Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco Venox & Hyosung GV 250 Müsabakası
ercüüü
18 Mart 2008, 03:03
arkadslar gv 250 ye lafım yok ama vıtes gecmeme ve gaz kesme problemlerı yasanmadı dııl.kymco kullananların yurt dısındakı topıklerıne baktıgımda pek sorun goremedim dogrusu.hatta dıkkatımı cekktı sadece eksoz muhabbetlerı wardı adamların.tek yapacagınız masraf her yıl yag ve bujı.oda nerdeyse her motor ıcn gecerlı.genel kaanatım su adamlar topıklerde sadece muhabbet edıp lay lay yapıolar.bu arada gv yıde yerden yere vurmayalım oda hakkını werır
:rendeer:
he unutmadan kymconun tek eksıklıgı reklam ve tanıtım...yoksa avrupa zaten kymco kullanıo...aradakı metal yogunlugu farkıda dıkkat cekmıo dııl.nerdeyse 30 kıloluk bı fark war.bu metal kalıtesımı yoksa metal kalabalıgımı.mantıklı dusunursek 10-15 kılodan bahsetmedıgımıze gore metal yogunlugu ve kalıtesıde war...ama cekıse bakarsak gv yı aratmıyo...gerıe kalan tek farkta fıat... yakıtı gecelım zaten pek fark yok... paran varsa kymco derım
mete_han
18 Mart 2008, 03:18
venox 250 arayan varsa düşük kmli bayiden tertemiz siyah var ...Kızıltoprakta İstanbul Motorda...tam FB stadın karşısında..inanılmaz temi zkelepir...sahibinden.comda ilanıda var...ben geçen inceledim bayıldım...sanki dragstar 650 gibi ağırlıktaydı...250 cc o makinayı nasıl taşıyor anlamıyorum...
venox çok güzel ama tr de büyük bir risk ikinci elde 5.000 ytl ye kadar mevcut .
bi ara çok düşündüm fakat vazgeçtim...
buraxdj
25 Mart 2008, 13:42
Bir dahaki sefere alacağım motor venox 250 olacak.. Taş gibi !
enolaguy
01 Nisan 2008, 05:37
Kymco iyidir...............
B.m.O
01 Nisan 2008, 20:38
Venox 250'i Hyosung'la mı kıyaslıyorsunuz?.. Kimse kusura bakmasın ama ben buna gülerim!! :cherry:
Venox'un karşılaştırılabileceği 2 makine var. Yamaha Dragstar 250 ve Suzuki Intruder 250..
Bu karşılaştırmalarda bile Venox 1-2 adım önde!!
yorgun 48
01 Nisan 2008, 21:29
Venox 250'i Hyosung'la mı kıyaslıyorsunuz?.. Kimse kusura bakmasın ama ben buna gülerim!! :cherry:
Venox'un karşılaştırılabileceği 2 makine var. Yamaha Dragstar 250 ve Suzuki Intruder 250..
:cat::cat::cat::cat::cat::cat:
http://img132.imageshack.us/img132/2395/pic0001he5.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=pic0001he5.jpg)
http://www.imageturk.com/img/4c84902d190d8611622a1.JPG (http://www.imageturk.com/goster.php?res=4c84902d190d8611622a1.JPG)
fedos
02 Nisan 2008, 18:30
venox çok güzel kimsenin de kötü dediği yok ki zaten.
ayrıca karşılaştırma yıllar önce işin uzmanları tarafından yapılmış.
acaba tr de neden tercih edilmiyor. asıl soru bu ?
talanas
17 Nisan 2008, 14:17
Aynı ikilemde kalan tek insan ben değilmişim demekki. Gv 250 ile venox arasında gidip geliyorum... Haziran ayına kadar bakınıp hangisine gücüm yeterse onu alıcam.
KALDERA
17 Nisan 2008, 14:45
venox çok güzel kimsenin de kötü dediği yok ki zaten.
ayrıca karşılaştırma yıllar önce işin uzmanları tarafından yapılmış.
acaba tr de neden tercih edilmiyor. asıl soru bu ?
bencede venoxu asla hysung ile karşılaştırmayın..kymco markası da çok bilinen japon markaları ile eş değerdir.
venox uda hysung uda inceledim.en basitinden kullanılan civatalar celik hortumlar bile kalitesini ortaya koyuyor.
zaten 250 cc motor gibide durmuyor..kaslı yapısından ötürü 600 cc lik heybetinde..
türkiyede tercih edilmiyor nedeni fiyatları.sıfırı 9000 ytl civarlarında.bunu verecek olanda bir kaç kez düşünüyor tabi.üste biraz daha ekleyip daha yüksek cc almak mantıklı duruyor
emrenergiz
25 Nisan 2008, 02:10
Hyosung ta bu aralar esen marka ve patent terörü açıkçası beni epey soğuttu markadan, kuralkan S&T kanuni olarak devam ettiriyor, global motor dava acmış falan, oraları beni ilgilendirmiyor, bir de tabi servis olayı epey düşündürdü beni, ortalıkta bi suru mesaj dolanıyo, eski hyosung servisleri kapanıyo, S&T servisleri de hyosunglara bakmıyo diye. Eskiden beridir hyosung alacağım diye düşünürdüm ama sanırım artık vazgeçtim, maalesef marka üzerindeki bu hareketlilik güvenilirliği sarstı, olan hyosungculara ve benim gibi hyosung almak isteyenlere oldu, dediğim gibi motorlar çok güzel ama iş parasını verip almakla bitmiyor.
twona
24 Eylül 2008, 20:39
bugün gv 250 ye baktım bayiide. motor güzel fakat takliti o kadar çok çinli varki gv 250 yr benzeyen, açıkcası beni baya bir düşündürmeye başladı. venox ta sanırım honda nın bir modeli ile ile birebir aynı. hala kararsızım. 2. el bir kaç tane temiz gv 250 ve venox buldum. arada 2000 ytl civarında fark var. gv 250 3750 den başlarken venox 6000 ytl den başlıyor 2. elde. hyosung un 250 lik naked modelide hoşuma gitmeye başladı. bu arada yeni yamaha x-max 250i çıkmış farklı bir tarz olsada oda çok kullanışlı bir motor. kafam karışık bakalım ne alıcam...
mhyen
24 Eylül 2008, 21:17
bugün gv 250 ye baktım bayiide. motor güzel fakat takliti o kadar çok çinli varki gv 250 yr benzeyen, açıkcası beni baya bir düşündürmeye başladı. venox ta sanırım honda nın bir modeli ile ile birebir aynı. hala kararsızım. 2. el bir kaç tane temiz gv 250 ve venox buldum. arada 2000 ytl civarında fark var. gv 250 3750 den başlarken venox 6000 ytl den başlıyor 2. elde. hyosung un 250 lik naked modelide hoşuma gitmeye başladı. bu arada yeni yamaha x-max 250i çıkmış farklı bir tarz olsada oda çok kullanışlı bir motor. kafam karışık bakalım ne alıcam...
Senin kafan cidden çok karışmış.Hyo ile kymco'yu anlarım da xmax 250i ne alaka:P 250'lik naked hyosung iyidir ben R modelini kullanmıştım.Xmax için yeni de olsa enjeksiyonlu da olsa sorunlu diye duydum...
enolaguy
24 Eylül 2008, 22:58
kimko hio kimko hio burada intruder 250 üvey evlatmı ya kimse bahsetmiyor kimkodan da hio danda iyi iken ayrıca :)
asalak
24 Eylül 2008, 23:40
yüksek cc olsa herzaman suzuki derim ama 250 cc kapışmasında kymco ,yedek parça sorunu olmasa daha ii olur
enolaguy
25 Eylül 2008, 16:45
Yahu suzuki 250 cc cruiser da su soğutmalı şaftlı tel jantlı cruiser olarak inanılmaz güzel bir makine ama burada hio kimko başka birşey yok sanki suzuki burada hiç sıralamaya giremez gibi olmuş diyorum ki iyi dikkat edin suzuki bu sıralamaya girer hemde fena girer ona göre :)
Barış Şuşut
25 Eylül 2008, 17:30
bilgi sahibi olmadan fikir sahbi olunmaz .. hiç dragstar 250 veya honda rebel250 kullandınmı.. ben her iki motoruda kullandım hem venox hem gv 250 bu motorları sulu götürür susuz getirir..
250 kılasmanında eğer bi kıyaslama yapılacaksa venoxun rakibi hyo, hyonun rakibi ise venoxtur.. diğer japonlar ne fiyat nede performansarı ile bu iki motora yanaşamaz bile..
görünüşleri biraz değişik bu iki motorun ilk mesajımdada demişim .. fiyat/performans kriterigöz önüne alınarak hyo öne geçer . ama venox da yabana atılacak motor değildir. dragstar 250 120 km/h apığında titreşim rahatsız eder bu iki modelde hissetmessin bile..
Muğla Mt larak arkadaşlarımızda hem gv 250 hem venox hem dragstar 250 ile beraberce geziler yaptık. Mehmet omurcalı abimizin 250 lilik dragstarını baya bi kulandık. venoxla tanışıklığım gv den eskiye dayanır. mamaris fethiye arasını 2 kere yaptım bu motorla.. İstanbulda gv 250 yi 7 gün boyunca yaklaşık 700 km kullandım. arıca aha önce virago250 de bindim.. Hiç biri ktü makine değildir.. ama 7000 ytl civarna sıfır alacağın gv ile boy ölçüşemezler..
enolaguy
25 Eylül 2008, 23:34
Yedek parça sorunu bunların hem hepsinde var hemde yok
Adamın elinde o an yedek parça varsa sorun yok yoksa birkaç hafta beklersin bu hep böyledir değişmez
Kimkonun stoğu fena değil hyo da öyle sayılır ama eğer ellerinde parça yoksa 1 ayı unut derim
japonlarda farklı mı hayır aslında o da aynı yoksa 1 ayı unut yada paran varsa uçak kargosunu ve fazladan gümrük komisyonunu fiyata yansıtsınlar o zaman üç yada 4 günde elinde :)
twona
26 Eylül 2008, 14:49
arkadaşlar 2009 st kanuni ler gelmiş...aradım ve sordum enjeksiyonlu modellermiş. işte link...
http://www.sahibinden.com/2009_s_t_g...Qdisp layitem
superzzt
26 Eylül 2008, 15:24
Anlamadığım nokta 2008 enjeksiyonlular sözde yarım enjeksiyonmuş(kimilerine göre öyle birşey olmaz,ya vardır ya yoktur)ki bir çok 2009 st ilanında dikkat ettim TAM enjeksiyon deniyor.ST nin yarım enjeksiyonlusu benim xt660tan fazla yakıyordu?Bana öyle geliyor ki kanuniciler yine tam yarım çeyrek gibi kelime oyunlarıyla işin tadını kaçıracaklar aynı devir kesici var diye tanıtıp millet yine krankı eline alıncaya kadar...enjeksiyonda aynı hikaye
enolaguy
26 Eylül 2008, 15:48
Yarım enjeksiyon diye birşey var ama tek silindirli bir motorda ha yarım ha tam çok fark etmez eğer motor iki silindir veya daha fazlaysa her silindire ayrı enjektör konulduğunda bu tam enjeksiyon olur yok eğer tek enjektör ile bir boğaz yardımı ile iki veya daha fazla silindire yakıt sevki varsa o zaman o sisteme yarım enjeksiyon derler.
Yalnız ben birşey daha ifade etmek istiyorum arkadaşlar genellike bu enjektör işine çok fazla takıyorlar enjektörlü bir motoru çok daha az yakarmış en yüksek güceenjektörle çıkılabilirmiş gibi düşünüyorlar bunlar aslında birazda pazarlama hileleridir aslında çünkü en yüksek güç karbüratörden alınabilir bu nedenle amerikan drag otomobillerinde enjektörlü motor kullanılmaz yakıt ekonomisi denirse enjektör yine gerekli değildir çünkü enjektörle karbüratör arasındaki ekonomi farkı gerçek olarak yüzde ikiyi geçmez aralarındaki asıl fark ve enjektörün ortaya çıkış amacı çıkıştaki egzost dumanına göre girişi elektronik olarak (veya eski modellerde mekanik olarak) kontrol edebilmek ve egzost gaz normunu yakalayabilmektir. O nedenle alacağınız motorda o kadarda enjeksiyonmuş yarım tam vs fazla takılmayın derim.
Hatta motorunuz karbüratörlüyse aslında daha avantajlısınız çünkü arıza sorununuz yoktur çünkü bozulacak tek parça karbüratördür onu onardığınızda sorun biter ama enjektörlü sistemde arıza giderilemediği için aylarca aşırı yakıt yakarak çalışan veya yolda giderken tak stop edip ne olduğuna hiç anlam verilemeyen enjektör sorunları mevcuttur.
Bu kadarda takmayın enjektöre bence
superzzt
26 Eylül 2008, 15:57
Bilgi için teşekkür ederim ama yinede şu soru kafama takıldı xt600 kullanıcılarıyla konuştuğum onların benzin sarfiyatı misli misli xt660a göre fazlaydı.Tabii hava-yol sürücü faktörleri var işin içinde ama yinede telaffuz ettikleri rakamlar 660a göre baya fazla gelmişti.Bozuşma ıvır zıvır konusunda doğrudur,tamiri baya bir pahalıymış...neyse ben zaten xt660ı sattım yakında venoxuda satacağım ne karburatör ne enjeksiyon hayatıma uzun bir süre girmeyecek...
Orko_ye
26 Eylül 2008, 16:05
Bende çok yeni bir motor sürücüsü olarak ilk motorum GV250'den gayet memnunum. Venox cruiser gibi gelmiyor bana daha çok cruiser ile sport karışımı ayrı bir sınıfmış gibi geliyor. Tabi benimki zevk meselesi herkesin beğenisine saygı duyarım. Ama ben cruiser motorumu aksesuar ile donatmak isterim, ama venoxa sissy bar bile ekleseniz sırıtır. Performans ve ekonomi olarak karşılaştırma bile yapacak durumda değilim zaten venoxu kullanmadım hiç sadece park halinde bir kaç kere inceleme fırsatım olmuştu ama çok sağlam ve güçlü bir görüntüsü olduğu gerçek.
superzzt
26 Eylül 2008, 16:12
Ben ikisinide kullandım uzun süre bana hyo. daha performanslı ve torklu gelmişti ama ben hyo.da bir sürü talihsizlik yaşadım teknik bir arızadan kaza yaptım.Kymco hyo kadar performanslı gelmedi ayrıca kimine göre iyi kimine göre kötü kymcoda sıfır titreşim sıfır ses.Hyo.da belli bir devirde titreşim var ve bnm eski gv250nin egzozlar açıktı ve muhteşem bir sesi vardı ama tip olarak kesinlikle venox 10 numara benimkinde sisibar var harbiden sırıtıyor.
enolaguy
26 Eylül 2008, 16:45
Bilgi için teşekkür ederim ama yinede şu soru kafama takıldı xt600 kullanıcılarıyla konuştuğum onların benzin sarfiyatı misli misli xt660a göre fazlaydı.Tabii hava-yol sürücü faktörleri var işin içinde ama yinede telaffuz ettikleri rakamlar 660a göre baya fazla gelmişti.Bozuşma ıvır zıvır konusunda doğrudur,tamiri baya bir pahalıymış...neyse ben zaten xt660ı sattım yakında venoxuda satacağım ne karburatör ne enjeksiyon hayatıma uzun bir süre girmeyecek...
Mesela bir model var diyelim karbüratörlü bunun model yılı doluyor fabrika yenisini karbüratör yerine enjektörlü üretiyor burada eski karbüratörlü olan ile yeni enjektörlü olan arasındaki tek fark enjektör değilki motor zaten yeni kompresyon zaten yüksek dolayısıyla yanma odası verimi fazla ve buna ilaveten eğer eski modelin yakıtı fazla diye şikayet varsa yenisinde bu zaten gözönüne alınıyor mesela şanzıman oranları yeniden hesaplanıyor son dişli oranları değiştiriliyor ağırlık bazen azaltılıyor olmadı lastikler bir taban inceltiliyor kompresyon yükseltilip verim arttırılıyor. O şekideki motora karbüratör taksan o da o kadar yakmayacak motor mekaniğindeki gelişmeler gözardı oluyor ve sanki tüm yakıtı tasaruf eden şey enjektörmüş gibi algılanıyor :)
Kısacası motor yeni model ve karbüratörlüyse zaten çok yakmaz ama yeni olupta karbüratörlü olan motor sayısı egzos emisyon şartnamesi nedeniyle azalmaya başladığı içinde bence en iyi motor fazla yakmayan karbüratörlü motordur :) Sırf bir motor karbüratörlü diye işe yaramaz mantığı ile bakılmaması için yazıyorum bunları
superzzt
26 Eylül 2008, 17:01
Mesela bir model var diyelim karbüratörlü bunun model yılı doluyor fabrika yenisini karbüratör yerine enjektörlü üretiyor burada eski karbüratörlü olan ile yeni enjektörlü olan arasındaki tek fark enjektör değilki motor zaten yeni kompresyon zaten yüksek dolayısıyla yanma odası verimi fazla ve buna ilaveten eğer eski modelin yakıtı fazla diye şikayet varsa yenisinde bu zaten gözönüne alınıyor mesela şanzıman oranları yeniden hesaplanıyor son dişli oranları değiştiriliyor ağırlık bazen azaltılıyor olmadı lastikler bir taban inceltiliyor kompresyon yükseltilip verim arttırılıyor. O şekideki motora karbüratör taksan o da o kadar yakmayacak motor mekaniğindeki gelişmeler gözardı oluyor ve sanki tüm yakıtı tasaruf eden şey enjektörmüş gibi algılanıyor :)
Kısacası motor yeni model ve karbüratörlüyse zaten çok yakmaz ama yeni olupta karbüratörlü olan motor sayısı egzos emisyon şartnamesi nedeniyle azalmaya başladığı içinde bence en iyi motor fazla yakmayan karbüratörlü motordur :) Sırf bir motor karbüratörlü diye işe yaramaz mantığı ile bakılmaması için yazıyorum bunları
Daha ne diyim bütün sorularımı yanıtladınız bu konu ile ilgi,çok teşekkürler.
enderkaptan
26 Eylül 2008, 17:27
Uzun süredir kafamı kurcalayan bir konuydu, tesadüf sitede gezinirken bu topicte karşıma çıktı, eline diline sağlık bilgilendirdiğin için kardeş. Ben de enjeksiyon hevesi yüzünden (karbüratörlü çok yakar hesabına) bir çok sevdiğim modeli gündemimden çıkarmak zorunda kalmıştım, iyi oldu şimdi bu bilgiler.
enolaguy
26 Eylül 2008, 23:55
Faydalı olduysa ben teşekkür ederim
Selka
27 Kasım 2008, 12:54
Fiyat\Fayda oranında Hyosung GV 250cc...
strangerRTR
29 Kasım 2008, 22:47
arkadaşlar ankette birde suzuki ibaresi var ama bunu pek fazla takan olmamış. pek bi bilgim yok bu klasmandaki motorlar hakkında ama bi japonla kıyaslanmaz gibime geliyor.
tangoabi
27 Aralık 2008, 18:36
arkadaslar merhaba foruma yenı uye olan ve aranıza katılan bırı olarak...
venox su sogutmalı hyosung hava-yag sogutmalı bunların bır farkı varmı avantaj yada dezavantajı.. ben hava-yag sogutmalı ıle hıc durmadan kac km gıdebılırım.. bende bu ıkı model arasında gıdıp gelıyorum.. karar asamasındayım..
tesekkurler...
tutankhamon
27 Aralık 2008, 22:22
kesinlikle kymco venox avatarımda olduğu gibi:cat:
KingRider
27 Aralık 2008, 22:34
Kymco venox tek geçerimmm sana söliimmmm bence alacaksan Kymcoo al derim ... hakkında hayırlısı tabi:cat:
yiğit48
27 Aralık 2008, 23:05
venox al en güzeli en sağlamı venox
draggy
28 Aralık 2008, 00:34
En iyisi venox, hepsine bir kere bin, suzuki nin silindir yapısı sana cruiser zevki vermeyecek, Hyo ise sorunlu motor mu desem imalatçısında mı, ithalatçısından kaynaklanan sorunlar mı desem en az 20 senesi var. Şöyle diyeyim hyosungun tasarımsızlık mühendisleri diyecem artık, gt de gv de de aynı motoru kullanmış mantık ne yahu, Cruiser ruhuna aykırı bir motor gv cruiser giysisi giydirilmiş bir naked bu ve sana asla cruiser chopper zevki vermeyecek. Benim için görüntü diyorsan motor önemli değil, gaz kesme problemi ( bir kamyondan kaçmak için gaz veriyorsun ve anlık kesiliyor ne hissederdin, eski firması battığı için garantiden de değiştirmiyorlar artık, çok riskli bir şey ama acxemi kullanıcılar bu sorunun ne kadar büyük olduğunun farkında değil ), parça pahalılığı, uygun aksesuar bulamama vs... Ama venox bambaşka bir motor, duruşu gidişi, sağlamlığı en iyisi venox...
AYBERK
10 Şubat 2009, 20:51
arkadaşlar merhaba...
epeydir bu topic'e gelen giden olmamış....
bütün sayfaları okudum,aslında bende venox almayı düşünüyorum ama kullanıcılarıylada yazışmak istiyorum....
osmanba
10 Şubat 2009, 21:24
Karşi şeriten geçen bir motosiklet oldukça dikkatimi çektiği için ne pahasına olursa olsun en kısa mesafeden dönüş yaparak yakalamayı başardim. Sağ olsun kullanıcı motosiklet sevdasından anladığı için benimle yakında ilgilendi. Motosikleti okadar çok beğendim ki satarmısınız ? diye sordum bile. Arkadaş daha büyük cc. motosiklet almak için birkaç ay içinde satacağını söyledi. Henüz ikinci bir görüşmemiz olmadı. Bu arada motosikletin yedek parça ve fiyatlarını araştırdım. Fakat anormal derecede yüksek olan parça fiyatları beni resmen ürküttü. Fakat görüntü olarak seçim yapaçak olsam yinede venox derim.
AYBERK
10 Şubat 2009, 22:45
yorumu olan....
fedos
10 Şubat 2009, 23:55
venox sahibiyim. her ne kadar aksesuar taşımasa da, koruma demiri ve ccbar yaptırmak zorundayım.bu hafta bu işlerle ilgilenen çağlayan tarafında bir ustaya bıraktım.
Benim bu motor ile tek sıkıntım şöyle oluyor: "bu hafta sonu, en uzak nereye kadar gitsem acaba ?" diye soruyorum kendi kendime. şu aralar bol yağışlı istanbulda tabi ki yatıya çektim ,yerler kuruduğunda yine yollara düşerim sanırım.
Typhoon26
11 Şubat 2009, 00:08
kymco ve hyo ikisini de kullandım ve zaten tercihimi yaptım...
NoVaRiX
11 Şubat 2009, 00:28
Sabaha kadar Venox..
Bir kere arada ciddi bir SAĞLAMLIK farkı var!
maverıck
11 Şubat 2009, 00:28
bence kymco al derım ben suan ıcın venoxla ızmıt golcuge gıttım motorda sısme yok tıtresım yok hatta sol serıtte rahat akıyorum yol tutusu mukemmel ve en onemlısı elımın altında bır rahatlık saglıyan bana guven veren frenlerı suan ıcın 4500km deyım sadece yagını degıstırıyorum ve en cok sevdsıgım ozellıgı 7000devrıden sonra acaıp bır hısle ok gıbı hızlanmak ve yolda soru yagmuruna tutulmak:) yagmurlar dınınce yıne yollara cıkıcam tavsıye ederım he bu arada her turlu servıs ve parcası mevcut yıllardan berı degısmıyen taral tarım a.s nını getırtmesı bu cok onemlı...
Husnun
19 Şubat 2009, 01:53
arkadaşlar boyum 1.85 kilo 75..sizce venox altımda ufak kalır mı?
honour16
10 Mart 2009, 12:22
Mayıs 2008 de aldım venoxumu... eylüle kadar 15.000 km yaptım. tık demedi... iki kişiyle bile (ben 90 kg artçım 60 kg) hiç zorlanmadan gidiyor.. hızlanması sesi görüntüsü on numara... alacak olanlara tavsiye ederim... ilerde de satmayı planlamıyorum... yeni bir motor alırsam sanırım venoxumu keyfime göre kesip biçip güzel bi chopper haine getirmeyi planlıyorum :)
benim boy 1,83 kg 90 :) pek ufak durmuyor bende... sende de durmaz sanırım..
yaklaşık bir yıldır venox kullanıyorum, ikinci el aldım yeni başladığım için bir süre kullanır sonra daha büyük bir şey alırdım diyordum kymco nun iyi ve sağlam bir marka olduğunu araştırarak aldım. şu anda çok memnunum hatta motoru değiştirme fikrimdende vazgeçtim çünkü görüntü olarak ve performans olarak orta siklet cruiser lardan aşağı kalır yani yok ozamanda aradaki fiyat farkına değmiyeceğini düşünüyorum, sadece tarz değişikliği yaparsam değiştiririm ozaman da belki bunu tutar yeni alırım. kısacası alanın memnun kalacağına ve uzun yıllar kullanacağına inanıyorum
AYBERK
10 Mart 2009, 15:45
bende venox hastası oldum...
benim zat'ı satıp hemen venox alacağım; her gün venox arayışındayım.... venox hakkında daha açıklıycı,olumlu ve olumsuz taraflarını aktaran yazılar yzarsanız çoook memnun olurum!!!!
fazla bilgi bulamıyorum da....
şimdiden teşekürler...
muhozo
10 Mart 2009, 16:00
bencede venox muteşem bir motor, intruder görüntü olarak yanında çok ufak kalıyor. Bende çok almak istiyorum ama kriz malum.
bir ara siteden bir arkadaş venoxu 3500 e kadar inmişti ama sanırsam satılmış.
superzzt
10 Mart 2009, 16:06
satmaktan vaz geçtim daha doğrusu,durumu düzelttim borçlar kspattım...Telefon açanlarada gereksiz konuşmalardan kaçmak içinde satıldı diyorum.Kısacası 3500'e kadar indiripte fiyatı millet hala paazarlık ediyor ve dahi kesin pazar günü pazartesi almaya geliyorum diyor ve tabii ki telefon bile açmıyor.Artık 3500 değil 4500'e bile satmam çünkü ihtiyacım yok.,
Gv 250'im 2 sene evvel vardı 1000 kere venox'u tercih ederim.Ancak gv 250'e göre biraz daha hantal,gv250'nin torku daha iyi
muhozo
10 Mart 2009, 16:14
satmaktan vaz geçtim daha doğrusu,durumu düzelttim borçlar kspattım...Telefon açanlarada gereksiz konuşmalardan kaçmak içinde satıldı diyorum.Kısacası 3500'e kadar indiripte fiyatı millet hala paazarlık ediyor ve dahi kesin pazar günü pazartesi almaya geliyorum diyor ve tabii ki telefon bile açmıyor.Artık 3500 değil 4500'e bile satmam çünkü ihtiyacım yok.,
Gv 250'im 2 sene evvel vardı 1000 kere venox'u tercih ederim.Ancak gv 250'e göre biraz daha hantal,gv250'nin torku daha iyi
Senin motoru ben alacaktım ama o hafta hanım işten çıkardılar :( . adını söylemek istememiştim ama kendin yazmışsın durumu düzelttiğine sevindim inşallah bizede nasip olur.
superzzt
10 Mart 2009, 16:51
iş yoğunluğundan sıkıldığımda bir tek motor zevkim vardı onuda baltalamak istemedim.Darısı sizlerin başına umarım tez zamanda durumunuzu düzeltirsiniz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO