PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15

AYBERK
15 Şubat 2009, 17:53
tüm cruser severlere selamlar...

kısmetse yakında bende cruser alıyorum; kafayı kymco venox'la bozdum:) diğer 250 cc altımda oyuncak gibi kalıyor,ama venox müthiş bir alet...

1.sayfadan itibaren,bütün sayfaların hepsini okudum... paylaşımlar çok güzel...

ancak venox hiç karşıma çıkmadı... diğer venox topic'ide zayıf durumda...

venox'la tecrübesi olan varsa,ve benimlede paylaşırsa çok memnun olacağım....

umarım en kısa zamanda cruser'ıma ulaşabilirim....

emekkoray
15 Şubat 2009, 18:04
O BEKLEME EVRESİ ADAMI HEM HASTA EDER HEMDE ÇOK AYRI BİR ZEVKİ VAR.. :) umarım tez zamanda kavuşursun.. bende merak ediyorum onun sesini.. neyse aldığında buluşucaz zaten o zaman dinleriz.. :)

katip
15 Şubat 2009, 18:24
Kymko Venox'un sıfırı 10 milyar... Honda Shadow vt750 spirit 2008 model 14.200 e düşmüşken ben Kymko'ya o kadar para vermezdim. honda.com.tr adresinde son fiyatları görebilirsin..

yt_servan
17 Şubat 2009, 22:35
havalar ısınsın güzel planlar var aklımda

emekkoray
17 Şubat 2009, 23:02
o planların yapıldığını bi görsek.. başka bişey istemiyorum.. havalar yüzünden kafamızı çıkaramıyoruz evden.. bekliyoruz... :)

yt_servan
17 Şubat 2009, 23:52
ee havaların kötü olduğu zamanlar plan yapacan güzel olduğu zamanlarda yaptığın planların keyfini çıkaracan

AYBERK
17 Şubat 2009, 23:56
venox'u 2. el alacağım... 0 km alsam haklısınız...

en azından cruiser'a başlangıç ve tecrübe olması açısından 250cc tercih ediyorum... birde modeli hoşuma gitti...

ama gönlümde her zaman bir SHADOW vardır hani:)

katip
18 Şubat 2009, 00:37

en azından cruiser'a başlangıç ve tecrübe olması açısından 250cc tercih ediyorum... birde modeli hoşuma gitti...

Anlıyorum. Gönlünüzde ne varsa onu alın bence. Bir yerden sonra öneriler anlamsızlaşıyor. Ben de gözüme bir şeyi kestirdiğim zaman telkine pek açık olmuyorum.

Dediğiniz gibi 250cc ile başladım ben de. Halen de devam ediyorum zira bir yıl oldu henüz. Şimdiden hayırlı olsun Kymko'nuz :)

yt_servan
18 Şubat 2009, 01:14

sanada yakışır hani cruiser

cousinecruis
25 Şubat 2009, 16:04

Öyleyse alacaksanız direk honda shadow alın derim. Scooter kullanıyordum, honda ve yamahadan eğitim aldım. Honda shadowun uysal bir makina olduğunu anladım.

Hem shadowdan sonra 250 cc makinalar hafif gelir :)

Kymco çok güzel evet başlangıç için iyi bir makina fakat 2. elinde ve servisinde sıkıntı çekersiniz gibi geliyor bana. Honda da öyle bir sorun olmaz. Fiyatları çok uygun.

solmyr
26 Şubat 2009, 21:38
http://www.motorcycle-usa.com/photogallerys/08_star_raider_main.JPG

ciqi1905
27 Şubat 2009, 03:17
matem havası olmuş yine buralarda hadi ''come on cruiser riders'' :P

mterayes26
27 Şubat 2009, 03:32
selam arkadaşlar bende bir choper hastasıyım benide aranıza aldığınız için tşk eder inşallah birbirimizle daha iyi şeylerin paylaşomını yaparız sizden bir ricam var 4 seneden bu yana 250 cc salcano cruser motorsiklete bindim artık yeter dedim ve kawasaki vn 900 aldım yanlız aksesuarları çok pahalı bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese tşk ederim:)

hayırlı uğurlu olsun kac tl acaba ? o motorun sesi beni öldürüyor

nightshift
27 Şubat 2009, 11:24
merhaba arkadaşlar
ya cruisercılar olarak şöyle bir gövde gösterisi yapsak yakın gelecekte ne dersiniz bir toplansak bir turlasak havalar önümüzdeki hafta biraz düzeliyor ;)

umutk00
27 Şubat 2009, 18:21
arkadaşlar motorumu satıyorum :salut: yamaha dragstar 250 cc. ilgilenenler aşağıdaki linkden bilgi edinebilirler... motosilet.net üylerine özel indirim var kaçırmayın :cherry:

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=drag_star_xvs_250&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=7832&c=7832&sKlasik=1&c=7832&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

ciqi1905
28 Şubat 2009, 04:20
merhaba arkadaşlar
ya cruisercılar olarak şöyle bir gövde gösterisi yapsak yakın gelecekte ne dersiniz bir toplansak bir turlasak havalar önümüzdeki hafta biraz düzeliyor ;)

inşallah yakın bi zamanda cruiser show yaparız ama ne zaman? talep olursa aramızdan biri böyle bi gezi ayarlayabilirmi ? :silent: :cat:

evrando
01 Mart 2009, 20:20
merhaba arkadaşlar bende bu tip motorların hastasıyım herkese slmlar

nightshift
02 Mart 2009, 15:51
ya arkadaşlar havalar biraz toparlasın kendini zaten 10-15 gün içinde toparlar hemen toplanalım. şöyle kalabalık bir istanbul turu ayarlayalım değilmi?
mt ailesi olarak güzel bir buluşma yer ve planlama yapacak admin abiler birşeyler söyleseler güzel olur. yoksada burdan mesajlaşalım. glemk böyle bir etkinliğe katılmak isteyen kimler var şöyle bir toparlama yapalım kaç kişi oluruz
öyle 10-15 motor olmayalım kalabalık olalım ki tadı çıksın değilmi :cat:

ciqi1905
02 Mart 2009, 19:32
ben varım bu konuya güncelll ..:cat:::plus1::

emekkoray
02 Mart 2009, 19:42
programda mangal varsa bende gelirim :)

yt_servan
02 Mart 2009, 21:51

yakarrız ondan kolay ne var

nightshift
02 Mart 2009, 23:35
beyler şimdiden 5 olduk gv topikindende en az 5 gelir olduk 10 yokmu başka arkadaşlar hadi artık canlanalım arkadaşlar toplanalım tanışalım gezelim ...
:)

katip
02 Mart 2009, 23:40
Ben gelirdim arkadaşlar ama çok uzaktayım, üzgünüm..

yt_servan
02 Mart 2009, 23:43
beyler şimdiden 5 olduk gv topikindende en az 5 gelir olduk 10 yokmu başka arkadaşlar hadi artık canlanalım arkadaşlar toplanalım tanışalım gezelim ...
:)

aç bir topiç sana 5 tane daha bulayım

gelebilecek olanları söyleyeyim

tolga
-old- mustafa abi
berna
büşra
ben
nahzuvay - yavuzhan
kemal çolak

ciqi1905
03 Mart 2009, 06:33
güncelllllllllll ! topic açılıcaksa tarih nisan aylarında olsun lütfen havalar belki daha sıcak olur :P

nightshift
03 Mart 2009, 09:42
o zmana açıyorum topic orda bekliyorum sizleri
başlıkda istanbul cruiser buluşması olsun :)

yt_servan oraya o zaman bekliyorum

koraycım sen mangal iste ben sana yapmazmıyım abi :)

HeruNolweo
03 Mart 2009, 10:51

Koray istediğin mangal olsun :) gel sen bu taraflara istediğin yerde yakayım ben sana :)

megadeth
03 Mart 2009, 12:23
isterseniz bu taraflara doğru gelebilirsiniz arkadaşlar geleneksel yuvacık gezisinden önce ısınma turu olmuş olur sizin için :D maşukiye yada kartepe turu ne dersiniz:wiinkk:

nightshift
03 Mart 2009, 12:33
aslında işte fikirler çok önemli birçok kişi fikir söyleyebilir. topici açıcam da daha açamadım akşama doğru açacağım. orda herkez fikrini söylerse süper olur hem tek başlıkta buluşuruz...

emekkoray
03 Mart 2009, 12:35
oh oh ne güzel olmuş burası.. havaların düzelmesiyle tadından yenmeyecek planların kokuları geliyor burnuma... tamam abi mangalada kolay demişsiniz bende varım o zaman tabikide.. yer konusunda bu civarda heryer olur.. maşukiye çok güzel bir yer kartepeyi bilmiyorum.. deniz kenarıda olabilir..

megadeth
03 Mart 2009, 15:28
oh oh ne güzel olmuş burası.. havaların düzelmesiyle tadından yenmeyecek planların kokuları geliyor burnuma... tamam abi mangalada kolay demişsiniz bende varım o zaman tabikide.. yer konusunda bu civarda heryer olur.. maşukiye çok güzel bir yer kartepeyi bilmiyorum.. deniz kenarıda olabilir..şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak olur:)bak şimdi gaza geldimm:P:mrgreen:

Orko_ye
03 Mart 2009, 15:50
Evet arkadaşlar toplu sürüşün zevki bir başka oluyor. Şöyle cruiser grup sürüşü hiç yapmadım ama hayali bile süper inanın.

nightshift
03 Mart 2009, 16:48
megadeth açıcam 1-2 saate kadar topici burdan haber vereceğim nereye açtığımı ordan dewam ederiz. valla toplu sürüş ve viraj inanılmaz bir kombiansyon :)

emekkoray
03 Mart 2009, 16:54
şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak olur:)bak şimdi gaza geldimm:P:mrgreen:

avatar süper :) dün izmitten bir arkadaşım geldi ilk defa onunla arka arkaya sürüş yaptık kısacık.. ama toplu sürüş tam bana göre sanırım.. tek başınada zevkli ama beraber çok çok daha keyifli... yer farketmez neresi derseniz hava iyi olsunda... :)

cousinecruis
03 Mart 2009, 16:56
Geziye katılmadan önce bütün katılımcılar şunu birkez daha okusun

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html

Keyifli sürüşler :)

emekkoray
03 Mart 2009, 17:09
cousinecruis ; buna benzer bir topic daha vardı.. ondada grupça sollama, giderken ne şekilde gidileceğini gösteren bir topicti o da..

cousinecruis
03 Mart 2009, 17:34
cousinecruis ; buna benzer bir topic daha vardı.. ondada grupça sollama, giderken ne şekilde gidileceğini gösteren bir topicti o da..

Sağol emekkoray, bulabilirsen koyabilirmisin? Teşekkürler.

nightshift
03 Mart 2009, 17:48
cousinecruis teşekkürler, belki sende katılırsın ???

emekkoray
03 Mart 2009, 17:49
bakıyorum bulamıyorum.. acaba başka bir sitedemi gördüm.. yoldaki sıralanış ve baştaki ile sondakinin görevleri yazıyordu.. iyiki aklımıza getirdin bunu bilerek çıkmak iyi olur.. çoğumuz sürekli grup sürüşü yapan insanlar değiliz çünkü.. hele ben tam acemi :) teşekkür ederiz.. BULDUMM :) http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/3349-toplu-surus-hk-bilmemiz-gerekenler.html

nightshift
03 Mart 2009, 18:36
arkadaşlar topic 'cruiser istanbul buluşması' başlığı altında 'duyurular bölümüne açılmıştır.
Buna katılmak isteyen arkadaşlar ordan da mesajlaşmaya dewam ederse daha iyi olur.
herkeze duyrulur
yanlız başlık adminde onaylanmayı bekliyor sanırım :)

arkadaşlar topic açılmış cruisercıların buluşma 'duyurular bölümünde. katılmak istreyen fikirleri olanları bekliyorum.
hadi arkadaşlar hep birlikte güzel bir gezi yapalım

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/57284-%5Bmt-istanbul%5D-cruiser-istanbul-bulusmasi.html

volkan10x
05 Mart 2009, 01:01
selam arkadaşlar bende bir crueser motor hastasıyım bende sizlerle bir kaç kelime paylaşma imkanı bulduğum için mutluyum bende kawasaki vn 900 var ve costüm olarak sissiy barını ve arkakendim yaptım ilerki zamanlarda inşallah sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak isterim gerçekten crueser bir ayrıcalıktır tabiki tüm motorsiklet sever arkadaşlarımın ayrıcalıkrarına saygısızlık etmek istemem herkesin kendine göre tarzları var saygı duyuyorum :cat::cat::cat::cat::

emekkoray
05 Mart 2009, 01:06
hoşgeldin volkan.. fotoları bekliyoruz.. inşallah birgün beraberde yol yaparız.. tekrar hoşgeldin..

volkan10x
05 Mart 2009, 01:09
resim nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
tşk

emekkoray
05 Mart 2009, 01:13
volkan bende çok anlamıyorum bilgisyardan ama bu link te anlatıyor.. açılan sayfayı biraz aşağıya indir süper moderatör eyong anlatıyor.. umarım yapabilirsin http://www.motosiklet.net/forum/forum-kurallari-ve-sik-sorulanlar/25549-imageshack-us-toolbar-ile-kolay-resim-ekleme.html

nightshift
05 Mart 2009, 01:26
volkan hoşgeldin :)

volkan10x
05 Mart 2009, 01:44
hoş bulduk tşk

özcan1980
06 Mart 2009, 18:27
selam arkadaşlar. Ben yeni katılıyorum

ciqi1905
07 Mart 2009, 07:32
selam arkadaşlar. Ben yeni katılıyorum

aramıza hoşgeldin özcan abi :rendeer:

nightshift
09 Mart 2009, 14:12
merhaba özcan :)

arkadaşlar istanbul gezisi büyük ihtimalle şile olacak bilginiz olsun :)

Berna
10 Mart 2009, 04:36
Gezimi varrrr ben uzun zamandır kaçırmışım olayları :silent: