Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
teknoali
10 Kasım 2011, 18:43
cbr konusunda en canlı bölge olan fethiye yine bir ilk ile geliyor :)
evet arkadaşlar 2011 cbr 125 r gri turuncu ile Stoppie çalışmaları buyrun ,
http://www.youtube.com/watch?v=CKAlrrnI8pw
http://www.youtube.com/watch?v=YAL4M8ZbMIs
stoppie çalışmları buyrun.
sedatt
10 Kasım 2011, 18:49
Ybr ile düşersen motordaki hasarı 200-300 e halladersin. CBr125 ile ocağına incir ağacı dikersin!
Ben diyim 2000- sen de 3000:cherry:
Zaten motoru 3000tl ye alıcam düşüncedemi bi motor parası vericem :) o kadar araştırdım cbr uygun dedim yıktın geçtin herşeyi şimdi işin yoksa ybr motor araştır bul :)
mstfkrfk
11 Kasım 2011, 02:20
2000-3000 biraz ağır bir rakam olmuş ama hondanın hem parçaları pahalı ayrıca GP500-1st cbr ı grenajlı olduğu için önermiyor düşürme anında parçalanmasın diye çıplak motor alman daha uygun.motor bu 2 teker sonuçta 5 yıldır motor kullanıcısıyım chopper tarzı motorum dışında aldığım motorları ilk 1 hafta içinde mutlaka düşürmüştüm.neyse artık tecrübe kazandım da gittim sıfır cbr alabildim.zaten çok zengin insanlar olsak bu fiyattaki motorlara binmeyiz diye söylüyorum cbf hoşuna gidiyorsa cbf tercih et veya 2011 tvs ,görüntüsü hoşuma gidiyor.eski kasa cbr den daha güzel bence.ybr de iyi seçim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
bu arada arkadaşlar ilk bakım 500 de mi 1000 de mi?
Zippo's
11 Kasım 2011, 10:43
2000-3000 biraz ağır bir rakam olmuş ama hondanın hem parçaları pahalı ayrıca GP500-1st cbr ı grenajlı olduğu için önermiyor düşürme anında parçalanmasın diye çıplak motor alman daha uygun.motor bu 2 teker sonuçta 5 yıldır motor kullanıcısıyım chopper tarzı motorum dışında aldığım motorları ilk 1 hafta içinde mutlaka düşürmüştüm.neyse artık tecrübe kazandım da gittim sıfır cbr alabildim.zaten çok zengin insanlar olsak bu fiyattaki motorlara binmeyiz diye söylüyorum cbf hoşuna gidiyorsa cbf tercih et veya 2011 tvs ,görüntüsü hoşuma gidiyor.eski kasa cbr den daha güzel bence.ybr de iyi seçim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
bu arada arkadaşlar ilk bakım 500 de mi 1000 de mi?
1.000'de.Kitapçıkta yazıyo zaten
sedatt
11 Kasım 2011, 12:15
Düştüğümde bana zarar gelmesinde motor istediği kadar parçalansın, parçalarıda pahalı olsun, o durumda önemi olmaz benim için. istediğim şey sevdiğim bi motor alıp hem öğrenmek hem eğlenmek. bu yüzden bu forumda araştırmalarım sonucunda cbr 125 modeline karar verdim. sonrasında zaten sıfır bir cbr 600 planım var. Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
gorkem913
11 Kasım 2011, 14:43
meraba arkadaşlar benim durumum şöyle.. Hiç vitesli tecrübem yok. öğrenciyim ve imkanım kısıtlı fazla taşamam. 2005-2007 arası cbr 125 almayı düşünüyorum. sizce bu doğru bi seçimmi ? bunun yanında bana önerebileceğiniz bi motor varmı ? imkanım 2000 ile 3000 arasında. biraz daha ekle şunu al demeyin çnkü o en fazla eklenmiş hali :) o modellerde bi cbr alsam sizce yanlış bir seçim olurmu bu ? mersinde öğrenciyim. bana yardımcı olursanız sorularımı cevaplarsanız sevinirim. şimdiden Tşk...
mstfkrfk
11 Kasım 2011, 15:55
1.000'de.Kitapçıkta yazıyo zaten kitapçığım yok zippo's :( teşekürler bilgilendirdiğin için.
Zippo's
11 Kasım 2011, 18:36
kitapçığım yok zippo's :( teşekürler bilgilendirdiğin için.
Kitapçığı çıkıyo arka selenin altında 0 motor değil mi ? Rica ederim
mstfkrfk
11 Kasım 2011, 18:52
sıfır fakat kılavuz türkçe değil bende hiç bakmadım.normalde servis kaydının tutulduğu bir kitapçık verilmesi gerekirdi,onu da koymamışlar.
__sArSıLmAz__
11 Kasım 2011, 20:30
meraba arkadaşlar benim durumum şöyle.. Hiç vitesli tecrübem yok. öğrenciyim ve imkanım kısıtlı fazla taşamam. 2005-2007 arası cbr 125 almayı düşünüyorum. sizce bu doğru bi seçimmi ? bunun yanında bana önerebileceğiniz bi motor varmı ? imkanım 2000 ile 3000 arasında. biraz daha ekle şunu al demeyin çnkü o en fazla eklenmiş hali :) o modellerde bi cbr alsam sizce yanlış bir seçim olurmu bu ? mersinde öğrenciyim. bana yardımcı olursanız sorularımı cevaplarsanız sevinirim. şimdiden Tşk...
2007 model alınabilir ama belki bu sana 3500 tl ye patlayabilir,hiç düşünme al 4 sene kullandım çok sağlam çok şerefli bir motordur...
gorkem913
11 Kasım 2011, 23:02
2007 model alınabilir ama belki bu sana 3500 tl ye patlayabilir,hiç düşünme al 4 sene kullandım çok sağlam çok şerefli bir motordur...
çok teşekkür ederim saolasın. imkanları zorlayacaz :)
atilpolat
12 Kasım 2011, 03:43
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır formu takip ediyorum ve 2011 cbr 125 almak istiyorum. ancak henüz bir vitesli mot. deneyimim yok. kullanmasını biliyorum ama sadece o kadar üstünde 4-5 saat gezmişliğim yok. 55 kilo 175cm civarıyım. maddi imkanım fazla sorun değil motoru bir kaç hafta içerisinde temin edebilirim ancak burda okudukça ehliyetsiz binmemem gerektiğine ve aralıktaki ehliyet sınavına kadar beklemeye karar verdim. Ben cbr i muğla bodrum da binmek için alıyorum ve yaz kış kullanacağım. ne dersiniz sürebilirmiyim ?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, saygılar sevgiler...
ankaracycle
12 Kasım 2011, 04:01
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır formu takip ediyorum ve 2011 cbr 125 almak istiyorum. ancak henüz bir vitesli mot. deneyimim yok. kullanmasını biliyorum ama sadece o kadar üstünde 4-5 saat gezmişliğim yok. 55 kilo 175cm civarıyım. maddi imkanım fazla sorun değil motoru bir kaç hafta içerisinde temin edebilirim ancak burda okudukça ehliyetsiz binmemem gerektiğine ve aralıktaki ehliyet sınavına kadar beklemeye karar verdim. Ben cbr i muğla bodrum da binmek için alıyorum ve yaz kış kullanacağım. ne dersiniz sürebilirmiyim ?
sıcak memlekette motor sahibi olmak oh en büyük keyif şurda aralığa ne kalmış al kursun motorunu hor kullan gitsin alışırsın nasılsa çok da zor bi şey değil hele ki araba kullanmayı bilen vites mantığını çözmüş biri için yeni kasa cbr da en güzel seçenek tipi olsun performansı olsun motoru hemen temin edebilmen konusunda emin değilim bayinin imkanlarına kalmış ama güzel seçim...
Zippo's
12 Kasım 2011, 13:19
Bende 56 Kilo 174 cm biri olarak 4 ay önce hiç vitesli tecrübem yokken aldım motorumu :) İlk 1 saat hep istop ettirdim ama sonra alıştım.2 gün mahalle arasında sürdüm.3. gün artık hiç istop ettirmiyodum.Alışırsın bence bir sorun olacağını düşünmüyorum
junkchanser
12 Kasım 2011, 16:11
Ben ehliyet kursuna gidiyorum öğrenicem sandım motoruda adamlar scotterla eğitim veriyor ben zaten kaç sene bisiklet sürmüş direksiyon yeteneği olan adamım scooter oyuncak gibi geliyor.Vitesli motorun mantığını anlatırsanız anlayabilirim araba kullanıyorum zaten.Mesela nasıl motor çalıştırır nasıl kaldıırılır vitesli motor sanırım aynı mantık olablir debriyaj ile filan felan bilmemiz gereken bazı basit şeyleri cbr için diyorum anlatabilirmisiniz kullananlar.. ?
atilpolat
12 Kasım 2011, 16:38
Bu konuda özellikle senin düşünceni merak ediyordum zıppo, çok teşekkür ederim. Aralıkta siyah cbr la aranıza katılacağım günü iple çekiyorum
Zippo's
12 Kasım 2011, 18:01
Bugün diğer karbon parçaları alacaktım fakat eldiven yokluğunda ellerimin donması nedeniyle revit eldiven aldım :) Parayı ona verince biraz eksik oluştu tabi artık 2 hafta daha filan erteledim karbon işini.
@atilpolat dostum.CBR 125 Başlangıç için en uygun motor.Bu videodan da fikir alabilirsin Altınelbiseliadam benim motorumu test etmişti ve oda şiddetle yeni başlayanlar için öneriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=NwNHNYGYHOQ
junkchanser
12 Kasım 2011, 18:06
Zippo sürüş hakkında bilgi verirmisin yukarda sordugum soru hakkında.
Zippo's
12 Kasım 2011, 18:12
Ben ehliyet kursuna gidiyorum öğrenicem sandım motoruda adamlar scotterla eğitim veriyor ben zaten kaç sene bisiklet sürmüş direksiyon yeteneği olan adamım scooter oyuncak gibi geliyor.Vitesli motorun mantığını anlatırsanız anlayabilirim araba kullanıyorum zaten.Mesela nasıl motor çalıştırır nasıl kaldıırılır vitesli motor sanırım aynı mantık olablir debriyaj ile filan felan bilmemiz gereken bazı basit şeyleri cbr için diyorum anlatabilirmisiniz kullananlar.. ?
CBR 125'te her vitesli motor gibi sağ elciğin altındaki tuştan basarak çalıştırılıyor :) Vites olayı 1 aşşağıya,yarım üste çektikten sonra boş.Sonrası zaten 2-3-4-5-6 yukarı.Yani söylenecek çokta bişey yok her motor gibi.Vites boşta olduğunda göstergede N ışığı yanıyo yeşil.
Kullanımı gayet kolay,kolay hakim olunuyo motora.Çevirmek,kaldırmak gayet basit.
junkchanser
12 Kasım 2011, 18:32
Vites geçişlerinde debriyaja elciğini cekiyoruz yani sonuna kadar sonra aşagı yada yukarı vitesi arttırıcaksak yukarı dogru hareket yapıyoruz .1 viteste nasıl kaldırıyoruz arabadaki gibi debriyajı kullanarakmı yoksa sadece 1.viteste olması yeterlimi ?
Zippo's
12 Kasım 2011, 18:40
Vites geçişlerinde debriyaja elciğini cekiyoruz yani sonuna kadar sonra aşagı yada yukarı vitesi arttırıcaksak yukarı dogru hareket yapıyoruz .1 viteste nasıl kaldırıyoruz arabadaki gibi debriyajı kullanarakmı yoksa sadece 1.viteste olması yeterlimi ?
1. vitese atıyoruz elimiz debriyajda sonuna kadar sıkılı sonra yavaş yavaş bırakarak gaz veriyoruz.
junkchanser
12 Kasım 2011, 18:41
Aynı mantıkmış tamam teşekkürler zor bir yanı yok gibi :D Sen neden istop ediyordun motoru ne yapınca istop eder?
syn022
13 Kasım 2011, 00:10
Aynı mantıkmış tamam teşekkürler zor bir yanı yok gibi :D Sen neden istop ediyordun motoru ne yapınca istop eder?
Arabalarla aynı mantık arkadaşım. Gaz vermeden debriyajı bırakırsan veya hızlı bir şekilde debriyajdan elini çekersen motor stop eder. Basit.
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
CBR 125'te her vitesli motor gibi sağ elciğin altındaki tuştan basarak çalıştırılıyor :)
Bak bu çok iyiymiş. :) Yalnız şu husus kafama takıldı. Benim eski scooter sağ elciğin altındaki tuşa basarak çalıştırılıyor? Benim ufaklık önceki hayatında vitesli falan mıydı acaba? :)
Zippo's
13 Kasım 2011, 00:46
Arabalarla aynı mantık arkadaşım. Gaz vermeden debriyajı bırakırsan veya hızlı bir şekilde debriyajdan elini çekersen motor stop eder. Basit.
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
Bak bu çok iyiymiş. :) Yalnız şu husus kafama takıldı. Benim eski scooter sağ elciğin altındaki tuşa basarak çalıştırılıyor? Benim ufaklık önceki hayatında vitesli falan mıydı acaba? :)
Vitesli lafı orda biraz saçmalık oldu ama olur mu olur gelirde herhangi bir motosiklette farklı yerde olduğunu filan gösterirler yalancı durumuna düşerim şimdi :) Pek scooter kullanmadığım için bilemedim.Bu arada hayırlı olsun cbf'in dostum kazasız belasız :rendeer:
syn022
13 Kasım 2011, 00:48
Vitesli lafı orda biraz saçmalık oldu ama olur mu olur gelirde herhangi bir motosiklette farklı yerde olduğunu filan gösterirler yalancı durumuna düşerim şimdi :) Pek scooter kullanmadığım için bilemedim.Bu arada hayırlı olsun cbf'in dostum kazasız belasız :rendeer:
Eyvallah dostum. Bir yerden başlamak lazım dedik aldık bi cbf. Yaparlar valla alırlar başka bi yere. Pcx gaz verince çalışıp gidiyor bu bir işaret olmalı. :)
Zippo's
13 Kasım 2011, 01:01
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hastasina-ozel-fb-plakali-motor-plaka-motor10-000-tl-64087685/detay/
:) Bu ne ya
BlackBaron
13 Kasım 2011, 19:54
Herkese merhaba!
Balıkesir'denim ve üniversite öğrencisiyim. Eskiden de severdim motorsikletleri, özellikle racing; lakin arabalar kadar ilgilenmiyordum. Son bir haftadır motor sevdasıdır gidiyor. :thumleft: Bunun nedeninin 2 tekerin 4 tekere nispetle bakım, yakıt, vergi vs. nedeniyle daha ekonomik olması ve gençlik diyelim. Şuan 4 Ağustosta aldığım Mondial 100 SFC Snappy X garajda duruyor 1200km'de. Fakat artık 100cc, cup, kalite ve Mondial oluşu nedeniyle kesmiyor. Bir haftaya yakın oldu çoğunlukla 2. el Hyosung GT250R hariç 125cc racing motorları takip ediyorum (Hem aldıktan sonra satışta ölü fiyata gitmemesi hem de 2. el araçları pek sevmemem bakımından 'Hyo'dan vazgeçtim). Manuel vitesli motorlarda tecrübem yok. Buna bakarak zaten daha manuel motor kullanmamışsın 250 fazla gelebilir diyen olabilirdi. Manuelde tecrübem olmamasına rağmen başta 'Hyo' 250cc ye bakmam yazın uzun şehirdışı geziler planlamamdır (tek seferde ortalama 600km'lik mesafede gitmek istediğim yerler var). Geziye aldığım gibi çıkacak halim yok; malûmunuz motora alışma ve rodajı tamamlamak lazım. İnşaallah fiyat daha yükselmeden şuanki bayi fiyatı dahilinde yaza Honda CBR 125 R alabilecek bütçem var. 2011 modelin başladığı yerden itibaren çoğu yazıyı okudum; son tecrübelerinizi ve önerilerinizi öğrenmek istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
GP500-1st
13 Kasım 2011, 21:00
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hastasina-ozel-fb-plakali-motor-plaka-motor10-000-tl-64087685/detay/
:) Bu ne ya
İlan eksiz olmuş... Parası olmayan aramasın dememiş:thumleft:
Herkese merhaba!
Balıkesir'denim ve üniversite öğrencisiyim. Eskiden de severdim motorsikletleri, özellikle racing; lakin arabalar kadar ilgilenmiyordum. Son bir haftadır motor sevdasıdır gidiyor. :thumleft: Bunun nedeninin 2 tekerin 4 tekere nispetle bakım, yakıt, vergi vs. nedeniyle daha ekonomik olması ve gençlik diyelim. Şuan 4 Ağustosta aldığım Mondial 100 SFC Snappy X garajda duruyor 1200km'de. Fakat artık 100cc, cup, kalite ve Mondial oluşu nedeniyle kesmiyor. Bir haftaya yakın oldu çoğunlukla 2. el Hyosung GT250R hariç 125cc racing motorları takip ediyorum (Hem aldıktan sonra satışta ölü fiyata gitmemesi hem de 2. el araçları pek sevmemem bakımından 'Hyo'dan vazgeçtim). Manuel vitesli motorlarda tecrübem yok. Buna bakarak zaten daha manuel motor kullanmamışsın 250 fazla gelebilir diyen olabilirdi. Manuelde tecrübem olmamasına rağmen başta 'Hyo' 250cc ye bakmam yazın uzun şehirdışı geziler planlamamdır (tek seferde ortalama 600km'lik mesafede gitmek istediğim yerler var). Geziye aldığım gibi çıkacak halim yok; malûmunuz motora alışma ve rodajı tamamlamak lazım. İnşaallah fiyat daha yükselmeden şuanki bayi fiyatı dahilinde yaza Honda CBR 125 R alabilecek bütçem var. 2011 modelin başladığı yerden itibaren çoğu yazıyı okudum; son tecrübelerinizi ve önerilerinizi öğrenmek istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
Motor uzun yolda düzde 110-120 yi rampayıda en az 90 la tırmanabiliyor:cat: Gayet yeterli. 500-600 km mesafe problem değil yeterki içinde motora binme isteği olsun.
BlackBaron
13 Kasım 2011, 21:55
Maksimum, ortalama sürat hakkında bilgim vardı ama ''rampayıda en az 90 la tırmanabiliyor'' rampayı nasıl çıkar bilmiyordum. Teşekkürler. :cat:
mstfkrfk
13 Kasım 2011, 21:58
yahu benim motorda 500 km yi bugün tamamladım son 150 km de arka dişlinin oralardan bir ses gelmeye başladı ince bir şırıltı.arka sol basamağın klipsi biraz gevşekti elimle oynayınca hafif ses yaptı onu sıktım ama hala ses devam ediyor.zincirden şüpheleniyorum.bayramın 1. günüde bayağı bir gezdik çakıllı yollara filan girdim biraz zıpladı biraz dağa tırmandı motor.o sırada farkettim ses geldiğini büyük bir ihtimalle titreşimden bir şeyler gevşedi ama çözemedim bir türlü.
syn022
13 Kasım 2011, 22:24
yahu benim motorda 500 km yi bugün tamamladım son 150 km de arka dişlinin oralardan bir ses gelmeye başladı ince bir şırıltı.arka sol basamağın klipsi biraz gevşekti elimle oynayınca hafif ses yaptı onu sıktım ama hala ses devam ediyor.zincirden şüpheleniyorum.bayramın 1. günüde bayağı bir gezdik çakıllı yollara filan girdim biraz zıpladı biraz dağa tırmandı motor.o sırada farkettim ses geldiğini büyük bir ihtimalle titreşimden bir şeyler gevşedi ama çözemedim bir türlü.
Ger biraz zincirini. Kullanma klavuzunda nasıl yapman gerektiği yazıyor. zaten normal olarak 300-350 km'de bir temizleyip yağlaman gerekiyor zincirini uzun ömürlü olması için. Bir kontrol et azcık gevşemesi normal.
Zippo's
13 Kasım 2011, 22:39
Bende de var aynı ses.
mstfkrfk
13 Kasım 2011, 22:41
zincir mi sebep zippo's yoksa hala var mı?
BlackBaron
13 Kasım 2011, 22:41
Yeni kasa 125'in pdf formatında kullanım kılavuzu mevcut mu? Varsa link atar mısınız?
Zippo's
13 Kasım 2011, 23:57
zincir mi sebep zippo's yoksa hala var mı?
Zincir dostum şıkır şıkır ediyo
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
Arkadaşlar bu arada,olur ya ihtiyacı olan varsa çıkan orjinal manetlerimi ve karbonla değiştirdiğim plastik siyah grenajları satıyorum.İsteyen olursa özelden ulaşsın
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
Yoshi oldugunu düsünmediğim yoshi egzost :D
http://www.youtube.com/watch?v=r3Jn3jBui8k
Buda Tiger
http://www.youtube.com/watch?v=jiis4HHDj00
Fakat sesleri arrow'a göre sesler gerçekten kötü
BlackBaron
14 Kasım 2011, 00:06
CBR 125 R'ın bir sürü performans egzoz videosu var. Yoshimura, Akrapovic, Arrow, Mugello, Dewil vs. bunları Türkiye'de alabileceğimiz internet sitesi var mı? Ve egzozlar aslen CBR 125 R için mi, uyarlama mı? Montajları nasıl oluyor?
Rüzgar!
14 Kasım 2011, 00:16
Teknoali süper olmuş ben takla açtığımdan yemiyo bu haraketi yapmak nasıl yapılıyor tam bi anlatırsan iyi olur
Zippo's
14 Kasım 2011, 00:37
CBR 125 R'ın bir sürü performans egzoz videosu var. Yoshimura, Akrapovic, Arrow, Mugello, Dewil vs. bunları Türkiye'de alabileceğimiz internet sitesi var mı? Ve egzozlar aslen CBR 125 R için mi, uyarlama mı? Montajları nasıl oluyor?
Mugello filan özel yapım satışı yok.Akrapovic'in cbr 125'e özel ürettiği bir egzost yok.Yoshininde öyle.Sitelerine bakıp görebilirsin.Arrow,leo vince,devil,scorpion ve tiger var.Tiger hariç saydıklarımı Türkiye'den alamıyoruz.E-bay den italya dan getirtebiliriz.Fakat ben ebay da italyan bir satıcıyla iletişime geçtiğimde arrow için kargo dahil 1.2000 TL'yi buluyor :) Leo vince ve devil de aynı şekilde.En ucuzu 1.000 TL'ye gelir.Ben Tiger'a mail attım.Bugün yarın dönerler artık.Bakalım fiyat uygun olursa alınabilir.Fakat görüntü kötü
BlackBaron
14 Kasım 2011, 00:46
Mugello filan özel yapım satışı yok.Akrapovic'in cbr 125'e özel ürettiği bir egzost yok.Yoshininde öyle.Sitelerine bakıp görebilirsin.Arrow,leo vince,devil,scorpion ve tiger var.Tiger hariç saydıklarımı Türkiye'den alamıyoruz.E-bay den italya dan getirtebiliriz.Fakat ben ebay da italyan bir satıcıyla iletişime geçtiğimde arrow için kargo dahil 1.2000 TL'yi buluyor :) Leo vince ve devil de aynı şekilde.En ucuzu 1.000 TL'ye gelir.Ben Tiger'a mail attım.Bugün yarın dönerler artık.Bakalım fiyat uygun olursa alınabilir.Fakat görüntü kötü
Sağolasın gayet açıklayıcı olmuş. :cat: Tiger'ın atacağı mail'i de burada paylaşırsan sevinirim.
Zippo's
14 Kasım 2011, 00:47
Sağolasın gayet açıklayıcı olmuş. :cat: Tiger'ın atacağı mail'i de burada paylaşırsan sevinirim.
Paylaşırım tabiki :cat:
teknoali
14 Kasım 2011, 19:23
Teknoali süper olmuş ben takla açtığımdan yemiyo bu haraketi yapmak nasıl yapılıyor tam bi anlatırsan iyi olur
zamanla oluyor , sadece ön diske biraz yüklen sonra hafiflet ve öylece git :)
Zippo's
14 Kasım 2011, 19:29
Tiger carbon egzostun fiyatı 887 lira arkadaşlar :) Ben o paraya yurtdışında testlerden geçmiş arrow alabiliyorum !
BlackBaron
14 Kasım 2011, 20:35
Aynı değerlerde Arrow varsa çok daha iyi olur. Tamam Tiger sokak arasındaki abarth egzozlara benzemiyor ama bir Devil, Arrow gibi de kaliteli değil gibi geldi. Bu arada bugün CBR 125'i incelemek için bayiiye gittim; forumdaki bilgiler dahilinde şuan için 125'i de 250'yi de temin edemiyorlarmış. Öyle ki kaporayla bile kabul etmiyorlar. Üretim başladığı zaman haber verecekler. Siz ne düşünüyorsunuz? Yaza kadar yine piyasaya girer mi?
mstfkrfk
15 Kasım 2011, 01:40
hocam ben 1 ay önce istanbul mototaldan aldığımda,istanbulda ki son 125 liği aldığımı söylemişlerdi.blackbaron eğer 250 lik düşünürsen adana honda bayii'nde bir tane vardı 1-2 hafta önce.bu arada 250 likle 125 lik arasında sele yüksekliği uzunluk gibi ölçülerde 1-2 cm fark var fakat nedense 250 lik kötü geliyor gözümde.kendi motoruna aşık olan tiplerden değilim sadece 2 sini kıyas yapıyorum.
GP500-1st
15 Kasım 2011, 02:30
Kapora almadıklarına göre 1 ay içinde getirme imkanları yok demekki . Millet tabi bu aylarda yazınki gibi sıraya girmiyor ama şubattaki motor fuarından sonra millet en az 2 -2.5 sıra bekldedi. bazısı 4 ay. Avrupada yeni kasa CBR125 e ilgi büyük motor büyüdü güzelleşti ama fiyatı artmadı. 250 lik desen oda iyi satıyor.
Bayiler kışın mümkün oldukca getirip stok yapmaya calışıcaklar ama bu yaz yine yetrince motor temin edemicek gibi gözüküyor. Yani sorun devam edicek gibi. mart nisanda güneş yüzünü gösterince sayılı motor cabuk tükenip millet motor bulamayabilir. Sıfır fiyatına 2. ellere devam internette!
baytak33
15 Kasım 2011, 07:51
Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle
siteyi yeni buldum bilmem belki bu konu açılmıştır ben bulamamışımdır çok araştırdım ama adam akıllı cevaplar bulamadım.Bende cbr 125 repsol war motorumun birazda olsa performansı artırabilmek için neler yapabilrim.Tabi forumlarda okudugum kadarıyla Buji,Ön ve Arka dişli değişimi,Egzoz,hava filtresi gibisinden cevaplar buluyorum eğer bunlar işe yarıyorsa ne kadar performans aldılar tabi sonuçta motor 125 lik fazla bi sonuç alamayız ama yinede öğrenmek istiyorum.
mesela buji alındıysa hangi marka ?
hava filtresi hangi marka ?
egzoz hangisini önerirsiniz ?
dişliler hangi marka ve çapı ne kdar olacak ?
Birde bunları değiştrisem motor için bi zararı olur mu ? Eğer motoruna bunları uygulayan arkadaşlar warsa o benim için önemli yorumlarınızı öğrenebilrmiyim selim_baytak@hotmail.com buradanda ulaşabilrsiniz bana.... şimdiden çok teşekkürler
junkchanser
15 Kasım 2011, 16:33
Hay arkadaş ya motor alıcaz yok satıyor diyorsunuz şimdi daha bayisine gitmedim ama motor alıcam zaten 2 aydır bekliyorum şimdi bide motorun gelmesini 1-2 ay beklersem çıldırırım bune ya honda markasının motoru nası olmaz 0 'ı :S
forza46
15 Kasım 2011, 18:37
http://img831.imageshack.us/img831/4253/051120111124.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/831/051120111124.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
arada uğrayın ya sayfaya :) ben 1 aylık özlemimi giderdim bayramda . gerçekten ilk bindiğimde ki mutluluğu anlatamam , sanki sesi gidişi bi değişmiş güzelleşmiş gibi geldi hasretten :)
BlackBaron
15 Kasım 2011, 19:37
hocam ben 1 ay önce istanbul mototaldan aldığımda,istanbulda ki son 125 liği aldığımı söylemişlerdi.blackbaron eğer 250 lik düşünürsen adana honda bayii'nde bir tane vardı 1-2 hafta önce.bu arada 250 likle 125 lik arasında sele yüksekliği uzunluk gibi ölçülerde 1-2 cm fark var fakat nedense 250 lik kötü geliyor gözümde.kendi motoruna aşık olan tiplerden değilim sadece 2 sini kıyas yapıyorum.
Estağfurullah mstfkrfk; 250'lik cbr da çok iyidir eminim dünya markası Honda sonuçta başka bir ilden getirmek de sorun olmaz fakat o kadarlık bütçem yok. Bir ihtimal YZF R125 alabilirim ama o da pahalı ve Honda'ya kalmış. Temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum. Motorsiklet ve yedek parça üretimi düzelirse, fiyatı da fazla oynamazsa Honda'dan şaşmam. :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
Kapora almadıklarına göre 1 ay içinde getirme imkanları yok demekki . Millet tabi bu aylarda yazınki gibi sıraya girmiyor ama şubattaki motor fuarından sonra millet en az 2 -2.5 sıra bekldedi. bazısı 4 ay. Avrupada yeni kasa CBR125 e ilgi büyük motor büyüdü güzelleşti ama fiyatı artmadı. 250 lik desen oda iyi satıyor.
Bayiler kışın mümkün oldukca getirip stok yapmaya calışıcaklar ama bu yaz yine yetrince motor temin edemicek gibi gözüküyor. Yani sorun devam edicek gibi. mart nisanda güneş yüzünü gösterince sayılı motor cabuk tükenip millet motor bulamayabilir. Sıfır fiyatına 2. ellere devam internette!
Aynen öyle düşünüyorum GP500-1st :cat: Fırsatçılara da meydan vermemek lazım! O fiyata da alanlar çıkar ama bana göre kişi o fiyata onu alacağına ya motora binmez ya da bir başka motora bakar.
junkchanser
15 Kasım 2011, 19:38
Temmuza kadar beklenirmi ya :D Motorun bayisine gidicem yarın sorucam varmı yokmu motor yoksa 2.el bakarım bulamassam 1 haftada gider başka motor alırım bekle bekle sıkıldım artık hondanın yaptığıda ayıp ya :S yakışmıyor markaya motor bulamıyoruz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO