Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
kagy48
09 Ekim 2012, 22:28
Arkadaşlar bende motorumu yeni sattım (2011 İnnova) şu aralar bekleyişteyim büyük ihtimal cbr 125 gibi duruyor yeni kasa. Motoru sürüp etmişliğim var o konuda sıkıntım yok.
Fakat bence direkt olarak CBR 125 ile başlanmamalı. En azından 6 vitesli debriyajlı bir motor. Ve hacmine göre oldukça da kalıplı bir motosiklet.
Daha önce vitesli motor sürmemiş bir adam kesinlikle trafikte strese girer vitesi karıştırır, motoru stop ettirir, gazı fazla açar birinci viteste motor altından kaçar vs...
Bence insan trafikteyken motora hiç bakmamalı. Hissetmeli yani sesinden hızından. Acaba kaçıncı vitesteyim? Sinyal nerede? vs gibi şeylere kapılmamalı. Hele ki büyük şehirde yaşıyorsa.
Diyeceğim o ki öncelikle bir scooter; mesela Spacy. Yanına da koruma demiri. Spacy ile düş kalk istediğini yap satacağın zaman demiri sök ve sat yani, yeter ki trafiği öğren :cat:
Honda Raceing. Dönerken azacık yatıvercen üstüne :) Hondaaaaaaaaaaaaaaaaa C-B-R 125 RR
Riptalon
09 Ekim 2012, 22:49
Merhaba arkadaşım. Bende öğrenciyim ve cbr125 hastasıyım. Fakat şöyle bir durum var. Aslında cbr125 alıcaktım ama dediğiniz gibi beni korkutan parça fiyatları oldu. Adı Honda olduğu sürece 2.elinde hiç bir zaman sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Allah'ın izniyle bugün Ybr125 aldım ve çok mutluyum. Neden Ybr dicek olursan; Cbf150 yağ yakan bir motor. Her ne kadar RACİNG hastalığı bende de olsa ufak motorla başlamakta fayda var. Bende scooter olsun vitesli olsun motor kullandım fakat ahım şahım bir motor kullanmışlığım yok. Kaldı ki sen scooter bile kullanmamış bir arkadaşımızsın. Yanlış anlama asla seni küçümsemiyorum fakat cbr125'in yada genelleme olarak Honda adı altındaki çoğu motorun parçaları pahalı ve el yakıcıdır. Bnun sebebi biraz kalitesinden, biraz adını duyurmasından, birazda kendini beğenmişliğinden kaynaklanıyor bence. Neden ne alaka dicek olursanız. Adamların kafasında ki düşünce şu bence, Benim adım HONDA, herkes beni kaliteli vb şekillerde tanımış herkes bana güveniyor motor alırken herkes ilk benim kucağıma geliyor. Çünkü adım var, ikinci elim sağlam, kaliteliyim. Bu kendine olan güveninden dolayı motosiklet satıyorlar. Fakat parça fiyatları dediğim gibi el yakıcı. Sen her ne kadar düşmem etmem desen de daha acemi bir kişiliğin olucak motor üzerinde. İllaki düşüceksin. Çünkü şuanda motor üzerinde viraj dönerken nasıl bir pozisyon alınacağını, viraja girerken vücüt,kafa,göğüs pozisyonunun nasıl olacağını bilmediğin için viraj dönerken yere bakıcaksın büyük ihtimalle ve aaa düştüm ahaaaaaa gidiyorum derken Allah korusun acı son. Sonra hem kendini maddi açıdan hemde manevi açıdan zarara sokucaksın. Bence bir süreliğine egolarını, zevklerini ve içinde seni cbr125 alman için tahrik eden sesi bir kenara bırak ve mantıklı düşün. Ben Ybr125 aldım mutluyum. 2.elide fıstık gibi. Her ne kadar Ybr, cbf önermeyin desende ben sana öneriyorum. Sonuçta o motor dünyada tek değil, sonuda gelmicek o motorun. Ybr ile yani işin özeti bir bakıma Ybr olmasa bile GRENAJSIZ bir motor ile başlamanı tavsiye ediyorum. Düşmem diye düşünme ne zaman neyin çıkacağını bilemezsin. Profesyonel 1000cc ve üzerinde ki motosiklet yarışçıları bile kaza yapıp ölürken motora yeni başlicak bir arkadaşımız, kardeşimiz olarak kendine çok güvenip hallederim, düşmem tarzında düşünme. Doğru sen hiç düşmezsin. Profesyonel olabilirsin, ama yollarda onca trafik canavarı ve tecrubesiz, 14-15 yaşında serseri tipler araba kullanırken kendine güvenip sonradan kötü bir durum olduğunda altından kalkamayacağın bir durum için cbr125 almaya yeltenme bence. Dediğim gibi Ybr al keyfine bak. Yıllarca Ybr sür demiyorum sana ama en azından bir 10.000/15.000 km kullan. Her ne olursa olsun. Motor önemli değil, parada önemli değil. Ailen için senin için para denilen kağıt parçası elinin kiridir. Fakat sen ailen için herşeyden önemlisin ve bence kendini önemsemelisin.
Mkync bence bu yazdıklarımı zahmet olmazsa sende bir oku. Sende genç bir kardeşimiz arkadaşımız ve motora gönül vermiş birisin. Hayat, yaşam o kadar ucuz olmamalı. Bence tekrardan bir düşün derim.
Arkadaşım sanırım benim yazdıklarımı okumadın ya da yanlış anladın. Ben zaten yatırıp kaldıracağım yazmışım, kendime güveniyorum dememişim. Ben ederim yaparım diye bir şey yok orda. Zaten kendime güvenmiyorum. Ama yaşı çok genç 17'ye girip motor motor diye ağlayanlardan değilim. O yaşları geçeli çok oldu. :) Yıllardır araba kullanıyorum ve yakıt masraflarından dolayı motosiklete geçmek istedim. Ama vermek istediğin mesaj doğru. İyi niyetlerin için sağol. Sadece beni yanlış anlamışsın. :mrgreen:
schmarık
09 Ekim 2012, 23:15
Arkadaşım sanırım benim yazdıklarımı okumadın ya da yanlış anladın. Ben zaten yatırıp kaldıracağım yazmışım, kendime güveniyorum dememişim. Ben ederim yaparım diye bir şey yok orda. Zaten kendime güvenmiyorum. Ama yaşı çok genç 17'ye girip motor motor diye ağlayanlardan değilim. O yaşları geçeli çok oldu. :) Yıllardır araba kullanıyorum ve yakıt masraflarından dolayı motosiklete geçmek istedim. Ama vermek istediğin mesaj doğru. İyi niyetlerin için sağol. Sadece beni yanlış anlamışsın. :mrgreen:
Hayır seni yanlış anlamadım. Söz gelişi sözün devamını getirme amacıyla tekrardan yazma gereği duydum. Fakat sen burda ben sırf şekil uğruna riske girerim diyorsun. Bak yukarıda kagy48 arkadaşımız ne güzel yazmış. Aceleci olma bence. Dediğim gibi motorların bir yere gittiği yok. Yeter ki sana birşey olmasın.
Bence şimdi linkini vereceğim video'yu izlemeni rica edicem.
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
Riptalon
10 Ekim 2012, 00:07
Hayır seni yanlış anlamadım. Söz gelişi sözün devamını getirme amacıyla tekrardan yazma gereği duydum. Fakat sen burda ben sırf şekil uğruna riske girerim diyorsun. Bak yukarıda kagy48 arkadaşımız ne güzel yazmış. Aceleci olma bence. Dediğim gibi motorların bir yere gittiği yok. Yeter ki sana birşey olmasın.
Bence şimdi linkini vereceğim video'yu izlemeni rica edicem.
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
Verdiğin videoyu izlemiştim tabikide. Şekil uğruna riske girmem de sağlam olsun almışken tam alayım diyorum. Yoksa zilyon tane çin motoru var biliyorum :) Alacağım motoru bir kaç ayda elimden çıkartmayacağım. Hız sever değilim sabit 100 ile gitsin yeter. 125-150 de olsa uzun süre kullanırım. O yüzden biraz nokta atışı yapmalıyım. YBR'den neden vazgeçtin der isen temiz kullanılmış ikinci ellerin hepsi neredeyse 0 fiyatında. Yuvarlak farlı modelleri de gerçekten hoşuma gitmiyor. CBF'ler de zaten çeşitli sorunlar varmış vs.vs..
kagy48
10 Ekim 2012, 01:47
Kardeşlerim bahsettiğim olay şu videoda ki olay. Adam sürmeyi bile bilmiyor. Defalarca kez deneyişten sonra güç bela kaldırıyor; ilerden gelirkende ''Eyvah bu motor çok gidiyor durduramayacağım sanırım! Bunun freni nerdeydi?'' tarzında bir strese giriyor ve o stres onu alıp tarlaya taşıyor. Sonuç olarak motor pert. Motoru geçtim SENİN KENDİ CANIN.
Bence motorda 125lik 250lik 600lük çok farketmiyor kaza durumunda (tabiki 4 silindir makine ayrı) :cherry:
Diyeceğim o ki önce bir spacy al. 4-5 bin km bin, motor çok farklı bir olaydır. Spacy'i havada karada satarsın elinde kalmaz. Sonra uygun bir CBR alırsın. Hayırlı akşamlar :rendeer:
schmarık
10 Ekim 2012, 08:28
Kardeşlerim bahsettiğim olay şu videoda ki olay. Adam sürmeyi bile bilmiyor. Defalarca kez deneyişten sonra güç bela kaldırıyor; ilerden gelirkende ''Eyvah bu motor çok gidiyor durduramayacağım sanırım! Bunun freni nerdeydi?'' tarzında bir strese giriyor ve o stres onu alıp tarlaya taşıyor. Sonuç olarak motor pert. Motoru geçtim SENİN KENDİ CANIN.
Bence motorda 125lik 250lik 600lük çok farketmiyor kaza durumunda (tabiki 4 silindir makine ayrı) :cherry:
Diyeceğim o ki önce bir spacy al. 4-5 bin km bin, motor çok farklı bir olaydır. Spacy'i havada karada satarsın elinde kalmaz. Sonra uygun bir CBR alırsın. Hayırlı akşamlar :rendeer:
Arda kardeş teşekkür ederim beni desteklemiş yardımcı olmaya çalışmışsın ama arkadaş kafasına CBR diye yerleştirmiş bir kere. Bize hakkında hayırlısını dilemek düşer.
Bu motosikleti kullanan arkadaşlarımın sözlerine ve altın elbiseli adamın bu motosikleti tanıtırken söylediklerine bakılırsa korkulacak hiçbirşeyi yok. Zaten önce başkasına bineyim sonra başkasına da şunu bunu yapalım derken boşuna masraf yapacağımı düşünüyorum. Buralardayız ben aldıktan sonra sıkıntı yaşarsam yazarım ve keşke sizi dinleseydim derim. Ama alacağım hayırlısı sağolun.
Ramazan Can
10 Ekim 2012, 08:43
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandan beri ortalıkta yokum okul-iş derken kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Bugün pazar gününden yararlanarak 1-2 kare resim çektim. Motor hemen hemen 10bin km'ye geldi fakat 8 bin bakımına götüremedim bu hafta içinde boş vakit bulursam balıkesire bakım için götüreceğim büyük ihtimalle hava filtresi, ve ön fren balatası değişir bu zamana kadar tek yaptığım iş motorun yağını değiştirmek oldu. Ayvalık-İstanbul yolunda herhangi bir problem yaşamadım Çanakkale üzerinden geze geze 7 saat 10 dakikada İstanbul'a vardım. Önceki sayfalarda gideceğimi yazmıştım görenler bilir. Neyse bugunun fotoğraflarını paylaşım.
http://img7.imageshack.us/img7/4921/img2642tv.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/7282/img2644l.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/451/img2645w.jpg
http://img40.imageshack.us/img40/818/img2660pb.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/1052/img2662j.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/6863/img2668.jpg
çok hoş maşallah.
Zippo's
10 Ekim 2012, 12:18
Anlatmaktan dilimde tüy bitti.Yok ybr önerenler yok grenajsız olsun diyenler.YENİ KASA CBR 125 İN PARÇA FİYATLARI ÇOK UCUZ.O YÜZDEN GİDİP BU MOTOR GRENAJLI BEN DÜŞERİM FİLAN GRENAJSIZ MOTOR ALİYİM DÜŞÜNCESİ BANA GÖRE YANLIŞ.KULLANIŞ OLARAK YBR İLE DAĞLAR KADAR FARK YOK ARASINDA.BAŞLANGIÇ OLARAK EN KOLAY KULLANILACAK MOTOSİKLETLERDEN BİRİ CBR 125.
Herkes ezbere konuşuyo bu ne arkadaş.Altın elbiseli adam benim motoru test ettiğinde kendi de çok beğendi motoru tek sıkıntının lastikler olduğunu söyledi.Bi öğrenmişsiniz grenajsız alın başlangıçta diye.Adamın tarzı ss ise neden alsın ? sanki cbr 125 in tek grenajı 200 lira.62 lira sadece.kullanımıda aşırı kolay bi motor.daha bi kaç sayfa oldu parça fiyatlarını paylaşalı.
forza46
10 Ekim 2012, 12:26
Anlatmaktan dilimde tüy bitti.Yok ybr önerenler yok grenajsız olsun diyenler.YENİ KASA CBR 125 İN PARÇA FİYATLARI ÇOK UCUZ.O YÜZDEN GİDİP BU MOTOR GRENAJLI BEN DÜŞERİM FİLAN GRENAJSIZ MOTOR ALİYİM DÜŞÜNCESİ BANA GÖRE YANLIŞ.KULLANIŞ OLARAK YBR İLE DAĞLAR KADAR FARK YOK ARASINDA.BAŞLANGIÇ OLARAK EN KOLAY KULLANILACAK MOTOSİKLETLERDEN BİRİ CBR 125.
Herkes ezbere konuşuyo bu ne arkadaş.Altın elbiseli adam benim motoru test ettiğinde kendi de çok beğendi motoru tek sıkıntının lastikler olduğunu söyledi.Bi öğrenmişsiniz grenajsız alın başlangıçta diye.Adamın tarzı ss ise neden alsın ? sanki cbr 125 in tek grenajı 200 lira.62 lira sadece.kullanımıda aşırı kolay bi motor.daha bi kaç sayfa oldu parça fiyatlarını paylaşalı.
Buraya kullanıcıların bilgilerinden tecrübelerinden faydalanmak için geliyorlar , sonra söylediklerimize inanmayıp irdeliyorlar :D
doğru dıyosun. Zevk meselesidir bu iş yaw. Kimisi Race Sever Kimisi Commuter. Hangisi Kafana yatrıyorsa al demi? Babam kafamı yemıstı CBF150 alalımda alalım. Yahu Buda Honda ama CBR125R bana daha güzel geliyo. yahu motorla sevgili oluyo ınsan :) CBR125R alın bırakın YBR filanı şimdi.
CbrManyagı
10 Ekim 2012, 14:04
Arkadaşlar yeni kasa CBR yi en uygun kaça bulabiliriz mart gibi çünkü borçlarım bitcek yeni kredi çekcem bide kredi çeken varsa en uygun banka hangisi :D
Konuray
10 Ekim 2012, 14:05
cbr 500 cc de ybr 125 cc mı ne alakası var da ybr alsın ki...bende gecen sene ne ehlıyet kursu nede baska bı yerde surmeyı ogrendım motoru gıttım sıfır cbr 125 aldım ustune oturdum bana şu vıtes bu gaz bu debrıyaj dedıler sürmeye başladım...... cbr alın bence..
cbr 500 cc de ybr 125 cc mı ne alakası var da ybr alsın ki...bende gecen sene ne ehlıyet kursu nede baska bı yerde surmeyı ogrendım motoru gıttım sıfır cbr 125 aldım ustune oturdum bana şu vıtes bu gaz bu debrıyaj dedıler sürmeye başladım...... cbr alın bence..
gel usta elini öpeyim. CBR alsın tabı raceing seviyosa. Kendı şahsım adına konusuyorum ileride motor alacaksam yine race alırım. aşığım Honda sana be :(
cbr 500 cc de ybr 125 cc mı ne alakası var da ybr alsın ki...bende gecen sene ne ehlıyet kursu nede baska bı yerde surmeyı ogrendım motoru gıttım sıfır cbr 125 aldım ustune oturdum bana şu vıtes bu gaz bu debrıyaj dedıler sürmeye başladım...... cbr alın bence.. Hah aynen anlatmak mesele.
Ben Can (schmarık) Diğer üyeliğimin ismini kendime yakıştıramadığımdan dolayı o üyeliği iptal ettirdim. Yeni üyeliğim budur. Umarım benide aranıza bir kardeşiniz,arkadaşınız,motordaşınız olarak kabul edersiniz.
Gelelim konumuza;
Hepinizin hakkında herşeyin hayırlısını dilerim. Ben öğrenci olduğum için riske girmek istemedim. Şahsen dükkanda bir abim'de zx10r var. Kendisi araba kullanıyor motosiklet çok yaktığından dolayı. Onun motorunuda kullandım bir süre düşmedim de, bu hiçbir zaman düşmiyeceğim anlamına gelmiyor. Ben acele etmeyi sevmiyorum. Önce emeklemek ve sonradan koşmak istiyorum. :) Hızlı yaşa cesedin yakışıklı olsun misali istemiyorum :)
frkn32
10 Ekim 2012, 18:32
Arkadaşlar, Üstadlar 1 sene boyunca ybr ye binDim (10000 km) şimdi bütçem el verdiğince bir cbr almak istiyorum, ve burdurda yasıyorum burada satılık cbr yok antalyayada gitme durumum yok, ISpartada 1 tane satılık var 2005 resimlerden çok temiz gözüküyor, 44000 kmde ve o yaşa göre normal oldugunu düsünüyorum, alınır mı bi baksanız sahibindende 98802660 numaralı ilan , telden yazdığım içinde link atamadım K.B. 3750 fiyat çekmiş bana çok geldi
i.canver
10 Ekim 2012, 19:09
İlkay yaklaşık 20-25 gün önce mi gittin istanbula ? Çünkü bende o tarihte çanakkaleden bergamaya gidiyordum ve kaz dağlarının virajlı yollarında tricolorlu bir cbr ile selamlastık. O senmiydin ?
Yok ben değildim ne yazık ki temmuz 22 - ağustos 1 arası o güzergahı kullandım.
çok hoş maşallah.
Teşekkürler Ramazan abi :)
Arkadaşlar, Üstadlar 1 sene boyunca ybr ye binDim (10000 km) şimdi bütçem el verdiğince bir cbr almak istiyorum, ve burdurda yasıyorum burada satılık cbr yok antalyayada gitme durumum yok, ISpartada 1 tane satılık var 2005 resimlerden çok temiz gözüküyor, 44000 kmde ve o yaşa göre normal oldugunu düsünüyorum, alınır mı bi baksanız sahibindende 98802660 numaralı ilan , telden yazdığım içinde link atamadım K.B. 3750 fiyat çekmiş bana çok geldi
Arkadaşım dediğin gibi motor çok temiz duruyor fakat ne durumda olduğu bilinmez. Motor şuanda 7 yaşında ve 8'ine giricek. Satmaya kalkıştığın zaman zorluk yaşarsın. Bence biraz daha ybr'ye bin. Sana Cbr125 alma demiyorum sen zaten kendi yağında kavrulup tecrube edinmişsin. Fakat o motor için o para gerçekten çok. Bence Antalya'dan da alma bilindiği üzere orda titan olsun ybr olsun hep apaçi motoru olarak biliniyor. Cbr kim ne halde olur orda :) Temiz bulunmaz demiyorum ama zor bulunur. İmkanın varsa bakabildiğince uzağa bak. Temiz olduktan sonra biner üstüne tekrar dönersin evine. Ama seninde dediğin gibi bence onun fiyatı çok yüksek ve yaşı ilerlemiş.
Arkadaşlar merhaba, aklıma birşey takıldı sormak istedim. Yeni kasa cbr 125 lerde bildiğiniz üzere grenaj üzerindeki stickerların uzantısı depoya kadar devam ediyor, oldu ki bu stickerların depodaki kısmı hasar aldı ve değiştirilmek isteniyor. Yetkili serviste bu sticker kısmı ayrıca satılıyor mu? Yoksa depoya yapıştırılmış şekilde mi geliyor?
frkn32
10 Ekim 2012, 20:03
Benim bütçem 3750 4000 en fazla korumalarım zaten var ve ybr yi agustosta sattım, yeni motor gerekiyor , ve zaten 4 yıl satmayıda düşünmüyorum, alsam sorun çıkarır mı?
Zippo's
10 Ekim 2012, 20:18
Arkadaşlar merhaba, aklıma birşey takıldı sormak istedim. Yeni kasa cbr 125 lerde bildiğiniz üzere grenaj üzerindeki stickerların uzantısı depoya kadar devam ediyor, oldu ki bu stickerların depodaki kısmı hasar aldı ve değiştirilmek isteniyor. Yetkili serviste bu sticker kısmı ayrıca satılıyor mu? Yoksa depoya yapıştırılmış şekilde mi geliyor?
Depoda yapışık şekilde geliyo cenk
585858
10 Ekim 2012, 21:09
Sen bilirsin ama benim görüşüm belki piyasasına göre eder diğelim ben bakmadım ama ben olsam bu 44000km yapmış bir motora 3750 ereceğime gider honda sıfır cb 125 e alırım.yani 44000 km yapmış bir motordan çok bişey beklememek lazım, amacım motor sahibini kırmak üzmek değil kimse yanlış anlamasın tabikide onunda bir alıcısı çıkacaktır.sadece şahsi kanaatim.
Zippo's
10 Ekim 2012, 21:27
2005 model 44 binde ederi en fazla 3.300 dür
inglor
11 Ekim 2012, 02:12
herkese iyi geceler..ybr 125 motorumu satalı bi iki hafta oluyor..kısmetse bu hafta sonu ankaradan 2011 model bi cbr 125 almaya gideceğim..tavsiye edeceğiniz bişey varsa yazın lütfen...bu arada karabüklü arkadaşım tanışalım bi ara..görüyorum seni safranbolu yolunda falan..
herkese iyi geceler..ybr 125 motorumu satalı bi iki hafta oluyor..kısmetse bu hafta sonu ankaradan 2011 model bi cbr 125 almaya gideceğim..tavsiye edeceğiniz bişey varsa yazın lütfen...bu arada karabüklü arkadaşım tanışalım bi ara..görüyorum seni safranbolu yolunda falan..
Hakkında hayırlısını dilerim arkadaşım. Alacağım motor kaç km'de?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------
Benim bütçem 3750 4000 en fazla korumalarım zaten var ve ybr yi agustosta sattım, yeni motor gerekiyor , ve zaten 4 yıl satmayıda düşünmüyorum, alsam sorun çıkarır mı?
Bence acele etme. 2005 modeli alıp 4 sene binersen 12 yaşında olucak o motor. Sonra tekrar motosiklet değiştirmek istediğinde satmada çok büyük problemler yaşarsın. Bence aceleci olma imkanın varsa nufusu çok olan illere bak. 2005 alacağına 2008-2009 belki 2010 bile alabilirsin. Aydın'da vardı mesela 2010 model 8.000 km'deydi yanılmıyorsam. 4250 istiyordu paraya sıkışmıştı herhalde 4'e alırdın.
2005 model 44 binde ederi en fazla 3.300 dür
eyvallah bro ;)
inglor
11 Ekim 2012, 12:24
[QUOTE=Twin;2830774]Hakkında hayırlısını dilerim arkadaşım. Alacağım motor kaç km'de?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------
Motor 4200 km de.4000 de ikinci bakıma girmiş.efe honda bakımlı..
vayyy ustaaa. demek benı görüyon süper. hemen tanısalım mümkün ise. Allahın ıznı ile büğün bartından arkadasımıza CBR125R almaya gıdıyoruz. Aksam saatlerınde döneceğim. Tanısalım tabi Özelden telefon numaramı mail adresimi filan yazıyorum. Aynı şehirde bir motorcu arkadasımın olması benıde mutlu etti yaşasın. CBR125R
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
44000 km + 2005 model + 3750 = PAHALI 3000 En fazla dostum.
21000+2008+FUll bakımı yapılmıs = 3500e anlaşmasını yaptık nasipse büğün almaya gidiyoruz.
kujumax
11 Ekim 2012, 17:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acill-satilik-hrc-model-101503720/detay/ Satıyorum Motorumu Arkadaslar . Yanında Orjinal Egzozuda Verilcektir 4000 TL Vermeyi Düşünüyorum 11000 Km'de Yanında Yarış Granajlarıda Verilecektir.
Gel Vatandaş Gel 2008 MODEL HONDA CBR125R ye gel Taze Çekildi Kırmızı Canavarı büğün aldık Bartından Karabüke getirdik.
http://imageresim.com/images/29076065089775618012.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/56272095007063579790.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/34803760955510570302.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/74263161682848329592.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/38552445767698483079.jpg (http://imageresim.com/)
Gel Vatandaş Gel 2008 MODEL HONDA CBR125R ye gel Taze Çekildi Kırmızı Canavarı büğün aldık Bartından Karabüke getirdik.
http://imageresim.com/images/29076065089775618012.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/56272095007063579790.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/34803760955510570302.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/74263161682848329592.jpg (http://imageresim.com/)
http://imageresim.com/images/38552445767698483079.jpg (http://imageresim.com/)
Allah kazadan beladan saklasın. Motoru hayırlı olsun arkadaşın.
inglor
12 Ekim 2012, 09:08
Motor karabüke hayırlı olsun :)
Allah kazadan beladan saklasın. Motoru hayırlı olsun arkadaşın.
Çok sağol dostum. Allah tüm motosikletci kardeşlerimizi kazadan beladan korusun.
sabah çokkk güzel bir vida gördüm arkadaşlar tekere girmiş olan :)) hafif sol kısımda.acaba ne zamandır orda merak ettim lastiğin sertliği de gayet iyi.ankarada yama işini yapabilecek tanıdık yeri olan var mı acaba =)
sabah çokkk güzel bir vida gördüm arkadaşlar tekere girmiş olan :)) hafif sol kısımda.acaba ne zamandır orda merak ettim lastiğin sertliği de gayet iyi.ankarada yama işini yapabilecek tanıdık yeri olan var mı acaba =)
Hocam geçmiş olsun allahtan farkına varmıssın.
Satriykon
12 Ekim 2012, 16:46
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim gecen hafta 2012 cbr 125 r aldim ilk defa vitesli kullaniyorum ilk basta kalkis sorunum oldu ama hallettim motor gayet guzel yere hakim ama virajlarda yatmak gerekiyor. Bazi soorularim var simdi devir sayilari var vites gecisleri nasil olmasi lazim devir sayisina goremi vites arttiricaz yoksa motor sesine goremi?
@cx571 sağol kardeşim.evet bi bakıma erken farkına varmam iyi oldu.tedbiri ona göre alacağız =)
@satrihkon yeni almışsınız rodajdasınız, haırlı olsun.6 bin deviri geçmeden 1000 ila 1500km devam edin.geçmiş sayfalardan çoook fazla detay bilgisi alabilirsiniz.
Beyler bunların 2013 rengi falan çıkar mı?
kagy48
12 Ekim 2012, 19:25
Beyler bunların 2013 rengi falan çıkar mı?
Kardeşim onu bende merak ediyorum. Kırmızı beyazlısı var bir tane belki bir ihtimal 2013 te gelir o renk. Honda'dan yeni renk istiyoruz ! :bestmt:
Türkiye'ye böyle bir renk gelse, Cbr satışlarında patlama yaşanır bence :) :) :queen:
http://a1210.hizliresim.com/12/d/dw5hg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
GP500-1st
13 Ekim 2012, 00:46
Türkiye'ye böyle bir renk gelse, Cbr satışlarında patlama yaşanır bence :) :) :queen:
cbr125 satislarinda zaten patlama var. piyasayi domine eden bir motor. daha ne kadar patlayabilir ki
O renkten nefret ediyorum ama siperlik hoşuma gitti...
zevk renk meselesi diyelim :)
Zevkler ve Renkler Tartışılmaz ustam :) bende bayıldım burda ne ciks olurdu:D Biraz Civciye benziyor ama sonucta o bir honda ;) aşığım ona..
Kesin bilgi sahibi olan yok mu yani beyler :D
dün lastikciye gittim.vidayı çıkarttı, tornavida ile deliği biraz genişletti.pilastik bir parça ile tıpadı ve kalan uç kısımdaki pilastiği de jilet ile kesti.birkaç ay idare eder mi dersiniz arkadaşlar ne kadar sağlıklıdır bu..
i.canver
13 Ekim 2012, 15:30
Merhaba arkadaşlar, dün Ayvalıktan Balıkesir'e Honda Pekcana 8 bin km bakımı için gittim. 8 bin bakımını geçirmiştim motoru 10 bin kmde götürdüm. Yapılan işlemleri sıralıyorum faydası olur belki götüreceklere.
- Mobil 15-50 Racing Yağ Konuldu
- Hava Filtresi Değişti
- Zincir Gerildi, Temizlendi, Yağlandı Fakat Ömrü Bitmiş 14.000 km de değişecek.
- Lastikler 4-6 Bin Km Daha Götürürmüş.
- Fren Balataları Gayet İyi Çıktı. Rahat 6 Bin Daha Götürür.
Aynı zamanda grenaj fiyatlarına bilgisayardan tekrardan baktırdım.
Sağ Grenaj Büyük Olan 90 TL
Kafa Grenajının Sağındaki Panzot 50 TL
Egzoz Korumasınada 30 TL Gibi Bir Fiyat Verdiler.
Serviste 3 tane kazalı cbr125r vardı. 2012 Model cbr125r'ın da grenaj fiyatları aynı denildi bana verilen fiyatla 2012 beyaz cbr125r'a verilen fiyat aynı hatta parçaları getirtmişlerdi.
http://e1210.hizliresim.com/12/f/dwr97.jpg
dün lastikciye gittim.vidayı çıkarttı, tornavida ile deliği biraz genişletti.pilastik bir parça ile tıpadı ve kalan uç kısımdaki pilastiği de jilet ile kesti.birkaç ay idare eder mi dersiniz arkadaşlar ne kadar sağlıklıdır bu..
çok gider daha ya. benım araba lastiğide öle olmustu :D halen kullanıyorum 1 sene oldu :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO