Orijinalini görmek için tıklayınız : yamaha ybr125mi kanuni seyhan 150c mi
kemerlim
02 Nisan 2007, 18:02
motor alcam ve kararveremedim arkadaşlar sizce hangisini alayım karar veremiyorum sizce bide lütfen kullanan ların kararını alabilirmiyim
arifa_07
02 Nisan 2007, 18:36
kardeşim söylenecek çok şey var ama ben net söylüyorum kesinlikle ybr....:cat:
iskenderunlu
02 Nisan 2007, 18:47
hocam ikisini de kullandım . şu anda arkadaşımın ybr si kapının önünde hatta.. akşam 18.00 da seyhan 150c gelecek
sana şu kadarını söyliim cocuk temiz kullanmasına ragmen seyhan dökülüyo ayrıca hepsi yüksk devirde manyak bişekilde titriyor..
ybr kesinlikle titreme yok. manyak bi motor. ikinci eli de mükemmel
ben kesinlikle ybr :cat: derim
ve yine ayrıca ybr daha az yakıyo
yamaha ybr1 lt 40-45km
seyhan 150c 1lt ile 30-38km
ayrıca ybr [COLOR="Red"]yamaha hocam
By Mükemmel
02 Nisan 2007, 19:15
Tabiki tartışmasız ybr, üstelik tasarımı daha iyi :cat:
bymurat07
02 Nisan 2007, 20:08
sadece ybr...only ybr..liendlich ybr
fragrance_chaplin
02 Nisan 2007, 20:31
İkisini de kullanmadım ama tabiki YBR!:cat:
Cevap çok basit:wiinkk:
yilmazelektrik
02 Nisan 2007, 21:27
ybr mi sattım pişman oldum şimdi bir kanuni seyhan 150 c sahibiyim hayatımın hatasını yaptım diyebilirim motor kendi kendine dökülüyor artık gerisini siz getirin.
eroldayı
02 Nisan 2007, 21:36
ybr topikine bak gerekli cevap orda tartışmasız ybr
Ö.Z.€.R
02 Nisan 2007, 21:54
motor alcam ve kararveremedim arkadaşlar sizce hangisini alayım karar veremiyorum sizce bide lütfen kullanan ların kararını alabilirmiyim
Böyle bir soru sorduğuna göre sanırım motosiklet ile yeni tanışıyorsun, tartışmasız YBR al derim.Yoksa yazık olur parana.Bilmem anlatabildimmi??? :)
sonix
02 Nisan 2007, 22:40
Kanuni seyhan nasıldır bilmiyorum ama şu geçekki ybr çok sağlam bir motor.Şu anda 9000 km deyim motor kısmında hiç bir arıza çıkmadı.
Yedek parçaları bol ve çok ucuz.Örnek verecek olursak, sinyal takımı çifti 10 ytl,arka çamurluk 25 ytl civarı
speedfight48
03 Nisan 2007, 21:34
tabı ybr tartısmam ama
kanunı ybrden sonra en ıyı motor
yılmaz elektırık sen motor ne bılmıon
dokuluomus
geccen onu sen 150 wuruor
150cc motor dıslı degıstırsem demekkı
160ı bulcam
arkadaşlar
seyhan 150 de az yakıor
1 lt benzın 40km yakıorr.
ybr 1lt ıle 44 km 4 km var arada
bıde 1500cc yamaha 125
neyse motor kullanın
syhanda guzel
ama ybrden sonra en saglam seyhan 150c
dır.tourınglerde. yamaha da cın malı vede pahalı :queen:
yilmazelektrik
03 Nisan 2007, 21:49
bu motor bende var seyhn 150 c 12 yasından itibaren motor kullanıyorum 1 103,2 peugeot panter,1 jawa 350,4 mz değişik cc lerde,2 rx 115,1 titan honda,1 yamaha ybr 125 ve son olarakta kanuni 150 c aldım ve bin pişman oldum motoru sadece turk markası diye aldım sonradan çin malı olduğunu duyduğumda iş işten geçmişti motorum hala standart hiç değişiklik yapmadım 100 zor yapıyor tabi 100 de iken titreşim sizi baya masaj yaptırıyor ayrıca karma yakıt 30-35 arası yakıyor ama ybr 40-45 gidiyordu speedfight48
demişki yamaha çin malı ve pahalı karşılaştır ne kadara mal oluyor ayrıca kanuni uzay malımı en adi çin malı o.şimdi ''kemerlim''kardeşim illa ben kanuni alıcam diyorsan hayırlı olsun .
speedfight48
04 Nisan 2007, 00:37
abıcım olurmu ya bende motor kullanıom yıllardır tamam tıtremeye subab ayarı cektır gecıor..
ben kullnıom
motor 150 vuruor abıcım sansızzsın belkıde sen
ya
yamahaya lafım yok dıom sana ama kanunı 150c yabana atılmıcak motor ne 100u ya sende
mz kullandıysan sen
bu motoru cozerdın
neyse sansın yok belkıde
olemı
ben yamahaya o kadar para veremem
arbamı alıoz sende
asome_67
04 Nisan 2007, 14:32
speed fıght amma sallamıssın ya bırak subap ayarını ıstedıgın seyı yaptır butun cınlıler zıngır zıngır tıtrer bı gusel uyusursun. ayrıca ybr den sonra kanunı gelır demıssın ama yuh dıyesım gelıyor sana kanunıde alınacak tek motor bobcattır nıye oldugunu bılmıyosan sen sadece fıyatına bak yeter ki oda scooter sınıfında oldugu ıcın alınacak motoru yok gıbı bısey. ybr, cbf 150, kymco ck 125 sıralama bu sekılde dır ve kanunı bu ısımdekı motorların ıcıne asla gıremez. mılletı kandırmayın sonra gıdıp dandık motorları alıyolar super super dıyosunuz adam dıyokı abı kolum uyustu tıtremekten dıyo yapmayın etmeyın. malınız neyse onun kalıtesını yansıtın. kotu malı ıyı demeyın. kanunıye tek kurus harcanmaz sokaga at daha ıyı.
csaltuk
04 Nisan 2007, 15:51
arkadaşım herkesin bir bildiği varki ybr diyor. sen ybr al.
garacava
04 Nisan 2007, 16:27
YBR ile sabredebilirsen, zamanında benim yaptığım gibi yaklaşık 2 gün içerisinde Alanya-Antalya-Isparta-Afyon-Kütahya-Eskişehir-Ankara-Konya-Manavgat-Alanya arası toplam 1540 Km yol yaparsın ve yolda kalmazsın.
Tek sorunun Konya Ovası'nda sıcağın başına geçecek derecede seni etkilemesi ve gözlerinin altının güneş yanığı ve sıcaktan sürekli inen arka lastik havası olur.Ben de olduğu gibi akşam olsa da yol soğusa der durursun.
YBR ile bu yolculuğu yaparken vay anasını 125'lik makineye bak tık demeden hala gidiyor diye de şaşar durursun.
Ayrıca şehir içinde de ışıklarda YBR'ler boyuna gazlayıp seni ekerken benim 150'lik Seyhan'ım niye gitmiyor diye söver durursun.
Seyhan'ı tercih edersen masaj ihtiyacını ücretsiz kendisine yaptırabilirsin.
YBR'yi tercih edersen yakıt ekonomisinin,rahatın ve şehir içinde pratikliğin,zamanın varsa şehir dışında bile kullanmanın zevkine varırsın.
En önemlisi,Seyhan'da titreşim ve diğer sorunlarla boğuşurken,YBR'yi tercih edersen daha üst sınıf makineler için çok iyi bir tecrübe edinirsin ve pişersin.
gcc_ondr
04 Nisan 2007, 17:11
ikisinide kullandım ve şu an ybr sahibiyim ve şunu söyleyebilirim tek kelimeyle mükemmel bir motor 9000 km dayandım lakin daha tık demedi, bakım harici servise hiç gitmedim herhangi bir problem dolayısı ile, ayrıca yakıtta gerçekten çok iyi, işlevselliğide cabası, her yola rahatlıla gelir gitmem demez ama seyhanda gerçekten tireşim olayı çok fazla ve yakıt belki abartı değil ama ybr den fazla, tercih senin, bu kadar söylenen şeylerden sonra, doğru kararı verirsin artık herkese sevgiler...
~~immigrant~~
04 Nisan 2007, 17:20
y b r yirmibeş karakter+1 karakter
marwel114
04 Nisan 2007, 17:24
abiii ben daha ne diyeyim ki...
bak bişey demiyorum anladın sen onu:queen: :queen: :queen:
speedfight48
04 Nisan 2007, 22:27
bırı bobcat dıor kanunı kardesım bak scooteree zaten almam ben ne dıom kanunı 150 c
150 vuruor
ybrden az fazla yakıor oda cc 150lık
akıllıo l subab ayarlattır tıtremez tabı ybr gıbı olmaz
tırer az
akılı olun ya
ybr kac para kanunı kac para gıt araba al
hacı murat o zamn ybr parasına
sankı su sogutmalı motor gıbı konusuolar
kanunın grangını bulursun ama ybr cook para akıllı konusun bazı sahıslar
seyhanda tıpte var
hem
cıft eksos ses baska
genede sen bılın kardeısm
ben bıse demıom motordan anlamıan busuru adam war zaten
yilmazelektrik
04 Nisan 2007, 22:36
biz araba alacak olsak burda işimiz olmaz ama motora bineceksekte adam akıllı motora bineriz.motorumu bugun sattım yeni 250 ybr şiparişi verdim piyasaya çıkacak ilk seriden sahip olucam ha motoru sor 2000 lira etti.3200 almıştım plaka ruhsat hariç. şimdi sen olsan bu kadar zarar edeceğin bir teneke parçasına para verirmisin.
Empire
04 Nisan 2007, 22:47
abi sen boş ver kanuniyi ybr senin için süper bir seçim olur ala pişman olmazsın:)
kemerlim
04 Nisan 2007, 23:02
yılmaz elektrik abi ben veririm motora zevk icin biniyorum yolda kaldımmı sürekli arza cıkardımı ben oo motoru ne yapayım
Böyle bir soru sorduğuna göre sanırım motosiklet ile yeni tanışıyorsun, tartışmasız YBR al derim.Yoksa yazık olur parana.Bilmem anlatabildimmi??? :)
abi ben 4seneden beri motorlarlayım ama sıfır ını ilk defa alıcam onun icin sordum kanuni yerli türkler kazan sın dedim ama ybr bencede daha iyi yarın ybr nin siparisini vercem
yilmazelektrik
04 Nisan 2007, 23:07
ha şöyle kemerlim illa sana ybr al demiyorum şöyle ikinci el bi titan yada uygun ikinci el ybr ler var kymco falanda iyi olan arkadaşlardan daha şikayet duymadım anlayacağın piyasada alacağın motorum şikayeti duyulmayacak ama kanununicin şikayetleri diz boyu sonra biz kanuniden düzgün bir servis hizmeti alamadık.ayrıca motora çoğumuz zevk amacıyla biniyoruz ve zevke harcanan paranın hesabı olmaz!
kemerlim
04 Nisan 2007, 23:11
burada bana cvp atan herkese cok teşekkür ederim ybr ama yerli sermayeyide gecmemek lazım hepinize teşekkürler
yilmazelektrik
04 Nisan 2007, 23:21
sana katılıyorum yerli malı tüketme taraftarıyım ama senin hayatın söz konusu ise iyi düşünmen lazım sonuçta iki teker üztündesin sana ufak bir örnek vereyim benim kanuni 150 seyhan ın ön direksiyon bilyaları kırıldı bisiklet bilyası benzeri bilyalardan takmışlar az daha kötü bi kaza ile gidiyordum allahtan koruyucu elbiseler ve kask vardı ondan itibaren ve sonrasından gelen bir sürü kronik arızada baş göstermeye başladı ve biriebir benzeri çin mallarına baktım yetkili firmaya sordum çin malı olduğunu duyunca iş işten geçmişti. ama sen kafanı yorma illa yerli malı diyorsan alacağın motorun kdv si ötv si devlete kalıyor yani milli sermayeye.
asome_67
05 Nisan 2007, 01:37
kanunı nın sahıbını tanıyormusunuz adam zaten deli gibi zengın bırakalım su turk kazansın olayını yaa turk kazanacak dıye canınızı tehlıkeye atıp yolda kalmaya degermı yaaa. kım hangı konuda en ıyısını yapıyorsa onu alacaksınız. araba soz konusu olunca herkes turklugunu unutuyorda motor soz konusu olunca nıye turke kalsın para dıye cırpınıyorsunuz. nıye alman arabalarına 40 mılyar verırken ıcınız acımıyorda ybr ye 3 mılyar verınce kendınızı devlet haini ılan edıyorsunuz azcık mantıkla hareket edelım. daha ıyısını yapamıyorsan en ıyıyi alkıslayacaksınız buda bi erdemdir.
heyferhatbey
05 Nisan 2007, 01:54
yaw ne biçim konu bu eLbetde YBR Çünkü Yamaha yawhuuu :mrgreen: :cat:
speedfight48
05 Nisan 2007, 02:01
ne alırs s a lsın
bak ybr 250 cıkmıs ondan alsın en ıyısı
bakın kardeler kanunıyı savunan yok ramzeyde turk ramzey cok adı yalanmı sımdı gene turklerde kanunı saglam valla ben 150cden memlunum
hayırlı olsun ybr alabılsem
onu alırım zaten bende
en ıyı secım ybr olmus..
kanunı seyhan ı ben kullanırım
abı benım motorum ıyı
yılmaz elektırık sen kotu motordu nasıl 2 ye sattın sole ybr nın 2. elı
2 zaten
yanııı
kırmayalım bırbırımızı
kemerlim
05 Nisan 2007, 22:21
kanuninin sahibi zengin diyonuz ama cinlilerle ortak buna ne dicen asoma_67 kardeş
BİSANCI_42
05 Nisan 2007, 22:45
Abi Tamam Ybr Nin Kalitsi Ve Sorunsuz Olmasi Tartişilmaz Ama Fiyat Abartili.................2.800 Veya Hadi Sikiştirsan 3000 Ytl Olsun Gitmiş 3.400-3.500 E Arabami Bu......!!!!!!
asome_67
06 Nisan 2007, 03:41
kemerlim ortaklığından bıze ne kardesım zengın mı deılmı hatıceye deıl netıceye bak osmaan arabayada bınmeyın yahu almayın alman japon fransız kore malı arabaları osaman herkes yuruyerek gezsın parayı dolmusculara verelım sermaye bızde kalsın. adam bı dunya para verıp araba alıyo ama pazar gunu cın yapımı motora bınıyo neymıs para kanunıde yanı bızde kalıyomus kendın dıyosun ortak dıye para sankı turkıyede kalıyomus gıbı yapmayın yaa. bısancı hala arabamı bu dıyosun yaaa 3 ytl ye hacı murattan baska arabamı kaldı yaaa motor konusuyoz arabamı bu yaw dıyosunuz. alma kardesım osaman yamaha 3.500 mılyara gıt 124 al dangur dungur gez. bızde zevk yapalım yamaha ya bınelım. adam hangı motoru alayım demıs motor mu yoksa 124 mü alayım dememıs ne carpıttınız konuyu yahu pes valla. kardes sen gıt kanunı al kanserli bir hasta nın olumunu gun ve gun ızler gıbı sende motorun dokulusunu ızle. hayırlı olsun.
Khutuck
06 Nisan 2007, 04:04
2500'e Kanuni alıp 1000ytl tamire vereceğime 3500e YBR alırım. Pek param yok, ama Kanuni almayı aklımdan geçirmedim. Bir yıldan uzun zamandır her gün bu forumdayım, YBR'den şikayet edeni de duymadım.
speedfight48
09 Nisan 2007, 01:49
ıyıkı turkıyeye motor cıktı 3yıl onceye 4 yıl onceye bakın 1 mzler vardı bız mobıllete bınıoduk bıonık peugeot
mobılyete bıle 130 yaptırıoduk bee.
bız turkuz varmı bızden otesı arkıdesler kırıcı olmıalım
tamam yamaha alacaklar yamaha alsın
kanunı bıncekler bınsın zevk meseklesı acıkcası ben sımdı
kanunımı verıpte ybr almam
parası cokk kardes
125cclik bır motora cok para
nese alan kemerlım bınsın.
ben kanunıye dewam
saygılar
:cherry:
ewren24
12 Nisan 2007, 23:30
slm ben bu siteye yeni üye oldum ve şunu anladım ki kanıni düşmanlığı var galiba tamam bende ybr-125 kaliteli diyorum ama bi marka bukadar yerin dibine sokulmaz bu fiyatlara bu kadar bilinçsiz okadar motor aldılarki kimse motordan anlamıyo rodaj ne bilmiyo motor sahibi oldu motora 3 kişi binenler çukurlara patır kütür girenler bakımını yaptırmayanlar motoru dışarda korumasız bırakanlar böle olunca ne olyo firmanın ismi çıkıyuo tabiki çin çon markalarda haklısınız ama böle isim yapmış markada heleki kanuni neymiş demek yanlış neyse yaa usta arkadaşların dediği gibi ybr al ve hep beraber japonları zengin edelim boşver
cafeci06
12 Nisan 2007, 23:42
abi ben scooter kullanıyorum ama kesinlikle ybr güzel motor. İsmi bile carizma. Kalite bence
speedfight48
14 Nisan 2007, 14:47
evren24 bı cok motosıklet bılmeyen adam burada
1 2.sı ıse
beyaz esyacı bıle motor satarsa
bu bole olur bılen bımeyen motor alır
kazalar cok
ve
yazık mıllte motor gerektınde kullanılan 1 aractır bır kere
var bende kanunı yanaha kotu demıom surdum gercekten cok ıyı
ama benım kanunıyı gecemıor.
hızda
varsa sorun problem
muglalıyım
asome_67
15 Nisan 2007, 04:08
speedfight şu konuyu anlamıyosun hersey son surat degıl gusel kardesım, gusel demıssın motosıkler bır aractır dıye madem ole ben nıye kanunıyı gecmeye calısayım bız ybr al derken sunu demek ıstıyoruz ybr al çünkü:
1- titreşim yok( 125 cc lık bır motora ve cevırdıgı devıre gore tıtresım yok )
2- cok dayanıklı
3- parcası bol ve honda gıbı uçuk degıl
4-az yakıyor
5- vb....
son olarakta gecen ay yolda mavi bir ybr ile karsılastım adam ybr ıle gazete dagıtıyormus neden arabayla dagıtmıyorsun sorusunu sormadım cunku adamın dedıgı seye sok oldum motorum 3 aylık 30000 km de dedı adam ve baktım gercektende 29000 kusurdu km si. abi naptın dedım yaaa bu motor 15 sanıyelıgıne bıle stop etmıyo dedı. sabahtan aksama kadar kendısı ve arkadasları dergı ve gazete tasıyorlarmıs hıc durmadan. gecelerıde sırkettekıler alıp herkes delı gıbı binıyormus. ben kac tane lastık degıstırdım sen bılıyomusun dedı adam. sordum bır kere bıle tık demedı esek gıbı bınıyoz dedı. ben baska bısey demıyorum arkadaslar motorlarınızın kıymetını bılın.
savtunemir_34
15 Nisan 2007, 22:36
selamlar
Adam gibi bakımını yaptırıp kullanınca bütün motorlar sorunsuz çalışıyor.
Ybr de Çin'de üretildi ister inanın ister inanmayın. Yamaha kaliteli motorlar üretiyor. Bazen Çinde bazen Brezilya'da. Siz bu saaten sonra orjinal japon üretimi motoru unutun.Ama arkadaşlar lütfen ezbere konuşmayın.
Sizin en kalitesiz dediğiniz bir Çin motorundan bile o kadar çok memnun insan varki. Bu insanların büyük bir çoğunluğu bu formlara yazı yazmıyor. Bunu sizce biliyorsunuz.Önemli olan yedek parçanın bol ve servisin sorunsuz olması. Tabi buda markanın arkasındaki şirketin gücüne bağlı bir şey.
Herkese ve her görüşe saygılar.
cumoni
18 Nisan 2007, 16:25
Bütün yazılanları okudum; Ybr 125 'i de bilirim, Seyhan 150 'yi de... Aslında ikisi farklı tarzlarda motosikletler ve üstelik hacimleri de farklı. Niçin tartışıyorsunuz ki? Kalite mi? Evet Ybr daha kaliteli bir üretim. Ama Seyhan da çöpe atılacak bir mal değildir! Ybr biraz daha sağlam olduğu için kendisi 125 lik iken 150 lik makineden daha pahalıdır her halde... Bunda anlaşılmayacak veya tartışılacak bir şey yok ki kardeşlerim.
Bana sorarsanız; ikisi arasında kalsam, ben Seyhan 150 'yi tercih ederim. Çünkü daha ucuz, çünkü daha gösterişli ve çünkü daha hızlı... Ama asıl çünkü ben mekanikten, elektronikten ve motordan anlıyorum (yeterli onarım ve bakım bilgisi ile el becerisine sahibim)... Bilinçsiz bir sürücünün elinde ybr de dağılabilir ama benim ve benim gibi olanların elinde en dandik çinli dahi ömrümüzle yarışabilir... Kazanır da !!!
Sonuçta dağılıyor dediğiniz aksam motorun kendisi değildir. Sağı solu gevşiyorsa, zamanında farkedip sıkıştırın olsun bitsin... Eliniz biraz anahtar tutsun yani... Adam gidon bilyaları dağılana kadar yoluna devam etmiş, dağıldıktan sonra da içine bisiklet bilyası koymuşlar diye sitem ediyor... Yahu sen ne anlarsın bilyadan ki... Bilya ince de olabilir, kalında (ki benim bildiğim ince bilya sıralı rulman düzenekleri daha dayanıklı olurlar)... Sen gidon bilyalarını tutan düzeneğin gevşediğini zamanında niye hissetmiyorsun; uyuyor musun?
Şuraya açık seçik yazıyorum arkadaşlar. Ybr ile Seyhan arasındaki kalite farkını ortaya çıkaran en belirgin sebep montajdır. Adamlar doğru düzgün montaj yapmıyorlar (tork anahtarı bile kullanmıyorlar). Gerekli önem verilmeden, dikkatsizce yapılan montajlar yüzünden dağılıyor bu motorlar. Tabi bizlerin de hataları var. Normal hızları 80-90 km. civarında olan bu aletlerden mucize bekliyoruz; gazı köklüyor da köklüyoruz... Sonuçta bizler limitleri zorladıkça vibrasyon da civataları zorluyor... Civatalar gevşediktçe vibrasyon daha da çoğalmaya başlıyor... Sonuç malum; dağılmayacakları varsa da dağıtıyoruz anasını satiim!
Evet, ne diyordum. Ben Seyhan'ı tercih ederim. Çünkü daha ucuz, çünkü daha gösterişli, çünkü daha güçlü ve torklu ve çünkü tabi ki daha hızlı...
koray_77
18 Nisan 2007, 16:53
YAMAHA ABİ YAMAHAAAAA:cat:
speedfight48
18 Nisan 2007, 18:04
arkadaş anlatmış motordan anlıanlar belıı
ıste ben bıse demıom kanunımı surerım
gosterısımıde sesımıde ızler mıllet
yamahaymışş
tabı kalıte ama cok para beeee
qwertyuıop
20 Nisan 2007, 16:00
Ya Ben R6 Kullaniorum Ama Yamaha Işte Tabiki Yamaha
derya_motor
21 Nisan 2007, 14:14
arkadaşlar hepinizin konuşmalarını dinledim ben itü de çalışıyorum
size bir ipucu biz türkiyeye giren tüm marka motorların tip onay belgesini veririz
onay belgesini verirkende tüm testleri anlaşmalı olduğumuz bir fabrikada yaparız
bu fabrikanın ismi kanuni
yani teknik yeterlilik olarak avrupadaki 10 fabrikadan biridir kanuni nin fabrikası
enis89
21 Nisan 2007, 14:38
sakın hata yapıpta kanuni alma parana yazık zamanına yazık kendine yazık...
ybr 125 benim favori motorumdur çok güzel bir alet uzun yol kısa yol şehir içi seni götürür hemde az yakarak...Karar senin Seçimin???
kursat-59@hotmail.com
04 Mayıs 2007, 12:39
yamaha 3.499 ytl kanuni 2.500 falan kanuni hindistan malı türk patentli yamaha japon malı ama ikiside çinde toplanıyor ama kalite farkı var bence YAMAHA YBR 125 siyah derim
ROBIN_HOOD
30 Mayıs 2007, 16:11
Made In Japon Derim Ben Bende çin Mali Vardi 151 Rs Mondial şuanda Ybr 125 Var Ve Ben Bugüne Kadr Boşa Motora Bindim Demişim Yamahaya Binen Bidaha üstünden I,nemez Arkadaş Bence Yamaha Her Yola Uygun Görüntü Süper. Genede Kendin Bilirsin Ama Ankarali Kardeşini Dinle Yamahaaaaaaa
mondializzet100
03 Temmuz 2007, 15:17
........ybr............
:cat::cat:
Ö.Z.€.R
03 Temmuz 2007, 15:23
Bu makinelerin arasında seçim yapmak için kullanmaya gerek yok.Zaten japonla, çinin arasında kaldığına göre, anlaşılan motosiklet hayatın yeni başlıyor.Tabiki YBR125 :cat:
mondializzet100
06 Temmuz 2007, 16:05
heralde ybr ybr kullanıpta pişman olan warmı acaba :cat::cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO