Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
YouSuffer
11 Mart 2015, 18:47
Hocam sanirim CBR250'De de 4'lu Flasor yok, ama en azindan selektorun rahatlamasi icin onun elcik yanindaki switch kismini CBR125'e direk veya ufak uydurmalarla takabilir miyiz acaba?
Bilmem ki ben fazla bu tarz işlerden anlamıyorum, servisteki bi ustaya sorarsanız daha iyi olur.
Emir...
12 Mart 2015, 03:55
Arkadaşlar hepinize selamlar.Uzun zamandır her gece uyumadan önce Honda CBR 125R videoları ve fotoğraflarına bakıyorum bu akşamda üye olup buraya sizlerle tanışmak ve konuşmak istedim.Şuan bu motora sahip değilim yakın zamanda da olamayacağım yinede ben sizlerle konuşup bilgilerinizi almak isterim.Kazasız belasız sürüşler diliyorum hepinize.
Hoş geldiniz hocam.
Arkadaslar benimde bi sorum var 4bin bakımına gidicem ipone yağ düşünüyorum bunun çeşitleri var midir tavsiye eder misiniz neye gore alalım?
rebelrider67
13 Mart 2015, 00:26
Hoşgeldin kardeşim bende çok yakın zamanda inşallah cbr sahibi olacağım bende takipteyim bikaç aydır çok iyi anlıyorum senin durumunu ::)
Emir...
13 Mart 2015, 17:10
Sağolasın, harçlıklarımı biriktirip ekipman ehliyet almaya karar verdim ama ilk etapta ehliyet parası biriktirmek daha mantıklı olur diye düşündüm.Sizce de ilk önce ehliyeti daha sonra kask mont vs almak daha mı iyidir arkadaşlar, ondan sonra motorda gelir inşallah :)
cbr1907
13 Mart 2015, 17:13
Hocam sanirim CBR250'De de 4'lu Flasor yok, ama en azindan selektorun rahatlamasi icin onun elcik yanindaki switch kismini CBR125'e direk veya ufak uydurmalarla takabilir miyiz acaba?
125r de neden selektör yapamıyorsunuz anlamadım?Far butonunu tam basmadan bas-çek yaparak selektör yapabilirsiniz.
okan kömür
13 Mart 2015, 19:32
Öncelikle herkese merhaba benim birkaç sorum olucak
1)Cbr 125in motor ömrü nasıldır ne kadar dayanır
2)35 bin kmde 2.el cbr alınır mı
carking58
14 Mart 2015, 02:36
125r de neden selektör yapamıyorsunuz anlamadım?Far butonunu tam basmadan bas-çek yaparak selektör yapabilirsiniz.
Hocam zaten bu yontemle yapildigini biliyorum. Ben daha rahat olabilmesi adina hani islevin daha rahat yerine gelebilmesi adina boyle birsey yapilabilir mi diye bakiniyorum. Daha onceleri okudugumu hatirliyorum fakat simdi geri donup tekrar bulamadim:)
Sailorr
15 Mart 2015, 19:07
Herkeze selamlar, araniza yeni katilicak adaylardanim, uzun suredir motor almak ve motora baslamak icin epey bi bekliyenlerdenim. Mağlum öğrencilik hayati tabikide en onemli faktorudur baslayamamanin. Ben denizciyimdir, 1 yili gecen suredir stajyerlik parami biriktirdim, ve bu yaz hem ehliyet hemde ilk kullanim icin gis akademinden yardim alarak araniza katilicam. Herkese selam olsun.
zapalka
16 Mart 2015, 12:31
selamlar,
bende uzun zamandır arayış içerisindeydim. gerek 2. el gerek sıfır km baya bir süre bakındım. baktığım 2. el'ler pek içim sinmedi. diğer yandan motora eşim ile bineceğimizden dolayı eşim de sıfır alma taraftarıydı. cumartesi günü honda bayiine gittik ve eşim görür görmez bu motoru kesin alıyoruz başka da bakmaya gerek yok dedi. o gazla sıfır km 2015 model cbr125 'imizi aldık. kısmetse bu hafta içi plaka-ruhsat işlemleri tamamlanacak. bir aksilik olmaz ise önümüzdeki cumartesi günü teslim alacağım.:pl:
tekerin(m)iz düz bassın.
saygılar.
selamlar,
bende uzun zamandır arayış içerisindeydim. gerek 2. el gerek sıfır km baya bir süre bakındım. baktığım 2. el'ler pek içim sinmedi. diğer yandan motora eşim ile bineceğimizden dolayı eşim de sıfır alma taraftarıydı. cumartesi günü honda bayiine gittik ve eşim görür görmez bu motoru kesin alıyoruz başka da bakmaya gerek yok dedi. o gazla sıfır km 2015 model cbr125 'imizi aldık. kısmetse bu hafta içi plaka-ruhsat işlemleri tamamlanacak. bir aksilik olmaz ise önümüzdeki cumartesi günü teslim alacağım.:pl:
tekerin(m)iz düz bassın.
saygılar.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..
Sailorr
16 Mart 2015, 14:40
selamlar,
tekerin(m)iz düz bassın.
saygılar.
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.
Mümkünse toplam maliyetini öğrenebilirmiyim (ruhsat, plaka, sigorta vs.) toplamda size ne kadara geldiğini sakıncası yoksa yazarsaniz sevinirim.
Tekeriniz düz bassın.
GP500-1st
16 Mart 2015, 14:46
hayirli olsun arkadaslar.
esinizle binecekseniz ve ilk motorunuzsa iyi bir egitim alin ve bol pratik yapin artci almadan once.
zapalka
16 Mart 2015, 14:59
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.
Mümkünse toplam maliyetini öğrenebilirmiyim (ruhsat, plaka, sigorta vs.) toplamda size ne kadara geldiğini sakıncası yoksa yazarsaniz sevinirim.
Tekeriniz düz bassın.
herkese iyi dilekleri için teşekkürler. eğitim almayı tabiki düşünüyorum,şu anda havalar da daha tam olarak ısınmadı birkaç ay boyunca sokak aralarında falan alıştırma yapmayı düşünüyorum,eşime de söyledim 3 aydan önce seni bindirmem diye. bakalım
masraflara gelecek olursak,
motosiklet+plaka+ruhsat = 8800 TL
sigorta =384 TL (sigortacı,baya iyi bir fiyat olduğunu, bugün başka birine 1000 TL küsüre yaptırdığını söyledi.hatta benim için de 1000 küsür fiyat verenler oldu,en ucuzu buydu yani,axa sigorta)
ruhsat ve plaka işlemleri için noter ücreti = 87 TL
*ruhsat ve plaka işlemlerini kendim yaptıracaktım,fakat hangi ilçede ikamet ediyorsanız o ilçenin emniyet müdürlüğüne başvurmanız gerekiyormuş. bunu için de 1 gün işten izin almam ve uğraşmam gerekiyordu, o yüzden vazgeçtim. her ilçede yaptırabiliyor olsaydım iş yerime yakın olan emn. müd. yaptıracaktım,olmadı.
masraflar şimdilik bu kadar, eklenirse yazarım.
birde, motoru teslim alırken koruma takozu taktırmak istiyorum,175 küsür civarıı bir fiyat söylediler sanırım. daha ucuza başka bir şekilde yaptırabilir miyim? bilgi verecek olan varsa çok memnun olurum
saygılar
Arkadaşlar bende motorumu satıyorum, GV250 ye geçiş yapacağım inş.
http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-dusuk-km-uygun-fiyat-203621475/detay
Papelden
16 Mart 2015, 23:10
Merhaba arkadaşlar bir arkadaş daha sormuş ama cevap gelmemiş bende aynı konuya cevap arıyorum 40-50 bin km arası 2006 model alınır mı ? Ve parça sıkıntısı yaşar mıyım ?
YouSuffer
17 Mart 2015, 11:19
Bence alınmaz o kadar eski cbrları dusunmeyin gidin cbf alın daha iyi, parça tabikide sıkıntılıdır
Papelden
17 Mart 2015, 21:57
Motorun çok sağlam olduğunu biliyoruz bu açıdan sıkıntı yok geriye parça sıkıntısı yaşanır mı bu sorun kalıyor 10 yıllık motor acaba parça üretimi durmuş mudur ?
Motorun çok sağlam olduğunu biliyoruz bu açıdan sıkıntı yok geriye parça sıkıntısı yaşanır mı bu sorun kalıyor 10 yıllık motor acaba parça üretimi durmuş mudur ?
Honda servisini arayıp sorarsan en doğru bilgiye ulaşırsın, bizim burada yazacaklarımız sadece tahmin olur.
Ama eski modelin görüntüsü de çok cılız be dostum, sen bilirsin tabi ki.
selam arkadaşlar.
2011 model motorumun kaskosunu geçen yıl 160 a yapmıştım, aynı firma 220 lira istedi bu yıl herhangi bir hasar dahi olmamasına rağmen.Sordur soruşturdum fiyatlar genelde böyle.Sizin çevrenizde de bu şekilde mi ? Ne kadar saçma bi fiyat politikası var anlamış değilim.. :silent:
Safety First
20 Mart 2015, 12:14
Kasko mu trafik sigortası mı?
YouSuffer
20 Mart 2015, 12:46
Sigortadır o fiyata kasko olmaz, motorum 2013 model ben 3-4 yıllık ehliyet sahibiyim yıllık 112 lira oduyorum
Bana 270 tl çıkardılar, neye göre hesaplıyorlar ki,
motor : 2013 model,
ehliyet : 2013 te almışım,
kaza : yok,
Sanırım ehliyeti alma yılından kaybediyorum.
zapalka
20 Mart 2015, 12:59
yaş,ehliyet,motor çeşidi falan önemli sanırım. ben de yazayım bari bulunsun
motor : 2015 model,(daha teslim alamadım :))
ehliyet : 2014/ aralık
kaza : yok,
sigorta fiyatı :384 TL (axa sigorta)
YouSuffer
20 Mart 2015, 13:47
Sigorta şirketi onemlı birçok yerden teklif alın hemen yaptırmayın
kasko diye yanlış yazmışım,trafik sigortası olacak doğrudur.
Bahsettiğiniz şeylerin önemi var mı bilemiyorum, tek bildiğim saçma bi yükseliş içerisinde olduğu :)
Benim de ehliyet 2008, motor 2011.
Kasko da bahsetmişken 2011 de aldığımda çalınma da %70 olmak suretiyle 750 liraya yaptırmıştım.2. yıl 1500 lira fiyat çektiler vazgeçmiştim.Yıl ilerledikçe daha çok ... başlıyorlar nedensizce.Kasko da da böyle trafik sigortasında da nedense.
Safety First
20 Mart 2015, 22:49
Ben geçen sene aldım motoru 186 TL verdim sigortaya. ilk motorumdu ve ehliyeti de 2gün önce almıştım elime. Bu sene yeniledigimde 150TL filan verdim. Bende fiyat düştü aslında sizde niye öyle olmuş anlam veremedim.
OnNumero
20 Mart 2015, 23:03
Üzerime aldığım 4.motosiklet ilk sigortayı 97tlye yaptırmıştım sonra 121 179 ve bu sene 195 oldu gerçekten ilginç..
kafkef09
21 Mart 2015, 02:21
cbr 125 kullanıcısıyım bazen motor marşa bastığımda gösterge bidaha gidiyor sarı motor yağı ısıgı yanıyor ve 2 saniyede sonuyor normal çalışıyor bazen hiç yanmıyor sizdede yapıyormu acaba cbr ailesi :) size sormak istedim aküm zayıf olabilir bilmiyorum kafam da değişik sorular :))
sigorta fiyatlarının illere göre farklılık gösterdiğini duymuştum.çanakkale ve burdasaki arkadaşlar, büyük şehirlere nazaran sizlerdeki biraz daha ucuz olması normal olabilir :cat:
@kafkef09
evet bende de ara ara yapıyor.marşa bastığımda gösterge paneli tekrar bi check yapıyor, bu sırada yağ lambası da yanıyor 1-2 saniye civarı ve sönüyor.dikkat ettiğim keskin soğuk havalarda yapıyor genellikle.ılıman havalarda yok şuan(bu sene peydah oldu bu olay da).
Akü evet olabilir, benim de aküm zayıfladı 4. yılını dolduruyor artık.
zapalka
23 Mart 2015, 11:32
evet arkadaşlar, cumartesi günü motorumu teslim aldım. hemen benzinliğe çektim ve tam 50.03 tl 'lik benzin aldı.toplam 57 km yol yaptım. şimdilik iyi gidiyoruz,debriyaj ve gaz tepkilerine bileğimi alıştırmaya çalışıyorum. zaten 60 km yi geçmedim hız olarak ta,hem de motor rodajda çok basamıyorum.
bazı sorularım olacak,cevaplarsanız sevinirim ;
1.gerçi servisi arayıp sordum ama normal dediler fakat mantığını açıklamadılar. motorun alt kısmında 3 tane boru/hortum var. motoru durduğu yerde çalıştırayım dedim eve getirdikten 1 saat sonra falan. 2dk kadar çalıştı ve motorun altında bir ıslaklık gördüm,baktım hortumlardan geliyor. hortumlara doğru elimi tuttum,böyle ufak ufak sıvı püskürtüyor.hatta egzosun ordan da aynı şekilde püskürtüyor. dediğim gibi hemen servisi aradım ama normal dendi. bilen birileri varsa mantıklı açıklamasını yapabilir mi ? sebebi nedir bu ıslaklığın ve bu hortumların amacı nedir ?
2.motorun farları hep yanıyor,bir türlü kapatamadım,bana zararı yok gerçi ama. bu da normal mi,farlar sürekli yanıyor mu ? belki size göre çok cahilce bir soru olabilir ama bilmemek zor gerçekten :)
3.şu anda rodajdayım,çok zorlamıyorum zaten fakat bu motorun ideal vites değiştirme devri kaçtır?
aklıma takılan oldukça yine sorarım.
şimdiden teşekkürler.
YouSuffer
23 Mart 2015, 11:47
evet arkadaşlar, cumartesi günü motorumu teslim aldım. hemen benzinliğe çektim ve tam 50.03 tl 'lik benzin aldı.toplam 57 km yol yaptım. şimdilik iyi gidiyoruz,debriyaj ve gaz tepkilerine bileğimi alıştırmaya çalışıyorum. zaten 60 km yi geçmedim hız olarak ta,hem de motor rodajda çok basamıyorum.
bazı sorularım olacak,cevaplarsanız sevinirim ;
1.gerçi servisi arayıp sordum ama normal dediler fakat mantığını açıklamadılar. motorun alt kısmında 3 tane boru/hortum var. motoru durduğu yerde çalıştırayım dedim eve getirdikten 1 saat sonra falan. 2dk kadar çalıştı ve motorun altında bir ıslaklık gördüm,baktım hortumlardan geliyor. hortumlara doğru elimi tuttum,böyle ufak ufak sıvı püskürtüyor.hatta egzosun ordan da aynı şekilde püskürtüyor. dediğim gibi hemen servisi aradım ama normal dendi. bilen birileri varsa mantıklı açıklamasını yapabilir mi ? sebebi nedir bu ıslaklığın ve bu hortumların amacı nedir ?
2.motorun farları hep yanıyor,bir türlü kapatamadım,bana zararı yok gerçi ama. bu da normal mi,farlar sürekli yanıyor mu ? belki size göre çok cahilce bir soru olabilir ama bilmemek zor gerçekten :)
3.şu anda rodajdayım,çok zorlamıyorum zaten fakat bu motorun ideal vites değiştirme devri kaçtır?
aklıma takılan oldukça yine sorarım.
şimdiden teşekkürler.
0 almışsınız görülen oki, 1. sorunu servise gösterin.
2- motosikletlerde farlar kapatılmaz, bir nevi guvenlik onlemidir bu yuzden japonlar kapatma düğmesi yapmazlar hep açık olcak farlarınız.
3- Bu sorunun cevabı zaten verilen kitapçıkta var
zapalka
23 Mart 2015, 12:25
0 almışsınız görülen oki, 1. sorunu servise gösterin.
2- motosikletlerde farlar kapatılmaz, bir nevi guvenlik onlemidir bu yuzden japonlar kapatma düğmesi yapmazlar hep açık olcak farlarınız.
3- Bu sorunun cevabı zaten verilen kitapçıkta var
1-watsaptan resimleri çekip gönderdim zaten servise. "normal herhangi bir problem yok" diye bir cevap geldi. ben sadece bu hortumlar neyin nesidir onu öğrenmek istemiştim.
2-eyvallah
3-eyvallah
guest.283
24 Mart 2015, 19:02
arkadaslar selamlar 2012 cbr125ım var. sizlere birkaç sorum vardı. bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.
kısa bir yolculuk yaptım. eve yeni girdim simdi. istanbul-bandırma arası gittim geldim(730km).
1- iki hafta once bakım yaptıktan sonra ki yakıt tüketımım 10 kurusun altına inmisti. suan 15krs çıkıyor hesaplamamda. motoru yuksek devırde ve yolun %80ininde ruzgar cok fazlaydı. bu sekılde bu tuketım normal midir? (bakımda sadece hava filtresi degısmedı, zincir,rulman,disliler,buji,lastik değisti.)
2- 6. viteste bazen cok guzel gıderken, çoğu zaman 5 e cekıp devır yukseltmem gerekıyor. 6. vıtesle stabıl gıdemıyorum. normalı bu mudur değilse çözümü ne olabilir ?
3- yola cıkıp 300 km gittikten sonra kontak islevini kaybetti. su sekılde ; motor ısınınca kontak kapanmıyor. anahtarsız da çalısıyor o seklıyle. akuyle baglantısını kesmem gerekıyor elektriği kesmek için. motor sogukken yapmıyor bunu. ısındıktan sonra gerceklesıyor. sebebi ne olabilir ? ne yapabiliriz arkadaslar?
4- çok sağlam bi ustaya ihtiyacım oldugu yonundeyse kanaatiniz adres verin lütfen :)
jrbatu
24 Mart 2015, 20:07
Ben geçen sene aldım motoru 186 TL verdim sigortaya. ilk motorumdu ve ehliyeti de 2gün önce almıştım elime. Bu sene yeniledigimde 150TL filan verdim. Bende fiyat düştü aslında sizde niye öyle olmuş anlam veremedim.
Hangi sigortaya yaptırıyorsunuz acaba? Reklam vs yüzünden açık yazmak istemezseniz özel mesaj atabilirseniz sevirim :)
GP500-1st
24 Mart 2015, 21:18
arkadaslar selamlar 2012 cbr125ım var. sizlere birkaç sorum vardı. bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.
kısa bir yolculuk yaptım. eve yeni girdim simdi. istanbul-bandırma arası gittim geldim(730km).
1- iki hafta once bakım yaptıktan sonra ki yakıt tüketımım 10 kurusun altına inmisti. suan 15krs çıkıyor hesaplamamda. motoru yuksek devırde ve yolun %80ininde ruzgar cok fazlaydı. bu sekılde bu tuketım normal midir? (bakımda sadece hava filtresi degısmedı, zincir,rulman,disliler,buji,lastik değisti.)
2- 6. viteste bazen cok guzel gıderken, çoğu zaman 5 e cekıp devır yukseltmem gerekıyor. 6. vıtesle stabıl gıdemıyorum. normalı bu mudur değilse çözümü ne olabilir ?
3- yola cıkıp 300 km gittikten sonra kontak islevini kaybetti. su sekılde ; motor ısınınca kontak kapanmıyor. anahtarsız da çalısıyor o seklıyle. akuyle baglantısını kesmem gerekıyor elektriği kesmek için. motor sogukken yapmıyor bunu. ısındıktan sonra gerceklesıyor. sebebi ne olabilir ? ne yapabiliriz arkadaslar?
4- çok sağlam bi ustaya ihtiyacım oldugu yonundeyse kanaatiniz adres verin lütfen :)
Motorunda 1. ve 2. madde de bir sorun yok motorun normal, rüzgarlı havada 6 da çekmez, 5. vitese atıp sendeki gibi 10-11 bin devir gidersen 3.5 litre km de 15 kuruş yakar zaten.
Bakımları nerde yaptırdın kaç lira tuttu? Honda servisine gitmemişsin anlaşılan, sorununu servise göster
guest.283
24 Mart 2015, 22:55
Motorunda 1. ve 2. madde de bir sorun yok motorun normal, rüzgarlı havada 6 da çekmez, 5. vitese atıp sendeki gibi 10-11 bin devir gidersen 3.5 litre km de 15 kuruş yakar zaten.
Bakımları nerde yaptırdın kaç lira tuttu? Honda servisine gitmemişsin anlaşılan, sorununu servise göster
bakım 400 tl tuttu. sırınevler motogarage barıs usta. daha önce gösterge arızasından karızma motor muharrem özsoya göturmustum. görünen gecıcı cözum yapmıs ya da tam halletmemıs. alakasız bir mevzudan da olabılır tabi.
yanıtın için tsekkurler .
Safety First
25 Mart 2015, 00:40
Hangi sigortaya yaptırıyorsunuz acaba? Reklam vs yüzünden açık yazmak istemezseniz özel mesaj atabilirseniz sevirim :)
Ikisini de tam hatirlamamakla beraber ilki HDI ikinci AXA diye hatırlıyorum. belli bir sigortam yok. sistemden sorgulatıyorum hangisi en düşük fiyat verirse ondan yaptırıyorum.
TahirHasan
25 Mart 2015, 09:44
Bursa'da yaşayan arkadaşlar için, motorumu satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-17.bin-km-bakimlari-tam-206368465/detay/
Arkadaşlar Bi kaç sorum olacak. Bugün bakıma gittim ve fren balatalarinin bittiğini söyledi on için gösterdi hakli.Motor daha 4bin km de kısa bi surede bitmiş gibi geldi.Tamam yaşadığım yer eğimli ama erken geldi.Bayide yoktu ellerinde balata.Sorum su bu durum garanti kapsamına girer mi ücret isterler mi 2.si ben sipariş edip burada taktirsam garanti sıkıntı olur mu
yunuserturk
27 Mart 2015, 02:12
Arkadaşlar Bi kaç sorum olacak. Bugün bakıma gittim ve fren balatalarinin bittiğini söyledi on için gösterdi hakli.Motor daha 4bin km de kısa bi surede bitmiş gibi geldi.Tamam yaşadığım yer eğimli ama erken geldi.Bayide yoktu ellerinde balata.Sorum su bu durum garanti kapsamına girer mi ücret isterler mi 2.si ben sipariş edip burada taktirsam garanti sıkıntı olur mu
Benim de 4bin bakımda değiştirelim bitmek üzere dedi ön fren için değiştirdim. Balatanın ücretini bakım ücretine ekleyecektir. Garantilik bir durum değil. Kendin de taktırabilirsin bir sıkıntı olmaz.
Benim de 4bin bakımda değiştirelim bitmek üzere dedi ön fren için değiştirdim. Balatanın ücretini bakım ücretine ekleyecektir. Garantilik bir durum değil. Kendin de taktırabilirsin bir sıkıntı olmaz.
Değişirse sisteme işletmek gerekmiyor mu ve garanti için bi sıkıntı yasamam değil mi?
Arkadaşlar güncel,
10.ay da 2000 km bakımını yaptırmıştım, 4000 km olmadı fakat üzerinden 6 ay geçtiği için yağını serviste değiştirdim.
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/144226-garantili-2013-cbr-125r.html
zapalka
28 Mart 2015, 21:06
havalar ısındı,biraz şenlendirelim ortalığı
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/537/uPQNc9.jpg (https://imageshack.com/i/exuPQNc9j)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/912/PLPzZY.jpg (https://imageshack.com/i/pcPLPzZYj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/913/hdhMZX.jpg (https://imageshack.com/i/pdhdhMZXj)
MoBiLeHaCKaR
29 Mart 2015, 16:36
35bin km de 2011 cbr 125 onerirmisiniz ve nelere dikkat etmek gerekir sizce
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/537/uPQNc9.jpg (https://imageshack.com/i/exuPQNc9j)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/912/PLPzZY.jpg (https://imageshack.com/i/pcPLPzZYj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/913/hdhMZX.jpg (https://imageshack.com/i/pdhdhMZXj)
2015 model mi bu ustam
zapalka
29 Mart 2015, 18:14
2015 model mi bu ustam
wevet,15 gün önce aldım,sıfır
MoBiLeHaCKaR
30 Mart 2015, 08:08
sevgili arkadaslar ilk motorum olarak tecrube kazanmak amaci ile ikinci el 125R almaya karat verdim trafik tecrubem var araba ile 200 300bin km yapmisimdir motorada bindim A2 de mevcut gonlum R25 den yana ancak tecrubem yetersiz oldugunu dusunuyorum bu yuzden biraz affediciligi olan daha uslu ama yinede beni uzmeyecek bir 125R almayi mantikli buldum hem ikinci var parcasi var varda var
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=204423960&io=7&rnd=7789
Ilandaki makine ile ilgileniyorum cizikleri sorun etmiyorum acikcasi bende suetcem yapiscam yan gelmek bu isin dogasinda var sonucta 60kg 170boy a gore sikinti cekmiyecegimi dusunuyorum forumuda inceledim sizce nelere dikkat etmeliyim motor alirken ve kullanim sirasinda sunuda belirtiyim. Mtoora bakimida yaparim gunluk 80 km yol yaparim bazi hafta sonlari 500 600 km yola ciksam ne olur
YouSuffer
30 Mart 2015, 15:42
Büyükçekmece sahil :), bende büyükçekmecedeyim ama hiç görmedim sizi ortalarda.
sevgili arkadaslar ilk motorum olarak tecrube kazanmak amaci ile ikinci el 125R almaya karat verdim trafik tecrubem var araba ile 200 300bin km yapmisimdir motorada bindim A2 de mevcut gonlum R25 den yana ancak tecrubem yetersiz oldugunu dusunuyorum bu yuzden biraz affediciligi olan daha uslu ama yinede beni uzmeyecek bir 125R almayi mantikli buldum hem ikinci var parcasi var varda var
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=204423960&io=7&rnd=7789
Ilandaki makine ile ilgileniyorum cizikleri sorun etmiyorum acikcasi bende suetcem yapiscam yan gelmek bu isin dogasinda var sonucta 60kg 170boy a gore sikinti cekmiyecegimi dusunuyorum forumuda inceledim sizce nelere dikkat etmeliyim motor alirken ve kullanim sirasinda sunuda belirtiyim. Mtoora bakimida yaparim gunluk 80 km yol yaparim bazi hafta sonlari 500 600 km yola ciksam ne olur
Hocam ben motosikletimi satıyorum ilgilenirseniz daha uygun ve guvenilirdir sizin için :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-satilik-bakimli-2013-cbr-125r-193596410/detay/
morvosvos
30 Mart 2015, 15:51
merhaba. 2012 cbr125R'm var. gecen yaz sonu belki satilir diye 7800 ve 7600'den tok satici olarak sahibinden.com'a koydum. Bir kisi bile aramadi. 1 ay once 7400 den koydum yine arayan yok. artik ihtiyacim var ve bir hafta once 7200 den koydum. yine arayan yok. Acaba motorum reklam mi oldu? Yani bakanlar "aylardir satilmiyor vardir bi arizasi" diye mi dusunuyor? fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO