Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
mithrelios
14 Eylül 2006, 16:46
yok yaf daha 3 kuruşluk motor tecrubem var hayabusa'ya binmeye cesaret edemem, çıkan ilk virajda uçarım. umarim bu motorda ustalastiktan sonra bi 600 lük alirim onda da ustalastiktan sonra artik hayabusa gibi motorlara cesaret edebilrim :) sen çok sağol tabiki teklifin için, gel ankara'ya ben de cbr 125 e bindireyim seni :P
yakamoz_072002
15 Eylül 2006, 03:13
arkadaşar isterseniz bu topiğin adını hayabusamı yoksa cbr mı koyalım ne dersiniz sizce yanlışmıyım bence cbr bir hastalık ve bunu başka motorlarla karıştırmayalı tughlord kardeşimde amma salak bir soru soruyo bence para lazımsa sat motorunu bisiklete bin kardeşim hem spor yapmış olursun sağlığın içinde işe yaramış olur ve bir daha arkadaşlar böle saçma sorularada karşılık vermeyelim sizce ferrarimi satıp murat 124 demi binsem ne yapsam bende karar veremedim şimdi ya bi yardımcı olurmusunuz banada
http://img141.imageshack.us/img141/9411/motorcaprazri5.jpg (http://imageshack.us)
buda yeni halinden bir foto beğenilerinize sunarım
mithrelios
15 Eylül 2006, 11:00
arkadaşar isterseniz bu topiğin adını hayabusamı yoksa cbr mı koyalım ne dersiniz sizce yanlışmıyım bence cbr bir hastalık ve bunu başka motorlarla karıştırmayalı tughlord kardeşimde amma salak bir soru soruyo bence para lazımsa sat motorunu bisiklete bin kardeşim hem spor yapmış olursun sağlığın içinde işe yaramış olur ve bir daha arkadaşlar böle saçma sorularada karşılık vermeyelim sizce ferrarimi satıp murat 124 demi binsem ne yapsam bende karar veremedim şimdi ya bi yardımcı olurmusunuz banada
valla iyi niyetli bir soru sormuş thuglord, neden bozuldun ki bence gayet mantikli bir soru, çok da ufak ve güçsüz gelir mi demiş biz de gelir diyip alternatif ürettik. tabiki hayabusa mi cbr 125 mi gibi salakça bi soru olmaz ama soru zaten bu değil. cbr 125 e de kuru kafa vb stickerlar yapistirip komik hale getirme bence, turuncu nun orjinal hali zaten çok güzel. siyah cam güzel durmuş ama.
praetorian
15 Eylül 2006, 11:21
sen kımsın bole bısı soluosun?kımsın kı sen cevap vermeyelım bole sacma sorulara dıosun..2 ay sonra cbr 125 satıyorum dıye ortada gezınceksın nasıolsa 600rr aldım sıze ıyı gunler dıyıp
ınsanlar zor duruma dusebılır..ha tabı sole olur baba parasıyla almıssan motorunu anlamazsın
neyse ya kıme konusuorumkı
saygılar sevgıler
demın daha gusel yazmıstım fakat sıstem hata verdı gıttı hepsı..
ThugLord
16 Eylül 2006, 11:06
sen kımsın bole bısı soluosun?kımsın kı sen cevap vermeyelım bole sacma sorulara dıosun..2 ay sonra cbr 125 satıyorum dıye ortada gezınceksın nasıolsa 600rr aldım sıze ıyı gunler dıyıp
ınsanlar zor duruma dusebılır..ha tabı sole olur baba parasıyla almıssan motorunu anlamazsın
neyse ya kıme konusuorumkı
saygılar sevgıler
demın daha gusel yazmıstım fakat sıstem hata verdı gıttı hepsı..
bak arkadasım ben baba parası yemıyorum bu 1 hem benım orda sordugum hayabusamı zor durumdan kaldıgım ıcın satıyorum cbr 125 r'ın fıyatı cok uygun ama tek korkum cbr 125 r ın bana bısıklet gıbı gelmesı olabılır fakat okudugum yazılardan anladıgım kadarıyla cıkardıgı ses hıcte fena deıl kı benım ıcın performansdan suan daha onemlı kı performansı hayabusada sonuna kadar yasadım artık hızlı olması onemlı deıl ben sehır ıcı kullanacagım bır aracında 350km hız yapmıs yada 145km hız yapmıs hıc onemlı deıl hem Yakamoz'unda cbr 125 r ınıda gorduk kı o kuru kafa stıcerı cook komık durmus belkı cbr 125 r almıssın ama onu aldıktan sonra cbr 125 r'a layık olamamıssın. baba parası yeseydım hayabusamıda satmazdım...
mithrelios
16 Eylül 2006, 11:21
sanirim yanlis anlasilma oldu praetorian sana destek bisiler yazmis. neyse ya polemiğe gimesin daha fazla. sen al cıbır şehiriçi kullanicam az yakar görünümü de tatli sorun da çıkartmaz nasil olsa honda dersen.
ThugLord
16 Eylül 2006, 11:49
bende fark ettım de bıraz sınırler yanlıs oldu kusura bakmasın :D
yakamoz_072002
16 Eylül 2006, 12:37
arkadaşar geçenki yazım için özür dilerim yanlış anlamışım bunun için hepinizden tekrar özür dilerim bu arada dün servisteydim bu kadar laçka olamaz bir servis saat 10 da girdim sabah öleden sonra saat 5 de çıkabildim sadece ampulleri değiştirmek için neyse değiştirdik eve geliyorum benim göstergelerde bi acayiplik olduğunu farkettim nasıl bir titreme var görseniz meğer göstergenin altındaki gövdeye giren plastik bir çubuk var onu kırmışlar gittim biz yapmadık dediler bir şeyde ispat edemiyorsun 28 ytl dediler bende değiştirmedim başka bir çözüm yolu bakacağım siz siz olun serviste motorunuzaa daima göz kulak olun . BU ARADA ÖN ÇAMURLUKTAKİ STİCKER I DA ÇIKARDIM BENİMDE HOŞUMA GİTMEDİ SONRADAN NE YAPAYIM GÖSTERGEYİ NASIL HALLEDEBİLİRİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
mithrelios
16 Eylül 2006, 12:43
valla honda servisi bunu yapiyorsa helal olsun onlara. beyinsiz adamlar. bence honda ya şikayet maili at, ortaligi ayaga kaldir eger eminsen servisin yaptigina bunu, ama sakince yap ki hakliyken suçlıu duruma düşme sinirlenmeden israrla.
yakamoz_072002
16 Eylül 2006, 12:46
Abİ Ben Motora GÖzÜmden Daha İyİ Bakarim Gİderken Bİr Şey Yoktu Farlarida Özellİkle Onlara Yaptirdimkİ Hanİ Bİr Problem Çikmasin Dİye Ama DedİĞİm Gİbİ Bİr Şey Ispat Edemezsİnkİ Adamlar Bİz Yapmadik Deyİp Çikiyo İŞİn İÇİnden Bİde 2 Fari Taktirmaya 20 Ytl İŞÇİlİk Verdİm Ya Valla Moralİm Alt Üst Oldu DÜn
fırtına_87
16 Eylül 2006, 13:38
Servisler Çok Sorumsuz Çok Laçka Çok Lakait Hareket Ediyor Allah Kimseyi Düşürmesin Hepinize Kazasız Sürüşler.....
praetorian
16 Eylül 2006, 13:46
thuglord okuyarak yorum yapsak dımı gusel olur:)
mithrelios
16 Eylül 2006, 13:48
honda'ya şikayet et abi, serviste de ordaki tamircilerle ugrasma satis sorumlularina, müdürlerine ilet şikayetlerini. sitede de moderatörlere filan pm at, bu gibi sitelerin gücü azımsanacak degildir daha önce örneklerini okudum. olayin boyutu ne kadar küçük olursa olsun boyle davranmaya haklari yok.
ben efe honda ya bi daha gittigimde, tazyikli su ile motosiklet yıkarlarken fotograf çekip honda türkiye ye gönderecegim mesela. serviste de o zamana kadar kendim ogrenip periyodik bakimlari kendim yapmayi düşünüyorum. umarim servislik bi problem hiç çıkmaz, çıkarsa da her adımda yanlarinda bakacagim ne yaptiklarina tek tek, denetlemek ve ogrenmek için.
uçan_kızılderili
16 Eylül 2006, 13:56
slm bn daa yeni üye oldum ama bndede cbr 125 r siyah var yeşilköyden silivriye giderken e-5 te gaza asıldıımda ve her vites atışımda motor teklio ve çok byk bi tehlikeyle başbaşa kalıorum sizce ne yapmalıyım
yakamoz_072002
16 Eylül 2006, 14:18
valla ilk defa senden duydum bende antalydan fethiyeye gidergen asıldım gaza ama benim 12000 devirden sonra gaz kesmeye giriyo seninki bir sorunla karşılaşmadım bi servise git diyeceğim ama malum servislerin durumu içler acısı ama yinede bir göster allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin sanada
mithrelios
16 Eylül 2006, 14:21
slm bn daa yeni üye oldum ama bndede cbr 125 r siyah var yeşilköyden silivriye giderken e-5 te gaza asıldıımda ve her vites atışımda motor teklio ve çok byk bi tehlikeyle başbaşa kalıorum sizce ne yapmalıyım
daha detayli bilgi verebilirmisin? vites atarken motor nasil tekler ki anlayamadim hiç.
yakamoz_072002
16 Eylül 2006, 14:42
daha detayli bilgi verebilirmisin? vites atarken motor nasil tekler ki anlayamadim hiç.
galiba karbüratörde bir problem olabilir vites attıktan sonra dipgaz yapıyorsa olabilir
ThugLord
16 Eylül 2006, 17:25
thuglord okuyarak yorum yapsak dımı gusel olur:)
kardesim once ozur dılemıstım ama sımdı gene ozur dıleyım kusuruma bakma bırdaha olmaz :)
yakamoz_072002
17 Eylül 2006, 14:04
beyler ben servisi hondaya şikeyet ettim sıra sizde ama motosiklet.net üyeşi olduğunuzu mutlaka belirtelimki bizi hafife almasınlar
ozysea
17 Eylül 2006, 22:09
slm arkadaşlar ben bir ay önce bi kaza yaptım ve motorum kasko tarafından pelt verildi hurda oldu motoru tekrar geri aldım ve şimdi yaptırmayı düşünüyorum bu motorun parçaşarını alabileceğim bir parçacı biliyormusunuz istoç ta var diye duydum ama daha gidemedim sizlerin bildiği bir yerler var ise yazarmaısınız
mithrelios
17 Eylül 2006, 22:43
kasko nun verdigi parayla yeni bi tane alamiyormusun? diger türlü hiç ugrasma bence parçadır şudur budur, temiz bi ikinci el veya alabiliyorsan sıfırından al.
ozysea
17 Eylül 2006, 22:59
kasko nun verdigi parayla yeni bi tane alamiyormusun? diger türlü hiç ugrasma bence parçadır şudur budur, temiz bi ikinci el veya alabiliyorsan sıfırından al.
yok kardeş verdiği 3000 ytl o kadar birde parça parça satayım diyorum daha motor 1700 km de
arkadaşlar resimler alanımda buraya atamadım cbr_125_repsol@hotmail.com
tronic
18 Eylül 2006, 00:00
@ozysea
Demek vazgeçemedin motordan , 20 gün önce "bıraktım abi motoru" diyordun :P Tekrar geçmiş olsun , dikişlerinin durumu nasıl , sana çarpan taksici ceza nasıl bir ceza alacak? Bence de ikinci el bi tane al derim . :)
ozysea
18 Eylül 2006, 03:29
@ozysea
Demek vazgeçemedin motordan , 20 gün önce "bıraktım abi motoru" diyordun :P Tekrar geçmiş olsun , dikişlerinin durumu nasıl , sana çarpan taksici ceza nasıl bir ceza alacak? Bence de ikinci el bi tane al derim . :)
sağol kardeşim dikişleri aldırdık ama ayak hala alçıda ayağa kalkamadım yani taksici işi o iş mahkemede artık nekadar sürer allah bilir yeni bitane almayı düşünüyorum bunuda parça parça satıcam daha motor 1700 kilometre bile yapamadım senin motor nasıl msnde de görüşelim kendine iyi bak
mithrelios
18 Eylül 2006, 11:43
ozysea tekrar tekrar çok geçmiş olsun. şimdi korumali mont, eldiven sırtlık/bellik dizlik tam oldum ama bi botlar normal bot giymek durumundayim ondan bile tedirgin oluyorum, umarim hiç kazaya gelmez başımıza biz önlemi alalim da yine de.
cbr 125 ile ve motosiklet hayatimda ilk yol gibi yol tecrubemi yaptim. ankara ve cevre yollarinda, pazar günü 200 km kadar yol gittim. devirli kullandim genelde ve artçım vardi. yokuş çıkarken artçı ile 90 km/s i geçemedik, ama yokus asagi ve düz yollarda çok memnun kaldim. 5. viteste yaklasik 9000 devirde 120 km/s i çok rahat bulduk, saniyorum kosullar uygun oldugunda tek kişi güzel kapanip gidersen 140-150' yi bulur bu motor. 1000-2000 km daha tecrübelenince deneyeceğim. yakit olarak ölçüm yapiyorum, net sonuçlar için 1-2 gün daha beklenecek ama sanki 160 km de 6 lt yaktim gibi(100 km de 3,75 lt ve bu günkü benzin hesabiyla km de 10 ykr ye geliyor, artçı olmasa ve devirli kullanmasan saniyorum 8 ykr ye rahat düşecektir yine tahminimce).
izlenimlerime göre ideal tek kişilik bir motor bu, 80 km/s den fazla hizlarda kapanip ön camin altina girince sürüş çok keyifli oluyor, sırtından geçen rüzgari hissederken. hızı otobana uygun, çevre yolunda rahat gittim, hararet filan hi. bişey olmadi, gece farlari ve gösterge aydinlatmalari çok yeterli.
saniyorum artçıya verdiği titreşim biraz fazla ama sürücüye ve gidona nerdeyse hiç titreşim vermiyor. kontrolü kolay korkutmayan güzel şık parasini hakettigini düşündüğüm bir alet olduğunu bir kere daha ispatladi, motorla güreşmeden sürüşe odaklanip güzelce gidiyorsunuz. yolda bi iki tane abi cbr ile karsilastim selamlastik onlar uzadi tabi sonra soldan soldan. neyse şimdlik bana 13 bg bile yeterince tehlikeli belki yeterince büyüyünce bir 600 f veya kawasaki er-6 f alirim. fakat risksiz motosiklet kullanmak istiyorsaniz, 30 bg üzerine pek gerek olduğunu düşünmüyorum, dün sağ ve orta şeritten genelde ilerlerken düşündüm de bi 600 f olsa altimda kendimi tutabilirmiydim o yollarda neler yapardim diye, aklima gelen fikirler hiç hoşuma gitmedi, anladim ki o tip bir motor bana yaklasik 3-4 sezon ve binlerce km uzakta.
praetorian
18 Eylül 2006, 11:49
mıthrelıos senle ne kadar ortak yanımız var ya bızım:)
her yazında sankı kendım yazıomus gıbı hıssedıourm:))
bırara ısallah karsılasırız yuzyuze tanısmıs olurum
uzun yol goruslerım konusunda bır yerde katılmıorum sana
140-150 km bu motorla cok tehlıkelı ben 130 a geldım 2 kısı(rampa asagı)dedım yeter
cunku gıdon adeta ucuo gıbı oluo en ufak sarsıntıyı hıssedıosun..
oyuzden stabıl 110-120km en iyisi
Starsailor
18 Eylül 2006, 12:06
günaydın herkese...
kırmızı şerit yapıştırdım hafta sonu tekerlere:)
resimler birazdaaaaannn:queen:
praetorian
18 Eylül 2006, 12:08
bende repsole aldım bıkac hafta once
hala takamadım bı turlu vakıt olmadı:'(
Starsailor
18 Eylül 2006, 12:13
bende repsole aldım bıkac hafta once
hala takamadım bı turlu vakıt olmadı:'(
Tekerleri temizle ,şeritleri yapıştır, elinle tek tek üstünden geç....cidden bayağı zaman alıyor:pale:
Neyseki skull imdadıma yetişti (kendi motosikletine de yapıştırdı bu arada aynı gün,düşün ne kadar zaman aldığını:pale: )
Ama süper oldu değdi yani o zaman kaybı ve yorgunluğa:P
http://img132.imageshack.us/img132/9918/dsc00364rg2.jpg
praetorian
18 Eylül 2006, 12:16
dün motoru yıkadım fakat sonra acilen çıkmam gerekti:( fazerda vardı fosforlu yeşil?
bu stıckerlar bı sure sora cıkmaya baslıo anladıgım kadarıyla(cahılıgımı mazur gorun:))
mithrelios
18 Eylül 2006, 12:36
mıthrelıos senle ne kadar ortak yanımız var ya bızım:)
her yazında sankı kendım yazıomus gıbı hıssedıourm:))
bırara ısallah karsılasırız yuzyuze tanısmıs olurum
uzun yol goruslerım konusunda bır yerde katılmıorum sana
140-150 km bu motorla cok tehlıkelı ben 130 a geldım 2 kısı(rampa asagı)dedım yeter
cunku gıdon adeta ucuo gıbı oluo en ufak sarsıntıyı hıssedıosun..
oyuzden stabıl 110-120km en iyisi
umarim tanisiriz, istanbul yapacagim önümüzdeki bahara en geç, veya bolu da şurda burda toplasma olursa kesin gelirim, ortada bulusuruz. ben maks 120 yaptim, gayet rahatti motor ötesinde tahminimi yazdim, senin dedigin gibi olabilir. tecrübem fazlalasinca bi pazar sabahi çevre yoluna çıkıp bi denicem ama tek kişi denicem iki kişi hem sorumluluk bindiriyor insana hem aerodinamiyi bozuyor hem agirligi arttiriyor. fakat hızda filan çok da gözüm yok otoyolda sabit 110-120 ile rahat gidebilecegimi gördüm o bana yeter, şehiriçi maks 60-70 gitmek gerek zaten.
Starsailor
18 Eylül 2006, 14:44
dün motoru yıkadım fakat sonra acilen çıkmam gerekti:( fazerda vardı fosforlu yeşil?
bu stıckerlar bı sure sora cıkmaya baslıo anladıgım kadarıyla(cahılıgımı mazur gorun:))
Fazer daki yeşilleri sökmüştük çoktan,beyaz yapıştırdık yerine:)
Evet çıkıyo doğru tahmin:cat:
Tazyikli suyla yıkamamak gerekiyormuş o yüzden:P
praetorian
18 Eylül 2006, 14:54
yeşiller güsel duruyordu:)
neyse bugun ogrendıklerımın arasına janta stıcker yapıstırmayı ve stıckerları tazyıklı suyla yıkamıcakmısız:)
bedenenyanlış ruhendoğru
18 Eylül 2006, 17:14
Slm Merhaba...
Cbr 125 İmİ Almama Az Kaldi, Ancak Çok Kararsizim, Model Kesİn De Renkte Kararsizim, Sİyah İstİyorum Ama Repsole De Aklim Gİtmİo Deİl. Kararimda Yardimlarinizi Beklİorum Yoksa Ben Bu Şekİlde Uzun Bİ Zaman GeÇİrİcem....:(
tolga_ybr125
18 Eylül 2006, 17:17
Merhaba Cicili Bicili Racing(Aslında cbr demeye çalışıyorum ama bunu demek daha fazla hoşuma gidio) kullanıcıları;
Ben 16 yaşındayım..Bu sene para biriktirmeye başlıcam tam ehliyet almadan 1-2 ay önce param birikmiş olucak ve kendime bir cbr 125 alıcam.. olleyy :D
Bu arada cbr 125 hakkında bilgi paylaşımına ihtiyacım var..konu 129 sayfa olmuş..Hepsini okuyamadım şöle kısa bi özet geçerseniz ii olur :P :P
Bide msn falan veriyim;
motor rengi : şeffaf :P İsmim: cbr siz cbr ci :P msn : tuner_aka_tolga@hotmail.com
Listeye eklersiniz eger isterseniz :queen: Sizce 2 sene para biriktirip beklememe degcekmidir? :queen: :silent:
Starsailor
18 Eylül 2006, 18:12
''cicili bicili racing''
bak çok tuttum bunu:cat:
destinyofrock
18 Eylül 2006, 18:32
Fazer daki yeşilleri sökmüştük çoktan,beyaz yapıştırdık yerine:)
Evet çıkıyo doğru tahmin:cat:
Tazyikli suyla yıkamamak gerekiyormuş o yüzden:P
Ben baya bi tazyikli suyla yıkadım artık kaçıncı yıkamada hatırlamıyorum yavaş yavaş çıktığını gördüm alt kısımdan ve hemen her yıkatmada uyarıyorum "Abi uzaktan tut lütfen" diye
Bendeki REPSOL
Arka Lastik 130(başka oluru olmayan kalınlık)
Jantlarda Çizgi halinde olan ve gece parlayan janjanlı şerit
Susturucusu çıkartılmış egsoz(diğer kademeler sökülünce ses hoş çıkmıyo)
tolga_ybr125
18 Eylül 2006, 19:00
''cicili bicili racing''
bak çok tuttum bunu
Saol arkadaşım bende öle sevdimki artık hep öle diyorm :D
Bu arada sana birşey diyim mi o lastige şerit yapıştırmış resmini görünce cbr 125 in siyah rengine hasta olmaya başladım..Motorun çok hoş duruyo..Ben siyah hayatta sevmem falan diodum cbr de..Ama sende öle şeritli görünce...Hastası oldum bir anda :D
mithrelios
18 Eylül 2006, 19:38
@destinyofrock
motorun arkadan fotografi var mi? varsa bi gönderebilirsen çok sevinirim merak ediyorum şu 130 luk lastik nasil oluyor diye. bi de çok söylendi ama bi daha sorayim sen ne diceksin, performansi bariz sekilde azaltiyor mu bu lastik modifiyesi ve sürüş olarak ne gibi artilar sağlıyor.(dedigim gibi onceden de yazanlar oldu ama çok görüş daha iyidir)
tronic
18 Eylül 2006, 21:03
@mithrelios
önceki sayfalarda 130 luk lastik fotoğrafı olması lazım.
@destinyofrock
Kader , susturucuyu çıkartınca nasıl bir ses veriyor?Mümkünse video klip ses klibi falan olsa ne de güzel olurdu.:cherry:
@praetorian
Ben Bolu'ya giderken 130 140 sabit gittim genelde.Ama bu hız bile fazlasıyla yeterli bu motor için.
@ozysea
Msn i özelden gönderiyorum tekrar geçmiş olsun.
destinyofrock
18 Eylül 2006, 21:42
@destinyofrock
motorun arkadan fotografi var mi? varsa bi gönderebilirsen çok sevinirim merak ediyorum şu 130 luk lastik nasil oluyor diye. bi de çok söylendi ama bi daha sorayim sen ne diceksin, performansi bariz sekilde azaltiyor mu bu lastik modifiyesi ve sürüş olarak ne gibi artilar sağlıyor.(dedigim gibi onceden de yazanlar oldu ama çok görüş daha iyidir)
Performansı yavaşlatma alakası bile yok dah aiyi tutunma sağlıyor yağmur çukuru vs de dengen bozulmuyor resmi en kısa zamanda eklerim merak etme sen ok arkadan hiç çekmemiştim
AAA dur dur bu işine yararmı tabiki soldaki ben
http://img201.imageshack.us/img201/8340/1042257xg4rn9.jpg (http://imageshack.us)
@mithrelios
önceki sayfalarda 130 luk lastik fotoğrafı olması lazım.
@destinyofrock
Kader , susturucuyu çıkartınca nasıl bir ses veriyor?Mümkünse video klip ses klibi falan olsa ne de güzel olurdu.:cherry:
@praetorian
Ben Bolu'ya giderken 130 140 sabit gittim genelde.Ama bu hız bile fazlasıyla yeterli bu motor için.
@ozysea
Msn i özelden gönderiyorum tekrar geçmiş olsun.
Sesini gelip dinlemen lazım gezilerimize katıl gel gör
yakamoz_072002
18 Eylül 2006, 22:17
lastik güzelmiş 130/80 mi bu önleri kça yaptın detaylı bilgi lütfen birde maliyeti pls?
mithrelios
18 Eylül 2006, 22:31
bi dahaki sezona bu lastik işini yapicam galiba. görünüş ve viraj güvenliği için iyi olacagini düşünüyorum.
cbr 125 için daha uzun bi ön cam var galiba, rengi siyah tintli hafif ama tuzlu biraz(120 euro kadar) ben motoart in katalogunda gördüm. bunu duyan bilen gören var mi?
praetorian
18 Eylül 2006, 22:59
bende bıyerde gormustum ama 120 euro vermek cok akıl karı gelmedı bana..
donniedarko
18 Eylül 2006, 23:12
günaydın herkese...
kırmızı şerit yapıştırdım hafta sonu tekerlere:)
resimler birazdaaaaannn:queen:
yakında gidonu seleyi filan da pembeye boyarsınız :P şaka şaka güzel olmuş bana da lastik değiştirtip boya filan yapıracaksınız sonunda olacağı o:mrgreen:
Carcharoth
18 Eylül 2006, 23:25
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21791
ahanda burda var o uzun cam resmi ben tutmadım :P Ama kaderin motora bayıldım bende mavi bir sticker yapıştırayım artık... Çok güzel duruyor. Bu arada geçen gün lastiğe çivi girmiş :salut: Fitil yaptırdım. Ama ota boka pati çekiyor ya da ben gaza çok abanıyorum... Anladımki artık bu arka tekeri değiştirme zamanı geldi. Değiştirmişken kalın taktırıcam ama kafama birşey takılıyo performansa çok etkisi varmı ?
yakamoz_072002
19 Eylül 2006, 01:16
perfortmansında bir değişme olmuyo diyolar ama denemek lazım ben denemeden inanamıyacağım çünkü arkdaşlar performans hava filtresi tak diyolar performansı arttırır diye servis taktırma bir faydası yok diyor gerçi servisler ne derece doğru söler bilmemde ben yinede deneme yanılma yoluyla öğrenme taraftarıyım
destinyofrock
19 Eylül 2006, 01:31
lastik güzelmiş 130/80 mi bu önleri kça yaptın detaylı bilgi lütfen birde maliyeti pls?
Maliyeti bana 100ytl oldu lastiğin :cat:
mithrelios
19 Eylül 2006, 18:31
arkadaşlar, bir büyük cbr bulusmasi yapsak sezon bitmeden. şöyle ankara istanbul ortasi biyerde, veya istanbul izmir arasi bi yerde. veya direkt istanbulda nerde daha fazla katilim olacaksa.
bütün model honda cbr lar gelse, hatta cbr seven herkesi de çağırsak ne güzel olmaz mi?
Starsailor
19 Eylül 2006, 18:39
Saol arkadaşım bende öle sevdimki artık hep öle diyorm :D
Bu arada sana birşey diyim mi o lastige şerit yapıştırmış resmini görünce cbr 125 in siyah rengine hasta olmaya başladım..Motorun çok hoş duruyo..Ben siyah hayatta sevmem falan diodum cbr de..Ama sende öle şeritli görünce...Hastası oldum bir anda :D
Siyahla kırmızı pek yakışıyorlar caaaanım:P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO