Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
schmarık
07 Haziran 2011, 16:09
Arkadaşlar internette 2010 model 11.000'de cbr var 3.700 tl fiyat çekmiş satan arkadaş. Fakat olduğu yerde sağa ve sola yatması varmış sizce alınır mı bu motor? Yoksa hiç uraşmamı dersiniz?? Lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum..
Emrah.ark
07 Haziran 2011, 16:12
Arkadaşlar bu trafik sigortası(axa sigorta) dosya onayladıktan sonra kaç gün içinde ödeme yapıyo bileniniz varsa bi haber etsin..Ege turuna çıkıcam motor gelir gelmez:..
Ona göre kendimi ayarlamam lazım..
Şimdiden teşekkür ederim.
Zippo's
07 Haziran 2011, 18:52
Arkadaslar honda turkiye bugun tekrar aradi ve motorlarin kesinlikle haziranda gelmeyecegini soyledi.ben yarin kaporami geri almaya gidiyorum.herkese Allah sabir versin
schmarık
07 Haziran 2011, 21:02
Arkadaşlar internette 2010 model 11.000'de cbr var 3.700 tl fiyat çekmiş satan arkadaş. Fakat olduğu yerde sağa ve sola yatması varmış sizce alınır mı bu motor? Yoksa hiç uraşmamı dersiniz?? Lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum..
Beyler bir düşüncesi, bilgisi olan kimse yokmu? Lütfen yardım etsenizde bende bir karar verebilsem. Şimdiden herkeze teşşekkür ederim.
OguzhanCBR
07 Haziran 2011, 21:07
yürüyen ve motor aksamında birşey yoksa alınabilir..
norad
07 Haziran 2011, 21:07
Motosikletin resimleri elindeyse yükle bakalım.Cbr 125 in parça fiyatları yüksek.
Emrah.ark
07 Haziran 2011, 21:15
Bende sabır kalmadı arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-2011-cbr-125-r-49385358/detay/
bu motorun sahibine mesaj attım cevap bekliyorum satmadıysa alacağım
Bu motor benim arkadaşımın..Motorları aynı anda aldık..
Motor satıldı ayriyetten ilandaki resimde benim motorun resmi:P
islam077
07 Haziran 2011, 22:30
Arkadaslar honda turkiye bugun tekrar aradi ve motorlarin kesinlikle haziranda gelmeyecegini soyledi.ben yarin kaporami geri almaya gidiyorum.herkese Allah sabir versin
eee yuhhh yaniii..bende kaporayı geri almayı düşünüyorum..
Emrah.ark
07 Haziran 2011, 22:38
eee yuhhh yaniii..bende kaporayı geri almayı düşünüyorum..
Bence Honda bu ayda bekletme gibi bi mevzu yapmaz..
Çnkü yaparsa salak değil..Müşteri kaybediceği anlamına gelir bu.
Birde benim yönümden bakmak gerekirse hadi siz kaporayı çekip başka motor alabilirsiniz.
Ya benim parçalar gelmez ise ben neyi çekicem geri :cyclopsan
GP500-1st
08 Haziran 2011, 00:26
arkadaşlar motor bekleyenede parça bekleyenede allah sabır versin gerçekten. honda avrupa ceo su öncelik vermiyo son sıraya atıyo bizim ülkeyi demekki. Honda türkiyede sabıkalı zaten 2007 modeli 2010 da getirip alanları hem yeni kasanın çıkmasıyla hemde yüksek ötv den çok fena madur etti honda aldığına bin pisman etti:pr:
milllet bide bugun çok moralim bozuktu sabah kapıma gelen mahkeme kağıdıyla bende keyif meyif kalmadı. Üni eğitimini tamamlarken 29 yaşa kadar tecil olayını geçmemden dolayı( en yaşlı cıbırcıyım sanırım:))570 gün bakaya kalmışşım. kağıt banada geç gelmiş 7 gün itiraz süreside geçeli 1 hafta olmuş. ceza paraya cevrilmiş beni 2500-3000 lira gibi bi ceza beni bekliyor. İştah falanda kalmadı öğle yemek falan yemedim dedim motoru satsam anca öderim bunu:pale:
akşam motoru biraz çıkardım unutuyum diye motorun dengesinde bile zorlandım kafa böyle dolu olunca. gez alah gez rüzgarı yedikçe sıkıntım azaldı. 80 km sehir içi gezmişim 2 saate yakın bayada yorulmuşum. Böyle durumlarda motor sinir hapı gibi gerçekten..
Zippo's
08 Haziran 2011, 00:36
Bence Honda bu ayda bekletme gibi bi mevzu yapmaz..
Çnkü yaparsa salak değil..Müşteri kaybediceği anlamına gelir bu.
Birde benim yönümden bakmak gerekirse hadi siz kaporayı çekip başka motor alabilirsiniz.
Ya benim parçalar gelmez ise ben neyi çekicem geri :cyclopsan
Allah sanada bizede sabır versin kardeşim.Fakat bu ay gelmeyeceği kesin
islam077
08 Haziran 2011, 01:41
eyvallah kardeş.sanada geçmiş olsun...allah bize sabır versiinn..aminnn:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
Allah sanada bizede sabır versin kardeşim.Fakat bu ay gelmeyeceği kesin
benim cıbır gelir mi sence.geçen aydan sarkan nede olsa:silent:
Zippo's
08 Haziran 2011, 02:13
eyvallah kardeş.sanada geçmiş olsun...allah bize sabır versiinn..aminnn:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
benim cıbır gelir mi sence.geçen aydan sarkan nede olsa:silent:
Gonul gelir demek ister kardesim fakat bir gemi gelecek ve tum
Bekleyenler ayni tarihte alacakndiye dusunuyorum
mehmet onur
08 Haziran 2011, 10:12
beyler 1000 km den sonta yanı roddaj dan sonra soyle bır yakıt performansı oldu 50tl lık 95 oktan benzın ıle yaklasık 520 km yaptım sehır ııcn ıstanbul trafıgı sureklı durk kalk lar oldu sızce yakıt performansı nasıl buarada sarıyer garıpce koyu yolunu bılen varsa kesınlıkle motoru ıle oraya gıtsın dumduz alabıldıgınce duzgun bır asfalt yol var kaymak gıbı herkez son surat kesın gıdın
__sArSıLmAz__
08 Haziran 2011, 10:17
beyler 1000 km den sonta yanı roddaj dan sonra soyle bır yakıt performansı oldu 50tl lık 95 oktan benzın ıle yaklasık 520 km yaptım sehır ııcn ıstanbul trafıgı sureklı durk kalk lar oldu sızce yakıt performansı nasıl buarada sarıyer garıpce koyu yolunu bılen varsa kesınlıkle motoru ıle oraya gıtsın dumduz alabıldıgınce duzgun bır asfalt yol var kaymak gıbı herkez son surat kesın gıdın
nasılımı var usta motor benzin falan yakmamış resmen hava yakmış
Onur Y.
08 Haziran 2011, 12:35
cbr 125 r bekleyen arkadaşlarımın dikkatine ben bugün motorumu aldığım yeri kullanma kılavuzumu istemek için aradım. bana karbon fiber parçaların geldiğini söyledi hatta beyaz 0 bir cbr 125 e takmış çok güzel olmuş elinde 1 adet satılmamış cbr 125 var fakat karbon fiber parçalar takmış onlarla birlikte 7200tl ye satıyormuş almak isteyen varsa şuan motorun taliplisi yokmuş. bu motor mutluhan motorda bilginize.
Zippo's
08 Haziran 2011, 13:45
cbr 125 r bekleyen arkadaşlarımın dikkatine ben bugün motorumu aldığım yeri kullanma kılavuzumu istemek için aradım. bana karbon fiber parçaların geldiğini söyledi hatta beyaz 0 bir cbr 125 e takmış çok güzel olmuş elinde 1 adet satılmamış cbr 125 var fakat karbon fiber parçalar takmış onlarla birlikte 7200tl ye satıyormuş almak isteyen varsa şuan motorun taliplisi yokmuş. bu motor mutluhan motorda bilginize.
Çok para :pale:
Volkan Serezli
08 Haziran 2011, 14:28
nereden gelmiş acaba o motor..
Zippo's
08 Haziran 2011, 14:33
nereden gelmiş acaba o motor..
Bence gelmemiştir ellerinde önceden gelen motoru kendileri yapmışlardır
kursattekin
08 Haziran 2011, 14:35
cakma cin olmasin :)
Onur Y.
08 Haziran 2011, 14:37
cakma cin olmasin :)
valla arkadaşlar benden bilgilendirmesi ben 2011 cbr ımı onlardan aldım halen kullanıyorum cbr isteyen gitsin üşenmesin baksın. hile yapacaklarını hiç düşünmüyorum.
slychs
08 Haziran 2011, 15:34
valla arkadaşlar benden bilgilendirmesi ben 2011 cbr ımı onlardan aldım halen kullanıyorum cbr isteyen gitsin üşenmesin baksın. hile yapacaklarını hiç düşünmüyorum.
Bir şey soracam bu 2011 cbr 125r nasıl sürmesi keyiflimi rahatmı belin felan ağrımıyor deilmi.Birde max kaç km hız yaptın?
Zippo's
08 Haziran 2011, 15:36
Bir şey soracam bu 2011 cbr 125r nasıl sürmesi keyiflimi rahatmı belin felan ağrımıyor deilmi.Birde max kaç km hız yaptın?
Taş çatlasın yapacağı 145-150 diye düşünüyorum
!Lk£®
08 Haziran 2011, 15:49
makine 12,5 gösteriyor
11,5 de kesiciye giriyor bu arada
10,5 de 140 yaptığımıza göre motorun yapacağı 150 falandır.155 zor.ondan da öteye gitmez çünki kesiciye giriyor dediğim gibi 2011 kasalar.
Önceki kasalar hakkında yorum yapamam tabi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------
bu arada efe yi aradım aksesuar namına birşey yok henüz ortada :mrgreen:
sadece fiber takımı getirte biliyoruz 5 parça olarak dediler.o da 360 küsür liraymış..
motorhead
08 Haziran 2011, 17:07
bugün beni de honda türkiye den aradılar. cbr lar haziran sonu temmuz başı gibi gelecekmiş.
cbr ların tayland da üretildiğini ve geminin yola çıktığını ama motorları dağıtması, limanlarda beklemesi şuydu buydu derken 1 ay daha gelmeyeceğinin haberini aldım.
temmuzun ilk haftası gibi sorun olmazsa türkiye ye giriş yapacakmış. bilginize
__sArSıLmAz__
08 Haziran 2011, 17:16
bugün beni de honda türkiye den aradılar. cbr lar haziran sonu temmuz başı gibi gelecekmiş.
cbr ların tayland da üretildiğini ve geminin yola çıktığını ama motorları dağıtması, limanlarda beklemesi şuydu buydu derken 1 ay daha gelmeyeceğinin haberini aldım.
buyur burdan yak
OguzhanCBR
08 Haziran 2011, 18:08
Biraz öncede ben görüştüm aynısını söylediler:pr:
kursattekin
08 Haziran 2011, 19:02
ben diye diye dilimde tuy bitti ama inandiramiyorum ki kimseyi :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
1 temmuz yeni zam sonra motorlar gelecek, zam sonrasi bak o gemiler okyanus falan dinliyor mu, nasil geliyor
Volkan Serezli
08 Haziran 2011, 20:05
dalgamı geçiyorlar hangi temmuzun başı hani haziranın ilk haftası salak bunlar..
islam077
08 Haziran 2011, 23:55
kardeşim sen haziran için mi kapora vermişin..
casillas00
08 Haziran 2011, 23:58
Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.
Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz :)
Volkan Serezli
09 Haziran 2011, 00:01
Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.
Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz :)
motorlara bir zam daha gelebilir arkadaşlar
temmuzda.
AguilaNegra
09 Haziran 2011, 00:29
Temmuzda 6milyar olur bu motor bana öyle geliyor
islam077
09 Haziran 2011, 00:35
Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz :)[/QUOTE
bide işe gidip gelirken otobüslerle uğraşmak daha sinir bozucu.zaten az kaldı atıcam otobüsten bir kaç kişiyi:) ulen cıbır gel artık beee:queen:
bu sen ne iş yapıyorsun sercan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
[QUOTE=casillas00;2374798]Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.
bide işe gidip gelirken otobüslerle uğraşmak daha sinir bozucu.zaten az kaldı atıcam otobüsten bir kaç kişiyi ulen cıbır gel artık beee
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/25266-honda-cbr-125r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1356.html#ixzz1OicoeSrN
crazyhard1
09 Haziran 2011, 00:54
Ben 120/90/17 Pirelli aldım olmadı yükseklikten dolayı ön tarafa sürttü ...tabi lastikte elimizde kaldı..Alırsanız 120/70/17 metzeller alın...
abi ne kadar arka lastik fiyatları ben baktım 450 tl yazıo yanlış gibi geldi . . .
Fahrenheit16
09 Haziran 2011, 01:21
tekrarlıyorum
honda cbr 125 hakkında yoğun bilgi almak istiyorum başlangıç seviyesindeyim daha duyduklarım kafamı çok karıştırıyor 2011 modelinin güvenliği ne durumda öncelikli olan budur bnm için(!) tekerlekler ince olduğu için kontrol etmen zorlaşabilir diyorlar doğru mudur tekerlekler kalınlaştırılabilir mi yakıt durumu nasıldır teşekkür ederim şimdiden
AguilaNegra
09 Haziran 2011, 01:49
Fahrenheit16 , 2011 kasa cbrlar için lastiklerin yeterli ölçülerde oldugunu düşünüyorum ben sonuçta 125 cc bir motosiklet fazlasını beklememek lazım.Başlangıç için ideal motorlardan biridir cbr125 tek sorun kendisinin ve yedek parçasının pahalı olması.Alırsan sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum
Volkan Serezli
09 Haziran 2011, 01:56
en iyisi fabrika çıkışıdır gerek olsaydı daha kalın lastik kullanırlardı.
tekerlekler ince 125 liğe göre gayet iyi..
Zippo's
09 Haziran 2011, 02:02
Anlamadığım bir şey var.Arkadaşlar martta kapora verende alamamış motorunu,ben 2 mayısta verdim.Şimdi ben motoru temmuzda da mı alamıcam
Volkan Serezli
09 Haziran 2011, 02:05
Anlamadığım bir şey var.Arkadaşlar martta kapora verende alamamış motorunu,ben 2 mayısta verdim.Şimdi ben motoru temmuzda da mı alamıcam
bir sıra olması lazım
ben bayimde 2.yim
kaç motor gelirse sıraya göre teslim edilecek
Zippo's
09 Haziran 2011, 02:09
bir sıra olması lazım
ben bayimde 2.yim
kaç motor gelirse sıraya göre teslim edilecek
Ben bayimde kaçıncı sıradayım bilmiyorum.Umarım temmuzdan sonrayada sarkıtmazlar.Hazirana kesin diyorlardı.Temmuzda yalan olursa...
Volkan Serezli
09 Haziran 2011, 02:13
Ben bayimde kaçıncı sıradayım bilmiyorum.Umarım temmuzdan sonrayada sarkıtmazlar.Hazirana kesin diyorlardı.Temmuzda yalan olursa...
önce mayısın ilk haftasıydı sonra 15i sonra 20 si
sonra gemi yok
gemi geliyor motorun evrakları hazır
motorlaın gümrükte olduğunu tahmin ediyoruz
gemi yok
hava koşullarında dolayı gecikebilir
(haziran biter ve en nihayetinde temmuz başı gelir)
ama ne yazıkki gemi batmıştır :queen:
casillas00
09 Haziran 2011, 02:13
bide işe gidip gelirken otobüslerle uğraşmak daha sinir bozucu.zaten az kaldı atıcam otobüsten bir kaç kişiyi ulen cıbır gel artık beee
Onu zaten hiç sorma iş çıkışı kapıda transalpler 1150GS'ler atlayıp motora gidiyorlar herifler gidene kadar izliyorum.
ah benim garfield'de naa şurda dururdu be diyorum :)
Lojistik firmasında kara ith.ihr operasyonu yapıyorum.
Tır geldi gitti oraya girdi buraya cıktı :)
Fahrenheit16
09 Haziran 2011, 02:27
cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
By Dream
09 Haziran 2011, 10:02
Bende sabır kalmadı arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-2011-cbr-125-r-49385358/detay/
bu motorun sahibine mesaj attım cevap bekliyorum satmadıysa alacağım
O motorun sahibi benim 1 ay oldu alali ve satmayi dusunuyorum fiyat 6750 tl
kursattekin
09 Haziran 2011, 10:07
ilanda 5250 yaziyor zam mi yaptin sende hondadan once :) firsatcilik iyi birsey degil, baska yerden cikar
By Dream
09 Haziran 2011, 10:13
ilanda 5250 yaziyor zam mi yaptin sende hondadan once :) firsatcilik iyi birsey degil, baska yerden cikar
Ilandaki motor satildi yani ben aldim 1 ay once arkadas ilani kaldirmamis bende satiyorum simdi araba alicam daha ust fiyat istiyenleri de gordum millet 2007 modele 4000 istiyor alan alir yok cok fiyat yok pahali gibi kelimelere gerek yok keyfe keder satilik ilana bile koymadi zaten yolda goren 6000 yi veren oluyor benim acelem yok
__sArSıLmAz__
09 Haziran 2011, 10:25
adana honda sucular ı aradım haziranda geleceklerin hepsi satılmış ama temmuz da gelecek olanlardan ayırtabiliriz dediler,hazirandakilerde 20 si ile 25 i arası gelecekmiş... Ninja kullanıcısı olarak banada hondayı arattınız yaa :queen:
motorhead
09 Haziran 2011, 10:58
kardeşim sen haziran için mi kapora vermişin..
mayıs başında paranın neredeyse tamamını verdim. haziran 15 inde gelecek şekilde konuşmuştuk.
Volkan Serezli
09 Haziran 2011, 11:40
mayıs başında paranın neredeyse tamamını verdim. haziran 15 inde gelecek şekilde konuşmuştuk.
200 tl daha vereceksiniz çünkü 125likler zamlandı..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO