PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco Venox & Hyosung GV 250 Müsabakası

Sayfa : 1 2 3 [4]

AYBERK
10 Mart 2009, 17:41
superzzt...

venox'u satmadığına çoook sevindim... eğer zat'ımı satabilseydim hemen gelecektim yanına ama olmadı:( kısmet değilmiş...

ama,% 100 venox alacağım...

kazasız,belasız günler dilerim....

muhozo
10 Mart 2009, 17:42
Bu koşullarda bu, siyaset anlayışıyla, bu idarecilerle nasıl düzelceksek artık. Anlayışınıza tekrar teşekkürler

AYBERK
10 Mart 2009, 17:46
benim durumum gün geçtikçe kötü'ye doğru gidiyor!!!

benimde tek zevk'im motosikletim....

zat'ı satıp üstüne biraz daha ekleyerek venox alabilirim diye düşünüyorum... o ekleyeceğim para beni ne batırır, nede çıkartır....

en azından sıkıntılı bir hayatta,mutlu olduğum bişeyle uğraşmış-binmiş olurum....

allah; hepimizi bu zor günlerden en az hasarla kurtarsın....

Osbourne
30 Temmuz 2009, 02:25
Ahhh benim konum :)
Zaman geçmiş ama hortalaması gereken bir konu diye düşünüyorum..
Bir iki sorum olacak;
- Hangisinde vites araları daha açık?
- Venox bana yapı itibariyle ters geliyor klasik değil çünkü lakin boyut olarak gv den daha kalıplı sanırım..ikisini cüsse olarak kıyaslayınca venox daha mı iri durur?
- gv 250 virago 535 den dahamı kalıplıdır?
- gv de parça sıkıntısı duyumları gerçekmi? battı, çıktı, el değiştirdi birşeyler oldu ya distribütörü?
- 187 cm boy 120 kg ile gv 250 sorun yaratırmı? görüntü itibariyle..

Elbette gidip bineceğim yarın ikisine de ama genede fikir öğrenmek istedim..

Barış Şuşut
30 Temmuz 2009, 02:40
Sabaha kadar Venox..

Bir kere arada ciddi bir SAĞLAMLIK farkı var!

Motosikleti : Öğrenci akbili

Her ikisinide kullandın ve venoxun zincir dişlisi daha uzunmu dayandı. her ikisindede binlerce km yapıp venox daha sonramı motor istedi.. uzun yola heriki motorlada çıktında hyo daha çabukmu şişti..böle işkembei kübradan sallamayalım lüffen... nedir sağlamlık kıstasın .... her ikisi ile aynı duvara çarptında tencere dibinmi kara :cherry:

Engin deneyimlerini aç biraz bize ..:cherry:

Osbourne
30 Temmuz 2009, 02:54
Motosikleti : Öğrenci akbili

Her ikisinide kullandın ve venoxun zincir dişlisi daha uzunmu dayandı. her ikisindede binlerce km yapıp venox daha sonramı motor istedi.. uzun yola heriki motorlada çıktında hyo daha çabukmu şişti..böle işkembei kübradan sallamayalım lüffen... nedir sağlamlık kıstasın .... her ikisi ile aynı duvara çarptında tencere dibinmi kara :cherry:

Engin deneyimlerini aç biraz bize ..:cherry:

yav okuduklarımı yanlış hatırlamıyorsam BBRR sen binmiştin bunların ikisine de benim sorularımın cevabı sende olabilirmi hocu?

Barış Şuşut
30 Temmuz 2009, 15:41
fikrimi zaten söledim bu iki motor 250 segmentinin en iyi choperleridir ama fiyat/performans kıyaslaması yaptığında hyo öne çıkar .. venox ta çok iyi motordur ama hyoya göre pahalı ..

Osbourne
30 Temmuz 2009, 15:49
fikrimi zaten söledim bu iki motor 250 segmentinin en iyi choperleridir ama fiyat/performans kıyaslaması yaptığında hyo öne çıkar .. venox ta çok iyi motordur ama hyoya göre pahalı ..

Ben onları sormamıştım usta..neyse..bugün showroom a gideceğim zaten..

scuderia06
30 Temmuz 2009, 16:01
bu motorlar 100bin km devirsin hadi en azından 50 bin km devirsin de bakalım kıyaslamalar ölece yapılabılır yoksa burda kıyaslama tipten ve fıyattan oteye gecmez motor dergılerının yerınde olsam bu üclüyü alır 100 bin km uzun yol testıne baslarım, motosiklet dergiciliğini bir adıma tasır dedıgım karsılastırmayı yapabılcek gucleri varsa..arabada yapılıyorsa motordada yapılır dimi...motorların ne kadar dayanıklı olduklarını bakım masraf malıyetlerınıde bu uzun yol testlerınde gormus oluruz...

hilost
30 Temmuz 2009, 17:08
venox alalı bir kaç ay oldu, acemi oldugum için derslerden sonra anca anca trafiğe cıkıyorum. ben 105kiloyum 190 da boyum var, altımda fena durmuyor(bakınız avatar resmi). eşimle(artçı) birlikte kullanıyoruz, hanım da 70 desek ağırız işte bayağı...kendisi zaten 190 kilo dolu depo ile.. ağır olması biraz hantal yapıyor, hemen öyle pat diye hızlanmıyor, zaten 250cc... 1. viteste yokuşları cıkıyor valla.:) görüntüsü hyoya göre daha sportif. ben de bu özelliğini seviyorum, klasige göre tercih ederim. hemen her iki motosiklet birbirine özellik bakımından benzer. ben sunu söylemek istiyorum. gv250 ye oturdum fren cok yukardaydı ve koltuktan öne doğru düşme eğilimindeydim pek rahat edemedim. venoxta tüm oturuş şeklimle rahattım. hyoya göre pahalı ama, alacak arkadaş ikisine de bir otursun derim ben.

teknik konularda vites aralıgı falandır hiçbir bilgim yok. şehir içinde kullandım genelde ve acemiyim 100kmde 5.5L yaktığını hesapladım, ilk kez. araştırma yaptım 600cclikler bu kadar yakıyor.:) neyse 2 kişi, acemi zamanlarında ve şehir içi ve ders kullanımını varsayarsak idare eder sanırım.

ayrıca türkiyenin hemen her şehrinde servisi var, bu da almak için mantıklı.
aksesuar sıkıntısı var, koruma demirini kendim servise yaptırdım, uğur usta sağolsun hiç beklemediğim bir modelle karşıma çıktı ve harika olmuştu (allah kullanmak nasip etmesin)
ilgilenenler için yönlendirebilirim sizi ustaya... şimdi sissy bar ve canta bakıyorum.. zaman içerisinde deneyimleri ve motoru anlatırım... ben memnunum ve herkese tavsiye ederim. taş gibi motor doğrusu:)

Osbourne
30 Temmuz 2009, 23:08
Bugün bindim ikisine de..Hyosung'da değil vites değiştirmeyi vites pedalına bile zor ulaştı ayağım..bacaklarım kalın ve uzun olduğu için depoyu saramadım ve ayaklarım açıkta kalır gibi bi tuhaf oldu..kısaca beğenmedim..Benim gibi dombili insanlara göre değil bence gv 250..

venoxa bindiğimde ise oturuşu ve sağ - sol pedallara ulaşmam daha kolay gibiydi..ama bana göre en büyük eksisi gidonu..o ne öyle yav racing motor gibi bir tutuşu var..öne doğru eğilme hissi veriyordu..
haa hyo nun gidonu alıp venox a takarsak mesele kalmaz gibi geliyor..birde aayak peglerini biraz ileri aldırmak lazım sanırım..
satıcı adam ise ısrarla orjinalitesini bozmamak gerekir deyip durdu..

birde virago 535 e bindim..o hyo nun yanında küçük geldi gözüme yav..
son olarak VL 1500 Intruder a bindim :mrgreen: ahhh ah...

emir27
31 Temmuz 2009, 17:25
bende hyosungun üzerine bindim:P

motor çok dolgun duruyor.ayrıca güç,buna bağlı olarak performans ve fiyat hyosungta daha iyi.hyosungun crusier tarzındaki motorlara göre daha kıvrak olduğunu bir forumda okumuştum.kymco da çok güzel bir marka ama fiyatıda parça fiyatlarıda yüksek.ikisininde yakıtları hakkında bir bilgim yok.ben fiyatından dolayı hyosungtan yanayım ama karar sizin.

Boğaçhan
26 Ağustos 2009, 00:26
Venox kullanıcılarının yorumlarını görmek mutlu eder.

cumoni
24 Şubat 2010, 18:25
venox sahibiyim. her ne kadar aksesuar taşımasa da, koruma demiri ve ccbar yaptırmak zorundayım.bu hafta bu işlerle ilgilenen çağlayan tarafında bir ustaya bıraktım.

Motoru bırakmana hiç gerek yoktu dostum. ss bar ve koruma demirini elinde bulunduran ve anında taktırabileceğin bir KYMCO servisi var!

desert3737
24 Şubat 2010, 18:29
kymco 252 cc yazıyo.. bildiğim kadarıyla 250 ve üstü ccnin vergisi 249 ve altına göre daha fazla yanlış mıyım?????????? eğer öyleyse bu da bi etken...

hilost
24 Şubat 2010, 19:05
kymco 250cc o kadar vergi alıyorlar dert etmeyin bu vergi işini..
genç motonun servisinde koruma demiri ve sisy bar yaptırdım hatta onu ölçü alarak fazladan yaptılar ihtiyacı olan oradan sorup alabilir. sanırım kymco venox ile ilgili bir başlıkta fotograflarını da koydum isteyen oradan bakabilir.

caner_54
07 Mart 2010, 19:37
kymco aslında 252 cc ama 249 diye gösteriliyor vergiden kurtulmak için diye biliyorum.
HİLOST koruma demiri ve ssybarı ne kadara taktırdın resim ekleyebilirsende sevinirim.

Fegunes
24 Eylül 2010, 13:35
Yaw arkadaşlar, kimse bu venoxun yakıtını ölçmedi mi???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

Ms-3'ümü venoxla takaslamak istiyorum.

hilost
24 Eylül 2010, 14:46
Yaw arkadaşlar, kimse bu venoxun yakıtını ölçmedi mi???
sıfır oldugundan ilk zamanlarda 100km de 4 litre yakıyordu, uzun yolda 3.6litreydi, şimdi son bir bakayım dedim hesapladım 3.5-3.6lt arası bir şey yakıyor. sanırım motor açıldıkça daha az yakmaya başladı...

sissy bar ve koruma demiri için:
http://www.motosiklet.net/forum/2047635-post131.html

ayrıca fiyat konusunda bir fikrim yok, modeli ölçüleri benim motosikletten çıkarttıkları için uyguna yapıldı, kaça sattıklarını ögrenmek için genç moto yu arayabilirsiniz. ya da servisini...

furkan_kaan
24 Eylül 2010, 15:25
Bu Venoxların Türkiyeye ithalatı durduysa gelecekte yedek parca konusunda tamamen sıkıntı yaratmaz mı konu hakkında bılıgısı olan arkadas var mı

Osbourne
24 Eylül 2010, 16:05
Bu Venoxların Türkiyeye ithalatı durduysa gelecekte yedek parca konusunda tamamen sıkıntı yaratmaz mı konu hakkında bılıgısı olan arkadas var mı

Firmalar son sattıkları motorun satıldığı yıldan itibaren 10 yıl sonrasına kadar yedek parça getirmek zorundalar..
Dolayısıyla sıkıntı yok..

furkan_kaan
24 Eylül 2010, 16:17
o zaman su zamanlarda venox almak ıcın hıc bır engel yok :) teşekkurler

leon99
17 Aralık 2011, 13:44
venox enjeksiyonlu mu acaba? km' ye ne kadar yakıt yakıyor acaba? artıları eksileri nelerdir .

Ahmet N.
17 Aralık 2011, 14:19
4 yıllık konuyu neden hortlattın diyecektimki...Aradığın şey burda olsa gerek,

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/9852-kymco-venox-250-a.html?prefixid=23_Kymco_Motosiklet&daysprune=-1

alperkurt
01 Şubat 2012, 19:17
Arkadaşlar ben yeni intruder 250 aldım. Bende çok araştırdım sonunda japonda karar kıldım 6750 tlye 2006 model bir cihaz. venox ve hyodan farkı bence chooper tarzını hem torkuyla hemde görüntüsüyle daha çok veriyor. venox ve hyo yüksek devirde çalışan makinalar suzuki ise daha az devirde daha çok torkla çalışıyor diye söylenmişti. Diğer motorlara binmediğim için net birşey söyleyemem ama 185 boyum ve 85 kilom ve motor hiç de küçük değil. Ayrıca satarken de çok daha az zararla ve çok daha kolay elden çıkacaktır. Nede olsa 250lik makina çabuk sıkılıp büyütmek isterseniz diğer aletler sıkıntı yaratabilir.

rosewoodd
05 Mart 2015, 20:36
venox zamanında hyosung tan cok cok pahalı olabilir...ancak su an 1000 tl fazla verip venox alabiliyorsun ki ben de aldım..venox un cok daha iyi bir motor olduğunu düşünüyorum..arada 30 40 kg ye yakın ağırlık farkı var sizce bu fark nereden geliyor..parca kalitesi olarak venox bu sınıfta en iyisi.. üst cıtayı tutmus goturuyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

ben satmayı düşünmeyeceğim bir motor almak istedim tum isteklerimi karsılayan tek makina venox tu..guc..konfor..gorsellik..sağlamlık..su soğutma..yol tutus kalın lastikler...uzerine oturduğum gibi demek iyi bir motor boyle oluyormus dedim ve aldım daha 10 bin de.. 28 beygir 190 kiloluk bir agır abi..ustam kaza yapmazsan sadece yag ve buji değişimiyle 50 60 bin yaparsın dedi..allah kaza bela vermez insallah..zaten kymco da venox un motoruna 100 000 km garanti veriyor...pıt diye bosa gecen bir motora binmenin mutluluğunu yasamaktayım halen

rosewoodd
27 Mayıs 2015, 15:19
1 senedir venox kullanıyorum..şimdiye kadar keeway supershadow..land cruiser..kuba superligt..yamaha virago gibi 250 cc cruiser modellerini kullandım..venox bunların icinde en iyisi..hyosung a henuz binmedim..ancak bir gun venox tan inecek olsam hyosung tercih etmem kesinlikle..vitese bosa gecmeme..vs gibi sorunları da bulunmuyor..190 kilo 27 beygir silindir bası 4 subap su soğutma ruzgarda vs kesinlikle savrulmuyor..saat gibi alet.

Seko
29 Mayıs 2015, 13:14
Tamam memnunsun da, ondan inersen Hyosung tercih etmeyip neyi tercih edeceksin ? Venox çok kaliteli bir motor, umarım seneye enjeksiyonlusunu getirmeyi akı ederler. Hoş, gelse de 15 bin TL fiyat koyarlar o ayrı...