PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

SaLu_JaCBo
23 Mart 2007, 23:13
güray 2-3 sayfa geçmişe bakarsan nasıl resim konulacağını resimli olrak anlattım.Ordan bakarak resim koyabilirsin.

GURAY
23 Mart 2007, 23:21
http://img443.imageshack.us/img443/4122/18122006044su6.jpg[/URL][/IMG]
arkadaşlar benim motorda bu işte

SaLu_JaCBo
23 Mart 2007, 23:26
Güzel motorun Guray allah kazasız belasız sürüşler göstersin.
Arka çantada ilginç olmuş.

GURAY
24 Mart 2007, 00:40
http://img71.imageshack.us/img71/1728/18122006040zv9.jpg[/URL][/IMG]tşk ama ilginç derken sence iyimi olmuş kötümü motorun genel görünümü birde sisleri ben özenden aldım sisler uzun kısala çok manyak gösteriyor arkadaşlar

omersun
24 Mart 2007, 01:04
Arkadaşlar herkese slm birkaç gündür yazamıyordum size, önceki gün Mersin'de Nevruz kulamalarında iki grubun saldırısına uğradım çekim yaparken, belki haberlerde görmüşsünüzdür!
Belimden biraz darbe almıştım, motora da binmiyordum.
Bugün bindim, yine habere giderken, şu meşhur kapak bende de düştü.
Neyse ki farkına vardım durdum aldım.
Sonra düştüğü yere baltım ki, bağlı olduğu demir çatlak gibi duruyor, 2 defa çevirdim o da elimde kaldı.
Herkes gibi bende çantaya attım kapağı, buaralar taktırmam.
Benim Si si bar yapılmıştır ama gidip de taktıramadım. 40 YTL ve yukarda bi arkadaşınn gösterdiği 150 YTL'lik sisi barın arkada zımbırtısı olmayan cinsten.
150 YTL versem ben Duran ustaya, motorun üstüne demirden bir kat daha çıkarır, motorum 2 katlı olur!
Buarada Denizli'den yazan bi arkadaş var, onun motoru da oldukça kıyak görünüyor.
Gece abimizin de koltuklara söze gerek yok, onlar zaten konuşuyor!
Vıceroy hocam, slmlar sanada!

C.C STYLE
24 Mart 2007, 01:16
Kardeşim sayfa 134 falandı heralde bir bak o sıralara.Çantan aklımda sen bana bir fiyat ver ben O fiyata kadar bakim.
kardeş fiyata aşiriya kaçmadikca sorun yok seninkiler çok güsel dedim gibi sis barin arkasinada kakiwer yan çantalar 50 75 arasi ii tank bedin taliplisi baya artti baksana kimyaci bnm sis lambalarida ayni senin gibi takildi ayri bi düğmesi olsda 55watt farkedilir derecede akü içiyor fazla kulanmaya gerek yok :)

SaLu_JaCBo
24 Mart 2007, 03:44
GURAY kötü değil güzel olmuş daha önceden hiç görmedim de taktıran....

kardeş fiyata aşiriya kaçmadikca sorun yok seninkiler çok güsel dedim gibi sis barin arkasinada kakiwer yan çantalar 50 75 arasi ii tank bedin taliplisi baya artti baksana kimyaci bnm sis lambalarida ayni senin gibi takildi ayri bi düğmesi olsda 55watt farkedilir derecede akü içiyor fazla kulanmaya gerek yok :)

Bakıyorum o fiyatlar arası bir kaçtane buldum fotoraflarınıu atarım yakında sana.Tankbed baya tutulur bu hafta için araştırıp bulcam bulamazsam gidip kendim yaptırcam en sonunda:)Akü konusunda haklısın 55watt lık sis lambalırı çok içiyor aküden ama uzunlara bağlamaktansa ayrı bir düğme yaptırmak daha akıllı bence...

oldwolf
24 Mart 2007, 03:54
arkadaşlar selam şu dişliyi bizim memlekette hala bulamadım malesef zaten aradığım neyi bulduysam:silent: 1 nisan pazar günü fuar için istanbula gelicem istanbuldaki arkadaşlardan o gün fuara gelicek birisi bana bu dişliden temin edebilirmi acaba zaten keeway cileri ogün fuarda olurlarsa mutlaka arayıp bulucam inşallah:) fuarda alırım dişliyi temin eden arkadaştan gece bu işi sen yaparsın gibi geliyo bana :bounce:

vıceroy
24 Mart 2007, 08:36
omer kardeşim geçmiş olsun. Meslek icabı risk mecbur alıyorsun ama sana o muameleyi yapanlar insanlıktan maalesef payını almamış! Duran usta benim yeni siparişlerimide yapıyor. Senden de haber bekliyor. :bounce:

GeCe__
24 Mart 2007, 11:35
oldwolf kardes banada saolsun ergeser yolladı vala hıc vaktım yok dolayısıyla bulamamıstım ergeser yolladı kargo ıle. arkadaslar ben fuara gelemıcem sımdıden söylıgım pazar gunlerı arıza var cunku:). ben buralardayım hep yazmadıgıma aldanmayın devamlı okuyorum takıp edıyorum egrektıgı zamanda yazıyorum :cat:

guray sıs lambasını nerden aldın bırde kaca aldın merakımdan soruyorum.motorun gusel ama bıde yazıları sokersen bence cok daha gusel olur

vıceroy cok saol ya senı sormalı? motor nasıl? :rendeer:

C.C STYLE
24 Mart 2007, 11:54
GURAY kötü değil güzel olmuş daha önceden hiç görmedim de taktıran....

Bakıyorum o fiyatlar arası bir kaçtane buldum fotoraflarınıu atarım yakında sana.Tankbed baya tutulur bu hafta için araştırıp bulcam bulamazsam gidip kendim yaptırcam en sonunda:)Akü konusunda haklısın 55watt lık sis lambalırı çok içiyor aküden ama uzunlara bağlamaktansa ayrı bir düğme yaptırmak daha akıllı bence...

wala bende ayri bi düğme war işte ama genede içio:) neise herşey motorumuz için senin çantalardan buldun mu wala onlarda gözüm kaldi nazar değmesin resimleri bekliorum genede tank bed bulamayip kendin yaptircak olursan 2 tane yaptir bana kargola bn parasini sana gönderim cantalar fln hepsini bi halledelim amortisörleri yükseltim dedim 15 cm yükseltirmeye 100ytl istediler onuda aradan çikarticam önceki sayfalarda bu işlemi yapmiş arkadaşlarda war motor güsel görünüoo

zatoichi
24 Mart 2007, 12:31
GURAY sissy bar hoşuma gitti, nerede yaptırdın? çanta ile genel görünüşü gayet güzel

swort
24 Mart 2007, 12:35
Arkadaşlar SisBar arayanlara yardım amaçlı olrak araştırdım. Kendi motorumda Mevcuttur.Resimde ekliyorum İlgilenenlere Yardımcı olrum.Bayi Fiyatı şuan 150 Ytl.Alcaklara 125 YTL....
http://img339.imageshack.us/img339/5992/sdfvd3.jpg

bu sisi bar bendede var geçen yaz taktırdım paslanma yaptı bende hemde heryeri bi çözümü varmıdır? yoksa hepsimi böyle paslanıyo bilniz varmı?

GeCe__
24 Mart 2007, 12:40
paslanmamı yaptı yazık olmus vala.bende kanunı seyhan ın cc barı var yaklasık 1 senden berı yagmurda cok bındım ama hıc paslanmadı cok şükür.bır cözumu varmı yokmu bılemıcem umarım vardır ama

tanzimo
24 Mart 2007, 13:00
Arkadaşlar 1 Nisan pazar günü Sirkeci Feribotlarının olduğu yerde, yolun karşısı tabiki, köprünün altında saat 10:00 da buluşup, sahil yolundan yavas ve keyifli bir şekilde fuara birlikte gidelim diyoruz. Kimler katılmak ister. Yoklamaları balayyusuf alıyor normal olarak :) Yeterli katılım olursa organizasyonu yapıyoruz bilgilerinize. :cat:

http://www.motoshow07.com/images/giris3.jpg
Dünya Ticaret Merkezi / Yeşilköyde, 28 Mart, Çarşamba günü VIP ve basın günüyle açılacak olan fuar 1 Nisan, Pazar günü’ne kadar sürecek. Fuarın halka açılış günü ise 29 Mart, Perşembe.

MOTOSHOW’07’DE NELER VAR?

YAMAHA’nın yepyeni beş modeli, motosiklet tutkunlarının tercihlerini zorlayacak.

BMW’nin dördü ilk kez görücüye çıkacak 14 modeli ile gücünü sergileyecek.

Motosiklet dünyasının yeni kategorisinde, G serisinde üç yeni model BMW, fuarın ilgi odakları arasına girecek.

Suzuki yeni modellerini test sürüşüne açarak sadece görsel cazibesini değil, yeni motor teknolojisinin farkını da yaşatacak. 125 cc.lik scooter modeli de motosikletin sempatik simaları arasında yerini alacak.

Harley Davidson, tüm zamanların “hayal kırıklığına fırsat tanımayan” motosikleri ile “işte yine Harley..” dedirtecek.

Tabii ki Honda’nın, Kawasaki’nin sürprizlerinin de motosiklet dünyası haberlerinin manşetlerinde yerini alacağı kesin görünüyor.

Motosikletin bu büyük gövde gösterisi, kasklar ve siperlikler, sürücü giysileri, gözlük, mont, tulum, eldiven, bot, çizme, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri, bisikletler, motosiklet ve bisiklet klüpleri, sürücü kursları, basını, dernekleri ile birlikte, bir çok keyifli, ilgi çekici etkinlikle de ziyaretçilerine unutulmayacak anlar yaşatacak.

Redbull X-Fighter Uluslararası Motosiklet Akrobatları’nın yapacakları gösteri, Motordelisi Klübü’nün 31 Mart’taki “MD Party”si motosikletin eğlenceli yüzünü temsil eden etkinlikler arasında.

MOTOSHOW’07, güçlü medya ve tanıtım programı ile, motosiklet dünyasını “müdavimleri, fanatikleri”nin ötesine taşıyacak. Televizyon programları ve reklamları, basın tanıtımları ve ilanları, outdoor ve indoor uygulamaları, internet desteği, sektörel basın desteği ve geniş kapsamlı doğrudan postalama çalışmaları ile, bir önceki yıla göre başarısını ikiye katlamayı hedefliyor.

MOTOSHOW’07’DE KİMLER VAR?

ABC MEDYA AJANSI A.Ş.

ADRENALİN MOTOR

ANADOLU CETELEM TÜKETİCİ FİNANSMAN A.Ş.

ANLAŞ ANADOLU LASTİK SAN.TİC.A.Ş.

ASYA DIŞ TİC.MAK.SAN.LTD.ŞTİ.

AYGÜN OTOMOTİV İNŞAAT LTD.ŞTİ.

BAKIRKÖY SÜRÜCÜ KURSU

BALANSMATİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

BANDO KOÇKAYA T.A.Ş.

BAYTEKİN TEKNİK CİHAZLAR TİC.LTD.ŞTİ.

BELDEYAMA MOTORLU VAST.SAN.TİC.A.Ş. - YAMAHA

BE&SA MOTOR KIYAFET VE AKSESUARLARI

BİLİŞİM BİLG.EĞT.MÜH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

BİRMEDİA İLETİŞİM HİZ.LTD.ŞTİ.

BİRLİK PLASTİK OYUNCAK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

BORUSAN OTOMOTİV İTHALAT VE DAĞITIM A.Ş. - BMW

BURAL MAKİNA

BUZ MOTOR

CDF TURZM REKLAM ORG.TİC.LTD.ŞTİ.

CENGİZ OTOMOTİV SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

CHAKRA CO.-NİLGÜN AYTAMAN

DAYTONA MOTORLU ARAÇL.SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ.

DELTA BİSİKLET MOTOSİKLET SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

DEMAKS MOTOR ve SERVİS HİZM.A.Ş.

DEMİR MAKİNA İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

DEMİREL İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

DOĞA MOTORLU ARAÇLAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

DORADO MOTORLU ARAÇLAR OTO.TİC.SAN.LTD.ŞTİ.

EFSANE MOTOR SERVİS TİCARET A.Ş. – HARLEY DAVIDSON

EKİM TEKSTİL İMALAT GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ELBİR TEKSTİL

EMOK ENDURO MOTOSİKLET SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

EMRE YEDEK PARÇA TİC.LTD.ŞTİ.

ENTEL ENERJİ LTD.ŞTİ.

ERCAN MOTOSİKLET

ERKA MOTORLU ARAÇLAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

FERCO MOTOR VE TİC.LTD.ŞTİ.

GENEL TELEKOM İLETİŞİM MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ.

GLOBAL MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SAN.TİC.A.Ş.

GMT GRUP TURZ.YATIRIM DANŞ.MAK.OTOM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

HEİN GERİCKE TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

HONDA TÜRKİYE A.Ş.

ICM MAKİNE ve MÜH.LTD.ŞTİ.

İLERİ BİLGİSAYAR

İSTMOD

KAAN MOTOSİKLET

KOAYENG MOTORLU ARÇL.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

KONAR OTOMOTİV

KORLAS OTOMOTİV SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

KUBA MOTOR

KURALKAN MOTORLU ARAÇLAR A.Ş.

KUZEY MOTORLU ARAÇLAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

LAPAŞ LASTİK PAZARLAMA VE TİC.A.Ş.

LBC

MARMOK-MARMARİS MOTOSİKLET KLÜBÜ

MEYDANLAR OTOMOTİV A.Ş.

MOBİS BİSİKL. MOTOSİKLET İTH.İHR.SAN.LTD.ŞTİ.

MODOĞLU DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.-ERSİ MOTORCYCLE

MONDİ MOTOR

MONERO MOTOR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

MOTOHAYAT

MOTOİSTANBUL

MOTOMEN MOTORLU ARAÇLAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

MOTOPAR MOTOSİKLET SERVİS HİZMETLERİ

MOTORBİKE DERGİSİ

MOTORDELİSİ MOTOSİKLET SPOR KULÜBÜ

MOTORKOLİK .COM

MOTORON DERGİSİ

MOTOSİKLETCLUB.COM

MOTOSİKLET.NET

MOTOTAL LTD.ŞTİ.

MOTOTAŞ OTOMOTİV SAN.TİC.A.Ş.

MOTOTEX GÖKHAN HOŞER

MOZAİK TEKSTİL ÜRÜRNLERİ TİC.LTD.ŞTİ.

MUTLU AKÜ ve MALZ.SAN.A.Ş.

MUTLUHAN A.Ş.

NBC MOTORS-ÖZLEN MOTORLU ARAÇL.LTD.ŞTİ.

ONLAR LAMİNAT SAN.VE TİC.A.Ş.

ORCA MEDİCAL AND TECHNOLOGİCAL SYST.LTD.

OTOCODE GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

OTOSEVER MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ.

ÖZDİKMENLER TİCARET

ÖZEN MOTORLU ARAÇ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ÖZGENÇ MAKİNA MOTOR TEKS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

PEUGEOT

POLEN BİLGİSAYAR NAKİL VASITALARI LTD.ŞTİ.

POWER GROUP

RAMZEY MOTOSİKLET SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

RM İLETİŞİM SİSTEMLERİ ELEKTRO.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

SCOOTÜRK.NET

SALKO BİSİKLET SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

SAMURA MOTOR ve YEDEK PARÇA SAN.LTD.ŞTİ.

SEGER SES ve ELEKTRİKLİ GEREÇLER SAN.A.Ş.

SHENMA MOTOSİKLET SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

SİLKAR OTOMOTİV SAN.VE TİC.A.Ş.

SKOT OİL A.Ş.

SPORMOTO A.Ş.

SUZUKI OTOMOBİL PAZ.VE TİC.A.Ş.

SÜLEYMAN MEMNUN MOTOSİKLET ORG.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ŞAHSUVAROĞLU TARIM VE MOTORLU ARAÇL.SAN.TİC.A.Ş.

ŞENYILLAR PROFİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

TEKAY DIŞ TİCARET VE OTO SAN.LTD.ŞTİ.

TERAZİLER TEKSTİL SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

TMF-TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU

TOYPA MAĞAZACILIK TİC.A.Ş.

TRİO SPOR ARAÇLARI TİC.A.Ş.

TT CUSTOM CHOPPERS İTH.İHR.SAN.

TÜMOPAR MOTOR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

TÜMOPARSAN MOTOR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

UĞUR MOTORLU ARAÇLAR TURZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ULU MOTOR SAN.TİC.A.Ş.

ULUSOY KARDEŞLER OTOMOTİV LTD.ŞTİ.

UZEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.A.Ş. MİRAGE

UZZİ DIŞ TİCARET VE MÜMESSİLLİK LTD.ŞTİ.

ÜLKER KAUÇUK PLASTİK LTD.ŞTİ.

ÜMİT İKİ TEKERLEKLİ ARAÇL.VE GIDA SAN.LTD.ŞTİ.

VELO MOTO LTD.ŞTİ.

VİLLA LEVENT OTOMOTİV SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

WOMEN RİDERS

YILDIZ TİCARET KOLL.ŞTİ.

YILMAZ OTO MÜZİK VE GÖRÜNTÜ SİST.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

YUKİ MAKİNA MOTOR SAN.A.Ş.

Z-KARE OTOM.İNŞ.TURZ.EĞT.HİZM.TİC.LTD.ŞTİ.

Z-MOTO MOTORLU ARAÇLAR TİC.A.Ş

swort
24 Mart 2007, 13:11
eeee ilk ben varım diim listeye ekleyin beniiii inşallah bi aksilik olmazsa tabiii

tabi anadolu yakasından katılacak arkadaşlarla anadolu yakasından birlikte yola çıkmak daha keyifli olabilir.

tanzimo
24 Mart 2007, 13:36
ok swort. tesekkurler.:cat:

o da güzel bir fikir. Ben anadolu yakasındayım mesela. Vakit yaklaştıkça şekillenir iyice.

vıceroy
24 Mart 2007, 13:54
Gece dostum ss iyi de aksesuarlarının peşinde koşturuyorum. motor sl den sonra gözüme çok kel geldi böyle içime sinmiyor. salı günü takalım derileri, bakalım nasıl görünecek bende merak ediyorum. :P

Only4Friends
24 Mart 2007, 14:46
benim bir sorum olcak bu jikle mi ciklemidir nedir o ne işe yarıyor ve nerede? biraz garip oldu ama :P cevap verirseniz çok makbule geçer:mrgreen:

GeCe__
24 Mart 2007, 14:50
dostum sende zat varmıs bızım motgoru ne yapıcan:) jıgle motoru calıstırmaya ve ısınmasına yarar anlamısan.mesela soguk havada jıglesız calısmayabılır o zamanda jıgleyı acıyorsun zengın karısım ıle calıstırıyrosun bıraz gaz verıyorsun ısınmasını saglıyorsun sonra jıgleyı kapatıp kafana göre pıyasanı yapıyorsun:bounce:

sende eyer zat varsa senınkı otomatık:P yanı daha cok benzın sarfedıyor aynı motor abımde varda:)

oldwolf
24 Mart 2007, 16:29
ok gece sağol ergeser le bağlantı kuriym ozaman sende msni tlfn nmr ası falan varmı

vıceroy
24 Mart 2007, 18:05
Müdürüm alet 110 km de henüz,500 olmadan zorlamak istemedim.Hızlanma performansına göre tahminim zorlanmadan 140 diyecek gibi. Titreşim olmayınca yüksek hızlarda yere sağlam basıyor hissi veriyor. Gel seninkinide ss yapalım, sonuçta keeway'e devam. Nedersin? :cat:
2500 ytl ye ver sli teminat vergisi yememiş bir ss 1500 ytl farka biter hemde taksitle! Sen performans seversin. :)

bonzai
24 Mart 2007, 18:15
Şu fuar organizasyonuna bende katılmak istiyorum ama o gün gelmeden bi söz veremiyorum, tarih yaklaştıkça ayrıntılara girilir zaten. Bide bileti nereden temin edeceğiz bende bilet yok

vıceroy
24 Mart 2007, 18:19
Fark etmeli, ömür dediğin üç gündür!
Dün geldi geçti, yarın meçhuldür.
O halde ömür dediğin bir gündür, o da bu gündür.

GeCe__
24 Mart 2007, 18:49
vıceroy saol dostum ben zzr250 alıcam yanından sınek gıbı gecerım bak ona alınca:P

SaLu_JaCBo
24 Mart 2007, 18:54
vıceroy saol dostum ben zzr250 alıcam yanından sınek gıbı gecerım bak ona alınca:P

Hayırlı olsun ibo bende zzr1000 alırım takılırız senle :)

bazen25
24 Mart 2007, 19:44
Merhaba
Sorum bu motorun kronik bir arızası varmı ve dikkat edilmesi gereken noktaları nelerdir?

GeCe__
24 Mart 2007, 19:47
yyyoooookkk takılamayızzzz:P

omersun
24 Mart 2007, 21:45
Ekip, herkese iyi akşamlar.
Ben sisi barı taktırdım bugün.
40 YTL'ye.
Hiç de fena görünmüyor.
Ayrıca şu koltuklar var ya Gece abimizin motorundakinden!
Ona benzer koltuklara da 40 YTL dediler.
Gördüm usta birine yapmış, çok rahat duruyor.
Fotoğraflarını çektim de buraya koyamıyoruym neden se!

GURAY
24 Mart 2007, 21:51
oldwolf kardes banada saolsun ergeser yolladı vala hıc vaktım yok dolayısıyla bulamamıstım ergeser yolladı kargo ıle. arkadaslar ben fuara gelemıcem sımdıden söylıgım pazar gunlerı arıza var cunku:). ben buralardayım hep yazmadıgıma aldanmayın devamlı okuyorum takıp edıyorum egrektıgı zamanda yazıyorum :cat:

guray sıs lambasını nerden aldın bırde kaca aldın merakımdan soruyorum.motorun gusel ama bıde yazıları sokersen bence cok daha gusel olur

vıceroy cok saol ya senı sormalı? motor nasıl? :rendeer:

slm arkadaşlar gece dostum ben sis lambalarını sirkeciden honda özen motor var onlar american chooper ın aksesuarlarını getiriyorlar ben onlardan aldım tanesi 60 euro ama birde onların bir aparatları var onlar boruya tutturmak için özel kendisini yanlış hatırlamıyorsam onlarda 10 euro du tanesi resmi yakınlaştırıp bakarsan görebilirsin ama çok güzel gösteriyor hatta motorun kendi ampülünü bile çıkardım birde uzun kısalı olduğu için uzunları yakınca ortalık dağılıyor o kadar söyliyeyim lambaların kablolarınıda duşluk varya arkadaşlar onun dış borusu metal spiralli ondan yaptım bence çok güzel oldu sizce nasıl olmuş birde sizzin düşüncenizi alayım

GURAY sissy bar hoşuma gitti, nerede yaptırdın? çanta ile genel görünüşü gayet güzel

zatoichi dostum sisy barı ben motoru aldığım yerden aldım zeytinburnu kenan ustadan onlar hediye ettiler çantayıda kendim aldım bencede çok güzel ilgini teşekkürler

omersun
24 Mart 2007, 21:59
[img=http://img510.imageshack.us/img510/269/dscf0259ts5.th.jpg] (http://img510.imageshack.us/my.php?image=dscf0259ts5.jpg)

Arkadaşlar bu linkte ki benim sisi bar
40 YTL!

[img=http://img110.imageshack.us/img110/2816/dscf0257ia3.th.jpg] (http://img110.imageshack.us/my.php?image=dscf0257ia3.jpg)

bu da benim makine arkadaşlar, bakın bakalım....

GURAY
24 Mart 2007, 22:39
http://img254.imageshack.us/img254/2792/hpim0542tz1.jpg[/URL][/IMG]

GECE dostum sana dediğim sis lambası aparatı isterseni sadece bu aparatı alın istediğiniz lambayı takın borunun üzerine arkadaşlar

cobalt
24 Mart 2007, 22:55
arkadaslar guray ın kullandıgı aparat yerıne bır arkadasımda gordugum daha ucuz ve basıt bır cozum onerebılırım ( keske daha once gorseydım :pr: )
dogalgaz borularını duvara sabıtlemek ıcın kullanılan kelepceler var ya :) işte o kadar içinde kendi kağucuğu da var koruma demırınız çizilmiyo sadece bi tarafındakı vidayı degıstırıyosunuz diğer tarafa ise sisfarının vidası geçiyo birer de somun işlem tamam ne kolay değil mi hediyesi 5 ytl

omersun
24 Mart 2007, 23:36
http://img79.imageshack.us/img79/3627/dsc0045mj6.jpg

Boğaçhan
25 Mart 2007, 00:09
Ekip, herkese iyi akşamlar.
Ben sisi barı taktırdım bugün.
40 YTL'ye.
Hiç de fena görünmüyor.
Ayrıca şu koltuklar var ya Gece abimizin motorundakinden!
Ona benzer koltuklara da 40 YTL dediler.
Gördüm usta birine yapmış, çok rahat duruyor.
Fotoğraflarını çektim de buraya koyamıyoruym neden se!

Ömersun, sissy Barını güle güle kullan, ustana sorarmısın; Ankara için fiyatı ne olur.
Ayrıca koltuk/sele her neyse toplu olarak veya birden fazla olduğunda fiyat en son ne olur.(Herhalde koltuk için, sürücü ve artçı için iki parçayı konuşuyoruz değil mi?)

ctarkocin
25 Mart 2007, 00:38
Arkadaslar bu pazar gunu olacak fuar orgnnizasyonuna bende katılmak isterim, eminim keyifli olacak, ayrıca gelecek sl cilerle tanışmayda çok istiyorum. daha 750 km civarındayım. tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım olacak ve aynı motra sahip tayfaya katılmayı heyecanla bekliyorum.

omersun
25 Mart 2007, 00:52
bu da o bahsettiğim koltuklar 40 YTL

http://img251.imageshack.us/img251/4955/koltukok2.jpg

Boğaçhan, Duran usta Ankara'ya farklı bir fiyat söylemez sanırım!
40 YTL dedi, 40 YTL'ye yapar.
Sen alacak olursan konuşruz, siparişini veririz!
Kargo ile ben gönderebilirim!
Koltuklar rahat ben oturdum 10 dakika.
250lik mondialetakmıştı. Yukardaki fotoda da gördüğün gibi.
Sisi bar da 40 YTL'ye beni oldukça memnun etti.
125 lik sisibarla karşılaştırısanız yukadaki, bedava gibi!

cobalt
25 Mart 2007, 01:04
omersun resimler için teşekkürler en son resimdeki mct 250 sanırım arkasındakı sıssy bar ın genıslıgı 19 cm yanı bızım arka camurlukla aynı sadece yandakı baglantı aparatları uydurularak sıssy bar bızım motora rahatca takılır ustan onu ayarlarsa bıssuru musterısı olacaktır :)

Boğaçhan
25 Mart 2007, 01:06
omersun, geçmiş olsun.
Sayfaları okuya okuya geri geri giderken yazını okudum. Nevruz da tatsız bir olay yaşamışsın. İnşallah önemli bir şeyin yoktur.
Mesleğin, Avatardan da anlaşıldığı kadarıyla Foto Muhabirliği, herhalde oldukça fazla bu tip olaylarla karşılaşıyorsundur. Ne diyeyim Allah kolaylık versin.

omersun resimler için teşekkürler en son resimdeki mct 250 sanırım arkasındakı sıssy bar ın genıslıgı 19 cm yanı bızım arka camurlukla aynı sadece yandakı baglantı aparatları uydurularak sıssy bar bızım motora rahatca takılır ustan onu ayarlarsa bıssuru musterısı olacaktır

Aynen katılıyorum. 150 YTL sissy bar'a vermeye inanın elim varmıyor. Makul fiyata bu işi becerebilen Usta, parsayı da toplar.
Düşünün bir...! tamamı metal ve nikelajlı sandelye alıyorsun, istenen en fazla 40-50 YTL. Motosiklet lafı geçtimi bir anda her şey 4-5 misline çıkıyor. bir sandelye malzemesinden 2 motosiklet sissy barı çıkmasıda cabası.

omersun
25 Mart 2007, 01:18
http://img368.imageshack.us/img368/2619/71782641so4.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/5880/12992937tm0.jpg

benim sisi bar bu fotodaki. Yani üstte 250lik mondialde sadece koltukları gösterdim. Benim sisi barların önden ve arkadan görüntütüsü.

tanzimo
25 Mart 2007, 03:43
öncelikle omersun görmemişim şu başından ufak tatsız bir olay geçmiş. çok geçmiş olsun arkadaşım. geç oldu biraz..

Şu fuar organizasyonuna bende katılmak istiyorum ama o gün gelmeden bi söz veremiyorum, tarih yaklaştıkça ayrıntılara girilir zaten. Bide bileti nereden temin edeceğiz bende bilet yok
:cat: Bileti olmayanlara bilet ayarlarım. Yeterki geliniz..

Arkadaslar bu pazar gunu olacak fuar orgnnizasyonuna bende katılmak isterim, eminim keyifli olacak, ayrıca gelecek sl cilerle tanışmayda çok istiyorum. daha 750 km civarındayım. tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım olacak ve aynı motra sahip tayfaya katılmayı heyecanla bekliyorum.
:cat:

yoklamalara devam...

SON DURUM:
tamadır diyen 4 kişi (tanzimo, balayusuf, swort, ctarkocin)
gelmeyi çok istiyorum diyen 2 kişi ( forum dışı bir arkadaş, bonzai)
sayının vakit yaklaştıkça daha fazla artacağına inanıyorum. saygılar..

vıceroy
25 Mart 2007, 09:05
Omer kardeşim hayırlı olsun. Cumartesi yapım aşamasındayken duran ustanın yanındaydım. Motorun gayet temiz ve güzel allah kaza bela vermesin. Servis olayında mezitlideki samm motorada selamımla gidersen kesinlikle sıkıntın olmayacaktır. :)

jameika34
25 Mart 2007, 12:44
yahu benide yazın bende ordayım. Sizlere katılırım tabiki neden olmasın.:)

chimeraby
25 Mart 2007, 15:46
Ömersun sen bi de yandan fotosunu koyar mısın şu sissy barın? Mümkünse 2-3 metre uzaktan olsun ki görüntü nasıl oluo bi görelim? Arkadan-önden fena değil,yandan foto koyarsan bi de yüksekliğini de anlamış oluruz.. Beğendim baya,eğer yükseklik vs de iyiyse hemen verebilirim siparişi sana,zahmet olmazsa.. Saygılar..

cobalt
25 Mart 2007, 16:06
bende gelıcem dostlar ama kabıle olarak gelmeyıdusundugumden araba ıle katılırım muhtemelen fuarda bulusuruz :)

dr.i
25 Mart 2007, 20:39
Arkadaşlar sol sinyalim çalışmıyor. Usta flaşör gitmiş dedi. İzmit te servis dahil bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

balayyusuf
25 Mart 2007, 20:58
EEEVVVET Günaydın arkadaşlar ! Kimler fuara gelecek?

BALAYYUSUF ! BURDA

TANZİMO! BURDA

SWORT! BURDA

BONZAİ! BURDA

JAMEİKA 34! BURDA

COBALT! BURDA

GECE! GECE! NERDESİN! ----GECE YOK HOCAM! (BU ÇOCUK NEDEN BÖYLE YAPIYOR KIZIYORUM AMA!)

çalıştırın arkadaşlar

GAZLAYABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR :cherry: :cherry: :cherry:

omersun
25 Mart 2007, 21:00
Tanzimo abi sağolasın geçmiş olsun dileklerin için.

Vıceroy Hocam, demek gördün benim motoru, ilk fırsatta gidecem Mezitliye'de, ama işlerin yoğunluğundan başımı kaldıramıyorum! Yoksa zincir bayağı bi gevşek, rahatsız edici bi ses geliyor!

chimeraby, yarın yandan çekerim motorun fotoğrafını bir de öyle bakarsın, yalnız usta onu iyi ayarlamış. Arkaya oturan adamın tam bel boşluğuna geliyor o kauçuk, arkadaki arkadaş bayağı rahat ediyor.
Aslında tek kişilik yapsak da motoru, arkamıza bi sisi bar taksak, motordan hiç inesimiz gelmez. Şimdi benim arkada oturan adamlar da rahatlıktan inmeyecek gibiler.
Ben fotoyu koyduktan sonra sen bi bakarsın, beğenirsin yaptırırız.
100-150 YTL vereceğine, biz biraz zahmete girelim sen merak etme orasını!

http://img267.imageshack.us/img267/222/dscf0257ny2.jpg

chimeraby, yandan fotosu benim motorun ama yarın birkaç farklı açıdan çeker koyarım

SaLu_JaCBo
25 Mart 2007, 21:44
Bende Burdayim Yusuf Hocamm :)
İbonun İŞlerİ Pazar O Gelmez :)

chimeraby
25 Mart 2007, 21:46
Çok saol omersun,senin de ustanın da ellerine sağlık.. Başka koymana gerek yok alıyorum ben bu sissy bardan,verelim hemen siparişi :) Çok ciddiyim,özel mesaj atıyorum hemen şimdi sana..