Orijinalini görmek için tıklayınız : mondial 150 zat-asyamotor as 150 t1 ?
Only4Friends
17 Mart 2007, 12:31
karar veremiyorum hangisini alsam diye gözüm gönlüm mondial de gözüm asyamotor da mondial 3.800ytl asyamotor 3.150 ytl hangisini alsam acaba:pr: yardım ederseniz çok makbule geçer:rendeer:
GeCe__
17 Mart 2007, 12:42
kardes ammaan haa asya alma al barı mondıal daha iyi.ben sana bı tavsıyede bulunıgım bence vıteslı motor var sonradan pısman olabılırsın
motodevil
17 Mart 2007, 12:44
walla sole dyim kardes paran warsa 2 sinide alma ama illa birini alcam diosan kesinlıkle zat 150 derim
GeCe__
17 Mart 2007, 12:44
vıteslı motor al dıgcektım anla.
sheltox
17 Mart 2007, 13:22
zat al derim :cat: asyaya yaklasma
Compass
17 Mart 2007, 13:32
Mumkunse biraz daha para ekleyip, ikinci el birseyler arastirin. Asya'yi tavsiye etmem, servis cok kotu, garantili diye guvenip almamalisiniz.
adrenalinci_35
17 Mart 2007, 14:33
Benden sana tafsiye mondial 150 zat al bendede 150zat var hem rahat hem hızlı tavsiye ederim.Bu arada aranıza yeni katıldım umarım iyi vakit geçiririz.
muratoygur
20 Nisan 2007, 19:30
Merhaba Arkadaşlar
Bende Harıl harıl motor bakıyorum. İlanlarda ilgimi çeken birşey var. Kmsine bakıyorum adam 300-400 de motoru satıyor fiyatıda 5000-6000 olanla aynı. Bir Motorun ömrü iyi kullanılırsa kaç kilometredir?
nurguldemirbay
22 Nisan 2007, 00:34
nedir bu asyayı kötüleme kampanyası anlamadım benim 2005 sonunda beri kullandığım asya 150 T1 motorum var ve çok memnunum.viteslileri bilemem scooter alacaksan asyayı tavsiye ederim.zat için bir şey diyemem kullanmadım çünkü.
~~immigrant~~
22 Nisan 2007, 00:35
karar veremiyorum hangisini alsam diye gözüm gönlüm mondial de gözüm asyamotor da mondial 3.800ytl asyamotor 3.150 ytl hangisini alsam acaba:pr: yardım ederseniz çok makbule geçer:rendeer:
tabiki zat yaw.................
dalga gecmıosun dimi?????????????
siyahlimuzin
22 Nisan 2007, 01:20
ya ben de asya kullanıcısıyım ve çok ama çok memnunum :cat:
nedir bu asyayı kötüleme kampanyası anlamadım benim 2005 sonunda beri kullandığım asya 150 T1 motorum var ve çok memnunum.viteslileri bilemem scooter alacaksan asyayı tavsiye ederim.zat için bir şey diyemem kullanmadım çünkü.
:cat: :cat: :cat: ::biggrinn ::biggrinn
~~immigrant~~
22 Nisan 2007, 06:53
ya ben de asya kullanıcısıyım ve çok ama çok memnunum :cat:
:cat: :cat: :cat: ::biggrinn ::biggrinn
arkadasım asya aldı bınpısman oldu sattı zat aldı memnun kaldım bende aldım.....
şimdi çorlu tekirdag gezıyorum:queen: :queen: :queen:
o kadar iyi yanı.....
siyahlimuzin ismine aldanmamak lazım:queen: :queen: :queen: :queen:
yarın es es ten kovulurum ben:queen: :rendeer:
barısalım:rendeer:
hayabusa_01
22 Nisan 2007, 08:15
Arkadaşlar asyayı bu kadar kötülemenin bi manası yok bende mondial kullanıcısıyım ama çevremde binenler zat150 hakkında çok olumsuz konuşuyorla 150t1 e binende çok ama pek bi şikayet eden yok çevremdeki bilgiden yola çıkarak bu yorumu yaptım ama aynı seçimi ben yapacak olsam asya derim sana...
mc_kaan
24 Nisan 2007, 19:54
sakın asyaya girme kardeşim mondial al pişman olmassın eminol
:cat:
tumayvol
25 Nisan 2007, 02:00
ikisindende uzak dur bence!! sonra çok pişman olursun!!
ozzie
26 Nisan 2007, 00:39
Öncelikle herkese selam. İlk mesajım :)
Ben de aslında para vermişken 250 MCT alacaktım ama 150 ZAT'ı gördüm bugun ve cok begendim.İkisi de 3800 ytl ama yeni kullanıcı olacagım icin zat'la başlamamın daha hayırlı olacağını düşünüyorum. kullananlar tavsiye eder mi acaba??
mc_kaan
27 Nisan 2007, 01:04
kardeşim bende zc var arkadaşımda zat çok harika motor çok super sadece 1 kez servise gittik oda 500km bakımına okadar zat derim:cat:
nitrious81
27 Nisan 2007, 21:27
Bende de Asya 19A var ve 8100 km deyım bende bakım ve yag degısımınden degısımıne gıttım nolcak sımdı ya bırakın kımse objectıf degıl Mondıalcı Mondı mondı dıye oluyo illa onu aldırcak ASya cıda ASya asya dıyo bırakın bu holıgan gıbı taraf tutmayı ne alaksı var Asya dan da memnun olan bı dunya ınsan var mondıaldende garantı falan demıssınız ben garantıden kayıs bıle degıstım aku degıstım ne var yanı garantı yokmu cok sacma konusuyosunuz kımse sankı cıkarı varmıs gıbı taraf tutmasın objektıf cevap verılsın bıktım valla boyle ınsanlardan ne kadar kolay mal kotulemek kenıdı mondıalcı ya Allam yaa ben modıalı kotulemem surmedım etmedım bılmıyom ama ASya dan memnun muyum memnunum valla.Bırakalım artık bu tür şeyleri sanki bize para mı kazandırıyolar nedir yani.
Arkadaşlar geçen haftaya kadar 2005 model ZAT kullanıyordum. Artık daha güçlüsüne ihtiyacım olduğu için değiştirdim. 18.500 km yol yaptım. Tabiiki sorunları oldu ama beklediğim kadar değil. Kuzenime verdim şimdi o da kullanıyor. Daha bi 10.000 km gider. Tabi bakımını düzenli yapmak ve özenli kullanmak kaydıyla. Bu tarz, giriş seviyesi motosikletler çok zorlamaya gelmezler.
Benimle aynı dönemde (ben 2006 Temmuz'da ikinci el olarak aldım) kuzen 2006 model yani sıfır kilometre Asya 150T-6s satın aldı. Her iki motorun da fiyatları aynı idi. Yani ikinci el ZAT 1.900 YTL ve sıfır 150T-16a 1850 YTL. Kuzen daha 3500 kilometrede motoru yeniledi. Garantiden değişti tabi ama baya zorluk çıktı. Olabilir böyle şeyler dedik lakin daha 1000 kilometre gidemedi ki; Hava giriş hortumu yerinde durmamaya başladı, derken tozdan motor çalışmaz hale geldi, aynı zamanda marş pedalının dişlisi sizlere ömür. Motor garajda kuzu kuzu yatıyor kaç aydır.
Şimdi Asya mı yoksa ZAT mı sorusunu düşününce yaşadıklarımı göz önünde tutarak ZAT demek geliyor içimden. Yine de Çin malı motorlarda kaderinizin şansa kaldığını unutmamalısınız. Ayrıca motosikleti satın alıp tepe tepe kullanamazsınız. Marka da olsa bakımını yapmaz, hor kullanırsanız her makina elinizde patlar. Sıfır da alsanız parça ve servis masrafınız olacaktır. Belli ölçüde zaman da ayrımanız şart. Benzine, yağına, filitresine, lastiklerine, frenlerine dikkat etmek zorundasınız. Motorun işleyişini bir yana bırakın, kendi güvenliğiniz için yapmak zorundasınız.
Bunlara dikkat eder ve özenli kullanırsanız yaşayacağınız sorunlar en aza inecektir. Bİr de servisinizle iyi geçinmenizi öneririm. Özellikle Çin malı motorlarda servisle iyi geçinmezseniz sürnürsünüz.
Kazasız belasız sürüş keyfi dilerim.
maxx75
02 Mayıs 2007, 20:17
Bisan senatör de düşünebilirsin o da iyidir...:queen: ben tipini cok beğeniom... ama illa ikisinden birini alıcam diyosan 150 zat...bi de zat ın en cok sevdiğim yanı hiç bi scooter ın kopyası olmaması...kendi çapında bi motor...ama ben hala senatörü seviom...:mrgreen: http://www.bisan.com.tr/lifan/senator.htm
fiyatı 3.500 ylt olması lazım...
KAYA018
02 Mayıs 2007, 21:43
dostum herkes bırsey dıyor senın kafan karısmıstır sımdı ben senın kafanı karsıtırmayacagım dınle bakalım asya mondıal sımdı de bısan senator ucude kendı sınıfında rekabetdeler ama satıs dersen zat agır basar servısde aynı yedek parcada asya onu takıp eder bısan sonradan gelır ha sımdı karar senın su bı gercek motoru sen kullanacaksın bakarsan bag olur bakmazsan dag olur derler bende 250 nct aldım ılk motorum ama kız gıbı bakmaya calısıyorum yanı sen yapacaksın ama her zaman vıteslı motor scooterdan ustundur unutma
~~immigrant~~
02 Mayıs 2007, 21:53
zat ıyıdır zat kraldır ama bende vıteslıye gecme calısmalarına baslıyorum ılla scooter alcam dıosan ve bunlardan bırını secceksen zat yanı bu ucunden bırını secıceksen cıddı zat dıorum
Beycivan
16 Eylül 2007, 16:37
Bu karşılaştırmalardan ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor, herkes kendi kullandığı motoru tavsiye ediyor ve binmediği motor belki iyi olsada yorum yapmaktan çekiniyor. Bence bu güzel.Yani karalama ve kötüleme olmamalı. Bende de 350 cc Jawa Ts var.Bilenler bilir bir zamanların gözde motoru tabiri yerindeyse Hogar'ları. Hala yollarda.Aldım alalı önemli hiç sorun çıkarmadı bana. Ve gerçekten güçlü bir motora sahip. Ancak yinede scooter tarzındaki motorlarla kıyaslanamaz. Yanlız ben kendi fikrimi söylemek istiyorum asya t1' lerin şekli görüntüsü güzel. Kullanımı son derece rahat.Yol çekişi güzel. Sık sık frenlerinden sorun olduğunu duyuyorum. O da sanırım motordan değil yolların durumundandır. Böyle şeyler motora mal edilemez. Netice şu: Herkes kullandığı motoru sever onu med eder. Buda tek yol teknik verilere bakmaktır. Saygılarımla.
sky_forever
18 Eylül 2007, 03:45
Konu eski ama en azından başka okuyanlara fikir verir yazacaklarım...!
Zat;
Büyük kasalı kasasına ve görüntüsüne göre güçsüz motoru ile dışı dolu içi boş bi görüntü veren makina...İki kişilik kullanımlarda ise baya baya performans düşüklüğü yaratabiliyo...!Ben serviste uzun süredir yatan Çok ZAT ve RS gördüm... Ama hiç uzun yatan ZC görmedim?!?! Kendi motorum ZC diye diğerlerine bok atmıyorum ben kendi motorumu biliyorum ve mondialin scooterları arasında her açından En güzeli fiyat/performans olanı ZCdir!Mantıklı düşünürseniz ve karşılaştırmalar yaparsanız anlarsınız.... Ayrıca Zatı bu kadar pahalı yapan nedir anlamışta değilim?!??!:silent: çift disk değil bişey değil yani zata 3.250 veren adam üstüne ya biraz para koyar kymco falan veya honda yamaha kasar ya da parası cebine kalır ZC veya en kötü RS alır yani...
Asya T1;
Asya motor ile Mondial konusunda hep tartışılır ve sonuç çoğunlukla ve gerçekten MONDIAL'den yana çıkar(kötünün iyisi hesabı)
Bunu göz önüne alırsak ve sitesindeki yok ABS yok Halojen far yok ASR ESR hatta ESP ne lan bu ne kadar yalan bi açıklamadır onlar ilk motoru alıcakken dedim asya motor ŞAKA yapıyo heralde ön arka ABS disk farlar marlar...
YIKILIYO LAN makina bu kadar ses yapan bi araç yoktur gidin bi elleyin bu kadar kötü aksamlar olamaz Görüntü desen bence HİÇ GÜZEL değil çok benzetelim demişler ama ıh ıh yememiş be abi...
MOtoru güçsüz sayılmaz ama performanslı da denmez tamam zattan hafif ve gücü biraz daha yüksekte ASYA aldıracak bi sebebi yok yani...!Lastikleride küçük!Maxi scooter yapıyorum diyosun lastikler küçük....:pr:
Uzun lafın kısası bu iki motor arasında kalınacak makinalar değil! Konu bi burgman mı Xciting mi falan olsa veya ne bileyim ben başka bu kalitede ve çapta şeyler olsa otur düşün derim...Bence Maxi tarzda bişey alıcaksan ve paran kısıtlı ise ya bekle daha kaliteli bişeyler al ya da ZC al ! Kasası görünümü fiyatı performansı beklenenleri vermesi herşeyi çok daha optimum değerlerde seyreden bi motor...Paran cebine kalır ayrıca üzülmemiş olursun...Hatta ben sana şöyle diyim ZCye çanta kask ayrıca bütün bakım masrafları hatta bi kaç parça özel bişey dahil olmak üzere bi ton kar'da yanına kalır..!
Daha az paraya daha dengeli güzel optimum motor şansı derim sana ben....:bounce:
benhakanacar
18 Eylül 2007, 05:02
Arkadaşlar Bence Kymco Agility 125 Alin Hem Adamlar 100000 Km Garantisi Veriyo şaka Gibi Ya O Kadar Guvendiklerine Gore Saglam Olmali Motorlar Değilmi?
Tutkun22
18 Eylül 2007, 09:57
ZAT daha kalıplı ve daha konforlu...150 zat..
KRAL444
18 Eylül 2007, 11:34
Mondial 150zat Diyorum Kardes Asya Motora bakarak bu Daha iyi Yani Kötünün İyisi Kardes bi de şöle kanına gireyim madem 3500ytl verebileceksen chopper cruiser tipi motorlardan hoşlanıyorsan derim gel Kanuni caracal 200var bitane bak pişman olmazsın yinede sen bılırsın :cat:
yorumcu
18 Eylül 2007, 23:50
bencede zat çünkü zat daha seri...hem çelik motor alacağına el arabası al daha iyi :)
sky_forever
20 Eylül 2007, 03:01
bencede zat çünkü zat daha seri...hem çelik motor alacağına el arabası al daha iyi :)
150 ZAT eğer seri ise bende çitayım!!! (dün tokatladım datça yolunda delirdi herif) :pr:
yazdığım yorumu kimse okumamış galiba ya.....
yorumcu
20 Eylül 2007, 09:27
:silent:
İyide Ben Bİşeymi Dedim yahu:salut:
Barnaq Kadar Çocua Bağırmayın,Foruma Yeni Katıldım Korkuyorum:P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO