PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya - Servis -

swalbard
04 Nisan 2007, 17:56
Selam arkadaslar.
gecen arkadasla kaza yaptik motorla.yere 30 cm cukur acmislar girdik cikamadik... tobe tobe kufur istiorlar ama iste olmaz burda
uzun lafin kisasi motor cin mali scooter yan yatti kaza sonunda yan grenajla farin etrafindaki parca catladi ve kirildi.orjnalini nasil bulacagim.motorun markasi profilo.okadar aradim bulamadim.olmadi macunla o kirilan yerleri birlestirsek de boyasak olurmu ? acayip canim skildi arkadsa bi yardim edelim...

motosiklet profilo.bugun gittim sanayiye sorduk alt yan ve ic taraftaki plastik 2 parca icin 150 ytl istedi adam.! saka gibiydi...yaptirmadim yardim edebilecek varmi? :silent:

swalbard
05 Nisan 2007, 23:11
guncel ... ........................................

sonix
05 Nisan 2007, 23:38
çin malı scooterlar birbirine benzer.Mondial,çelik,ramzey vs. gibi çin malı motosikletlerin servislerini git çözümünü bulabilirsin.

tororosso
05 Nisan 2007, 23:54
evet arkadaşım sanayıde cın malı motor parcasoı satan yerlerde bır eraştır derim

swalbard
06 Nisan 2007, 18:30
tesekkurler torosso.tanidik bi yer bilen varmi ? profilo ?

tubis
06 Nisan 2007, 18:34
Sananiye git, yardım edecek adam çokkkkkkk.

aythakan
06 Nisan 2007, 19:11
Profilo mağzasından motor almış olabilirsin ama o motorun markasının profilo olduğunu göstermez. Eminmisin markasının profilo olduğundan.

Erfer
06 Nisan 2007, 19:48
::plus1:: ::plus1:: ::plus1::
çin malı scooterlar birbirine benzer.Mondial,çelik,ramzey vs. gibi çin malı motosikletlerin servislerini git çözümünü bulabilirsin.

swalbard
06 Nisan 2007, 22:02
Profilo mağzasından motor almış olabilirsin ama o motorun markasının profilo olduğunu göstermez. Eminmisin markasının profilo olduğundan.

motor benim deil zaten yaw. motorda profilo yaziyor anlamadim gitti. stronger 125 yazior bide.

swalbard
07 Nisan 2007, 23:49
G
U
N
C
E
L

.
.
.
.