Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
bounrock
21 Ocak 2014, 01:18
istanbul, 1000 bakımın Mototal'de yaptırdım, sadece yağ değişimi yapıldı ve 38₺ tuttu
http://i.hizliresim.com/wL48a0.jpg (http://hizliresim.com/wL48a0)
agrasiwe
21 Ocak 2014, 20:52
Evet arkadaşlar, sonunda sattım motorumu yine dayanamadım :) hepimize hayırlı olsun.
ERROR88
21 Ocak 2014, 21:25
hayırlı olsun
kuroscu
22 Ocak 2014, 00:12
hayırlısı olsun:)
Ramazan Can
22 Ocak 2014, 01:15
Evet arkadaşlar, sonunda sattım motorumu yine dayanamadım :) hepimize hayırlı olsun.
hayırlı olsun...
fearlesboyy
22 Ocak 2014, 12:45
sorması ayıp kaca verdın ve sanırım 250 düşünüyordun
agrasiwe
22 Ocak 2014, 15:24
sorması ayıp kaca verdın ve sanırım 250 düşünüyordun
sağol kardeşim, valla 6100 e verdim ama verdiğim arkadaştanda söz aldım alan arkadaşlarla birlikte uzun yola gidicez :D
arkadas ben aranıza bugun katıldım oncelıkle herkese selamlar nasılsınız
öncelikle sana sonra aramıza katılan herkese hayırlı uğurlu olsun...
tecrübeli arkadaşlar var yardım alabileceğin sık sık girersen faydasını görürsün ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
sağol kardeşim, valla 6100 e verdim ama verdiğim arkadaştanda söz aldım alan arkadaşlarla birlikte uzun yola gidicez :D
hem alan hemde senin için hayırlı olsun fakat ben motor alıp almadığını anlayamadım varmı makine şuan ??
bu arada ''kuroscu '' arkadaşımız motoru sırf bizleri düşünerek nısana kadar evde tutacakmış alla razı olsun havalar tam sürmelik gidiyor :)
agrasiwe
22 Ocak 2014, 20:16
öncelikle sana sonra aramıza katılan herkese hayırlı uğurlu olsun...
tecrübeli arkadaşlar var yardım alabileceğin sık sık girersen faydasını görürsün ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
hem alan hemde senin için hayırlı olsun fakat ben motor alıp almadığını anlayamadım varmı makine şuan ??
bu arada ''kuroscu '' arkadaşımız motoru sırf bizleri düşünerek nısana kadar evde tutacakmış alla razı olsun havalar tam sürmelik gidiyor :)
henüz almadım kardeşim, cbr250r var bi tane 2013 model siyah izmirde 1400 kmde, arkadaşla konuştum güzel makine, izmirde tanıdık olsa ona da bir göstermek isterdim gitmeden önce, kısmetse cumaya alıcamda bakalım...
ERROR88
22 Ocak 2014, 22:32
4000 bakımına yagımı aldım ıpone marka 35 tl artı kargo yarın gelır herhalde fatıh kılıclıdan aldım netten gaza gelıp kendım degıstırsemmı acaba bosuna 80 tl verecez gıbı gelıyor ramazan ne dersın
kuroscu
22 Ocak 2014, 22:37
garanti dışına çıkarma motoru servisde deyişmesi daha dogru olur benim 4000 bakım 50 tl tutmuştu artı hondada
ERROR88
22 Ocak 2014, 22:43
hangı yagı koyuyorlar ıpone yı koydurma sansım varmı aldım ama
barrow
22 Ocak 2014, 22:56
hangı yagı koyuyorlar ıpone yı koydurma sansım varmı aldım ama
bende her zaman yağı kendim alır öyle gider değişttiririm.
kendileri normal hondanın yağını koyuyorlar ben istemiyorum dedim.
yani mecbur değiştirmek zorunda + olarak ipone almakla çok iyi etmişsin motul kullandım ama ipone kadar memnun kalmadım.
hondacbrabii
22 Ocak 2014, 23:30
bende en son motul yag almiştim 4 bin bakiminda smdi bilmiyorum ne alicagimi sen yazmişin iphone cok degiştirdi ii flan ben ne alsam smdi 5,5 bnde motor 6 da degiştircem hondadami degiştirsem yoksa kendim degiştirimmi _? yag alip
arkadas ben aranıza bugun katıldım oncelıkle herkese selamlar nasılsınız
a.s hoş geldin
agrasiwe
23 Ocak 2014, 02:52
garanti dışına çıkarma motoru servisde deyişmesi daha dogru olur benim 4000 bakım 50 tl tutmuştu artı hondada
nasıl oluyor anlamadım benimde iki hafta önce 70 lira tuttu sadece yağ değişti sana nasıl 50 lira anlamadım.
barrow
23 Ocak 2014, 12:14
bende en son motul yag almiştim 4 bin bakiminda smdi bilmiyorum ne alicagimi sen yazmişin iphone cok degiştirdi ii flan ben ne alsam smdi 5,5 bnde motor 6 da degiştircem hondadami degiştirsem yoksa kendim degiştirimmi _? yag alip
dediğim yağ bu
http://iponeturkiye.com/index.php?option=com_content&view=article&id=99:ipone-r4000rs-10w40-4t-esterli-sentetik-performans-motor-ya-1l&catid=42:4-zamanl-motor-yalar&Itemid=121
sipariş linkini mesaj attım
servis motorun garantisi var her 2000 3000 de gel yağını değiştirt dedi garantiden yararlanıp
kuroscu
23 Ocak 2014, 23:54
nasıl oluyor anlamadım benimde iki hafta önce 70 lira tuttu sadece yağ değişti sana nasıl 50 lira anlamadım.
ben 4000 bakımını haziran ayında yaptırmıştım :)
agrasiwe
24 Ocak 2014, 00:06
ben 4000 bakımını haziran ayında yaptırmıştım :)
kardeş anladımda, sonuçta hazirandan bu yana yağa 20 lira zam geldiğini sanmıyorum, hani faturada başka bişey yok, bide tapa var 2 lira o nasıl bi fiyat anlamadım :)
bounrock
24 Ocak 2014, 00:41
Arkadaşlar bugün fark ettim motorun altında sehpanın yanında asılı hortumlar var, bir kaçtane, nedir bunlar?
ERROR88
24 Ocak 2014, 00:43
ha işte onları kestım ben :queen:
bounrock
24 Ocak 2014, 00:52
Evet görüntü olarak bende hiç sevmedim,,, ama ne işe yarıyorlar, sanırım 4 tane ,sabitlenmiş duruyorlar... bağrsak gibi :F
ha işte onları kestım ben :queen:
Egzoz taktım yarın video atarım
cykilic
24 Ocak 2014, 13:13
Egzoz çok değiştiriyor sesi. Ama el yapımı olanları bir türlü sevemedim.
Bu arada hep takip ediyorum ama sizi de CBR Kulübü'beklerim. www.cbrclub.net (http://www.cbrclub.net)
Kitapcığa göre 1-12 bin diye gidiyor bakımları . ben 1000 bakımında ilk bakım dıye servise soktum. 4000 de yağı kendım değiştirdim. 8000e geldi yine kendım değiştirdim. şu anda hava filitresi beklıyorum onuda değiştircem. 12000 de servise sokarım ara bakımları yaptım diye şimdi motor garanti dısımı kalıyor.
agrasiwe
24 Ocak 2014, 20:44
Kitapcığa göre 1-12 bin diye gidiyor bakımları . ben 1000 bakımında ilk bakım dıye servise soktum. 4000 de yağı kendım değiştirdim. 8000e geldi yine kendım değiştirdim. şu anda hava filitresi beklıyorum onuda değiştircem. 12000 de servise sokarım ara bakımları yaptım diye şimdi motor garanti dısımı kalıyor.
servise girmediği için garanti dışı kalıyor, adamlar nerden bilecek senin ara bakımları yaptığını :)
celiloglu
24 Ocak 2014, 23:28
arkadaşlar kız arkadaşıma 2013 kırmızı cbr 125 aldık ama ufak bır kaza sonucu sag grenaj ustundekı CBR 125 YAZISI ciziıldı. bunu nereden bulabılırım hondayı aradım yok
fearlesboyy
25 Ocak 2014, 00:01
arkadaşlar kız arkadaşıma 2013 kırmızı cbr 125 aldık ama ufak bır kaza sonucu sag grenaj ustundekı CBR 125 YAZISI ciziıldı. bunu nereden bulabılırım hondayı aradım yok
hocam yan grenajdaki yazımı ?? bende burdakı hondaya sorabılırım varsa size alır yollarım..yarın uğrayacağım zaten servise
Garanti dışı kalır ara bakım diye birşey yok anahtar değdirdinmi veya kafana göre iş yaptınmı direk garanti dışına bırakıyorlar :pale:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Evet görüntü olarak bende hiç sevmedim,,, ama ne işe yarıyorlar, sanırım 4 tane ,sabitlenmiş duruyorlar... bağrsak gibi :F
Teki atık borusu (şehfaf olan.) motorun içerisindeki pisliği atar altı kapalıdır açmak doğru değildir.
diğeri yağ borusudur gereksiz veya fazla gelen yağı dışarı atar.
bu boruları pek ellemeyin kesmek tıkamak veya yarmak doğru değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Her parçanın stickerını bulamazsınız eyer orjinal getirdiğiniz parçada sticker varsa heleki çok zor bu arada oradaki sticker yazısını nasıl çizmeyi başardığınızı anlayamadım? Çünkü bu motor düştüğü zaman kafa grenaj ucu,sert düşüşlerde ise granaj yanındaki çıkıntıda sıyrık oluşur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bu ara benimde bir sorum var arabaya koyduğumuz antifreez suyunu aynen motorada ekleme yapabilirmiyiz ve bu eklemede suda katmak gerekirmi ?
Ramazan Can
26 Ocak 2014, 11:57
günaydın.............
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/716/8ry3.jpg (https://imageshack.com/i/jw8ry3j)
Ramazan Can
27 Ocak 2014, 23:55
iyi akşamlar beyler nasılsınız
kuroscu
28 Ocak 2014, 01:00
iyi akşamlar benim motor yattıgı yerde aküyü bitirmiş cumartesi çalıştırayım dedim tırt oldu bakalım yaza takviye aküyle çalıştıracam artık başka fikri olan varmı?
bounrock
28 Ocak 2014, 08:57
Geçen mototal sevise gittiğimde bu borular ne diye sordum? her motorda olurmuş dediler, kesek filan dedim yakışmıyor diyince, adam japon boş yere uzun bırakmamış herhalde diye cevap verdi :pl:
iyi akşamlar benim motor yattıgı yerde aküyü bitirmiş cumartesi çalıştırayım dedim tırt oldu bakalım yaza takviye aküyle çalıştıracam artık başka fikri olan varmı?
benim hayvanda yatıyor iki gündür... bugün hava güzel olada dışarıya çıkarym bende :thumleft:
cemdoga
28 Ocak 2014, 11:14
arkadaslar elımde cok temız kappa çanta mevcut 35 lıtre sırt dayama ıle bırlıkte
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-renault-19-europa-far-takim-cift-fiyati-147925317/detay/
agrasiwe
28 Ocak 2014, 11:20
vurdurma var sanırım bizde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
arkadaslar elımde cok temız kappa çanta mevcut 35 lıtre sırt dayama ıle bırlıkte
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-renault-19-europa-far-takim-cift-fiyati-147925317/detay/
farlamı veriosun :p
Ramazan Can
29 Ocak 2014, 01:16
slm millet bugün bu soğuk da motora bindik.. her zaman başka zevk veriyor bu icat...
ERROR88
29 Ocak 2014, 02:14
bayram senlık bu
http://www.youtube.com/watch?v=BBAJMUqg6fs
Ramazan Can
29 Ocak 2014, 02:19
erol her yola gelir bizim motorlar.. :P :D :flower:
ERROR88
29 Ocak 2014, 02:28
kanka suna bak adam konusturuyor valla
http://www.youtube.com/watch?v=WFFJafOR9ZA
savatage
30 Ocak 2014, 08:28
herkese merhaba arkadaşlar, bu başlığa ilk defa geliyorum sizden tavsiyelerinizi bekliyorum,
2 ay sonra 2013 cbr 125r almayı düşünüyorum.
benim istediğim renk kırmızı ama 2. el maalesef yok galiba, sıfır alayım dedim stoklarda da kalmamış. 2014 modeller ne zaman gelir? kırmızı bulamazsam 2. el hrc renklerinde mi bakayım yoksa bekleyip 2014 kırmızı renkte mi alayım?
herkese merhaba arkadaşlar, bu başlığa ilk defa geliyorum sizden tavsiyelerinizi bekliyorum,
2 ay sonra 2013 cbr 125r almayı düşünüyorum.
benim istediğim renk kırmızı ama 2. el maalesef yok galiba, sıfır alayım dedim stoklarda da kalmamış. 2014 modeller ne zaman gelir? kırmızı bulamazsam 2. el hrc renklerinde mi bakayım yoksa bekleyip 2014 kırmızı renkte mi alayım?
sen hangisini istiyosan o renk al kardeş. Renkler ve Zevkler tartısılmaz. Ben bile siyah cbr almıstım. stok bekledım cünkü beyaz vardı ama bana hitap etmıyordu. o yüzden kendını hanqisinin üstünde daha iyi hissedeceksın buna kendın karar ver.
guest.283
30 Ocak 2014, 14:40
herkese merhaba arkadaşlar, aranıza iki gün önce katılmış bulunmaktayım :)
2006 repsol 34binde aldım.
dün ilk kazamı da yapmış bulunmaktayım(motoru olduğu yerde düşürdüm :( ) :)
sağ sinyal ve ayna kırıldı :(
şuan en önemli problemim : bu sabah normal çalışmasına rağmen, bir saat sonra tekrar çalıştırmamda akü bitikti, iki kez vurdurmak zorunda kaldım. vurdurmak zarar veriyor mu motora ? akü için ne yapablirim?
düşürdüğüm için motor zarar görmüş müdür?
bu arada ilk motorum olduğu için tecrübem hiç yok :( ama kolay alıştım makineye :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
arkadaşlar termal içlik almam gerek sanırım. öneriniz nedir?
kuroscu
31 Ocak 2014, 00:00
[QUOTE=agrasiwe;3255754]vurdurma var sanırım bizde..[COLOR="Silver"]
enjeksiyonlu motorlarda vurdurmak problem çıkartırmı zarar verirmi buda ayrı bi sorun neyse bu hafta sonu farın söketini çıkartıp deniyecem olmadı kuru akü var onunla takviyeyi deniyecem
Ramazan Can
31 Ocak 2014, 00:12
[QUOTE=agrasiwe;3255754]vurdurma var sanırım bizde..[COLOR="Silver"]
enjeksiyonlu motorlarda vurdurmak problem çıkartırmı zarar verirmi buda ayrı bi sorun neyse bu hafta sonu farın söketini çıkartıp deniyecem olmadı kuru akü var onunla takviyeyi deniyecem
bir sefer vurdurmak zarar vermez....
sedat_57
31 Ocak 2014, 00:24
Tamamen boş akü ile vurdurmaya çalışırsanız illaki zararı olurda kuralına göre oynadıktan sonra sorun olmaz.. ybr 125 ve klx 250 aküsüz de vurur bildiklerim bu kadar :mrgreen::mrgreen:
Ramazan Can
31 Ocak 2014, 00:34
Tamamen boş akü ile vurdurmaya çalışırsanız illaki zararı olurda kuralına göre oynadıktan sonra sorun olmaz.. ybr 125 ve klx 250 aküsüz de vurur bildiklerim bu kadar :mrgreen::mrgreen:
akü tamamem boş bile olsa düzgün ve mantıklı bir vurdurma ile motor çalışır.. zarar vermez bir kaç seferde.. ama sürekli yapılıyorsa bu işlem işte o zaman sıkıntı olur... sıkıntı genelde debraj tası ve milinde oluyor.. geri kalan sistem de sıkıntı yok.. ama eğer motorunuz eski tip elektirik tessisatına sahip ise ( platin meksefe kullanılan jawa - mz - pejo 105 gibi) akü tamamen boş iken vurdursanda çalışmaz... bizimki gibi sisteme sahip olan motorlarda krank döndüğü zaman direk elektirik üretimi başlar ve motor çalışır...
savatage
31 Ocak 2014, 00:48
2014 modeller ne zaman satışa çıkar bilginiz var mı
Gri Duygular
31 Ocak 2014, 03:26
Benzin zamlandıkça daha çok yakıyormuş gibi hisseden tek ben miyim?
Ramazan Can
31 Ocak 2014, 16:15
slm arkkadaşlar
nasılsınız belki gruba dahil olmak isteyen olur..
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126757-motosiklet-bisiklet-ve-aksesuarlari-fuari-2014-a.html
No_MerCy_
01 Şubat 2014, 00:25
Beyler kedilerle başım belada :jocolor: Motoru geçen hafta yıkadım üzerine brandasını çektim kitledim, bugün biraz gezeyim dedim brandayı kaldırdım aman allahım ne göreyim motorun heryeri çamur içinde ulan nolmuş bu motora demeden seledeki tırmık izlerini gördüm ::angry2:: Brandanın içine girmemeleri için ne yapabilirim önerisi olan varmı ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO