Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
cenkito
08 Mart 2015, 12:42
Arastırmaya basladım aklımda kalan sahibindende satılanlar 3000 kmse 4000 kmde biraz suphe duydum bu konuda en fazla kaç bin km dayanır bu motor
motor kalıplı , iri ve birazda agır. üstüne üstlük birde 150 cc olunca alanların beklentilerini
karsılamıyor. adam kalıbına bakıyor debriyajsız gaz acmayla tekere gelsin diye bekliyor.
ama olmuyor tabi , sıfırı 4000 kusure o güçte makina çin işi de olsa olmuyor.
derken satılıga cıkartıyor.
ama motordan beklentilerinizi belli seviyede ntutatrsanız tutp da japon special performansı beklemezseniz,
caddede de max 100 km hız bana yeter derseniz benim gibi uzun yıllarca kullanırsız.
3 senesi doldu, yoluma halen max'la devam ediyorum...
okan kömür
08 Mart 2015, 13:19
motor kalıplı , iri ve birazda agır. üstüne üstlük birde 150 cc olunca alanların beklentilerini
karsılamıyor. adam kalıbına bakıyor debriyajsız gaz acmayla tekere gelsin diye bekliyor.
ama olmuyor tabi , sıfırı 4000 kusure o güçte makina çin işi de olsa olmuyor.
derken satılıga cıkartıyor.
ama motordan beklentilerinizi belli seviyede ntutatrsanız tutp da japon special performansı beklemezseniz,
caddede de max 100 km hız bana yeter derseniz benim gibi uzun yıllarca kullanırsız.
3 senesi doldu, yoluma halen max'la devam ediyorum...
bana 150 cc cok bile gelir hocam japonlar daha farklıdır hem fiyat hem performans bakımından ama 125cclik commuter yerine boyle cross almak arada ufak kaçamaklar yapıp orman yollarına girmek güzel olur :) hem başlangıç için hemde ileride crossa iyice bağlanırsam daha iyi sürmek için küçük cc ile baslamak daha iyi :)
telike
08 Mart 2015, 14:19
aaa ne güzel başlık rezerve alayım bari :D
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır araştırmadayım. kuba black cat,asya,mondial xtreme gibi makinalara baktım kararımı lifan shalter'dan yana kullandım gibi.. ancak kafama takılan sorular arasında bu motorların bakımının saatlik yapılmasıyla ilgili en çok takıldığım konu ise her 100 saatte bir motorun sıfırlanması ile ilgili. şimdi benim merak ettiğim lifan motoruda mı böyle yoksa safkan cross/enduro olan wr125, crf250 gibi düşük hacimde yüksek hp ve nm üreten bu motorları mı kapsamakta. birde bu lifan shalter yada mondial xtreme gibi çinli bir motorun sadece asfaltta kullanılarak ve bakımları düzenli yapılarak km bazında ömrü nedir ?
okan kömür
08 Mart 2015, 15:28
mondial extremi de kimi kullanıcı yerden yere vurmuş kimisi bayılmış motora fakat birçok parçasını değiştirmiş 4000 lik motor daha pahalıya patlarmış gibi kafamda bir problem oldu :(
telike
08 Mart 2015, 15:31
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır araştırmadayım. kuba black cat,asya,mondial xtreme gibi makinalara baktım kararımı lifan shalter'dan yana kullandım gibi.. ancak kafama takılan sorular arasında bu motorların bakımının saatlik yapılmasıyla ilgili en çok takıldığım konu ise her 100 saatte bir motorun sıfırlanması ile ilgili. şimdi benim merak ettiğim lifan motoruda mı böyle yoksa safkan cross/enduro olan wr125, crf250 gibi düşük hacimde yüksek hp ve nm üreten bu motorları mı kapsamakta. birde bu lifan shalter yada mondial xtreme gibi çinli bir motorun sadece asfaltta kullanılarak ve bakımları düzenli yapılarak km bazında ömrü nedir ?
saatlik bakıma girenler özel motorlardır safkanlardır. wr şehir motorudur crf250r ve x safkandır L modeli yine şehir versiyonudur km ye göre yapılır.
saatlik bakıma girenler özel motorlardır safkanlardır. wr şehir motorudur crf250r ve x safkandır L modeli yine şehir versiyonudur km ye göre yapılır.
peki wr gibi şehir versiyonu olanların motor ömrü kaç bin km dir ?
dalangıç
08 Mart 2015, 15:49
mondial extremi de kimi kullanıcı yerden yere vurmuş kimisi bayılmış motora fakat birçok parçasını değiştirmiş 4000 lik motor daha pahalıya patlarmış gibi kafamda bir problem oldu :(
Mesela ne tür parçaları değiştirmiş? Modifiye işine giren arkadaşlardan başka değişim şu bu okumadım forumda. Ekleme yapılıyor, eh nedir bi zahmet zamanı gelince zincir, yağ, vs değiştir bunlar her motorun masrafı. Modifiye yapanlar da 150 cc yetmediye yapmış ki şuan bana yetiyor ama yetmediği yerde bende modifiye işine girerim yada para olur gider transalp alırım yolda xtreme max görsem selam vermem :) dedim ya bende asfalt kullanıcısıyım lastik değiştirdim, çanta ekledim o yerden yere vuranlar ya Çinli diye vurmuştur yada xtreme max 150 alıp wr250 şekli yaparken almıştır motoru eline. Hani benim de Motorum diye söylemiyorum ama honda ve sym de kullandım servisi, yedek parçası gına getirdi ki daha önce yazan Cenkito xtreme maxin ciğerini bilir söker takar sıkılır yine söker öyle bi arkadaş, hoplamalı zıplamalı videoları da vardır uzun gitmişliğide, gerekli yerde telefonla arar olası bi arıza olursa nasıl halledersin tarif eder başıma geldi oradan biliyorum uzun lafın kısası seçim senin herşey parasına göre sonuçta zira ben bu motoru övüp mondial bayisi havası estirmek istemem :) böyleyken böyle işte :)
telike
08 Mart 2015, 15:55
peki wr gibi şehir versiyonu olanların motor ömrü kaç bin km dir ?
kullanımına bağlı dostum temiz bakarsan 100binleri geçersin. sürekli limit atlayım zıplayım dersen kısa zamanda sıkıntı yaşarsın ama dayanıklı motorlardır bunlar.
dalangıç
08 Mart 2015, 16:01
Mesela ne tür parçaları değiştirmiş? Modifiye işine giren arkadaşlardan başka değişim şu bu okumadım forumda. Ekleme yapılıyor, eh nedir bi zahmet zamanı gelince zincir, yağ, vs değiştir bunlar her motorun masrafı. Modifiye yapanlar da 150 cc yetmediye yapmış ki şuan bana yetiyor ama yetmediği yerde bende modifiye işine girerim yada para olur gider transalp alırım yolda xtreme max görsem selam vermem :) dedim ya bende asfalt kullanıcısıyım lastik değiştirdim, çanta ekledim o yerden yere vuranlar ya Çinli diye vurmuştur yada xtreme max 150 alıp wr250 şekli yaparken almıştır motoru eline. Hani benim de Motorum diye söylemiyorum ama honda ve sym de kullandım servisi, yedek parçası gına getirdi ki daha önce yazan Cenkito xtreme maxin ciğerini bilir söker takar sıkılır yine söker öyle bi arkadaş, hoplamalı zıplamalı videoları da vardır uzun gitmişliğide, gerekli yerde telefonla arar olası bi arıza olursa nasıl halledersin tarif eder başıma geldi oradan biliyorum uzun lafın kısası seçim senin herşey parasına göre sonuçta zira ben bu motoru övüp mondial bayisi havası estirmek istemem :) böyleyken böyle işte :)
http://hizliresim.com/9VrMbk
Boyle bisey
http://hizliresim.com/vgNkVz
Bilmem görünüyor mu mobilden yapıyorum
http://hizliresim.com/zmp8q7
okan kömür
08 Mart 2015, 16:32
Bende motordan hiç anlamadığım için çekiniyorum :)
dalangıç
08 Mart 2015, 16:40
Bende motordan hiç anlamadığım için çekiniyorum :)
Amaann biz anlıyoruzda mı biniyoruz :) gaza bas git frene baş dur, gitmezse tabanvay durmazsa vay anam vay :) aldım okadar tamir ekipmanı sadece alyan ve tornavida kullanıyorum, birde motoru kullanmayınca sıkılıyor insan kışın yattık biraz şimdi aman diyorum minibüse bineyim :)
okan kömür
08 Mart 2015, 16:40
Neden korkuyorsun ki benim ve arkadaşların maceralarını forum da oku hadi ben uzun yolcuyum orada atlayan zıplayan da var :) bence mondialin firma tarihi boyunca yaptığı en iyi iş bu motoru getirmek motor basit, parça ucuz. Valla 5 yada 6 ayda 6000 kusur yol yaptım benzin koymayı unutmak dışında yolda kalmadım... Sen araştır yine bak :)
hocam cross konusunda bilgili gibisin extremden baska cross bildiğin sağlamdır dediğin japon cross varmı ya da mondialden daha sağlam başka bir çin var mı? :)
dalangıç
08 Mart 2015, 17:13
hocam cross konusunda bilgili gibisin extremden baska cross bildiğin sağlamdır dediğin japon cross varmı ya da mondialden daha sağlam başka bir çin var mı? :)
Yok valla cross konusunda pek bilgim ve ilgim yok neden aldım bu motoru yüksek altımda kaybolmuyor diye ama yakın zaman da Cenkito apacinin crossunu denemişti hayvan güzel dedi gücü falan yerindeymis yani başka da bir fikrim yok açıkçası anlayan arkadaşlar bilgilendirir mutlaka :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Yok valla cross konusunda pek bilgim ve ilgim yok neden aldım bu motoru yüksek altımda kaybolmuyor diye ama yakın zaman da Cenkito apacinin crossunu denemişti hayvan güzel dedi gücü falan yerindeymis yani başka da bir fikrim yok açıkçası anlayan arkadaşlar bilgilendirir mutlaka :)
Birde xtreme max ne tam cross ne böyle bisey arada bir yerde sele cross motorla alakası yok depo 10lt işte cross şekli verirsen cross çanta takıp, asfalt lastiği takarsan supermoto değil commuter gibi de değil, kimlik bunalımı gibi bisey yaşıyor alet ama ikisinde de görevini yapıyor :)
okan kömür
08 Mart 2015, 17:22
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Birde xtreme max ne tam cross ne böyle bisey arada bir yerde sele cross motorla alakası yok depo 10lt işte cross şekli verirsen cross çanta takıp, asfalt lastiği takarsan supermoto değil commuter gibi de değil, kimlik bunalımı gibi bisey yaşıyor alet ama ikisinde de görevini yapıyor :)
hahaha hocam selesi normal crosslara göre daha iyi +avantaj bakıcam hocam bu yaz ormanlarda cross yapmak gibi bi niyetim var ybr,cbf gibi motorlarda hem tipi hemde dağ bayır rahat gitmiceği için cross motor arastırmaya devam :)bizim ailede çinli motorlara karsı asırı bi önyargı olduğu için hem kötülüyolar hem yardım etmiyolar :)
dalangıç
08 Mart 2015, 17:39
hahaha hocam selesi normal crosslara göre daha iyi +avantaj bakıcam hocam bu yaz ormanlarda cross yapmak gibi bi niyetim var ybr,cbf gibi motorlarda hem tipi hemde dağ bayır rahat gitmiceği için cross motor arastırmaya devam :)bizim ailede çinli motorlara karsı asırı bi önyargı olduğu için hem kötülüyolar hem yardım etmiyolar :)
Ya zaten o cbf Ve ybr yani aman bitti motor kalmadı al buna bin deseler binmem kötü olduğundan değil şekli hitap etmiyor ,şimdi ufak ufak gaz veriyorum kendime satışa koydum motoru ucundan kıyısından 250 cc biseyler bakıyorum ama yine Japon vs bakamıyorum neden pahalı geliyor hem Çin de olsa Japon da olsa iyi bakarım motora, yoksa bu motosiklet işinin sonu yok aa o da güzel oo ne biçim vayvay gidişe bak derken öyle araştıra araştıra zaman geçer abi bi Kadıköy uzatırmısında kalırız, yalnız güzel zam geldi he iyi geldi yani teğet geçti çapraz girdi :/
okan kömür
08 Mart 2015, 17:48
Ya zaten o cbf Ve ybr yani aman bitti motor kalmadı al buna bin deseler binmem kötü olduğundan değil şekli hitap etmiyor ,şimdi ufak ufak gaz veriyorum kendime satışa koydum motoru ucundan kıyısından 250 cc biseyler bakıyorum ama yine Japon vs bakamıyorum neden pahalı geliyor hem Çin de olsa Japon da olsa iyi bakarım motora, yoksa bu motosiklet işinin sonu yok aa o da güzel oo ne biçim vayvay gidişe bak derken öyle araştıra araştıra zaman geçer abi bi Kadıköy uzatırmısında kalırız, yalnız güzel zam geldi he iyi geldi yani teğet geçti çapraz girdi :/
valla haklısınız :) mondial extreme max sizi hiç yolda bıraktımı hocam seneye okula giderken surekli yolda bırakırsa devamsızlıktan kalmıyım bide :)
dalangıç
08 Mart 2015, 17:56
valla haklısınız :) mondial extreme max sizi hiç yolda bıraktımı hocam seneye okula giderken surekli yolda bırakırsa devamsızlıktan kalmıyım bide :)
Yolda bırakmadı da mesela Alanyadan Antalyaya giderken stop etti daha da rodajı yeni bitmişti hemen saydırmaya başladım tabi sonra depoya bi baktım utandım valla benzin koymayı unutmuşum malum cross ya gösterge yok km sayacının altında başka ufak bir sayaç var bakıp oradan anlıyorsun onun haricinde yolda kalmadım hiç
okan kömür
08 Mart 2015, 18:00
Yolda bırakmadı da mesela Alanyadan Antalyaya giderken stop etti daha da rodajı yeni bitmişti hemen saydırmaya başladım tabi sonra depoya bi baktım utandım valla benzin koymayı unutmuşum malum cross ya gösterge yok km sayacının altında başka ufak bir sayaç var bakıp oradan anlıyorsun onun haricinde yolda kalmadım hiç
en son gidicem bir bayiye alıcam :) arastırmakla zaman geçmez insallah yakında buraya bir cross aldım diye yazabilirim yakın zamanda :)
dalangıç
08 Mart 2015, 18:05
en son gidicem bir bayiye alıcam :) arastırmakla zaman geçmez insallah yakında buraya bir cross aldım diye yazabilirim yakın zamanda :)
İnşallah gönlüne göre bi motor bulursun :)
okan kömür
08 Mart 2015, 18:35
İnşallah gönlüne göre bi motor bulursun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bundan-iyisi-sifiri-201622100/detay
yamaha xt125r güzele benziyo ne dersiniz bunun hakkında hocam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bundan-iyisi-sifiri-201622100/detay
yamaha xt125r güzele benziyo ne dersiniz bunun hakkında hocam
canı alınmıştır. km de kimbilir kaç defa sarıldı :)) sıfır çin malı al daha iyi
okan kömür
08 Mart 2015, 19:17
canı alınmıştır. km de kimbilir kaç defa sarıldı :)) sıfır çin malı al daha iyi
Kırklarelinde olan akrabaları aradım ilanıda verdim motordanda anlıyolar arastırcaklarmıs eli yüzü duzgun motoru sağlam birsey çıkarsa direk alıcam en azından bir arastırsınlar hocam iki motor alıcaz kısmetse biri cinli olsada diğeri kesin japon istiyoruz o yuzden
Kırklarelinde olan akrabaları aradım ilanıda verdim motordanda anlıyolar arastırcaklarmıs eli yüzü duzgun motoru sağlam birsey çıkarsa direk alıcam en azından bir arastırsınlar hocam iki motor alıcaz kısmetse biri cinli olsada diğeri kesin japon istiyoruz o yuzden
istanbuldan bakın.
okan kömür
08 Mart 2015, 19:25
istanbuldan bakın.
İstanbuldan bulamadım bu motordan en yakın ve tanıdığın olduğu yer kırklareli olduğu için orda birtane vardı :fiyatıda uygun olunca :)neyse arastırmaktan zarar cıkmaz
Montana35
01 Temmuz 2015, 02:27
Meraba arkadaşlar motora yeni başlıycam ikinci el bir çinli almak istiyorum. Bir gün motoran diyorum birgün apachi birgün lifan birgün asya birgün kuba :) hepsinin okudum araştırdım artıları eksileri ama ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim. En son aklım kuba str 250 ye daha çok kaydı ama yinede emin değilim. Boyum 179 kilom 87 bu arada :) Birde eski yıllarda forum çok daha aktifmiş millet nereye gitti böyle paylaşım çok az ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Selçuk Keleş
01 Temmuz 2015, 12:10
Meraba arkadaşlar motora yeni başlıycam ikinci el bir çinli almak istiyorum. Bir gün motoran diyorum birgün apachi birgün lifan birgün asya birgün kuba :) hepsinin okudum araştırdım artıları eksileri ama ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim. En son aklım kuba str 250 ye daha çok kaydı ama yinede emin değilim. Boyum 179 kilom 87 bu arada :) Birde eski yıllarda forum çok daha aktifmiş millet nereye gitti böyle paylaşım çok az ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Artık face var, paylaşımlar orada. Bu markaları pek bilmiyorum ama str hakkında genelde olumlu şeyler duyuyorum.
BatuhanK
01 Temmuz 2015, 12:41
Arkadaş arazide bir iki kere atlayıp zıpladıktan sonra şase-motor bağlantısını kırmıştı yanlış hatırlamıyorsam Str de
Selçuk Keleş
02 Temmuz 2015, 01:31
Arkadaş arazide bir iki kere atlayıp zıpladıktan sonra şase-motor bağlantısını kırmıştı yanlış hatırlamıyorsam Str de
Çinlilerin hiçbiri fazla zorlamaya gelmiyor. Fiyatı da bu nedenle ucuz.
leventmotor
02 Ağustos 2015, 21:22
STR'de parça sıkıntısı var ALMA.En bol parça XTREME MAX'ta.
liverisk
18 Ağustos 2015, 21:13
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-250cc-x-treme-supermoto-25-agustostan-sonra-2-ay-yurtdisindayim-222482350/detay/
drakyuz
12 Kasım 2015, 08:26
Arkadaşlar. Boyum 172 nispeten alçak seleli enduro tavsiyeniz ne olur. Ş içi kullanacağım, nadiren patikalara saparım belki.. Mondial xtreme çok çok yüksek geldi,
S.c.b
12 Kasım 2015, 13:49
Merhaba arkadaşlar forumumuza katılalı 2 gün oldu. Açıkçası offroad ile çok ilgiliyim 2 ocakta sınava gireceğim ve nisan ayında da hazır yaz geliyorken bir enduro/supermotor almayı düşünüyorum. Aklımdaki motor başlangıç için Yamaha xt125 fakat hiç deneme fırsatı bulamadım bu yüzden aklıma soru takıldı. Xt yüksek gözüküyor ve boyum 1.69 acaba boy sıkıntısı çekermiyim çekersem alternatif bir model varsa önerebilirmisiniz?
Serçeparmak
06 Mayıs 2016, 17:41
Endurocu smci abilerim ablalarim,
Ne zamandir supermoto aşığıyım. yamaha wr125x modelini dusunuyordum. Goruntusu falan olsun cok hosuma gidiyordu fakat gecen bi arkadas baska bi fikir soyledi. Dedi ki al abi bi tane crf250l lastiktir artik ne degistirilmesi gerekiyorsa degistir. Bana cok mantikli geldi acikcasi. Sm yapmak icin lastikten baska neleri degistirmem gerekiyor? Nereden alabilirim bu degisiklikleri? Yardimci olursaniz belki de motosiklet alemine yeni bi smci katilir :D
saw23
12 Mayıs 2016, 12:03
Arkadaşlar selam kadırga 250gy aldım dün toptancıdan sıfır kilometre ve kurdurttum ototamirciye dijital ekranda N boşta sembolü sürekli yanıyor bilgisi olan var mı nasıl çözebilceğime dair ? teşekkürler şimdiden
KrosKafası
15 Ağustos 2016, 19:17
Bende 17 yasinda bir cross enduro hastasıyım 18 girince ehliyet alıp kLX 250 düşünüyorum baslangic için doğru olurmu
salihzeki
16 Kasım 2016, 08:10
Arkadaşlar merhaba 250cc enduo motora kaç litre yağ koymak gerekir
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
kardeş merhaba hayırlı olsun ben de yeni aldım sayılır çok beğemdim motoru iyi bir ustaya götür halleder o olmasada canını sıkma önemli birşey değil soun olursa burdan görüşelim bu aralar yağını değiştirecem de kaç litre yağ alıyor onu bilemiyorum duyarsan burdan paylaş benimle
MrMud
06 Aralık 2016, 00:03
Ulan her gece eski sevgilinin fotoğrafına bakar gibi bakarım bu başlığa.
Ama eski sevgiliden en ufak hayat belirtisi yok.
Cennet vatanımın iklimi arazisi motocross için bu kadar musaitken, gençler o gereksiz güçlere sahip, sadece boş boş gereksiz hız yapan sözde "Adrenalin" dedikleri, özenti "Üff bee ne gidiyo ama" denilen supersport tarzı asfalt motorlarına yoneldiginin yarısı kadar motocrosa yönelse, Alllahima kitabıma bi daha gözleri Cross'tan başka bişey görmeyecek.
Üzülüyorum arkadaşlar.
Çok üzülüyorum.
Bashwarp
06 Aralık 2016, 00:19
Cennet vatanımın iklimi arazisi motocross için bu kadar musaitken, gençler o gereksiz güçlere sahip, sadece boş boş gereksiz hız yapan sözde "Adrenalin" dedikleri, özenti "Üff bee ne gidiyo ama" denilen supersport tarzı asfalt motorlarına yoneldiginin yarısı kadar motocrosa yönelse, Alllahima kitabıma bi daha gözleri Cross'tan başka bişey görmeyecek.
Üzülüyorum arkadaşlar.
Çok üzülüyorum.
Bende çok sevmeme rağmen, şu cross motosikletleri bu kadar yüksek yapan tasarımcılara :jocolor: :jocolor: :jocolor: gönderiyorum.
Lanet olsun adamım. Neden 1.69 boyla cross/supermoto kullanamayayım !?!!?!
MrMud
06 Aralık 2016, 00:26
Bende çok sevmeme rağmen, şu cross motosikletleri bu kadar yüksek yapan tasarımcılara :jocolor: :jocolor: :jocolor: gönderiyorum.
Lanet olsun adamım. Neden 1.69 boyla cross/supermoto kullanamayayım !?!!?!
Hocam azimli sıçan duvarı delermiş.
Pes etmeyin.
canpahali
05 Mayıs 2018, 19:13
Üzülüyorum arkadaşlar.
Çok üzülüyorum.
Neredeyse bir buçuk yıl geçmiş bu mesajın üzerinden. Ama yinede ağzına sağlık, konuyu yeniden diriltmeye değer.
Ekarademir
05 Mayıs 2018, 20:36
Aksaray'dan selamlar. Başlığı canlandıralım.
Boldpilot
05 Mayıs 2018, 20:53
Yapmayın beyler aldırcanız bana şunu 😁https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ruhsatli-ister-cadde-de-ister-dagda-515289292/detay
Ybr125 le motosiklet kullanmaya başladığım gün aklımdaydı cross , hâlâ aklımda ama bazen atlayıp 400- 500km öteye gidiyorum günübirlik 😢
Ekarademir
07 Mayıs 2018, 22:56
640 olanını al yolada gidersin
OUTLAW35
12 Haziran 2018, 15:41
Herkeze merhaba ismim onur 2014 xtreme max 150 kullanıcısıyım izmirden aranıza katıldım keyifli forumlar...
blntyy
24 Haziran 2018, 14:16
Merhaba arkadaşlar supermoto için ön 110/70/17 arka için 140/70/17 takmak istiyorum ama jant boyutları ne olmalı ?
ön için 3,00*17 yeterli olur mondial xy250gy sm var onun fotolarından gördüm ön jantı ama arka jantı bulamadım 4,00*17 mi olmalı ?
çakmakçayırl
22 Temmuz 2018, 15:49
merhaba arkadaslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
mr mud haklı.biz geze geze 6*7 yıldır kazdağlarını bitiremedik.
Kursad55
15 Eylül 2019, 17:15
Selamun aleykum arkadaşlar, hani nerde enduro severler
Kural [ Z ]
15 Eylül 2019, 19:31
Selamun aleykum arkadaşlar, hani nerde enduro severler
Ben seviyorum, hatta aslında hastasıyım. Ama bir türlü nasip olmadı bir CRF almak. Sıradaki motosiklet CRF250L. Garaja onu ekliycem, alınacak iki araba daha kaldı, sonra kimse gak guk edemeyecek, garaja koyucam onu da. O CRF O Garaja Gi Re Ceeeek ::pala::
gürcistan kazbeği dağları rusya sınırı :)
(military raod)
biz hep burdayız başlık ölmüş ağlayanı yok
https://i.hizliresim.com/YdRr8j.jpg (https://hizliresim.com/YdRr8j)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO