Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Mr.cihans
21 Mart 2012, 17:38
125 sahıplerı su arka lastık cıdden almadn daha takıntı yaptım hersey superde arka lstık kotuya hem guven vermıo hemde berbat duuryor hyo 250 konusuna bakıodum sımdı kırmızı denız kenarında bır hyo war arka lastık super jant degısımı olmadan tabanı genısletemezmıyız bıryere surtmesın yeter arabdam bıle 175 yerıne 195 kullanıyordum vırajlarda cok farkedıyordu:(
tamam ekrem hadi bakalım nasıl durcak yeni aynaların :)
jantı değiştirmeden lastik değiştirdiğinde lastik büzülüyor kalınlaştığı bile belli olmuyor. Ama bizim lastikler zaten 125 cc sınıfındaki en kalın ebatlarda sayılırlar. bence 130 luk yeter bu sınıfta
Alper Kaya
21 Mart 2012, 19:06
125 sahıplerı su arka lastık cıdden almadn daha takıntı yaptım hersey superde arka lstık kotuya hem guven vermıo hemde berbat duuryor hyo 250 konusuna bakıodum sımdı kırmızı denız kenarında bır hyo war arka lastık super jant degısımı olmadan tabanı genısletemezmıyız bıryere surtmesın yeter arabdam bıle 175 yerıne 195 kullanıyordum vırajlarda cok farkedıyordu:(cbf150 ler tvs apacheler dede 110 luk var onlar napsın 130luk güven vermiyosa bence hiç gereği yok 130 yeterli kurcalamaya lüzüm yok die düşünüyorum zaten 130lukta yakışıyor ninja nında 130luk adamların motoru 250cc
GP500-1st
21 Mart 2012, 19:16
Cbf 150 nin arka lastik 90 lık değilmiydi?
Aynen doğru 33 hp lik motora fabrikası 130 luk lastik uygun görmuş. 13 beygirlik motorda 130 lastik en takılabilecek en geniş lastik.. Duke 125 te 150 arka 110 ön lastik var ama 110 km son sürati var:)
Mr.cihans
21 Mart 2012, 20:13
anladım aslında 125cc gıbı durmadıgı dusunuyorum motorun boyutsal olarak 250 aynı gıbı belkı bıraz alcak ama daha sportıf arka tekerıde en azından 140a cıkarsaydım park halınde yada yolda arkadan bakıldıgında cok guxel dururdu dun aksam yesılıus koydugu bır vıdeo vardı kural ıhlalı yzunden sılındı temde bır makas atısı var lastık gorsenız tamam super gıdıyorda scooter gıbı duruyor bu arada motorun ne kadar cıgerlı oldugu bu vıdeodan da anlasılır ızleyegınınız vardır.
Alper Kaya
21 Mart 2012, 20:53
Cbf 150 nin arka lastik 90 lık değilmiydi?
Aynen doğru 33 hp lik motora fabrikası 130 luk lastik uygun görmuş. 13 beygirlik motorda 130 lastik en takılabilecek en geniş lastik.. Duke 125 te 150 arka 110 ön lastik var ama 110 km son sürati var:)ya karıştırdım 110luk fazla oldu 90 evet 90-90-18 ::D
i.canver
23 Mart 2012, 00:15
http://www.feyizoglu.com/Lazer-Breva-Royal-Kask_46278.html#0
http://www.motomaxonlineshop.com/main/nitro_aikido_kapali_kask-pmu1440.html
Arkadaşlar ikisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz ? veya bu fiyatlarda başka önereceğiniz kask var mı ?
Mr.cihans
23 Mart 2012, 00:22
200 tl ls2 alıcam ben serısını not almayı unuttum 358 olabılır gunes vızoru yok aırbah sıstemlı boyun desteklı 270de yıne ls2 gunes vızorlusu vardı malzemeler oldukca kalıte ped vs. Sıyah vızorde 25 tl onada takıp bakıcam cok asırı koyu degılse ondanda aldım tamamdır dıs grafıtı renkvs cok guzel bakmanı tawsıye ederım.
i.canver
23 Mart 2012, 00:24
200 tl ls2 alıcam ben serısını not almayı unuttum 358 olabılır gunes vızoru yok aırbah sıstemlı boyun desteklı 270de yıne ls2 gunes vızorlusu vardı malzemeler oldukca kalıte ped vs. Sıyah vızorde 25 tl onada takıp bakıcam cok asırı koyu degılse ondanda aldım tamamdır dıs grafıtı renkvs cok guzel bakmanı tawsıye ederım.
Dostum ls2 yi aklımdan sildim çok yorum ve inceleme okudum nitro sipariş vereceğim şimdi fakat içten güneş vizörü yok o yüzden aklım lazer'a kaymıyor değil
mstfkrfk
23 Mart 2012, 01:25
lazer i bilemem ama nitro nun f347 modeli ls2 nin bir modeliyle birebir aynıydı,bu sebeple nitroya da ls 2 nin 1.5 misli para vermek mantıklı gelmiyor.alacağın model o olmasa da,nitro dan uzaklaştım nedense.ls2 kask kullanıyorum,diğer kasklara göre daha hafif ve rahat geliyor ama bütçen varsa mutlaka daha iyi bir kask almalısın.ls2 de bir yere kadar idare ediyor(ses ve vizörden rüzgar geçiriyor,ayrıca aşırı buğu yapıyor havalandırma yetersiz buğu vizörü açmadan geçmiyor)
önerebileceğim bir model veya marka yok ama ls2 ve nitroyu boş ver bence.
Dostum ls2 yi aklımdan sildim çok yorum ve inceleme okudum nitro sipariş vereceğim şimdi fakat içten güneş vizörü yok o yüzden aklım lazer'a kaymıyor değil
ben alırken sorduğumda ayrıca güneş vizörünü sormuştum ve 50 liraydı(nitro için).Nitor dynamo uno benimki konforu çok iyi ama ses ve buhu çok.Benim için buhu sorun olmuyor,trafikte vizörü aralıyorum,yolda kapatıyorum
Zippo's
23 Mart 2012, 02:01
Arkadaşlar elimde 4 adet orjinal cbr 125 sinyal var uygun fiyata vereceğim isteyen olursa.
Ufuk İnkaya
23 Mart 2012, 02:11
beyler ben sağ arka sinyalı kırdım fiyatı nedir acaba bilen var mı? bir de ampüllü ampülsüz olarak 2 ye ayrılıyor mu fiyatlar?
beyler ben sağ arka sinyalı kırdım fiyatı nedir acaba bilen var mı? bir de ampüllü ampülsüz olarak 2 ye ayrılıyor mu fiyatlar?
Zippo's a sor derim:D
i.canver
23 Mart 2012, 02:15
Teşekkürler yorumlar için nitro sipariş verdim, buğu sorun değil şu anda nox marka kask kullanıyorum ses felaket derecede var, vizör çizik içindeydi eminim nitro shoei gibi gelir nox'dan sonra. Olmadı pinlock, buğu spreyi kullanırım artık. Gelsin de kask inceleme yaparız bol bol fotoyla :)
forza46
23 Mart 2012, 02:19
Yakın zamanda 250 ye geçmeyi düşünen yok mu ?
Zippo's
23 Mart 2012, 02:30
Zippo's a sor derim:D
Serviste ne kadar bilmiyorum bende 4 tanesi 50 lira koş arkadaş :cherry:
Yakın zamanda 250 ye geçmeyi düşünen yok mu ?
250 ye geçmek isteyen olursa, tavsiyem; cbr 250 değilde yeni gelecek olan suzuki inazuma gw 250. Çift silindir,enjeksiyonlu, harika bir tasarım. Fiyat olaraktan 10.000 tl altı olacakmış.
ENGİN REİS
23 Mart 2012, 09:50
http://www.feyizoglu.com/Lazer-Breva-Royal-Kask_46278.html#0
http://www.motomaxonlineshop.com/main/nitro_aikido_kapali_kask-pmu1440.html
Arkadaşlar ikisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz ? veya bu fiyatlarda başka önereceğiniz kask var mı ?
Lazeri almanı tavsiye ederim..
Mr.cihans
23 Mart 2012, 11:47
250 ye geçmek isteyen olursa, tavsiyem; cbr 250 değilde yeni gelecek olan suzuki inazuma gw 250. Çift silindir,enjeksiyonlu, harika bir tasarım. Fiyat olaraktan 10.000 tl altı olacakmış.
sımdı baktımda gercekten cok hos tarz olarak ss degılde naked gıbı aslında er6-n cekmıs halı bıle dıye bılırız markaya guvensem cbr ıptal edıp dırek buna atlayabılırım gece mavısı olsa:)
2.bp.blogspot.com/-DT7f-GxrXZI/Thqc6oEdMpI/AAAAAAAABjo/fJXzR6EKxaw/s1600/normal_suzuki_gw_250-4.jpg
i.canver
23 Mart 2012, 13:40
Arkadaşlar nitro kask beden kalmamış nitro siparişini iptal ettim lazera kaldık herhalde akşama kadar gene bir araştırma yapıp vereceğim sipariş.
Zippo's
23 Mart 2012, 14:01
Arkadaşlar nitro kask beden kalmamış nitro siparişini iptal ettim lazera kaldık herhalde akşama kadar gene bir araştırma yapıp vereceğim sipariş.
İlkay ixs in hx 580 modelinide düşün bi.Ben 350 ye almıştım 290 a düşmüş çok memnundum ama desenini sevmediğimden sattım.İçten güneş vizörlü,şişirilebilir padler var.Fiyatına göre çok sağlam kask
i.canver
23 Mart 2012, 14:06
İlkay ixs in hx 580 modelinide düşün bi.Ben 350 ye almıştım 290 a düşmüş çok memnundum ama desenini sevmediğimden sattım.İçten güneş vizörlü,şişirilebilir padler var.Fiyatına göre çok sağlam kask
Ekrem şimdi ixs inceliyordum, fakat Lazer agv fabrikasını satın almış diye yorumlara denk geldim, eğer öyleyse anes motorda lazer kasklar çok indirimli
Ufuk İnkaya
23 Mart 2012, 14:27
Serviste ne kadar bilmiyorum bende 4 tanesi 50 lira koş arkadaş :cherry:
kardeş sinyallerin fotolarını atarsan düşünebilirim. işteyim şuan ara ara yazmaya çalışacağım
Zippo's
23 Mart 2012, 14:38
kardeş sinyallerin fotolarını atarsan düşünebilirim. işteyim şuan ara ara yazmaya çalışacağım
Şuan motorum yakınımda değil ama hiçbi hasar çizik çürük yok
Zippo's
23 Mart 2012, 16:50
Evet arkadaşlar led sinyalli aynalarım geldi.Şimdi asıl iş bunun montajını yapıcak bi babayiğit bulmak :)
GP500-1st
23 Mart 2012, 17:12
Evet arkadaşlar led sinyalli aynalarım geldi.Şimdi asıl iş bunun montajını yapıcak bi babayiğit bulmak :)
Ekrem sizin orda bi servis vardı adı neydi... Ona mı gitsen:queen:
Zippo's
23 Mart 2012, 17:46
Ekrem sizin orda bi servis vardı adı neydi... Ona mı gitsen:queen:
Manetleri değiştirdiler,ön teker kitlendi.Yağını değiştirtmeye gittim scooter yağı koydular.Aynaları değiştirmeye gitsem acaba neyle karşılaşırım :flower:
forza46
23 Mart 2012, 18:24
güzele benziyor sıfır alacak olsam düşünürdüm ama 2.el bi cbr250 almayı planlıyorum fakat o da yakın zamanda olacak gibi değil :)
GP500-1st
23 Mart 2012, 21:56
Gençlik kişisel fikrimi söyliyim.. 250 lik cbr ın performansı ideal ne fazla ne az. Bizim motorların torkunun yetersiz kaldığı durumlarda 250 trafikte kaçıp sıyrılmak istediğiniz yerlerde gerekli gücü barındırıyor.
Ama düz yoldaki performansına bakıp 125 motor bana yetmiyor demekde yanlış. Motoru agresif kullanıp virajlarda yatırıp kaldırmaya başlıyınca 50 km ile dönülecek yere 100 km ile yaklaşıp son anda sert frenle yavaşlayıp viraja yatıp pist motoru gibi kullanınca işler değişiyor.. Daha fazla kontrol daha fazla tecrube istemeye başlıyor..Madem bu motorun tarzı sport bazı şeyleri iyi sindirip geçmek daha doğru.. 125 te hata yaparsanız 250 ye oranla 5 katı yaşama şansınız veya durumdan sıyırma şansınız olur..
uzun yol ağırlıklı ve artçılı kullanan için 250 daha gerekli tabi
Zippo's
23 Mart 2012, 22:03
Gençlik kişisel fikrimi söyliyim.. 250 lik cbr ın performansı ideal ne fazla ne az. Bizim motorların torkunun yetersiz kaldığı durumlarda 250 trafikte kaçıp sıyrılmak istediğiniz yerlerde gerekli gücü barındırıyor.
Ama düz yoldaki performansına bakıp 125 motor bana yetmiyor demekde yanlış. Motoru agresif kullanıp virajlarda yatırıp kaldırmaya başlıyınca 50 km ile dönülecek yere 100 km ile yaklaşıp son anda sert frenle yavaşlayıp viraja yatıp pist motoru gibi kullanınca işler değişiyor.. Daha fazla kontrol daha fazla tecrube istemeye başlıyor..Madem bu motorun tarzı sport bazı şeyleri iyi sindirip geçmek daha doğru.. 125 te hata yaparsanız 250 ye oranla 5 katı yaşama şansınız veya durumdan sıyırma şansınız olur..
uzun yol ağırlıklı ve artçılı kullanan için 250 daha gerekli tabi
Katılıyorum.Ben şahsen bundan sonra 250cc kullanmak istemiyorum.Allah nasip ederse çok uzun bi süre sonra 4silindire geçmek istiyorum.Kabin bile aldım ileriyi de düşünerek :queen:
Mr.cihans
23 Mart 2012, 22:04
gp500 oyle bır yazmısın kı cozku yaptım suan kapımda olsa motor cıkıp agresıf kullancam soyledıklerıne kesınlıkle katılıyorum kı sanal ortamdan gordugum kadarıyla tecrubesızım daha ıst trafıgı ıcın 125 yeter... Uzun yola cıkmadıkca ama ogrendıkten sonrada bır nınja neden olmasın:P
Arkadaşlar bugün çanakkale güçoklar hondaya gittik. İçeride vfr800, versys650 ve transalp vardı onlara bakmak ve bilgi almak istedim. Fakat içeride duran kendini honda mühendisi sanan ağzınından zorla laf aldığım şahısa uyuz oldum. Daha önce gittigimdede genç bir eleman vardı o da aynen; sanki ben satıcıyım o müşteri artist. Ama bende ahtım olsun bunun acısını çıkarıcam diyordum ki içeri bir arkadaş girdi cbr 125 sordu ve yetersiz gelir mi falan dedigini duydum. Bende hemen atladım gıciklıgına cbr ı kötüledim, ben pişmanım hiç gitmiyor falan dedim. Eleman vazgeçti ve çıktı :) ama satıcının yüzü şeker pancarına döndü çok iyi anladı neden böyle yaptığımı :) çünkü cbr dan memnun oldugumu biliyor.
Amacım kimsenin ekmegiyle oynamak degil fakat ben herifin mekanına gidiyorum adamın agzını bıçak açmıyor. Sırf bu yüzden elimden geleni yaparım böyle esnafların hakkettigini görmesi için
Zippo's
24 Mart 2012, 02:51
Arkadaşlar bugün çanakkale güçoklar hondaya gittik. İçeride vfr800, versys650 ve transalp vardı onlara bakak ve bilgi almak istedim. Fakat içeride duran kendini honda mühendisi sanan ağzınından zorla laf aldığım şahısa uyuz oldum. Daha önce gittigimdede genç bir eleman vardı o da aynen; sanki ben satıcıyım o müşteri artist. Ama bende ahtım olsun bunun acısını çıkarıcam diyordum ki içeri bir arkadaş girdi cbr 125 sordu ve yetersiz gelir mi falan dedigini duydum. Bende hemen atladım gıciklıgına cbr ı kötüledim, ben pişmanım hiç gitmiyor falan dedim. Eleman vazgeçti ve çıktı :) ama satıcının yüzü şeker pancarına döndü çok iyi anladı neden böyle yaptığımı :) çünkü cbr dan memnun oldugumu biliyor.
Amacım kimsenin ekmegiyle oynamak degil fakat ben herifin mekanına gidiyorum adamın agzını bıçak açmıyor. Sırf bu yüzden elimden geleni yaparım böyle esnafların hakkettigini görmesi için
Bu honda servislerinin alayı mı gıcık ne :P
Yarın inşallah taktırıcam aynaları Semih
Sorma ekrem ya sinir oluyorum adamların tiplerinde hayır yok bildigin apaçiler ama yinede alçak gönüllülük yapıp mütevazi davranayım diyorum, bu saferde bizi adam yerine koymuyor gibi triplere giriyorlar.
Evet forumda okudum aynalrının geldiğini ama telden girdigim için yazamadım. Hayırlı olsun:) sen uygun oldugunda aynaları gönderebilirim diye msj at konuşalım özelde hesaplaşırız ekrem :)
Zippo's
24 Mart 2012, 03:13
Sorma ekrem ya sinir oluyorum adamların tiplerinde hayır yok bildigin apaçiler ama yinede alçak gönüllülük yapıp mütevazi davranayım diyorum, bu saferde bizi adam yerine koymuyor gibi triplere giriyorlar.
Evet forumda okudum aynalrının geldiğini ama telden girdigim için yazamadım. Hayırlı olsun:) sen uygun oldugunda aynaları gönderebilirim diye msj at konuşalım özelde hesaplaşırız ekrem :)
Tamamdır semih sağolasın
GP500-1st
24 Mart 2012, 03:17
o tirpler özellikle Japon motor markalarının bayilerinde sıkça var. Adamların ağzından kelime değil para çıkıyor sanki:) O derece..
Mr.cihans
24 Mart 2012, 03:18
bu konuyu bende anlamıorum otomotvı satısında calısırken kendımı parcalardım satmak ıcın bılgıyse bılgı muhabetse en kralı sadece ben deıl herkez oyledır.. Ama ıst hangı bayıye gıttısem bılgı yok tecrube yok guleryuz yok zorla mal alıyoruz konsuk kıza tel bıraktım beyaz bul don bana 1 ayda beklerım 2 hafta oldu hala donucek dusunun gerısını .... Cok mu az para verıolarda bunları bulup calıstırıyorlar anlamıyorum
Evet gp-500 kimbilir italyan satsalar ne olacak. O zaman bayiye bile biletle alır bu tipler adamı:)
Cihan bende aynı senin gibi düşünmüşümdür hep, eğer bu işi yapıyor olsam bu heriflerden çok daha faydalı olurdum müşterilere.
ÖmerBerkay
24 Mart 2012, 11:57
Cbr 125 2012 bu sene toplam 35 adet gelcekmiş Türkiyeye:. Sizce bu sayı az değilmi geçen senelerde kaç tane geldi:silent:
Mr.cihans
24 Mart 2012, 12:03
Cbr 125 2012 bu sene toplam 35 adet gelcekmiş Türkiyeye:. Sizce bu sayı az değilmi geçen senelerde kaç tane geldi:silent:
bunu kım dedı sıze acaba cok komık bır sayı sırf benm sıparıs ettıgım bayı bu sene 1750 tane cekıcegını soyledı 35 ne ya kıme yeter hangı fabrıka o kadar satarak ayakta durur.
iceindark
24 Mart 2012, 12:07
bu sene toplamında diil birinci postada 35 dir (ki o bile az bence)
Mr.cihans
24 Mart 2012, 12:11
bu sene toplamında diil birinci postada 35 dir (ki o bile az bence)
eger oyleyse satarken hıc deger kaybetmıcem:D olmayan mal kıymetlıdır hahaha
ÖmerBerkay
24 Mart 2012, 12:17
İstanbul Şirinevler Honda bayindeki yetkili söyledi ne kadar doğru bilmiyorum.Banada pek inandırıcı gelmedi.Thailanda bu sene gerçekleşen sel felaketinden dolayı böyle olduğunu ve motorların en erken Nisanın ikinci haftası geleceğini en geç Nisan sonunda Türkiyede olacağını söyledi.
Mr.cihans
24 Mart 2012, 12:21
İstanbul Şirinevler Honda bayindeki yetkili söyledi ne kadar doğru bilmiyorum.Banada pek inandırıcı gelmedi.Thailanda bu sene gerçekleşen sel felaketinden dolayı böyle olduğunu ve motorların en erken Nisanın ikinci haftası geleceğini en geç Nisan sonunda Türkiyede olacağını söyledi.
otoseverden bahsedıyorsun sanırım hangı calısan ısmını alabıldın mı eger oyleyse ufak captlı bır kavga cıkarıcam:) sıparısı ordan verdım ve bana ılk haftası dedı en gec ıkıncı haftası demıstı su sel felaketının etkılıcegını dusunmuyor bahane bencede ama eger gercekse umarım montaj asamasında motorlarda sıkıntı olmaz
mstfkrfk
24 Mart 2012, 12:21
adana da var 1 tane 2012.bence ilk parti 35 tane geldi.o da büyük şehirlerde ki bazı bayiilere yollandı.baksanıza piyasa da hiç yok.
ÖmerBerkay
24 Mart 2012, 12:25
otoseverden bahsedıyorsun sanırım hangı calısan ısmını alabıldın mı eger oyleyse ufak captlı bır kavga cıkarıcam:) sıparısı ordan verdım ve bana ılk haftası dedı en gec ıkıncı haftası demıstı su sel felaketının etkılıcegını dusunmuyor bahane bencede ama eger gercekse umarım montaj asamasında motorlarda sıkıntı olmaz
Yok isim felan alamadım.Bu arada bende siparişi ordan verdim Bekliyoruz görcez bakalım ne zaman gelcek:)
Mr.cihans
24 Mart 2012, 12:27
Yok isim felan alamadım.Bu arada bende siparişi ordan verdim Bekliyoruz görcez bakalım ne zaman gelcek:)
benm ıkı hafta oldu verelı beyazını ıstedım fıyat ıcın bırsey soyledıler mı ya ınanın sıkıldım bu ısten azıcık daha ekleyıp ıkıncı el nınja alsam mı dıye gecıyor aklımdan bu ne ya paramızla dustugumuz hale bak ıns nısan sonu gelır dıyorum artık
ÖmerBerkay
24 Mart 2012, 12:32
Fiyat şuan aynı ama nisanda zam gelebilir felan dediler.Ama zam felan umrumda değil gelsin bir anönce bende bıktım hayal kurmaktan resimlerine bakmaktan felan:pr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
benm ıkı hafta oldu verelı beyazını ıstedım fıyat ıcın bırsey soyledıler mı ya ınanın sıkıldım bu ısten azıcık daha ekleyıp ıkıncı el nınja alsam mı dıye gecıyor aklımdan bu ne ya paramızla dustugumuz hale bak ıns nısan sonu gelır dıyorum artık
Bende bi ara ninja alsammı die geçirdim aklımdan ama parçaları pahalı 250 cc ve ilk vitesli motorum olacağından dolayı vazgeçtim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO