Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
110-120 de takılıp kalcaksa oturur ağlarım:PBenim Cbfte o kadar yapıyo zaten:bounce:
Ne beklentilerle alıyorum ben onu :mrgreen:
Hava fıltresıydı egzozdu 1o km/h da benden:mrgreen:
planlar güzel motoru almadan modifikasyonlara kafadan başlamışız :cherry:
olsa da binsek ya :P hayırlısıyla bi kavuşsaydık motopisikletimize.. :mrgreen:
Emrah.ark
02 Mart 2011, 00:32
planlar güzel motoru almadan modifikasyonlara kafadan başlamışız :cherry:
olsa da binsek ya :P hayırlısıyla bi kavuşsaydık motopisikletimize.. :mrgreen:
ohoo ne diyosun sen:P
-Mono kapak
-ön çamurluk kuyruk karbon kaplama
-ön manetler kırmızıyla değişçek markayı unuttum kaliteli bişeydi:P
-jant şeriti
-ön siperlik siyahla değişçek
-alarm
-egzoz
-hava fıltresı
-xenon:mrgreen:
Hayırlısıyla bi gelsinde sırasıyla hepsini yapıcam:bounce:
mete_han
02 Mart 2011, 00:33
110-120 de takılıp kalcaksa oturur ağlarım:PBenim Cbfte o kadar yapıyo zaten:bounce:
Ne beklentilerle alıyorum ben onu :mrgreen:
Hava fıltresıydı egzozdu 1o km/h da benden:mrgreen:
13.5 hp den maksimum 145 çıkar aga her türlü gideri var...:P
(iman gücü stayla & ve rampa aşağı stayla ):P
Emrah.ark
02 Mart 2011, 00:36
13.5 hp den maksimum 145 çıkar aga her türlü gideri var...:P
(iman gücü stayla & ve rampa aşağı stayla ):P
Bi pazarlık yapar duzleriz aga o motorun 150 si vardır eminim:mrgreen:
Olmasada ıman gucu stayla geçerli:mrgreen:
mete_han
02 Mart 2011, 00:52
Bi pazarlık yapar duzleriz aga o motorun 150 si vardır eminim:mrgreen:
Olmasada ıman gucu stayla geçerli:mrgreen:
bide yatarsın sen şimdi depoya...:queen: fazla öne eğilme arkadan soğuk alırsın...:P hadi iyi geceler...galiba senin makinaya senden önce binicem gibi haberin olsun...:queen: sen bazartesiyi bekle şekerim...:P
Emrah.ark
02 Mart 2011, 04:18
bide yatarsın sen şimdi depoya...:queen: fazla öne eğilme arkadan soğuk alırsın...:P hadi iyi geceler...galiba senin makinaya senden önce binicem gibi haberin olsun...:queen: sen bazartesiyi bekle şekerim...:P
Iman gucu style abi depoyla butunlesıcez cok farklı fantazılerım var:P
Bi resmini çekte göriyim motorumu be abı..Fuarda 1o metre uzağından gorduydum sıyahını:)
ıyı geceler yarın iş guç beni bekler:)
fatihsevim
02 Mart 2011, 14:52
sahıbınden veya başka sitede cbr ilanı olanlar lutfen ilandakı fıyatları guncelleyın:mrgreen::queen::queen:2010a 5500 isteyenler ozellıkle sizler
sahıbınden veya başka sitede cbr ilanı olanlar lutfen ilandakı fıyatları guncelleyın:mrgreen::queen::queen:2010a 5500 isteyenler ozellıkle sizler
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
gökhans16cbr
02 Mart 2011, 15:53
ben 2006cıbırımı 3000e fln satarım diyodum yalan oldu :(
cakalaz
02 Mart 2011, 17:07
2500 lere düşecek piyasa :) demedi demeyin :bounce:
dreamdark
02 Mart 2011, 18:23
Piyasa düşmeye başlamış bile :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-satilik-tertemiz-ve-sorunsuz-cbr125r-42260577/detay
kujumax
02 Mart 2011, 19:28
Gökhan Sat Senin Motoru Alayim :)
tolga1994199
02 Mart 2011, 21:36
arkadaşlr bu yeni kasa cbrın kilosu eskisinden daha ağır ve lastikleri eskinden kalın. eski modeli bile düz yolda 125 km yaparken bu düz yolda 115 i zor geçevr gibi gelio bana
kujumax
02 Mart 2011, 21:40
Tolga Sen Yeni Motor Alıp Hor Kullanan Degilmiydin :)
Sen Motoru Rodaj Zamanında istedigin Kadar Zorla 200 Görürsün Yeni Kasayla :D
casillas00
02 Mart 2011, 21:45
10kilo farkla bişey almaz üstüne ne yarmalar çıkıyo.
Rodajı sen yaparsan 115'de göremez o ayrı
cbr 125'm
02 Mart 2011, 21:46
motoru görsel anlamda güzelleştirmeyi düşünüyorum. fikirleriniz var mı?
2 tane karbon parçayı aksesuar olarak satacaklar.ön çamurluk ve 2 adet yan karenaj.
+ olarak arka 2. kişinin oturacağı yere güzel parlak bir kapak.orjinal aksesuarları.
Ha fiyatı ne kadar uçuktur tahmin edemem :) ama bu 3 lü güzel olurdu..
ahmet93
02 Mart 2011, 22:22
10kilo farkla bişey almaz üstüne ne yarmalar çıkıyo.
Rodajı sen yaparsan 115'de göremez o ayrı
Çok gitmeyin arkadaşın üstüne. Benim debriyaj düzeldi, çat çat atıyorum vitesleri. Hee Sercan bu arada marş basıyo mu yoksa vurdurmaya devam mı:cherry::queen:
kujumax
02 Mart 2011, 22:30
Ahmet'im Laf Sana Degil Tolga'ya :) Motorunu İlk Aldiginda Rodajda Yaptıklarını Okusan Gülmekten Ölürsün :)
ahmet93
02 Mart 2011, 22:36
Ahmet'im Laf Sana Degil Tolga'ya :) Motorunu İlk Aldiginda Rodajda Yaptıklarını Okusan Gülmekten Ölürsün :)
Yok yahu biliyorum @Tolga1994199'un rodajını. Bende Sercan'a sarıyorum canım sıkıldıkça:P
Cbr 125 i hiç sevmem ama yeni kasayı baya beğendim..6.000 lirayı bu sefer hakediyor..Ötv indirimi varken kaç para acaba ?
mete_han
02 Mart 2011, 22:43
Iman gucu style abi depoyla butunlesıcez cok farklı fantazılerım var:P
Bi resmini çekte göriyim motorumu be abı..Fuarda 1o metre uzağından gorduydum sıyahını:)
ıyı geceler yarın iş guç beni bekler:)
motorunuz dükkana teşrif ettiler...bi ayakbastı köftesi alayım önden...:P
5.435 liraymış ötv ile allah kahretsin ya 3 ay önce 0 aldım motorumu..Şuan olsa direk 0 honda alırdım
casillas00
02 Mart 2011, 22:52
Yok yahu biliyorum @Tolga1994199'un rodajını. Bende Sercan'a sarıyorum canım sıkıldıkça:P
vurdurmak mı oda ney benim marşım tıkır tıkır iftiraaaa :bounce::bounce:
kafama takıldı birde buraya yazayım.
Sanırım honda gene vitesi yazacak biyer bulamamış koskoca dijital ekranda :)
izlediğim videolarda falan hiçbiryerde göremedim.
Boş u ana panelde yeşil renkte bir ışık la belirtiyor gene.ama 6 vitesi yazacak küçücük bir yer ayıramamışlar dijital ekranda zannederim:mrgreen:
motor elime geçene kadar beynimi kemirir artık bu düşünce:P
casillas00
02 Mart 2011, 23:48
kafama takıldı birde buraya yazayım.
Sanırım honda gene vitesi yazacak biyer bulamamış koskoca dijital ekranda :)
izlediğim videolarda falan hiçbiryerde göremedim.
Boş u ana panelde yeşil renkte bir ışık la belirtiyor gene.ama 6 vitesi yazacak küçücük bir yer ayıramamışlar dijital ekranda zannederim:mrgreen:
motor elime geçene kadar beynimi kemirir artık bu düşünce:P
bi süre sonra gereksiz oluyor vites göstergesi takma kafana:rendeer:
sedici
03 Mart 2011, 01:13
vites göstergesine gerek yok ki çekmiyosa çek alt vitese yeterince devirliyse çek üst vitese :)
cbr 125'm
03 Mart 2011, 01:55
frenliyorum motor devri 3 bine iniyor sonra vites küçültmeden gazı sonuna kadar açıp bekliyorum yavaş yavaş devirleniyo. Bi zararı olur mu?
beykurt
03 Mart 2011, 03:30
selamlar herkese =))
sercan pazar gunu yenibosya civarında mıydın motorla? gri bi hyo gordum kask da senin kasktı =))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------
bu arada şu motorun ekipmanlarını bi toparlayamadım =))) michelin lastik aldım fuardan.simdi akü kaldı =)) ucuza netten yuasa buldum 105 tl.onu da aldım mı dogru muayeneye =))
Emrah.ark
03 Mart 2011, 03:55
motorunuz dükkana teşrif ettiler...bi ayakbastı köftesi alayım önden...:P
Şansıma bayiye gittiğim günün akşamı teşrif etmiş şelepsiz abi :mrgreen:
Küfte dediğin nedir Tekirdağa yakın semtte oturuyorum bı telefonunla yoldayız..Senin bildiğin yerde vardır şimdi 1o numara köfte yapan...:)
Nasılda canım cekti şimdi :queen:
ExpendableS
03 Mart 2011, 06:30
selamlar herkese =))
sercan pazar gunu yenibosya civarında mıydın motorla? gri bi hyo gordum kask da senin kasktı =))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------
bu arada şu motorun ekipmanlarını bi toparlayamadım =))) michelin lastik aldım fuardan.simdi akü kaldı =)) ucuza netten yuasa buldum 105 tl.onu da aldım mı dogru muayeneye =))
ekipmanları toparlayamama sebebi ise beyendiğim bi deri monta param çıkışmayınca kankim kendi ekipmanlardan vazgeçerek bana deri mont çekmesiydi :cherry:ı love u yıfrım :rendeer:
gökhans16cbr
03 Mart 2011, 09:07
selamlar herkese =))
Vurduruyorduysa kesin sercandır :)
siyahatmaca
03 Mart 2011, 10:41
Satılık olan Cbr 125 motorumun fiyatını 3.500 indirdim. Bilgileri 1258. sayfada mevcut...
casillas00
03 Mart 2011, 16:50
frenliyorum motor devri 3 bine iniyor sonra vites küçültmeden gazı sonuna kadar açıp bekliyorum yavaş yavaş devirleniyo. Bi zararı olur mu?
Niye öyle bir fantazin varki vites düş :)
Yakıtını arttırır .
efe bakalım ne zaman getirecek motoru.2-3 gün demişlerdi yarın 3. gün :mrgreen:
istanbuldaki arkadaşlar bilginiz varmı ordaki bayilere dağıtımlar başladımı acaba.
yakında istanbula kadar uzanacak benim bu el :)
cakalaz
03 Mart 2011, 19:36
2-3 gün derler :)
tolga1994199
03 Mart 2011, 20:53
evet haklsınız ben motorumun rodajını kötü yaptım. ama düz yolda 130 km hafif bayır aşağı 150 km görebiliyorum ..
cengaver29
03 Mart 2011, 21:58
turuncu cbr 125 r gelicekmi türkiyeye? o fuardaki ...
kujumax
03 Mart 2011, 22:41
Arkadaslar Yan Komssumuz Satıyor MOtorunu Temiz Kazasız Sizce Mantıklımı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-13-500-km-de-kusadasinda-tek-cbr-125r-44013860/detay
turuncu cbr 125 r gelicekmi türkiyeye? o fuardaki ...
evet onunla siyah olan geliyor şimdilik.bana plazadan verilen bilgi bu yönde en azından..
fatihsevim
03 Mart 2011, 22:58
Arkadaslar Yan Komssumuz Satıyor MOtorunu Temiz Kazasız Sizce Mantıklımı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-13-500-km-de-kusadasinda-tek-cbr-125r-44013860/detay
bu motor kazasız değil kimse durduk yere motorun depo harıc heryerını boyatmaz ve genelde boyle motorların kmsi dusurulur bana sorarsan alma derim ederi en fazla 2500 ama verırse 2250-230e al tabıkı
kujumax
03 Mart 2011, 23:35
Bana Zaten O Fiyata Vercek
Motoru Aldıgı Günden Beri Komsuyuz Yani Kazası Filan Olsa Mutlaka Olur Haberim Karsı Komsum Boyatma Sebebide Bi Degişiklik Yapayim Dedi Ondan Boyattı Abisi Askerdeyken Boyası 1 Yıllık Filan :S
fatihsevim
03 Mart 2011, 23:43
Bana Zaten O Fiyata Vercek
Motoru Aldıgı Günden Beri Komsuyuz Yani Kazası Filan Olsa Mutlaka Olur Haberim Karsı Komsum Boyatma Sebebide Bi Degişiklik Yapayim Dedi Ondan Boyattı Abisi Askerdeyken Boyası 1 Yıllık Filan :S
guvenıyorsan al tabı kı ama bana pek guven vermedı birde diğer arkadaşların gorusunu al sen
kujumax
03 Mart 2011, 23:53
Alalımda Motoru Hormu Kullandı Onu Bilmiyorum Tek :S
mete_han
04 Mart 2011, 00:18
arkadaşlar merhaba, bi tanıdığımın şöyle bir sorunu oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.
''Bu akşam motosikletimi çalıştırmak için anahtarı kontağa soktuğumda göbek hiç bir şekilde hareket etmedi. Direksiyon kilidini bile açamadım, dakikalarca uğraştım içine wd40 bile sıktım ama sorun düzelmedi. Anahtarı döndürmeye çalıştığımda kontağın altındaki bölümde ufaktan hareket ediyor. Bu sorunun basit bir çözümü varmıdır ?''
bu arkadaş benim yeğenimin arkadaşıymış...yardımcı olmanızı rica ederim...feysten mesaj geldi bu mesajdaki soruna yardımcı ol diye...:P
mrb arkadşlart bu gün ilk adıma attım cbr için kask bakmaya gittim kendime:) lazer vertigo düşünüyorum . birde eldicenlere baktım 50 tlden baslıyor gidiyor karar veremedim öneriniz var mı 4 mevsim bir eldiven mont önerilerinide acıgım. çok teşekkürler şimdiden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
http://www.anesmotor.com/?urun-269-iXS-Carbon-Mesh-Eldiven.html bu nasıldır
satış elemanına soruyorum nisan ortası diyor.Satışın başındaki arkadaşa soruyorum bu akşam gelecek pazartesi al motorunu diyor.Ya bu adamlar birbirinden kopuk yaşıyor.yada 1 aylık oyuna geldim.. :mrgreen:
musician44
04 Mart 2011, 12:13
Merhabalar..Dostlar bnde bu motordan almak istiorum, şu motor nasıl sizce.bi görüş alablrmyim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-scotoor-fiyatina-honda-43988325/detay teşekkürler
sedici
04 Mart 2011, 16:46
sakın ha, o ne öyle
inanck
04 Mart 2011, 17:56
kazasını bilemeyiz ama aynasız olduğu kesin :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO