Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
mstfkrfk
19 Temmuz 2012, 01:52
verdiğin siparişler gelsin ozaman yerinde durmazsın sen.bulunduğun yerde honda servisi varsa bir git baksınlar belki 2. el filan uydururlar arka kuyruğu.
brooklynnn
19 Temmuz 2012, 02:08
turuncu gri rengi gördüğüm gün vuruldum bu renge ya bu olacaktı ya da olmayacaktı
ben aldım piyasadan kalktı :)
rengi olmasa ve şu anki fiyatta olsa hayatta almazdım
yorum yapan arkadaşlar sağolun tekerimiz hepimizin düz bassın
cx571
19 Temmuz 2012, 02:27
Zamanla yapılır takma kafana keyif almaya bak ;)
usta inş. Şu aldığın sinyallerden bende alsam diyorum. bana bi link yollasan.? hondanın sinyale ihtiyacı var...
Pain
19 Temmuz 2012, 04:19
arkadaşlar bende cbr125r ailesine yeni katılanlardanım motosikleti yeni aldım yaklaşık 150 km yaptım şimdiye kadar yalnız elcikler avuç içlerimi acıtıyor yani gövedimin ağırlığı avuç içlerine bindiği için sürekli kullanamıyorum.daha önceleri hep scooter kullanıyordum acaba alışkın olmadığımıdanmıdır yoksa böyle benim gibi ilginç bir sorun yaşayan varmı :)
Dostum güle güle kullan motorunu.
1.Korumalı eldiven al
2.Peglere ayak parmaklarındal bas.Böylece dizlerin depoyu tutar,kollarındaki yük kalkar.
Wilmort
19 Temmuz 2012, 16:53
Beyler size bir sorum olacak. Bende yeni cbr 125 alanlardanım. Ancak ben 2. el aldım 2006 model. Bunu hava filtresi neresindedir? Birde bakımları hangi sıklıkta yapmam iyi olur?
Zippo's
19 Temmuz 2012, 17:10
Beyler size bir sorum olacak. Bende yeni cbr 125 alanlardanım. Ancak ben 2. el aldım 2006 model. Bunu hava filtresi neresindedir? Birde bakımları hangi sıklıkta yapmam iyi olur?
Deponun altinda.2000 3000 km de yag bir yag degis.
Wilmort
19 Temmuz 2012, 17:28
Eyw.........
GP500-1st
19 Temmuz 2012, 17:36
Bir kokpit fotosu paylaşalım...
http://d1207.hizliresim.com/z/m/9vj3w.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 21:59
Merhaba arkadaşlar uzun süre tvs apache araştırdıkdan sonra vazgeçtim ve cbr 125 2012 0 almaya karar verdim 1-2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
1.68 boy kilom : 68 Bu Motoru rahat kullanabilirmiyim yani boyum kısa
birde arkadaşlar vitesli motora yeni başlıcağım yakın arkadaşım öreticek ne dersenizin bu motorla başlayabilirmiyim
cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkürler.
Pain
19 Temmuz 2012, 22:04
çok rahat kullanabilirsin,yeni başlamak hakkındak artık tekrar tekrar yazmayacağım,reklam yapacağım:D :http://www.motosikletmacerasi.com/baslangic-motosikleti/
cx571
19 Temmuz 2012, 22:04
Merhaba arkadaşlar uzun süre tvs apache araştırdıkdan sonra vazgeçtim ve cbr 125 2012 0 almaya karar verdim 1-2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
birde arkadaşlar vitesli motora yeni başlıcağım yakın arkadaşım öreticek ne dersenizin bu motorla başlayabilirmiyim
Çok yerınde bır karar olmus. Kullanırsınız neden kullanmayasanız. çok rahat sürüş bakımından olsun vallaha her bakımdan süper bir makıne. 2008 model var bende yenı aldım. bence vitesli motor vitessiz motordan daha rahat kullanılıyo görüşündeyim.
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 22:05
çok rahat kullanabilirsin,yeni başlamak hakkındak artık tekrar tekrar yazmayacağım,reklam yapacağım:D :http://www.motosikletmacerasi.com/baslangic-motosikleti/
Öncelikle Size Çok Teşekkür Ederim Okuyorum Yazıyı :)
cx571
19 Temmuz 2012, 22:07
Kim Ne Derse Desin Honda Hayat Onda Bas Gaza :)
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 22:07
Çok yerınde bır karar olmus. Kullanırsınız neden kullanmayasanız. çok rahat sürüş bakımından olsun vallaha her bakımdan süper bir makıne. 2008 model var bende yenı aldım. bence vitesli motor vitessiz motordan daha rahat kullanılıyo görüşündeyim.
İnşallah Alıcam Ya 2012 0 Alıcamda Eski Modellerine Göre Kaslıda Hani Boyum 1.68 Kısa Hiç Üstüne Cıkmadım Makinenin Soru İşaretleri Vardı Kafamda.
teşekkür ederim ilgin için.
cx571
19 Temmuz 2012, 22:09
İnşallah Alıcam Ya 2012 0 Alıcamda Eski Modellerine Göre Kaslıda Hani Boyum 1.68 Kısa Hiç Üstüne Cıkmadım Makinenin Soru İşaretleri Vardı Kafamda.
teşekkür ederim ilgin için.
benım sol el parmaklar yok. depriyajı cekerken skıntı bilem olmuyor. sendede olcağını sanmam. almadan önce otur bi motorun depesıne o zaman. üstüne oturur oturmaz işte bu tamam diyip motora saldırma :)
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 22:10
benım sol el parmaklar yok. depriyajı cekerken skıntı bilem olmuyor. sendede olcağını sanmam. almadan önce otur bi motorun depesıne o zaman. üstüne oturur oturmaz işte bu tamam diyip motora saldırma :)
haha İnşallah ya çok hevesliyim yaşım daha 17 ehliyetimi yeni aldım herşey çok güzelde motoru üzerime alamıyorum heralde 18 den önce doğrumudur babamın üstüne alıcaz
cx571
19 Temmuz 2012, 22:17
haha İnşallah ya çok hevesliyim yaşım daha 17 ehliyetimi yeni aldım herşey çok güzelde motoru üzerime alamıyorum heralde 18 den önce doğrumudur babamın üstüne alıcaz
Fark etmex ya bende babamın üstüne aldım engelli olduqum ıcın işsiz kaldıqımda devlet bana maai bağlıyor üstüme bişi olursa bağlamıyo :D bunu düşünerek bende babamın üstüne yaptım motoru sıkıntı yok al şu cihazı hele :D uçalım. bende heyecanlıyım measideyim mesai bitsede motora bınsem die çıldırıyom
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 22:19
Fark etmex ya bende babamın üstüne aldım engelli olduqum ıcın işsiz kaldıqımda devlet bana maai bağlıyor üstüme bişi olursa bağlamıyo :D bunu düşünerek bende babamın üstüne yaptım motoru sıkıntı yok al şu cihazı hele :D uçalım. bende heyecanlıyım measideyim mesai bitsede motora bınsem die çıldırıyom
anladım kardeşim sağolasın ilgilendiğin için ALLAH yardımcın olsun
cx571
19 Temmuz 2012, 22:21
anladım kardeşim sağolasın ilgilendiğin için ALLAH yardımcın olsun
Zippo'nun motordan al. Onun gibi modifiye edersin. bende onun gibi modifiye edecem :D motor delisi olduk cıktık. Bayanlar bi bakıyo motora şöyle içim gidio benımde he.
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 22:22
Zippo'nun motordan al. Onun gibi modifiye edersin. bende onun gibi modifiye edecem :D motor delisi olduk cıktık. Bayanlar bi bakıyo motora şöyle içim gidio benımde he.
Hahaha bu motorun havası zaten başka birşeyde yok cık üstüne gözler üstünde
cx571
19 Temmuz 2012, 22:25
Hahaha bu motorun havası zaten başka birşeyde yok cık üstüne gözler üstünde
Ben senı alınca görürüm.) motor senın olunca daha cıldırcaksın :) ben arkadas gibi konusuyom motorla filan hal hatır soruyoz bırbırımıze görsen :) bakımını yapınca en kral arkadaş ölüme bile gelir senınle o derece arkadaş yani :)
ApacheTVS
19 Temmuz 2012, 22:27
Ben senı alınca görürüm.) motor senın olunca daha cıldırcaksın :) ben arkadas gibi konusuyom motorla filan hal hatır soruyoz bırbırımıze görsen :) bakımını yapınca en kral arkadaş ölüme bile gelir senınle o derece arkadaş yani :)
Honda cbr başkadır ya bakalım alıcaz inşallah taksit imkanları vardır heralde 0 alıcam 2.500 tl falan nakit gerisini taksit yaptırcam bakalım
Pain
19 Temmuz 2012, 22:30
çok hoş,bir konum daha silindi.Artık blog sitem tehdit olarak mı görülüyor.Bakalım imzam ne zaman silinecek?
cx571
19 Temmuz 2012, 22:36
çok hoş,bir konum daha silindi.Artık blog sitem tehdit olarak mı görülüyor.Bakalım imzam ne zaman silinecek?
anlamadım dostum ne silindi? bakalım sılınen neyse ?
Pain
19 Temmuz 2012, 22:41
yeni site açtım,imzamda gözüküyor adres.Forumdaki arkadaşlardan görüş alacaktım ama silindi.
cx571
19 Temmuz 2012, 23:11
yeni site açtım,imzamda gözüküyor adres.Forumdaki arkadaşlardan görüş alacaktım ama silindi.
motosikletmacerasi yazıyo diğerini bılmıyom walla bende qelirim özelden salla bana mesaj
Pain
19 Temmuz 2012, 23:16
Yok yahu forum sitesi değil,motosiklet hakkında kendi görüşlerimin olduğu,motosiklet hakkında genel bir site.Sadece okumak için.Evet o motosiklet macerası
forza46
20 Temmuz 2012, 00:04
2 gün önce aksam kusadasında beyaz cbr la beyaz yzf geziyordu . burdan mı :)
.bazim.
20 Temmuz 2012, 00:40
Selamun aleykum arkadaslar haftaya nasipse bende cbr sahibi olacagim fakat 1 sorum olacak;
1.85 boy 60 kiloyum, eski kasa repsol cok mu siritir disaridan? Cevremde eski kasa cbr yok alicagim motor da farkli sehirde deneme imkanim yok gibi onun icin goruslerinize ihtiyacim var, tesekkurler simdiden.
cx571
20 Temmuz 2012, 01:28
Selamun aleykum arkadaslar haftaya nasipse bende cbr sahibi olacagim fakat 1 sorum olacak;
1.85 boy 60 kiloyum, eski kasa repsol cok mu siritir disaridan? Cevremde eski kasa cbr yok alicagim motor da farkli sehirde deneme imkanim yok gibi onun icin goruslerinize ihtiyacim var, tesekkurler simdiden.
175 boy 73 kiloyum. bende hiç sırıtmıyo 2008 model honda var bende baska şehirden aldım ama baska şehire qiddim motora bındım öle yani :) ama Honda Hondadır ya. Hani Çılgın Hondaya Laf edecekmiş Şaşarım valla edendende şüphe ederim. Repsol rengini nedense sevmıyorum ben tarz zevk meselesi ama Honda işte :)
brooklynnn
20 Temmuz 2012, 04:06
birazdan istanbul kayisdagdan gelibolu istikametine gidecegim
bana hayirli yolculuklar size de iyi ramazanlar ( bana da )
Pain
20 Temmuz 2012, 04:36
yolun açık olsun,tekerin düz bassın...
brooklynnn
20 Temmuz 2012, 10:22
sagolasin pain
su an vardim cok yorgunum uyuyacagim hemen
kayisdagindan geliboluya dort saat yirmi dkda geldim
yirmi dk mola icin gitti desem yeridir
90-100 arasinda seyir ettim
414 kmde benzin isigi yanip sonmeye basladi
Demekki 1 litre ile 41 km civari yol yapmisim :) cok soguktu gece geberdim tekirdag civari
Geliboluya 20km kala kaza yapiyordun dikkatsizlikten cok uykum gelmisti
Bi anlik dalginlikla ondeki arabaya giriyordum az daha
GrkSbf
20 Temmuz 2012, 10:32
çok rahat edersin kullanımı kolay selesi alçak TVS den neden vazgeçtin peki ? bir arkadaşım almak istiyor olmadı onu da vaz geçirttireyim : )
Pain
20 Temmuz 2012, 13:26
sagolasin pain
su an vardim cok yorgunum uyuyacagim hemen
kayisdagindan geliboluya dort saat yirmi dkda geldim
yirmi dk mola icin gitti desem yeridir
90-100 arasinda seyir ettim
414 kmde benzin isigi yanip sonmeye basladi
Demekki 1 litre ile 41 km civari yol yapmisim :) cok soguktu gece geberdim tekirdag civari
Geliboluya 20km kala kaza yapiyordun dikkatsizlikten cok uykum gelmisti
Bi anlik dalginlikla ondeki arabaya giriyordum az daha
Neyse önemli olan sağ salim varmışsın:D,uzun yolda senin kadar tecrübeli değilim ama formülüm:bol mola+red bull :D
Zippo's
20 Temmuz 2012, 19:46
Bugün Pain le GKN motor kadıköye gittik benim motorun bakımı için.Hava filtresi,ön balata,buji,hidrolikler yenilencek.200 tl tutar gibi.
brooklynnn
20 Temmuz 2012, 20:12
hidrolikleri neden yeniliyorsun erken degil mi ?
Nerden baksan 20bin km gider diye tahmin ediyorum bilgim yok bu konuda ama her 10 binde degisecekse ona ne maddiyat dayanir ne de sabir
GP500-1st
20 Temmuz 2012, 20:22
Bugün Pain le GKN motor kadıköye gittik benim motorun bakımı için.Hava filtresi,ön balata,buji,hidrolikler yenilencek.200 tl tutar gibi.
senin motor 8 bin küsürde değilmi benimki gibi. bakımda ön balata biraz aşınmış ama daha gider dendi bana... 125cc motorda çok ani hızlanma şansın olmadığı için freni sık kullanamıyosun zaten.
Ama uzun yol pek yapmayıp km nin hepsi şehir içiyse benden bir miktar fazla aşındırmış olabilirsin
brooklynnn
20 Temmuz 2012, 20:28
benim 10bin kmye 200 var
On balata 12bine dayanir diyorum bakalim ne olacak
Degistirecektim dun istanbulda
Kiyamadim daha gideri vardi
i.canver
20 Temmuz 2012, 20:52
Arkadaşlar 23 temmuz pazartesi sabahı ayvalıktan istanbula yola çıkıyorum. Çanakkale üzerinden geze geze geleceğim. Çanakkaleden feribotla geliboluya oradan da tekirdağ, silivri güzergahından istanbula gitmiş olurum, yolu 1 günde yapacağım. Pazartesi sabaha karşı 5 gibi ayvalıktan çıkarım. Motoruma güvendiğim için herhangi bir şüphem yok yanıma hondanın verdiği aletleri ve lastik patlamasına karşı köpük alıyorum, bir de 300 km de bir zinciri yağlamak için zincir yağı. O gün o güzergahta olan arkadaşlar varsa görüşelim.
Pain
20 Temmuz 2012, 20:57
@Zippo's milleti korkutmuşsun:D Söylesene 8000 bakımını artık servise güvenmediğin için GKN da yaptırdığını:D
Balata konusuna gelince tamamen sürüşe göre değişiyor kimisi öne asılır 6000 de biter kimisinin frenajı sakindir ve eşit sıkıyordur 15000 de biter.Km ile ilgili değil yani.Panik yok,bunları serviniz normalde yapıyor:D
Zippo's
20 Temmuz 2012, 21:10
Valla bilmiyorum ön balatanın bittiğini söyledi.Arka balata iyi durumda.Ön balatayı değiştirmessem diski yalan edebileceğimi söyledi :) Hava filtresi ve bujilere bakmadık ama açıp bakıcaz muhtemelen değişecek.8300 de şuan benim motor ve tamamen şehir içi kullanıldı.Hidrolikler lower da.Tabi ben 5 bin km den beri servise gitmiyorum Pain'in dediği gibi :D
cx571
20 Temmuz 2012, 21:18
Valla bilmiyorum ön balatanın bittiğini söyledi.Arka balata iyi durumda.Ön balatayı değiştirmessem diski yalan edebileceğimi söyledi :) Hava filtresi ve bujilere bakmadık ama açıp bakıcaz muhtemelen değişecek.8300 de şuan benim motor ve tamamen şehir içi kullanıldı.Hidrolikler lower da.Tabi ben 5 bin km den beri servise gitmiyorum Pain'in dediği gibi :D
:D :D :D benımde hidrolik loweerde. Maaşı alayım motora yatırcam zaten :D kontorl edilcek lastik yarın elime ulaşırsa o zaman süper olcak ßakalım hayırlısı. 12000de aldım 12900da motor daha bakıma girmedi. bi yağ değişimi var o kadar.
brooklynnn
20 Temmuz 2012, 23:26
i.canver
gelibolu'dayım
burlardan geçerkene haber et karşılıyım seni vapurdan
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
benim arka balata halen upperda :D
ön de lowere yaklaştı daha 2 bin gideri var
çok sıkmıyorum
ama konsuk motorda cıraklardan biri benim 6 bin bakımını yaptı balatalar 2 bin daha ya gider ya gitmez demişti oha dedim sıkmadıgım halde böyleyse diye
kocaelide yasinle baktık arka ilk günkü gibi ön yarıdan biraz fazla yemiş ama halen kullanılabilir
bu arada bakımlara 2binde bir giderdim artık 4 binde bir gidicem para kalmadı mezun olduk :D
Pain
20 Temmuz 2012, 23:39
i.canver
gelibolu'dayım
burlardan geçerkene haber et karşılıyım seni vapurdan
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------,
benim arka balata halen upperda :D
ön de lowere yaklaştı daha 2 bin gideri var
çok sıkmıyorum
ama konsuk motorda cıraklardan biri benim 6 bin bakımını yaptı balatalar 2 bin daha ya gider ya gitmez demişti oha dedim sıkmadıgım halde böyleyse diye
kocaelide yasinle baktık arka ilk günkü gibi ön yarıdan biraz fazla yemiş ama halen kullanılabilir
bu arada bakımlara 2binde bir giderdim artık 4 binde bir gidicem para kalmadı mezun olduk :D
Adamlar 4000 de gel,garanti veriyorum,sorun çıkarsa karşılarım diyor,siz hala 2000 de bir gidiyorsunuz:D
brooklynnn
20 Temmuz 2012, 23:50
acemilik işte
tecrübe oturmaya başlıyor iyiden iyiye
motorda 10bin km yaptım yeni yeni alışıyorum desem yeridir
oyuncak gibi oynarım heralde 20 binden sonra
ileride maddi durumum cok iyi olsa bile 125'ten sasmam
dün gece gelirken başlarda içimdeki trafik canavarını gördüm bir yanım bas derken diğer yanım kazan yaparsın yapma etme diyor
altımda yüksek cc olursa kesin ölürüm ben
125'ten devam az yakar cok kacar :)
mstfkrfk
21 Temmuz 2012, 01:32
arkadaşlar diğer ay elime bir 500 lira geçecek motosiklete yatırmayı düşünüyorum ama aksesuar olarak değil,ya lastikleri değiştireyim ya da yeni düzgün bir mont alayım diyorum karar veremedim.şu anki montum daha 1 sezon kullanıldı ama çin malı 175 liraya almıştım.sizden fikir almak istedim kaliteli bir mont mu kaliteli lastik mi?
not:motosikleti seneye kesin satacağım yani lastik alırsam max.1 yıl kullanacağım.
Pain
21 Temmuz 2012, 02:12
arkadaşlar diğer ay elime bir 500 lira geçecek motosiklete yatırmayı düşünüyorum ama aksesuar olarak değil,ya lastikleri değiştireyim ya da yeni düzgün bir mont alayım diyorum karar veremedim.şu anki montum daha 1 sezon kullanıldı ama çin malı 175 liraya almıştım.sizden fikir almak istedim kaliteli bir mont mu kaliteli lastik mi?
not:motosikleti seneye kesin satacağım yani lastik alırsam max.1 yıl kullanacağım.
Lastik alma,ekipmana yatır,iyisinden kask,mont,pantolon ne bulursan.Çünkü motor değişir ekipman kalır.Ekipmana para harcarken çekinmemek gerek.Şimdi benim şöyle bir planım var , daha öncede söyledim ,kışın full süreceğim motor o yüzden her hava şartına karşı ekipman tamamlamaya çalışacağım,motor gidecek ekipman kalacak:D Sen ihtiyacın için kullanıyormusun motoru?
Ayrıca sen çinli monta çok para vermişsin.Ben roleff mont kullanıyorum şubattan veri taş gibi,hiç bir şekilde üşütmedi.Şu an 350 tl ben kampayanda 180 tl gibi bir fiyata almıştım
mstfkrfk
21 Temmuz 2012, 02:17
valla benim montta üşütmedi de ne bileyim hem herkeste gördüm montu,zaten araştırıp almıştım prohelin düzgün bir modeli.diğer ekipmanlarda eksiğim yok bot eldiven kask dizlik filan herşey tamam, kaskı da değiştireceğim bu yıl ama 2-3 ay daha idare eder.
motoru yaz kış kullanıyorum.adana da zaten yağmur çamur fazla olmuyor.zaten havalar kötü olunca cbr ı kullanmasamda cross u kullanıyorum.güzel bir mont araştırmaya başlayayım bari.
Pain
21 Temmuz 2012, 02:21
Yaz kış kullanıyorsan ona göre ekipmana yarı diyecektim.Bu arada motorunun yerine ne almayı düşünüyorsun merak ettim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO