Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Emrah.ark
27 Mayıs 2011, 12:26
Motorunu teslim alan arkadaşlara hayırlı olsun..
Bekliyenlerede Allah kolaylık versin..Ben ilk partiden aldım kazayıda yaptım.
Artık bende bekliyen arkadaşlar gibiyim.:)
Bugün servis alcak motoru.
Sigortadan halledilicek motor.Umarım yedek parçalarıda gelmiştir.Yoksa motor bekliyen arkadaşlar gibi bende grenaj bekliyicem.:pale:
islam077
27 Mayıs 2011, 12:40
Motorunu teslim alan arkadaşlara hayırlı olsun..
Bekliyenlerede Allah kolaylık versin..Ben ilk partiden aldım kazayıda yaptım.
Artık bende bekliyen arkadaşlar gibiyim.:)
Bugün servis alcak motoru.
Sigortadan halledilicek motor.Umarım yedek parçalarıda gelmiştir.Yoksa motor bekliyen arkadaşlar gibi bende grenaj bekliyicem.:pale:
çok geçmiş olsun ve allah sabır versin kardeşim
Zippo's
27 Mayıs 2011, 15:04
biraz önce aradım oto severi,cbr ler ne oldu dedim..sıkıntı oldu bu sezon hondaların gelişi dedi ve 1 ay sarktı hep dedi.nisanda gelcek cbr leri geçen hafta verdik dedi,senin mayısda gelicek olanda haziranın ilk haftasına kaldı dedi,nisanda gelicek cbr250 ler bile yeni gelmiş,,kesin haziranın ilk haftası teslim edicez senin cbr yi dedi:wiinkk:
hadi hayırlısı kardeşim az kaldı az :)
islam077
27 Mayıs 2011, 15:08
hadi hayırlısı kardeşim az kaldı az :)
eyvallah dostum:wiinkk:
GP500-1st
27 Mayıs 2011, 17:00
biraz önce aradım oto severi,cbr ler ne oldu dedim..sıkıntı oldu bu sezon hondaların gelişi dedi ve 1 ay sarktı hep dedi.nisanda gelcek cbr leri geçen hafta verdik dedi,senin mayısda gelicek olanda haziranın ilk haftasına kaldı dedi,nisanda gelicek cbr250 ler bile yeni gelmiş,,kesin haziranın ilk haftası teslim edicez senin cbr yi dedi:wiinkk:
Dün otoseverin önüden geçtim iki tane PS150i getirmişlerdi. Ama pcx ve Crb125 yoktu. PS ler italyadan pcx ve cbr taylanddan olduğu için aynı partide olmamaları normal.
Türkiyeye ayrılan kotada sıkıntı var büyük ihtimal.. Şuan avrupadada yok sattığını düşünüyorum
cabatay
27 Mayıs 2011, 19:14
Benim motor Temmuzda geliyor o zaman :silent:
Volkan Serezli
27 Mayıs 2011, 19:28
arayıp sorun :cherry:
islam077
27 Mayıs 2011, 22:21
malesef senin motor temmuz gibi görünüyor kardeşim.1 ay roterli geliyor cbr ler:pale:
Emrah.ark
27 Mayıs 2011, 22:52
Arkadaşlar şimdi motorların gelmesinde sıkıntılı bi durum varya hani..
Bu sıkıntı yedek parçadada geçerlimidir varmı bilen:P
Zippo's
27 Mayıs 2011, 23:06
Ben 2 mayısta verdim kaporamı dostum.daha 1 ay bile olmadı.sen benden önce vermedin mi ? benimki haziranda geliyorsa seninki nasıl temmuzda geliyor ? bence haziranda gelir
Rox0ne
28 Mayıs 2011, 00:32
bende haziran 15e gün verdiler,sarkmaz ötekiler gibi inş :S
Zippo's
28 Mayıs 2011, 00:45
bende haziran 15e gün verdiler,sarkmaz ötekiler gibi inş :S
İnş dostum inş benide ertelemezler.Hangi bayiden aldın sen
Rox0ne
28 Mayıs 2011, 00:50
İnş dostum inş benide ertelemezler.Hangi bayiden aldın sen
anes kardeşim
Zippo's
28 Mayıs 2011, 00:52
anes kardeşim
Kaporayı ne zaman verdin acaba
Rox0ne
28 Mayıs 2011, 01:30
Kaporayı ne zaman verdin acaba
mayıs ayında vermiştim.
Zippo's
28 Mayıs 2011, 01:41
mayıs ayında vermiştim.
Anladım kardeşim.Bende mayısta verdim son günlerimizi sayıyoruzdur inş. :)
Rox0ne
28 Mayıs 2011, 01:52
Anladım kardeşim.Bende mayısta verdim son günlerimizi sayıyoruzdur inş. :)
bekle bekle :D aklımıza gelen başımıza gelmez inş
motorlar gelsede daha akıcı yorumlar olsa
son 4-5 sayfa ha geldi ha gelecek yorumlar :D
özel'inede msj attım
HAN_ONE
28 Mayıs 2011, 01:52
Aradığımda, geçen hafta bir tane siyah geldi verdik dediler. Yani alan birisi var. benimkiyle beraber gelir belki seninkide.. :cherry:
eger konşuk motoru aradıysanız o siyah motor benim:cherry:
Geographer
28 Mayıs 2011, 12:35
Merhaba arkadaşlar dün cbr'ıma kavuştum
Gerçekten mükemmel bir duygu 2,5 aydır motoru bekliodum, 1 hafta da bayide sorun çıktı ama dün alabildim sonunda
Kasko yaptırmak istiyoruma arkadaşlar ama var mı tavsiye edebileceğiniz acenta ?
Zippo's
28 Mayıs 2011, 13:35
Gerçekten mükemmel bir duygu 2,5 aydır motoru bekliodum, 1 hafta da bayide sorun çıktı ama dün alabildim sonunda
Kasko yaptırmak istiyoruma arkadaşlar ama var mı tavsiye edebileceğiniz acenta ?
Hayirli ugurlu olsun kardesim
OguzhanCBR
28 Mayıs 2011, 13:48
Haziranın 2. haftasına kada gün verdiler geldi geldi gelmedi heran herşey alabilirim.. gsr600 bile alabilirim söz verdik bayiye alacağız diye bekliyoruz. :)
casillas00
28 Mayıs 2011, 14:26
Hayırlı olsun kasko için Şahin Şair'i öneririm.
Motosikletlere özel kasko secenekleri var ve onlarda motor kullancısı derdinimizi iyi anlıyorlar.
Bende fiyat aldım yaptırıcam burdan.1350Tl Bnm ama cbr için o kadar cıkmaz 500 ila 700 lira arası bişey olur ama sakın aman paraya yazık deme cbr'ın parçaları el yakar
Birde anadolu sigorta var.
Fotoğraflarını bekliyoruz.:mrgreen:
cabatay
28 Mayıs 2011, 14:38
Ben 2 mayısta verdim kaporamı dostum.daha 1 ay bile olmadı.sen benden önce vermedin mi ? benimki haziranda geliyorsa seninki nasıl temmuzda geliyor ? bence haziranda gelir
Nisan da vermiştim kaporayi sanırım 3. Hafta. Haziran partisi için. Genel bir gecikme oldugundan öyle yazdım inşallah Sarkmaz. :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
eger konşuk motoru aradıysanız o siyah motor benim:cherry:
Hayırlı olsun güle güle bin. :cherry:
Zippo's
28 Mayıs 2011, 14:39
Nisan da vermiştim kaporayi sanırım 3. Hafta. Haziran partisi için. Genel bir gecikme oldugundan öyle yazdım inşallah Sarkmaz. :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
Hayırlı olsun güle güle bin. :cherry:
Tüm bayiler en geç haziranın 15i diyor,inşallah gecikmez yoksa bu işin b.ku çıkar
cabatay
28 Mayıs 2011, 14:42
malesef senin motor temmuz gibi görünüyor kardeşim.1 ay roterli geliyor cbr ler:pale:
Otosevere gidip meraba ben islam007 diyip senin motorumu alsam. :cherry:
Geographer
28 Mayıs 2011, 15:05
Motosikletlere özel kasko secenekleri var ve onlarda motor kullancısı derdinimizi iyi anlıyorlar.
Bende fiyat aldım yaptırıcam burdan.1350Tl Bnm ama cbr için o kadar cıkmaz 500 ila 700 lira arası bişey olur ama sakın aman paraya yazık deme cbr'ın parçaları el yakar
Çok teşekkür ederim,
Ben de Anadolu Sigortayla konuştum 1000 lira fiyat çıkardılar ama, 2011 cbr 125'i bulamadılar başka bi motor seçtiler.
Kasko düşünüyorum kesinlikle ya gerçekten pahalı parçalar,
Bayinin dediğine göre tek tek parçaları toplayınca 28.000 ediomuş :)[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------
Tüm bayiler en geç haziranın 15i diyor,inşallah gecikmez yoksa bu işin b.ku çıkar
Teşekkür ederim :)
mehmet onur
28 Mayıs 2011, 15:24
evet beyler parcalar cok pahali yeni kasa on far sadece 1600 tl haberiniz olsun valla motoru parca parca satsan daha cok para ediyor
ahmet93
28 Mayıs 2011, 15:30
Sercan bende senden fotoğraflarını bekliyorum. 660 senin sevgine dayanamamış atmış kendini yerlere.
Geziye gelebilecek misin? Ciddi hasar yoktur inş.
prenskaan
28 Mayıs 2011, 15:36
evet beyler parcalar cok pahali yeni kasa on far sadece 1600 tl haberiniz olsun valla motoru parca parca satsan daha cok para ediyor
audi a3 far olmasın o :P
Emrah.ark
29 Mayıs 2011, 00:58
Off:cyclopsan
Benim far,depo komple grenajlar değişicek.
Motorun yürüründe ve motorunda problem yok.
Perte ayırırlarmı ki:salut:
AguilaNegra
29 Mayıs 2011, 02:00
Hayırlısıyla alsaydınız da şu motorlarınızı resimlerle canlansaydı şu forum :)
Rox0ne
29 Mayıs 2011, 02:08
Hayırlısıyla alsaydınız da şu motorlarınızı resimlerle canlansaydı şu forum :)
haziran 15'den sonra şenlik olacak zaten burda :P
islam077
29 Mayıs 2011, 11:43
Otosevere gidip meraba ben islam007 diyip senin motorumu alsam. :cherry:
neyyyy:queen:
kardeşim 2,5 ayı geçti.walla daha dayanamam artık.ben cıbırı alıyim,sen alana kadar gezeriz:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------
haziran 15'den sonra şenlik olacak zaten burda :P
işallah kardeşim işallah :wiinkk:
nere.f
29 Mayıs 2011, 12:14
Günaydın :)
Bu 2010 model cbr ler yani şunlar;
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/29/3428.jpg
Sıfır olarak showroom larda varmıdır varsada fiyatlar nedir
2011 alacaklara da şimdiden hayırlı olsun gelince topic canlanır umarım fotolarla :mrgreen:
cabatay
29 Mayıs 2011, 13:47
Evet Beyler zaman su gibi akıp gidiyor. Bir bakmışışız motorlarımız altımızda gezideyiz. Bu günleri konuşuruz o zaman.. Geriye bakıp güleriz.. :P
Volkan Serezli
29 Mayıs 2011, 13:54
bugün türkiyede olması lazim dimi motorların:cherry: öylemidir acaba :silent:
Zippo's
29 Mayıs 2011, 14:02
bugün türkiyede olması lazim dimi motorların:cherry: öylemidir acaba :silent:
bence olsaydı ararlardı :salut:
casillas00
29 Mayıs 2011, 14:26
Evet Beyler zaman su gibi akıp gidiyor. Bir bakmışışız motorlarımız altımızda gezideyiz. Bu günleri konuşuruz o zaman.. Geriye bakıp güleriz.. :P
bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.
Diğerlerinde hiç bunları yaşamadım :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
Çok teşekkür ederim,
Ben de Anadolu Sigortayla konuştum 1000 lira fiyat çıkardılar ama, 2011 cbr 125'i bulamadılar başka bi motor seçtiler.
Kasko düşünüyorum kesinlikle ya gerçekten pahalı parçalar,
Bayinin dediğine göre tek tek parçaları toplayınca 28.000 ediomuş :)
kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo :)
Sercan bende senden fotoğraflarını bekliyorum. 660 senin sevgine dayanamamış atmış kendini yerlere.
Geziye gelebilecek misin? Ciddi hasar yoktur inş.
Bende senı arıycaktıım telefonumun ekranı patlamış numaralar fln gitti.
sağ bacagımda et ezılmesı ve bıraaz yara var yavas yavas ustune basabiliyorum bide çil parmagım çatlamış başka birşeyim yok Allah'a Şükür.
Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Allah'tan heycanlanmadımda vurana kadar hızımı epeyce dusurdum.
Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat :)
Zippo's
29 Mayıs 2011, 14:32
bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo :)
Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat :)
Geçmiş olsun kardeşim
casillas00
29 Mayıs 2011, 14:34
saolasın teşekkürler.
!Lk£®
29 Mayıs 2011, 15:02
sercan geçmiş olsun kardeşim yeni duydum.inşallah kısa zamanda toparlarsın :rendeer:
Kadınlar önümden sinyal vermeden geçtilermi yanlarına gidip kaskın vizörünü açıp allah ne verdiyse söylüyorum bu ara.inanın çok zoruma gidiyor sinyalsiz sürücüler..
cabatay
29 Mayıs 2011, 15:09
saolasın teşekkürler.
Secan yenimi kaza yaptın. Geçmiş olsun Kardeş.
casillas00
29 Mayıs 2011, 15:15
sercan geçmiş olsun kardeşim yeni duydum.inşallah kısa zamanda toparlarsın :rendeer:
Kadınlar önümden sinyal vermeden geçtilermi yanlarına gidip kaskın vizörünü açıp allah ne verdiyse söylüyorum bu ara.inanın çok zoruma gidiyor sinyalsiz sürücüler..
aşagıya inip birde bana kırmızı durmadın sen diyodu yerden kalkamadımkı yoksa ben ona yapacağımı biliyordum.
Tabi çelişkiye bak kırmızı gectıgımı goruyo ama dıger cumlesi ben senı gormedım oluyo kafa yokki bunlarda :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------
Secan yenimi kaza yaptın. Geçmiş olsun Kardeş.
saolasın çarşamba akşamı oldu
BeyazKarga
29 Mayıs 2011, 16:04
Bende 1200 km. de var siyah rengi... 5000 TL ye verebilirim...
islam077
29 Mayıs 2011, 16:55
sağ bacagımda et ezılmesı ve bıraaz yara var yavas yavas ustune basabiliyorum bide çil parmagım çatlamış başka birşeyim yok Allah'a Şükür.
çok geçmiş olsun kardeşim,işallah en yakın zamanda iğleşirsin
BeyazKarga
29 Mayıs 2011, 17:33
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun kardeşim.
casillas00
29 Mayıs 2011, 18:27
Teşekkürler.
DOOM46
29 Mayıs 2011, 18:35
herkese selamlar. arkadaşlar önümüzdeki günlerde lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. aklımda şu an marka olarak pirelli mt 75 var kullanan varsa bilgi verirse sevinirim ya da başka tavsiyeniz var mı?
nere.f
29 Mayıs 2011, 18:36
5000 tl kullanılmı 2010 cıbıra açıkçası veremem vermem
Ama sağolun yinede bi tek cevabı siz verdiniz
Geçmiş olsun sercan abi :rendeer:
OguzhanCBR
29 Mayıs 2011, 19:56
Geçmiş olsun Sercan.. acil şifalar...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO