Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Zippo's
22 Kasım 2011, 23:44
Tebrik ederim. :cat: Motora da yakışmış.
Teşekkürler Murad.
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Bu hafta sonuda vakit bulabilirsem diğer karbonfiber yan panel setlerini alıcam.370 liraydı sanırım fiyatı
mstfkrfk
22 Kasım 2011, 23:54
[/COLOR]Bu hafta sonuda vakit bulabilirsem diğer karbonfiber yan panel setlerini alıcam.370 liraydı sanırım fiyatı
çok pahalı değil mi?yoksa ben cimri miyim?
BlackBaron
22 Kasım 2011, 23:54
Teşekkürler Murad.
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Bu hafta sonuda vakit bulabilirsem diğer karbonfiber yan panel setlerini alıcam.370 liraydı sanırım fiyatı
Sağolasın Ekrem çeşitli opsiyon-ekleme vs. öğrenmem iyi oluyor ki ileride buna da bütçe ayırayım. Şimdiden hayırlı olsun; fotoğrafları bekliyoruz.
fearlesboyy
22 Kasım 2011, 23:55
beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?
dediğin motor sanırım trıcolor ve plakası 34 ....8575 bu motor sahibiyle bende görüştüm.grenajlar ufak çizikler var.kafa grenajı ve ön çamurluk vs boyalı.bana orjinal boya dedi ama kafa grenajında orjınal sıyah degıl truncu gri.(aynı motor sa eger )garanti durumuna gelince bir motorun serviste kayıdının olmamasının bence tek nedenı vardır oda kazası olmuştur yenı model oldugu için kazanıun servis kayıtlarında gözükmesini istememiştir.ama şunuda unutma servise zamanında bakıma gelmeyen motoru arıza oldugunda servis zamanında bellı km yapılması gereken bakımları zamanında bakım yapılmadıgı için parça değişimi gerekse garanti dışına cıkarabilir.o tamamen servise kalmış aran iyiyse sorun yok.(tabi bu benim bildiğim yanlışda biliyor olabilirim.)
pekı sen alırmıydın dersen motoru yınede servise götürür baştan aşagı baktırır saglam alınır derse ve 4000 gibi bir rakama verirse eski kasa 2005 model alacagıma bunu alırdım sonucda onlarda garantisiz.ama senin dediğin satıcı en son 4700 demışti yanı sıfırıyla arasında 1000 tl varken garantisizi almam...47000 bulan 1000 tl yıde bulur sıfır alır tabi yıne bu sizin keyfinize kalmış.
Zippo's
23 Kasım 2011, 00:00
çok pahalı değil mi?yoksa ben cimri miyim?
Sen cimri değilsin,çok pahalı gerçekten :) Ama şimdi yan panel tamamen karbon set olacak.Galiba setin içinde depo ile gidon arasında kalan yerde var.Yani 5 parça honda'nın orjinal aksesuarı 370 lira.Ama gerçekten görünüş çok fark ediyo,çok güzel.Cam gibi yapmışlar çok garip bişey :)
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
dediğin motor sanırım trıcolor ve plakası 34 ....8575 bu motor sahibiyle bende görüştüm.grenajlar ufak çizikler var.kafa grenajı ve ön çamurluk vs boyalı.bana orjinal boya dedi ama kafa grenajında orjınal sıyah degıl truncu gri.(aynı motor sa eger )garanti durumuna gelince bir motorun serviste kayıdının olmamasının bence tek nedenı vardır oda kazası olmuştur yenı model oldugu için kazanıun servis kayıtlarında gözükmesini istememiştir.ama şunuda unutma servise zamanında bakıma gelmeyen motoru arıza oldugunda servis zamanında bellı km yapılması gereken bakımları zamanında bakım yapılmadıgı için parça değişimi gerekse garanti dışına cıkarabilir.o tamamen servise kalmış aran iyiyse sorun yok.(tabi bu benim bildiğim yanlışda biliyor olabilirim.)
pekı sen alırmıydın dersen motoru yınede servise götürür baştan aşagı baktırır saglam alınır derse ve 4000 gibi bir rakama verirse eski kasa 2005 model alacagıma bunu alırdım sonucda onlarda garantisiz.ama senin dediğin satıcı en son 4700 demışti yanı sıfırıyla arasında 1000 tl varken garantisizi almam...47000 bulan 1000 tl yıde bulur sıfır alır tabi yıne bu sizin keyfinize kalmış.
Katılıyorum.O motoru bende gördüm ilanlarda ve burda da söyledim o motorda bi iş var diye.
mstfkrfk
23 Kasım 2011, 00:02
Sen cimri değilsin,çok pahalı gerçekten :) Ama şimdi yan panel tamamen karbon set olacak.Galiba setin içinde depo ile gidon arasında kalan yerde var.Yani 5 parça honda'nın orjinal aksesuarı 370 lira.Ama gerçekten görünüş çok fark ediyo,çok güzel.Cam gibi yapmışlar çok garip bişey :)
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
Katılıyorum.O motoru bende gördüm ilanlarda ve burda da söyledim o motorda bi iş var diye.
sende kişileştiriyorsun gerçi motoru.zaten forumda motoru en iyi tanıyan kişi sen oldun.yine foto bekleriz.
fearlesboyy dediklerin doğru,büyük ihtimal kazalı araç.daha önce de forumda geçmişti konusu.ama şase ve motorda problem yoksa alınabilecek bir motor.
fearlesboyy
23 Kasım 2011, 00:10
sende kişileştiriyorsun gerçi motoru.zaten forumda motoru en iyi tanıyan kişi sen oldun.yine foto bekleriz.
fearlesboyy dediklerin doğru,büyük ihtimal kazalı araç.daha önce de forumda geçmişti konusu.ama şase ve motorda problem yoksa alınabilecek bir motor.
aynen bencede dedıgım gıbı ben uzagım yakın olsam gıdıp bakacaktım sorun yoksa şaselerde motorda fıyatıda uygun tutsa alacaktım.telde görüştüm fiyatıda 4700 deyınce 400-500 tl yol gıdıs donus vs masrafı yapacagım plaka degısecek sıfırıyla aynı olucak dıye vazgectım.camurluk ve kafa grenajı boyanması benı vazgecirdi...yakından bakacaksan eger ön düzene vs ıyı bak sorun yoksa 4000 gıbı bır rakam alabılırsen al
mstfkrfk
23 Kasım 2011, 00:14
ben almıyorum motoru:cherry: neyse motor sorunlu herhalde yoksa şimdiye kadar satılırdı.sonuçta piyasada ki en ucuz cbr bir de zor bulunduğunu hesaba koyarsak.sağlam olsa çoktan satılırdı.umarım alacak kişinin elinde patlamaz.
syn022
23 Kasım 2011, 01:32
ben almıyorum motoru:cherry: neyse motor sorunlu herhalde yoksa şimdiye kadar satılırdı.sonuçta piyasada ki en ucuz cbr bir de zor bulunduğunu hesaba koyarsak.sağlam olsa çoktan satılırdı.umarım alacak kişinin elinde patlamaz.
Yok ya eğer alacak kişi çömez değilse birşey olmaz ama motor düzgün duruyor yani ön amortisör açı falan olarak kazalı gibi durmuyor ama. O arkadan bakınca plakanın hali ele veriyor kendini. Kullanan arkadaş epey bir yatma eğilimine girmiş sanırım motorla. Yoksa imkansız o kadar berbat etmesi plakayı. 4000 tl'ye versin satarım benim cbf'yi alırım onu.
GP500-1st
23 Kasım 2011, 08:14
beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?
Kronik sorunu yok. 4000 yağ değişiminim faturasını veya sevisten onayını mutlaka gör. yan yatmışsa Sispansiyonları üzerindeyken öne arkaya yaylandır rahatsız edici ses varmı diye kontrol et. Giderkende dengesi dışında yine ön konsol ve grenajların tıkırtı yapmaması lazım zırıltılı bi motor değil plakadan başka yerden zırıltı ses gelmez
HondaCabbar
23 Kasım 2011, 22:18
Selam abilerim :D
Bende yakında aranıza katılıcamda ilgimi çekti bende buradayım bundan sonra. Honda beat kullanıcısıyım 2009 model 17.000 de beatım var hafif çizikli sorunsuz. 3.400 - 3.500 civarında sattığım anda Cbr a koşuyorum :D Bu arada satılık beat var aklınızda olsun :D
ENGİN REİS
24 Kasım 2011, 00:10
iyi akşamlar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var tiger ekzos alcam 2.el 200 tl tertemiz duruyor net üzerinden alacam.fakat orjinal oldugunu nerden bilcem.bide fiyatı uygunmudur.önerirmisiniz?
Zippo's
24 Kasım 2011, 00:17
iyi akşamlar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var tiger ekzos alcam 2.el 200 tl tertemiz duruyor net üzerinden alacam.fakat orjinal oldugunu nerden bilcem.bide fiyatı uygunmudur.önerirmisiniz?
Bir arkadaşımda var memnun olduğunu söylüyordu.Sesi de bu motor için çok tatmin edici çıkıyodu.
ENGİN REİS
24 Kasım 2011, 00:19
eyvallah zippos bi sıkıntım daha var sonuçta 2.el alacam.orjinal m
olup olmadıgnı sence nasıl anlarım.faturası filan oluyor mu bunların?
Zippo's
24 Kasım 2011, 00:24
eyvallah zippos bi sıkıntım daha var sonuçta 2.el alacam.orjinal m
olup olmadıgnı sence nasıl anlarım.faturası filan oluyor mu bunların?
Bahsettiğim arkadaşımda 2. el almıştı 300 lira civarında.Link varsa verebilir misin bi bakmak isterim.Başka bir marka olsa olabilir ama tiger zaten orjinaldir diye düşünüyorum.
ENGİN REİS
24 Kasım 2011, 00:25
tabi verimde ilanı get e çevırıyor şu an ilan onay sürecinde
Zippo's
24 Kasım 2011, 00:29
tabi verimde ilanı get e çevırıyor şu an ilan onay sürecinde
Ben orjinaldir diye düşünüyorum,sonuçta büyük bir marka değil orjinal diye çakma satsın.
ENGİN REİS
24 Kasım 2011, 00:32
eyvallah kardeşim Allah pişman etmesin almayı düşünüyom.başka yorum yapan olursada memnun olurum.fikir ortaklıgı iyidir.
Zippo's
24 Kasım 2011, 00:34
eyvallah kardeşim Allah pişman etmesin almayı düşünüyom.başka yorum yapan olursada memnun olurum.fikir ortaklıgı iyidir.
Hayırlısı olsun kardeşim inşallah beklediğin gibi gelir.Gördüğüm kadarıyla arkadaşımın kullandığı egzost ile aynı.Sesinden memnun olacağına eminim ben çok beğenmiştim şahsen.
ENGİN REİS
24 Kasım 2011, 00:40
inşallah kardeşim alırsam eger sesi hakkında filan yorumumu yazacam
i.canver
24 Kasım 2011, 20:46
Ahh ahh daha iki gün önce motorum sağlamken yazıyordum buraya nereden nereyeee. içimden bir şeyler kopmuş gibiyim. Bu arada grenaj koruma takozu takılır mı bizim motorlara yahu
GP500-1st
24 Kasım 2011, 21:35
Selam abilerim :D
Bende yakında aranıza katılıcamda ilgimi çekti bende buradayım bundan sonra. Honda beat kullanıcısıyım 2009 model 17.000 de beatım var hafif çizikli sorunsuz. 3.400 - 3.500 civarında sattığım anda Cbr a koşuyorum :D Bu arada satılık beat var aklınızda olsun :D
Cbr daha performanslıdır Beate göre inşallah alırsın.
yalnız enjeksiyonlu Spacy 110 sıfırı 4.000 lirayken 3 sene 17000 km kullanılmış motoru 3.500 e nasıl satmayı düşünüyosun? Motorunun gerçek ederi 2500-2600 dir
Zippo's
24 Kasım 2011, 23:24
Ahh ahh daha iki gün önce motorum sağlamken yazıyordum buraya nereden nereyeee. içimden bir şeyler kopmuş gibiyim. Bu arada grenaj koruma takozu takılır mı bizim motorlara yahu
Takılıyor tabiki.
http://global.ebay.com/PROTECTOR-ANTICAIDA-TOPES-CAIDA-PELACRASH-5COLORES-HONDA-CBR125-R-2011-H23/120809078148/item
http://global.ebay.com/tamponiprotezioni-telaio-RG-HONDA-CBR125R-2011-/260867772164/item
sedatt
24 Kasım 2011, 23:45
Merhaba arkadaşlar, bende bugün motorumu aldım. Honda CBR 125. Ama aklıma takılan bir kaç soru oldu. Ruhsatın evime gönderileceği söylendi ama zamanı söylemediler. Ne zaman gelir sizce? Birde ehliyet için dosyamı almıştım ama gidip emniyete verip ehliyet olarak almadım. sadece dosya olarak duruyor. Aradan 2-3 sene geçti. Bu durumda tekrar sınava girmem gereklimi? Forumda gerekmeyeceği yazıyor ama eski tarihli. Muhtemelen prosedürler değişmiştir. Haberi olan varmı böyle bir konudan?
junkchanser
25 Kasım 2011, 00:18
Hayırdır ne oldu?
Merhaba arkadaşlar, bende bugün motorumu aldım. Honda CBR 125. Ama aklıma takılan bir kaç soru oldu. Ruhsatın evime gönderileceği söylendi ama zamanı söylemediler. Ne zaman gelir sizce? Birde ehliyet için dosyamı almıştım ama gidip emniyete verip ehliyet olarak almadım. sadece dosya olarak duruyor. Aradan 2-3 sene geçti. Bu durumda tekrar sınava girmem gereklimi? Forumda gerekmeyeceği yazıyor ama eski tarihli. Muhtemelen prosedürler değişmiştir. Haberi olan varmı böyle bir konudan?
Nereden buldunda aldın hocam motoru ya biz bulamıyoruz :D Sınava girmen gerekmiyor tekrar emniyete başvur çıkart ehliyetini.
sedatt
25 Kasım 2011, 00:42
Sıfır almadımki, ataşehirde birinden ikinci el aldım. 2007 model, kırmızı istiyordum ama bu turuncu. Çok temizdi diğer baktıklarım sorunlu yada kötü kullanılmıştı bende turuncu olsun yapıcak bişey yok diye aldım gitti :) Vitesli motor öğrenmek için aldım.
i.canver
25 Kasım 2011, 18:49
@junkchanser
dostum ufak bir kaza yaptım çizikler var motorda.
arkadaşlar sizce grenajın kırık yerini nasıl onarırım var mı aklında bir fikri olan fiyatları veya sıfır grenaj ?
junkchanser
26 Kasım 2011, 02:25
@junkchanser
dostum ufak bir kaza yaptım çizikler var motorda.
arkadaşlar sizce grenajın kırık yerini nasıl onarırım var mı aklında bir fikri olan fiyatları veya sıfır grenaj ?
Geçmiş olsun iyisiniz inşallah ufak çaplımı ? Grenaj fiyatları pahalı diyorlar benide bu yüzden uyarıyor çevrem hep ilk başlıycağın motor grenajsız olsun diye pahalıya patlıyormuş parçaları 1.000tlden fazla olduğunu söylüyorlar ama ben motoru aldığımda şu grenaj koruma ekipmanını almam lazım kesinlikle.
i.canver
26 Kasım 2011, 03:24
Geçmiş olsun iyisiniz inşallah ufak çaplımı ? Grenaj fiyatları pahalı diyorlar benide bu yüzden uyarıyor çevrem hep ilk başlıycağın motor grenajsız olsun diye pahalıya patlıyormuş parçaları 1.000tlden fazla olduğunu söylüyorlar ama ben motoru aldığımda şu grenaj koruma ekipmanını almam lazım kesinlikle.
Teşekkürler sağolasın, biraz yürürken bacağımda ağrı var şimdilik sağ tarafıma düştüm motorla birlikte bacağım altında kaldı motorun, http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/96084-kaza-yaptim.html buradan bakabilirsin resimlere konu açmıştım. Çin malı değil ki bu 100 tl veresin grenaj taksınlar yeni adamlar, honda olunca pahalı oluyor tabii ki onarmaya bakacağım motorun fiyakası gitti bence grenajları söküp bin 1 ay falan bana sorarsan yada koruma takozu al tak.
HondaCabbar
26 Kasım 2011, 10:52
2009 model beat im var Hiç çiziği yok bile yok. Tertemiz motor 17.000 de.
Adamın biri çevirdi dün 2005 model 125 repsol var takas düşünürmüsün dedi bugün gidip bakıcam. Kafa kafaya düşüneyimmi sizce fiyatlarını pek bilmiyorum ama 2005 repsoller 3250 lerde filan geziniyor, benim motoru 3400 den aşşağı satasım yoktu.
i.canver
26 Kasım 2011, 14:02
bugün sipariş verdim şu karbonlar dan Ekrem'in aldığı yerden, yavaş yavaş motoru onarmaya başlıyorum, ufak ufak yerlerden başlayıp kendimi motive etmem lazım ki grenajı sona bırakım :mrgreen: ardından elcik ve manetleri değiştirmem gerekiyor.
mstfkrfk
26 Kasım 2011, 14:06
arkadaşlar; rodaj ayağına motordan bir türlü zevk alamıyordum.bugün 750 km oldu artık diyerek biraz zorladım ve agresif kullandım.yalnız son hız denemesi yapmam hüsranla sonuçlandı.artçı ile hafif yukarı doğru eğimli yolda biraz da rüzgar vardı karşıdan gelen.5. viteste 116 ya çıktım 10 bin devirdeyken altıya attım 124(bir saniyeliğine de 125) km hıza ulaştım uzun süre öyle gittim fakat devir 9.5 binden yukarı çıkmadı doğal olarak hızımda artmadı.2 kişi eğim rüzgar : 125 km gayet iyi ama neden devrim artmıyor.kalkışlarda filanda herkesin gerisinde kalmaktan bıkmıştım biraz da ani kalkışlar yaptım vites aralıkları düşük fakat torku gayet yeterli geldi.zincirimden gelen ses hala sürmekte 1000 bakımında artık hallettirecem.
son diyeceğim bir şey var adana da bir adet tricolor 125 gördüm ki adana bayii 125 lik getirmedi,sonuç olarak belki adana da ki tek(çift) 125likler bizimki arkadaşın uzun süre yanında gittim ışıklarda yanında durmaya çalıştım fakat yüzüme bile bakmadı.forumdan bir arkadaşsa tesüf ediyorum.bir daha karşılaşmamız halinde en azından bir selam versin.
Zippo's
26 Kasım 2011, 14:09
bugün sipariş verdim şu karbonlar dan Ekrem'in aldığı yerden, yavaş yavaş motoru onarmaya başlıyorum, ufak ufak yerlerden başlayıp kendimi motive etmem lazım ki grenajı sona bırakım :mrgreen: ardından elcik ve manetleri değiştirmem gerekiyor.
İyi yaptın İlkay,dediğin gibi bi yerden başlamak lazım.Ki olur böyle şeyler hiç takma kafana,elbet halledilecek.Elcik ve manetler çok kolay iş.Hatta istersen elcikleri rizoma tarzı bir elcikle,manetleride kısa gümüş rengi redline manetlerde değiştirip çok güzel bi görüntü çıkarabilirsin ortaya.
http://img257.imageshack.us/img257/6845/img0439tg.jpg
Ben bugün DoğuBatı motora orjinal karbon yan panel setini almaya gidicem inşallah.Fakat hava çok soğuk,motorla Ümraniye'ye kadar gidemem.Arabayla gidip almayı düşünüyorum.Haftaya cuma gibide montajını yaparım.
i.canver
26 Kasım 2011, 14:30
İyi yaptın İlkay,dediğin gibi bi yerden başlamak lazım.Ki olur böyle şeyler hiç takma kafana,elbet halledilecek.Elcik ve manetler çok kolay iş.Hatta istersen elcikleri rizoma tarzı bir elcikle,manetleride kısa gümüş rengi redline manetlerde değiştirip çok güzel bi görüntü çıkarabilirsin ortaya.
http://img257.imageshack.us/img257/6845/img0439tg.jpg
Ben bugün DoğuBatı motora orjinal karbon yan panel setini almaya gidicem inşallah.Fakat hava çok soğuk,motorla Ümraniye'ye kadar gidemem.Arabayla gidip almayı düşünüyorum.Haftaya cuma gibide montajını yaparım.
Ekrem büyük ihtimalle rizoma elcik alacağım sana bir kaç sorum var o halde :mrgreen:
- Rizoma elcikleri alırken topuzunu da verdiler mi ayrı mı aldın ?
- Aldığın yerin linkini verirsen sevinirim
- Bir de kendim takabilir miyim hava kompresör makinesi var evde hava üfleyerek rahat girer diye düşünüyorum ?
- Sana zahmet doğu batı hondaya sağ grenaj fiyatını sorabilirmisin, Ayvalık'ta malum servis hiç bir şey yok sitelerde de bulamadım hiç
Unutmadan motorun çok şık oldu gerçekten harbi üstüne titriyorsun kazasız belasız aman nazar değmesin
GP500-1st
26 Kasım 2011, 14:40
Ekrem motora yaptığın eklemelerle en sonunda cbr 250R fiyatını aşıcaksın:P
Şaka bi yana 250 ye izin yoksa motorundan böyle en iyi keyifi alıcak şekilde eklemeler yapmak en iyisi.
Orj egzozlar bi gelsin bakalım tam olucak senin cbr:cat: Fuarda MT standında sergilenebilir o zaman:cherry:
Zippo's
26 Kasım 2011, 14:56
Ekrem büyük ihtimalle rizoma elcik alacağım sana bir kaç sorum var o halde :mrgreen:
- Rizoma elcikleri alırken topuzunu da verdiler mi ayrı mı aldın ?
- Aldığın yerin linkini verirsen sevinirim
- Bir de kendim takabilir miyim hava kompresör makinesi var evde hava üfleyerek rahat girer diye düşünüyorum ?
- Sana zahmet doğu batı hondaya sağ grenaj fiyatını sorabilirmisin, Ayvalık'ta malum servis hiç bir şey yok sitelerde de bulamadım hiç
Unutmadan motorun çok şık oldu gerçekten harbi üstüne titriyorsun kazasız belasız aman nazar değmesin
Sağolasın İlkay,Allah cümlemize istediği motoru nasip etsin,kazasız belasız sürüşler dilerim.
Rizoma gidon topuzu : http://anesmotor.com/?urun-814-Rizoma-MA512R-Elcik-Topuzu.html
Rizoma elcik : http://www.motorturkiye.com/goster/2/13893/rizomaelcik-gr-205-r
Nasıl takılır bilmiyorum ama,serviste taktırdığımda baya uzun sürmüştü zahmetli iş.Tabiki grenaj fiyatını sorarım.
Ekrem motora yaptığın eklemelerle en sonunda cbr 250R fiyatını aşıcaksın:P
Şaka bi yana 250 ye izin yoksa motorundan böyle en iyi keyifi alıcak şekilde eklemeler yapmak en iyisi.
Orj egzozlar bi gelsin bakalım tam olucak senin cbr:cat: Fuarda MT standında sergilenebilir o zaman:cherry:
Aşıcam gibi gözüküyo şu durumda dostum :) 250'liğe izin yok, e izin olmayıncada insanın kendine göre kişileştirmesi lazım tabi.Benimde tek zevkim bu.250'liğe izin olsa bile,ben CBR 250 düşünmüyorum.CBR 125 bana göre görüntü olarak daha agresif,daha racing tadında.CBR 250 sport touring gibi.Ülkemizde de 250lik kategorisinde fazla seçenek yok.ST Kanuni desen,o fiyatı vermek istemiyorum,alsam bile zor denkleştiririm.Ninja desen,o fiyatı veremem zaten :)
Bu gidişle orjinal egzostlara para kalmayacak gibi,ama bakalım daha yaza çok var :)
nutalien
26 Kasım 2011, 15:00
Merhaba,
Forumda yeniyim. Haftaya siyah renk yeni cbr125r motorsikletim gelecek.
Daha önceki mesajları okumaya çalıştım fakat çok fazla mesaj olduğundan aklımdaki soruların cevaplarını bulamadım.
Motorsikletime şimdiden branda, alarmlı disk kilidi, kilit falan aldım. Ehliyetim henüz olmadığı için ve daha önce vitesli bir motor kullanmadığım için motoru 3-5ay kullanmayacağım.Kask, mont vb henüz almadım.
Acemiden de acemi olduğum için sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.
1.Öncelikle dış ortamda kalacak motorumu, sağlam bir branda kış boyunca korur mu(Ankara'da)?
2.Motoruma koruma demiri, koruma takozu almam gerekir mi? Ankara'da nerde bulabilirim, kendim takabilir miyim?
3.Daha önceden birkaç saat otomatik vitesli motorsiklet kullandım. Vitesli motorun teorik olarak nasıl kullanıldığını biliyorum. Vitesli motorsiklet kullanmanın zor olmadığı düşünüyorum. Acaba kendi kendime motorsikletimi kullanmaya başlasam (düşük hızda, trafiğe kapalı alanda) kaza yapmadan motorsikleti sürmeyi öğrenebilir miyim? bana yapabilirmişim gibi geliyor.
Ya da bir-iki saat bir ehliyet kursundan vitesli motorsiklet dersi alsam kafi gelir mi? Uzun süre gidip gelmek zorunda olacağım kaliteli bir eğitim için pek zamanım yok maalesef.
i.canver
26 Kasım 2011, 15:13
Sağol Ekrem iyi olur sorarsan gerçekten, eğer grenaj fiyatı 200-300 arası bir şeyse önce onu alır takarım sonra elcik-manet değişimi yaparım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.
maxi97
26 Kasım 2011, 15:37
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-malatya-niin-siyah-incisi-63225274/detay/?
şu motora ne diyorsunuz? plakası temiz, şase numarasından da baktıracağım.
GP500-1st
26 Kasım 2011, 16:50
Merhaba,
Daha önceki mesajları okumaya çalıştım fakat çok fazla mesaj olduğundan aklımdaki soruların cevaplarını bulamadım.
Motorsikletime şimdiden branda, alarmlı disk kilidi, kilit falan aldım. Ehliyetim henüz olmadığı için ve daha önce vitesli bir motor kullanmadığım için motoru 3-5ay kullanmayacağım.Kask, mont vb henüz almadım.
1.Öncelikle dış ortamda kalacak motorumu, sağlam bir branda kış boyunca korur mu(Ankara'da)?
2.Motoruma koruma demiri, koruma takozu almam gerekir mi? Ankara'da nerde bulabilirim, kendim takabilir miyim?
3.Daha önceden birkaç saat otomatik vitesli motorsiklet kullandım. Vitesli motorun teorik olarak nasıl kullanıldığını biliyorum. Vitesli motorsiklet kullanmanın zor olmadığı düşünüyorum. Acaba kendi kendime motorsikletimi kullanmaya başlasam (düşük hızda, trafiğe kapalı alanda) kaza yapmadan motorsikleti sürmeyi öğrenebilir miyim? bana yapabilirmişim gibi geliyor.
Ya da bir-iki saat bir ehliyet kursundan vitesli motorsiklet dersi alsam kafi gelir mi? Uzun süre gidip gelmek zorunda olacağım kaliteli bir eğitim için pek zamanım yok maalesef.
Motru rahatça sürebilirsin bi kız bile sürer rahat ol:cat: İlk 500 km lastiklerin üzerindeki sert kısım eriyene kadar çok kayar. Özellikle vites düşürürken debriyajı yavaşça bırak bunlara çok dikkat et
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-malatya-niin-siyah-incisi-63225274/detay/?
Hocam ayna olsaydı güzel olurdu ama:) Buna max ne vermeyi düşünüyorsun?
syn022
26 Kasım 2011, 17:30
Fiyat çok yüksek hocam. 3000 tl yapar benim gözümde. Bende cbfyi almadan önce cok baktım ama o fiyatı ona verecegime gider cbf alırım 0km dedim. En azından rahat uzun yol yaparım.
GP500-1st
26 Kasım 2011, 17:33
Fiyat çok yüksek hocam. 3000 tl yapar benim gözümde. Bende cbfyi almadan önce cok baktım ama o fiyatı ona verecegime gider cbf alırım 0km dedim. En azından rahat uzun yol yaparım.
Sıfır almakla çok iyi etmişsin:cat: Millet elindeki mala paha biçemiyor
junkchanser
26 Kasım 2011, 17:41
Merhaba,
3-5 Ay motor dışarda yatırılırmı ya niye erken aldın hem 2012 model alırdın hem motor yok zaten piyasada sıfırını nasıl buldun onuda anlamadım ama çok yanlış yaparsın motoru o kadar süre dışarda yatırmayı düşünüyorsan başına bir iş gelir çalınmaz umarım ama şahsen motor koyacak hiç bir yerim yok bende alıcam motoru inşallah ama kesinlikle bir otoparkla anlaşırım kapalı alana koyarım kesinlikle açık alanda 1 gece bile yatırmam.
Forumada girmeye canım istemiyor artık her geçen gün hevesim artıyor ama şubat ayına kadar beklemek zorundayım çok koyuyo insana :D
Zippo's
26 Kasım 2011, 17:48
Sağol Ekrem iyi olur sorarsan gerçekten, eğer grenaj fiyatı 200-300 arası bir şeyse önce onu alır takarım sonra elcik-manet değişimi yaparım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.
İlkay ben gitmeden abim aradı almış parçaları.Bana yol çok uzak olduğu için gitmiş kendisi almış,oralara yakında oturuyor.Sen bi Doğu Batı hondayı ara,7'ye kadar açık : 021 6461 06
Yada honda türkiye merkeze mail bırak,2-3 güne dönüyolar sana.
junkchanser
26 Kasım 2011, 17:52
İlkay ben gitmeden abim aradı almış parçaları.Bana yol çok uzak olduğu için gitmiş kendisi almış,oralara yakında oturuyor.Sen bi Doğu Batı hondayı ara,7'ye kadar açık : 021 6461 06
Yada honda türkiye merkeze mail bırak,2-3 güne dönüyolar sana.
Ekrem ben hondanın mailini çok aradım ama bulamadım mail adresini biliyorsan gönderirmisin bir güzel mail atıcam türkiyedeki yetkililerine.
Zippo's
26 Kasım 2011, 17:57
Ekrem ben hondanın mailini çok aradım ama bulamadım mail adresini biliyorsan gönderirmisin bir güzel mail atıcam türkiyedeki yetkililerine.
Buyur dostum : http://honda.com.tr/biz_sizi_arayalim.aspx
İlkay,senin için bir araştırma yaptım.Ebay'de bazı parçalar var.Burdan bakabilirsin fiyatları filan aynıdır.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253 A1%257C72%253A5698&rt=nc&_nkw=2011%20cbr%20125&_dmpt=UK_Motorcycle_Parts&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=2
i.canver
26 Kasım 2011, 18:09
Buyur dostum : http://honda.com.tr/biz_sizi_arayalim.aspx
İlkay,senin için bir araştırma yaptım.Ebay'de bazı parçalar var.Burdan bakabilirsin fiyatları filan aynıdır.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253 A1%257C72%253A5698&rt=nc&_nkw=2011%20cbr%20125&_dmpt=UK_Motorcycle_Parts&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=2
Ekrem baya yardımın dokundu valla hakkın ödenmez çok sağol, şimdi attım mail hondaya güzelce doldurdum bir fiyat versinler sağ grenaja eğer çok pahalı bir şey söylerlerse ebayda buldum stickersız halini sağ grenajın onu alırım bir de sticker aldım mı 150 tl ye falan kapanıyor iş iyi oldu baya ya sağol valla
junkchanser
26 Kasım 2011, 18:11
Buna bakmıyorlar ya kaç kere bıraktım numaramı arayan eden yok :D
i.canver
26 Kasım 2011, 18:17
Buna bakmıyorlar ya kaç kere bıraktım numaramı arayan eden yok :D
Ben birde mutluhan hondaya attım motoru aldığım yere dün attım oraya da geri dönen eden yok bakalım artık dönerler illa bir şekilde olmadı ararım pazartesi mutluhanı falan
Zippo's
26 Kasım 2011, 18:22
Ekrem baya yardımın dokundu valla hakkın ödenmez çok sağol, şimdi attım mail hondaya güzelce doldurdum bir fiyat versinler sağ grenaja eğer çok pahalı bir şey söylerlerse ebayda buldum stickersız halini sağ grenajın onu alırım bir de sticker aldım mı 150 tl ye falan kapanıyor iş iyi oldu baya ya sağol valla
Rica ederim İlkay kardeşim.Ben birçok kez hondaya burdan formu doldurup yolladım hepsinde geri döndüler bana.Sen yinede al fiyatları burdan,hafta içi ararlar seni.Ebay'den de temin edebilirsin.Tekrar çok geçmiş olsun,yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO