Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
crypto
01 Eylül 2010, 20:35
Geçenlerde saat 22:00 sularında ana yoldan otobana giriyordum sağa doğru kesintisiz bir virajı alırken (hemen hemen u viraj)
Bir araba tam arka tekerin sağına yapışmış vaziyette hızla girdi dibime, korna ve el hareketi ile uyardım,
ama nafile beni tek şeritli yolda sağımdan geçecekti. Olası bir kazaya mahal vermemek için biraz hız arttırıp motoru dikleştirip
kendimi şeridin soluna aldım ve tekrar yatırdım dönüşe devam ediyordum.
Araç yanıma geldi ve camdan baktığımda bir bayanı aracın içinde tek başına gördüm,
kesintisiz kornaya asılarak ve selektör yaparak dikiz aynasının hizasından takibe başladım,
kornayı kesmiyordum ve ogs gişelerine kadar rahatsız ettim.
Bastı gitti ogs de ben de kgs ye girdim. Hiç zannetmiyorum ama umarım yaptığı hatayı anlamıştır.
Normalde böyle şeyler yapmam ama uyarmama ragmen zoraki şekilde beni tehlikeye atarak sıkıştırması bir anlık sinirlerimi zıplatmıştı..
casillas00
01 Eylül 2010, 20:38
Geçenlerde saat 22:00 sularında ana yoldan otobana giriyordum sağa doğru kesintisiz bir virajı alırken (hemen hemen u viraj)
Bir araba tam arka tekerin sağına yapışmış vaziyette hızla girdi dibime, korna ve el hareketi ile uyardım,
ama nafile beni tek şeritli yolda sağımdan geçecekti. Olası bir kazaya mahal vermemek için biraz hız arttırıp motoru dikleştirip
kendimi şeridin soluna aldım ve tekrar yatırdım dönüşe devam ediyordum.
Araç yanıma geldi ve camdan baktığımda bir bayanı aracın içinde tek başına gördüm,
kesintisiz kornaya asılarak ve selektör yaparak dikiz aynasının hizasından takibe başladım,
kornayı kesmiyordum ve ogs gişelerine kadar rahatsız ettim.
Bastı gitti ogs de ben de kgs ye girdim. Hiç zannetmiyorum ama umarım yaptığı hatayı anlamıştır.
Normalde böyle şeyler yapmam ama uyarmama ragmen zoraki şekilde beni tehlikeye atarak sıkıştırması bir anlık sinirlerimi zıplatmıştı..
Ya benimde en korktugum şey yok viraja yatınca yolda çok biyer kaplamıyoz zaten virajda hiç olmuyo aynımdan biri kafayı sokar diye hep viraja girmeden sagıma soluma bakıyorum hızlı gelen var mı diye.
Ya böyle ayılara motordan fırlatcak bişey lazım sellektörden anlamıo bunlar :):mrgreen:
35sdk89
01 Eylül 2010, 20:44
Arkadaşlar kusura bakmayın ama işte güçlü bir alet olucak kıçına giriceksin fizana gitse rahatsız ediceksin devam ya gittiği yere kadar bi şöyle 30 45 dk takip ediceksin ödü pokuna karışınca bak bakalım bidaha yapabilcek mi aynı haraketi.. Hepimizin düşüncesi aslında karşı taraftakinin kim olduğunu bilmiyoruz silah mı kaybedicek bişeyleri yoktur falan hikaye aslında indirceksin hepsini aşşağa bak bakalım bitane maganda kalıyor mu :)
crypto
01 Eylül 2010, 20:48
Ya benimde en korktugum şey yok viraja yatınca yolda çok biyer kaplamıyoz zaten virajda hiç olmuyo aynımdan biri kafayı sokar diye hep viraja girmeden sagıma soluma bakıyorum hızlı gelen var mı diye.
Ya böyle ayılara motordan fırlatcak bişey lazım sellektörden anlamıo bunlar :):mrgreen:
Ben buji atmayı planlıyorum aslında, camları direkt indiriyor...
ahmet93
01 Eylül 2010, 21:51
Ben buji atmayı planlıyorum aslında, camları direkt indiriyor...
Bu konuda bujiyi çok methediyorlar. Elinden kimse kurtulamazmış üstelik markası, kodu filan önemli olmayıp istediğimizi kullanabilirmişiz.:queen::queen:
Kazukki, overcloud ikinizede geçmiş olsun. Sizde bir şey olmaması en önemli şey, motorları yaptırırsınız bir şekilde.
crypto
01 Eylül 2010, 22:31
Bu konuda bujiyi çok methediyorlar. Elinden kimse kurtulamazmış üstelik markası, kodu filan önemli olmayıp istediğimizi kullanabilirmişiz.:queen::queen:
Kazukki, overcloud ikinizede geçmiş olsun. Sizde bir şey olmaması en önemli şey, motorları yaptırırsınız bir şekilde.
Tabiki önemli değil, sadece porselen'e benzeyen kısmının sert şekilde vurması yeterli camı dağıtması için...
Plaka varken yapmamak lazım ama iz bırakmadan usulca :queen:
casillas00
01 Eylül 2010, 22:34
Tabiki önemli değil, sadece porselen'e benzeyen kısmının sert şekilde vurması yeterli camı dağıtması için...
Plaka varken yapmamak lazım ama iz bırakmadan usulca :queen:
Ya plaka ne kolayı ben motorcudan biraz eski buji alıyım ceplere zulalamak lazım.
Bide göz yaşartıcı alın tutursa vericen spreyi vericen spreyi zaten 15 gün o arabaya binemez salak :)
overcloud
01 Eylül 2010, 22:42
saolun arkadaşlar umarım bu son olur ve sizlerinde başına gelmez.
adamın tavrı başta çok komikti, kendi aracındaki hasarın farkında değildi ben polis beklemem kardeşim gidicem diyodu bende gidersen plakanı alır vur kaç diye şikayet ederim polise diyince durdu tabi sonra onun aracındaki hasarı gösterdim, adam sinirden kudurdu. aslında ben tamam diyip polis bekleyelim diye ısrar etmesem adama piyango sonradan vuracaktı ya, üç kağıt yapmak bana yakışmaz diye yapmadım. sonra ardından bana sen hatalısın diyo. arkadan gelip vurmuşsun yav.. yaşlı başlı adam efendilik ettik ters bi şey soylemedim, avukatmış beyefendi heralde ondan olsa gerek hatasını kabul etmedi. şimdi işin yoksa bi sinyal için eksper gelmesini bekle.. umarım motoru serviste bırakmak zorunda kalmam.. 120tl'de cebimden çıksın istemiyorum bakalım nolcak..
crypto
01 Eylül 2010, 22:46
Bujiciler: Bujinin seramik kısımlarını kırıp zulalıyoruz,
sonrası mı? :D
http://www.liveleak.com/view?i=a5d_1257946254
bummm!
osmaniyeli
01 Eylül 2010, 23:20
geçmiş olsun kaza yapan arkadaşlar
overcloud
01 Eylül 2010, 23:35
saol osmaniyeli.
kazayı aşağıdaki konu başlığında anlattım fotoğraflarla birlikte.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/80538-sansli-bir-kaza-ve-sonrasi.html
neyse kazadan sonra motorun bakımını yaptırmak için bildiğim bi servise gittim. honda servisi değil ama motorlara çok özen gösteren ve işini bilen ustaların olduğu bir yer.
motoru bir makinaya bağladılar. avansını subap ayarlarını, lastik göbeklerini kontrol ettiler. akünün voltajını ölçüp motor çalışırkenki şarj durumuna baktılar. önceden aldığım ipone marka yağı kullandılar. motorun üzerinde 13600km'dir çalışmakta olan iridium bujiyi çıkardığımızda hali içler acısıydı. gidip ngk marka kitapçıkta yazan bujiyi aldım. honda servisinde 17TL idi ve onu taktırdım. motor şu an ilk marşta daha rahat çalışıyor ve daha seri oldu gibi (belki psikolojiktir.) neyse debriyaj ve gaz tellerini yağladılar, zinciride temizleyip aynı şekilde yağladılar. zaten hassas olan gaz kolu çok daha duyarlı hale geldi. bir dahaki sefere 2 tane ön amortisör keçesi ve 10'luk süspansyion yağı alıp gelmemi söylediler. herşey bittikten sonra ayıptır söylemesi 70tl bayıldım ama hakettiler bence. honda servisinde bu kadar uğraştırmış olsaydım işçilikle beraber 150 kaattan aşağı çıkamazdım diye düşünüyorum.
akşam eve geldiğimde motoru bir güzel yıkayıp internetten 10TL'ye aldığım elf marka plastik parlatıcısını selenin altındaki rengi solan siyah plastik parçalara sıkıp parlattım. kazadan sonra aklımı dağıtmış oldum :)
osmaniyeli
01 Eylül 2010, 23:50
saol osmaniyeli.
kazayı aşağıdaki konu başlığında anlattım fotoğraflarla birlikte.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/80538-sansli-bir-kaza-ve-sonrasi.html
neyse kazadan sonra motorun bakımını yaptırmak için bildiğim bi servise gittim. honda servisi değil ama motorlara çok özen gösteren ve işini bilen ustaların olduğu bir yer.
motoru bir makinaya bağladılar. avansını subap ayarlarını, lastik göbeklerini kontrol ettiler. akünün voltajını ölçüp motor çalışırkenki şarj durumuna baktılar. önceden aldığım ipone marka yağı kullandılar. motorun üzerinde 13600km'dir çalışmakta olan iridium bujiyi çıkardığımızda hali içler acısıydı. gidip ngk marka kitapçıkta yazan bujiyi aldım. honda servisinde 17TL idi ve onu taktırdım. motor şu an ilk marşta daha rahat çalışıyor ve daha seri oldu gibi (belki psikolojiktir.) neyse debriyaj ve gaz tellerini yağladılar, zinciride temizleyip aynı şekilde yağladılar. zaten hassas olan gaz kolu çok daha duyarlı hale geldi. bir dahaki sefere 2 tane ön amortisör keçesi ve 10'luk süspansyion yağı alıp gelmemi söylediler. herşey bittikten sonra ayıptır söylemesi 70tl bayıldım ama hakettiler bence. honda servisinde bu kadar uğraştırmış olsaydım işçilikle beraber 150 kaattan aşağı çıkamazdım diye düşünüyorum.
akşam eve geldiğimde motoru bir güzel yıkayıp internetten 10TL'ye aldığım elf marka plastik parlatıcısını selenin altındaki rengi solan siyah plastik parçalara sıkıp parlattım. kazadan sonra aklımı dağıtmış oldum :)
keşke haberim olsaydı keçelerden . 2 tane gönderirdim sana. 5-10 lira bir şey çifti
overcloud
02 Eylül 2010, 00:13
istanbul'da olanlardan bu buluşmaya gelecek olan var mı?
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/80402-[istanbul-mt]-bayram-oncesi-son-bulusma.html
osmaniyeli
02 Eylül 2010, 00:18
istanbul'da olanlardan bu buluşmaya gelecek olan var mı?
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/80402-[istanbul-mt]-bayram-oncesi-son-bulusma.html
keçeleri sen de mi 5-10 liraya aldın
motosikletçiden aldıysan pahalı olmuştur fakat keçeciden aldıysan uygundur yine
honda servisinden almaya kalksan çiftine en az diyorum 100 lira isterlerdi
mertyasartav
02 Eylül 2010, 11:16
dün gece anadolu yakası sahil yolunda giderken caddebostandan sahil yoluna katılıp suadiyeden ayrılan repsolün sahibi burdan ise helal olsun diyorum.
o motoru o kadar kullandım, o hareketleri yapabilddiğini, 120 km ye o kadar hızlı çıktığını, virajlarda debriyaj maneti yere değecek kadar yattığını bilmiyordum.
hele o şaşkınbakkalda sola virajda sağa yatırıp 3 şerit değiştirip sonra öbür kontra 90 ile viraja girmesi ağzımı açık bıraktı.
overcloud
02 Eylül 2010, 11:55
keçeleri sen de mi 5-10 liraya aldın
motosikletçiden aldıysan pahalı olmuştur fakat keçeciden aldıysan uygundur yine
honda servisinden almaya kalksan çiftine en az diyorum 100 lira isterlerdi
keçeleri henüz almadım. bu sabah kazada kırılan sinyalimi esengül kardeşler honda servisinde tamir ettirdim, 20TL'ye mal oldu. lastik takozunu değiştirdiler sadece ve yeni gibi oldu. keçelerden ve amortisör yağından bahsettiğimde ise henüz değiştirmene gerek yok motorun km'si çok düşük dediler o yüzden fiyat sormadım bende. bu arada kaza için dosya açtırmadım karşı tarafa ama bnim kaskonun eksperi geldiğinde karşı tarafın suçlu olduğunu göstermek için elimden geleni yapicam. hem arkadan çarpıyor hem hatasını kabul etmiyor. uyarmak için korna bile çalmadı adam..
bu arada servisin sahibi Sn. Ali Bey araçtaki hasarı gorunce inanamadı ve motorda hasar olmamasına çok şaşırdı..
bu iki oldu bu şans nereye kadar devam edicek çok merak ediyorum.
osmaniyeli
02 Eylül 2010, 12:49
keçeleri henüz almadım. bu sabah kazada kırılan sinyalimi esengül kardeşler honda servisinde tamir ettirdim, 20TL'ye mal oldu. lastik takozunu değiştirdiler sadece ve yeni gibi oldu. keçelerden ve amortisör yağından bahsettiğimde ise henüz değiştirmene gerek yok motorun km'si çok düşük dediler o yüzden fiyat sormadım bende. bu arada kaza için dosya açtırmadım karşı tarafa ama bnim kaskonun eksperi geldiğinde karşı tarafın suçlu olduğunu göstermek için elimden geleni yapicam. hem arkadan çarpıyor hem hatasını kabul etmiyor. uyarmak için korna bile çalmadı adam..
bu arada servisin sahibi Sn. Ali Bey araçtaki hasarı gorunce inanamadı ve motorda hasar olmamasına çok şaşırdı..
bu iki oldu bu şans nereye kadar devam edicek çok merak ediyorum.
yanlış okumuşum:cherry:
kaza için keçeleri değişelim dediler sanırım. gerek yok dedikleri gibi değişmene. yağ sızıntısı olursa amortisörden o zaman değişirsin. gönderirim veya adres söylerim oradan ucuz alabilirsin.
keçenin ölçüsü 31*43*10
trafik kazası kadar can sıkıcı pek bir şey yok sanırım. haklı olsan da suçlu olsan da sıkıntı
mevlutgs
02 Eylül 2010, 14:00
dün gece anadolu yakası sahil yolunda giderken caddebostandan sahil yoluna katılıp suadiyeden ayrılan repsolün sahibi burdan ise helal olsun diyorum.
o motoru o kadar kullandım, o hareketleri yapabilddiğini, 120 km ye o kadar hızlı çıktığını, virajlarda debriyaj maneti yere değecek kadar yattığını bilmiyordum.
hele o şaşkınbakkalda sola virajda sağa yatırıp 3 şerit değiştirip sonra öbür kontra 90 ile viraja girmesi ağzımı açık bıraktı.
Merhaba bendim arkadaşım o:D:D haha bazen öyle sakat işler yapıyoruz işte:D her akşam hemen hemen cadde bostan migrso arkasında toplanırız ordan çıkmıştım evime gidiyordum
mertyasartav
02 Eylül 2010, 14:57
Merhaba bendim arkadaşım o:D:D haha bazen öyle sakat işler yapıyoruz işte:D her akşam hemen hemen cadde bostan migrso arkasında toplanırız ordan çıkmıştım evime gidiyordum
beni gördün heralde siyah ninja ile, zenon farın gözümü çıkardı mecbur yol verdim sana sonra da korktum keşke vermeseydim de yavaş gitseydi başına bir iş gelecek diye.
LASTROMANTIC
02 Eylül 2010, 16:04
arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorumda honda çaktırmadan cbr 125 e ufaktan bi zam yapmış. bayilerde 5950 yada 6000 diyolardı yeni kasa fiatlarına şimdi 24 ağustostan geçerli liste fiatı 6135 olmuş plakasız bilmemnesiz . bir iki aya kadar 6500 düz yaparlar kanımca.
Oznkbk
02 Eylül 2010, 17:59
Aynen bende baktım 6150 olmuş fiyatı. daha arttırmasalar bari.
mevlutgs
02 Eylül 2010, 20:42
heheh:D:D süperD:D
kazukki
02 Eylül 2010, 22:57
çok saolun arkadaşlar -- kadınlara ehliyet vermiceksin veriosan da almak şartıyla :):)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
ya arkadaşlar lütfen acil cvp yazın 45 dk içinde cvbı almam lazım lüten acele yazın....
ben sürücü kursuna kaydoldum kaydolurken bana bi kağıt imzalattılar 2 denetim günü gelmessen kaydını sileriz gibisinden ..... ben kursa gitmek istemiorum ehliyet sınavını geçebilecek kadar biliorum kendim çalışmak istiorum... 1 gün gitmedim o günde denetim varmış yok yazıldım 1 hakkım kaldı... arkadaşlar şöle yapsam olurmu acaba denetimin olduğu gün için doktordan rapor alsam o gün için geçerli olur dimi atamazlar kurstan=???
ahmet93
02 Eylül 2010, 23:56
çok saolun arkadaşlar -- kadınlara ehliyet vermiceksin veriosan da almak şartıyla :):)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
ya arkadaşlar lütfen acil cvp yazın 45 dk içinde cvbı almam lazım lüten acele yazın....
ben sürücü kursuna kaydoldum kaydolurken bana bi kağıt imzalattılar 2 denetim günü gelmessen kaydını sileriz gibisinden ..... ben kursa gitmek istemiorum ehliyet sınavını geçebilecek kadar biliorum kendim çalışmak istiorum... 1 gün gitmedim o günde denetim varmış yok yazıldım 1 hakkım kaldı... arkadaşlar şöle yapsam olurmu acaba denetimin olduğu gün için doktordan rapor alsam o gün için geçerli olur dimi atamazlar kurstan=???
Ne denetimiymiş o. Ben 2 ay boyunca hiç gitmedim, kimsede bir şey demedi. Ama arkadaşımın gittiği kursta bir kaç kez imza istemişlerdi.
Aslında gidip kurs sahibiyle konuşsan ya da öğrenciyim dershanem var filan desen belki seni idare edebilirler.
kazukki
03 Eylül 2010, 00:50
Ne denetimiymiş o. Ben 2 ay boyunca hiç gitmedim, kimsede bir şey demedi. Ama arkadaşımın gittiği kursta bir kaç kez imza istemişlerdi.
Aslında gidip kurs sahibiyle konuşsan ya da öğrenciyim dershanem var filan desen belki seni idare edebilirler.
anladım kursun sahibide öle inatçı öle dediğim dedik bir insanki gelceksin dedimi biter.. rapor işini o yüzden sordum rapor geçerli oluosa adamla hiç muhattap olmaya gerek yok !!
ahmet93
03 Eylül 2010, 01:10
anladım kursun sahibide öle inatçı öle dediğim dedik bir insanki gelceksin dedimi biter.. rapor işini o yüzden sordum rapor geçerli oluosa adamla hiç muhattap olmaya gerek yok !!
O zaman sana deneme sınavı filan yapsınlar. Ben kursa şuana kadar 3 kere gittim, 2sinde taksit için biri de sınav giriş kağıdımı almak için gitmiştim. Her gidişimde adam sen kayıt yaptırmış mıydın diyodu?
cHreSs
03 Eylül 2010, 01:11
O zaman sana deneme sınavı filan yapsınlar. Ben kursa şuana kadar 3 kere gittim, 2sinde taksit için biri de sınav giriş kağıdımı almak için gitmiştim. Her gidişimde adam sen kayıt yaptırmış mıydın diyodu?
benımde aynı boyle oldu hem araba hem motosıklet ehlıyetınde...
fearlesboyy
03 Eylül 2010, 01:15
arkadaşlar demin kafama takıldı karbüratör lü arabalarda benzine katkı katıyorlar karbüratörü temizlemek için motordada olurmu deneyeniniz varmı??bu saatte nerden aklına geldi demeyin malum benzincilere güven olmuyor benzinciyi değiştirdiğimde motor sanki farklı calısıyor gibi
crypto
03 Eylül 2010, 01:40
Dostum ben de sancaktepedeyim bi gün buluşalım da bana birkaç sürüş taktiği ver cbr ile ilgili. Bu ilk motorum ve daha 1000 km deyim hemen hemen. Motora ve kendime güvenemediğim için çok temkinli giriyorum virajlara vs. beni biraz çalıştırırsın belki hem de tanışmış olalım...:cat:
D3VIL
03 Eylül 2010, 02:19
Dostum ben de sancaktepedeyim bi gün buluşalım da bana birkaç sürüş taktiği ver cbr ile ilgili. Bu ilk motorum ve daha 1000 km deyim hemen hemen. Motora ve kendime güvenemediğim için çok temkinli giriyorum virajlara vs. beni biraz çalıştırırsın belki hem de tanışmış olalım...:cat:
valla dostum bencede temkinli gir . bende bu motoru alalı 2ay oldu 1500km yaptım aşırı yatırmama ma rağmen tekeri çok ince olduğundan (ve orjinal tekerler tırt) az daha yatırıyodum motoru komple çok fena kıç attı zor topladım. Chopperla bile daha rahat yatıyodum viraja. o günden sonra hiç güvenemiyorum motora virajda resmen duruyorum tekeri değiştirene kadar da motora güvenemiyicem ki motosiklet üzerindede epey kilometrem vardır :cat:
overcloud
03 Eylül 2010, 14:00
linkteki xenon kit bizim motorlarda kullanılabilir mi?
http://www.hepsiburada.com/Liste/carsped-h7-8000k-hid-xenon-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=otctn115586&categoryId=271585
dj_v8
03 Eylül 2010, 16:10
linkteki xenon kit bizim motorlarda kullanılabilir mi?
http://www.hepsiburada.com/Liste/carsped-h7-8000k-hid-xenon-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=otctn115586&categoryId=271585
evet kullanılabilir kardeşim cbr a tam uyuyo H7 xenon :cat:
overcloud
03 Eylül 2010, 16:15
soket tipinden ziyade arabalar için tasarlanmış bi ürün olduğu için voltaj yada aküden sıkıntı olabilir mi diye çekiniyorum aslında.
geçen bakım yapılırken aküyü ve şarjı ölçmüşlerdi iksinde de bir sorun yoktu..:silent:
D3VIL
03 Eylül 2010, 18:28
soket tipinden ziyade arabalar için tasarlanmış bi ürün olduğu için voltaj yada aküden sıkıntı olabilir mi diye çekiniyorum aslında.
geçen bakım yapılırken aküyü ve şarjı ölçmüşlerdi iksinde de bir sorun yoktu..:silent:
aynı çekingenlik bendede var 4ampermiş bizim aküler çünkü
onur35
03 Eylül 2010, 19:38
bende aküden muzdaribim arkadaşlar motoru pek kullanamadığım için yatmaktan akü zayıflamıştı bugun şarja bağlattım marş tıkır tıkır basıyor ama farın biri sanki biraz daha sönük yanıyor gibi geldi bana bindikçe toplar kendini umarım
cHreSs
03 Eylül 2010, 23:04
bende aküden muzdaribim arkadaşlar motoru pek kullanamadığım için yatmaktan akü zayıflamıştı bugun şarja bağlattım marş tıkır tıkır basıyor ama farın biri sanki biraz daha sönük yanıyor gibi geldi bana bindikçe toplar kendini umarım
benım aku de senın sorun yapmıştı. ıkı kere sarj ettırdım ama nafıle. su an hala basıyor ama mesela bıraz gaza yuklendıgınde farın bırı sonuyor. bazen hep tek yanıyor. yenı aku sart!
ayrıca mont aldım arkadaşlar alman malı roleff marka tanıdıktan aldım cok hoşuma gıttı =)
onur35
04 Eylül 2010, 12:01
arkadaşlar artık kesin kararımı verdim pek kullanmaya zaman bulamadığım motorumu satıyorum daha büyük cc bişeyler bakıcam artık...ilanıda burada:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-9-000-kmde-kirmizi-cbr-125r-30895446/detay
AzRaİL42
04 Eylül 2010, 13:23
arkadaşlar artık kesin kararımı verdim pek kullanmaya zaman bulamadığım motorumu satıyorum daha büyük cc bişeyler bakıcam artık...ilanıda burada:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-9-000-kmde-kirmizi-cbr-125r-30895446/detay
Kardeşim ödeme konusunda bi esnekliğin war mı yoksa peşin mi düşünüosun? Resimlerden bakıldığı üzere temiz bakılmış motora.
cHreSs
04 Eylül 2010, 13:46
arkadaşlar mont aldığım yerde lucas balata vardı. cbr 125 75 lira dedi. almanya fiyatı 45 € .. lucas en kalıtelisiymiş. ne kadar doğru?
FiqhteR`_CbR
04 Eylül 2010, 21:33
s.a herkeze dün akşam k.çekmece den 2 tane siyah cbr geçti bizim site denmi onlar 24:00 çeyrek kala falandı
osmaniyeli
04 Eylül 2010, 22:33
arkadaşlar 83 lüyüm okuyunda biraz neşeniz yerine gelsin:queen::queen::queen:
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=83%27l%C3%BCy%C3%BCm%20sekste%20g%C3%BC %C3%A7l%C3%BCy%C3%BCm
http://www.uludagsozluk.com/k/83-l%C3%BCy%C3%BCm-sekste-g%C3%BC%C3%A7l%C3%BCy%C3%BCm/
onur35
05 Eylül 2010, 00:14
arkadaşlar egzoz hakkında merak edip video isteyenler olmuştu bugun "satmadan bi video çekeyim artık" dedim onda da telin şarjı azalmış camerayı açmadı diğer telden çekim yaptım oda pek kaliteli olmadı ama ses yerinde yinede:wiinkk:
buyrun linkler...
http://rapidshare.com/files/417093137/Video0000.3gp
http://rapidshare.com/files/417094360/Video0001.3gp
overcloud
05 Eylül 2010, 00:58
egzozun performansa bi etkisi oldu mu? bu aralar bende düşünmeye başladım bi egzos almayı haydi hayırlısı..
casillas00
05 Eylül 2010, 15:26
Dün gece Sultan Ahmet'den dönerken bizim cıbır ne kadar gider acaba diye biraz sıkıştırdım 130-135 gibi oldu vay be dedim :)
Dün akşam eyüpteki kırmızı cıbır burdanmıdır acaba yanıma park etmişti bnm motor yavrulamış sandım :)
35sdk89
05 Eylül 2010, 19:24
Arkadaş ay sonu gelsede rodajını yapsam şu motorun dükkana koydum üstünüde kapattım arada açıp açıp bakıyorum o kadar :)
daha önce kornası bozulan var mı aranızda? öksürür gibi çalıyodu son zamanlarda şimdi tamammen kesildi sesi çok cılız , gıcırtı gibi bir ses çıkıyor ,aküyle alakalı bişey olabilir mi?
cHreSs
06 Eylül 2010, 12:59
M. Sercan özelden cevap verdim. Cevabını bekliyorum.:)
M.SercaN
06 Eylül 2010, 15:23
@Onur35
Çok tşk ekzos sesi için. Makbule geçti. İndiriom dinlicem.
@CHreSs
Şimdi bakayım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
Dün izmir entarnasyonel fuarındaydım. Son gündü. Anca gidebildim.
Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
Yamahanın YBR, fAzer, R6 gibi 4-5 motoru wardı.
Kawasakinin 2cross, Ninja 250 we Ninja 600lüğü wardı.
Hondanın ise, UFACIK bir standda 2 motoru, 1i CBR125 2010 HRC, diğeri de scooter tarzı wespa gibi dandik bişi.....
Yakında wideolar bölümüne wideo eklicem.
35sdk89
06 Eylül 2010, 15:53
O hrc bayii deydi Erdem`e sordum fuara yolladık dedi hrc rengini sevmiyorum.. Vespa gibi olanlarda beatlerin yerine çıkan enjeksiyonlu spacy modeli..Arkadaşlar motoruma babam full depo yapmış ama hangi benzinden aldın diyince normal işte dedi benzin almayalı çok zaman oldu kullanan arkadaşlar 98 mi kullanıyor 95 mi arasındaki farklar neler bide aydınlatırsanız sevinirim :)
M.SercaN
06 Eylül 2010, 18:09
Ewet spacydi galiba.
Bende sewmiyorum HRC rengini.
En güzeli Fullsiyah yada REPSOL bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------
@35sdk35
Genelde Tr'de 95 oktan satılır çoğunlukla. 98 kullanan birkaç kişi mtrda arıza olduğunu sölüolardı. Çalışmama, rolantide durmama gibi.
Yani benzincilerde genelde 95 olur. Normal benzindir. Çoğunlukla bu kullanılır. 98 kullanan warsa görüşleri ile aydınlatırsa güzel olucak :D
95 - 98 arasında yanıcılık farkı wardır. Oktan sayısı fazla olan, yani 98 daha yanıcıdır, daha çok sıcaklık werir. Yani daha performanslıdır....
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO