Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Starsailor
25 Aralık 2006, 18:17
Gezi süper olmuş arkadaşlar kıskandım valla:P
2pac
25 Aralık 2006, 18:26
avatarın ne güzelmiş senin yahu starsailor :) bende yapacam :)
GorkeM
25 Aralık 2006, 18:30
Seni de bekleriz =)
Aaa evet Tekirdağ köftesi süperdir... Zaten silivriye yakın , olmazsa silivri molalı Tekirdağ gezisi düzenleriz :mrgreen:
ErTech
25 Aralık 2006, 18:34
AAA neden aklıma gelmedi benim ya :queen: Arkadaşlar en yakın zamanda hepinizi silivrideki yazlığımıza bekliyorum :cherry: Mangal yapıp deniz manzarasını izleriz... Bir gece de kalırız süper olur :)
Süper olur cidden... Bunu mutlaka yapalım :)
Starsailor
25 Aralık 2006, 18:35
Avatarım süper ama kanım soğuk üşüyorum üşüyoruuuum:salut:
Ben ancak burdan takip edebilirim gezileri motor yasak bana mayısa kadar:pale:
2pac
25 Aralık 2006, 18:40
eed aranıza katılacam ama 3 ay sonra inşallah :) bende kansızım ayakları üşüttükmü tamam olaylarım bitiyor.. şu kara kış geçsin sarı yaz gelsin daglara taşlaraaa amanin booow
GorkeM
25 Aralık 2006, 18:58
Yarın Tüm Arkadaşları Levente , buradan da çay ve nargile içmeye boğaza inmeye davet ediyorum !!! (Doğumgünüm dolayısıyla, bizimkiler ısrar etti de kutlasana nan diye :P)
erman_erkan
25 Aralık 2006, 19:02
Arkadaslar Hepinizi Tekirdaga Beklerim Herzaman Misafirim Olabilirsiniz Ben Tekirdagda Otelde Calisiyorum Zaten Her Zaman Yardimci Olabilirim Simdilik Cbr Im Yok Ama Biliyosunuz Mart 15 Ten Sonra Aliyorum Bende AŞiĞim Bu Motora
BU ARADA İSTEYEN HERKES EKLEYEBILIR erman_erkan@hotmail.com BU ARADA LISTEYE BENIDE EKLERSEN GORKEM SEVINIRIM siyah cbr 125 r (makyajlı) benı bekle alıcam senı
GorkeM
25 Aralık 2006, 19:18
Ekledim :wiinkk:
savas11
25 Aralık 2006, 19:30
Ya walla çok güzel gezmişsiniz canım çekti benimde:mrgreen: Ya lütfen buralara da gelin ya. Sizi nerelere götürcem. Burda her taraf orman. Çok güzel yerler var. Mangal falan her türlü şey yaparız:mrgreen: Lütfen bu tarafa doğru da gelin havalar düzelince ya. Bu arada motoruma 130 luk lastiği de taktım. Yol tutuşu acayip bi şekilde arttı. Motor yapışıyo yola walla. Herkese tavsiye ederim yani. Hem görüntüsü de çok manyak oldu:queen: Hızının da azaldığını söylüyolardı ama ben hiç de öle bişe hissetmedim. Az da olsa düşerebilir performansı ama egsoz, hava filtresi de takarsan eskisinden daha iyi olur. Resimleri de ekliycem
GorkeM
25 Aralık 2006, 19:36
Geliriz geliriz , hele bi havalar düzelsin heryere gideriz :rendeer:
erman_erkan
25 Aralık 2006, 19:40
[QUOTE=GorkeM;531799]Ekledim :wiinkk:[/QU
eywallah gorkem saol tekırdaga gelırsenız mısafırım olursunuz ınsallah
omerdusmez
25 Aralık 2006, 19:43
görkem abi :mrgreen: abi sen merak etme benm çok deneyimim varr.. arkamda 80 kg lik adamla mondial 150 lik ile istanbul avrupa yakasından şileye ben götürdümm.. yane hertürlü abi.... :cat:
Abi dedigin gibi ilk baharda havalar ii oldugunda bende motoru alınca:queen: heryere gideriss çevre arkadaşş güvenebilecegin motosiklet kardeşligi....
GorkeM
25 Aralık 2006, 19:50
Sen motoru al da hele , katılırsın bizim gezilere :)
Ama konvoy tecrübesi bambaşka birşey , tek başına motor kullanmaktan çok daha farklı , hem kendi motoruna kontrol etmeli , hem de önündeki ve arkadandaki motorlarla senkronize şekilde giderken çevresel faktörleri de göz önünde bulundurmalısın... falan filan zor yani :) Ama kurallara uyulursa risk faktörü en aza düşer tabi...
Not: Yaw ne abisi yarın 19 oluyom :queen:
omerdusmez
25 Aralık 2006, 19:53
o bıraz zor ıste :)
lıder kımse o yada yolu bılen kımse o onden gıdıo:)
sen mart 2007 yı beklerken bıraz teorık bılgı ogren bence
motoru sadece 1.vıtese takıp motor kullanmak degıl bence cunku
abicim aynen dedigin gibi ben çokkk teorik bilgiye sahibimm..
inşallah görücen beni benn 15 senelikk java 350 kullandımm yanlış anlma senn..:cat: hem ben makarasına diom be abi:wiinkk:
Sen motoru al da hele , katılırsın bizim gezilere :)
Ama konvoy tecrübesi bambaşka birşey , tek başına motor kullanmaktan çok daha farklı , hem kendi motoruna kontrol etmeli , hem de önündeki ve arkadandaki motorlarla senkronize şekilde giderken çevresel faktörleri de göz önünde bulundurmalısın... falan filan zor yani :) Ama kurallara uyulursa risk faktörü en aza düşer tabi...
Not: Yaw ne abisi yarın 19 oluyom :queen:
abimm dogum günün kutlu olsun nice yıllara ama benn kolaylık ile yapacagıma inanıyorumm.... meselaa fuara bi gezi düzenlenebilir 29 mart 1 nisan örn.
ama ben yaya gelicem motor ile çıkıcam.:mrgreen:
savas11
25 Aralık 2006, 20:01
http://img177.imageshack.us/img177/2274/25122006101io7.jpg
GorkeM
25 Aralık 2006, 20:03
Kendine güven :cat:
Ben fuara gidiyorum , zaten forumdan da birçok kişi gidiyor , kesin konvoy halinde gidilir fuara
savas11
25 Aralık 2006, 20:04
http://img296.imageshack.us/img296/411/25122006103km9.jpg
GorkeM
25 Aralık 2006, 20:04
@savas11
Abi lastiğin üzerine bir bakarmısın 120/80 mi?
omerdusmez
25 Aralık 2006, 20:06
Kendine güven :cat:
Ben fuara gidiyorum , zaten forumdan da birçok kişi gidiyor , kesin konvoy halinde gidilir fuara
tmm abi işde bende arkanızdan koşarak gelicem :queen: ama siz 30 kmh yi geçmeyin sona fuara geldigimizde ben çıkarken altımda 2007 olucakk üffff düşünürken bilee kalbim donk donk yapıyooo:bounce: :mrgreen:
erman_erkan
25 Aralık 2006, 20:07
gorkem dogum gunun sımdıden kutlu olsun
savas11
25 Aralık 2006, 20:08
http://img297.imageshack.us/img297/6395/25122006102pz6.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/3533/25122006113pt9.jpg
GorkeM
25 Aralık 2006, 20:09
@omerdusmez
Onun işlemlerini iyice bi öğren , benden söylemesi... Bence öyle cuk diye vermezler motoru fuarda...
Teşekkür ederim erman_erkan
omerdusmez
25 Aralık 2006, 20:12
Abi tebikkii vermessler ben abim le gidicem almaya.Yane abim bana alıcak anliicannn...:cat:
GorkeM
25 Aralık 2006, 20:14
Onu zaten biliyorum da acaba motoru rezerve etmek gibi birşey var mı?
savas11
25 Aralık 2006, 20:14
ya bu cbr cılar arasına beni de kaydeder misin görkem? msn: afu27@hotmail.com, Savaş VURAL diye. Yaş: 18
erman_erkan
25 Aralık 2006, 20:18
pardon soylemeyı unuttum adım: erman soyadım: erkan yas:21
omerdusmez
25 Aralık 2006, 20:22
Onu zaten biliyorum da acaba motoru rezerve etmek gibi birşey var mı?
rezerve mi one abi..
kurmak gibi bişey mi..:silent:
praetorian
25 Aralık 2006, 20:25
gorkem sılıvrıde kahvaltı molalı
tekırdag gezısı fıkrı nasıl?(kahvaltı onemlı tabı:)
abı yarın okul sorada ıs gelemıcem ben dogumgunune ama bıdahakı gezıde hedıyenı verırm artık:)
rezerve=ayırttırmak
zaten fuarda parayı verıp motoru alıp cıkamıosun
yanı oledır hep:)
erman_erkan
25 Aralık 2006, 20:30
gorkem sılıvrıde kahvaltı molalı
tekırdag gezısı fıkrı nasıl?(kahvaltı onemlı tabı:)
abı yarın okul sorada ıs gelemıcem ben dogumgunune ama bıdahakı gezıde hedıyenı verırm artık:)
rezerve=ayırttırmak
gorkemı kandırda tekırdaga gelın agırlıyım sızı hem tanısmıs oluruz:cat: :cat:
GorkeM
25 Aralık 2006, 20:30
@Yani demek istediğim önceden sipariş omerdusmez... Çünkü senin gibi onlarca insan olacaktır :wiinkk: Bir araştır derim...
Süper fikir praetorian :cat:
Ya ne demek istemem hediye falan :cherry: Önemli olan birlikte güzel vakit geçirmek :bounce:
Liste güncellendi , eğer göremeyip de kırmızı yazmadıklarım varsa söylesinler lütfen...
omerdusmez
25 Aralık 2006, 20:38
rezerve=ayırttırmak
aaaaaaa :pr: Ben o kadar beklliiicem ve op günde ayırttırıcam yane oldu yahu yokmu bi çözümü.....:salut:
Nese sag olun ama nasıl ayırttırıcam kine..:silent:
bulent-sahin-star
25 Aralık 2006, 20:47
ömerdusmez nbr
omerdusmez
25 Aralık 2006, 20:52
ömerdusmez nbr
oooooo abi sende geldinmi hoşgeldin abi.görkem abi bu abi benm sevdigim abim dir bana motoru alıcak olan abim bu işde....:) ha ben ha bu abi..:cat:
praetorian
25 Aralık 2006, 20:55
sole oluo
gıdıosun oraya paranın bı kısmını verıosun ayrılıo
motoru teslım alıcagın zaman tahmını olarak 1 2 hafta ıcınde parayı tamamlıosun
hop motorun var artık
bu arada nbr fln konusmalarını ö.m.den yapalım topıc kırlenmesın ıyıce
yeterınce kırletıorum/z zaten:D
erman_erkan
25 Aralık 2006, 20:57
lısteye nerden bakabılıyoruz gorkem bulamadım
bulent-sahin-star
25 Aralık 2006, 20:58
oooooo abi sende geldinmi hoşgeldin abi.görkem abi bu abi benm sevdigim abim dir bana motoru alıcak olan abim bu işde....:) ha ben ha bu abi..:cat:
hoşbulduk ok inşallah....:)
omerdusmez
25 Aralık 2006, 21:01
sole oluo
gıdıosun oraya paranın bı kısmını verıosun ayrılıo
motoru teslım alıcagın zaman tahmını olarak 1 2 hafta ıcınde parayı tamamlıosun
hop motorun var artık
bu arada nbr fln konusmalarını ö.m.den yapalım topıc kırlenmesın ıyıce
yeterınce kırletıorum/z zaten:D
tmm bilgi için çok tşk ederim abim kusr bakmayın oke...:cat:
GorkeM
25 Aralık 2006, 21:14
lısteye nerden bakabılıyoruz gorkem bulamadım
ilk sayfadan :wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25266
Ben dişçiye gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin :P ... :pr: Ne kötü şeydir şu dişçiye gitmek... Akşama görüşürüz
erman_erkan
25 Aralık 2006, 21:19
eywallah saol gorkem
omerdusmez
25 Aralık 2006, 21:26
ooooooooo abi ben çok korkarım :cyclopsan valla hatta çürük dişim varr çektirmekten aciip korkyom:mrgreen: tmm abi akşam tkrar burdayısss..
helal olsun bu arada
dgrmr
25 Aralık 2006, 21:58
Savas11 arka tekerlek gerçekten çok güzel olmuş. Hiç aklımda yoktu motora birşey yapmak ama senin tekerlek kafamı karıştırdı, şimdi ben de mi öyle yapsam diyorum.
Gerçekten yol tutuşu artıryormu tekerleğin kalınlaşması. Görkem sende kalınlaştırmışsın ne diyosun? benim için maksimum sürhat ivmelenme falan çok önemli değil. Performans düşerse düşsün zaten şehir içi kullanıyorum daha 120'i geçmedim ya da yemedi geçemedim :).
Bir de savaş Lastiğin tam ölçüleri markası, nereden temin ettiğin, fiyatı gibi konuları paylaşırsan; kısacası tekerleği bir tanıtırsan minnettar kalırım, gerçekten şık durmuş hayırlı olsun. Teşekkürler...
Bu arada Görkemciğim doğum günün kutlu olsun yeni farkettim..
stok
25 Aralık 2006, 22:05
Yarın Tüm Arkadaşları Levente , buradan da çay ve nargile içmeye boğaza inmeye davet ediyorum !!! (Doğumgünüm dolayısıyla, bizimkiler ısrar etti de kutlasana nan diye :P)
doğum günün şimdiden kutlu olsun görkem :) bu arada yarın için hava durumu pek iyi olmayacak diyolar kar bekleniyormuş :(
omerdusmez
25 Aralık 2006, 22:22
Savas11 arka tekerlek gerçekten çok güzel olmuş. Hiç aklımda yoktu motora birşey yapmak ama senin tekerlek kafamı karıştırdı, şimdi ben de mi öyle yapsam diyorum.
Gerçekten yol tutuşu artıryormu tekerleğin kalınlaşması. Görkem sende kalınlaştırmışsın ne diyosun? benim için maksimum sürhat ivmelenme falan çok önemli değil. Performans düşerse düşsün zaten şehir içi kullanıyorum daha 120'i geçmedim ya da yemedi geçemedim :).
Bir de savaş Lastiğin tam ölçüleri markası, nereden temin ettiğin, fiyatı gibi konuları paylaşırsan; kısacası tekerleği bir tanıtırsan minnettar kalırım, gerçekten şık durmuş hayırlı olsun. Teşekkürler...
Bu arada Görkemciğim doğum günün kutlu olsun yeni farkettim..
Abi bence degiş tekeri nası gidiyon sen onunla abi çok kayar virajda göt atar diyolar.. 130 luk all metzeller heryerde bulursun.. nerden baksan 120 ytl felen
yakamoz_072002
25 Aralık 2006, 22:41
doğum günün kutlu olsun görkem bu arada uzun zamandır giremiyorum siteye işlerimden dolayı coşmuşsunuz bakıyorumda
omerdusmez
25 Aralık 2006, 23:26
doğum günün kutlu olsun görkem bu arada uzun zamandır giremiyorum siteye işlerimden dolayı coşmuşsunuz bakıyorumda
abi aynen buyur abi gel sende kopuyoss bisss buda...görkem abi paso geziler felenn artık bizde varıss...:cat:
dgrmr
25 Aralık 2006, 23:35
Ömerciğim yavaş gidersen benim gibi birşey atmaz...:) ama yine de insan kendine hakim olmayıp basmak istiyo o zaman bazen kayacak gibi oluyor virajlard ama allaha şükür daha kaymadı yada ben acmi olduğum için kayacak zannediyorum onu çözemedim henüz ama bir kere kaydı zannedip motoru düzellttim az daha kaldırıma çıkıyordum bugüne kadar yaşadığım en büyükj tehlike bu. Ama kalın lastik daha iyi diyorsa site ahalisi o zaman düşünmek lazım...
praetorian
25 Aralık 2006, 23:40
omerdusmez yazdıklarına dıkkat et burda bayanlarda var
g.t atmak konusunda
lastıge gelınce
benım lastık normal ama lastıkten dolayı hıc tehlıke atlatmadım hatta bence yol tutusu cok ıyı bı cok yol sartında kullandıgım ıcın
kullanmadan yorum yapmak yannıs..
omerdusmez
25 Aralık 2006, 23:49
Ömerciğim yavaş gidersen benim gibi birşey atmaz...:) ama yine de insan kendine hakim olmayıp basmak istiyo o zaman bazen kayacak gibi oluyor virajlard ama allaha şükür daha kaymadı yada ben acmi olduğum için kayacak zannediyorum onu çözemedim henüz ama bir kere kaydı zannedip motoru düzellttim az daha kaldırıma çıkıyordum bugüne kadar yaşadığım en büyükj tehlike bu. Ama kalın lastik daha iyi diyorsa site ahalisi o zaman düşünmek lazım...
abi yavaş diorsunda nasıl sen yavaş gidiyorusn yaaaa :mrgreen:
hiçmi elin aşşa vurmuyo ben dayanamam...
:mrgreen:
omerdusmez yazdıklarına dıkkat et burda bayanlarda var
g.t atmak konusunda
lastıge gelınce
benım lastık normal ama lastıkten dolayı hıc tehlıke atlatmadım hatta bence yol tutusu cok ıyı bı cok yol sartında kullandıgım ıcın
kullanmadan yorum yapmak yannıs..
ben sadece duydugumu ve herkezin söledigini akratıyorum yanlış bişey degill moderatör abi:P abicim kusra bkma bi daha olmass (g.t) konusunda...
sen memnunsan abiye söle ben memnunum de ...:mrgreen: bize kalmasın cvp hakkı...
praetorian
25 Aralık 2006, 23:56
bırıncısı ben moderator degılım sadece duzgun yazılması taraftarı olan bırıyım:)
2. herkes bu motorun bısıklet oldugunu soyluo? ınanıomusun
alıcagına gore ınanmıyosun
oyuzden kendın almadan ustundekı lastıkle kullanmadan kafanda kurma bence lastık kotu dıe
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO