Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
overcloud
27 Şubat 2011, 23:39
bana ikiside aynı buyuklukte gibi geldi. cbr125'in lastikleri aha ince, çok bariz şekilde anlaşılıyor. bunun dışında cbr125'in buyuklugu ninja ile aynı gibi geldi bana.. gerçi bilemiyorum, 8 gundur motorun brandasını açmadım belki o yuzdendir :P
125'lik motor alacak olsaydım ve elimde para olsa hiç düşünmeden cbr125 alırdım. mükemmel bir tasarımı var.
kujumax
28 Şubat 2011, 12:43
Yeni Kasa Cbr Geliyor Arkadaslar Ehliyet Bugun Acıklanacak Sonra Direksiyon Sınavından Sonra 6.500TL yerine 5000TL :D Yeni Kasa Alicam umarım ÖTV Tekrar Arttirmazlar :) Ve Aydın Ve Kuşadasına Yeni Kasalar Daha GElmemiş.
overcloud
28 Şubat 2011, 13:14
yeni kasa cbr'lar nisan'da geliyor.
kujumax
28 Şubat 2011, 13:38
Ehliyetin Cıkmasıyla Aynı Zamana GElicek...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yeni-2011-cbr-125r-stoklarimiza-girmistiranes-motor-43666940/detay
Anes Motor'da 2011 Gelmiş Görünüyor :S
D3VIL
28 Şubat 2011, 14:00
yeni kasa cbr'lar nisan'da geliyor.
10güne kalmaz bütün bayilerde olur:cat:
gökhans16cbr
28 Şubat 2011, 16:13
sercan nerelerdesin?
dreamdark
28 Şubat 2011, 17:15
CBR125 hayatının evrimini geçirdi, hem de satılan modelle aynı fiyatla piyasaya çıktı, üstüne bir de ÖTV indirimi geldi, 5400'e indi. Ayrıca enjeksiyonlu oldu bildiğim kadarıyla.
Cıbır almayı düşünen varsa bu paraya bu motoru kaçırmasın derim.
kujumax
28 Şubat 2011, 20:18
Arkadaslar Adım Adım İlerledigim Motora Bugun Bİ adım Daha Yaklastım A2 Ehliyet Sonucu 90 :) :)
!Lk£®
28 Şubat 2011, 21:10
dostlar yarın Allahın izni ile peşinatımı yatırıyorum.motor ankaraya çarşamba perşembe gelecek dedi efe honda.Gelir gelmez ilk sahiplerinden biri benim.Yanınıza katılacağım hayırlısıyla =) selamlar..
@kujumax
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.kısa zamanda alırsın işallah..
GP500-1st
28 Şubat 2011, 21:15
CBR125 hayatının evrimini geçirdi, hem de satılan modelle aynı fiyatla piyasaya çıktı, üstüne bir de ÖTV indirimi geldi, 5400'e indi. Ayrıca enjeksiyonlu oldu bildiğim kadarıyla.
Kaçırmadım:cat: Bugün 2011 balina kasa:queen:siyah CBR almış bulunuyorum:cherry:
casillas00
28 Şubat 2011, 21:20
sercan nerelerdesin?
ihh burdayım yeni pc açabildim.
Fotoları uplıycam sende yap :)
gökhans16cbr
01 Mart 2011, 00:29
kesinlikle katılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------
Arkadaslar Adım Adım İlerledigim Motora Bugun Bİ adım Daha Yaklastım A2 Ehliyet Sonucu 90 :) :)
hadi hayırlı olsun şimdiden :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
ihh burdayım yeni pc açabildim.
Fotoları uplıycam sende yap :)
benim resimlerin çoğu batu kardeşimde aga ondan bi alabilirsem atcam da mesele alabilmekte :)
casillas00
01 Mart 2011, 00:55
kesinlikle katılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------
hadi hayırlı olsun şimdiden :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
benim resimlerin çoğu batu kardeşimde aga ondan bi alabilirsem atcam da mesele alabilmekte :)
Batu beni Bursa'ya getirtme vurdura vurdura gelirim :queen::queen:
http://img232.imageshack.us/img232/6834/l1020480.jpg (http://img232.imageshack.us/i/l1020480.jpg/)
Soldan Ben Batu Gökhan :rendeer:
Bursa'lardan kalkıp geldiler milletin 20km uzagında olan yere araba ile gelenler utansın.
Vurdurarak bizde Bursa'ya gelicizzzzzz :bounce:
gökhans16cbr
01 Mart 2011, 00:59
gelir valla süper vurduruyo :)
dreamdark
01 Mart 2011, 01:25
Kaçırmadım:cat: Bugün 2011 balina kasa:queen:siyah CBR almış bulunuyorum:cherry:
Hayırlı olsun, siparişi bekliyor musun yoksa teslim aldın mı?
Fotoğrafları ekleyip ilk izlenimlerini yazarsın ilk fırsatta.:cat:
GP500-1st
01 Mart 2011, 02:08
Hayırlı olsun, siparişi bekliyor musun yoksa teslim aldın mı?
Fotoğrafları ekleyip ilk izlenimlerini yazarsın ilk fırsatta.:cat:
teşekkür ederim. kaporası verildi. en geç çarşamba bende makine bayide bekliyo. Fakat izlenimleri diğer arkadaşlar benden önce verirler. çünki benim 1 ay kış uykusunda olucak makina büyük ihtimal:pale:
Emrah.ark
01 Mart 2011, 03:47
Arkadaşlar bende fuarda makinayı beğendim..Motor arayışlarındaydım zaten..
Hemen satış olup olmadığını sordum saolsun Gökhan Konşuk abim yardımcı oldu..
Yarın Ümraniyeye gidip hem kapora hemde velaket mi ne işleri varmış onları halledicem..
Yarın akşam motorlar gelicekmiş..Plakalı teslimi en geç pazartesi dedi..
Parası hazır ben hazırım tek beklentimiz Siyah Cbr:P
nere.f
01 Mart 2011, 06:35
Herkes e hayırlı olsun darısı başımıza inş. :)
dreamdark
01 Mart 2011, 14:11
Vallahi motor dün çıktı bugün peynir ekmek gibi satılıyor, hayırlısı bakalım. :)
sedici
01 Mart 2011, 14:54
Batu beni Bursa'ya getirtme vurdura vurdura gelirim :queen::queen:
http://img232.imageshack.us/img232/6834/l1020480.jpg (http://img232.imageshack.us/i/l1020480.jpg/)
Soldan Ben Batu Gökhan :rendeer:
Bursa'lardan kalkıp geldiler milletin 20km uzagında olan yere araba ile gelenler utansın.
Vurdurarak bizde Bursa'ya gelicizzzzzz :bounce:
olum var yaaa... siz beni dışlıyosunuz ama sonuçlar açıklandı ha...
hyo'culara bak ya birinin motorunda da kendi markası yazsın, utanmayın olum lan :P
gökhans16cbr
01 Mart 2011, 16:12
hyo'culara bak ya birinin motorunda da kendi markası yazsın, utanmayın olum lan :P
Kardeşim çakma yamaham ducatim olacağına orjin cıbırm olsun 125 değil 50cc olsun hemde :) vurdur sercan vurdur :)
cbr nin son hali çok kötü tasarlanmış sanki agzı sıkılmış gibi duruyor. şu eski çift farlı hali daha bir agresif di.
casillas00
01 Mart 2011, 19:37
Sanada gel dedik o kadar ben cıkartcamda altta iz kalır die cıkartmıorum.Hiç bişey yazmasın daha iyi.
Ve Yamaha servisine goturuyorum motoru ben ciddi ciddi Yamaha YBR250R
Kardeşim çakma yamaham ducatim olacağına orjin cıbırm olsun 125 değil 50cc olsun hemde :) vurdur sercan vurdur :)
Tamam vurup durma kafamıza alcaz bı honda :)
cbr nin son hali çok kötü tasarlanmış sanki agzı sıkılmış gibi duruyor. şu eski çift farlı hali daha bir agresif di.
Eskisinede kocaman kafa arkası kucuk diyordunuz.
Bırakın pok atmayı Honda Piyasada şeklini yaptı hem 125cc hemde hemde 250cc hyo'ya ninya'yada 10 basar.
Herşey Görüntü değildir.
İçince yatan motor full teknoloji.
sedici
01 Mart 2011, 21:27
ulan aunak oyduklarım insan bi kaç aldın diye sorar o kadar arkadaşlığımız var :queen:
arkadaşlar merhaba, bi tanıdığımın şöyle bir sorunu oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.
''Bu akşam motosikletimi çalıştırmak için anahtarı kontağa soktuğumda göbek hiç bir şekilde hareket etmedi. Direksiyon kilidini bile açamadım, dakikalarca uğraştım içine wd40 bile sıktım ama sorun düzelmedi. Anahtarı döndürmeye çalıştığımda kontağın altındaki bölümde ufaktan hareket ediyor. Bu sorunun basit bir çözümü varmıdır ?''
ahmet93
01 Mart 2011, 21:36
Sanada gel dedik o kadar ben cıkartcamda altta iz kalır die cıkartmıorum.Hiç bişey yazmasın daha iyi.
Ve Yamaha servisine goturuyorum motoru ben ciddi ciddi Yamaha YBR250R
Tamam vurup durma kafamıza alcaz bı honda :)
Eskisinede kocaman kafa arkası kucuk diyordunuz.
Bırakın pok atmayı Honda Piyasada şeklini yaptı hem 125cc hemde hemde 250cc hyo'ya ninya'yada 10 basar.
Herşey Görüntü değildir.
İçince yatan motor full teknoloji.
Bu vurdurma muhabbeti nedir? Akün mü bitti Sercan:cherry::cherry:
sedici
01 Mart 2011, 21:46
arkadaşlar merhaba, bi tanıdığımın şöyle bir sorunu oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.
''Bu akşam motosikletimi çalıştırmak için anahtarı kontağa soktuğumda göbek hiç bir şekilde hareket etmedi. Direksiyon kilidini bile açamadım, dakikalarca uğraştım içine wd40 bile sıktım ama sorun düzelmedi. Anahtarı döndürmeye çalıştığımda kontağın altındaki bölümde ufaktan hareket ediyor. Bu sorunun basit bir çözümü varmıdır ?''
gidonu kıpırdatmayı denedin mi gidon dayalıyken direksiyon kilidi açılmaz, arabada da böyledir ufak bir detay ama :) insanlık hali dalgınlığa gelmiş olabilirsin
tamam artık lakap yapıştı Sercan'a :) Vurdur Sercan :P
Emrah.ark
01 Mart 2011, 21:49
D&B Motora ilk parti gelen tek cbr 125 artık benim :P
Motorum yarın sabah bayiye gelicek..Plaka ve ruhsat çıkana kadar orda olucak..En geç pazartesi teslim alıyorum:)
ahmet93
01 Mart 2011, 21:52
Motorum yarın sabah bayiye gelicek..Plaka ve ruhsat çıkana kadar orda olucak..En geç pazartesi teslim alıyorum:)
Yarın gidip birisi senin motoru kurcalıyomuş düşünmesi bile sinirlendirir adamı:P
Emrah.ark
01 Mart 2011, 21:58
Yarın gidip birisi senin motoru kurcalıyomuş düşünmesi bile sinirlendirir adamı:P
bak şimdi kurt düşürdün içime :P
Sorun olcağını sanmıyorum daha paranın hepsini vermedim :mrgreen:
Senin adına sevindim kardeşim hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Ben de kaporamı bu gün yatırdım.Motor 1-2 gün içerisinde ellerine ulaşacak mış öyle söylediler.
Pazarcı ağzı da olabilir bekliyoruz bakalım.
Mutlak fotolarını koy.Şenlendirelim topic i :)
dreamdark
01 Mart 2011, 23:05
Yeni cıbır da eskisi gibi 13 HP ama enjeksiyonlu olacağından biraz daha seri olabilir.
Gerçi eski kasayla ağırlık olarak farkını bilen var mı?
mete_han
01 Mart 2011, 23:07
Ovvv hayırlı olsun...ulen forumda okumasak haberimiz olmayacak...:cherry:
casillas00
01 Mart 2011, 23:08
Bu vurdurma muhabbeti nedir? Akün mü bitti Sercan:cherry::cherry:
Ya sorma bunların ağzına düştük tık tık marş basan alet Bursa'lıyı gorunce basmadı :queen::queen:
mete_han
01 Mart 2011, 23:09
Ben de kaporamı bu gün yatırdım.Motor 1-2 gün içerisinde ellerine ulaşacak mış öyle söylediler.
ayıptır sorması kaça aldınız...plaka anahtar teslim fiyatı nedir...
Yeni cıbır da eskisi gibi 13 HP ama enjeksiyonlu olacağından biraz daha seri olabilir.
Eski kasa kuru 115 kg idi, yeni kasa ise 162 kg diyor çok fazla değil mi?
ayıptır sorması kaça aldınız...plaka anahtar teslim fiyatı nedir...
peşinde 5300 gibi bi rakama indiler.1200 ünü verdim şimdilik.ilk parti mallardan birisini alacağım.
Plaka bomba emniyet amca ne kadar sömürür bilmiyorum:rendeer:
içimi karartmayın abicim o kadar yoktur ya :queen: altı üstü biraz karenaj takviyesi yani..
içimi karartmayın abicim o kadar yoktur ya :queen: altı üstü biraz karenaj takviyesi yani..
Valla teknik özelliklerde yazanı söyledim :silent:
50 kg civarı fark çok değil mi?
dreamdark
01 Mart 2011, 23:20
Emin misin yahu, ben sanki fuarda 130 gibi görmüştüm, CBR250 159 değil miydi zaten:silent:
mete_han
01 Mart 2011, 23:22
peşinde 5300 gibi bi rakama indiler.1200 ünü verdim şimdilik.ilk parti mallardan birisini alacağım.
Plaka bomba emniyet amca ne kadar sömürür bilmiyorum:rendeer:
..
hayırlısı olsun hangi bayiden aldın...
ankara-honda efe den aldım.Hondanın tek motosiklet bayisi burası zaten ankara da.istanbul gibi değil mete üstad :mrgreen:
teşekkürler iyi dileklerin için..
islam077
01 Mart 2011, 23:25
eski kasa cbrler 120 kilo,ama yeni kasa 2011 cbr ler 137 kilo
Emin misin yahu, ben sanki fuarda 130 gibi görmüştüm, CBR250 159 değil miydi zaten:silent:
Kuru ağırlık 127 kg imiş bir Türk sitesi yanılttı beni yabancı sitelerde kontrol ettim özür dilerim... :rendeer:
dreamdark
01 Mart 2011, 23:38
Neyse öğrenmiş olduk. :)
Performansını çok merak ediyorum açıkcası, bir an önce eskisiyle kıyaslama yapacak bir yorum bekliyorum.
Bu arada, yine cıbırla 170-180 gördüm diyen bir tayfa türemez umarım.:mrgreen:
casillas00
01 Mart 2011, 23:39
Performansını çok merak ediyorum açıkcası, bir an önce eskisiyle kıyaslama yapacak bir yorum bekliyorum.
Onlar hep olacaktır hayat felsefeleri :)
mete_han
01 Mart 2011, 23:41
ankara-honda efe den aldım.Hondanın tek motosiklet bayisi burası zaten ankara da.istanbul gibi değil mete üstad :mrgreen:
teşekkürler iyi dileklerin için..
yahu sorma avatar bilgilerine bakmamışım dalgınlıkla ...doğru..Angarada isen EFE kucağa alır herkesi...:P
islam077
01 Mart 2011, 23:44
arkadaşlar sıfır kask alıcam. SHARK marka almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir..
Emrah.ark
01 Mart 2011, 23:48
Eyw kardeşim saolasın...Sanada şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
Fiyatıda baya iyiymiş:)
Ovvv hayırlı olsun...ulen forumda okumasak haberimiz olmayacak...:cherry:
Motoru bi aliyimda güzel bi topak yapıcam abi:PSüpriz olsun istemiştim:P
Kaç görür bende herkes gibi bilmiyorum ama abi:)
Kontağı her çevirdiğimde 188'i görücem buna eminim:P
188 iyiydi :D bu euro 3 davası etki edebilir diye total hıza bir sallamasyonda bulunabilirim.
+ olarak kasa ağırlığı ve genişliğindede bi artış var buda etken olabilir.
efe deki adamla konusurken açıkçası kasa güzel ama ben top hızda biraz azalma bekliyorum dediğimde kem küm etti, açıkçası fazla ümütli değilim ama olsun.
CBR ımı istiyorum en hızlısından :mrgreen:
Emrah.ark
02 Mart 2011, 00:03
188 iyiydi :D bu euro 3 davası etki edebilir diye total hıza bir sallamasyonda bulunabilirim.
+ olarak kasa ağırlığı ve genişliğindede bi artış var buda etken olabilir.
efe deki adamla konusurken açıkçası kasa güzel ama ben top hızda biraz azalma bekliyorum dediğimde kem küm etti, açıkçası fazla ümütli değilim ama olsun.
CBR ımı istiyorum en hızlısından :mrgreen:
110-120 de takılıp kalcaksa oturur ağlarım:PBenim Cbfte o kadar yapıyo zaten:bounce:
Ne beklentilerle alıyorum ben onu :mrgreen:
Hava fıltresıydı egzozdu 1o km/h da benden:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO