Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
gurkantosun
03 Eylül 2013, 11:10
zinciri gaz yağı ile temizle bulması zordur sanayide bulabilirsin solvent içermediği için zincire hiç bir zararı yoktur motorunu dahi sile bilirsin rengine parlıklık verir (bizzat jant temizliğinde kullanıyorum) zincir temizleme spreyleri vs. bunlar pahalıya patlar çünkü ortalama 500 km de bir temizleyip yağlamak gerekir.Hangi yağı kullanacağında sana kalmış bunun kalını var incesi var kalın yağlar daha sağlıklı oluyor würth olabilir berner olabilir eğer ince racing yağı kullanıcam dersen (sıçrama yapar jantı leş gibi yapıyor) castrol örenirim bende şuan castrol kullanıyorum onun dışında sehban varsa işini daha temiz ve düzenli yaparsın yoksa yürüterek yapman en sağlıklısıdır ama ortalık biraz kirlenir :)
TEŞEKKÜR EDERİM İLGİN İÇİN. :)
ilovetrance
03 Eylül 2013, 11:18
zinciri gaz yağı ile temizle bulması zordur sanayide bulabilirsin solvent içermediği için zincire hiç bir zararı yoktur motorunu dahi sile bilirsin rengine parlıklık verir (bizzat jant temizliğinde kullanıyorum) zincir temizleme spreyleri vs. bunlar pahalıya patlar çünkü ortalama 500 km de bir temizleyip yağlamak gerekir.Hangi yağı kullanacağında sana kalmış bunun kalını var incesi var kalın yağlar daha sağlıklı oluyor würth olabilir berner olabilir eğer ince racing yağı kullanıcam dersen (sıçrama yapar jantı leş gibi yapıyor) castrol örenirim bende şuan castrol kullanıyorum onun dışında sehban varsa işini daha temiz ve düzenli yaparsın yoksa yürüterek yapman en sağlıklısıdır ama ortalık biraz kirlenir :)
Dostum Honda servisindeki usta gaz yağının O-Ring'lere zarar vereceğini söyledi.Bilginiz olsun.
GP500-1st
03 Eylül 2013, 12:46
Nette dolaşırken şu videoyu gördüm, dar ve bol virajlı bir yolda cbr :cat:
http://www.youtube.com/watch?v=rBaqqK8n4Oc
Elelman büyük cc ci bellli ve neredeyse 600cc lere farkı açtırmayacak kadar iyi viraj yapıyor gazlıyor, zaten bu sürüşle 45-55 beygir bir motor benzer virajlı parkurda sizden kaçamıyor, test ettim onayladım da:)
Hatta akropoviç egzozlu 2012 versys 650 bahçeköyde artislik yapıp sakin giderken bağırtarak beni solladı, sonra iyi bi ders aldı....düzlüklerde biraz kaçsada her viraj farkı azaltıp kıçına yapıştım deli oldu bir türlü kaçamadı...
Frenaj ve viraj tekniğiniz oturduysa olay farklı bir boyut kazanıyor.
Konca
03 Eylül 2013, 16:51
Dostum Honda servisindeki usta gaz yağının O-Ring'lere zarar vereceğini söyledi.Bilginiz olsun.
olurmu hiç öyle şey gaz yağı solvent içermez zararda vermez hatta bazı kawasaki kullanım kitapcığında mazot kullanın diyor :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Bu gün brandayı kaldırdığımda ne göriyim kuyrukta 20 cm lik çizmişler hatta çizik bile değil bildiğin kazımışlar amk ne insanlar var ya ::angry2::
hondacbrabii
05 Eylül 2013, 14:46
Bu benim cbr ye ön camina film cektirirsem sizce nasil gider kırmızı renke yakışırmı eğer çektiren arkdsmz warsa fotografini paylaşirmisiniz :)
processus79
05 Eylül 2013, 15:44
arkadaşlar motorum dün teslim edildi.daha önce motor tecrübem yok aldığım bayi de pek bişey göstermedi şimdilik sokak aralarında 4-5 km kadar kullandım.trafiğe çıkacak kadar yeterli görmüyorum kendimi çünkü.sokak aralarında da 3. vitese kadar çıktım.bayideki yetkili kkişi 3-4binde vites değiştirmemi ve şimdilik motoru fazla zorlamamam gerektiğini söyledi.ilave oalrak bir öneriniz varmı?bir de dün gezi sonrası motoru kapatmadan önce vitesi boşa aldım.vites boşta ışığı yanıncada elimi debriyajdan çektim ama motor sanki vitesteymiş gibi ileri atılmak istedi ve stop etti.tekrar çalıştırınca da boşta olduğunu gördüm.neden olmuş olabilir acaba?
sencerkocer
05 Eylül 2013, 16:04
arkadaşlar honda cbr 125 cc yeni kasa siyah motorum var. 8500 km de, 10000 km bakımını da yaptırıp satmayı düşünüyorum. işyerim istanbul avcılarda evim beylikdüzünde evden işe işten eve kullanıyorum. bir kere günübirlik edirneye gittim geldim. tüm bakımları otoseverde yapıldı zaten oradan almıştım. ilgilenen olursa 10000 bakımına beraber gideriz hem bakımlarını yaptırırız hemde alacak olan arkadaşın içi rahat eder. daha sonra satışı yapabilirim. trafiğe çıkış tarihi 22.07.2011 dir. satma sebebim enduro tarzı bir motor almak. ilgilenenler sencerkocer@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.
gurkantosun
05 Eylül 2013, 18:08
Bu benim cbr ye ön camina film cektirirsem sizce nasil gider kırmızı renke yakışırmı eğer çektiren arkdsmz warsa fotografini paylaşirmisiniz :)
geçen gün izmir bornova'da ( forum bornova ) ön cama siyah cam filmi çektirmiş bi cbr 125 gördüm içim gitti valla. Gittim yanına park ettim sahibini bekledim belki denk geliriz diye ama geldiğimde gitmişti. yani uzun lafın kısası kesinlikle siyah cam filmi çok yakışıyor.
---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
arkadaşlar motorum dün teslim edildi.daha önce motor tecrübem yok aldığım bayi de pek bişey göstermedi şimdilik sokak aralarında 4-5 km kadar kullandım.trafiğe çıkacak kadar yeterli görmüyorum kendimi çünkü.sokak aralarında da 3. vitese kadar çıktım.bayideki yetkili kkişi 3-4binde vites değiştirmemi ve şimdilik motoru fazla zorlamamam gerektiğini söyledi.ilave oalrak bir öneriniz varmı?bir de dün gezi sonrası motoru kapatmadan önce vitesi boşa aldım.vites boşta ışığı yanıncada elimi debriyajdan çektim ama motor sanki vitesteymiş gibi ileri atılmak istedi ve stop etti.tekrar çalıştırınca da boşta olduğunu gördüm.neden olmuş olabilir acaba?
procesus79 öncelikle kazasız binmen dileğiyle, birde nerelisin tabiki :) 3-4 bin devir bana biraz az geldi açıkcası, gerçi yeni süren biri için bilemem ama en azından 6bin devire çıkar derim, sesi hissettikçe cesaretin artacaktır diye düşünüyorum.boş vites konusunda da büyük ihtimal ile 1. veya 2. vitesde takılı kalmıştır motosiklet, gerçi honda için pek fazla söz konusu olmaz böyle şeyler ama başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Kazasız sürüşler dilerim.
processus79
05 Eylül 2013, 18:37
geçen gün izmir bornova'da ( forum bornova ) ön cama siyah cam filmi çektirmiş bi cbr 125 gördüm içim gitti valla. Gittim yanına park ettim sahibini bekledim belki denk geliriz diye ama geldiğimde gitmişti. yani uzun lafın kısası kesinlikle siyah cam filmi çok yakışıyor.
---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
procesus79 öncelikle kazasız binmen dileğiyle, birde nerelisin tabiki :) 3-4 bin devir bana biraz az geldi açıkcası, gerçi yeni süren biri için bilemem ama en azından 6bin devire çıkar derim, sesi hissettikçe cesaretin artacaktır diye düşünüyorum.boş vites konusunda da büyük ihtimal ile 1. veya 2. vitesde takılı kalmıştır motosiklet, gerçi honda için pek fazla söz konusu olmaz böyle şeyler ama başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Kazasız sürüşler dilerim.
teşekkür ederim gurkantosun.aydın dayım hatta daha önceki mesajda bahsettiğin mnr motordaki son beyaz cbr'yi ben aldım:)
gurkantosun
05 Eylül 2013, 18:40
teşekkür ederim gurkantosun.aydın dayım hatta daha önceki mesajda bahsettiğin mnr motordaki son beyaz cbr'yi ben aldım:)
hadi ya sevindim valla.. çok özel olmayacaksa ne kadara bıraktılar. :)
processus79
05 Eylül 2013, 18:50
hadi ya sevindim valla.. çok özel olmayacaksa ne kadara bıraktılar. :)
kask ve mont ile beraber 7750 tl anlaştık
gurkantosun
05 Eylül 2013, 18:55
plaka, sigorta masrafları filan içindeyse çok iyi almışsın, ben sadece motosikleti 7300 e aldım.
processus79
05 Eylül 2013, 18:58
yok onlar içinde değil sadece mnr ye ödediğim para bu. plaka daha çıkartmadım
gurkantosun
05 Eylül 2013, 19:00
şimdi oldu o zaman, kendimi kazıklanmış hissetmiştim :D
processus79
05 Eylül 2013, 19:15
:) bayiler plaka işine falan karışmıyorlar zaten.senin motor da hayırlı olsun bu arada.kuşadasından izmire getirebilmişsin ne güzel.ben aydına getirecek deneyimi göremedim kendimde zamanla öğrenicez umarım
Konca
05 Eylül 2013, 20:42
Hondaların hepsi böyledir dişlilerde bazen geçme olmuyor :)
ERROR88
05 Eylül 2013, 22:10
7425 24 ay vade arti plaka
sinanteknik
05 Eylül 2013, 22:31
2 gün önce 8000 bakımı için honda bayiye gittim 8000 bakımı için 75 tl dedi ne yapacaksınız dedim yagı degişcek hava fitresi temizlencek bide bujı kontrol edilcek dedi banada 75 tl pahalı geldi castrol marka 10/40 yağ aldım büğün CBR,ım yağını değiştirdim buji,yi kontrol ettim
8000 bakımını 22 tl ye mahlettim :D
Deathghost
07 Eylül 2013, 12:59
Arkadaşlar merhaba 1000-4000-7000-10000 bakımlarında neler yapılıyor ve ücretleri nedir ayrıntılı olarak belirtebilir misiniz.Her şehirde farklı fiyatlar çıkıyor gibi gördüm.Toplu olarak tekrar yazarsak yeni alan arkadaşlarımız da faydalanabilir.
srtclkn
07 Eylül 2013, 13:17
arkadaşlar honda cbr 125 cc yeni kasa siyah motorum var. 8500 km de, 10000 km bakımını da yaptırıp satmayı düşünüyorum. işyerim istanbul avcılarda evim beylikdüzünde evden işe işten eve kullanıyorum. bir kere günübirlik edirneye gittim geldim. tüm bakımları otoseverde yapıldı zaten oradan almıştım. ilgilenen olursa 10000 bakımına beraber gideriz hem bakımlarını yaptırırız hemde alacak olan arkadaşın içi rahat eder. daha sonra satışı yapabilirim. trafiğe çıkış tarihi 22.07.2011 dir. satma sebebim enduro tarzı bir motor almak. ilgilenenler sencerkocer@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.
dostum mesaj attım ama görmedin heralde , bu msjı görürsen skypeden yada sertacalkan@gmail.com adresinden bana ulasabilrsin.
Benhur
07 Eylül 2013, 17:23
Arkadaşlar Merhaba adım Harun 22 yaşındayım avukatım. Istanbul Sisli Perpa cevresi icin bir grup veya birileri vs. varmı, 1.5 ay oluyor 2012 Beyaz CBRımı alalı ve bence bu işi güzel yapan geziler ve dostluklardır. Twitter @goygoyycu 05355070446 mesaj atabilirsiniz. (Ekipmansız motor kullanan arkadaşlar tenezzül etmesin.)
djhuseyin
08 Eylül 2013, 02:50
arkadaşlar almayı düşünüyorum bu motordan ama 2 kişi binince baya sıkışırız diye düşünüyorum.arka koltuğa oturanlarda herhangibi bir rahatsızlık oluyor mu ?
kuroscu
08 Eylül 2013, 09:56
bende dün 8000 bakıma girdim köye gittigim için hava filitresi aşırı tozlanma ve yaglama yapmış birazda zorladım tabi neyse toplamda yag da dahil parca fiyatı 55tl işçilik 40 tl kdv toplam 101 tl ödedim bakıma girmek garanti için gerekli yoksa evde 4lt yagım var deyiştirirdim 25 tl hava filitresi onuda deyiştirebilirim garantisi biter buda hoş olmaz
gurkantosun
09 Eylül 2013, 10:39
arkadaşlar almayı düşünüyorum bu motordan ama 2 kişi binince baya sıkışırız diye düşünüyorum.arka koltuğa oturanlarda herhangibi bir rahatsızlık oluyor mu ?
ben hergün 2 kişi biniyorum neredeyse, sırt çantasını artçıya kakalayabilirsen hiç bir problem olmaz :):queen:
mhmtesk
09 Eylül 2013, 11:55
ben hergün 2 ki_i biniyorum neredeyse, s1rt çantas1n1 artç1ya kakalayabilirsen hiç bir problem olmaz :):queen:
:D aynen ya Bende 4000 bak1m1na sokucam
ERROR88
09 Eylül 2013, 12:10
2 Kisi kesinlikle tavsiye etmiyorum amortisor basedemiyor gidis baya fark ediyor tek kisilik bu motor bende topcase de var 135 goruyor iki kisi yanliz yavas giderken mahalle arasi yanii berbat oluyor
gurkantosun
09 Eylül 2013, 17:05
2 Kisi kesinlikle tavsiye etmiyorum amortisor basedemiyor gidis baya fark ediyor tek kisilik bu motor bende topcase de var 135 goruyor iki kisi yanliz yavas giderken mahalle arasi yanii berbat oluyor
O konuda haklısın motor çekişten düşüyor tabi ama ne artçıyı nede süren kişiyi rahatız etmiyor. ( benim nacizane fikrim tabi bu :thumright ) birde ben tek kişi 135 i göremedim daha ama 2 kişiyle 120 de gidiyor rahat rahat.
---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:02 ----------
Birde arkadaşlar, bu ara izmir'de çok cbr 125 görüyorum. Yapsak ya bir organizasyon. İzmir'den kim var ?
mhmtesk
09 Eylül 2013, 21:12
4000 bakımı için fiyat aldım Özmertten tahminen 40-50 TL arası olur dedi yağ filtresimi, hava filtresimi ne değişmesi gerekirse dedi 100 ü geçmez dedi. Bende dedim bi ara bırakırım :pl: Lan arkadaş mecburen götürecez ya :pr:
GP500-1st
09 Eylül 2013, 22:26
Top case demiri şu bayilerin kendi ürettiği 110 tlye sattıkları eğik duranlardanmı?
Geçen cbr 250 de bakıyorum artçı hep eğik durmak zorunda gibi arada düzelip kendini rahtalatmak istese yapamayacak.
hem ucuz olup(givi harici) hemde eğik durmayan demir bilen varmıdır.
sendeki eğik olan değilse bi foto atarmısın
Deathghost
10 Eylül 2013, 12:07
Arkadaşlar bizim yedek depo tam olarak kaç litre bilen var mı acaba ışık yanıp sönmeye başladığı zaman depoda kaç litre benzin kalmış oluyor.
ozgurs
10 Eylül 2013, 12:54
Ara bakımları kendinizin yapması garanti dışında bırakmaz diye biliyorum ama siz emin misiniz ? He 1000 bakımına gitmezseniz mesela garanti dışı kalır tabi ki...
bende dün 8000 bakıma girdim köye gittigim için hava filitresi aşırı tozlanma ve yaglama yapmış birazda zorladım tabi neyse toplamda yag da dahil parca fiyatı 55tl işçilik 40 tl kdv toplam 101 tl ödedim bakıma girmek garanti için gerekli yoksa evde 4lt yagım var deyiştirirdim 25 tl hava filitresi onuda deyiştirebilirim garantisi biter buda hoş olmaz
barrow
10 Eylül 2013, 13:00
kasım - aralık aylarında 2013 model honda cbr kalır mı hiç ellerinde bayilerin acaba 2014 ümü beklerler oda martı bulur herhalde gelmesi
Konca
10 Eylül 2013, 21:09
Motor yağını değiştirdiğiniz takdirde makinanız garanti dışına çıkıyor diye biliyorum sakın garanti bitmeden kafanıza göre bakım yapmayın servislerin işine gelir :)
kuroscu
10 Eylül 2013, 22:01
Ara bakımları kendinizin yapması garanti dışında bırakmaz diye biliyorum ama siz emin misiniz ? He 1000 bakımına gitmezseniz mesela garanti dışı kalır tabi ki...
ara bakımlarıkendim yapıyorum orada sıkıntı yok yagını deyiştiriyorum buji deyiştiriyorum fakat ana bakımlar 1000 4000 8000 12000 kitapcıgında yazar bu ve böyle giden bakımlar ana bakımlar servise gitmesi gerekir garanti kapsamında kalması için gerekiyor malesef.bu arada benim çanta demirinin fotosu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151549693426161&set=pb.64219501160.-2207520000.1378835890.&type=3&theater buradan bakılabilir https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151549693366161&set=pb.64219501160.-2207520000.1378835890.&type=3&theater
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151549693366161&set=pb.64219501160.-2207520000.1378836339.&type=3&theater buradan bakabilirsiniz
ERROR88
10 Eylül 2013, 22:20
Dostum benim canta demiri egik sanirim yukari bakiyor ortasinda delik olanlardan netten aratinca cikiyor konsuk motordan aldim bi cok vida da yaninda cikti araya ozel pullar koymuslar cok hosuma gitti goruntuyu kesinlikle bozmuyor kappa 35 ile tam uyum sagladi butun korumalarimi tamir kopugumu brandami vs hep yanimda tasiyorum yaris motoruna cantami takilir diyen cok ama ben cantasiz motora zor binerim
GP500-1st
10 Eylül 2013, 23:46
bu eğik olan otoseverde 105 tl idi sene başı dün baktım 149 diyorlar nette. Givi zaten 218 tl eğik değil. bide bu demiri takınca artçıya yanda tutacak yer kalıyormu? Kalmıyor gibi
Motor SS değil zaten, bide 2.2 litre yakıyor her yere gidiliyor çanta lazımsa eziyet çekmeye gerek yok
Çantalı halide ybr,tvs,cbf üçlüsünün çantalısından güzel sıkıntı yok:mrgreen:
ERROR88
11 Eylül 2013, 00:05
Valla bana varedero gibi geliyor arkadan bakinca hizda etkisini gormedim ayni gidiyor tvs de canta takiliyken dreksiyon sallaniyordu ama bunda o yok sallanmiyir kesinlikle simdik gozum yan cantada uzun yolda yetmiyor sadece arka canta.. Alayim giderken onuda takarim diyorum
hondacbrabii
11 Eylül 2013, 13:32
Peki konca ben ilk bakımını 750 de yapmiştim smdi 2000 bin de yağ deişimi için hondaya gittim değiştirdim bunda bi sıkıntı olmaz dimi ben her 1 bn klometresi değiştiren birisiyimde ?
gurkantosun
11 Eylül 2013, 13:50
İzmir'de olan varsa veya çevre illerde, Cuma günü akşamı toplanıp Karşıyaka Yamanlardaki motosiklet festivaline gidicez 7 8 motosiklet, herkesi bekleriz.
Konca
12 Eylül 2013, 01:52
Peki konca ben ilk bakımını 750 de yapmiştim smdi 2000 bin de yağ deişimi için hondaya gittim değiştirdim bunda bi sıkıntı olmaz dimi ben her 1 bn klometresi değiştiren birisiyimde ?
servise yaptırmanızda problem yok kendiniz yaparsanız problem çıkabilir bu arada 1000 biraz az değilmi ortalama 3.000 de bir değiştirin boşuna masraf etmeyin sadece ilk bakım 1000 km de motor yağı değişir
kuroscu
12 Eylül 2013, 08:23
http://www.anesmotor.com/?urun-1711-Honda-CBR-250-R-Canta-Demiri.html . arkadaşlar ben bu canta demirini taktım çok güzel ve kaliteli oldukçada şık ve bi okadarda sağlam 150 tl
ERROR88
12 Eylül 2013, 08:45
Dostum benim demir iste bu konsuk motorda 100 tl ye aldim pazarlik yok dedi
hondacbrabii
12 Eylül 2013, 12:13
Dediğin doğru aslinda benm cbf wardi o braz yağ iciyodu ondan degişim yapiyodm 1 bn klmtrede ondan smdi 2 bide degiştirdim 4 bn bakıma görürken orda degiştirirm artk bide ben smdi gaz yaği aldim kömürcüden solvent icermezmi desem bişe diyemedi paslanan şeylere kullanilmali dedi bende zincir için aliyorum dedm tamam iyi gelir dedide su renginde sıvı doğrumu aldm acaba ?
Konca
12 Eylül 2013, 15:35
Dediğin doğru aslinda benm cbf wardi o braz yağ iciyodu ondan degişim yapiyodm 1 bn klmtrede ondan smdi 2 bide degiştirdim 4 bn bakıma görürken orda degiştirirm artk bide ben smdi gaz yaği aldim kömürcüden solvent icermezmi desem bişe diyemedi paslanan şeylere kullanilmali dedi bende zincir için aliyorum dedm tamam iyi gelir dedide su renginde sıvı doğrumu aldm acaba ?
evet doğru almışsınız aynı zamanda motorun jantını temizlemede ve boyaya parlaklık kazandırmak amaçlıda gaz yağı kullanıyoruz krem gibi boyasını besliyor ve gerçekten iyi temzliyor petrol ürünleri arasında en yumuşuk maddedir
mhmtesk
12 Eylül 2013, 18:00
4000 bakimi 60 tl tuttu :S ya benim bu arka frenede bi istedigim ayari veremediler, is basa dustu kendim ayarlamaya calisicam.
mustafa0616
12 Eylül 2013, 20:22
cbr kullanıcıları son güncel yakıt tüketimlerini birde periyodik bakım maliyetlerini söylebilir mi? 125 lik scoter alma arifesindeyken bi anda nerden estiyse gönlüm bunlara kaydı :) ikinci elini 6civarına temiz bişey bulabiliriz sanırsam
processus79
12 Eylül 2013, 23:25
arkadaşlar motorum 10 km de henüz.fakat vites geçişlerinde bazı sorunlarım var.mesela bazen vites boşta ışığı yanarken aslında boşta olmuyor yada yolda giderken vitesi 3 den 2 ye düşürüyorum ama bi bakıyorum vites boşa gelmiş ama ışık falan yanmıyor? bir de motor dururken kalkmadan önce sık sık vites pedalı takılıp kalıyor ne aşşaya ne yukarıya gitmiyor.bunlar normal mi acaba
mhmtesk
13 Eylül 2013, 00:34
arkadaşlar motorum 10 km de henüz.fakat vites geçişlerinde bazı sorunlarım var.mesela bazen vites boşta ışığı yanarken aslında boşta olmuyor yada yolda giderken vitesi 3 den 2 ye düşürüyorum ama bi bakıyorum vites boşa gelmiş ama ışık falan yanmıyor? bir de motor dururken kalkmadan önce sık sık vites pedalı takılıp kalıyor ne aşşaya ne yukarıya gitmiyor.bunlar normal mi acaba
Bence değil cünkü bende hiç olmadı, duymadımda hani.
Konca
13 Eylül 2013, 02:30
Bence problem olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
4000 bakimi 60 tl tuttu :S ya benim bu arka frenede bi istedigim ayari veremediler, is basa dustu kendim ayarlamaya calisicam.
arka frendeki boşluktan bahsediyorsan bu tip bi sorunda bende var 250 ye bindiğimda böyle bir sorun yoktu :farao:
mustafa0616
13 Eylül 2013, 10:54
cbr kullanıcıları son güncel yakıt tüketimlerini birde periyodik bakım maliyetlerini söylebilir mi? 125 lik scoter alma arifesindeyken bi anda nerden estiyse gönlüm bunlara kaydı ikinci elini 6civarına temiz bişey bulabiliriz sanırsam
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO