Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
DEVIL CBR
12 Ocak 2007, 00:39
abi benim finaller yeni bitti. cumadan sonra 21 ine kadar her an bana uyar ayın 26 sından sonra da uyar ama o aralık ta uludağa ders için çıkmak zorundayım. ayarlarsınız birşeyler siz.....görkem de inşaallah fazla para ödemez servise............
omerdusmez
12 Ocak 2007, 00:44
Benim bisiklet üzerinde bayaa bi deneyimim vardı hatta b.paşadan beşiktaşş felenn çok yaptım sona hareket olayı bana bisiklet ... derler di:mrgreen: :mrgreen: sona mondial 125 mt hergün sürüyom hem şu an kapımın önünde yarın onunla işe gidicem vede mondial 150 lik bu gün sürdüm bunlarda sürüşümm çok ii allaha şükür hiçte kazaaa yapmadıms adece bi kere fren tutmadı deydirdim bi broadvaya bide yandan biri bana vurdu :mrgreen: ama alınca motoru bu tür şeyleri deniicem napican abi insanın içindew olduktan sonra ama çok gsll di bu gün yaaaa gerçktenn çok güçlü bi motoru vardı.akıllı uslu da gidiyorum tabiiki özgür abi....:cat:
praetorian
12 Ocak 2007, 00:49
olm cok guclu motoru var dedıgın motorla 6000km yaptım
bunun motoruna guclu demek ayıptır
sadece yeterlı:)
bu arada bısıklet .... yazmıssın ya ban sebebıdır kaldır onu:D
kaza yapmamıs olman ıyı surdugunu gostermez sadece sanslıda olabılırsın..ben ıyı bı surucumuyum hayır
gorkem hayır
neden
cunku daha ogrenıoruz..benım nerdeyse 10000km(cbr+asya) oldu ama bunlar hıcbısı
""Sene 1988 yer Balıkesir, o yılların en sağlam motorsiklet kullanıcısı olarak bilinen arkadaşım İzmir yolundaki kazada elektrik direğinin üzerinden tarlaya fırlamıştı ..Neden çünkü çok iyi kullanıyordu ama karşısındaki toros kullanan adam bunu bilmiyordu...
Allah rahmet eylesin... "" alıntıdır..
DEVIL CBR
12 Ocak 2007, 01:00
aynen katılıyorum bu bir devam eden süreç hergün yeni şeyler öğreneceğiz kaldı ki honda istanbul eğitimlerine giden biriyle konuşmuştum adamın biri yanlış söylemiyorum 300 000 km yol yapmış motorsiklet sürücüsü olmasına rağmen hondanın sürüş eğitimlerine katılıyormuş..... motoru sevmek bu olsa gerek
omerdusmez
12 Ocak 2007, 01:16
şey özgür abi bende bilmiyorum ama tecrübem çok oldu ama ögrenicess dogru sölüyorsunn inşalah başımıza kaza bela geleden ögreniris...Motora güçlü demek ayıpmı ne diim o zaman benim gözlerimin gördügü kadarıyla şunu diyim motor gerçektenn bir canavar gibi canavar....:mrgreen:
şaka maka görkemi abi kayıp motor gine servisteymişş ne yapıyolar o motora be neyse hayırlısı olsun ii olsun geç olsun...
praetorian
12 Ocak 2007, 01:21
tamam omer tamam..
neyse artık ben sana solemem gereken(vıcdanımı rahatlatmak ıcın) soledım
baskada bısı solemıcem
ertech okuosun orda gozumden kacmadı:)
bursaya gıdıcez ısallah beklerız bak:D
DEVIL CBR
12 Ocak 2007, 01:32
özgür isterseniz uludağa gelin görkemle .21-26 ocak üniversiteler haftası..bize okul ayarladı aydınyıldız hotel 2 yıldızlı. yeme içme kalma kayak malzemeleri felan 5 gün için 275 ytl...ben bir önereyim belki gelmek istersiniz..tabi oraya motor çıkmaz en azından bizim cbr lar.... ama siz her türlü bursaya gelin bekliyorum......
praetorian
12 Ocak 2007, 01:41
abı okadar kalamam ben neyazıkkı
calısmam gerek:(
yoksa kız arkımlada gelırdım hatta tam aradıgımız sey
not:kayaktan hıc anlamam:D
fecı buz patenı yapardım kucukken
:D
DEVIL CBR
12 Ocak 2007, 01:50
o zaman bursa turu yaparız motorlarla........ bende bılmıyorum kı kayak ama ders zorunlu ne yapalım..
GorkeM
12 Ocak 2007, 02:01
Ben feci kayarım... ama motorla... ayaklarımla hiç kaymadım :P
Bu arada bu motora güçlü denmez , sadece makul güçte :P
Hesapla işte bu motor 13 beygir , 600F 109 beygir... yaklaşık bizim motorun 8 katı. Tem tek silindir olduğu için çekişi çok düşük.
Ömer sen neden hiç Gt250R düşünmüyorsun?
clawman
12 Ocak 2007, 03:03
vay cıbır cılarada bak yeni gördüm bu topıcı selam hepinıze
omerdusmez
12 Ocak 2007, 17:43
Görkem abi neden mi düşünmüyorum 1.si honda 2.Fazla büyük degil hakimiyet kolay olurr ve bisiklet gibi oynatırımm altımda ve yedek parça. benim tercihim honda gerisi yalan :D Yane düşünmedim de degil kafama bayaaa yattıda herkess honda diyo ne yapiyim adama diom hondamı hyosung mu adam dioki one len tabiiki honda :D neyse clawnman hoşgeldin... bu arada sanada slm
praetorian
12 Ocak 2007, 19:16
zıncırımde asırı esneme baslamıs
gorkem solemıstım ya sana ses gelıo dıe bugun sırkette bı arkadas(abımız:))) bındı
bunu yarın gotur zıncır cok esnek mazallah kopar (bu esnada dalga gecıodu)
ama cıdden gotur dedı
yarın bı oytun beye gıdelım bakalım adam sıkıldı artık gorkemle benden..:)
Beyler konudan biraz uzak kalacak ama hafta içi fazla giremedigimden konuları pek takip edemedim ama bazı araştırmacı arkadaslar baska topic altında 07 makyajlı cbr125 hakkında bilgi vermis acaba siz ne düsünüyosunuz orada grkm arakdas felan yazmıs ama bende yaza doqru alamayı düsündüqümden böle cok kötü kararsız kaldım... Ama cbr'da ilk gördüqümden beri beni büyülüyo :)
GorkeM
12 Ocak 2007, 20:47
Şöyle diyebilirim... ufak tefek değişiklikler dışında 2007 cbr , bizim motorların daha güzel görünümlü olanı... onun dışında performansta veya güçte gözle görülür herhangi bir değişiklik yok. Ama fiyatı 6 milyardan az olursa ve 0 motor düşünüyorsanız 2007 cbr çok güzel bir motor.
Ama ben bunu alır 1 yıl kullanır satarım dersen (ki çoğu insan böyle der) 2. el 2006 modelleri düşün derim... 3.500'e temiz bulursun.
Ya gorkem dogru diyosun aslında ben pekte dısıyla felan ugrastıgımdan da degilde performans acısından düsünmüstüm belki 06 buluruz 1. el cünkü 2. el düsünmüyorum ilk motorum oldugu icin 0 olsun tam olsun istiyorum ona bakılırsa 400 kmlik esk honda bayisinde 600RR 15 milyardı ama ilk motor icinde 600RR büyük geldiginden kücük bi sey yani belki o zman bulurum 1. el 2006 :silent:
praetorian
12 Ocak 2007, 23:00
evet tam anlattıgın motor=cbr 125..
genellıkle 2 kısı kullanıorum her turlu arazıye soktum
parcası kolay denebılır..:)
GorkeM
12 Ocak 2007, 23:05
hoşgeldin....
Öncelikle bu motor gayet az yakıyor diyebiliriz... 10 litre depoyla 250-300 km gider...
2 kişi rahat kaldırabilir , hatta yanında yük de kaldırır
Çok sağlam olduğundan engebeye uygundur... Biz genelde engebede süreriz , zaten Istanbul yolları da engebe :P Ama dağlara çıkarım der isen enduro düşünmeni tavsiye ederim... Karşılaştırması model karşılaştırmaları bölümünde var.
Honda parçası bulamazsan diğerlerininkini de bulman zor :P
erman_erkan
13 Ocak 2007, 13:29
beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rendeer: :rendeer: honda bayıı sonunda 2007 cbr hakkında bıldıklerını paylastı....... motor mart ayının son haftası kesın satısa cıkıyomus ayrıca fıyatı 5.750 ytl olacakmıs..... ve yanında hedıyeler olacakmıs.. bunlarda
1. branda
2.kılıt
3.saat
ve bomba gelıyor
4.arka koltuk ıcın kapakkkkkkkkkkk
:queen: :queen:
GorkeM
13 Ocak 2007, 14:49
en güzeli fiyat... onun dışında hediyeler sadece göz dolduruyor...
1-branda iyiymiş işe yarar
2-kilit bagaja sığan ama kırılması çok kolay kullanışsız birşey , kullanmayacaksınız bile , çünkü onu çıkarıp çelik zincir koymak daha mantıklı
3-saat mi? :P
4-eh fena değil , yalnız Hondanın orjinal seat cowl'u (arka kapak) hiç güzel değil... önceden de söylemiştim gazoz kapağı daha güzel :P
Ama tabi hediyeler de kârınıza olacak :rendeer: Fiyat da güzelmiş... Honda Hayat Onda :bounce: Sevindim adınıza
DEVIL CBR
13 Ocak 2007, 19:48
http://www.youtube.com/watch?v=psVRI1bItwo
honda cbr 125 r ın gerçek kadranı.
Prometheus
13 Ocak 2007, 20:01
Birincisi bu motorun ivmesinin bu kadar olması normal şartlarda imkansız :) Yokuş da olsa bu kadar çabuk süratlenemez (ki yokuş yok, hafif bir eğim var gibi). Modifiye yapılmış olabilir. Turbolu bir CBR'ın birinci viteste 90 gördüğünü söylemişti Alp_Tunay (maks 180 yapıyormuş). Benim de tanıdığım bir usta var o yapmış, onun haricindekilere inanmam.
Ki zaten yorumlarda egzoz kiti modifiyesi olduğu söylenmiş. :)
DEVIL CBR
13 Ocak 2007, 20:12
honda serviste 8000 bakımından sonra 150 yapabileceğini söyledi ama bu motorda tüm faktörler etkili kullananın kilosu yolun eğimi gibi.... ama neden 200 kadran var da yapmıyor bu hala muallak ..............
Prometheus
13 Ocak 2007, 20:16
honda serviste 8000 bakımından sonra 150 yapabileceğini söyledi ama bu motorda tüm faktörler etkili kullananın kilosu yolun eğimi gibi.... ama neden 200 kadran var da yapmıyor bu hala muallak ..............
Super Sport diye adlandırdıkları bir motorda 140 kadran olsa nasıl olurdu sence? :) Sadece satış stratejisi yaptıkları. Malum motoru bir yere parkettiğinizde yanaşan çocuklar direkt kadrana bakıyorlar. 200 yapıyormuş diyorlar :queen:
Dimdik bir yokuşta, rüzgar da arkanızdan esiyorsa 150 yapabilir ancak 5 10 dakika sürmesi lazım yokuşun :cherry:
DEVIL CBR
13 Ocak 2007, 20:29
hepsinde haklısın .......doğum gününde kutlu olsun bu arada.
Prometheus
13 Ocak 2007, 20:33
Teşekkürler :)
DEVIL CBR
13 Ocak 2007, 20:47
işte benim aşkım.. ne zaman evleneceğiz bilmiyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=86PDQpa5JT8
cakalaz
13 Ocak 2007, 21:48
Düğüne beni de çağr haa :) ABu arada ben de baldızından hoşlanıyorum kusraa bakmaa :queen:
omerdusmez
13 Ocak 2007, 22:27
beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rendeer: :rendeer: honda bayıı sonunda 2007 cbr hakkında bıldıklerını paylastı....... motor mart ayının son haftası kesın satısa cıkıyomus ayrıca fıyatı 5.750 ytl olacakmıs..... ve yanında hedıyeler olacakmıs.. bunlarda
1. branda
2.kılıt
3.saat
ve bomba gelıyor
4.arka koltuk ıcın kapakkkkkkkkkkk
:queen: :queen:
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bomba patladıııııııı......:)
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
GorkeM
14 Ocak 2007, 00:02
İyiki doğdun pro :rendeer:
omerdusmez
14 Ocak 2007, 11:21
Eft iiki dogdun:) geç olsada çaktık..:mrgreen:
erman_erkan
14 Ocak 2007, 16:22
gorkem walla saat verıyo adamlar dıgıtal altı yapıskanlıymıs ole dedıler ne alaka bende anlamadım bu arada senı aradım duymadın 0282--260-42-,, nolu telden merak etme kım dıye benım var mı yaramazlık jıllıan nasıl ıyımı :p yanı servısten cıktıktan sonra degısme varmı...... bu arda pro dogum gunun kutlu olsun
Incredible
14 Ocak 2007, 17:02
İyi işte promosyonlar güzele benziyor. Honda 2007'ye sağlam giriyor. Bu arada Pro iyi ki doğdun!. Saygılar...
mithrelios
14 Ocak 2007, 17:57
selamlar herkese
tam belli olmamakla beraber şu an kullandığım mondial 151 rsçiğimi satıp 125-150cc bir motor almak istiyorum ve kafamda cbr 125(2007 model olursa iyi olur)var
istediğim özellikler;
1-az yakacak
2-2 kişi rahat kaldırcak
3-engebeli yola uygun olacak hmn kendini salmıyacak
4-parçası kolay bulunabilir olcak ve bn kırklareli/babaeskide oturuyorum ve honda bayisi bildiğim kadarıyla yakınlarda yok:(
buna göre kıyaslama yaparsanız cbr125 olur mu?
saygılar..............
ben arkadaşlara katılamayacağım, 2 kişi o kadar da rahat kaldirmiyor, toplam 150 kg olan iki kişi hafif rampa yukarı iki kişi 90 dan yukari çikmiyor, uzun yolda tek kişi idare eder ama iki kişi çok zorlar, artçı koltuğunda çok sallanti oluyor artçi çalkalaniyor biraz. süspansiyonlari sert ve engebeli yola çok uygun değil.
az yakiyor ve parça sorunu honda olduğu için yok.
praetorian
14 Ocak 2007, 18:00
artcılı kullanırım genelde
artcım:) genelde cukurlara gırıs stılım dısında extra bı rahatsızlıktan bahsetmedı hıc kı emın olun sıkayet ederdı:))
90 yuklu bı motor ıcın gayet ıyı bı tırmanma hızı
sonucta baska 125 150 cc ler de farklı bı performans sergılemıcektır bence
2 zamanlılar harıc kı onlarda az yakmıo:D
dark07
14 Ocak 2007, 18:00
merhaba arkadaslar pazrtesi motora bakmaya gidecegiz.2007 modeli gorunce 2 ay daha cbr siz gececegini dusunmeye basladım.arkadaslr kesin bi kaynak varmı ve on kafa granjı resimde gorundugu gibi mi.eger dogruysa 2007 modeli bekleyecem.bu pazartesi motoru alacaktık normalde.
http://www.motorradonline.de/fm/109/060_Honda_CBR125R.jpg
http://www.motorradonline.de/fm/109/150_Honda_CBR125R.jpg
http://www.motorradonline.de/fm/109/050_Honda_CBR125R.jpg
arkadslar motor bumu olacak gerçekten eğer dogru ise 2007 modelini bekleyecegim.yorumunuzu bekliyorum
cakalaz
14 Ocak 2007, 18:17
Bekle bence de.. Aynı gördüğün gibi :)
dark07
14 Ocak 2007, 18:27
inşallah kardeş yaa valla şu işe bak tesadufen motor hakkında alış satış yorumlarını bi incelemk için girdim.onumuzdeki hafta alıcaktım motoru.bakalım ne olacak şimdi.. mukemmel gorunuyor dimi makına :)
GorkeM
14 Ocak 2007, 19:21
@dark07
Evet o gördüğün motor...
Arkadaşlar sorunum tamamen çözüldü... Motorum da baştan aşağı temizlendi... En son haala biraz boğuk demiştim ya , o da halloldu... Aküm bitiyor demiştim , açtıum baktım meğer akünün (+) kutbu iyi bağlanmamış temassızlık yapıyor , onu bağladım iyice , dolaştım akü şarj etti , şimdi akü olduğundan far'a ve stop'a ayrı elektrik gidip buji daha iyi besleniyor ve ateşleme daha iyi oluyor... Eskisi gibi oldu :bounce: Yalnız takometrem bozuk o kolay halledilir... Bir de sağ far ampulum yeniden patladı :S
praetorian
14 Ocak 2007, 19:30
ole eksık baglarsan akunu olur:))
ıyı gezdık dun ya
artık bu ıskence haftamın bıtmesını beklıorum..
bekleyın bızı bursaaaaaaaa
Beyler su arka 2007 cbr 125 yanında verilcek hediyelerden olan arka koltuk icin olan kapakla ilgili resim varsa elinizde paylasırsanız cok sevirinim.. :)
dark07
14 Ocak 2007, 23:29
evet arkadaslar bu modeli beklemeye karar verdim.yarın bayiie gidiyoruz.kesin bi tarih alıacagım.hediyeler beni baglamıyor.olsada olmasada olur.kask yada mont verseler daha mantıklı olurdu.
omerdusmez
15 Ocak 2007, 00:16
Bencede bakle gsll tipi var baksana neyse ben yavaşş yavaşş almaktan uzaklaşıyorum sen al bare dark07 Ama alıcam bende istoçtaki honda bayii özenn motor şubatın sonunda getirebilirmişş haberin olsun arkadaşım..
GorkeM
15 Ocak 2007, 01:03
Buda size kapak olsun :P (gazoz kapağı)
http://www.mcvdo.honda-eu.com/Images/245/73559.jpg
omerdusmez
15 Ocak 2007, 01:31
Kapak mı ona sen gazoz kapagımı dionn:cyclopsan (06 da yokyaa kıskanıyo tabiii) efett efet görkem abi dogru sölüyonn gazoz kapagı..:rendeer: :cherry:
praetorian
15 Ocak 2007, 01:32
omer o 06nın kapagı
:D
06 yla 07nın govdesının farkı yok
laf solemeden once arastırcan bıraz..
kı bole soledıgını yemek zorunda kalma:D
GorkeM
15 Ocak 2007, 01:36
yok özgür o 2007'nin kapağı
ama doğru söylüyorsun 2006 ile 2007 arasında fark yok , onu çıkar bizimkine tak... ki takmam :)
praetorian
15 Ocak 2007, 01:39
aynı kapak abı bunlar:D
savas11
15 Ocak 2007, 01:44
Kapak bu mu ya? Çok dandik bişe bu ya. Üstü biraz bombeli olsa şöle adam gibi. Bunu bende yaparım kartonpiyerden...
omerdusmez
15 Ocak 2007, 01:44
Hade bakalım aynıyymışş anlıyorum ben sizi görüşüçesss aynı kapak mışş adamlar 2007 için yaptı 06 için degil neyse tmm bu 06 kapagı ama siz 06 için kola kapagı ayarlayın:mrgreen:
Al işde biri daha çıktı yaparım die :mrgreen: :mrgreen:
yenimi aklınıza geldi.. kapak olayı sizz kola kapagına kapak atın bnce:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO