Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cHreSs
06 Eylül 2010, 18:22
Ewet spacydi galiba.
Bende sewmiyorum HRC rengini.
En güzeli Fullsiyah yada REPSOL bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------
@35sdk35
Genelde Tr'de 95 oktan satılır çoğunlukla. 98 kullanan birkaç kişi mtrda arıza olduğunu sölüolardı. Çalışmama, rolantide durmama gibi.
Yani benzincilerde genelde 95 olur. Normal benzindir. Çoğunlukla bu kullanılır. 98 kullanan warsa görüşleri ile aydınlatırsa güzel olucak :D
95 - 98 arasında yanıcılık farkı wardır. Oktan sayısı fazla olan, yani 98 daha yanıcıdır, daha çok sıcaklık werir. Yani daha performanslıdır....
98 kullandım bi kaç sefer bilinçte oldu hız artısı ama 20 lırayla az yol gitmeye başladım. döndüm 95 e en güzeli 95.. =):cat:
M.SercaN
06 Eylül 2010, 18:29
Aynen, sölemeyi unuttum 98le daha çok artar sarfiyat. Yanıcılkık fazlaıından dolayı...
onur35
06 Eylül 2010, 18:30
@Onur35
Çok tşk ekzos sesi için. Makbule geçti. İndiriom dinlicem.
evet yorum bekliyorum...
tamam biliyorum kısa oldu ama yenisini çekicem diğer telefondan...
M.SercaN
06 Eylül 2010, 18:36
:mrgreen: :queen: Ayıp olmasın diye sölemedim, biraz kısa olmuştu we tam ses anlaşılmıyordu. Ekzosun sesi bu şekilde tam belli olmadığından olsa gerek çok hoşuma gitmedi ama orjinale göre daha güzel tabii. Leo Vince'i çok öwüyorlar.
Tekrar tşk. aklımda bişiler netleşti ekzos konusunda. Mesela Yoshimuranın yanına yaklaşmam. Gerçi perf. ekzoslarını çok sewmem. Sesi güzel ama motora çok az perf. katıp ömrü ÇOK yiyor. Perf. çok arttırsa içim yanmıcak:mrgreen:
Mtrun ilanına baktım. Fiyatı gaayet güzel, piyasasında.... H.satışlar...
cHreSs
06 Eylül 2010, 19:34
:mrgreen: :queen: Ayıp olmasın diye sölemedim, biraz kısa olmuştu we tam ses anlaşılmıyordu. Ekzosun sesi bu şekilde tam belli olmadığından olsa gerek çok hoşuma gitmedi ama orjinale göre daha güzel tabii. Leo Vince'i çok öwüyorlar.
Tekrar tşk. aklımda bişiler netleşti ekzos konusunda. Mesela Yoshimuranın yanına yaklaşmam. Gerçi perf. ekzoslarını çok sewmem. Sesi güzel ama motora çok az perf. katıp ömrü ÇOK yiyor. Perf. çok arttırsa içim yanmıcak:mrgreen:
Mtrun ilanına baktım. Fiyatı gaayet güzel, piyasasında.... H.satışlar...
yoshimura kötü mü? ben yoshimura düşünüyordum. bende perf. var oda goruntu kötü ya kaba duruyor. sadece tüp tiger mi alsam acaba. 1 ay sonra alacağım birşey. bakarız birlikte :)
kursattekin
06 Eylül 2010, 20:09
yeni motorum cbr150 :queen:
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/6/3955.jpg
M.SercaN
06 Eylül 2010, 20:37
@kursattekin
Nerden buldun bu mtru yaw :D TR'de war mı acaba? H.olsun. Mtrun DOHC toplamda 4 süpab olması lasım. Bizim 125lerden yaklaşık 5-7BG(HP) daha + perf. wardı yanılmıosam??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------
yoshimura kötü mü? ben yoshimura düşünüyordum. bende perf. var oda goruntu kötü ya kaba duruyor. sadece tüp tiger mi alsam acaba. 1 ay sonra alacağım birşey. bakarız birlikte :)
Olur bakarız..
Yoshimura iyi. Perf. açısından. Ama çok pis sesi war bence. Dewil yada arrow iyi gibi. Araştırıyorum...
schmarık
06 Eylül 2010, 20:48
yeni motorum cbr150 :queen:
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/6/3955.jpg
Arkadaşım yanlış anlama bu cbr 150 şu çakma çin mallarındanmı yoksa orjinalmi gerçekten orjinal ise nereden buldun bunu? Bir yardımcı olursan çok makbule geçer.
kursattekin
06 Eylül 2010, 20:51
orjinal tabi ki cakma olur mu :) yeni aldim daha kullanmak nasip olmadi, kymco ck125-apache 150 sonrasi bu 3. motorum, bana toplam maliyeti 3.000TL oldu
M.SercaN
06 Eylül 2010, 21:07
Nerden buldun nasıl buldun neresi satıyor yardımcı olur musun?
schmarık
06 Eylül 2010, 21:16
orjinal tabi ki cakma olur mu :) yeni aldim daha kullanmak nasip olmadi, kymco ck125-apache 150 sonrasi bu 3. motorum, bana toplam maliyeti 3.000TL oldu
Yanlış anlama ama bence bu motor çakma honda CBR 150R boyanmış üstüne hondanın stickerLeri yapıştırılmış. "BENCE BÖYLE" Yanlış anlayıpta kızma.
Eğer bu orjinal honda (CBR 150R) İse fiyatı nasıl 3.000'tl oluyor :silent::silent: CBR 125R 6.000Tl sıfırı. Bu nasıl 3.000 Tl anlamadım güzel bir açıklama yaparsan açıklığa kavuşur bu durum.
kursattekin
06 Eylül 2010, 21:37
Taylanddan aldim cunku dunyada bir tek Taylandda satiliyor Honda CBR 150, cakma degil elbette, arastirirsaniz goreceksiniz, kisa bir sure kalacagim burda ama bu fiyata deger diye aldim sonucta 2-3 ay kullanip donerken satacagim, herseyi hazir tum belgeler tamam, olursa Turkiyeye getirtecegim ne maliyet cikaracaklar onu arastiriyorum
osmaniyeli
06 Eylül 2010, 21:44
Taylanddan aldim cunku dunyada bir tek Taylandda satiliyor Honda CBR 150, cakma degil elbette, arastirirsaniz goreceksiniz, kisa bir sure kalacagim burda ama bu fiyata deger diye aldim sonucta 2-3 ay kullanip donerken satacagim, herseyi hazir tum belgeler tamam, olursa Turkiyeye getirtecegim ne maliyet cikaracaklar onu arastiriyorum
Kürşat atacaksan bari düzgün at:mrgreen:
3000 dolara satılıyor bu motor uzak doğuda. çin de filipinler de malezya da tayland da filan var zaten.
çok inandırıcı olmak istiyorsan motonun üstünde bir resmini at ta bize kapak olsun:cherry:
kursattekin
06 Eylül 2010, 21:47
kapak istiyor musun gercekten :) sadece Taylandda var 64.000baht yani 3.000TL baska bir ulkede bul satisini sana benden hediye olacak, ilk firsat resimli gonderecegim
osmaniyeli
06 Eylül 2010, 21:49
kapak istiyor musun gercekten :) sadece Taylandda var 64.000baht yani 3.000TL baska bir ulkede bul satisini sana benden hediye olacak, ilk firsat resimli gonderecegim
birader bu motor zaten çinde üretiliyor:mrgreen:
dur linkleri atayım sana
http://www.boonsiewhonda.com.my/features.lrb.aspx
malezya linki
kursattekin
06 Eylül 2010, 21:51
asil belirtmek istedigim konu fiyatin yari yariya olmasi, her ne kadar arkadas bilmeden yorum yazsa da gercekten fiyat 3.000TL, eger 1-2bin TL bir vergi cikarsa getirmeyi dusunuyorum
mezit
06 Eylül 2010, 21:51
birader bu motor zaten çinde üretiliyor:mrgreen:
dur linkleri atayım sana
osman yorum yapmış..:mrgreen:
osmaniyeli
06 Eylül 2010, 21:52
ya sen atsana şu aldığın motoru resmini:mrgreen:
madem atmıyorsun
osman yorum yapmış..:mrgreen:
Mezitim naber:mrgreen:
kursattekin
06 Eylül 2010, 21:56
burda saat gece 1 :) sabah olsun atacagim da su linki bir versen :)
bu arada http://www.madeinchina.com/2829505/P6125771/honda-cbr-125.shtml gorupte cbr 125 te cinde uretiliyor deme, arastir once gercekten, sonra ozur dilersin yanlis yazmisim diye :)
mezit
06 Eylül 2010, 21:56
ya sen atsana şu aldığın motoru resmini:mrgreen:
madem atmıyorsun
Mezitim naber:mrgreen:
lütfen konuyu saptırmayalım bura geyik cafe değil :mrgreen:
osmaniyeli
06 Eylül 2010, 22:02
lütfen konuyu saptırmayalım bura geyik cafe değil :mrgreen:
hacu geçen 3 ceza puanı yedim.koydu biraz:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------
burda saat gece 1 :) sabah olsun atacagim da su linki bir versen :)
bu arada http://www.madeinchina.com/2829505/P6125771/honda-cbr-125.shtml gorupte cbr 125 te cinde uretiliyor deme, arastir once gercekten, sonra ozur dilersin yanlis yazmisim diye :)
cbr 125 asya için üretilmediki çinde sadece 150 lik satıldı asyada bir çok ülkede cbr 150 var ki
resimi de atamayacaksın bence
şu an saat kaç orada:mrgreen:
filipinler
http://www.sulit.com.ph/index.php/classifieds+directory/q/honda+cbr+150
mezit
06 Eylül 2010, 22:05
bende yedimm iftardan sonra tatlı niyetine yaslarlar merak etme sen...:mrgreen:
osmaniyeli
06 Eylül 2010, 22:19
http://www.bikepics.com/honda/cbr150/07/pics.asp
http://www.bikepics.com/honda/cbr150/06/pics.asp
üstteki 2 linkteki resimlere bakın bir çok ülkede var asyada. sadece taylanda özel değil
resimlerin altında ülkeleri ve motorların plakası yazıyor
malezya linkini birdaha koyuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
bende yedimm iftardan sonra tatlı niyetine yaslarlar merak etme sen...:mrgreen:
çok koydu ama bana:mrgreen: ilk ceza böyle olur sonrası gelir:P
mezit
06 Eylül 2010, 22:27
http://www.bikepics.com/honda/cbr150/07/pics.asp
http://www.bikepics.com/honda/cbr150/06/pics.asp
üstteki 2 linkteki resimlere bakın bir çok ülkede var asyada. sadece taylanda özel değil
resimlerin altında ülkeleri ve motorların plakası yazıyor
malezya linkini birdaha koyuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
çok koydu ama bana:mrgreen: ilk ceza böyle olur sonrası gelir:P
çokmu acıda ah canım benim...:salut:
Recaİ
06 Eylül 2010, 22:32
beyler bu motor rahat mı ? Halil abi skyjet gibi değildir demi
osmaniyeli
06 Eylül 2010, 22:34
beyler bu motor rahat mı ? Halil abi skyjet gibi değildir demi
skyjetle alakası yok.
oldukça rahat
çokmu acıda ah canım benim...:salut:
3 gün kendime gelemedim cezadan sonra:salut:
osmaniyeli
07 Eylül 2010, 00:36
beyler adam bangkoka gitmiş . ne diyeyim yarın kürşata:queen:
ama benim suçum yok 2.el almış eleman ben fiyata kıllandım sıfır fiyatını söyledim
kürşat hayırlı olsun. kapak lazım değil bu arada
ahmet93
07 Eylül 2010, 01:38
Arkadaşlar aşşağıda fotoğrafı olan ARMODE çizmeyi burdan bir motosiklet tamir, yedek parça işleri yapan birisi 200 tl son fiyat diyor. İnternette 180 civarı fiyatlar var ama kargo vs. ile aynı fiyata geliyor. Bu botu daha önce kullanan var mı?
http://img530.imageshack.us/img530/9362/dsc00747g.jpg
overcloud
07 Eylül 2010, 11:54
arkadaşlar 12 eylül'de oyumuzu kullandıktan sonra hepinizi aşağıdaki etklinliğe bekliyoruz:
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/80635-12-eylul-2010-istanbul-4.html#post2146573
cHreSs
07 Eylül 2010, 14:46
arkadaşlar gosterge sorunum var 2 gundür yapıyor. marş basmıyor gosterge bosta oldugunu gostermiyor hafif vuruyorum ve ekran geliyor çalışıyor. alttaki bağlantılarda sorun var sanırım. nasıl ulaşırım bağlantılara lütfen yardım!
M.SercaN
07 Eylül 2010, 14:59
Aküne de bir bak. aküden de yapabilir. Yada göstergelin ordaki soketlerde temassızlık war.
kafa grenajını sökmek için 1 yıldız tornavida, göstergeleri sökmek içinde 10 - 12 anahtar gerekiyor.
Gösterge panelinin yanındaki siyah kıvrımlı parçaların vidasını söküyorsun. bu parçalar 2 farklı yerden vidalı, ön camdan ve göstergenin yanlarından. bu siyah parçaları çıkarttığında gösterge panelinin şaseye bağlandığı 2 tane somun göereceksin bunlarıda çıkarttıktan sonra gösterge panelini hafifçe çekerek çıkarta bilirsin ama iş burda bitmiyor tabiki. gösterge panelini çektikten sonra kilometre telini bir pense yardımıyla gevşetip çıkartırsan daha rahat şekilde işini yapabilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------
Yanlış warsa düzeltin lütfen...
uthec
07 Eylül 2010, 16:19
dün akşam gezerken 80km hızda 7bin devirdeyken motor 1 saniyeliğine tekledi.gaz kesti gibi.10-15 sanıye sonra yıne tekledi korktum yavaşladım...bir süre sonra tekrar yapacakmı diye denedim aynı hız ve devire geldim ama daha olmadı..neydi bu canımı sıktı..daha yeni motor 1700km de
onur35
07 Eylül 2010, 16:50
dün akşam gezerken 80km hızda 7bin devirdeyken motor 1 saniyeliğine tekledi.gaz kesti gibi.10-15 sanıye sonra yıne tekledi korktum yavaşladım...bir süre sonra tekrar yapacakmı diye denedim aynı hız ve devire geldim ama daha olmadı..neydi bu canımı sıktı..daha yeni motor 1700km de
bujiden olabilir,motor elektrik kesmiş olabilir vs...bujini bi yokla bakalım gevşek mi?yada değiştir tekrar yaparsa başka bişeyden de olabilir ama bujiyi bir dene derim kaç paralık şey zaten...
cesur509
07 Eylül 2010, 17:13
bujiden olabilir,motor elektrik kesmiş olabilir vs...bujini bi yokla bakalım gevşek mi?yada değiştir tekrar yaparsa başka bişeyden de olabilir ama bujiyi bir dene derim kaç paralık şey zaten...
Benzindeki pislik yapmış olabilirmi:silent: Benimde başıma benzer bişey geldi motor 90 la giderken tekleme yapmaya başladı korktum biraz öyle devam ettikten sonra stop etti , 4-5 kez marşa bastım ve hiç bişey olmamış gibi çalıştı ve hiç bi sıkıntı yapmadı... Servise sorduğumda pislik geldiğini ve motorun onu attığını söyledi:)
onur35
07 Eylül 2010, 17:17
Benzindeki pislik yapmış olabilirmi:silent: Benimde başıma benzer bişey geldi motor 90 la giderken tekleme yapmaya başladı korktum biraz öyle devam ettikten sonra stop etti , 4-5 kez marşa bastım ve hiç bişey olmamış gibi çalıştı ve hiç bi sıkıntı yapmadı... Servise sorduğumda pislik geldiğini ve motorun onu attığını söyledi:)
o dediğinde olabilir tabi ama onu atarken fark eder hissedersin yani egzoz farklı bi sesle çat pat diye atar o pisliği...büyük bi sorun olmadığı kesin
casillas00
07 Eylül 2010, 18:00
Benzindendir redline girmiş gibi gaz kesmeye başlıyo bendede 3-4 defa yaptı ve sonunda memeyi tıkadı.Sağolsun çok temiz benzin satıyo benzinlikler.
cHreSs
07 Eylül 2010, 19:48
Aküne de bir bak. aküden de yapabilir. Yada göstergelin ordaki soketlerde temassızlık war.
kafa grenajını sökmek için 1 yıldız tornavida, göstergeleri sökmek içinde 10 - 12 anahtar gerekiyor.
Gösterge panelinin yanındaki siyah kıvrımlı parçaların vidasını söküyorsun. bu parçalar 2 farklı yerden vidalı, ön camdan ve göstergenin yanlarından. bu siyah parçaları çıkarttığında gösterge panelinin şaseye bağlandığı 2 tane somun göereceksin bunlarıda çıkarttıktan sonra gösterge panelini hafifçe çekerek çıkarta bilirsin ama iş burda bitmiyor tabiki. gösterge panelini çektikten sonra kilometre telini bir pense yardımıyla gevşetip çıkartırsan daha rahat şekilde işini yapabilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------
Yanlış warsa düzeltin lütfen...
dediğin gibi söktüm göstergeyi. gösterge kablolarını kontrol ederken sağ taraftaki kıvrımlı parcanın olduğu yerde kapalı şekilde bağlantı noktaları var. orada bi soketin yakınında işlem var. kesip bağlanmış. açılma olmuş orada temazsızlık söz konusu gibi duruyordu. tekrar bağladım bantladım topladım. 2 günde 2 sefer yaptı gosterge sorunu sanırım yapmaz çünkü oradan gibi duruyordu. çok teşekkür ederim. :cat::rendeer: de bu bilgi nereden geliyor sana :queen::queen:
uthec
07 Eylül 2010, 20:26
Benzindendir redline girmiş gibi gaz kesmeye başlıyo bendede 3-4 defa yaptı ve sonunda memeyi tıkadı.Sağolsun çok temiz benzin satıyo benzinlikler.
bu konuda yapabilecek bir şeyimiz yok yani öyle mi..
casillas00
07 Eylül 2010, 21:11
bu konuda yapabilecek bir şeyimiz yok yani öyle mi..
En son ben karburatörü temizledim.Bide bu benzinliklerde felan satılan karbüratör temizleyici yada depo temizleyici diye satılan maddeler varmış ondan kullanan birkaç kişiye sordum çiçek gibi yapıyo motoru dediler.
Depoyu fulleyıp onuda içine atıveriyomussun.
Onu atınca fazla yakıyormuş ama temizliyormuş.
Sonra normal değere dönuyormuş.
Ve acı bi kokusu varmış :)
ahmet93
07 Eylül 2010, 21:16
dediğin gibi söktüm göstergeyi. gösterge kablolarını kontrol ederken sağ taraftaki kıvrımlı parcanın olduğu yerde kapalı şekilde bağlantı noktaları var. orada bi soketin yakınında işlem var. kesip bağlanmış. açılma olmuş orada temazsızlık söz konusu gibi duruyordu. tekrar bağladım bantladım topladım. 2 günde 2 sefer yaptı gosterge sorunu sanırım yapmaz çünkü oradan gibi duruyordu. çok teşekkür ederim. :cat::rendeer: de bu bilgi nereden geliyor sana :queen::queen:
Deneme yanılma yöntemiyle her şeyi öğreniyor insan. Zamanında benimde far ampülüm patlamıştı, onu değiştiricem derken tüm kafayı sökmüştüm nerdeyse.
Casillas o temizleyicilere dikkat edin. Ben bir kaç topicte okumuştum, bu maddeleri asla koklamayın gibisinden yazılar yazıyodu bayağı zararlıymış.
Bende deponun altından çıkan 2 hava borusunu temizledim dün. İçinden toz, toprak ne ararsan her şey çıktı. Benim yolda kalmamın sebebi buymuş:mrgreen: karbüratörüm temizmiş.
osmaniyeli
07 Eylül 2010, 21:22
Deneme yanılma yöntemiyle her şeyi öğreniyor insan. Zamanında benimde far ampülüm patlamıştı, onu değiştiricem derken tüm kafayı sökmüştüm nerdeyse.
Casillas o temizleyicilere dikkat edin. Ben bir kaç topicte okumuştum, bu maddeleri asla koklamayın gibisinden yazılar yazıyodu bayağı zararlıymış.
Bende deponun altından çıkan 2 hava borusunu temizledim dün. İçinden toz, toprak ne ararsan her şey çıktı. Benim yolda kalmamın sebebi buymuş:mrgreen: karbüratörüm temizmiş.
depo havalandırma hortumu sıkışınca oluyor doğru söylüyorsun aklımıza gelmedi sökülmemiştir depo diye
casillas00
07 Eylül 2010, 21:22
Koklamıycan abi abi yoksa bi bakarsın gözlerin senden bağımsız hareket ediyo :queen:
Ya o deponun altında zaten milyon tane boru var adamların canı sıkıldıkça bir boru takmışlar :)
Ama ben kötü ustayım hiç vida arttırmadım :mrgreen::mrgreen:
ahmet93
07 Eylül 2010, 21:32
depo havalandırma hortumu sıkışınca oluyor doğru söylüyorsun aklımıza gelmedi sökülmemiştir depo diye
Bende sonradan farkına vardım. Boruların biri kendini bayağı yukarı çekmişti ve çok sertleşmişti. Söktüm içini yıkadım kuruttum. Bu arada onları çıkardıktan sonra test amaçlı biraz gezdim motorla o sırada bişey olmamıştır herhalde:mrgreen:
Casillas işte ben 2 tane boru arttırcaktım da vaz geçtim:P
casillas00
07 Eylül 2010, 21:36
Bende sonradan farkına vardım. Boruların biri kendini bayağı yukarı çekmişti ve çok sertleşmişti. Söktüm içini yıkadım kuruttum. Bu arada onları çıkardıktan sonra test amaçlı biraz gezdim motorla o sırada bişey olmamıştır herhalde:mrgreen:
Casillas işte ben 2 tane boru arttırcaktım da vaz geçtim:P
He o 2 boruyu biliyorum hem çok zor cıkıyorlar hemde zor giriyorlar ben bide sogutma suyunun gittiği boruyu cıkarttım o tazzikle suratıma antifiriz yedim :)
Suratımıza bile tukurdu bu motor yani :P
cHreSs
07 Eylül 2010, 21:52
ben o boruların hepsını ezberledım :queen: bır ara benzın otomatıgım arızalı ımış ben tabı borularda pıslık var dıye soktum çektım yıkadım utuledım yok duzelmemıştı :queen::queen: sonra benzın oto tamamen bozulunca aldım şımdı yenısını canavar gıbı :D havalandırmalar katlanıyor sureklı ama cok onemlı degıl cok az hava gırmesı yeterlı oluyor onuda ogrendım sök tak yaparken şu bne o boruları takmadım. gerek duymadım çunku sadece ucunda fılıktre var oda yere yakın olmadugu ıçın var. sorun yapmaz boyle dıye duşunuyorum ve yolumu yapıyorum :queen::cat:
bestdream
07 Eylül 2010, 22:29
slm arkadslar ben aranıza ynı uye oldum cbr 125 2010 model almayı dusnuyorm.gerek gosterıs ıcın olsun surus tarzı olsun benım ıcın motorda bnlar onemlı bırde cok hosuma gıdıyo yenı kasası 1 kac ay ıcnde mtlaka almayı dusnuyorm ama bazı korkularım var orn. bu motr rahatmı bel agrısı fln yparmı uzun yolda.bodrumda yasıyorum en fazla gıtcegım yer mılas mugla olur rahat gıdermıyım bu motorla cvplarını bklıyorum sımdıden tsekkuler...
casillas00
07 Eylül 2010, 22:40
slm arkadslar ben aranıza ynı uye oldum cbr 125 2010 model almayı dusnuyorm.gerek gosterıs ıcın olsun surus tarzı olsun benım ıcın motorda bnlar onemlı bırde cok hosuma gıdıyo yenı kasası 1 kac ay ıcnde mtlaka almayı dusnuyorm ama bazı korkularım var orn. bu motr rahatmı bel agrısı fln yparmı uzun yolda.bodrumda yasıyorum en fazla gıtcegım yer mılas mugla olur rahat gıdermıyım bu motorla cvplarını bklıyorum sımdıden tsekkuler...
Hoşgeldin :rendeer:
Bel fıtıgın yoksa bişey olmaz :P o oram buram ağrıyo racing makinada diyenler motoru satip enduro alsınlar :)
Motora binmeden önce ısınma hareketleri ve apaçi dansımızı yapmadan binmeyelim :mrgreen::mrgreen:
Apaçi Dansıda neymiş lowww diyenlere ::pala::
http://www.dailymotion.com/video/xeeidv_motorcu-apacy-dansi-olay-vydeo_fun
bestdream
07 Eylül 2010, 22:58
yok cok sukur bel faıtıgı gıbı bı sorunum yok yha uzun yolda fln yapar dıye korkuyorum .d:silent:
casillas00
07 Eylül 2010, 23:00
yok cok sukur bel faıtıgı gıbı bı sorunum yok yha uzun yolda fln yapar dıye korkuyorum .d:silent:
Hiç sorun etme yardır gitsin :)
onur35
08 Eylül 2010, 00:34
arkadaşlar tekrar hatırlatmak istedim motorumu satıyorum hertürlü kefilimdir sorunsuzca binebileceğiniz bakımlı bir motor...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-9-000-kmde-kirmizi-cbr-125r-30895446/detay
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO