Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Yardım Lütfen(Model Seçimi)
haya_busa
17 Şubat 2007, 00:44
arkadaşlar istanbulda oturuyorum ve suzuki hayabusa,kawasaki ninja gibi motorların hastasıyım yani super-sport..Ancak malum fiyatları baya yüksek hepsinin..Şöyle ucuz birşey istiyorum Honda CBR 125R'ye baktım ama ben kalıplı biri olduğum için benle hoş duracağını düşünmüyorum..Acaba böyle 5-6 milyar civarları bulabileceğim 98 modele kadar super sport varmı bildiğiniz satan ? veya bi model..Teşekkürler şimdiden hepinize..
HyperXCrossfire
17 Şubat 2007, 00:58
hyosung gt250r
cbr125 nire kawasaki ninja nire , iyice düşündünmü :silent:
TuğrulÖzbek
17 Şubat 2007, 01:47
önce altyapı nedir onu bir öğrensek. ne kadar tecrübe var. motoru sevmek güzel de tecrübe konusunda bilgi olmadan havaya konuşmuş oluruz?
mkmemory
17 Şubat 2007, 02:29
arkadaşlar istanbulda oturuyorum ve suzuki hayabusa,kawasaki ninja gibi motorların hastasıyım yani super-sport..Ancak malum fiyatları baya yüksek hepsinin..Şöyle ucuz birşey istiyorum Honda CBR 125R'ye baktım ama ben kalıplı biri olduğum için benle hoş duracağını düşünmüyorum..Acaba böyle 5-6 milyar civarları bulabileceğim 98 modele kadar super sport varmı bildiğiniz satan ? veya bi model..Teşekkürler şimdiden hepinize..
Arkadaşım sende hoş dursun diye motor almasan daha iyi edersin, bu bir zevktir senin keyif alman önemli, üstünde nasıl durduğu değil. Ayrıca tecrüben yoksa 250cc üzeri bir motor alma (ki bence 125-150cc daha uygundur), önce en az 10000km deneyim kazanmadan daha büyükleri düşünme bile.
hayırlısı olsun
Prometheus
17 Şubat 2007, 23:12
Mevcut başlık. Lütfen başlık açmadan önce benzer konuların varlığını öğrenmek için ARAMA yapınız.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO