PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Garanti

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 18:05
benim motorun benzin şamandırası azılandı ve garantiden parçanın karşılacana sölediler bende aldığım yerden parçayı istedim. üstünde 1,5 ay geçmesine rağmen hala parça elime geçmedi ne zaman sorsam gelcek diolar. bununLa ilgili yamaha veya yamaha nın türkiye sorumlusu oLan beldeyama ya nasıl uLaşırım, yada bu bekleme süresi normaL mi?

Barış Şuşut
15 Şubat 2007, 18:09
olayı tam ve tarihleriyle açıklayan bir pm at bana aynı zamanda iletişim bilgileinide ver
bi maille yoklayalım yamaha yı

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 18:16
:) tşkler... motorun saşi ve motor numarasını isityorlar sanırım... ben sana motor numarasını aldığım yeri hepsini mesaj olarak atim...

tubis
15 Şubat 2007, 18:30
İyi de şekerim benim aynam tam 4 ay sonra geldi :) Nerden aldın Nebioğullarından mı ?

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 18:32
Hayır burdan Aldım. bi de daLga geçiolar :) yok kargoyla geliomuş da istanbuldan bOLu yoLu kapalıymış... :pr:

tubis
15 Şubat 2007, 18:36
Ama istediğin parçaya da bağlı bir durum,adamlar toptan şipariş veriyorlar..Bekleyip yani, bence telaş yapma sabırlı ol-geç olsun güç olmasın..1,5 ay çok kısa bir süre :)

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 18:49
Bana mantıklı bi açılma yapmılar ki 3 ay sonra gel deseler ben giderim 3 ay sonra. atlatıolar gibi gelio bana bende tedirgin oluyorum.

tubis
15 Şubat 2007, 18:49
Yok yok atlatmıyorlardır, neresi orası?

ledo
15 Şubat 2007, 18:51
Evet bekliyoruz Hondacıları :mrgreen:

Gelin de burda döktürün biraz, gerçi bu da Japon malı ama... :cherry:

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 18:54
bucak albeni....

Nolmuş Bizimkide OrjinaL Çin MaLı :mrgreen:

enis89
15 Şubat 2007, 18:56
Evet bekliyoruz Hondacıları :mrgreen:

Gelin de burda döktürün biraz, geçi bu da Japon malı ama... :cherry:

amaan sakin gelmeyin:P teknik destek için

Nihat Çadırcı
NCADIRCI@beldeyama.com.tr

By Mükemmel
15 Şubat 2007, 18:59
Yamaha böyle yaparsa.......:mrgreen:

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 19:04
ben bilgisarcıyım bizdede teknik servis var ama en fazla bir ay sürüyo :( geri dönüşümLer

tubis
15 Şubat 2007, 19:07
ben bilgisarcıyım bizdede teknik servis var ama en fazla bir ay sürüyo :( geri dönüşümLer

İyi de günde bilmem kaç bin tane parça kullanıyor sipariş veriyorsun :)
Aaa yapma bu kadar karamsar olmayın, azcık tahammüllü olun,motor bu :) :)

joybell
15 Şubat 2007, 19:08
hondadan şaşmayın arkadaşlar

tubis
15 Şubat 2007, 19:10
hondadan şaşmayın arkadaşlar

Laf olsun torba dolsun..

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 19:13
senin dediğin gibi olur dishy inşallah... geç oLsunda zor OLmasın..

tubis
15 Şubat 2007, 19:14
Olur olur dert etme :)

Gökhan
15 Şubat 2007, 19:18
Laf olsun torba dolsun..

honda olsa bir haftada parça elindeydiiii:queen:

heyferhatbey
15 Şubat 2007, 19:23
O benim kanatlarım ellerim hatta cnm kendimi ihmal ederim onu asLa :cherry:

Honda yı biliyoruz. kolay kolay arıza yapmak kalitelidir ondan şüphemiz yok :) bundan sonraki motorum honda olmasını istiyorum :) oLdu mu :)

enis89
15 Şubat 2007, 22:07
Laf olsun torba dolsun..

aynen zaten konu ariyorlar rakip ya honda :)

alp_tunay
16 Şubat 2007, 01:08
honda olsa bir haftada parça elindeydiiii:queen:

Evet haklısın.....Ankara da arkadaşın ön grenajı 2 ayda geldi.....1 ay erken gelmiş...:queen: :queen: :queen: :queen:

TuğrulÖzbek
16 Şubat 2007, 01:14
çin malları iki haftada gelince sorun oluyodu.
japon servisler çin malları ile rekabette sınır tanımıyorlar :mrgreen: :P :queen:
açıklama: çin markaları ürünleri için iki haftada parça temin ettikleri zaman yer yerinden oynuyordu. parça sorunu olan başlığa bir kısım japon motor fanatikleri tarafından "kardeş neden japon almadın. hata etmişsin bak işte sloganı da var ....." gibi yazılar yazılırdı.
şimdi bir japon marka 1 ayda parça temin etmeyince kimse bir şey demiyor.
forum başlıklarını basarak reklam yapan arkadaşları göreve davet ediyorum. bakınız arkadaşın japon motoru için parça kaç günde geliyor aynı parça çin markası için olmuş olsa söyleyeceklerinizi buraya yazınız

heyferhatbey
16 Şubat 2007, 01:26
yamaha da japon honda da... hem honda nında çin malı motorları yok mu? burda önemli olan serwis ağı ve güvencesi bence...

ice300
16 Şubat 2007, 02:27
XT660 ların enjeksiyon sistemiyle alakalı bir parçası garantiden değişiyor, (şaşi numaraları bayilerde) adanadaki gizerler 1 haftada gelir dedi, 2 hafta oldu ses- seda yok. Adamlar düz mantık bişey olmuyorsa gerek yok dediler önce (bedava iş olmasın die :pr: ) yolda onlar kalmıycak tabi...

GorkeM
16 Şubat 2007, 02:38
Başlığı görünce çok şaşırmıştım... Yamaha gibi bir firmanın bunu yapması beklenemeyecek bir davranış...
Arkadaşım senin 1.5 ay beklemen bir hata zaten... Honda böyle birşey yapsaydı şayet 2 hafta bekler sonra Honda Türkiye müşteri hizmetlerine başvururdum...
Bence sen de vakit kaybetmeden Beldeyamaya başvur... kesin bir sonuç çıkacaktır... Böyle büyük bir firma bunu yapamaz. Senin sorunun %95 servisinden kaynaklanıyor.

heyferhatbey
21 Şubat 2007, 01:31
ama bir daha motorum honda olacak eminim :bounce:

ledo
21 Şubat 2007, 12:16
ama bir daha motorum honda olacak eminim :bounce:

Evet ! İşte bir mutlu son daha... :cherry:

heyferhatbey
24 Şubat 2007, 01:18
daha son olmadık :mrgreen: bakcaz artık askerliği aradan çıkarmak gerek falan filan işte :cherry:

garacava
24 Şubat 2007, 01:34
Kardeş serviste ya da servisin bildiği kazalı bir YBR mutlaka vardır.Önce bunu araştır ve bunlardan bi şamandıra bulmaya bak.Baktın olmadı pahalı bir şey değilse kafanı ağrıtacağına al yenisini kurtul.Eskisini de paket yap gönder karşı taraf ödemeli Beldeyama'ya olsun bitsin...

heyferhatbey
25 Şubat 2007, 16:05
SinyaL flaşörü bozuLmuştu onu yenisini aldım7,5 ytl ydi.. buda pahalı değilse alim dedim sordum yenisi yokmuş ellerinde... zaten bi bende çıkmış böle şamandıra sorunu.

By Mükemmel
25 Şubat 2007, 17:16
çin malları iki haftada gelince sorun oluyodu.
japon servisler çin malları ile rekabette sınır tanımıyorlar :mrgreen: :P :queen:
açıklama: çin markaları ürünleri için iki haftada parça temin ettikleri zaman yer yerinden oynuyordu. parça sorunu olan başlığa bir kısım japon motor fanatikleri tarafından "kardeş neden japon almadın. hata etmişsin bak işte sloganı da var ....." gibi yazılar yazılırdı.
şimdi bir japon marka 1 ayda parça temin etmeyince kimse bir şey demiyor.
forum başlıklarını basarak reklam yapan arkadaşları göreve davet ediyorum. bakınız arkadaşın japon motoru için parça kaç günde geliyor aynı parça çin markası için olmuş olsa söyleyeceklerinizi buraya yazınız

2 hafta mı benim ayna kırıldı adamlar hemen taktılar aynayı 10 dakikada :P

heyferhatbey
27 Şubat 2007, 01:56
peki hiç dikkat ettin mi ayna orjinaL mi? ben onu diLe getirdim bugün hemen takılarmış dedim. onlar ellerindeki yan sanayi werirLer OrjinaL onLara kaLıyodur ondandır dio... elimizde olan bişey değil diolar.