Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
gursus
12 Kasım 2010, 20:38
bende de hafıf sertlık var ama oyle takılma olmuyor. Ama baya sert. Hatta bazen bakıyorum eğilip neden boyle dıye ama. Servıse gıdecegım haftaya bakalım orda baktırcam.
Redlıne yapabılıyor musun artık :P:mrgreen:
ustaa :D redline yapıyorumda benim balatalar bitmiş hafif galiba 10 binden sonra redline a girince sadece bağırıyo hızlanmasına bi etkisi olmuyor bu arada yükseliş hondaya gittim izmirde usta ya gösterdim baktı falan hallederiz dedi fiyat aldım benim motor bursa honda bakımlı şasi nodan tüm seceresini öğrendim sağolsun yükseliş yardımcı oldu.bide kesici bizde 12,500 de giriyo sanırım :)
uthec
12 Kasım 2010, 23:01
parmaklarımı yaktım bugün..motoru garajdan cıkardım çalıştırdım..o ısınırken bende sagına soluna bakıyordum..egsozun devamındaki boru bayaa kahverengi olmuş toprak rengi gibi...ön tekerin arkasındaki boru..elimde çıkarmı diye bakayım dedim dokunmamla coss diye sesi duymam bir oldu..sadece 2-3 dakika çalıştı motor.. o kadar sürede o kadar ısınacagını tahmın etmemiştim..sol el iki parmağım sızlıyor şuan:)
cHreSs
12 Kasım 2010, 23:32
ustaa :D redline yapıyorumda benim balatalar bitmiş hafif galiba 10 binden sonra redline a girince sadece bağırıyo hızlanmasına bi etkisi olmuyor bu arada yükseliş hondaya gittim izmirde usta ya gösterdim baktı falan hallederiz dedi fiyat aldım benim motor bursa honda bakımlı şasi nodan tüm seceresini öğrendim sağolsun yükseliş yardımcı oldu.bide kesici bizde 12,500 de giriyo sanırım :)
redlıne de hızlanmaz zaten en ıyı ıvme 10bınde oluyo. BEn ses ıçın yapıyorum bazen. bazen unutuyorum vıtes yukseltmeyı dalıyorum :mrgreen:
balatan zayıftı o gunde soyledıgım gıbı. ama gıder yanı bence elletme. fiyatı ben soylıyım sana
balata 180
demır parçalar 60
işçilik50
yag fılan ovvv çok para bee :queen:
tolga9494
13 Kasım 2010, 00:29
honda cbr ı n hızını düz yolda 160 170 lere çıkarmak için napmak laazım yardımcı olurmusnuz ??
uthec
13 Kasım 2010, 01:16
honda cbr ı n hızını düz yolda 160 170 lere çıkarmak için napmak laazım yardımcı olurmusnuz ??
satıp yüksek cc almak lazım:)
cHreSs
13 Kasım 2010, 12:20
parmaklarımı yaktım bugün..motoru garajdan cıkardım çalıştırdım..o ısınırken bende sagına soluna bakıyordum..egsozun devamındaki boru bayaa kahverengi olmuş toprak rengi gibi...ön tekerin arkasındaki boru..elimde çıkarmı diye bakayım dedim dokunmamla coss diye sesi duymam bir oldu..sadece 2-3 dakika çalıştı motor.. o kadar sürede o kadar ısınacagını tahmın etmemiştim..sol el iki parmağım sızlıyor şuan:)
geçmiş olsun dostum dikkat etmek lazım. ben yiğenlerden tırsıyorum egsoza yapışacaklar diye :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
öncelikle motoru değiştir. 250 cc motor tak. sonra öne arkaya ağırlık tak çünkü 140tan sonra uçma hissi veriyor. sonra bas gaza...
casillas00
13 Kasım 2010, 13:25
yada arka sele altına kum torbası at :)
@uthec geçmiş olsun dikkat et kendine orası 1 dkda ısınır.O kahverengi gorunumu gidermek zor.Anca 150-200€luk ara boruların malzemesi o sıcaklıktan renk değiştirmiyo :)
Dün Honda Eğitim Merkezine Gittim Bizim Hondacı ama Yamabusası olan arkadaşın yanına :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs998.snc4/77130_1440482256876_1377633630_31022599_7121313_n. jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs965.snc4/75889_1636154274617_1559529243_1522182_6661820_n.j pg
uthec
13 Kasım 2010, 14:46
cHreSs ve casillas00 teşekkürler..
o kahverengiliği gideremiyoruz değilmi..
overcloud
13 Kasım 2010, 16:05
cHreSs ve casillas00 teşekkürler..
o kahverengiliği gideremiyoruz değilmi..
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/7110-kawasaki-er6-f-er6-n-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-122.html
şöyle temizledim.
ilk önce 3 farklı boyda zımpara aldım gidip nalburdan.
önce en kalın zımparea ile her yeri iyice zımparaladım. sonradan bi ince zımpara ile iyice zımparaladım. en son olarakta en ince zımpara ile deli gibi zımparaladım. yaklasık 1.5 saat kadar zımparalama işlemi sürdü. zaten alttan renk metalik olarak komple görünmüştü.
sonradan bauhaous tan aldigim METYLAN marka metal parlatıcı ( çelik, alüminyum, bakır, çinko, kalay, gümüş, altın) parlatıcı ile tertemiz bir bez alarak 3 kat temizledim. bu hale geldi. şu an 30 km yaptim rengi çok tatlı bir bronza döndü çok çok açık bir bronz. sanırım böyle kalacak tavsiye ederim.
parlatıcı ürün bu paket oalrak
http://www.canlarteknik.com/METYLAN-METAL-PARLATICI-80GR,PR-3755.html
casillas00
13 Kasım 2010, 16:46
Bu parlatma işi güzelmiş.
Ama Sıcakken yapmamak lazım :P:P
Sonra yandı anam diye dolanırsın :)
Ya Ben 2-3 günde bir lastik havalarıı kontrol ederim.Ama ne zaman arka lastige baksam 17-18 çıkıyo ön 29 arka 33 kullanıyorum.33 yapıyorum 2 gun sonra baktıgımda 17ye felan düşmüş oluyor.Bu normal gelmiyo bana
Garajdaki zeminden dolayı olabilir mi ?
Yada ufak bi kaçak mı var lastikte çünkü ön lastikde o kadar hava düşmüyo.
ahmetk.
13 Kasım 2010, 17:31
motorumun arka lastiğide sizin dediğiniz gibi ara ara iniyodu.lastikçide lastiği motorun üzerindeyken söktüler canttan,bi ilaç sürdüler fırçayla zift gibi bişey,hava kaçırması kesildi şu an iyi...
casillas00
13 Kasım 2010, 18:52
Bende bi gösteriyim uzun zamandır takip ediyorum azalıyor hep.
uthec
13 Kasım 2010, 21:35
parlatma işlemi harika..çokta güzel görünüyor..deneyebilirm
http://img842.imageshack.us/img842/4769/34131635.jpg
http://img840.imageshack.us/img840/2128/63025699.jpg
overcloud
13 Kasım 2010, 22:07
Bu parlatma işi güzelmiş.
Ama Sıcakken yapmamak lazım :P:P
Sonra yandı anam diye dolanırsın :)
Ya Ben 2-3 günde bir lastik havalarıı kontrol ederim.Ama ne zaman arka lastige baksam 17-18 çıkıyo ön 29 arka 33 kullanıyorum.33 yapıyorum 2 gun sonra baktıgımda 17ye felan düşmüş oluyor.Bu normal gelmiyo bana
Garajdaki zeminden dolayı olabilir mi ?
Yada ufak bi kaçak mı var lastikte çünkü ön lastikde o kadar hava düşmüyo.
o kaar çabuk iniyorsa kesin bir patlak vardır :)
eğer büyük bi patlak değilse kalın fitil kullanmalarına izin verme
ahmet93
13 Kasım 2010, 22:57
Bende bi gösteriyim uzun zamandır takip ediyorum azalıyor hep.
Sercan jantın içine lastiğin yanaklarından bir şeyler yapışıyor. Benim mt75 son zamanlarda 4 günde tamamen iniyodu, eski IRC'de de 15 günde bir hava basıyodum. Lastiği çıkarttırdıktan sonra lastik yanaklarını ve jantın içini iyice temizle.
Bu arada uzun zamandır yoktum, okul dershane çok yoğunlaştı artık. En son autoshow diyodum o gün çok şeyler oldu seni hafiften satmak zorunda kaldım kızmamışssındır umarım?:)
ops ya da lastiğin patlamıştır bak bu en son aklıma geldi:P
tolga9494
13 Kasım 2010, 23:28
yok arkdşlar silndir orjinal kalcak ama hızın arttrmam için neler yapmam lazım dişli eksoz dan başka ??
cHreSs
13 Kasım 2010, 23:31
fitil kullanma kesınlıkle. Benım arka lastıkte var onceden kalma bazen sorun yapıyor hıssedıyorum. koparıp atayım dıyorum bazen o kadar kotu yanı..
ENGİN REİS
14 Kasım 2010, 00:28
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44694&ShowPane=2
Arkdaslar benım hondaya olur mu bu 2011 kasa.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46497
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46498
Bıde bunlardan hangısı olur benm motora hangısını tavsıye edersınız.Tavsıylerınızı beklıyorum
overcloud
14 Kasım 2010, 01:10
fitil kullanma kesınlıkle. Benım arka lastıkte var onceden kalma bazen sorun yapıyor hıssedıyorum. koparıp atayım dıyorum bazen o kadar kotu yanı..
eskiden yama yapiliyordu ama lastiğin balansını bozuyor yamalar.
fitilden başka bir alternatif var mi bilmiyorum bende.
eğer lastikler çok kötü durumdaysa köpük sıkıp idareten öyle kullanılabiliyor, tabi yakıt tüketimi artıyor motorun o şekilde.
ama fitil takılcaksa kesinlikle kalın fitil takılmamalı, özellikle motosiklet lastikçisine yaptırmak lazım, servistekilerde anlamayabiliyor bazen.
bnim eski lastiğin ağzına mıçıştı konşuk motordaki eleman.
ENGİN REİS
14 Kasım 2010, 01:18
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44694&ShowPane=2
Arkdaslar benım hondaya olur mu bu 2011 kasa.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46497
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46498
Bıde bunlardan hangısı olur benm motora hangısını tavsıye edersınız.Tavsıylerınızı beklıyorum
Arkdaslar cvp beklıyorum bıde ısık ıcın h4 mu h7 mı hangısını alım
casillas00
14 Kasım 2010, 02:10
Sercan jantın içine lastiğin yanaklarından bir şeyler yapışıyor. Benim mt75 son zamanlarda 4 günde tamamen iniyodu, eski IRC'de de 15 günde bir hava basıyodum. Lastiği çıkarttırdıktan sonra lastik yanaklarını ve jantın içini iyice temizle.
Bu arada uzun zamandır yoktum, okul dershane çok yoğunlaştı artık. En son autoshow diyodum o gün çok şeyler oldu seni hafiften satmak zorunda kaldım kızmamışssındır umarım?:)
ops ya da lastiğin patlamıştır bak bu en son aklıma geldi:P
Evet yoktun,ben aradım o gün seni telefonun kapalıydı.:bounce:
Arkdaslar cvp beklıyorum bıde ısık ıcın h4 mu h7 mı hangısını alım
4000K demiş denemek lazım Şunu http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46498&ShowPane=1
Yarın bi sibobu kontrol etcem.
Zaten yaza yeni lastik alcam.Bitane pist lastiği var cıbıra pist lastiğide ne gider varya :mrgreen:
ENGİN REİS
14 Kasım 2010, 11:43
Eyvallah casillas00 verdıgın lınktekının h4 unu mu getırtım yani?
ENGİN REİS
14 Kasım 2010, 14:30
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46497 sankı bu daha ıyı gıbı
casillas00
14 Kasım 2010, 16:14
dün erken görseydim Feyizoğlunun o tarafdaydım gider yerinde incelerdimde.
4000K çok tatlı bir beyaz olur.
Bence X-Racer H4 sipariş et.
ENGİN REİS
14 Kasım 2010, 17:42
Peki kardesm sagol sıparısı verıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------
Aklıma bıse daha takıldı siparişi kredı kartı ıle verdım şifre istemedi kart numarası ve arkasındakı 3 harfı ıstedı yazdım onaylandı dedı sorun yoktr dımı?bıde guvenlık konusundada sorun olacagını sanmıyorum buyuk ve referansı cok olan bı sıte
mevlutgs
14 Kasım 2010, 22:14
Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdiden herkesin bayramını kutlarım ya bugun bu akşam motor ayaklıkta dururken devrilmiş depo ağaca çarpmış çok çok az bi göçüklük oluşmuş depomda? nasıl düzeltilir daha önce başına gelen varmı depo göçüklüğü? servis halledebilirmi?
cHreSs
14 Kasım 2010, 23:23
Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdiden herkesin bayramını kutlarım ya bugun bu akşam motor ayaklıkta dururken devrilmiş depo ağaca çarpmış çok çok az bi göçüklük oluşmuş depomda? nasıl düzeltilir daha önce başına gelen varmı depo göçüklüğü? servis halledebilirmi?
geçmış olsun oncelikle.
senın de bayramın kutlu olsun.
depodakı göçüğe gelince şu taktık belkı işine yarar. oto camcısına gıt onlarda cam taşıdıkları bı lastık tutamaç var. onu yapıştırıp çekerse belkı duzelır.
araçlarda işe yarıyor.
fatihsevim
15 Kasım 2010, 12:16
evet arkadaşlar cbr125i sattıktan sonra honda cgl125 ile devam etmek zorunda kalmıştık dun itibari ile cgl125ime kavustum fakat bazı konuşmalardan sonra tekrar cbr125e donuş yapıyorum:)yaza inş aranıza bomba gibi bi enerji ve bomba gibi bi motorla donmeyı planlıyorum:)herkese keyıflı suruşler
OguzhanCBR
15 Kasım 2010, 14:36
Cıbırımı özledim yaa araya bayramda girdi 15 gün serviste kalcak işe bakyaa :mrgreen::salut: 2parça bekliyoz ne parçaymış yaa sanki istanbuldan değil tokyodan geliyor:queen:
cHreSs
15 Kasım 2010, 15:28
Cıbırımı özledim yaa araya bayramda girdi 15 gün serviste kalcak işe bakyaa :mrgreen::salut: 2parça bekliyoz ne parçaymış yaa sanki istanbuldan değil tokyodan geliyor:queen:
serviste ne işin var ki? kaskolu mu motosiklet?
zaten bayram soğuk geçer yağmur yaş en güzeli 4 teker :)
35sdk89
15 Kasım 2010, 15:41
Babam dün motosikleti Honda`ya götürdü 1000 km`lik bakım için dedi hondada ne kadar çok kazalı motosiklet var bitane kırmızı vardı gidonu yamulmuş dedi aha dedim o arkadaşımın motosikleti işte gene o gece gözüme geldi hala atamadım aklımdan çok etkilendim...
OguzhanCBR
15 Kasım 2010, 15:56
serviste ne işin var ki? kaskolu mu motosiklet?
zaten bayram soğuk geçer yağmur yaş en güzeli 4 teker :)
Motorun serviste ne işi olabilir ?:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------
Babana selamımı söle Sadık:cherry: benim motor bayramdan sonraya kaldı ya..
cHreSs
15 Kasım 2010, 18:41
Motorun serviste ne işi olabilir ?:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------
Babana selamımı söle Sadık:cherry: benim motor bayramdan sonraya kaldı ya..
sen sinyal kırıldı demiştin ben servislik birşey yoktur diye düşünmüştüm.
OguzhanCBR
15 Kasım 2010, 19:03
sen sinyal kırıldı demiştin ben servislik birşey yoktur diye düşünmüştüm.
debriyaj kolu ve debriyaj ayağı kırıldı sol gidon yamuldu oda değişecek :)
onur35
15 Kasım 2010, 19:24
ah be kardeş nazara gelmişsin sen:salut:milletin gözü kalmıştı egzosta:)
OguzhanCBR
15 Kasım 2010, 20:10
ah be kardeş nazara gelmişsin sen:salut:milletin gözü kalmıştı egzosta:)
Sorma ya Onur takmamaya çalışıyorum :) olan oldu küçür hasar olduğuna sevindim yani...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
Sen karar verdinmi buldunmu birşeyler ?
MotoGT
15 Kasım 2010, 20:16
geçmiş olsun. maalesef depo göçüklüğünün tamiratı olmuyor. Çünkü CBRlarda depo, çift saclı. yenisiyle yada çıkma parçayla değiştireceksiniz.
qenc_motorcu
15 Kasım 2010, 20:18
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------
Aklıma bıse daha takıldı siparişi kredı kartı ıle verdım şifre istemedi kart numarası ve arkasındakı 3 harfı ıstedı yazdım onaylandı dedı sorun yoktr dımı?bıde guvenlık konusundada sorun olacagını sanmıyorum buyuk ve referansı cok olan bı sıte
firmanın ismi daha önceden duyulmuş ise dert etmene gerek yok kardeş. 16 haneli ve arka yüzündeki 3 haneli no ile işlemi yaparlar. zaten hesap özetindende bakabilirsin ne zaman geçmişler kartından diye
kujumax
15 Kasım 2010, 22:44
ENGİN REİS Sen Sen Ol Sakin Sifre İsteyen İnternet Firmalarıyla sakın Alışveriş Yapma Alışveriş Yapacaginda Kredi Kartında 4 Sey İster Senden...
1. KART SAHİBİ
2. Hesap No
3. Son Kullanım Numarası
4. CVC2 [ 3 Harflı olur kartın arkadasında yazar ]
İnternette Alisveris Sitem mevcut benimde Sakın olaki sifre isteyenlere Güvenme....
ENGİN REİS
15 Kasım 2010, 22:47
Dedigin gibi 4 şeyi istediler yazdım bende ama feyizoglunda bı sorun olacagını sanmıyorum
kujumax
16 Kasım 2010, 11:55
Dedigin gibi 4 şeyi istediler yazdım bende ama feyizoglunda bı sorun olacagını sanmıyorum
Sanmam Sorun Yaşıcagını Sorun Yaşamazsan Ve Ürünü Begenirsen Yazarsın Bende Almayı Düşünüyorum :) Simdiden Hayirli Olsun :)
fatihsevim
16 Kasım 2010, 14:06
bizim tanıdıgında basına geldı duzeltilirmiş kaportacıların vakumlu bi aletı varmış vakumlayarak cekıyormuş duzeliyormuş fakat boyada kalkma olur dedi sonra depoyu falan boyatman gerekebilir bize adam degmez dedi bence sende ugrasma
MotoGT
16 Kasım 2010, 14:10
Sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim. Kredi kartınızı internette kullanmayın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
bizim tanıdıgında basına geldı duzeltilirmiş kaportacıların vakumlu bi aletı varmış vakumlayarak cekıyormuş duzeliyormuş fakat boyada kalkma olur dedi sonra depoyu falan boyatman gerekebilir bize adam degmez dedi bence sende ugrasma
deponun her bölgesine maalesef vakumlama yapamıyorlar depolar çift saçlı çünkü. Başıma geldiği bir olay olduğu için söylüyorum. nazarlık kalsın dendiği gibi.
ENGİN REİS
16 Kasım 2010, 15:28
Sanmam Sorun Yaşıcagını Sorun Yaşamazsan Ve Ürünü Begenirsen Yazarsın Bende Almayı Düşünüyorum :) Simdiden Hayirli Olsun :)
Eyvallah elime ulasınca ve taktırdıgımda olumlu olumsuz yazarım.
casillas00
16 Kasım 2010, 22:54
Evet farların performansını bende bekliyorum güzel olursa bnde alıcam :):mrgreen:
cHreSs
17 Kasım 2010, 00:40
oh masallah benım de sağ gidon hafıf yamuk. gıdıyor oyle alışıyor ınsan :)
ENGİN REİS
17 Kasım 2010, 00:47
Evet farların performansını bende bekliyorum güzel olursa bnde alıcam :):mrgreen:
Bakalım fotoda çeker koyarım:cat:
Deniz 125 RR
17 Kasım 2010, 04:21
oh masallah benım de sağ gidon hafıf yamuk. gıdıyor oyle alışıyor ınsan :)
ali yanlıs bu senıkı gibi değil :queen: senınkı anlaşılmıo ouzun cıbır cok fena oldu yanı şöle diyeyim sol elcik yamuldu depoyla yapıştı:queen::queen::queen:
cıbırımı çok seviyorum bugun yine yeni bi hatunla tanısmama vesile oldu:queen:
kız ben cok seviom motorları fln filan dedi oturttum :queen::queen:
sonra gezdirdim biras ilk defa bindiği cok belli oluodu resmen kız sarıldığında hatuna sırtımda taşıdım sanki :queen::queen::queen:
OguzhanCBR
17 Kasım 2010, 12:07
ali yanlıs bu senıkı gibi değil :queen: senınkı anlaşılmıo ouzun cıbır cok fena oldu yanı şöle diyeyim sol elcik yamuldu depoyla yapıştı:queen::queen::queen:
sonra gezdirdim biras ilk defa bindiği cok belli oluodu resmen kız sarıldığında hatuna sırtımda taşıdım sanki :queen::queen::queen:
:cherry::cherry::cherry: benide gezdirr motorsuzluk kötümüş alışınca:queen::queen:
cHreSs
17 Kasım 2010, 13:30
kötü olmuş yahu :)
cıbırım la bende çok kız gezdırdım dırek kollarımda gezıyolar sankı. :queen:
ama guzel oluyo bea :queen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO