Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
SaLu_JaCBo
22 Mart 2007, 00:45
işte denizlide sis lambalari we fara kaşda yok birinden buldum 30euro dedi almadim senin çantalardan alirim bn bulursan tanpend birinde gördüm gene forumdan ama bulursan ikimiz alalim ben boyasinda oynama yapmak istemem bn sis lambalarini net üzerinden aldim geçen sene 26.00ytl
Sislambasını bu hafta veya haftaya alcam.Benim aradım tankped buu ...:)
http://img111.imageshack.us/img111/2231/tankpedcg0zh1.jpg
C.C STYLE
22 Mart 2007, 00:51
aynen işte bnm gördüm dediğimde bu ama bu zaten kesin istanbuldan alan adam aramizda değilmi motorun sahibi waal bi bulsanda kimiz alsak tam bizimkiler için bidee hepsini bir çıkartiriz aradan
SaLu_JaCBo
22 Mart 2007, 01:01
aynen işte bnm gördüm dediğimde bu ama bu zaten kesin istanbuldan alan adam aramizda değilmi motorun sahibi waal bi bulsanda kimiz alsak tam bizimkiler için bidee hepsini bir çıkartiriz aradan
Bu motorun sahibini buldum mail attım Haber gelirse alrız Ozman.
Hayırdır sen motorumu satıyorsun koymuşsun motoru :)
balayyusuf
22 Mart 2007, 01:18
C.C.style motorunu çok begendim kazasız belasız sürüşler dilerim ayaklıklardaki püskülleri nereden buldun merak ettim enteresan olmuş ayrıca bu arada bende Nazilliliyim'dir hemşehriyiz yani.:cat: :queen: :queen:
http://img255.imageshack.us/my.php?image=foto176dh7.jpg
ben sosis çantayı motorun arkasına taktım nasıl olmuş sizce arkadaşlar
kabuto
22 Mart 2007, 01:31
ya bizim motorlarin yan ayaklari cok sakat bunlari nasil iylestirebiliriz
SaLu_JaCBo
22 Mart 2007, 01:38
ya bizim motorlarin yan ayaklari cok sakat bunlari nasil iylestirebiliriz
Yan ayaklığa fazla güvenme motordan indiğinde kesin alttaki ayaklığını Kaldır Hele yokuş aşşağı yan ayaklığa bırakma kesin kapaklanır yere :)
C.C.style motorunu çok begendim kazasız belasız sürüşler dilerim ayaklıklardaki püskülleri nereden buldun merak ettim enteresan olmuş ayrıca bu arada bende Nazilliliyim'dir hemşehriyiz yani.:cat: :queen: :queen:
http://img255.imageshack.us/my.php?image=foto176dh7.jpg
ben sosis çantayı motorun arkasına taktım nasıl olmuş sizce arkadaşlar
Güzel olmuş yusuf hocam :) koltukları değiştirmeyi düşünüyormusun bide fuara Gün belirleyelim hep berabere gidelim ....
balayyusuf
22 Mart 2007, 01:41
salu gidelim valla önümüzdeki hafta içi haberleşiriz yaparız bişeyler iyi olur bu arada açıklamalar için çok sağol direk resim koyamadım ama linkini koymayı başardım en azından çok sağolasın
kimyacı_23
22 Mart 2007, 01:47
merhaba arkadaşlar bu da benim motorum. yarın hava güzel olursa yeni resmini ekleyecem.rüzgarınız bol olsun
http://img113.imageshack.us/img113/7372/dsc00542ch0.jpg
tanzimo
22 Mart 2007, 02:21
balayyusuf benimde sosis çanta arkada. Güzel gözüküyor ve erişimi daha kolay oluyor. Bendeki Sisi bar "smoke head". Arkaya uzantı yapan kısmına taktım gayet şık oldu. fotoğrafını buraya koyarım sonra.
kabuto sen yan ayaklarla ugrasma bosver. al bi tane vitesi otomatik. hem virajlara da yatarak girersin :) Yan ayakların işi 10 dk sürmez. Ben menderes ustada yaptırmıştım. Cüzi bi meblağa manuel açılır-kapanır hale getiriliyor. Şuan çok memnunum. Sakatlığı da engellemiş olursun.
Fuara birgün belirleyip tüm sl ler beraber gidilebilir gerçekten. Pazar günü bir yerde toplanılsın. Motorlar yıkanmış, tekerleklere arap sabunu sürülmüş :) fiyakalı..
SaLu_JaCBo
22 Mart 2007, 03:53
balayyusuf benimde sosis çanta arkada. Güzel gözüküyor ve erişimi daha kolay oluyor. Bendeki Sisi bar "smoke head". Arkaya uzantı yapan kısmına taktım gayet şık oldu. fotoğrafını buraya koyarım sonra.
kabuto sen yan ayaklarla ugrasma bosver. al bi tane vitesi otomatik. hem virajlara da yatarak girersin :) Yan ayakların işi 10 dk sürmez. Ben menderes ustada yaptırmıştım. Cüzi bi meblağa manuel açılır-kapanır hale getiriliyor. Şuan çok memnunum. Sakatlığı da engellemiş olursun.
Fuara birgün belirleyip tüm sl ler beraber gidilebilir gerçekten. Pazar günü bir yerde toplanılsın. Motorlar yıkanmış, tekerleklere arap sabunu sürülmüş :) fiyakalı..
Vallah çok iyi olr havalar düzeldikçe haftasonları Buluşalım.Menderes abiyle zafer abide gelcekler Ekibi kurar gezilere başlarız.
cobalt
22 Mart 2007, 11:23
tanzimo dostum o arapsabunu tarzı seylerı lastiklerinden uzak tut kuruyunca catlatıyor benden soylemesi :)
C.C STYLE
22 Mart 2007, 11:33
Bu motorun sahibini buldum mail attım Haber gelirse alrız Ozman.
Hayırdır sen motorumu satıyorsun koymuşsun motoru :)
wala bak kardeşim haber gelirse alalim motoru saticağimdan koymadim ama öle bi yoklim dedim piyasayi olmadi satarim 250cclik alirim değişiklik olur ama bizim motorlar gerçekden güsel
bi arkdaşda ayakliklaredaki püskülleri sormuş deri parçasi alip onlari kendim yapdim amerikadaki bi harleyde görmüştüm bizim ayakliklar 51cm çapinda ona göre kesin altan uzunlununda 10 cm tutun sonra yapiştirin yapmak isteeyenler bukadar basit
sosise gelince bende arkada kulaniodum ama eğer çamurluğunuza değiyorsa boyada bozma yapiyor hareket ettikce sürtünmesinden haynaklaniyor sanirim ben o yüzdden tekrar öne taktim
GeCe__
22 Mart 2007, 11:57
slm beyler. sülo iyi yapmısın resım olayını ama uzun yoldan anlatmısın bıraz:) neyse saol genede.
C.C.STYLE kardes ben tank bed arastırması yapmadım,kusura bakma msnde yazısamadık must. fln gelmıstı.
zatoichi
22 Mart 2007, 14:37
arkadaşlar bu bilgileri sissy bar, far, modifiye vb. yapan yerler, maaliyetleri kullanım tecrübelerini derli toplu bir başlıkta toplayabilirsek çok güzel olur, başlığın içeriği çok büyük
SaLu_JaCBo
22 Mart 2007, 14:46
arkadaşlar bu bilgileri sissy bar, far, modifiye vb. yapan yerler, maaliyetleri kullanım tecrübelerini derli toplu bir başlıkta toplayabilirsek çok güzel olur, başlığın içeriği çok büyük
Arkadaşlar Bütün gerekli Malzemeleri; SisLambası,AynaLar,Koltuklar,SisBar,Debriaj ve Fren Balatası,Akü, Gibi Gerekli Malzemeleri İbrahim ( Gece Nickli ) Arkadaşımızdan temin edebilirsiniz.
wala bak kardeşim haber gelirse alalim motoru saticağimdan koymadim ama öle bi yoklim dedim piyasayi olmadi satarim 250cclik alirim değişiklik olur ama bizim motorlar gerçekden güsel
ihşallah Cevap gelirse fiyatıda uygun geçmiş yazılarını Okudum 25 ytl demiş.Ama uzun süredir Siteye girmiyor kendisi Girerse hemen atlıycam zaten :)
GeCe__
22 Mart 2007, 14:49
:queen: :queen: :queen: :queen:
tanzimo
22 Mart 2007, 15:10
tanzimo dostum o arapsabunu tarzı seylerı lastiklerinden uzak tut kuruyunca catlatıyor benden soylemesi :)
normalde benim de sürdüğüm yok. Hani fuar organizasyonu çerçevesinde anlık bir çalışma olarak şeyetmiştim.. Zaten sürsem de kendi sabunumu sürerim. Arabın sabununu napiim :bounce:
Boğaçhan
22 Mart 2007, 18:50
Arkadaşlar, siteye koyduğunuz resimlere bakıyorum; herkeste sissy bar ve sis lambası mevcut. Kimyacı ve C.C Style'in kullandığı Bar'lar ilgimi çekti. Sorum şu ki? Nerden ve kaça aldınınız veya yaptırdınız.
İkinci bir husus: Sis lambalarını monte edebilmek için, hazır bir monte ayaklığımı kullandınız.
vıceroy
22 Mart 2007, 20:42
Arkadaşlar adana mt deki kardeşimizin kazası felaket olmuş. Trafikte hızlı olmanın alemi hiç yok, motorla gezmek acı değil keyif versin. 80 km hızlada her istediğimiz yere tek parça varabiliriz diyorum. :pale:
tanzimo
22 Mart 2007, 21:58
:pale: gerçekten dikkat etmek lazım. rahmetli enişte derdi hep altından rüzgar geçen hiç bir şeye güvenme...
vıceroy
22 Mart 2007, 22:12
kabuto senden ses çıkmıyor,anladığım kadarıyla acemilik yavaş yavaş geçti :)
C.C STYLE
22 Mart 2007, 22:45
bnm fazla bi eksim kalmadi sis lambalari için aparat olarak dikdörtgen bi demir parcasini yanlardan tuturdum bnm pratik çözümlerimden bişi elektrikçiyede ayri bi düğme taktirdim sis barim kendi çizimim 60 yrlye yaptirmiştim sonradan kanuni tigerin kinii yaptirisaydim dedim bu yaza değiştiricemm işte yan çantalarim bide koltumu yaptirdim mi tamam tan pandimiz adi yanliş oldu sanirim oda oldumu tam olucak yazilari fln sökünce daha bi güsel oldu zaten wala motorumuzun kıymetini bilelim arkadaşlarr
kabuto
22 Mart 2007, 22:52
viceroy . acemilik devam ediyoda motora alisiyorum yavas yavas su siralar zincir gevsekliginden baska problemim yok.
bide yan ayak cok sakat onu halledicem icinde bi zimbirti warmis motoru aldigim yerle konustum servise gidince halledicekler.
sisi bar almakistiyorum ama ock param yok 50 mln falan gomebilirim ancak nerden guzel bsiey bulurum onu bilen warsa super olcak
C.C STYLE
22 Mart 2007, 23:09
SaLu_JaCBo sen hani koydun tank bed resmini forumun kaçinci sayfasindan aldin adama bnde bir mail atim iki elden ilgilenelim sende bnm çantalari unutma bak buldun gibi alicam :) gece sabaha bende çikmak zorunda kaldim ztn msnden bide bu dişli muhabetini sorucam değiştirmesinin masrafi nedir bnm motor 100km yapio ama dewirleri çok hizli ilerlio o mesafe fln artiomuş ondan onuda aradan çikarticam bizim motorlarin gidonu değiştiren yokmu hiç şu jinlunlar yada bizim motorun 250ccliklerinki daha bi güsel
arkadaşlar kuru tip akü mü? bakım gerektiren akü mü? hangisini tavsiye edersiniz?
SaLu_JaCBo
22 Mart 2007, 23:40
SaLu_JaCBo sen hani koydun tank bed resmini forumun kaçinci sayfasindan aldin adama bnde bir mail atim iki elden ilgilenelim sende bnm çantalari unutma bak buldun gibi alicam :) gece sabaha bende çikmak zorunda kaldim ztn msnden bide bu dişli muhabetini sorucam değiştirmesinin masrafi nedir bnm motor 100km yapio ama dewirleri çok hizli ilerlio o mesafe fln artiomuş ondan onuda aradan çikarticam bizim motorlarin gidonu değiştiren yokmu hiç şu jinlunlar yada bizim motorun 250ccliklerinki daha bi güsel
Kardeşim sayfa 134 falandı heralde bir bak o sıralara.Çantan aklımda sen bana bir fiyat ver ben O fiyata kadar bakim.
cobalt
23 Mart 2007, 01:52
arkadaşlar kuru tip akü mü? bakım gerektiren akü mü? hangisini tavsiye edersiniz?
sioux ben kuru (bakımsız 9amper 12 volt) aku taktım gayet ıyı tavsıye ederım hakan abi (jameika34) yardımcı olur sana temin etmende
bonzai
23 Mart 2007, 01:53
Arkadaslar su fuar isi gercekten hos olur:bounce: , eger zamanlar uyarsa bende katilmaya calisirim...
Su sisi bar konusunde bende C.C STYLE arkadasimizinkine benzer bisey ariyorum, soyle uygun yollu bisey bulabilsem...:)
GeCe_ su senin koltuklar iyice kafama yatmaya basladi gibi, bi ara seni rahatsiz edecegim galiba...
Sis lambasini onceden pek dusunmuyordum ama C.C STYLEin cihazda cok hos durdugunu farkettim...
Gelin gorunki hepsi bir and olmayacak gibi:pale:
ISTE BUDA BENIM KARAKACAN:bounce:
http://img61.imageshack.us/img61/2971/1007023rb7.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/7158/1007024fi5.jpg
bonzai
23 Mart 2007, 02:11
Ya arkadaslar simdi resmi koyunca aklima geldi, normalde motorun sol ust tarafında yuvarlak kapak gibi bisey var ama bende artik o yok :cherry:
Bi ara benim o parca herhalde titresimden bağlantı noktasından kopup dustu, bunu nereden bulabilirim bi fikri olan varmı?
bonzai
23 Mart 2007, 02:13
Ya arkadaslar simdi resmi koyunca aklima geldi, normalde motorun sol ust tarafında yuvarlak kapak gibi bisey var ama bende artik o yok :cherry:
Bi ara benim o parca herhalde titresimden bağlantı noktasından kopup dustu, bunu nereden bulabilirim bi fikri olan varmı?
kimyacı_23
23 Mart 2007, 02:52
Arkadaşlar, siteye koyduğunuz resimlere bakıyorum; herkeste sissy bar ve sis lambası mevcut. Kimyacı ve C.C Style'in kullandığı Bar'lar ilgimi çekti. Sorum şu ki? Nerden ve kaça aldınınız veya yaptırdınız.
İkinci bir husus: Sis lambalarını monte edebilmek için, hazır bir monte ayaklığımı kullandınız.
sissybarı eminonunde motomax bayisinden aldım.sis lambalarına gelince cogu yerde bulabilirsin ama takması biraz ugraştırıyo. be çatala monte ettim. elazığda mustafa usta var gercekten cok güzel yaptı duz bi demiri kelepçe haline getirdi ve boyadık tamamen orjinal gibi oldu yani usta halleder:cat:
kabuto
23 Mart 2007, 02:57
bu arada bizim yan kapaklardaki keeway yazilari harbi etiket yapistirma ya bezle ordaki camuru silerken e harfi elimde kaldi vallaha
snrtrt
23 Mart 2007, 10:29
bonzai hocam. senin dediğin kapak anladığım kadarıyla motorun sağ tarafında duran rölanti ayarını yaptığımı yeri kapatan kapak diye tahmin ediyorum ki eğer o ise bende 2 kere çıktı öyle duruyor onun pek bi fonksiyonu yok at çatana dursun :=)
tanzimo
23 Mart 2007, 12:05
Birisi rölanti kapağı mı dedi? ... :mrgreen:
Tam fuar günü o kadar yagmur çamur yol gitti bir şey olmadı. Tam park edeceğim, bi ses geldi "tong" diye. Bir baktım rölanti kapağı yerde. Rölanti çok hafif düşüktü zaten. isabet oldu. Çok az yükselttim bende. Kapak çantada. Bi problem olmaz.
madmagic
23 Mart 2007, 12:11
Selam uzun zamandır uzaktım arkadaslar bir ricam olucak benim arkada oturanın sağ ayağını koyduğu ayaklık düştü taa yazın bulamıyorum kafayı yicem hiçbiyerde yok bana onu gönderen bir motor sever dilesin benden ne dilerse antalyadayım bu arada 250 lilik bişiler almak için satmaya karar verdim kıyamıyorum ama 150 yetmez oldu motorumla alanyadana datçaya kadar gittim arkadaslar 350 km non stop gittim inannılmaz dayanıklı motorunda ufacık sorun yok yazın gezdim kışın duruyo kapalı antalya tarafında almak isteyen olursa anlaşırız sisy barı falan var bi de çantaların içine saç döşettim sarkma ihtimali kalmadı yırtılma ihtimali de 2000 ytl düşünüyorum almak isteyenler haber etsin mugla antalya ve sınır illere teslim edebilirim saygılar
kabuto
23 Mart 2007, 14:31
madmagic abi motosikletin tiger heralde yanlis topigemi yazdin naaptin acaba
cobalt
23 Mart 2007, 14:50
o kapağı boşverin yok illaki takıcam yerine derseniz kullanacağınız levhayı bukerken ısıtıp bükün yoksa aynısı yine olur
snrtrt
23 Mart 2007, 14:56
bencede çantada dursun ben 2. kere düşünce bi daha gerek olmadığına kanaat getirdim..
asıl sorun çok dandik yada çocuk oyuncağı gibi yapılmış grenaj süsü verilmiş
2 kere kırıldılar.. yapıştırdım ama kırık olduğu belli bende..
çok kötü elimde kalıyor sürekli
selam arkadaşlar temmuz 2006 dan bu yana kullanıyorum keewayi baya bi dökuldu orjinal parçaları pahalı geliyo bana artı ışık yetersiz forumu baştan sona kadar okuyum dedim çok uzun fuar vesilesiyle tanışalım derim siz ne dersiniz??
bonzai
23 Mart 2007, 16:16
Evet snrtrt aynen dedigin gibi rolanti kapagı, gercekten bir işlevi yok herhaldeki onsuz kullandığımdan beri bir problemim olmadı. :)
tanzimo hocam sen yine sanslıymışsın o tong sesini duymuşsun benim problemim o sesi duyamamış olmaktı, motordan indiğimde bi baktımki kapak yok :mrgreen: , haliyle çantadada taşıyamıyorum :mrgreen:
Ama orayı gördükçe canım sıkılıyor, ben o kapağı nereden temin ederim diye merak ediyorum.
Neyse dediğiniz gibi önemli bişey değil zaten olmasada olur...
SaLu_JaCBo
23 Mart 2007, 17:47
selam arkadaşlar temmuz 2006 dan bu yana kullanıyorum keewayi baya bi dökuldu orjinal parçaları pahalı geliyo bana artı ışık yetersiz forumu baştan sona kadar okuyum dedim çok uzun fuar vesilesiyle tanışalım derim siz ne dersiniz??
Hoş Geldin swort ;
İhşallah fuara bir ekip kurularak gidicez ve bu geziyle birlikte tanışmış olcaz...
29-01 nisan arası fuar, davetiye isteyenler haber versin arkdaşlar...
Boğaçhan
23 Mart 2007, 17:48
sissybarı eminonunde motomax bayisinden aldım.sis lambalarına gelince cogu yerde bulabilirsin ama takması biraz ugraştırıyo. be çatala monte ettim. elazığda mustafa usta var gercekten cok güzel yaptı duz bi demiri kelepçe haline getirdi ve boyadık tamamen orjinal gibi oldu yani usta halleder:cat:
Kimyacı_23 verdiğin bilgiler için çok sağol. bu arada sissy bar'ın fiyatı nedir?:rendeer:
Aynı konuda cevap yazan C.C STYLE kardeşimede teşekkür ederim.:rendeer:
Hoş Geldin swort ;
İhşallah fuara bir ekip kurularak gidicez ve bu geziyle birlikte tanışmış olcaz...
29-01 nisan arası fuar, davetiye isteyenler haber versin arkdaşlar...
inşallah ilk defa keeway olarak bir organizasyona katılcam. davetiye olarak üç kişi katılcaz lakin davetiye olayını henuz çözemedik. kadıköydesin sanırım bende kadıköydeyim uyarsa görüşelim yarın derim. saat 15:00 da işten çıkıyorum tanışmış oluruz.
SaLu_JaCBo
23 Mart 2007, 19:24
inşallah ilk defa keeway olarak bir organizasyona katılcam. davetiye olarak üç kişi katılcaz lakin davetiye olayını henuz çözemedik. kadıköydesin sanırım bende kadıköydeyim uyarsa görüşelim yarın derim. saat 15:00 da işten çıkıyorum tanışmış oluruz.
Evet kadiköydeydim müsait olrsam görüşelim.davetiye oalyına gelirsek göztepe nbc Motordan temin edebilirsiniz.Çoğumuz Çalıştığımız İçin Pazar GünüNe fuar için Haberleşelim.Sl ciler olarak şimdiden buluşup yaza da hazırlık yapalım arkdaşlar...
Arkadaşlar SisBar arayanlara yardım amaçlı olrak araştırdım. Kendi motorumda Mevcuttur.Resimde ekliyorum İlgilenenlere Yardımcı olrum.Bayi Fiyatı şuan 150 Ytl.Alcaklara 125 YTL....
http://img339.imageshack.us/img339/5992/sdfvd3.jpg
GeCe__
23 Mart 2007, 20:38
sülo olm ben 30 ytl mı ne almıstım ahada aynısı sadece arkası yok, o fıyat ne öle :mrgreen:
SaLu_JaCBo
23 Mart 2007, 20:43
sülo olm ben 30 ytl mı ne almıstım ahada aynısı sadece arkası yok, o fıyat ne öle :mrgreen:
:) 30 milyon verim benmki eskidi değiştir onu beaa kanka :)
vıceroy
23 Mart 2007, 21:14
müdür nasılsın? :bounce: :cherry:
Sislambasını bu hafta veya haftaya alcam.Benim aradım tankped buu ...:)
http://img111.imageshack.us/img111/2231/tankpedcg0zh1.jpg
SLM ARKADAŞLAR salu arkadaşım bu tank pad hakkında bir gelişme varmı bulabildinizmi eğer bulursananız rica etsem bir tanede ben istiyorum
SaLu_JaCBo
23 Mart 2007, 23:01
SLM ARKADAŞLAR salu arkadaşım bu tank pad hakkında bir gelişme varmı bulabildinizmi eğer bulursananız rica etsem bir tanede ben istiyorum
onu yaptıran kişiye mail attım ama daha cevap gelmedi.Üsküdarda bir motorcudan almış müsait olduğumda üsküdardaki motorcuları gezip aryıcam.bulduğum zman zaten yayınların burdan.Çok güzel duruyor motorda...
ilgin için teşekkürler evet bencede motorda çok güzel duruyor birde arkadaşlar buraya nasıl resim ekleyebiliyoruz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO