Orijinalini görmek için tıklayınız : Derbi hakkındaki Görüşleriniz
PcKopatGhostRider
15 Temmuz 2006, 20:03
bende göremedim.. ama resimdeki derbi bildiğimiz 2 zmnlı derbi.. :silent:
prelude
15 Temmuz 2006, 22:36
Air cooled, four stroke, single cylinder. OHC
four stroke: 4 zamanlı
kimi
15 Temmuz 2006, 22:44
güzelmiş yerden biraz fazla yüksek ama...
ozaktasi
15 Temmuz 2006, 22:50
Evet bu makina 4 zamanlı yalnız radyatör yok dolaysıyla su soğutmada yok....Yani Hava soğutmalı...fiyatı belli olsun CEBERE yle kıyaslarız....
koray_77
15 Temmuz 2006, 22:52
hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayat onda
okan4037
15 Temmuz 2006, 22:59
guzelmıs +1000
praetorian
16 Temmuz 2006, 12:37
gelsın aynı kasaysa(busenekıyle)pıyasayı sallar fıyatta uygunsa tabı
deer_152
16 Temmuz 2006, 12:51
fiyatı 6.800,00ytl civarı karizma 10 üzerinden 10 ama nede olsa 125cc
okan4037
16 Temmuz 2006, 13:02
6.800 verecegıme cbr125 alırım daha ıyı en azından hem ucuz hem su sogutma
deer_152
16 Temmuz 2006, 14:07
olabilir tabiki
praetorian
16 Temmuz 2006, 17:49
6800ytl 2006 modelının euro ve otv oncesı fıyatıydı..sımdı 7900 oldu galba..bu motor farklı bu 4 zamanlı tahmınen daha ucuz olur..
tigermbz
16 Temmuz 2006, 22:12
kasa olarak 2 zamanlı gpr 125 ile tamamen aynı görünüme sahip fiyat olarak ta 5000-6000 ytl arası olur diye tahmin ediyorum.
ozaman cıbır 125 pek buna rakip olamaz, daha bir race havası var çünkü.
(kalın arka tekerler daha alçak ön direksiyon gibi)
Khutuck
17 Temmuz 2006, 20:11
Hatalı bilgidir.
Ertuğrul_Öz
17 Temmuz 2006, 20:19
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Derbi/derbi_gpr_125_racing.htm
Buyrun 2005 modeline de 4 zamanlı demişler
SAKAL
17 Temmuz 2006, 20:24
Evet bu makina 4 zamanlı yalnız radyatör yok dolaysıyla su soğutmada yok....Yani Hava soğutmalı...fiyatı belli olsun CEBERE yle kıyaslarız....Bu 15 beygir olarak gözüküyor ama cbr 125 e göre de biraz ağır kasa kafa kafaya giderler yada derbi geçer gibime geliyor
ozaktasi
17 Temmuz 2006, 20:35
Araştırmalarıma göre bilgi doğru ve bu makina 4 zamanlı ...Diğer 2 zamanlı kasanın aynısı..Tabiki güzel bir makina yalnız 3,950 ero satış fiyatı buraya gelse fiyat ne olur bilinmez ama bir handikap daha var,,,hava soğutmalı diye geçiyor yani radyatör ve fan yok dolaysıyla su soğutmada yokk ...Eksozuda 2 zamanlılarda olduğu gibi O münasip olmayan yerde değil yanda..2 zamanlıların eksozu ;;;Özellikle artçı için çok yavan ve nahoş bi görüntü oluşturur biçimdeydi..Helese 2 zamanlı makinalar yağlı benzin olduğu için dumanda atıyorki,,,Aaabbbooowwww...:P :cherry: :queen: :queen: :bounce:
mindtrap
17 Temmuz 2006, 20:48
Derbi GPR 125'in iki modeli gozukuyor suan sitesinde bunlardan birisinde racing yaziyor. Bu racing olan two stroke(cift zamanli motor) olabilir. Digeride sanirim four stroke'dur diye dusunmekteyim. Bu arada vespa turkiye'de bu motorla ilgili taksit kampanya listesi var 48 taksite kadar alinabilmekte. 48 taksit alinirsa ayda 65 avro taksit dusuyor bi cinli motor kadarda on odemesi var. Tipi benimde hosuma gitti bu arada gercekten kibar duruyor, kasli birazcikta :)
http://www.vespaturkiye.com/ek/Vdf_Kampanya.xls
Bu adresten ustte bahsettigim taksitli kampanya ile ilgili dokumana ulasilabilinir.
McKeinZe
06 Ekim 2006, 02:49
arkadaşlar işte size sitesi herşeyi burdan bulabilirsiniz
http://www.derbiturkiye.com/
onur1
28 Aralık 2006, 13:06
http://www.fullgaz.co.il/archive/sep-04/news/images/derbi-gpr125-for-2005.jpg
Arkadaşlar Önceki actığım konularda yardımlarınız için teşekkür ederim bu motor hakkındaki yazıları cevirmicem sonra insanlar ben yazdım yada reklam yapıyorum sanıyor sadece tek özlliklerini veriyorum bu makineyi bilenler lütfen paylaşsın
GPR 125 Racing
Motor Tek silindir 2 zamanlı
Silindir hacmi 124,76 cc
Silindir çapı 56 mm
Silindir kursu 50,68 mm
Max. güç KW - HP -
Max. tork -
Yakıt besleme Karbüratör
Yakıt türü Kurşunsuz benzin 95 oktan min.
Dağıtım Lamel klape ile
Ateşleme Elektronik, değişken avanslı
Çalıştırma Manuel jigle ile
Yağlama Yağ karıştırıcı pompa ile
Karter yağ kapasitesi Yağ depo kapasitesi: 1,5 lt
Soğutma Sıvı ile
Debriyaj Islak tip
Vites 6 vites
Şasi Yüksek dayanımlı tüp şasi
Ön süspansiyon Hidrolik furş ile 40 mm boru çapı 120 mm kurs
Arka süspansiyon Hidrolik, tek amortisör 110 mm kurs
Ön fren 300 mm disk ile
Arka fren 180 mm disk ile
Jant ölçüleri -
Ön lastik İç lastiksiz 110/70-17”
Arka lastik İç lastiksiz 130/70-17”
Uzunluk 2.024 mm
Genişlik (en geniş yer) 760 mm
Aks aralığı 1.355 mm
Sele yüksekliği 810 mm
Kuru ağırlık 125 kg
Yakıt deposu 13 lt
En yüksek hız -
Egzost çıkışı Euro 1 normlarında
Fİyat 8.150 Anahtar teslim plaka dağil
gittardando
28 Aralık 2006, 13:20
Pahalı... Çok Pahalı....
onur1
28 Aralık 2006, 13:40
başka ama paraya göre hizmet
2pac
28 Aralık 2006, 14:14
2 zamanlı olarak kalitenin biraz altında paran varsa apirlia rs 125 öneriyorum.. bu biraz daha kalitesiz duruyor artı benzinine yagda katman gerektigini unutma full depo ile 4 zamanlı 125 300 km yapabilirken 2 zamanlı aletle 150 km yapabildiginide unutma söyle demek mümkün yakıt'ı 600cclere denk aşırı sıkıştırdıgında 600cclerden bile fazla yakabiliyor motor'un bir ömrü var 4 5 sene en iyi şekilde bakıldıgında bile %99 motor degişimi istiyor.. aşırı performans kaybı var.. parça konusunda derbi ne kadar iyi bilmiyorum ama aprillia'nın muhtemel hemen hemen her parçası en az 1 ile 3 ay arası bir sürede getirtiliyor türkiyeye parça sıkıntısıda söz konusu bu 2 zamanlı aletlerde kullanıcısı diger ülkelere göre yok denecek kadar az oldugundan servislerde pek oralı degil.. bunları göz onunde bulundurmanı öneririm..
HAYALBUYSA
28 Aralık 2006, 14:30
Fuarda gördüm ayrıca istanbul perkormandaki ferco motor standında teste de katıldım.
Motor güzel ve kendine göre bi albenisi var. Türkiyede 2 zamanlı motorlar için varolan ve taaaa mobilet zamanından gelen önyargıya rağmen alet gerçekten güzel....
Bi kere tip motorların ülkemizde seçenekleri çok az. Benim bildiğim iki zamanlı Race motor olarak Cagiva mito , Aprilla Rs ve Derby Gpr ülkemzde satılıyor.
aprilla ve derby de servis ve parça sorunu yaşamazsın. distirbitörler kaliteli. Cagiva hakkında ise bilgim yok.
Çok ekstrem ve acil bir parça ihtiyacın olmadığı sürece stoklarda yeterli parçalar var. Dİyelim ki derby motor istedi , bu hönk diye olacak bi şey değil. periyodik bakımları serviste yaptırdığın sürece gerekli parçaların değişmesi yaklaştında servisin bu parçaları ayarlayacaktır. Tabi ki bedelleri 4 zamanlı parçalara göre yüksek olacaktır.
Bu motorlar tarz motorudur. Herkesin beğenmesi söz konusu olamaz. 4 zamanlı bir 125 cc lik motordan daha fazla yakarlar orası kesin, ancak bu aleti bi kere kullanan bir daha 4 zamanlı 125 lik motora binmez , binse bile zevk almaz.
Maddi imkanı mümkün olan insanlar için iyi bir tercih olur , ancak maddi gücü yetmeyenlerin " çok para " diye karalamaları anlamsız. Verdiğin paranın karşılığını alabiliyormusun o önemli.
Bir cbr 125 ile sadece göze hitap edip , performans olarak sürünürken...
2 zamanlı bu race ler ile hem göze hemde kalbe hitap edebilirsin...
Tabi cüzdan biraz şişkin olmak zorunda
Racing bir motorda verdiğin paranın karşılığını almanın türkçe meali , performanstır. Esasında tüm dünyada böyledir ya ...:P
Derby de racing makina olduğuna göre aldığın performans ( sigorta sökümü sonrası ) verdiğin parayı sonuna kadar hak eder bi durumdadır....
Elbette performansında geri dönüşü yakıt tüketimi olarak bize dönecektir.Bakım giderlerinde pahalı olacak değişmesi gereken periyodik sarf malzemelerin maliyetleri yüksek olacaktır.
Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi benzine yağı sen karıştırmıyorsun. Yağı ayrı bir hazneye koyuyorsun , makina kendisi karıştırıyor. ( mobilet mi bu fincanla yağ - benzin karıştıracaksın :pr: )
Sonuç olarak ülkemizde kısıtlı model grubu olan bir tür bu 2 zamanlı race motorlar ve kısıtlı bir tüketici kitlesine sahip oluyorlar ülkemizde.....
Maddi imkanı iyi olan ve 125 cc racing motorlardan zevk alacak , 2 zamanlı racing in yüksek devirlerde ki egzost vınlaması hoşuna gideceklerin kaçırmaması gereken bi alet bu derby....
verdiğin parayı sonuna kadar hakedecek 125 cc lik bi motor..... !!!!!
Evlilik muhabbeti olmasa ikinci motor olarak 2 zamanlı bi racing her zaman düşünüyorum.ancak şimdi tutumlu olma zamanı Fazer FZ-1 hayalini bile erteledik şimdilik...:salut: :salut:
tubis
28 Aralık 2006, 14:33
Tarzım değil Onur cum,görüşüm bu :) :)
cakalaz
28 Aralık 2006, 14:52
iTaLYaN Lar güsel olur :)
onur1
28 Aralık 2006, 15:15
hayabusa cok teşekkür ederim dishi sen karışma kız ordan hehehe Abi bu motor ispanyoll motor ömrü harbiden 2 3 sene az diye bi saçmalık varmı ya sen nerden biliyon belki yılda toplam 20 kez binicem işe gidip gelmek için istemiyoz zaten cbr 125r mı bu 20 kez binen adamada benzin koymasın artık değilmi ben ilgiliniyorum şu an ama 0 almam 2.el temiz bişi bulecez artık
HAYALBUYSA
28 Aralık 2006, 15:23
Yok öyle bişey inanma sen...
Kim demiş ömrü iki senedir. diye...
Sen bakımlarını zamanında ve yetkili servislere yaptırırsan bi şey olmaz.
Bu aletlerin parçalarının belli değişme zamanları var. Yapılan km ye bağlı olarak.Onları değiştirirsin sonra yine binersin.
Zaten bu motorların yapılış amaçları touring yapmak değil ki. Hadi bi uzanalım antalya yapıp geri gelelim denecek aletler değil bunlar....
Maddi imkana bakar herşey. İmkanın varsa alırsın kral gibi binersin. Verdiğin her kuruşu sana zevk olarak geri verir bu aletler. ( Rs, Mito Gpr )
scorp
28 Aralık 2006, 15:35
Alin size derbi kullanicisinin forum u herturlu deneyimimi yazıyorum. Ozelden msg leri cevapliyorum anlamsiz bi onyargi var motora ankarada olanlara gelin parca kalitesini gorun karsilastirmanizi ona gore yapin diyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25629
Motor tahminimden cok daha iyi cikti ben alirken bu kadar iyi beklemiyodum. Sakin övdügümü sanmayin tarafsiz olarak herturlu kotu ve iyi yanini forum a ekledim.
Bi cok komik sey yazmislar motor hakkinda nedense cogunun gerceklealakası yok.
-Bayirda bayilir cikamaz dediler nedense benim cikamadigim bayir yok hatta bayilmiyo uygun vitesteyse gayet iyi izmeleniyo.
-2 kisi eziyet olur gitmez dediler ben 2 kisi ankarada gayet guzel dolasiyorum.
vs. vs. vs.
Aprilla RS le karsilastiriyo arkadaslar sadece guluyorum aralarindaki fiyat farki acik tabiki aprillanin artilariolucak.
Tek kelime motor 125cc ye gore cok dolu kalin pirelli lastikler cift disk fren digital hizgostergesi yol bilgisayari vs. vs. daha cok merak eden actigim forum o okuyabilirler...
Konuyu bilmeyen arkadaslar lutfen gereksiz yorum yapmasin bilgisiz arkadaslari yanlis yonlendiriyolar. (motoru almadan once bilgialicak kimseyi bulmamistim,yanliş bilgileralmistim)
2pac sende bu bilgileri nerden edindin cok merak ettim!!!!!!!!!!!
BİSANCI_42
28 Aralık 2006, 15:53
en iyi 2 zamanlı mobilet çünkü diğerlerinin bakımını yapacak adam yok TÜRKİYE de
onur1
28 Aralık 2006, 16:06
nasılya 4 zamanlı motorun bakımı yapılmazmı turkiyede
DELERİUM
28 Aralık 2006, 16:10
:wiinkk: DERBi = Tasarım Gösterisi (özellikle GP1 250) Gecerken Yanından Aletin Dönüp Bidaha Baktırır.
Cidden Güzel Modelleri Var Derbinin Ayrıca Piaggio Bünyesinde Olduğu İçin Kimse Laf Sölemesin Derbi Bir Çok Yarışmada 1. Lik Alan Bir Markadır. Ayrıca Bir Çok Bilindik Markadan Eskidir.
İspanyol Gözüyle Bakıpda Bunlar motor yapamaz Demeyelim...:)
________
04 Ocak 2007, 22:28
Derbi ucuz olduğu için değil, kaliteli olduğu için 1949 dan beri motosiklet satan bir İspanyol markası (kuruluşu 1922).
GPR-125 'in iki zamanlı olması şaşırtmasın yağlı benzin kullanmıyor, yağ ve benzin ayrı ayrı konuluyor dört zamanlı makinalar gibi. 18 kez 125cc yarışını kazanmış bir modelin replicası GPR-125, firma beygir gücünü internet sitesine yazmıyor zira üzerinde dijital güç kesici ile geliyor, isterseniz 3000 km den sonra bunu sökebilirsiniz. Güçü kısıtlanmış hali 11KW, ön kadran ve malzeme 125 cc değil 600-750 cc makina gibi. işcilik ve malzeme kalitesi çok yüksek. Bence CBR-125 ile mukayese kabul etmez.
GP1 ise bir scooterda race şasesi kullanılan ilk seri üertim scooter çok güçlü ve estetik.
HAYALBUYSA
04 Ocak 2007, 23:35
en iyi 2 zamanlı mobilet çünkü diğerlerinin bakımını yapacak adam yok TÜRKİYE de
Boş konuşmaya bir örnek burada ....
Arkadaşım sana bir kaç sorum var . acaba bu yargıya nasıl vardın.
Hiç ferco motorun servislerine gittin mi. ????
Parça stoğunu ferconun sisteminden gördün mü.... ????
Ferco servislerindeki teknisyenlerin bilgi birikimlerini teste tabi tutarak mı bu yargıya vardın.....
Son zamanlarda garip olarak insanlar ortaya çıkıyor garip sözler sarfederek herhangi bir marka adına anlamsız beyanatlarda bulunuyor....
Laf olsun diye , post sayısı yükselsin diye değil , bilgilerimizi paylaşmak için mesaj yazalım....
Teknik servis işine gelirsek ;
Büyük şehirlerde problem olmaz. heee diyorsan ki ben anadoluda yaşıyorum , buralarda ferco servisi yok. o zaman derby için inceden bi iç çekip alacan bi cbr 125 tırıl tırıl gezecen sokaklarda....:silent:
Bende derbi 125 nude var herturlu soruyu yanitlayabilirim. Forumda acmis oldugum topic im var herturlu deneyimim yaziyo. Genel anlamda cok memnunum alirken bu kdr memnun kalacagim aklmin ucundan gecmezdi. Alet resimde oldugundan cok daha yakisikli bence turkiyedeki en yakısıklı ve iyi 2. 125 cc. (1. aprilla) Tabi benim dusuncem. Ankaradaki gezilerin coguna katiliyorum merak eden gelip gorebilir...
BİSANCI_42
10 Ocak 2007, 16:28
Yani Su Soğutmali 2 Zamanlinin Bakimini Yapacak Yok Demek Istiyoirum Servisler Malum Yeni çinlilerin çooğu Ilgisizlikten şikayetçi çünkü Yeni Motorlarin Yapisindan Anlayan Yok Eskiyi Daya önüne Yapsin Yapabildiği Kadar Ama Yeniyi Bi Göster Tamam ölee Bakiyorlar:sunny: ::sas:: ::sas::
Yani Su Soğutmali 2 Zamanlinin Bakimini Yapacak Yok Demek Istiyoirum Servisler Malum Yeni çinlilerin çooğu Ilgisizlikten şikayetçi çünkü Yeni Motorlarin Yapisindan Anlayan Yok Eskiyi Daya önüne Yapsin Yapabildiği Kadar Ama Yeniyi Bi Göster Tamam ölee Bakiyorlar:sunny: ::sas:: ::sas::
Ben Ankaradaki servise gidiyorum ve cok ilgililer simdiye kadar motorumda bi sorun olmadi ama motorumu ilk aldigimida servise ugradim ordaki gorevliyle tanistim cok ilgiliydi bana motor ve yapisiyla ilgili bilgiler verdi nasil kullanicagim sabah nasil calistiraagim hangi yagin daha iyi oldugu gibi bilgileride sundu telefon numarasini verdi istedigin zaman ara yardim ederim dedi. Hatta motoru istiyosan birak bi kontrol edelim dedi. bunun uzerine ufak bi sorunum olmustu telefon ettim dedigi gibi yardimci oldu kontrole gittim parcanin siparisini hemen garntiden verdi... Ben servisten bu kdr ilgi beklemiyodum belkide sadece ankaradaki servis bu kdr ilgilidir ama sonucta Ferco motor guvencesi var sorun olacagini sanmiyorum.
HAYALBUYSA
10 Ocak 2007, 17:19
1- Ferco motor şu ana kadar çinli bir markanın distirbütörlüğünü almadı. Almasıda düşünülemez herhalde.
2- Bu durumda Ferco motor servsiine gittiği sürece seninle ilgilenmemeleri mümkün değil.
3- Bu yakın ilginin sana geri dönüşü her zaman cüzdanından başlayacaktır.
4- Derby sadece türkiye için yeni bir motor. Üretim geçmişi avrupada eskilere dayanıyor.
5- Ferco servisine gittiğin zaman ööyyyyle bakmazlar . Adam gibi bakarlar ancak adam gibi paralar alırlar.
Bu durumda yetkili servise götürme sorumluluğunu ve maddi imkanın olduğu sürece problem yok demektir. Ancak uyduruktan buzdolapçı motorlarının servislerine götürmeye niyetliysen zaten baştan kaybetmiş sayılırsın.
Unutma ki bir zamanlar motor denildiği zaman 2 zamanlı kara javalar , Etz 251 ler vardı. Ve bunların teknik desteği için mars tan ustalar gelmiyordu.
Her şeyin bakımı tamirini yapacak usta bulunur. Ancak arada sadece bakım maliyetleri farkı olur.
enginkadan
22 Ocak 2007, 22:46
Geçen gün internte gezinirken gördüm.Bu motor iki zamanlıymış ayrıca bunun türkiyede servisi varmı Kaç KM yapar.yakıt tüketimi nasıl.Bilgilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
TEŞŞEKÜRLER...
HAYALBUYSA
23 Ocak 2007, 13:15
Geçen gün internte gezinirken gördüm.Bu motor iki zamanlıymış ayrıca bunun türkiyede servisi varmı Kaç KM yapar.yakıt tüketimi nasıl.Bilgilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
TEŞŞEKÜRLER...
Arkadaşım , konu hakkında forumda uzunca yazılıp çizildi. hem bu topic de hemde forumda yapacağın arama sonucunda gerekli bilgiye sahip olabilirsin...
setromper
15 Şubat 2007, 21:15
arkadaşlar motorun fiyatını merak eden arkadaşlarıma (özellikle fiyatının 4000 ytl civarı olmasını bekleyen arkadaşlara) duyrulur... bahçelievler motovizyonda 8.300 ytl'ye satışta ben de tesadüfen gördüm... buyrun bu da internet linki
http://motosikletim.milliyet.com.tr/search.aspx?satici=0&markaId=116&modelGrupId=1793
superzzt
15 Mart 2007, 01:23
9000 km.de 2006 model gpr125(racing modeli)alınır mı sorun yaşar mıyım?Kimi diyor 2 zamanlı 2000 kmden fazlaysa bulaşma.Biliyorum bu konu çok konuşulmuştur ama biri yardım ederse çok memnun olurum.
Udhl
11 Haziran 2007, 17:13
ya ben bu makınayı kız arkadasıma dusunuyorum . 2.elleri gayet uygun fiyat başlangiç için ideal bu makınanın servisine istanbul'da kim bakıyor?
scorp
11 Haziran 2007, 17:23
ya ben bu makınayı kız arkadasıma dusunuyorum . 2.elleri gayet uygun fiyat başlangiç için ideal bu makınanın servisine istanbul'da kim bakıyor?
Servise istanbulda Ferco motor bakiyor.
Başlangıc icin iyi bi makina dengesi cok iyi ama boyu 1.75 civarı degilse
ayaklari yere yetmeyecegini dusunuyorum. 2 zamanli motor kullanmak biraz degişik belki o yuzden az bi zorluk cekebilir. Ayrica piyasadaki diger 125cc lere gore hayli seri.
Hertur parcası Ferco motorda var.
Ben 1 hafta önce kendi motorumu 4200km de sattim hic bi sorunu yoktu.
Udhl
11 Haziran 2007, 17:33
Servise istanbulda Ferco motor bakiyor.
Başlangıc icin iyi bi makina dengesi cok iyi ama boyu 1.75 civarı degilse
ayaklari yere yetmeyecegini dusunuyorum. 2 zamanli motor kullanmak biraz degişik belki o yuzden az bi zorluk cekebilir. Ayrica piyasadaki diger 125cc lere gore hayli seri.
Hertur parcası Ferco motorda var.
Ben 1 hafta önce kendi motorumu 4200km de sattim hic bi sorunu yoktu.
bilgin için teşşekürler boydan sıkıntımız yokda makınayı gıderken hiç görmedim yollarda sesi falan nasil cbr 125 gibi sinek sesi vermiyordur umarim :cherry:
scorp
11 Haziran 2007, 17:51
Sesi CBR 125 daha kotu cunku motor 2 zamanlı. 2 zamanlı bi motordan duzgun ses cikmasını kimse beklemez. Ama CBR 125 le ne gidisi ne durusu kıyaslanamaz. Ustune oturan motordan anlamayan herhangi biri anlar bu farki .
Sesi guzel olsun diyosan direk unut Derbiyi...
fantazma
13 Ağustos 2007, 02:11
arkadaşım kusura bakma bu sitede fikir beyan etmek için 40 yıllık motorcu
olmak gerektiğini bilmiyodum. benim en azından motosikletim var ve nickimin
altına yazma cesaretim var. sen ilk önce derbi 125 hakkında söylediklerime cevap ver.
bu foruma üye olmak için nasıl kırk yıllık motorcu olmak gerekmiyorsa motorunun olmasıda şart değil
arkadaslar herkes gpr 125 den basetmiş fakat ben derbi senda 125 sm alma planları yapıyorum ferco motorun sitesınden aldıgım bılgılere gore makına 4 zamanlı 12 bg 110 kg cıvarında etrafınızda ve aranızda bu motora sahıp olanlar varmı? bılgısını paylasırsa sevınırım
ylmzzz
13 Ağustos 2007, 02:47
Forum hortlatılmışken yazayım. Derbi nin o sesini duyduktan sonra isterse 1000rr kadar hızlı olsun almazdım. Sinek vızıltısı gibi.:P CBR125 kesinlikle tercihimdir.
fantazma
14 Ağustos 2007, 23:59
Forum hortlatılmışken yazayım. Derbi nin o sesini duyduktan sonra isterse 1000rr kadar hızlı olsun almazdım. Sinek vızıltısı gibi.:P CBR125 kesinlikle tercihimdir.hehehe evt valla haklısın özellikle iki zamanlı olanları resmen motorlu testere sesi gibi cıkıyor ama hocam makına da akıyor valla
ben 3 yıl evvel senda 50 cc kullandım ve hayretler içinde kaldım harbiden makina cok tırışka bi ses veriyor ama kulaklara pamuk tıkadın mı biraz keyif almaya başlıyorsun :cherry::cherry::cherry:
nusr3t
29 Eylül 2007, 19:42
ben bi honda cbr125i oyle bir gectimki arkadan sesini bile duyamadım, aradaki farkı anlayın artık arkadaslar, benimkinin sesi sinek vızıltısı gibi olabilir ama en azından sinek gibi goruntusu yok =)
makina sağlam ve güzel kullanan arkadaşlarim var fakat 2. elleri 5 milyar sanırım ama sesi cidden çok ama çok kötü :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO