Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımcı olursanız çok makbule geçer
Only4Friends
15 Aralık 2006, 19:30
arkadaşlar ben 2 model arasında kaldım biri racing biri chopper
biri keeway superlight 150 diğeri herk 200 ss ikisinin de fiyatı 3.000 ytl ve hangisini alacağıma karar veremedim:silent: engin bilgilere sahip üstad ların beni yönlendireceğine inanıyorum saygılarımla ...
avatarda var herk 200ss nin resmi
tbk_1980
15 Aralık 2006, 19:39
e) hiçbiri derim ben piyasayı dahada araştır bence kendi görüşümdür yanlış anlaşılmasın :)
ENGİN
15 Aralık 2006, 20:00
only4friends kardeş bence herk200 ss modelini tercih etme ama bence çünkü sonuçta çinli bir motor alacaksın ve servis distribütör firma garantsi çok önemli herkin servisi ve distiribütör firması ne derece güvenilir bilemem ama keewayin arkasında motomax gibi bir firma var ayrıca superlight modelide oldukça tutulan 2.el değeri herke göre daha iyi olan bir marka ayrıca herk200ün halefi olan borelli200ü inceleme fırsatım olmuştu kalite olarak bana göre çok düşüktü ben superlight derim birde kanuninin caracal modeline bak derim mutlaka iyi bir motora benziyor fiyatıda 3500 civarı olursa hiç düşünmeden kanuniyi alabilirsin bence en mantıklısı bu olur şimdiden hayırlı olsun
cakalaz
15 Aralık 2006, 20:36
Çin lilere bulaşmaa.. ama illa da alcam diosan bence racing i al ; eee ne de olsa racing :)
C@NSU
15 Aralık 2006, 21:01
ya herk die biseyi dha önce duymamıstm bile
nese bnm cahilligmdr
keeway en kaliteli çin malı diolar ne kadr dooru bilmiorm
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO