimden Dolayi Motor Aksesuar Ve Parcalarini Benden Temin Edemiceksiniz Tek Alabileceginiz Kisi Jameİka Nickli Hakan Abidir Ok.

snrtrt
28 Mart 2007, 12:26

kardeşim sinyal düğmeden mi gitti yoksa düğmen sağlam mı..

benim 1 kere elektrik probleminden kaynaklanan sinyal yanmaması durumum oldu ve bunu ana serviste ( maslak tarafında) hallettiler..
sonra gene aynı tarafın düğmesi gitti

şimdi diğer tarafın sinyal düğmesi gitti 35 lira verdim işçilik hariç. komple sağ taraf değişicekmiş tüm düğmeler herhalde değişicek..

çok masraflı oldu bu iş yav.. zaten kıyrıtık sinyal koymuşlar oda arada bi bozuluyor ama yaz geliyor diye yaptırıyorum..

polis çevirir sinyal ver der stoplara bakar boşuna ceza yemiyekkkkk

oldwolf
28 Mart 2007, 14:04
cobalt eyvallah dostum kaydettim nmranı pazar günü görüşürüz inşallah ben fuarın giriş kapısında beklerim kırmızı şapka takarım yakamada kırmızı bi karanfil beni tanırsınız :mrgreen:

gece hayırdır dostum bi yaramazlık yok inşallah:silent:

GeCe__
28 Mart 2007, 14:06
snrtrt polıs cevırse bıle sormaz abıcım yok sınyal ver söle böle dıye ben hiiç duymadım:) zaten motorlarlan ugrasmıyorlar ben hep karsıya gıderken trafık olunca emnıyet serdıdenden gıdıyorum dolayısıyla polıslerın yanından gecıyorum habıre slmlasıyoruz korna yapıp kafa slm verıyorum onlarda alıyor.yanı öle bısey olucagını ben kanımca hıc sanmam:)

vaay oldwolf sendemı gelıyorsun kardes sevındım vala.kardes bı yaramazzlık ama öle olması gerekıyor napalım hayat işte

SaLu_JaCBo
28 Mart 2007, 14:10
Arkadaşlar çok güzel resimler ekledim bir ara bakarsınız
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/29361-orange-county-choppers.html#post613994

snrtrt
28 Mart 2007, 18:07
snrtrt polıs cevırse bıle sormaz abıcım yok sınyal ver söle böle dıye ben hiiç duymadım:) zaten motorlarlan ugrasmıyorlar ben hep karsıya gıderken trafık olunca emnıyet serdıdenden gıdıyorum dolayısıyla polıslerın yanından gecıyorum habıre slmlasıyoruz korna yapıp kafa slm verıyorum onlarda alıyor.yanı öle bısey olucagını ben kanımca hıc sanmam:)

vaay oldwolf sendemı gelıyorsun kardes sevındım vala.kardes bı yaramazzlık ama öle olması gerekıyor napalım hayat işte

olur mu abicim benim abime emniyetten gitti diye ceza kestiler 1 kere. bide race vardı plakası kesik içteydi.. köprü girişinde durdurup baktı polis abi ceza yazıcam dedi kem küm ettik .. düzeltin dedi ertesi hafta düzeltip geçtik..

yazın kesin 50 kere durdururup ehliyet soracaklar sonrada kıl birisine denk gelirsen kontrol eder valla

kimyacı_23
28 Mart 2007, 18:43
gece_ dostum gidon tamamen değişti truva 250cc cruiser'ın gidonunu taktım motor biraz büyüdü gibi geldi bana ayrıca aynaları değiştirmeme gerek kalmadı çünkü gorüş açısı tamamen değişti zaten bizim gidonlar cruiser gidonları gibi durmuyo sanki mobilet gidonu:farao: gibi düz.herkese tavsiye ederim:cat:

gidonun masrafı 40 ytl civarı (alım ve montaj dahil)

oldwolf
28 Mart 2007, 19:28
kimyacı hala cevap bekliyorum ikimesaj attım sana özelden okumadınmı kardeş bide truvanın gidon tam uyuyormu bizimkine ben mct ninkini takıcaktım olmadı bizimkinin kalınlığı 26mm mctninki 22mm imiş olmadı ince geldi

gece dostum sorun herneyse umarım en kısa sürede halledersin

swort
28 Mart 2007, 20:34
kardeşim sinyal düğmeden mi gitti yoksa düğmen sağlam mı..

benim düğme sağlam ama çalışmıyo basıyorum sürekli yanıyo durdurmak için kasıyorum artık temas problemi var. servis değişmesi lazım diyor. anlamadım kıytırık bi dğme bozulunca birsuru şey değişiyo daha kolay yolu yokmu acaba?

omersun
28 Mart 2007, 22:12
gece_ dostum gidon tamamen değişti truva 250cc cruiser'ın gidonunu taktım motor biraz büyüdü gibi geldi bana ayrıca aynaları değiştirmeme gerek kalmadı çünkü gorüş açısı tamamen değişti zaten bizim gidonlar cruiser gidonları gibi durmuyo sanki mobilet gidonu:farao: gibi düz.herkese tavsiye ederim:cat:

gidonun masrafı 40 ytl civarı (alım ve montaj dahil)

ABİ "GİDON" NE YA!
KUSURA BAKMAYIN, CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE:pale:

kimyacı_23
28 Mart 2007, 22:57
ABİ "GİDON" NE YA!
KUSURA BAKMAYIN, CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE:pale:
:) direksiyonun gavurcası :)

kabuto
28 Mart 2007, 23:22
kimyaci_23 hocam sisi bari nerden aldin tam benim kafamdaki sisi bar cok hosuma gitti acaba bide fiyatini merak ettim ne kadar

kimyacı_23
28 Mart 2007, 23:43
kimyaci_23 hocam sisi bari nerden aldin tam benim kafamdaki sisi bar cok hosuma gitti acaba bide fiyatini merak ettim ne kadar

arkadaşlar sissybarı doğubankın oradaki motomax bayiiden gecen yaz aldım. 80 ytl ye aldım ve hemen oracıkta kendim taktım :) ama ellerinde fazla yoktu bi daha getirirler mi bilemem.yine de bi şansınızı deneyin bence:)

dr.i
28 Mart 2007, 23:44
Sevgili Tanzimo konvoya katılmakisterdim ama hava yağışlıymış o nedenle otobüsle gelicem....Bu arada Hamit 2 ciyi attı. Koçum benim...

balayyusuf
29 Mart 2007, 00:06
Arkadaşlar benim motora kediler dadandı brandanın altına girip yatıyorlar şu ana kadar bir zararları yoktu ses çıkarmıyordum ama birisi bu gün işemiş adi kedi yok bişey değil bu gidişle her an SATANİST olacağım diye korkuyorum ilk kedi kesme işimi bir kaç gün içinde yapabilirim.:pr:
şaka bir yana bu konudan dertli olanlar varmı bir zamanlar böcek ilacının kedileri kaçırdığını duymuştum deneyen varsa bilgi verirseniz mennun olurum:salut: :salut: :wiinkk: :wiinkk:

oldwolf
29 Mart 2007, 01:20
evet arkadaşlar ergeser sağolsun bugün dişliyi yolladı aldım kendim değiştirdim dişliyi gerçekten vites aralıkları baya farkediyo ve motor çok zorlanmıyo fazla zorlanmayınca titreşimde azalıyo uzun yol için çok ideal bence ergeser tekrar teşekkürler :rendeer:

zatoichi
29 Mart 2007, 11:04
ergeser hocam size mesaj atmıştım arada kaynadı sanırım, bu dişli olayını biraz açabilir misin?

GeCe__
29 Mart 2007, 11:31
kımyacı_23 saol arkadasım acıkcası bende dusunuyorum maliyetı hıcbısey degolmıs bence 40 ytl artı montaj:rendeer: hemen bakıyorum truva 250 cc cruserın gıdonu ne kadarmıs bakalım

ergeser
29 Mart 2007, 11:37
oldwolf önemli degil memnun kaldıgına sevindim kazasız sürüşler.

zatoichi : şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi arka tekerlege hareketi veren dişli . bizim motorlarda 1/2" - 17 dişti biz onu 18 dişe cıkardık.
motorun vites araları vede hızı otomatik olarak artmış oldu.vede titreşim azaldı.

zatoichi
29 Mart 2007, 12:32
oldwolf önemli degil memnun kaldıgına sevindim kazasız sürüşler.

zatoichi : şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi arka tekerlege hareketi veren dişli . bizim motorlarda 1/2" - 17 dişti biz onu 18 dişe cıkardık.
motorun vites araları vede hızı otomatik olarak artmış oldu.vede titreşim azaldı.

kulağa hoş geliyor, temin konusunda yardımcı olabilirseniz ya da ankara da bulabileceğim bir yer varsa ben de değiştireyim dişliyi.

cotonak28
29 Mart 2007, 13:03
Arkadaşlar muayene uzatma işini gidipde benim gibi halledemeyen,eli kolu boş geri çevrilen arkadaşlar varmı?

Boğaçhan
29 Mart 2007, 14:17
http://http://img242.imageshack.us/img242/2483/kimyacicopyvg5.jpg (http://imageshack.us)

KİMYACI KARDEŞİMİZE SORULAR:(Motosikletinizin resmini izinsiz koyduğum için kusura bakmayın)

1. Sissy bar'ınız hakikaten bizim karaoğlana yakışmış, nerden aldın demiyeceğim çünkü cevabını daha önce vermişsiniz. yapabileceğiniz iyilik; temin ettiğiniz yerin tam adres ve telefon numarası, ellerinde mevcudu varmı, İstanbul dışına gönderebilyorlarmı?
2. 2 numarasıyla işaretlediğim yer, zannımca; orta sehpaya alırken kullanmak için yapılmiş. Malum bizim makinaları orta sehpaya alırken tutacak bir yer bulamıyoruz. Bu tutma yeri de tahminimce sissy bar'a entegre bir tasarım, ve de çok akıllıca düşünülmüş. ayrıca sissy barınızın arkasında ekstra yük/çanta takmak için olan yerde güzel bir düşünce. Velhasıl... aradığım sisy bar tarzı, tam olarak sizin motosikletde takılı olan
3. Gidon'unuz da gayet güzel olmuş. Bu konuyla ilgili de sorularım olacak.
*Kablolar ve hidrolik hortumunda değişiklik/ek yapma zarureti hasıl oldumu? malum! gidon yükselince, komutayla ilgili ıvır zıvır da daha yüksek bir konuma çıkacak, İşte bu aşamada NE YAPILDI? veya yapılmasına gerek kalmayıp mevcut tesisatın boyu yeterli oldumu?
Şimdiden Teşekkürler. Sağlıcakla kalın.

ergeser
29 Mart 2007, 15:36
zatoichi dostum ben bursa dayım ankara da bulabilirmisin bilmem ama bulamassan ben burdan kargo ile yollıya bilirim istersen benim aldıgım fiyat 15 ytl elimden gelen yardımı yaparım.

kimyacı_23
29 Mart 2007, 15:40
Boğaçhan kardeşim umarım yardımcı olurum:
1- sissybarı sirkecide doğubank yanında motomax bayinden aldım. telefonu bilmiyorum ama internetten kolayca bulabilirsiniz.(yanlız aldığım sissybarı bi başkası kendine yaptırırken bi kaç tane fazla yaptırmış bana oyle denk geldi. ama nasıl ve nerde yapıldığını biliyolardır yardımcı olurlar umarım.
ayrıca elazığda motorcumuz ali ustada bizimkine benzer sissbar getirdi fakat orta sehbaya almak için tutma yeri yok.benim aldığım 80 ytl den de biraz pahalı. yine de isteyen olursa yardımcı olabilirim.
2- gidon konusuna gelince kablolar sorun çıkarmadı yeterince uzun geldi ama sorun çıkaran bizim gidonun diğerlerine göre biraz daha kalın olması bunun içinde aldığımız gidonun bağlantı yerlerine deri sardık ve sorunu çözmüş olduk.

kabuto
29 Mart 2007, 15:45
kimyaci sisi bari kaca aldin abi sorsam ayip olurmu sana

snrtrt
29 Mart 2007, 16:48
gece hocam yarın tükkandamısın.. saat 8 e kadar ordaydın sanırsam ..

gelicem yarın CUMA balatımı alıyım.. tabii sabah yağmur yağmazsa..

okey mi ..

bu arada hayırlı bi iş için bana yer kalmamış ben dışarda kaldım .. fuara gelebilirim :) ama davetiyem yok kadiköyde saat kaçta nerede buluşuyorsunuz..

gerçi o gun maçımda varya .... :(( yav :( şimdi aklıma geldiii :( üzüldüm valla

ama siz yinede kaçta buluştuğunuzu yazın %1 de olsa ümitleniyim

GeCe__
29 Mart 2007, 17:19
snrtrt:) %2 ümitlensen olmazmı. dükkandayım gel gel 9 a kadar hemde

truva choper 250 cc nın gıdon fıyatı 30 ytl beyler ama teldekı bayan fabrıka kapalı oldugu ıcın ben burdakı lısteden baktım yanı fıyat belkı degısmıste olabılır dedı bılgınıze sunulur...bence bısey 30 ytl vala ben dusunuyorum almayı,baka dusunende varsa toptan alıp ındırım yapabılırz yanı ben ugrasırım her turlu:cat:

bısey degıl dıgcektım anlayın..

Arkadaslar Hakan Abi Kendi Cc Barini Satiyor Cizik Mizik Yok 150 Ytl Olanin Aynisi Hemde Alev Kaplamali 75 Ytl Veriyor Lazim Olan Arklar Bence Kacirmasin Derim Benden SÖlemesi

kabuto
29 Mart 2007, 17:26
kimyaci senin sisi bari satan yeri internetten aradim buldum ellerinde mevcutmus su anda sisi bar 85 ytl e satiyolar onumusdeki hafta ici gidip alicam ilk isim bu olucak

sioux
29 Mart 2007, 20:43
gece saol sadece muayenenin son rakamının üstüne 9 rakamını basmışlar içim rahat etmemişti ama sende ok. diyorsan problem yok demektir:cat:

balayyusuf geçenlerde beni kovalayan köpeği bağlayalım senin motorun yanına kedi falan kalmaz:queen:

balayyusuf
29 Mart 2007, 22:21
gece saol sadece muayenenin son rakamının üstüne 9 rakamını basmışlar içim rahat etmemişti ama sende ok. diyorsan problem yok demektir:cat:

balayyusuf geçenlerde beni kovalayan köpeği bağlayalım senin motorun yanına kedi falan kalmaz:queen:

Valla sağol şu kedi meselesine bir çözüm bulmam lazım kıl olmaya başladım hayvanlara iyice son günlerde kötü bakıyoruz birbirimize bu arada kimyanın cc barının aynısı bendede var eski sahibi taktırmış ben bişr iki yerde aynısını gördüm var yani piyasada o orta sehpaya alma yeride zaten cc barın bir parçası .

Boğaçhan
30 Mart 2007, 00:04
Kimyacı kardeşim, ilgin iç,in teşekürler.

kimyaci senin sisi bari satan yeri internetten aradim buldum ellerinde mevcutmus su anda sisi bar 85 ytl e satiyolar
Kabuto kardeş, adresi özelden gönderebilirsen memnun olurum.