Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
shpdat
25 Aralık 2015, 00:49
Vites işi basittir, gözünüzde çok büyütmeyin :)
Motosikletimi satılığa çıkarttım bu arada arkadaşlar, bilginiz olsun.
İlan bilgilerine ulaşın.. (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-tertemiz-cbr-125r-254899585/detay/)
Herkes e iyi akşamlar.
Merhaba 7500 TL 2011 HONDA CBR 125CC için fazla geldi yaklaşık 7 gün sonra 5 senelik motor olacak şuan bu motorun sıfırı 9.600 TL sizden almak pek mantıklı gelmedi :silent:
guest.283
26 Aralık 2015, 00:34
cbr 250 aldım hala 125 im den vazgecemiyorum. sen nasıl bişeysin turuncugil <3
cıbırlover1
26 Aralık 2015, 01:17
Merhaba 7500 TL 2011 HONDA CBR 125CC için fazla geldi yaklaşık 7 gün sonra 5 senelik motor olacak şuan bu motorun sıfırı 9.600 TL sizden almak pek mantıklı gelmedi :silent:
Abi kusura bakmayın ama piyasada bir sürü km si oynanmis ,nerelerde servis gördügu belli olmayan ,kaç tane sahip değistirmis, eski sahiplerinin neler yaptigi belli olmayan cbr125lerle dolu hemde fiyatları çok uygun 6500 67500 ... Yanlis anlamayin satan arkadaşla bir tanışıklığım yok ama kızıyorum böyle şeylere..Kendi çevremde çok kisi var o yüzden artık dayanamıyorum ...
Bende de var 2013 yaklasik 22 binde siyah alindigi günden beri servis bakımlı kaza yatma falan yok araç herşeyiyle orjinal üzerinde bridgestone lastikler araç sürekli 5500-6500 devir araliginda kullaniliyor , bir kere teker yapmayı bırakın denenmemis bile nerdeyse 2000 kmde bir yağ degistirip zinciri sürekli temizleyip bakiyoruz ... Ne zaman bir konu acilip sat bana motoru diyen biri çıksa 7850 ver senin olsun dedigimde yok artık gider sıfır motor alirim o fiyata demeleri garip yani .. Kardesim kimse sana zorla motor satmiyor ki serbest piyasa hem soruyor sat bana diye hemde gelmis artist artist konusuyor sen o motoru o fiyata sat bilmem ne alicam demeler ...Çok sinir oluyor insan vurdum duymaz olup nasilsa 500 tl ucuza verdim mi herkes alir diyip bizim gibi az kalmis 3 5 insanda , motorumuzun anasını ağlatıp redline dan inmeyelim mi ??? O zaman ben benimkini 7000 e bile veririm ...Tekrar soyluyorum bu sozlerim kesinlikle size degil yanlıs anlamayin ama birisi bir makineye fazla para istiyorsa eminim makinenenin hakkını istiyordur ... Ve güveniyordur aracina ..
GP500-1st
26 Aralık 2015, 04:07
5 yıllık bi cbr 125 in ortalama km si 40-45 bin değiştirdiği sahip sayısı en az 3 kişi. ilk sahibinden 26 bin de cbr125 bebek gibidir emin ol. 100 bine kadar gidersin sadece yağ, balata, filtre ,lastik değiştirerek. 6 bine temiz cbr bulamasssın artık. 5.850 ybr olmuş
apaçi den alırsın 6 bine hor kullanılmış yatıp kalkmış patlamış. Tüm bakımları gelmiştir lastik zincir bunlarada 1200 gider yine 7000 bini geçer:)
mrtknlmz
26 Aralık 2015, 23:51
Izmir ve çevresinde bildiğiniz güvenilir bir servis var mi?
guest.283
27 Aralık 2015, 05:43
arkadaşlar merhaba
bugün başıma talihsiz bir olay geldi.
motorumu çalmaya çalıştılar ve direksiyon kilidini kırıp elektrik bağlantısını kesmişler. anahtarı çevirince elektrik hiç gelmiyor.
bu direksiyon kilidi onarılan bir şey mi ? bilgi bulamadım nette. napacaz şimdi yahu :(
M.Cankurt
29 Aralık 2015, 18:27
Geçmiş olsun allah o korkuyu kimseye yaşatmasın.
trancexp
02 Ocak 2016, 09:52
arkadaşlar başlangıç motoruna 6.500 den fazla vermeyin derim. İstediği kadar temiz olsun nolcak nihayetinde max 1 sezon bineceksiniz. Zaten bisikletten hallice birşey. Cbr250 ile mukayese bile edilemez. Benim tavsiyem alın bir ybr125 3 bin liraya 3 ay binin satıp cbr250 alın . Ben yapamadım ama uygun fiyata 0 ayarında 125 cbr buldum. aldım. Boşuna cbr ile başlıcam diye kasmayın . Patlak motor satanların kurbanı olursunuz. Sizin gibi çömezleri tokatlamak için pusuda bekliyorlar.
Malatya CBR
02 Ocak 2016, 11:38
yani temiz motor bulma ihtimaliniz de var cbr125'in temizini de bulan bulur da arkadaşın dediği gibi kazası bol olur bu işin sıyırma yana yatma bunlar acemilikte çok olur ben 1 büyük 3 küçük kaza yaptım acemilikte motor haşat oldu 1150TL ye yaptırdım diğer küçük kazaların masraflarını katmıyorum bile tabi satarken haliyle daha da normal satmam gereken fiyattan daha da düştü 0 YBR almıştım 21.000km kullandım şimdi cbr125im var tavsiyem arkadaşın dediği gibi 2.EL ybr almanız çok mantıklı bir tavsiye bu keşke 2.el ybr ile başlasaymışım
trancexp
02 Ocak 2016, 13:13
yani temiz motor bulma ihtimaliniz de var cbr125'in temizini de bulan bulur da arkadaşın dediği gibi kazası bol olur bu işin sıyırma yana yatma bunlar acemilikte çok olur ben 1 büyük 3 küçük kaza yaptım acemilikte motor haşat oldu 1150TL ye yaptırdım diğer küçük kazaların masraflarını katmıyorum bile tabi satarken haliyle daha da normal satmam gereken fiyattan daha da düştü 0 YBR almıştım 21.000km kullandım şimdi cbr125im var tavsiyem arkadaşın dediği gibi 2.EL ybr almanız çok mantıklı bir tavsiye bu keşke 2.el ybr ile başlasaymışım
şimdi cbr125 parçaları ucuz ama racing lere göre ucuz. Ybr ile mukayese bile edilemez biri linea diğeri passat gibi . ninjalarda ferrari gib mukayese etmek gerekirse.
Gorkem20
02 Ocak 2016, 14:44
Sizce sıfır almak mı daha mantıklı yoksa 2. Elmi :)
trancexp
02 Ocak 2016, 14:51
Sizce sıfır almak mı daha mantıklı yoksa 2. Elmi :)
2. el tabi. 0 alacağın paraya 250 alırsın temiz.
Gorkem20
02 Ocak 2016, 15:08
2. el tabi. 0 alacağın paraya 250 alırsın temiz.
Anladım cevap için saolun. :)
karşıyaka57
03 Ocak 2016, 00:31
Beyler ilk 5 bakımın kilometreleri sırayla kaç bilen var mı?
1? Km
2? Km ......
GP500-1st
03 Ocak 2016, 01:18
1-4-8-12-16-20 her 4 bin
Hayırlı satışlar, CBR125 gibi motorun ilk sahibinden olanıyla 2-3 el değiştirmişi çok farklı oluyor gerçektende, motor çok temiz ve lastik aku olmasıda iyi:cat: O kadar fazla apaçi motoru, 2. 3. el olarak apaçiye düşmüş cbr125 ler varki
2011 de ilk partiden alıp, hala ilk sahibinden 2 motor kaldı galiba, biriside bende:) hiç kazasız, servis bakımlı ve garaj motoru...
Bu yaz satabilirim belki... alırsam bende 250R, 500R değil 650F olacak gibi duruyor. Bi ihtimal yeni 500R veya MT-07 ABS ye şans verebilirim
Foruma çok takılamıyorum bu aralar, geç farkettim yazdığınızı :)
Yıllanmış şarap gibiyiz mubarek, nasıl bir 125 aşkı bizdeki anlamadım :mrgreen:
Esasen satılacak motor değil, büyük abiler gibi bir yanında güçlü bir tosun olacak, bir yanında da şehrin asil çocuğu az yakan kararınca kaçan bir cbr 125 in olacak fakar gel gör ki hayat :) Hayalleri gerçekleştirirken bazı şeylerden feragat etmek durumundayız.
Sen de benim kafadansın.Bu kadar zaman 125'i sürdükten sonra 250 500 kendimizi oyalamaya gerek yok.Muhtemelen 650f i de alırsak bir 10 yıl bineriz gibime geliyor, Allah kaza bela vermesin, gönlümüze göre olsun inşallah ::146::
Hocam pazarlık payımız elbette vardır, yazdığımız fiyattan gidecek değil.
Bir ikincisi ise herkezin malı kendine değerlidir.Aynı fiyata heryeri modifiye edilmiş 4. 5. sahibi olan değişik yollara düşmüş motosiklerler de bulabilirsiniz, hemde 2013 2014 model, veya 2011 farketmez.
Benim motosikletim dosta gidecek türden bir motosiklet, her türlü bilgisine kefilim.Bunun yanında ilanda da yazdığım üzere yeni akü ve michelin lastiği mevcut.
Kıssadan hisse, motorun aşağı yukarı "benim gözümde" ederi bu :)
trancexp
03 Ocak 2016, 08:50
Foruma çok takılamıyorum bu aralar, geç farkettim yazdığınızı :)
Yıllanmış şarap gibiyiz mubarek, nasıl bir 125 aşkı bizdeki anlamadım :mrgreen:
Esasen satılacak motor değil, büyük abiler gibi bir yanında güçlü bir tosun olacak, bir yanında da şehrin asil çocuğu az yakan kararınca kaçan bir cbr 125 in olacak fakar gel gör ki hayat :) Hayalleri gerçekleştirirken bazı şeylerden feragat etmek durumundayız.
Sen de benim kafadansın.Bu kadar zaman 125'i sürdükten sonra 250 500 kendimizi oyalamaya gerek yok.Muhtemelen 650f i de alırsak bir 10 yıl bineriz gibime geliyor, Allah kaza bela vermesin, gönlümüze göre olsun inşallah ::146::
Hocam pazarlık payımız elbette vardır, yazdığımız fiyattan gidecek değil.
Bir ikincisi ise herkezin malı kendine değerlidir.Aynı fiyata heryeri modifiye edilmiş 4. 5. sahibi olan değişik yollara düşmüş motosiklerler de bulabilirsiniz, hemde 2013 2014 model, veya 2011 farketmez.
Benim motosikletim dosta gidecek türden bir motosiklet, her türlü bilgisine kefilim.Bunun yanında ilanda da yazdığım üzere yeni akü ve michelin lastiği mevcut.
Kıssadan hisse, motorun aşağı yukarı "benim gözümde" ederi bu :)
hocam yanlış anlamış olabilirim ama 125 cc den , 650f e geçmeyi düşünüyorsunuz sanırım eğer öyleyse ben tavsiye etmem. cbr125 bildiğiniz oyuncak. 250 bile çok farklı belki kısa mesafe 250 sürmüşünüzdür ama sırayla geçmenizi tavsiye ederim.
hocam yanlış anlamış olabilirim ama 125 cc den , 650f e geçmeyi düşünüyorsunuz sanırım eğer öyleyse ben tavsiye etmem. cbr125 bildiğiniz oyuncak. 250 bile çok farklı belki kısa mesafe 250 sürmüşünüzdür ama sırayla geçmenizi tavsiye ederim.
Yok hayır, doğru anlamışsınız hocam.
2 seneye yakın scooter 5 seneye yakındır da 125r kullanıyorum.Çoğu şeyi kavradığıma ve bildiğime inanıyorum açıkcası.Bu saatten sonra 250 likle ne kaybedecek zamanım nede bütçen var açıkcası :)
Ya Allah bismillah deyip bahar aylarında bir açılım yapmayı düşünüyorum bir mani çıkmazsa hayırlısıyla.Bazen koşmak da iyidir :mrgreen:
trancexp
04 Ocak 2016, 09:17
Yok hayır, doğru anlamışsınız hocam.
2 seneye yakın scooter 5 seneye yakındır da 125r kullanıyorum.Çoğu şeyi kavradığıma ve bildiğime inanıyorum açıkcası.Bu saatten sonra 250 likle ne kaybedecek zamanım nede bütçen var açıkcası :)
Ya Allah bismillah deyip bahar aylarında bir açılım yapmayı düşünüyorum bir mani çıkmazsa hayırlısıyla.Bazen koşmak da iyidir :mrgreen:
bahsettiğimiz motor 211 kilo fiyatıda baya yüksek, manevralar öyle kolay olmayacak . Elden kaçırınca tutma gibi bir lüx de yok bunlarda. Arada bi 500r fena olmazdı. Şİmdi yakıt ve servis masrafları var tabi arada. Bunları düşünmüşünüzdür az uz rakamlar değil.
Zahuran
05 Ocak 2016, 21:16
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yzf ve cbr takibindeydim kısmet cbr dan yanaymış yakın zamanda bende aranıza cbr 125 ile katılmış bulunmaktayım size bazı sorularımda var 100 km de kaç litre yakıyorsunuz ve bende tam olarak 5.5 6bin devirde titreşim oluyor üstünde ve altında sorun yok normal midir acaba onun dışında motordan çok memnunum http://imgur.com/NtNT5G4.jpghttp://imgur.com/BhKTMOY.jpg
guest.283
06 Ocak 2016, 05:19
aramıza hoşgeldin dostum.
9krş ile 15krş arası yakıt tüketimim var. titreşim rahatsız edici değil ben de . ya da ben rahatsız olmuyorsam demek ki bilemedim :)
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yzf ve cbr takibindeydim kısmet cbr dan yanaymış yakın zamanda bende aranıza cbr 125 ile katılmış bulunmaktayım size bazı sorularımda var 100 km de kaç litre yakıyorsunuz ve bende tam olarak 5.5 6bin devirde titreşim oluyor üstünde ve altında sorun yok normal midir acaba onun dışında motordan çok memnunum http://imgur.com/NtNT5G4.jpghttp://imgur.com/BhKTMOY.jpg
Hoşgeldin.Bence iyi bir tercihle başlamışsın Allah yolunu açık etsin :)
Onur994
06 Ocak 2016, 19:56
Arkadaslar cbr 125 im varda yakit gostergesi yanip sonmeye basladiktan sonra tahmini kac km daha gidebilirim ?
hayırlı olsun.
3 lt yedek depo vardı yanlış hatırlamıyorsam.
70-100 civarı götürebilir.
trancexp
06 Ocak 2016, 22:53
sahibi bebeğe iyi bakmış, sende iyi davran motoruna hayırlı olsun.
Malatya CBR
06 Ocak 2016, 23:39
hayırlı uğurlu olsun hoş geldin kardeşim
ortalama 11 kuruş yakıyor benim eleman genelde 5-6-7.devirlerde kullanıyorum
8-9 larda titreşim oluyor bende oda arka koltuğa gıçım değerse değmezse oda olmuyor pek
arka koltukta acayip titreşim var bir arkadaşım binince söyledi bende abartıyor sandım
daha sonra bir gün motoru o sürünce ben arkada otururken anladım o an acayip titreşim var arka koltukta çok hissediliyor
Zahuran
07 Ocak 2016, 00:02
Ben oturuş pozisyonuna dikkat ettiğim için benim kıç sürekli değiyor arka seleye tam böyle 5.5 ve 6bin devirlerde titreşim oluyor rahatsız edici onun dışında hiç olmuyor ne arkada ne bende gayet rahat
Zahuran
08 Ocak 2016, 03:04
Birde arka jant özellikle çok boş boş geliyor gözüme jant şeridi alma fikri var ne zamandır kafamda illaki bazı arkadaşlar görmüştür ya da yapmıştr acaba hangi renk güzel gider beyaz büyük ihtimal gider ama kırmızı güzel gider mi onu merak ediyorum
clubberlang
09 Ocak 2016, 13:42
merhabalar çocukluğumdan beri arzuladığım motorsiklete kavuşmama ramak kaldı ama çok kararsızım çünkü motorsiklet üzerinde pek bir tecrübem yok scooter kullanabiliyorum ama bu tarz bir motoru kullanabilir miyim bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz başlangıç olarak bu canavarı mı tercih etmeliyim yoksa biraz ağırdan git şu daha makul mü dersiniz yardımlarınızı bekliyorum
trancexp
09 Ocak 2016, 14:31
merhabalar çocukluğumdan beri arzuladığım motorsiklete kavuşmama ramak kaldı ama çok kararsızım çünkü motorsiklet üzerinde pek bir tecrübem yok scooter kullanabiliyorum ama bu tarz bir motoru kullanabilir miyim bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz başlangıç olarak bu canavarı mı tercih etmeliyim yoksa biraz ağırdan git şu daha makul mü dersiniz yardımlarınızı bekliyorum
bunu kullanamaz isen başka neyi kullanacaksın. Başlangıç için ya ybr125 yada bu istersen ybr125 al. İstanbul içinde isen sana her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum. Eğitim, ekipman v.s.
hcanalagoz
09 Ocak 2016, 22:03
Selamın aleyküm cbr125r motorumun dişli setini değiştirmeyi düşünüyorum. İvmelenmesini arttırmak istiyorum yada top speede oynasam ne kadar fark ettirir. Bunun yanı sıra yakıt tüketimi ve motorun sağlığına ne gibi katkısı olur? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, herkese kazasız belasız sürüşler.
Uykusuzcorap
13 Ocak 2016, 18:24
selamlar arkadaşımın kullandığı universal padok standı var. Motorunu sattıgından ondan alıcam fakat kullandıgım motor cbr 125r.
padok standının geçmesi için gereken takozu nerden bulabilirim? -izmir- veya internetten? aradım bulamadım.
bu arada cbr 125r a uyar herhalde bir de o padok takozları motorun arka tarafında nereye gelicek şekilde montelicez
Uykusuzcorap
16 Ocak 2016, 20:25
CBR 125r me katlanır plakalık taktırmak istiyorum. Nerden alabilirim birde yaptıran var mı?
karşıyaka57
16 Ocak 2016, 22:03
Beyler bu ilanı bir değerlendirir misiniz? İlanda 160 görüyor diyor, 550 km de 40 TL harcıyor diyor yani km de 0,72 kuruş ediyor. Bunlar doğru mu?
İlan No: 263894976
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-enjeksiyonlu-radyatorlu-3-renk-izmir-de-tek-263894976/detay
biyeybaraküs
16 Ocak 2016, 22:17
Beyler bu ilanı bir değerlendirir misiniz? İlanda 160 görüyor diyor, 550 km de 40 TL harcıyor diyor yani km de 0,72 kuruş ediyor. Bunlar doğru mu?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-enjeksiyonlu-radyatorlu-3-renk-izmir-de-tek-263894976/detay
* ENJEKSİYONLU MODELDİR, BEYİNLİ VE KOMUTATÖRLÜDÜR. KARBÜRATÖRLÜ MODELLERLE KARIŞTIRMAYINIZ.
* TAM BİR YAKIT CİMRİSİDİR, 40 TL. BENZİN İLE 550 KM. YAPMAKTADIR. BUNA RAĞMEN YÜKSEK TORK VE PERFORMANSA SAHİPTİR. MOTORDA ORİJİNAL HONDA TANK PAD BULUNMAKTADIR.
* SU SOĞUTMALIDIR (Radyatörlü). TEK MARŞLA DÜNYAYI DOLAŞABİLİRSİNİZ. ASLA YOLDA BIRAKMAZ.
* 6 VİTESLİDİR. ÇOK SERİ VE GÜÇLÜDÜR. TAM BİR YOL VE YARIŞ MOTORUDUR. 6. VİTESTEYKEN KİMSE SİZİ YAKALAYAMAZ.
* YAZ - KIŞ HER TÜRLÜ YOL VE HAVA KOŞULLARINDA KULLANIMA ELVERİŞLİ BİR MOTORDUR.
* 18 BEYGİR GÜCÜNDEDİR, KM. İBRESİ ÇOK RAHAT 160'I GÖRMEKTEDİR. RAMPALARI DA ÇOK SERİ ÇIKMAKTADIR.
* TRAFİK LAMBASI YEŞİL YANDIĞINDA, HERKESİ ARKASINDA BIRAKIR, ÇOK SERİ HIZLANMAKTADIR.
* ÖN VE ARKA FRENLER ÇİFT PİSTONLU HİDROLİK DİSK FRENDİR. ÇOK HIZLIYKEN BİLE EXTRA DURUŞ SAĞLAR.
* ÖNDE ÇİFT, ARKADA TEK AMORTİSÖR VARDIR. ÇUKUR VE KASİSLERİ ASLA HİSSETTİRMEZ, KONFORLUDUR.
* DİĞER CBR'LARDAN FARKLI OLARAK "RR" KAFAYA SAHİPTİR. CBR 1000RR GÖRÜNÜMÜNDE, GENİŞ VE CÜSSELİDİR.
* MOTOTSİKLET MONOBLOK ÇİFT KOLON ÇELİK ŞASEYE SAHİPTİR. ASLA BÜKÜLMEZ, ÇATLAMAZ VE KIRILMAZ.
* MOTOSİKLETİMİN TÜM BAKIMLARI YETKİLİ SERVİSTE YAPILMIŞ OLUP, BELGELERİ MEVCUTTUR. TÜM VERGİLERİ ÖDENMİŞ OLUP, SİGORTASI TAMDIR VE VİZESİ 2017 YILININ SON AYINA KADAR GEÇERLİDİR.
* MOTOSİKLETİN HİÇBİR KAZASI, CEZASI YOKTUR. SADECE UFAK TEFEK ÇİZİKLER BULUNMAKTADIR,
* MOTOR VE ŞANZUMAN AKSAMI KOMPLE ORİJİNALDİR, KESİNLİKLE AÇILMAMIŞ, HİÇBİR PARÇASI DEĞİŞMEMİŞ VE TAMİR GÖRMEMİŞTİR.
* O-RİNGLİ JAPON MARKA ZİNCİR TAKILMIŞTIR. ÖN VE ARKA DİŞLİLER ORİJİNAL JAPON MARKA OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ OLUP, ORİJİNAL ZİNCİR YAĞI İLE BAKIMLARI YAPILMIŞTIR.
* FREN BALATALARI YENİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR VE ORİJİNAL BALATA TAKILMIŞTIR.
* MOTOSİKLETTE ORİJİNAL CBR YAZILI ÖZEL SERİ GOLD JANT (Altın Sarısı) BULUNMAKTADIR. SONRADAN BOYAMA DEĞİLDİR.
* MOTOSİKLET AZ BULUNAN ÖZEL SERİ TRİZONE 3 RENKLİDİR. (Beyaz + Kırmızı + Lacivert) YARIŞ MODELİDİR.
* ÖN LASTİK ORİJİNAL OLUP ARKA LASTİK 110 CM GENİŞLİĞİNDE RACİNG LASTİKTİR. YAĞMURDA, ÇAMURDA VE METAL ZEMİNDE ASLA KAYMAZ VE EXTRA YOL TUTUŞU SAĞLAR. ( SIFIR LASTİK TAKILMIŞTIR )
* ELCİKLER EXTRA TUTUCU KAÇUK SPORT ELCİK OLUP ELDİVEN İLE VE ÇIPLAK EL İLE ASLA KAYMA YAPMAZ. ELCİKLERE EXTRA ELCİK TAPASI EKLENMİŞTİR. DÜŞME, SÜRTME VE KAZALARDA EL YERE TEMAS ETMEZ.
* 2005 - 2008 MODEL KARBÜRATÖRLÜ CBR'LARA BİLE 5000 - 6000 TL. FİYAT YAZMIŞLAR, LÜTFEN KIYASLAMAYINIZ.
* MOTOSİKLETİN İKİNCİ SAHİBİYİM, İLK SAHİBİ ÇOK YAKIN BİR DOSTUMDUR.
* MOTOSİKLET KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR. ASLA YAĞMUR VE GÜNEŞ GÖRMEMEKTEDİR.
* MOTOSİKLETİMİ ARABA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SATIYORUM, AKSİ HALDE BU KADAR GÖSTERİŞLİ VE PERFORMANSLI JAPON BİR MOTORU ASLA SATMAM. SONUÇ OLARAK MARKASI HONDADIR VE RR MODELİDİR.
* PAZARLIK SÜNNETTİR, AZ DA OLSA PAZARLIK PAYI VARDIR VE MOTOSİKLET BAŞINDA YAPILIR.
* ALACAK ARKADAŞA ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN, KAZASIZ, BELASIZ HAYIRLI ALIŞVERİŞLER...
bu arkadaşı bulup benim motorun ilanını yazdıracağım aynı gün satılır motorum :queen::queen:
karşıyaka57
16 Ocak 2016, 22:47
13.4 beygir değil mi bu model bu ilanı değerlendirir misiniz hocam :D
Malatya CBR
17 Ocak 2016, 11:24
10-11 kuruş yakıyor benim ki
bizim hesaplar kuruş hesabı olduğu için
belki arkadaş benzinin 3 lira olduğu dönemlerde ölçmüştür:queen:
Karalı
17 Ocak 2016, 11:54
İyi sıkmış o motoru uçurumdan atsa 160 yapmaz
SametSenel
17 Ocak 2016, 16:18
Cbr 125 in arka süspansiyondan hiç memnun değilim,tek kişiyken bile '75' kg oldukça yumuşak. Genelde artçıyla kullanıyorum aletin tüm dengesi saçmalıyor,çıkma ayarlı cbr 250 süspansiyonuyla değiştirmeyi planlıyorum varmı böyle bir işe girişen ?
Malatya CBR
18 Ocak 2016, 14:24
Arkadaşlar arka tekere çivi girdi de çıkarmadım kullanıyorum şuanda yani bir sıkıntı yok gibi bir ara lastiğe hava bastım 1 aydır kontrol etmiyordum galiba 29 olması gereken değer arka teker 10 olmuştu tekrar 29 a getirdim
bu arada 25-29 basıyorum bir sıkıntı yoktur inşaAllah ?
1)muayene zamanı geldi 1-2 ay sonra gidicem bir sıkıntı olur mu ? bu çivi?
2)veya çivi için ne yapabilirim bir lastikçiye gidip bir fitille işi bitirebilir mi ve ne kadar tutar acaba? ve her lastikçi yapar mı?
3)tecrübeli arkadaşlar varsa bu konuda muayenede genel olarak nelere dikkat etmem lazım. Mutlaka şunları yap dediğiniz bir şey var mı?
sizden cevap beklediğim hususlar şunlar arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
osmanico
18 Ocak 2016, 14:57
Hocam benim lastikte fitil vardı. Muayenede sorun oluyormuş fitil olması. Bende üzerine sakız yapıştırmıştım. Yine de görmedi bakan arkadaş. Sadece lastiğin dişlerindeki derinliğin 0,4 cm olması gerekiyor. Onun altında olursa muayeneden kalıyor. Tüm elektrik akşamının ve km saatinin çalışması gerekiyor. Ön arka fren müşürü de çalışmalı. Uzun kısa farlar sinyaller hepsi çalışmalı. Grenajlardaki kırık falan sorun olmuyor.
eren3736
20 Ocak 2016, 17:47
merhaba arkadaşlar
Eski kasa(2010 öncesi) cbr satmayı düşünen varmı 4.000 civarında olur, veya drift ile takas etmek isteyen ?
kartalkadir
20 Ocak 2016, 19:01
her yıl kaç kişiyi üst seviyeye çıkarıyor kim bilir!
tutkunun ilk adımı ve vazgeçilmezi CBR125CC :bounce::bounce::bounce:
https://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-125r-2015
guest.283
20 Ocak 2016, 20:12
CBR 125 Candır Can :)
hele ki o yakıt yok mu o :) 10 guruş nedir laaaan :D
Onur994
26 Ocak 2016, 13:07
Arkadaşlar arka tekere çivi girdi de çıkarmadım kullanıyorum şuanda yani bir sıkıntı yok gibi bir ara lastiğe hava bastım 1 aydır kontrol etmiyordum galiba 29 olması gereken değer arka teker 10 olmuştu tekrar 29 a getirdim
bu arada 25-29 basıyorum bir sıkıntı yoktur inşaAllah ?
1)muayene zamanı geldi 1-2 ay sonra gidicem bir sıkıntı olur mu ? bu çivi?
2)veya çivi için ne yapabilirim bir lastikçiye gidip bir fitille işi bitirebilir mi ve ne kadar tutar acaba? ve her lastikçi yapar mı?
3)tecrübeli arkadaşlar varsa bu konuda muayenede genel olarak nelere dikkat etmem lazım. Mutlaka şunları yap dediğiniz bir şey var mı?
sizden cevap beklediğim hususlar şunlar arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben fitil ile hallettim aynı sekılde vıda girmişti benım lastıgede her lastıkcı yapmıyor bıraz dolasman gerekebılır cok kolay bır ıslem aslında 5 dk de halledılıyor 10 tl ye yapmıstı bana yapan arkadas.. Muayenede ne olur bılemıyorum bu 1 ay ıcınde muayeneye gıdecegım o zaman bellı olacak çivi üzerindeyken geçmemesi daha muhtemel gelıyor bana, sen sımdılık fitili yaptır o sekılde bınme motora inik lastik çok tehlıkelı lastık yolda gezer haberın olmaz sonra asfaltla yakın ılıskıler kurmak zorunda kalırsın hoş olmaz :cat:
reader35
27 Ocak 2016, 09:20
Merhaba arkadaşlar aranıza cbr 125 imle yeni katıldım. Bazı sorularım olucak yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim bu motor işine bir anda çok hızlı merak saldım ve aldım daha ehliyet bile yok onuda bugün alıcam inşallah. Arkadaşlar motorum 2012 model ve aldığım arkadaş fabrika çıkış lastiklerini hiç degistirmemis değiştirmem gerektiğini söyledi hangi markayı önerirsiniz? Cbr 250 lastiği taksam nasıl olur ? Ve ben İzmir deyim ancak Konya da okuyorum motor u oraya nasıl götürebilirim aras kargo 800 TL istedi bir nakliye firması 500 TL dedi daha uygun birşey yokmudur acaba ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 😊
guest.283
27 Ocak 2016, 16:59
Merhaba arkadaşlar aranıza cbr 125 imle yeni katıldım. Bazı sorularım olucak yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim bu motor işine bir anda çok hızlı merak saldım ve aldım daha ehliyet bile yok onuda bugün alıcam inşallah. Arkadaşlar motorum 2012 model ve aldığım arkadaş fabrika çıkış lastiklerini hiç degistirmemis değiştirmem gerektiğini söyledi hangi markayı önerirsiniz? Cbr 250 lastiği taksam nasıl olur ? Ve ben İzmir deyim ancak Konya da okuyorum motor u oraya nasıl götürebilirim aras kargo 800 TL istedi bir nakliye firması 500 TL dedi daha uygun birşey yokmudur acaba ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
öncelikle aramıza hoş geldin.
cbr 250 lastiği takanlar çok. takabilirsin sen de . daha gösterişli olur. nakliyeciye vermek yerine ya binerek git ya da son çare otobüs firmalarına ver. metro turizmin araçları sığıyor daha önce ben yükledim. otobüse max 100 lira alırlar.
Malatya CBR
27 Ocak 2016, 18:29
Ben fitil ile hallettim aynı sekılde vıda girmişti benım lastıgede her lastıkcı yapmıyor bıraz dolasman gerekebılır cok kolay bır ıslem aslında 5 dk de halledılıyor 10 tl ye yapmıstı bana yapan arkadas.. Muayenede ne olur bılemıyorum bu 1 ay ıcınde muayeneye gıdecegım o zaman bellı olacak çivi üzerindeyken geçmemesi daha muhtemel gelıyor bana, sen sımdılık fitili yaptır o sekılde bınme motora inik lastik çok tehlıkelı lastık yolda gezer haberın olmaz sonra asfaltla yakın ılıskıler kurmak zorunda kalırsın hoş olmaz :cat:
Fitil yaptırdım hocam 5TL aldı benden de sordum 2 tane ayrı ayrı ustaya muayenede fitil sıkıntı olur mu dedim yok dedi bende şubatta gidicem inşaAllah bir sıkıntı çıkmaz muayenemiz de
cevap verdiğin içinde çok teşekkürler hocam Allah razı olsun
reader35
28 Ocak 2016, 23:18
Arkadaşlar ben çok aradım motoru taşıtmak için sonunda metro nun kargo su varmış onu buldum motor u bugün verdim izmir den konya ya doğru yola çıktı umarım başına herhangi birşey gelmez motorun.Teslim alınca durum hakkında herkesi bilgilendiririm.Bu arada metro kargo 100 tl ye götürüyor. Diğer firmalar hatta otobüs ile kıyaslayınca bile çok makul bir fiyat.
Arkadaşlar ben çok aradım motoru taşıtmak için sonunda metro nun kargo su varmış onu buldum motor u bugün verdim izmir den konya ya doğru yola çıktı umarım başına herhangi birşey gelmez motorun.Teslim alınca durum hakkında herkesi bilgilendiririm.Bu arada metro kargo 100 tl ye götürüyor. Diğer firmalar hatta otobüs ile kıyaslayınca bile çok makul bir fiyat.
İnşallah sağsalim gelirsiniz 2nizde
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO