Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Mr.cihans
17 Nisan 2012, 02:06
@onuRRtas hayırlı olsun kasasız belasız kullanman dılegıyle....
s.e.c vıtes gosterge aparatı ıcın sansumana delık falan acılıyor mu bılıyormusun ?
Ufuk İnkaya
17 Nisan 2012, 02:29
Eh aranızdayım artıkın bende. 2005 model 2007 çıkışlı bi cıbırım var. :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/521899_382875701734204_100000353326734_1213762_850 220220_n.jpg
Hayırlı olsun kardeşim. Bu arada arka lastik pist lastiği mi bana mı öyle geldi :S
onuRRtas
17 Nisan 2012, 09:36
Hayırlı olsun kardeşim. Bu arada arka lastik pist lastiği mi bana mı öyle geldi :S
arka lastik pist lastiği evet. :) pirelli diablo supercorsa :) bi CBR954 den söktük :)))
Zippo's
17 Nisan 2012, 12:48
Motorumu satıyorumda haberim yokmuş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-model-1300-km-de-sifir-gibi-kacirma-derim-82532317/detay
2. ve 3. resimler benim motoruma ait.Niye böyle bişey yapmış anlamış değilim
Mr.cihans
17 Nisan 2012, 12:51
Motorumu satıyorumda haberim yokmuş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-model-1300-km-de-sifir-gibi-kacirma-derim-82532317/detay
2. ve 3. resimler benim motoruma ait.Niye böyle bişey yapmış anlamış değilim
belkıde elınde resım yoktur senınkılerde gozune guzel gelmıstır:D
!Lk£®
17 Nisan 2012, 13:04
vites göstergesini soran arkadaşlar, bende motoru yeni aldığımda çok fazla ihtiyacım olacağını düşündüm ama 13 ay oldu, 1 kere bile aramadım daha :) devirden ve hızınızdan vitesin kaçta olduğunu çok rahat anlıyorsunuz.
Mr.cihans
17 Nisan 2012, 13:09
vites göstergesini soran arkadaşlar, bende motoru yeni aldığımda çok fazla ihtiyacım olacağını düşündüm ama 13 ay oldu, 1 kere bile aramadım daha :) devirden ve hızınızdan vitesin kaçta olduğunu çok rahat anlıyorsunuz.
Belkıde haklısındır suan kı motorumda devır gostergesı olmadıgından tek baktıgım vıtesler ama 2 3 bırbırıne ses olarak yakın olması zorluyor benı basıt bırseysede bundan sonrakı motora taktırırım dıye dsundum yada suzıkı alırız dırek hhersey var onda:D
ÖmerBerkay
17 Nisan 2012, 13:54
Arkadaşlar bende ne zamandır hayalini kurduğum motor olan cbrı aldım.0 alıcaktım zam yüzünden iptal ettim siparişi 2. ele yöneldim.2011 siyah cbr buldum 410 km de aldım direk.En yakın zamanda resimleri yüklicem:)
Mr.cihans
17 Nisan 2012, 13:59
Arkadaşlar bende ne zamandır hayalini kurduğum motor olan cbrı aldım.0 alıcaktım zam yüzünden iptal ettim siparişi 2. ele yöneldim.2011 siyah cbr buldum 410 km de aldım direk.En yakın zamanda resimleri yüklicem:)Hayırlı olsn ne kadara aldınız acaba :)
mstfkrfk
17 Nisan 2012, 14:03
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
cihan devir göstergesi olmadığı için bence vites göstergesi işlevsel bir ayrıntı.benim devir göstergeli ilk motorum cbr ama alışkanlık olmuş artık ne devire ne hıza bakıyorum,yolun durumuna göre hızlanıp,yavaşlıyorum.bir tek uzun yolda hızımı sabitliyorum,kısaca devir göstergesi aman aman gerekli bir şey değil ama gösterge panelinde olması güzellik katıyor.
zippos senin xonon deniz feneri gibi olmuş,heryeri aydınlatıyor.valla karşı şeritten gelsen küfürümü yersin :D
ÖmerBerkay
17 Nisan 2012, 16:26
Hayırlı olsn ne kadara aldınız acaba :)Sağolasın. 5750 ye aldım üstüne alma ve sigorta felan 6100 e geldi.Motoru alalı 1 hafta oldu 1000 kmyi aştıık hemen:) bu hafta sonu 1000 km bakımını yaptırıcam hayırlısıyla.
Mr.cihans
17 Nisan 2012, 16:43
Sağolasın. 5750 ye aldım üstüne alma ve sigorta felan 6100 e geldi.Motoru alalı 1 hafta oldu 1000 kmyi aştıık hemen:) bu hafta sonu 1000 km bakımını yaptırıcam hayırlısıyla.
tekrar hayırlı olsn plaka degıstın sanırım muamele ıslemlerı cok tutmus cunku. Yenı motor ılk heves ınsan gezıyor...
s.e.c
17 Nisan 2012, 16:54
Kardeş yaklaşık 1100 tl ucuza almışsın ve 400 kmdeki motor için çok mantıklı olmuş hayırlı olsun.
Cihan vites göstergesi için bir yeri delip delmemek gerektigini bilmiyorum ama delinmemesi gerekir herhalde.
Devir ibresini ben motorda mutlaka arayanlardanım. Ama vitesi ne zaman değiştireceğime bakmak için değil, motorun hangi devirde nasıl bir tavır sergilediğini görmek hoşuma gittiği için seviyorum :)
Zippo's
17 Nisan 2012, 17:24
Katılıyorum sana semih,devir saati gerekli mutlaka
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
Bugün anes motordan revit mont aldım.Bide devil egzostların fiyatını soriyim dedim.Bizim kasa için ellerinde 5 adet filan varmış galiba.Fiyatı 590 € :)
KN Hava filtreside vardı.Aslında bi kn filtre,bide devil egzost nasıl bi performans sağlar merak ediyorum.
Bugün anes motordan revit mont aldım.Bide devil egzostların fiyatını soriyim dedim.Bizim kasa için ellerinde 5 adet filan varmış galiba.Fiyatı 590 € :)
KN Hava filtreside vardı.Aslında bi kn filtre,bide devil egzost nasıl bi performans sağlar merak ediyorum.
Değmez diyorum:D Birde satarken o egzostan dolayı daha pahalıya satman gerekir,kimsede 125 cc de egzos için o kadar para vermez,elinde kalır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
tekrar hayırlı olsn plaka degıstın sanırım muamele ıslemlerı cok tutmus cunku. Yenı motor ılk heves ınsan gezıyor...
Sigortadandır,kendi üzerine ilk araç veya kaza filan varsa daha önce sigorta fiyatı ciddi bir şekilde oynuyor(daha önce sayfalarca tartışılmıştı:D)
GP500-1st
17 Nisan 2012, 21:53
bahsettiğin egzoz bu galiba : http://www.devil-exhaust.com/HONDA~125%20CBR~2011-$.street-scooter.echappement
Full system:) görüntüyü beğendim. yurt dışı 495 avro bizde 100 evro binmiş üstüne. 350 avro ya falan sadece slip on olsaydı iyi olurdu
forza46
17 Nisan 2012, 22:26
neredeyse 2 aydır motoruma uzağım :) artık acı çekmeye başladım motorunuzun kıymetini bilin hiç bu kadar uzak kalmamıştım dostlar . böyle uzak kaldıktan sonra ilk binişimde sanki r6 biniyormuş hissi veriyo bi kaç dk :D deneyin :)
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
bu arada yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin .
CBR'S
17 Nisan 2012, 23:01
beyler bugun kask aldım cok begendım nolan n63 modeli 470 civariydi fiyatı motoru aldıgım yerden aldigim icin 360 tlye aldim pek anlamadigim icin sordum size nasil ?
Zippo's
17 Nisan 2012, 23:43
beyler bugun kask aldım cok begendım nolan n63 modeli 470 civariydi fiyatı motoru aldıgım yerden aldigim icin 360 tlye aldim pek anlamadigim icin sordum size nasil ?
Nolan iyidir arda hayırlı olsun.
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
bahsettiğin egzoz bu galiba : http://www.devil-exhaust.com/HONDA~125%20CBR~2011-$.street-scooter.echappement
Full system:) görüntüyü beğendim. yurt dışı 495 avro bizde 100 evro binmiş üstüne. 350 avro ya falan sadece slip on olsaydı iyi olurdu
Aynen egzost çok iyi bence.Ama fiyat çok ya.KN filtre mi alsam diyorum ama boşa para vermekte istemiyorum.
Konca
18 Nisan 2012, 00:45
Sağolasın. 5750 ye aldım üstüne alma ve sigorta felan 6100 e geldi.Motoru alalı 1 hafta oldu 1000 kmyi aştıık hemen:) bu hafta sonu 1000 km bakımını yaptırıcam hayırlısıyla.Motor sanırım kazalı bu kadar ucuz olması baya düşündürücü ben 5.900 tl ye hataydan bulmuştum yaklaşık 2000 km deydi ben güvenemedim sonuçta hatay yani oraya gidene kadar 0 motorun parasını çıkarırsın bide dönüşü var...
Zippo's
18 Nisan 2012, 00:47
Motor sanırım kazalı bu kadar ucuz olması baya düşündürücü ben 5.900 tl ye hataydan bulmuştum yaklaşık 2000 km deydi ben güvenemedim sonuçta hatay yani oraya gidene kadar 0 motorun parasını çıkarırsın bide dönüşü var...
Nerden çıkardınız şimdi bunu.Bence fiyat iyi ama şüphe duycak bişey yok.Aldığı fiyata satmış belkide
Zippo's
18 Nisan 2012, 01:07
http://www.youtube.com/watch?v=fFfudQzrpd8
Devil'in sesini hiç beğenmedim..
http://www.youtube.com/watch?v=jiis4HHDj00
Tiger yine fena değil aslında.Fiyatı biraz ucuz olsa
ScarScream
18 Nisan 2012, 01:18
Arkadaslar bn bugn mototal a sordum ellerinde hic yok dogal olarak siraya girme falan muhabbetini acmadim hic anahtar teslim fiyat falan sordum 400dedi neyse siz siraya girerken bi kapora yada 6900u verdiniz bekliyormusunuz?
CBR'S
18 Nisan 2012, 12:30
scarscream ben sıraya girdim 8 ay bekledım hatta ama kapora vermedim cunku tanıdıktı. ama tanıdık olmayan bir yere gidersen kapora yada hatrı sayilir bir miktar isterler. eger fazla sıra varsa atıyorum 50 kısı bekliyo ama 10 motor gelcekse , en fazla verene hatta motorun parasini direk verene motorlari ayirtirlar.
Ekrem tiger in sesi daha iyi cok daha iyi fiyatı nekadardi onun
Zippo's
18 Nisan 2012, 14:55
scarscream ben sıraya girdim 8 ay bekledım hatta ama kapora vermedim cunku tanıdıktı. ama tanıdık olmayan bir yere gidersen kapora yada hatrı sayilir bir miktar isterler. eger fazla sıra varsa atıyorum 50 kısı bekliyo ama 10 motor gelcekse , en fazla verene hatta motorun parasini direk verene motorlari ayirtirlar.
Ekrem tiger in sesi daha iyi cok daha iyi fiyatı nekadardi onun
750 yada 800 dü Arda.Almayı düşünüyorum ben bu yaz bakalım.Senin rodaj filan var ama egzostu filan düşünme şimdi
Arkadaslar bugun motorumu acik otoparka birakip brandasini filan baglamistim sikica.Sabah markete kahvaltilik almaya gittim ve markette firtina basladi.Dondugumde firtinayla branda parasut etkisi yapmis ve motorum yan yatmisti.Sonuc olarak brandadan dolayi cizik yok.Sag sinyal biraz gevsemis ayaklik biraz gevsemis ve debriyaj maneti asagi donmus.Birde palakalik biraz egrilmis.Sizce servise gotursem ne kadar alirlar.Sadece iscilik var parca degisimi yok.Ben baktim yapabilirmiyim diye dogru anahtarlar yok.penseyle filan yapmaya kalkisitigimda civatalar asiniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Bu arada yanlis soylemisim sag sinyal sefil sol sinyal gevsemis biraz.Sola yatti cunku
Zippo's
18 Nisan 2012, 21:34
Arkadaslar bugun motorumu acik otoparka birakip brandasini filan baglamistim sikica.Sabah markete kahvaltilik almaya gittim ve markette firtina basladi.Dondugumde firtinayla branda parasut etkisi yapmis ve motorum yan yatmisti.Sonuc olarak brandadan dolayi cizik yok.Sag sinyal biraz gevsemis ayaklik biraz gevsemis ve debriyaj maneti asagi donmus.Birde palakalik biraz egrilmis.Sizce servise gotursem ne kadar alirlar.Sadece iscilik var parca degisimi yok.Ben baktim yapabilirmiyim diye dogru anahtarlar yok.penseyle filan yapmaya kalkisitigimda civatalar asiniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Bu arada yanlis soylemisim sag sinyal sefil sol sinyal gevsemis biraz.Sola yatti cunku
Bişey almamaları bile lazım.
Arkadaşlar bugün bizim bi arkadaşa eski kasa cbr bakmaya gittik.Bi tanesinde boğazdan arrow egzost vardı.Cbr'da gördüğüm en güzel sesti ne diyeyim.Bizim kasaya uyar mı acaba ?
CBR'S
18 Nisan 2012, 23:23
uyar bence baktımda bıraz forumlarda , eskı kasaya uyan yenıye kesınlıkle uyarmıs
Zippo's
18 Nisan 2012, 23:30
uyar bence baktımda bıraz forumlarda , eskı kasaya uyan yenıye kesınlıkle uyarmıs
Eski kasa karburatorlu,bizim kasalar enjeksiyonlu.Uysa bile arrow un sitesinde yeni kasa için farklı egzost var.
CBR'S
18 Nisan 2012, 23:38
aynen yeni modeli gelmistir ama uyar yani aynı egzostun yenisi
Zippo's
18 Nisan 2012, 23:39
aynen yeni modeli gelmistir ama uyar yani aynı egzostun yenisi
Yenisi bizim motor için üretildi zaten.Ama Türkiye'de yok
ScarScream
19 Nisan 2012, 01:58
Cbr's cok tesekkurler kardesim
nitrious81
19 Nisan 2012, 10:26
Arkadaşlar dün itibari ile motorumla vedalaştım geçen sene Temmuz ayında ( Mart da sipariş verip temmuz 20 de almıştım ) almıştım dün almaya geldiler bende verdim gitti baya bir içim acıdı ama bir malı birileri çok istiyorsa vereceksin :) 6.400 TL nakite sattım motoru alan arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum.Kazasız belasız kullanır umarım ben çok memnundum ancak bir tek bana gücü yetersiz geliyordu hayırlısı artık yinede sizi takip etmeye devam ederım :D
mototor
19 Nisan 2012, 11:18
selam arkadaslar,
bir arkadasimda cbr 125 var, lastik degistirmesi gerekiyor ama bi turlu bulamadik, baya bi yere sorduk.
nerde bulabilir cbr125 icin on ve arka lastik, simdilik sadece arka lastik olsa da olur.
Zippo's
19 Nisan 2012, 12:10
selam arkadaslar,
bir arkadasimda cbr 125 var, lastik degistirmesi gerekiyor ama bi turlu bulamadik, baya bi yere sorduk.
nerde bulabilir cbr125 icin on ve arka lastik, simdilik sadece arka lastik olsa da olur.
Yeni kasa için mi,eski kasa için mi ?
mototor
19 Nisan 2012, 14:01
Yeni kasa için mi,eski kasa için mi ?
eski kasa, 2008 model.
Zippo's
19 Nisan 2012, 14:18
eski kasa, 2008 model.
Sahibindene baktınız mı ?
CBR'S
19 Nisan 2012, 21:58
motoru teslim aldım sonunda beyler 30 km yaptım :) foto paylascam
Mr.cihans
19 Nisan 2012, 22:03
hayırlı olsn:) beklıyorum resımlerı...
Zippo's
19 Nisan 2012, 22:22
Hayırlı olsun kardeşim benim.Gelicem haftaya beraber geçeriz okula :)
CBR'S
19 Nisan 2012, 22:44
http://i42.tinypic.com/rj01w9.jpg
http://i43.tinypic.com/vpw2er.jpg
http://i41.tinypic.com/13z2ule.jpg
Zippo's
19 Nisan 2012, 22:49
Arda kaskta çok iyi kardeşim iyi uyum sağlamış motorda.Kazasız belasız inşallah.Renk harbi çok iyi ya
CBR'S
19 Nisan 2012, 22:55
aynen kardeşim cok sagol seninki gibi olmasada fena degil :) yarın gelde cıkısta bıze su 125 ı sökelim :)
mstfkrfk
19 Nisan 2012, 22:56
hayırlı olsun gerçekten kaskla uyum çok hoş olmuş.sonunda biraz fotoğraf gördük.yalnız alt sakal harbiden renk istiyor.
kazasız belasız sürüşler...bol bol da fotoğraf...
Zippo's
19 Nisan 2012, 23:01
aynen kardeşim cok sagol seninki gibi olmasada fena degil :) yarın gelde cıkısta bıze su 125 ı sökelim :)
Tamamdır.Motorla gelirsen okula gelirim bende :)
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
hayırlı olsun gerçekten kaskla uyum çok hoş olmuş.sonunda biraz fotoğraf gördük.yalnız alt sakal harbiden renk istiyor.
kazasız belasız sürüşler...bol bol da fotoğraf...
Arda'dan önce ben boyatıcam o alt sakalı :)
CBR'S
19 Nisan 2012, 23:04
ekrem motoru yatırdım biraz hic kaymadı lastıkler cok da berbat degilmis. sadece 50yle falan giderken birtane çukurdan kaçarken anı sağ sol yaptım o zaman arka lastık kaydı bıraz attı böyle ama topladı sonra sorun olmadı allahtan :)
Zippo's
19 Nisan 2012, 23:07
ekrem motoru yatırdım biraz hic kaymadı lastıkler cok da berbat degilmis. sadece 50yle falan giderken birtane çukurdan kaçarken anı sağ sol yaptım o zaman arka lastık kaydı bıraz attı böyle ama topladı sonra sorun olmadı allahtan :)
Çıkma virajlı yollara.Düz yolda git.Sabit devirde fazla gitme.Motoru ara ara dinlendir.Sabah çalıştırırken olduğu yerde yani rolantide 1 dakika beklet motor ısınsın.Ondan sonra sür.
mstfkrfk
19 Nisan 2012, 23:08
arda 30 km yol yaptın daha ne ara bu kadar yatırdın.çukurlardan kaçtın,o kadar berbat lastik olsa zaten hiç birimiz yaşıyor olamazdık.ama dikkatli ol lastikler ısınmadan fazla yatırmak iyi değildir.ani frenlerden kaçın,herzaman kombine fren kullan yoksa arka lastik drift yapıp seti fırlatabilir veya ön lastik kitlenip yere yapışabilirsin aman diyim..
CBR'S
19 Nisan 2012, 23:11
denemek için yatırdım ya :) aynen öyle dediğin gibi yapıyorum çokda dikkatliyim çok sağolasın
mstfkrfk
19 Nisan 2012, 23:18
arkadaşlar motorlarımız gerçekten güzel ama defalarca yaşadığım bir durum var.şöyle ki; sürekli gözler üzerimizde herkes bize bakıyor.kendim için konuşayım cbr la herkes bana bakıyor geliyorlar güzel motor diyorlar,muhabbet edenler falandı filandı ama motordan daha çok bana bakıyorlar.ev arkadaşımın gt250 sinde ise durum tam tersi kolay kolay kimse gelip konuşmuyor veya yüzüme bana bakmıyor herkes motora bakıyor.2si de aşırı rahatsız edici ama motora bakmaları bana bakmalarından iyidir.durum bu ve nedenini çözemedim...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO