Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Ramazan Can
15 Nisan 2014, 23:24
Kanka yükleniyor daha ebay siparişlerim gelmedi lastik hariç yükleniyoruz işte yavaş yavaş acele yok
bekleyip görecez....
barrow
16 Nisan 2014, 00:20
zenon farımın aydınlatması azaldı durduk yere nedendir acaba servisin taktığı zenondan ne bekliyoz ki
s0rUnLu
17 Nisan 2014, 00:19
Arkadaşlar merhaba kısmetse 15-20 güne 2012 CBR 125r almayı düşünüyorum. Sizden öncelikle bir kaç ricam olacak bana yardımcı olursanız sevinirim.
İlk vitesli motorum olacak bu ...
- Sahibinden ilanlara bakıyorum 6.350'den 7.500'lere kadar fiyatlar görüyorum. 2012 model 2013 çıkışlı olanlara bakıyorum ama bazı fiyat farkları beni şaşırtıyor. Öncelikle 15 ve 20 binde bir çok motorun KM'si. Sizce bu KM'ler problem yaratırmı ?
- Fiyat olarak hakkı nedir ? etrafımda bir çok kişi 6.500'e çok diyorlar, 6.000'dan fazla vermem gibi muhabbetler dönüyor sürekli.
- Alırken nelere dikkat etmeliyim ?
- Expertiz olarak ücreti ne kadardır ve nereyi önerirsiniz Anadolu yakasındayım.
- Satış işlemleri bana ne kadara patlar acaba ?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
ERROR88
17 Nisan 2014, 00:30
http://i.hizliresim.com/jJ43Bm.jpg (http://hizliresim.com/jJ43Bm)
http://i.hizliresim.com/YPvkN2.jpg (http://hizliresim.com/YPvkN2)
7400 tıko cıktılar 1 gun kaldı nette sattım dedım yok oyle bişi km az ise7000km ye kadar 7000 lıra temızı
Ramazan Can
17 Nisan 2014, 00:45
2013 model km düşük olanı 7000 den aşşağı vermezler.... ilan açmadım ama bir arkadaş geldi talip oldu 7150 verdi vermedim ... çünkü satıcı değilim... crf için satılabilir ama borca girmek istemiyorum...
dionysos06
17 Nisan 2014, 10:16
Arkadaşlar bizim motorlar için kullanıp, memnun kaldığınız depo üstü çanta var mı?
ERROR88
17 Nisan 2014, 19:50
Topcase candir kullanmayı dusunmediginde zaten tek hareketle çıkarıyorum
dionysos06
17 Nisan 2014, 20:44
Topcase candir kullanmayı dusunmediginde zaten tek hareketle çıkarıyorum
Aslında en msntıklısı topcase. Sen topcase ile kullandığında bir sorun yaşadın mı? Dinamik yapısını bozuyor diye bir video izlemiştim galiba...
ccc67
17 Nisan 2014, 21:16
Abiler,arkadaşlar simsiyah tank ped arıyorum bilen gören var mı link atabileceğiniz tavsiye eden?
ERROR88
17 Nisan 2014, 21:43
Sadece ellerini bırakıp surersen tank slapper yapıyor
ccc67
17 Nisan 2014, 23:37
Abilerim kardeşlerim motorum yeni.Hafif bi yokuşta bile istop ediyor.Yani kaldiramiyorum.Nasil calisacagim ne Yapacağım :) sikintilardayim
eski kasa için özel yapım radyatör koruma, koruma takozu ve arka çanta demiri isteyenler bana ulaşabilir
feysbuk "siperlik"
made by SAKALLI
ERROR88
18 Nisan 2014, 01:13
stop etmesı normal deıl benzın de problem vardır daha hıc stop etmedım bırde su var yokus cıkarken zorlanıyor dıyenler var acaba nasıl bır yokustur o bu motorun sorunu gucu yuksek devırde vermesı yanı torku cok dusuk normal kullanımda stop bu yuzden olabılır ornegın tvs de 4000 devırde anıden debrıaj bırakırsan tekere gelır ama bu hareketı yapması ıcın cbr ın 6500 devıre cıkması gereklıdır yanlız yuksek hızlarda tvs ye oranla ornegın 80 ve ustu hızlanması gercekten cok farklı devırlenıyor motosıklet tvs de de bu tam tersı ıdı 80 100 gıbı suratlerde gıdım gıdım yukselıyor du ama yukselıyor hakkını yemem o motorun da 5900 km de ogrendıklerım bu kadar lastık konusuna gelınce degıstırmeyı sadece on lastık ıcın gereklı dıyorum nedenı de frenleme ıcın yoksa vıraj da gayet basarılı kı 125 cc bır motorda dız vermeye calısmadan normal kullanım da kullanırsan kesınlıkle atma yapmıyor kuru asfalt ıcın gecerllı
sakallı kardesım yenı kasa ıcın uygulamalarınız var ıse ılgılenebılırım
ccc67
18 Nisan 2014, 19:03
stop etmesı normal deıl benzın de problem vardır daha hıc stop etmedım bırde su var yokus cıkarken zorlanıyor dıyenler var acaba nasıl bır yokustur o bu motorun sorunu gucu yuksek devırde vermesı yanı torku cok dusuk normal kullanımda stop bu yuzden olabılır ornegın tvs de 4000 devırde anıden debrıaj bırakırsan tekere gelır ama bu hareketı yapması ıcın cbr ın 6500 devıre cıkması gereklıdır yanlız yuksek hızlarda tvs ye oranla ornegın 80 ve ustu hızlanması gercekten cok farklı devırlenıyor motosıklet tvs de de bu tam tersı ıdı 80 100 gıbı suratlerde gıdım gıdım yukselıyor du ama yukselıyor hakkını yemem o motorun da 5900 km de ogrendıklerım bu kadar lastık konusuna gelınce degıstırmeyı sadece on lastık ıcın gereklı dıyorum nedenı de frenleme ıcın yoksa vıraj da gayet basarılı kı 125 cc bır motorda dız vermeye calısmadan normal kullanım da kullanırsan kesınlıkle atma yapmıyor kuru asfalt ıcın gecerllı
sakallı kardesım yenı kasa ıcın uygulamalarınız var ıse ılgılenebılırım
97oktan po dan aldim.Bayi farketmez dedi.Benzinle alakası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum debriyaj ayarini yapamiyorum.Arabada da en büyük sorunum bu zaten.motor birde ilk motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
Motoru kapatırken direk anahtarı mı kapatmak lazım yoksa
http://i.hizliresim.com/6RZoaE.jpg (http://hizliresim.com/6RZoaE)
bunu mu yapmak lazım.Hadı cbr cıler canlanın azıcık
ve bu u tıpı falan nedır kullanım kılavuzunda cok gecıyor
ERROR88
18 Nisan 2014, 20:32
oktan meselesı degıl kardesım pıs sulu benzın yanıı
ccc67
18 Nisan 2014, 22:28
oktan meselesı degıl kardesım pıs sulu benzın yanıı
Bence sikinti bence bol pratik lazim :)
ccc67 kardeşim bu bizim motorlarda direk kontağı kullanmak zorundayız çünkü bizde elektrik sağ koldaki elektrik kesici yok 250 cclerde var
ccc67
19 Nisan 2014, 10:57
ccc67 kardeşim bu bizim motorlarda direk kontağı kullanmak zorundayız çünkü bizde elektrik sağ koldaki elektrik kesici yok 250 cclerde var
Bende onu farkettim.Motor yeni acaba benim mi gozumden kacti diye dusunmustum
Bende onu farkettim.Motor yeni acaba benim mi gozumden kacti diye dusunmustum
bende aramıştım kitapçığı okuduktan sonra, aynı şekilde selektör de arama, cbr 250 lerde var bizde yok.
hondacbrabii
19 Nisan 2014, 11:57
161113641 bu benim ilan motorum satiliktr 250 cc ye gecis yapcagim
Ramazan Can
19 Nisan 2014, 13:25
benimde gönlüm bu aralar hep crf ye kayıyor... biraz gaza ihtiyacım var onu bir bulsam hemen satıp crf alacağım..
S.a Arkadaşlar ben 2 ay önce beyaz bir cbr 125 alarak aranıza katıldım. :D
Motoru 2.000 aldım benim bakımını ne zaman yaptırmam gerekiyor.motoru satan kişi 5.000 kadar yağını deyiştirmeden kullana bilirsin dedi bana şuan 200 km kullandım acaba ne zaman servise vermem gerekir.bilgi verirseniz sevinirim.
ERROR88
21 Nisan 2014, 08:31
4000 de bakıma girecek kullanım klavuzu boyle der
excharon
21 Nisan 2014, 20:49
iyi akşamlar brolar ben de mardinden yeni cıbırcı kardeşiniz.
http://i.hizliresim.com/4mkjqY.jpg (http://hizliresim.com/4mkjqY)
http://i.hizliresim.com/NV4nrN.jpg (http://hizliresim.com/NV4nrN)
teşekkür edm. error88 Kardeş o zaman 4 bine kadar devam fakat yağ çizgisi alt seviyenin biraz üstünde acaba alıp üstüne eklesem bir sıkıntı olur mu ? ya da ne yapmalıyım?
froxso
22 Nisan 2014, 19:54
Herkese iyi akşamlar tecrübeli arkadaşlara sorum olucaktı. Vites geçmeme sorunu yaşıyorum bu sorunu yaşayan neden böyle olduğunu bilen varmıdır acaba hareket halindeyken hiçbir sorun yok vites rahat geçiyor fakat nadirende olsa bazen durunca vites değiştiremiyorum ne kadar büyütmeyi yada küçültmeyide denesem tak edip vites değişmiyor yukarı aşağı hareket ediyor vites ama tam olarak vites değişmiyor kapatıp açıyorum debriyajı tekrar sıkıyorum yada motoru hafif ileri geri yapıyorum ancak oyle geçiyor bu sorunun nedeni ne olabilir bir bilginiz veya tahmininiz varmı bu arada motor 2700 km de
ERROR88
22 Nisan 2014, 22:38
Herkese iyi akşamlar tecrübeli arkadaşlara sorum olucaktı. Vites geçmeme sorunu yaşıyorum bu sorunu yaşayan neden böyle olduğunu bilen varmıdır acaba hareket halindeyken hiçbir sorun yok vites rahat geçiyor fakat nadirende olsa bazen durunca vites değiştiremiyorum ne kadar büyütmeyi yada küçültmeyide denesem tak edip vites değişmiyor yukarı aşağı hareket ediyor vites ama tam olarak vites değişmiyor kapatıp açıyorum debriyajı tekrar sıkıyorum yada motoru hafif ileri geri yapıyorum ancak oyle geçiyor bu sorunun nedeni ne olabilir bir bilginiz veya tahmininiz varmı bu arada motor 2700 km de
durdugun zaman zaten vıtes 2 de olması gerekır tek hareket ıle gecmesı lazım bıraz sert basarsan 1 e duser dokunursan bos 3 veye daha ustu vıtes te durdugun ıcındır
bu arada arkadas yagı sormus orta sevıyede olması lazım bır resım koyarsan daha ıyı olur tam anlarız yagına dıkkat et yersın makınayı
froxso
23 Nisan 2014, 00:49
durdugun zaman zaten vıtes 2 de olması gerekır tek hareket ıle gecmesı lazım bıraz sert basarsan 1 e duser dokunursan bos 3 veye daha ustu vıtes te durdugun ıcındır
bu arada arkadas yagı sormus orta sevıyede olması lazım bır resım koyarsan daha ıyı olur tam anlarız yagına dıkkat et yersın makınayı
öncelikle cevabn için teşekkür ederim bende korkuyodum acaba bi sıkıntı varmı diye ama şimdi dusundum yüksek viteste debriyajı sıkıp durup sonra vites attığım oluyodu genelde ozaman yapıyo bide çok nadiren 1-2 kere boşta kaldı ne 2 ye ne 1 e geçmediği oldu kapatıp açınca yada debriyajı bırakıp tekrar sıkınca vitese geçti sayende yapmamam gerek birşey daha öğrenmiş oldum :)
ulasgncrock
23 Nisan 2014, 14:24
Merhbalar herkese yeni kasa honda cbr 125r aranıyor ankadar ve ankara cevresi olurr
cnrtsc
24 Nisan 2014, 18:38
Ehliyet yüzünden yenen ceza motorun muayeneden geçmesine engel midir acaba , bu konuda bilgisi olan var mı ? Ayrıca karışık olan ve önemli olan durum ruhsatı satış sözleşmesinden sonra arkadaşım üzerine alamamıştır yaptığı kazadan ve durumunun iyi olmamasından dolayı ve o belgenin geçerlilik süresi 1 ay . Bu durumda muayenede ne gibi sıkıntılar yaşarım
Ramazan Can
24 Nisan 2014, 22:51
çok güzel resimler gelecek arkadaşlar.. çarşamba günü kendimi taşa toprağa vurdum...
barrow
25 Nisan 2014, 13:59
Ehliyet yüzünden yenen ceza motorun muayeneden geçmesine engel midir acaba , bu konuda bilgisi olan var mı ? Ayrıca karışık olan ve önemli olan durum ruhsatı satış sözleşmesinden sonra arkadaşım üzerine alamamıştır yaptığı kazadan ve durumunun iyi olmamasından dolayı ve o belgenin geçerlilik süresi 1 ay . Bu durumda muayenede ne gibi sıkıntılar yaşarım
şöyle bi olay var plaka sorgulama yaptığında ceza çıkıyorsa evet muayeneden geçmesine engel oluyor hiç borç olmaması gerek plaka sorgulandığında ben 23 nisanda yedim ehliyet yanımda olmadığı için şehir içinde 1462 + 1462 dediğini sordum böyle dediler.
Ramazan Can
25 Nisan 2014, 15:30
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/130255-semtin-haylaz-i-%27%27-tekteker-ramco-%27%27.html
gezimden kareler....
fearlesboyy
25 Nisan 2014, 16:49
şöyle bi olay var plaka sorgulama yaptığında ceza çıkıyorsa evet muayeneden geçmesine engel oluyor hiç borç olmaması gerek plaka sorgulandığında ben 23 nisanda yedim ehliyet yanımda olmadığı için şehir içinde 1462 + 1462 dediğini sordum böyle dediler.
ehliyet yaznınızsda yok diye 1462 tl mi kestiler yanlısınız olmasın.evrak eksık ise zaten tc kımlık numaranızdan ehlıyetınızın olup olmadıgı bellı oluyur sadece gereklı evrakları yanınızda tasımadıgınızda isterlerse ceza yazıyorlar bazen yazmadıklarıda oluyor.siz de sanırım ruhsat sahibinede sanki ehliyetsızmiş gibi işlem yapılıp ceza yazılmış : )
Levent.
25 Nisan 2014, 18:16
Selamlar;
4 hafta önce 2011 model cbr 125 aldım, motora zenon far takmışlar ve ayrıca elektrik aksamı çekmişler, arkadaşlar yapılan işlemde tam emin değilim ama motor kapalı konumdayken göstergeyi besleyen elektrik aksamına zarar vermişler diye düşünüyorum.
Kısaca anlatmak gerekirse mootorun saatini ayarlıyorum, motoru çalıştırıp gidecğim yere gidiyorum hiç bir sorun yok fakat motorusu stop edip tekrar çalıştırdığımda saat sıfırlanıyor ayrıca motoru stop ederken devir göstergesi sıfıra inmiyor o an hangi devirdeyse orada kalıyor kısacası anahtar off konumuna geldiğinde elektrik kesiliyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu yetkili servise gösterdim gösterge bozuk dediler daha doğrusu göstergeyle uğraşmak istemediler. Başına böyle bir durum gelen oldumu hiç. Tavsiyeleriniz nelerdir.
ERROR88
25 Nisan 2014, 23:56
öncelikle cevabn için teşekkür ederim bende korkuyodum acaba bi sıkıntı varmı diye ama şimdi dusundum yüksek viteste debriyajı sıkıp durup sonra vites attığım oluyodu genelde ozaman yapıyo bide çok nadiren 1-2 kere boşta kaldı ne 2 ye ne 1 e geçmediği oldu kapatıp açınca yada debriyajı bırakıp tekrar sıkınca vitese geçti sayende yapmamam gerek birşey daha öğrenmiş oldum :)
yardımcı olabıldıysem ne mutlu
hondacbrabii
26 Nisan 2014, 12:29
Arkdslar herkesden Allah razi olsn 125 r hakknda sorularma cvpladiginz icin 2 gun once motorumu satmis bulunmaktayim 250r aldim benim icin hayirlisi olsun :)
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.
hondacbrabii
26 Nisan 2014, 13:36
Tskkr ederm :)
santo78
26 Nisan 2014, 13:44
Arkadaslar birsey sorucam. Bizim motoru calistirdiginizda once bir enjeksiyon sesi olur sonra hafif devam eder. Ben surerken bip diye hic kesilmeyen bir ses duyuyorum. Belki psikolojik olarak bana ses fazla geliyor olabilir. Herkesde bu ses varmi? cok hafiften bir bip sesi.
hondacbrabii
26 Nisan 2014, 14:46
Benm motorda oyle bi ses yoktu ama arkdsm yeni motor almisti 2'5 bndeydi bi turladim bibb diye sesi isitmistim onu bi gostermeniz lazm
Ramazan Can
26 Nisan 2014, 17:29
Arkadaslar birsey sorucam. Bizim motoru calistirdiginizda once bir enjeksiyon sesi olur sonra hafif devam eder. Ben surerken bip diye hic kesilmeyen bir ses duyuyorum. Belki psikolojik olarak bana ses fazla geliyor olabilir. Herkesde bu ses varmi? cok hafiften bir bip sesi.
o ses tüm herkesin motorun var... enjeksiyon sesiii bazıları kabulleniyor bazıları kabullenmiyor... önemli bişey mi hayır ama o ses cbr 125 de kesilmiyor...
GP500-1st
26 Nisan 2014, 18:04
Led farlı yeni tvs apache ile önden gelen rüzgarda bi top speed yaptık. yanından aheste aheste geçtim. 124 tüm o 120 civarıydı. Üstüne yatmadan
en az 2 dakikadır son gazdı. ben arkadan gelip geçince gazı bıraktı morali biraz bozuldu. Apache nin makus kaderi değişmedi:)
Bu arada ergo dan 127 tlye benim 2011'in zorunlu sigortasını yaptırdım.
santo78
27 Nisan 2014, 13:33
Okay o zamn , yani cogunuzun motorunda var bu bip sesi :sunny:
o ses tüm herkesin motorun var... enjeksiyon sesiii bazıları kabulleniyor bazıları kabullenmiyor... önemli bişey mi hayır ama o ses cbr 125 de kesilmiyor...
YouSuffer
27 Nisan 2014, 15:18
Arkadaşlar merhaba kredi borç harç felan ılk motorum olarak cbr 125 alıcam hazıranda.
Ekıpmanlarım kırmızı sıyah tonda ve beyazlıklarıda var uygun aldım cunku aklımda kırmızı renk var sürekli :)
Şu ılana bakar mısınız 2011 kırmızı cbr yok benım bıldıgım 2013 var? resmen kırmızı beyaz boyasız orjınal dıyorlar 1-2 tane gordum böyle nedır bu olayın açıklaması var mıydı 2011 modelde bu renk?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-satilik-temiz-honda-cbr-125-r-162453428/detay
Macit250
27 Nisan 2014, 16:35
Motosiklete gel 6500 2011 9000km bulduguna iteleyecek direk ahah
Arkadaşlar cbr için en uygun yağ hangisi söylermisiniz.
deprogadias
28 Nisan 2014, 11:53
cbr 125r sakin kullanımda motoru sıkıştırmadan ortalama olarak 100 km de kaç litre yakar? yardımcı olursanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
litre hesabı olarak hesaplamadıysanız km de kaç kuruş yaktığını da söyleyebilirsiniz
YouSuffer
28 Nisan 2014, 12:05
Motosiklete gel 6500 2011 9000km bulduguna iteleyecek direk ahah
böyle birçok motor var illede 20 binde olması gerekmez cahilliğinize veriyorum bu yorumu sorum hakkında bilgisi olan var mı ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO