Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
didonatos
06 Ekim 2010, 01:33
pirelli olabilirmi dostum ben öyle duydum..?
Bende şuan orjinal lastiğini kullanıyorum km az lastik durumu çok iyi ama ben memnun değilim ve çoğu ybr'ci arkadaş aynı şeyi söylüyeceklerdir.Bu konu tartışılmıştı daha önceden ybr sayfasında.:)
City'nin lastikleri iyi diye biliyorum :)
aras1925
06 Ekim 2010, 01:51
Bende kötü diye biliyorum zaten şuan kullanıyorumda çok kayıyor ama tabi bi mondial e takılan lastiklerlede kıyaslanmaz yinede herkese göre farklıdır bu kiminin memnun olmaktan kastı en iyidir kiminin en kötü göreceli birşey:)
Bende kötü diye biliyorum zaten şuan kullanıyorumda çok kayıyor ama tabi bi mondial e takılan lastiklerlede kıyaslanmaz yinede herkese göre farklıdır bu kiminin memnun olmaktan kastı en iyidir kiminin en kötü göreceli birşey:)
Bende ybr'nin Lastiklerden şikayetci olan çok insan gördüm , ama city'nin tubelesslerden şikayetci ilk seni görüyorum :P
cHreSs
06 Ekim 2010, 12:10
ybr topiğine dönmüş yavvv :P
casillas00
06 Ekim 2010, 13:15
selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?
Cbr 125ın stok lastikleri İRC markadır dengesizdir ne yapcağı pek belli olmaz.
Yatmalara kalkmalara pek gelmez :mrgreen:
Ybr topici bi alt sokakta :)
overcloud
06 Ekim 2010, 14:43
selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?
şirketteki arkadaşımda ybr var 8bin km'de lastiklerinde büyük harflerle NYLON yazıyor tabi bu markası mı bilemiyorum :)
osmaniyeli
06 Ekim 2010, 15:23
şirketteki arkadaşımda ybr var 8bin km'de lastiklerinde büyük harflerle NYLON yazıyor tabi bu markası mı bilemiyorum :)
naylon diye bir kelime duymadın mı Bulut.hatta eskiden bu kelimeyi hergün duyardım.
naylon poşet derlerdi:mrgreen:
ybr nin lastiklerinin markası sakura
overcloud
06 Ekim 2010, 15:50
gevurlar işte, ingilizce yazmışlar :P
Poşet lafınıda en çok askerde duydum bu arada :queen:
casillas00
06 Ekim 2010, 16:20
açık açık yazmış adamlar naylon bu lastik dikkat kayar diyo :)
argunes
06 Ekim 2010, 16:21
Arkadaşlar, acaba boyu 1.80cm'nin üzerinde olan birileri motosiklet üzerinde fotolarını koyabilir mi?
ahmet93
06 Ekim 2010, 19:05
Arkadaşlar, acaba boyu 1.80cm'nin üzerinde olan birileri motosiklet üzerinde fotolarını koyabilir mi?
1.85 var ama fotoğraf isteme çok berbat çıkıyorum ya da çıkıyoruz mu demeliydim.
Şaka tabiki tüm fotoğraflarımı yanlışlıkla sildim geçenlerde, o yüzden fotoğraf koyamıyorum.
Casillas00 pazar günü hava çok çok kötü olmassa geliyorum İstanbula.
Evet arkadaşlar pazar günü güzel bir buluşmaya katılacak olan yok mu? Şöyle bir cbr buluşması yapsak. Bakın İzmirlilere drag yapmaya gidiyolar:cherry:
Argunes hatta sende gel canlı canlı görmüş olursun. Birimize artçı olursun, kesin değil ama ben tek gelicem galiba.
argunes
06 Ekim 2010, 19:43
1.85 var ama fotoğraf isteme çok berbat çıkıyorum ya da çıkıyoruz mu demeliydim.
Şaka tabiki tüm fotoğraflarımı yanlışlıkla sildim geçenlerde, o yüzden fotoğraf koyamıyorum.
Casillas00 pazar günü hava çok çok kötü olmassa geliyorum İstanbula.
Evet arkadaşlar pazar günü güzel bir buluşmaya katılacak olan yok mu? Şöyle bir cbr buluşması yapsak. Bakın İzmirlilere drag yapmaya gidiyolar:cherry:
Argunes hatta sende gel canlı canlı görmüş olursun. Birimize artçı olursun, kesin değil ama ben tek gelicem galiba.
Davet için teşekkürler, eğer bir yerlerde buluşacaksanız katılmayı isterim. En azından sohbet etmiş oluruz.
overcloud
06 Ekim 2010, 20:04
pazargünü sağaanak yağış var. bu arada istinye borusan'da kullanılmış motosiklet fuarı olacakmış bugun şirkete mail geldi. soğuk havada üşenmezsem gitmeyi planlıyorum ama bakalım. pazar günü anlıkbir kararla vazgeçebilrim :)
ahmet93
06 Ekim 2010, 20:17
Davet için teşekkürler, eğer bir yerlerde buluşacaksanız katılmayı isterim. En azından sohbet etmiş oluruz.
Nereye gidip, ne yapacağımız hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. Casillas nereye giderse biz de peşinden takip edicez.
overcloud anlık bir kararla fuara gitmekten vaz geçmeni ümit ediyorum.:cherry:
eRy_1925
06 Ekim 2010, 21:28
arkadaşlar merhaba ben izmirden eray aranıza yeni katıldım 2010 kırmızı siyah cbr 125m var iyi aksamlar
casillas00
06 Ekim 2010, 22:22
Nereye gidip, ne yapacağımız hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. Casillas nereye giderse biz de peşinden takip edicez.
overcloud anlık bir kararla fuara gitmekten vaz geçmeni ümit ediyorum.:cherry:
Pazar günü öğleden sonra boşum,12-1 arası Şekerpınar tarafında bizim köyün turnuva maçı varmış ona gitcem ordan gelir gezeriz ama hava çok bozdu bırden inş. güzel olur.
Fotomakinam uzun zamandır yoktu yeni geldi bol bol foto çekerim motoru kış uykusuna yatırmadan :)
cHreSs
06 Ekim 2010, 23:15
arkadaşlar merhaba ben izmirden eray aranıza yeni katıldım 2010 kırmızı siyah cbr 125m var iyi aksamlar
hosgeldın Eray :rendeer:
casillas00
06 Ekim 2010, 23:19
Bu izmircilerde durdu durdu sezon bitince geldi dimi Ali :)
Egzoz almak isteyenlere benim yoshinin videosunu bikere daha veriyim.
http://www.4shared.com/video/j9evm6gE/Yeni_Yoshi.html?
onur35
06 Ekim 2010, 23:37
hoş geldin eray...
sanırım sahibinden egzos için msj yazan sendin:wiinkk:
cHreSs
07 Ekim 2010, 00:27
Sorma ya hepsı sezon bıttı burdayım dedı :) ama bende suruş bıtmez yagmur harıç ustundeyım moturumun :queen:
içim giitti mi ne :pr::queen::queen:
casillas00
07 Ekim 2010, 00:41
Sorma ya hepsı sezon bıttı burdayım dedı :) ama bende suruş bıtmez yagmur harıç ustundeyım moturumun :queen:
içim giitti mi ne :pr::queen::queen:
yağmur çamur bişey değilde soğuk fena yapıyo beni ön frene basamıyorum yarın hudson'a gidip kışlık eldiven alcam :)
gursus
07 Ekim 2010, 01:44
pardon araştırmadım hiç bodoslama olcak biraz ama bu egzosunuz orj. yoshi mi sanayi yapımı falanmı tek silindire göre oldukça tok bir ses vermiş duyduğum kadarıyla.
bu arada arkadaşlar dişli oynaması yapanınız varmı hız meraklısı değilim sadece serilikten ödün verip son hızın biraz artmasını istiyorum sürekli uzun yolda kullanacağım için ... sevgiler herkese ...
eRy_1925
07 Ekim 2010, 02:21
hoş geldin eray...
sanırım sahibinden egzos için msj yazan sendin:wiinkk:
evet :D motoru bu gün aldım ama k&n hava filtresi tok ses veriyormuş egsozdan vaz geçtim kusura bakma senide arıyamadım :)
onur35
07 Ekim 2010, 02:25
evet :D motoru bu gün aldım ama k&n hava filtresi tok ses veriyormuş egsozdan vaz geçtim kusura bakma senide arıyamadım :)
yok ben onun için sormadım zaten sadece sen olup olmadığını merak ettim zaten egzosu ayrı satma gibi bir niyetim olsaydı sana mantıklı bi rakam yazardım:wiinkk:
bu arada motorun hayırlı olsun...keyifle bineceğin bir seçim yapmışsın:cat:
eRy_1925
07 Ekim 2010, 02:42
sabahtan beri tepesindeyim hyodan sonra benzin masrafları çok iyi geldi :mrgreen: neredeyse yakmıyor gibi hesaplamak için fulledim biraz önce
cHreSs
07 Ekim 2010, 10:34
yağmur çamur bişey değilde soğuk fena yapıyo beni ön frene basamıyorum yarın hudson'a gidip kışlık eldiven alcam :)
şimdi isyerine geldim. izmir soğumuş :mrgreen: ellerim dondu yavv benimde eldivene ihtiyacım var. Sen al beğenirsen bende alayım. :cat:
ENGİN REİS
07 Ekim 2010, 12:38
S.a Arkadaslar motorum 1500 km ye ulastı sorunsuz bı sekılde devam edıyorm ama suan sızce motorum kac km hız yapması gerekıyor.Tahmınlerınızı soylermısınız?
overcloud
07 Ekim 2010, 15:51
1000 bakımını yaptırdın değil mi?
rodaj uzun süren bir süreç. motorun son süratinin artması vakit alabilir yinede düzde en az 120'yi görebilir diye düşünüyorum. ama göremezse motoru çok sıkıştırma. motor zamanla açılmaya devam edecektir.
osmaniyeli
07 Ekim 2010, 15:54
S.a Arkadaslar motorum 1500 km ye ulastı sorunsuz bı sekılde devam edıyorm ama suan sızce motorum kac km hız yapması gerekıyor.Tahmınlerınızı soylermısınız?
Engin motorun ilk yağı değiştikten sonra istediğin kadar bas. ama ilk yağı içindeyse basma pek yaramaz.
130 yapman lazım. 140 yaparsan üzerine yatıp o da iyi. 145 yaparsan yeter.
140 yapamıyorsan yaz bana gelip yapıp gideyim:mrgreen:
casillas00
07 Ekim 2010, 16:07
Engin motorun ilk yağı değiştikten sonra istediğin kadar bas. ama ilk yağı içindeyse basma pek yaramaz.
Onu bırak bana gel 160 yapıyım :queen::queen:
:flower::flower:
osmaniyeli
07 Ekim 2010, 16:09
ben 170 yaptıracam
yanına da bir kola bir de dondurmalı kadayıf
bana gel:mrgreen:
casillas00
07 Ekim 2010, 16:11
ben 170 yaptıracam
Kadrana 2 tur attırmassam benim motoruda al git :bounce:
osmaniyeli
07 Ekim 2010, 16:15
Kadrana 2 tur attırmassam benim motoruda al git :bounce:
ben yanına charlize theronu da artçı olarak veriyorum iddialıyım:bounce:
casillas00
07 Ekim 2010, 16:19
ben yanına charlize theronu da artçı olarak veriyorum iddialıyım:bounce:
Sen kazandın :mrgreen::mrgreen:
osmaniyeli
07 Ekim 2010, 16:29
Sen kazandın :mrgreen::mrgreen:
charlize theronu artçı olarak verirmiyim la
şu anda odaya kitledim kimseye vermem::shhh::
casillas00
07 Ekim 2010, 16:48
charlize theronu artçı olarak verirmiyim la
şu anda odaya kitledim kimseye vermem::shhh::
Bekle açma 160-160 geliyorum ::143::
Bi Fatmagül'de biz çekelim :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------
Ya benim motordan soğukken dikkat edip dinleyince dıngır dıngır yapıyo acaba ilk çalışmada soğuk olduğunda mı yoksa sibob ayarı felan mı istiyor :)
bestdream
07 Ekim 2010, 18:35
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------
Ya benim motordan soğukken dikkat edip dinleyince dıngır dıngır yapıyo acaba ilk çalışmada soğuk olduğunda mı yoksa sibob ayarı felan mı istiyor :)
motru aldıgımda acmak ııcın senı cagırcam casıllas 160 demk ıımıs :D
casillas00
07 Ekim 2010, 19:02
motru aldıgımda acmak ııcın senı cagırcam casıllas 160 demk ıımıs :D
Bak müşterilerim çıkmaya başladı :)
Kampanya Bile yapıyorum Castrol 10w40 Racing yağda veriyoruz bütün müşterilerimize.:cat:
bestdream
07 Ekim 2010, 21:36
Bak müşterilerim çıkmaya başladı :)
Kampanya Bile yapıyorum Castrol 10w40 Racing yağda veriyoruz bütün müşterilerimize.:cat:
tmm kesın senı cagırıyrum .d motru alana kadar kararım degısmesse tbı bı taraftan aklım yamaha yzf 125 e tkılıyo oda ılgımı cekıyo ıkısı arasında gıdıp gelıorm .s
casillas00
07 Ekim 2010, 21:40
tmm kesın senı cagırıyrum .d motru alana kadar kararım degısmesse tbı bı taraftan aklım yamaha yzf 125 e tkılıyo oda ılgımı cekıyo ıkısı arasında gıdıp gelıorm .s
biri 6milyar biri 10 şimdi 10bin TL'yi ben olsam R125'e vercegıme gider Ninja 250 alırım hemde Yeşilinden Paşalar gibi binerim.:cat:
bestdream
08 Ekim 2010, 00:04
biri 6milyar biri 10 şimdi 10bin TL'yi ben olsam R125'e vercegıme gider Ninja 250 alırım hemde Yeşilinden Paşalar gibi binerim.:cat:
2.ncı el dusunuyorum yamahayı cbr alırsam sıfır alırım ama
Halil abi Orjinal rahat 140 yapıyor mu ? Vibrasyon 0 demi cbr'da ? http://www.motosiklet.net/forum/2057290-post866.html Şu yorum Ne abi herkes farklı söylüyor burada bi arkadaşıma alıcaz 0' araştırmak bana düştü :P
osmaniyeli
08 Ekim 2010, 01:04
Halil abi Orjinal rahat 140 yapıyor mu ? Vibrasyon 0 demi cbr'da ? http://www.motosiklet.net/forum/2057290-post866.html Şu yorum Ne abi herkes farklı söylüyor burada bi arkadaşıma alıcaz 0' araştırmak bana düştü :P
Recai her söylenene kulak asmamak lazım. nasıl ki ybr 100ü geçmiyor diyen bir sürü insan varsa cbr 100 geçmiyor diyen de çok.
üzerine eğilirsen, yağını lastik havasını bujisini ayarlarsan çok rahat 140 yapıyor düz yolda
titreşim ise biraz var ama çok değil. ybr den az fazla
FrknyLmr
08 Ekim 2010, 01:13
bn üzerine yatarak 140ı rahatlıkla qörüyorum.yol uzadıkça hızda artıyo düz yolda 145 gördüm en son.bayır aşağı qelince de 150 falan diyo tıkanıyo.yağını falan değiştirmem gerekiyo.filtrelerim tıkandı büyük ihtimalle.bakımdan sonra daha da verimli olacağına inanıyorum
Recai her söylenene kulak asmamak lazım. nasıl ki ybr 100ü geçmiyor diyen bir sürü insan varsa cbr 100 geçmiyor diyen de çok.
üzerine eğilirsen, yağını lastik havasını bujisini ayarlarsan çok rahat 140 yapıyor düz yolda
titreşim ise biraz var ama çok değil. ybr den az fazla
Aynen abi Her kafadan bir ses çıkar her zaman..6000 liraya 0' Honda scooter yerine(ps 150) , 0 Cbr Daha mantıklı bence..
bn üzerine yatarak 140ı rahatlıkla qörüyorum.yol uzadıkça hızda artıyo düz yolda 145 gördüm en son.bayır aşağı qelince de 150 falan diyo tıkanıyo.yağını falan değiştirmem gerekiyo.filtrelerim tıkandı büyük ihtimalle.bakımdan sonra daha da verimli olacağına inanıyorum
140 ideal Sanıyorum..Daha fazlasını beklememek lazım :) 100'kmde Dip gaz nekadar yakıyor son olarak bunu sorayım ?
cHreSs
08 Ekim 2010, 01:21
Fatmagul mu :queen: Bensız olmaz arkadaş :queen:
dıngır dıngır nedır ya :queen:
FrknyLmr
08 Ekim 2010, 01:26
Aynen abi Her kafadan bir ses çıkar her zaman..6000 liraya 0' Honda scooter yerine(ps 150) , 0 Cbr Daha mantıklı bence..
140 ideal Sanıyorum..Daha fazlasını beklememek lazım :) 100'kmde Dip gaz nekadar yakıyor son olarak bunu sorayım ?
Hergün pendikten üsküdara gidip geliyorum.yani günde toplam 70 km falan yapıyorum üstüne akşamlarıda dolaşıyorum bi 10-20kmde öle yapıyorum ve bu kadar yolu sadece 5TL lik benzin ile yapıyorum.Üsküdara gidip gelirken 10000devir altına düşmüyorum hiç ki zaten 9000den önce vites değiştirmem ben.Alıcaksan honda al da ne olursa olsun.Geçen Gün bi arkadaşlar beraberdik onda hyosoung var 250GTR.Kaslı gözüken bi makine.Cbr Yanında ufak kalıyo ama Çocuğun aklı hala Cbr'da:pr::pr:.(Daha öncelerde cbr kullanıcısı idi ). Boşuna Sölememişler : "HONDA HAYAT O'NDA" :wiinkk:
Hergün pendikten üsküdara gidip geliyorum.yani günde toplam 70 km falan yapıyorum üstüne akşamlarıda dolaşıyorum bi 10-20kmde öle yapıyorum ve bu kadar yolu sadece 5TL lik benzin ile yapıyorum.Üsküdara gidip gelirken 10000devir altına düşmüyorum hiç ki zaten 9000den önce vites değiştirmem ben.Alıcaksan honda al da ne olursa olsun.Geçen Gün bi arkadaşlar beraberdik onda hyosoung var 250GTR.Kaslı gözüken bi makine.Cbr Yanında ufak kalıyo ama Çocuğun aklı hala Cbr'da:pr::pr:.(Daha öncelerde cbr kullanıcısı idi ). Boşuna Sölememişler : "HONDA HAYAT O'NDA" :wiinkk:
80km de 5 tl mi yakıyor:cyclopsan
ben 100km lik yol için her gun 10tl koyuyorm:pale:
birde ben 130 u geçemıyorum hiç bir şekilde..henuz 3000km de motorum..1 yıl garajda yattı motor..aldıktan sonra bakım yaptırmadım ondan olabilir mi? birde buralarda honda servisi yok bakımları kendım yapmak istiyorum..bana anlatabilir misiniz tek tek ne gibi işlemler yapıcam:)
ENGİN REİS
08 Ekim 2010, 13:45
1000 bakımını yaptırdın değil mi?
rodaj uzun süren bir süreç. motorun son süratinin artması vakit alabilir yinede düzde en az 120'yi görebilir diye düşünüyorum. ama göremezse motoru çok sıkıştırma. motor zamanla açılmaya devam edecektir.
Evet 1000 bakımı yapıldı suan 120 km hız yaıyor en son 130 gördüm
ilk yag degişti 1000 bakımında 140 rahat görmesi gerek diye düşünüyorum.
Sendeyim:)
ben 170 yaptıracam
Yok yok sendeyim:):)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO