Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ENGİN REİS
23 Mayıs 2012, 15:29
ne var yahu bu yeni kasada hiç güzel degil :thumleft::thumleft:
Zippo's
23 Mayıs 2012, 15:30
ne var yahu bu yeni kasada hiç güzel degil :thumleft::thumleft:
İşte dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı :) Sende yeni kasayı beğenmeyip eski kasayı beğenen nadir rastlanan insanlardan birisin :) Yeni kasalar ekmek gibi gidiyo.Arkadaşlarımda var eski kasa,yan yana koyuyoruz depo,lastikler filan millet görünce bu ne la diyo eski kasa için.Şahsen bende eski kasa kullandım bisiklet kullanıyo gibi hissediyorum kendini.En azından şu güne kadar çoğu insan benim motorumu 250cc sandı.
ENGİN REİS
23 Mayıs 2012, 15:33
şaka ya yeni kasa güzel tek sevmedıgım tarafı ekzoz kısmı.bizim kasa 600 e benzıyor diye hosuma gidiyor ama yenı kasaya göre küçük kalıyor.
Zippo's
23 Mayıs 2012, 15:34
şaka ya yeni kasa güzel tek sevmedıgım tarafı ekzoz kısmı.bizim kasa 600 e benzıyor diye hosuma gidiyor ama yenı kasaya göre küçük kalıyor.
Eski kasanın zaten 2010 modeli alınır bana göre alınırsa o da o farları için.2009 ve öncesi hiç tarzım değil.
ENGİN REİS
23 Mayıs 2012, 15:39
Eski kasanın zaten 2010 modeli alınır bana göre alınırsa o da o farları için.2009 ve öncesi hiç tarzım değil.
aynen bu arada tiger egzoz al senı gerçekten çok hoş
Zippo's
23 Mayıs 2012, 15:41
aynen bu arada tiger egzoz al senı gerçekten çok hoş
Aldım kargoda gelmesini bekliyorum hala..
ERROR88
23 Mayıs 2012, 15:46
Cbr 125 le en çok dalga geçen biri olarak yeni kasayı saygı ile selamlıyorum gerçekten cbr adına yakışan bir 125 cc ama malesefcbr 250 cc için güç yetersiz tıp güzel
prenskaan
23 Mayıs 2012, 15:51
Engin arkadaşım motorun güzel hoş ama,kendi görüşüm bana göre o motoru 6000 e asla satamazsın.İstediği kadar aksesuar olsun üstünde bunlar aksesuarların 0 parasını göstermez.Zaten ayna da yok,satarken veriyo olabilirsin aynayı ama ben olsam aynasız kullanılmış motoru almam.Dediğim gibi benim şahsi fikrim.Sonuçta ne kadar aksesuar olursa olsun 2. el.Ve sonuçta üstüne yeni bir model çıktı ve daha çok tutuldu eski kasaya göre.Senin motorun temizinden şu an için konuşuyorum 5100 e gider,en fazla oda.
Zippo's la aynı fikirdeyim , bu arada anahtar teslim fiyatı 7000 TL
ENGİN REİS
23 Mayıs 2012, 15:51
Aldım kargoda gelmesini bekliyorum hala..
hayırlı olsun sesini begenecegıne emınım.
prenskaan
23 Mayıs 2012, 15:57
bu arada içinizde lazer vertigo kullanan var mı ? anest outlette fiyatları epey düşmüş, eski ama iyi bir kask olarak biliyorum.150-200 TL aralığında tavsiyeniz de olursa değerlendiririm
Zippo's
23 Mayıs 2012, 17:27
Benim egzost geldi bakalım bugün taktırabilcekmiyim.
prenskaan
23 Mayıs 2012, 18:55
Benim egzost geldi bakalım bugün taktırabilcekmiyim.
hayırlı olsun , güle güle kullan.Ne kadar tuttu dip toplamda ?
acun0
23 Mayıs 2012, 19:51
Evet hepsinde var bi sorun.Dilerse garantiden değiştirebilir.Bi arkadaşımız değiştirmişti forumdan ama yine başlamıştı ses.İnsanı gıcık ediyo ama sorun değil
hepsindede sorun varsa hepsininde garantiden değişmesi lazım. değişen parça aynı olduktan sonra yine ses gelir.
şimdi bu arkadaş ne yapması lazım.
Zippo's
23 Mayıs 2012, 22:46
hayırlı olsun , güle güle kullan.Ne kadar tuttu dip toplamda ?
Sağolasın, 450 TL.
Arkadaşlar egzsostu taktırmak için bi kaç usta dolaştım işleri vardı hepsinin.Lan dedim bi an kendi kendime olm malmısın git babana taktırsana :) Bizim işimiz gemi parça üzerine olduğundan babamın eli bu işlere yatkın.Götürdüm 15-20 dk da gayet basit taktık.Hadi bakalım çalıştırayım dedim,o da ne.Öyle bi ses yok.Babamla birbirimize baktık kaldık.Ben bu kadar fazla olacağını tahmin etmiyodum.125cc den çıkabilecek en gür ses çıkıyo.Performans olarak bi etkisini göremedim.Ama ses çok şiddetli.Telefonumun kalitesi iyi olmadığından video çektim ama ses belli olmadı.Yarın video da çeker koyarım.
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
http://i50.tinypic.com/2ez7orq.jpg
http://i45.tinypic.com/vqtkps.jpg
prenskaan
23 Mayıs 2012, 22:52
carbon olsa dahada güzel olurmuş sanki :bounce:
Zippo's
23 Mayıs 2012, 22:58
carbon olsa dahada güzel olurmuş sanki :bounce:
750 tl gibi bi rakamı vardı full carbonun.Beni aşar
prenskaan
23 Mayıs 2012, 23:01
750 tl gibi bi rakamı vardı full carbonun.Beni aşar
300 TL fark çokmuş gerçekten :farao:
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 01:02
vaaayyy.çok hoş olmuş bence full karbondan daha da hoş kesinlikle çok çekici.şimdi öncelikle ses nasıl memnun musun?ayrıca video ne zaman yükleyeceksin.ben neden bu kadar mutlu oldum onu da anlamış değilim
:D
wolrath
24 Mayıs 2012, 01:25
maasallah ekrem.
daha guzel foto-vıdeoları beklıyoruz.
basamakları da yakından gormus oldum bu arada :)
Zippo's
24 Mayıs 2012, 01:32
Yarın yüklerim videoyu arkadaşlar teşekkür ederim :) Valla ses bana göre çıkabilecek en fazla en şiddetli ses.Dediğim gibi bu kadar beklemiyodum.Alt devirlerde çok tok,üst devirlerde yırtıcı bi sesi var.Ara gaz verdiğinde çok tok bi ses çıkıyo.Ama baya baya duyuluyo yani etrafta.Ses olarak full karbonla hiç bi farkı yok.Daha stop etme sorunumda olmadı.Bakalım :)
GP500-1st
24 Mayıs 2012, 01:39
Full carbon daha kaliteli ve kibar duruyor ama bu egzozunda carbon cap'i ile ve işçilik malzemesiyle eksiği yok fazlası var. Ses her seferinde mahalleleiyi küfür ettirecek seviyede ise eyvah eyvah... Tiger bu konuda vur deyince öldürüyor biraz:P
Ekrem hayırlı olsun.. ses dediğin gibi ise(cassilias sercanın geri gönderdiği kadar) birazda araçlar senden kaçsın bakalım:queen:
Bide DB killerı olsa tam olur
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 01:50
bende geçen gün gösterdiğim egzoz takılınca gidip dinleyeyim dedim,hiç beğenmedim sesi cross la uag karışımı bir sesi vardı,350 lira ixile verene kadar 450 liraya bu tiger alınır.bu arada bende full karbon seviyorum ama bunu ilk defa gördüm gerçekten full karbondan daha çekici geldi fakat basamakları hiç beğenmedim,herkesin zevki farklı tabii.:D
prenskaan
24 Mayıs 2012, 01:51
bende geçen gün gösterdiğim egzoz takılınca gidip dinleyeyim dedim,hiç beğenmedim sesi cross la uag karışımı bir sesi vardı,350 lira ixile verene kadar 450 liraya bu tiger alınır.bu arada bende full karbon seviyorum ama bunu ilk defa gördüm gerçekten full karbondan daha çekici geldi fakat basamakları hiç beğenmedim,herkesin zevki farklı tabii.:D
carbon iyidir ya :cherry:
Zippo's
24 Mayıs 2012, 01:55
Full carbon daha kaliteli ve kibar duruyor ama bu egzozunda carbon cap'i ile ve işçilik malzemesiyle eksiği yok fazlası var. Ses her seferinde mahalleleiyi küfür ettirecek seviyede ise eyvah eyvah... Tiger bu konuda vur deyince öldürüyor biraz:P
Ekrem hayırlı olsun.. ses dediğin gibi ise(cassilias sercanın geri gönderdiği kadar) birazda araçlar senden kaçsın bakalım:queen:
Bide DB killerı olsa tam olur
Evet,mahalleliyi küfür ettirecek kadar var gerçekten.Ama kendim kaşındım bundan aldım.casilas daha sessizinden aldı onu verip.Bende ondan alabilirdim.Yinede pişman değilim.Yerine göre basıyorum.Ama yine de çok ses çıkarıyo.Ve egzost yakından çok daha güzel gözüküyo.Egzosttaki gri yerler nokta nokta çok hoş gözüküyo gerçekten farklı.
@mustafa,valla basamaklardan bende pişmanım.farklı alıcaktım ama aceleye getirdim bunları aldım.şimdi tekrar onlarada para vermek istemiyorum
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 01:57
carbon iyidir ya :cherry:
bu iyi,iyi :thumleft:
prenskaan
24 Mayıs 2012, 01:58
Yamaha YZF R125 ten çıkan ses bu ! bence güzel :cat:
http://www.youtube.com/watch?v=EfdS5C9AXHM
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 02:01
cbr da ki ses daha iyi gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=jiis4HHDj00
prenskaan
24 Mayıs 2012, 02:02
farklı modeller
Zippo's
24 Mayıs 2012, 02:03
Şuan benim motorumdan çıkan ses neredeysee aynı.Videoda şiddeti belli olmuyo tabi.Yakından dinleseniz çok daha şiddetli bi ses.
Aynı şuan kullandığım egzost ile.Ama videolarda belli olmuyo tam şiddeti.
prenskaan
24 Mayıs 2012, 02:08
egzoz takılınca garanti ile ilgili bir sorun oluyor mu?
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 02:08
hmm benim verdiğim linkteki oval miş.neyse ses hoş gerçekten en azından araçların farketmesini sağlayacak toklukta ve şiddette.
Zippo's
24 Mayıs 2012, 02:10
egzoz takılınca garanti ile ilgili bir sorun oluyor mu?
Olur,garantiden çıkar diye biliyorum.
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 02:12
yakıt sistemi garantiden çıkıyor ama garantin devam ediyor.yani elektrikle ilgili bir sorunun egzozla alakası olmayacağı için diğer sistemlerin ve parçaların garantisi devam eder.
prenskaan
24 Mayıs 2012, 02:14
yakıt sistemi garantiden çıkıyor ama garantin devam ediyor.yani elektrikle ilgili bir sorunun egzozla alakası olmayacağı için diğer sistemlerin ve parçaların garantisi devam eder.
yakıt sisteminde önemli bir sorun çıkar mı acaba ? birde servis taktırsak cıkmaz belki :P
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 02:19
servise taktırsanda orijinal parçadan farklı bir parça kullanıyorsun,her türlü garanti dışı.yakıt sisteminde önemli bir problem çıkar mı bilemem misal bir çok arkadaşın ve benim yakıt pompamız ses yapıyor.tabii bu pek büyük bir sorun değil ama enjeksiyonda bir sorun çıkarsa maddi olarak çok sarsabilir,gerçi çıksa da kullanıcı hatasıyla çıkar.kısaca çok büyük bir riski yok egzoz değişiminin.
prenskaan
24 Mayıs 2012, 02:30
servise taktırsanda orijinal parçadan farklı bir parça kullanıyorsun,her türlü garanti dışı.yakıt sisteminde önemli bir problem çıkar mı bilemem misal bir çok arkadaşın ve benim yakıt pompamız ses yapıyor.tabii bu pek büyük bir sorun değil ama enjeksiyonda bir sorun çıkarsa maddi olarak çok sarsabilir,gerçi çıksa da kullanıcı hatasıyla çıkar.kısaca çok büyük bir riski yok egzoz değişiminin.
Açıkçası egzoz konusunda takılıp takılmama konusunda kafam karıştı biraz, şimdilik herkese forumlar iyi geceler...
GP500-1st
24 Mayıs 2012, 02:39
YZF kendinden geçmiş adını sorsan hatırlamaz:cherry:
güzel:cat:
cafridion
24 Mayıs 2012, 11:21
bu egzozla muayeneye gitsem ne derler acep? birde ón fren diski yamuk galiba gerci bi balata spreyiyle temizliycem ama sorun olur mu muayenede?
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 13:02
cafridion bir başlık aç bununla ilgili,burada pek tecrübeli kişiler yok.
fearlesboyy
24 Mayıs 2012, 14:27
arkadaşlar kusura bakmayında bir şey sorucam bir ilan dikkatimi çekti sıfırı bilebelli ıken adam 7900 tl yazmıs ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2-ay-bekleme-85-km-de-sim-siyah-plaka-ruhsat-parasida-benden-87391197/detay
ya gerçekten bunlar bu fiyata satabiliyormu yada bunları alan gerçekten acemi motorcu varmı...daha birde hiç bir bayide yok 2 ay bekleme vs yazmıs..yazın google gaziantep honda sağlam ticaret telefonu orda var..adamların elınde 2 siyah 3 beyaz yenı kasa cbr 125 var ve sanırım başka illerede satış ve gönderme yaparlar çünkü geçen gün başka ile 2 motor göndermişlerdi..arayan varsa arasın adamlar daha sandıgında kafesin içinde satabilirler belki...sadece yuh diyorum yani.......nasıl kullanıldıgı belli olmayan motorlara adamlar sıfır fiyatından fazla yazmışlar.
!Lk£®
24 Mayıs 2012, 15:14
bunlar işin suyunu cıkaranlar :) şahsi fiktim bakımlı ve yatması olmayan bir motor 6 ila 6,250 arası gider.gerisi fahiş fiyat politikasıdır ki zannetmiyorum bu oltaya düşenler olsun.
Bu arada ankara honda da da 2 beyaz var isteyene :)
Yuce123
24 Mayıs 2012, 15:26
Sağolasın, 450 TL.
Arkadaşlar egzsostu taktırmak için bi kaç usta dolaştım işleri vardı hepsinin.Lan dedim bi an kendi kendime olm malmısın git babana taktırsana :) Bizim işimiz gemi parça üzerine olduğundan babamın eli bu işlere yatkın.Götürdüm 15-20 dk da gayet basit taktık.Hadi bakalım çalıştırayım dedim,o da ne.Öyle bi ses yok.Babamla birbirimize baktık kaldık.Ben bu kadar fazla olacağını tahmin etmiyodum.125cc den çıkabilecek en gür ses çıkıyo.Performans olarak bi etkisini göremedim.Ama ses çok şiddetli.Telefonumun kalitesi iyi olmadığından video çektim ama ses belli olmadı.Yarın video da çeker koyarım.
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
http://i50.tinypic.com/2ez7orq.jpg
http://i45.tinypic.com/vqtkps.jpg
çok güzel olmuş hayırlı olsun.Ekrem abi senin yüzünden bnde motora para harcıcam artık hep senin yüzünden gösterme şu yaptığın modifiyeleri .p :)
benim 250 liğe 520 tl dediler.full karbonlu 800. 520 lik cazip gibi
arkadaşlar kusura bakmayında bir şey sorucam bir ilan dikkatimi çekti sıfırı bilebelli ıken adam 7900 tl yazmıs ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2-ay-bekleme-85-km-de-sim-siyah-plaka-ruhsat-parasida-benden-87391197/detay
ne adamlar var ya, bunun gibi piyasayı yükseltenlere acayip sinir oluyorum, bide bilmeden konuşuyorlar, daha geçen gün pendik-güngörde içeride 2 tane cbr 125 gördüm, satıldımı satılmadımı bilmiyorum ama öle motorların gelmeme durumu yok gayet geliyorlar artık. yeni alcak arkadaşlar böle uyanıklara kanmasınlar lütfen.
wolrath
24 Mayıs 2012, 16:42
yakıt sisteminde önemli bir sorun çıkar mı acaba ? birde servis taktırsak cıkmaz belki :P
bu konuyla ılgılı kendı yetkılı servısınle gorus bence.
ben mesela ızmır'de yukselıs servısındekı elemanla konustum detaylı, her turlu yardımcı olacagını soyledı garantı konusunda.
+cok extreme bısey degıl zaten yaptıgımız sey. taktıktan sonra motorun duzenını asırı bozacak ve arızaya sebebıyet verecek bır parca degıl son susturucu.
yashukawa
24 Mayıs 2012, 16:51
ya gerçekten bunlar bu fiyata satabiliyormu yada bunları alan gerçekten acemi motorcu varmı...daha birde hiç bir bayide yok 2 ay bekleme vs yazmıs..yazın google gaziantep honda sağlam ticaret telefonu orda var..adamların elınde 2 siyah 3 beyaz yenı kasa cbr 125 var ve sanırım başka illerede satış ve gönderme yaparlar çünkü geçen gün başka ile 2 motor göndermişlerdi..arayan varsa arasın adamlar daha sandıgında kafesin içinde satabilirler belki...sadece yuh diyorum yani.......nasıl kullanıldıgı belli olmayan motorlara adamlar sıfır fiyatından fazla yazmışlar.
ahmet abi geçen gün birşey duydum inanamadım cbr 250'yi 11 bin tlye satmışlar bir çocuğa yuh dedim yani alanlar oluyo adam bilmiyo motora heves etmiş bulunca iteliyorlar insanlık bitmiş arkadaş
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 17:01
bence şu 7900 ilan veren arkadaşa herkes mesaj atsın max. 4bin verelim de kendine gelsin :D
GP500-1st
24 Mayıs 2012, 17:05
pek pazarlık şansı olmasada bayide motorlar var. Bunlar resmen troll adamın mantığına bak. Krediyle alınca 8.500 e kadar çıkıyormuş gel ben sana peşin para 7.500 e vereyim:cherry: sıfırıda 6.900:) Bunlar boş adamlar... Piyasayıda yükselttikleri ve ciddiye alındıkları yok.
Gerçek satıcılar 6.500 yazıp pazarlıklı şekilde ilan veriyorlar bunlara bakıp 200-300 pazarlıkla alım satım yapılıyor. Böyle ilanları ciddiye alıyıp aramak lazım.
mstfkrfk
24 Mayıs 2012, 17:09
valla ben mesaj attım keşke okuyunca suratının halini de görebilsem :bounce:http://img688.imageshack.us/img688/584/cbr.png
acun0
24 Mayıs 2012, 18:16
bu enjeksiyondan gelen biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib sesi uzun yola çıkmış ve uzun müddet yol yaparak yorulan benzin pompasından kaynaklı olduğu,
yada motoru ani hızlandırıp benzin pompasından benzin geçişinin daha hızlı olması nedeni ile benzin pompasının zayıflığından kaynaklanan bir durum gibi gözükmekte.
okuduğum eski konulara bakarak. bu ses sıfır iken gelmiyor. ne zaman motoru zorluyor yada uzun müddet yol giderek benzin otamatiği yoruluyor o günden sonra artık ses yaparak çalışıyor.
servislerde bu sesi, artık yenisini de taksalar bir müddet sonra yine geleceğini bildiği için bu sesi normal tanımlamak zorunda kalıyorlar.
düşüncem bu benzin otamatiği biraz güçsüz yapılmış zora gelince su koyveriyor.
zippos senin motordan 1300 üncü sayfalarda bu sesi duyduğunu ama kendi motorunda bu sesin gelmediğini söylemiştin (2000km). şimdi geliyormu?
!Lk£®
24 Mayıs 2012, 18:53
8200 deyim.
en uzun yolum ankara-kızılcahamam / kızılcahamam ankara idi dip gaz.
Hiçbir ses soluk yok.
Bana biraz hyo lardaki krank meselesi gibi efsaneleştirmeye çalışıyomussunuz gibi geldi :mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO