Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ahmet93
29 Ağustos 2010, 15:14
Senin durumun aynısı aksam bana oldu motoru sesi değişti farkındayım.3.vites çekmiyo lan ne oluyo fln derken iyice gitti ve istop etti sonra 2dk felan uğraştım hafif hafif mahalleye kadar gittim hemen karburatorun tahliyesini gevsettim ebeyce bi benzin çektim ondan sonra biraz dolaştım düzeldi.Benzinler gerçektek çok dandik içi pislik dolu.Yolda kalmakta çok koyuyo adama ya :P:P
Eski kaskı artçı kaskı olarak kullancam eski dediğimde 3 aylık kask :)
Sorma ben ilk defa yolda kaldım motorla. Sonra saydırarak döndüm eve. Bu sabah bende karbüratörden benzin tahliye ettim sorun yok şimdi bende de. O değilde biz senelerdir aynı yerden benzin alıyoduk. Daha önce arabada da böyle bişy olmuştu, neyse artık değiştirdik benzin istasyonunu bakalım yenisinde de olmaz inşallah.
trgy
29 Ağustos 2010, 18:28
beyler motorum 20,000 km ye geldi,bakım da yapılması gerekenler nelerdir tam olarak bir de ortalama ne kadara patlar ?
Felon
30 Ağustos 2010, 03:36
http://zzr-ron.smugmug.com/Other/stuff/IMG1543-Small/882534476_gXwq9-M.jpg
bu renk türkiyeye gelse cbr 125 satış rekoru kırardı
M.SercaN
30 Ağustos 2010, 15:03
Bence en güzeli repsol, sonra full siyah.....
sspawnn
30 Ağustos 2010, 15:30
http://zzr-ron.smugmug.com/Other/stuff/IMG1543-Small/882534476_gXwq9-M.jpg
bu renk türkiyeye gelse cbr 125 satış rekoru kırardı
Çok güzelmiş gerçekten. Aşık oldum.
casillas00
30 Ağustos 2010, 15:33
Sorma ben ilk defa yolda kaldım motorla. Sonra saydırarak döndüm eve. Bu sabah bende karbüratörden benzin tahliye ettim sorun yok şimdi bende de. O değilde biz senelerdir aynı yerden benzin alıyoduk. Daha önce arabada da böyle bişy olmuştu, neyse artık değiştirdik benzin istasyonunu bakalım yenisinde de olmaz inşallah.
Ya bende hep aynı yerden alıyordum.
Karburatörü sokmeden çıkar diye uğraştım ama dün akşamda yolda kalınca şarteller attı benimde,benzininizide sizide diye diye motoru garaja attım direk sökmeye başladım.
memenin içinde kocaman bişey vardı telle çıkartım.
Yere düştüğünde şingir diye ses çıkartı bildiğin demir parçası gibi bişeydi.
O kocaman şey nasıl filtreden geçti oraya kadar gitti hala anlamış değilim.
Bundan sonra tülbenle süzüp koycam benzini.
Büyük bişey olmasada insanın canını sıkıyo.
ahmet93
30 Ağustos 2010, 16:32
Ya bende hep aynı yerden alıyordum.
Karburatörü sokmeden çıkar diye uğraştım ama dün akşamda yolda kalınca şarteller attı benimde,benzininizide sizide diye diye motoru garaja attım direk sökmeye başladım.
memenin içinde kocaman bişey vardı telle çıkartım.
Yere düştüğünde şingir diye ses çıkartı bildiğin demir parçası gibi bişeydi.
O kocaman şey nasıl filtreden geçti oraya kadar gitti hala anlamış değilim.
Bundan sonra tülbenle süzüp koycam benzini.
Büyük bişey olmasada insanın canını sıkıyo.
Benimki o kadar pis değilmiş. Yaklaşık yarım bardaktan fazla benzin çektim sonra rolantide beklettim biraz o sırada acayip duman attı ama şimdi aramız iyi cbrla:P
casillas00
30 Ağustos 2010, 16:39
Benimki o kadar pis değilmiş. Yaklaşık yarım bardaktan fazla benzin çektim sonra rolantide beklettim biraz o sırada acayip duman attı ama şimdi aramız iyi cbrla:P
Ya motorun sesi soluğu değişmişti.Dün akşam arkadaştan benzin aldım 4-5 km gazladım kendine geldi motor.
sspawnn
30 Ağustos 2010, 17:01
Ya arkadaşlar, İstanbul Kartal çevresinde olup da, direksiyon sınavı öncesi bana küçük bir çalıştırma yapabilecek biri var mı? İmkânlarımdan dolayı ancak 20-30 TL verebilirim. Öğrenci olmanın faydaları... Özel derslere bakmadım pahalıdır diye saati. Hiç değilse sınavdan geçebilecek dereceye gelmek isterim.
ahmet93
30 Ağustos 2010, 17:55
Ya motorun sesi soluğu değişmişti.Dün akşam arkadaştan benzin aldım 4-5 km gazladım kendine geldi motor.
Benim benzin kırmızının az altına düşmüş. Şimdi komple benzini boşaltmayı düşünüyorum. En son motoruda çalıştırıp kendi stop edene kadar bekliycem. Böylece tüm pis benzin gitmiş olur. Sonrada yeni benzini koyup birde böyle deneyeyim.
srhtzcn
30 Ağustos 2010, 18:01
1hafta önce bende 2 gün ard arda yolda kaldım. benzinden dedi usta ama bilmiyorum karburator takınmış filan. kötü bişi ya rezil olduguna mı yanarsın sıcakta ittire ittire sanayiye götürdğüne mi :)
öle durumda kendim sökmeyi takmayı tamiri bilmediğim için kızıyorum kendıme..
ahmet93
30 Ağustos 2010, 18:09
1hafta önce bende 2 gün ard arda yolda kaldım. benzinden dedi usta ama bilmiyorum karburator takınmış filan. kötü bişi ya rezil olduguna mı yanarsın sıcakta ittire ittire sanayiye götürdğüne mi :)
öle durumda kendim sökmeyi takmayı tamiri bilmediğim için kızıyorum kendıme..
Aslında sökülücek bir şey yok. Karbüratörden çıkan siyah bir boru var 'kirli benzin borusu' diyorum ben ona. Neyse motorun sol tarafına geçip biraz eğilip o ufak siyah boruyu görürsen onun önünde ufak bir vida var. Onu biraz gevşelttiğinde karbüratördeki benzin siyah borudan akmaya başlar.
Seninki karbüratörlü dimi yani yeni çıkan enjeksiyonlu değil?
M.SercaN
30 Ağustos 2010, 19:17
@ahmet93
Bu bilgi baya yararlı olucak bu gidişle :S
Benzinler çok kirli bizim komşunun mtrda da aynı sorun oldu geçen..... :@ :@
cakalaz
30 Ağustos 2010, 19:27
Yeni kasa cbr satan var mı aranızda :)
35sdk89
30 Ağustos 2010, 19:37
Kısmetse yarın ben alıyorum sipariş vermiştim siyah-gri bugün gelmiş kasada dedim hiç açmayın yarın yada öteki gün herşey bitmiş olur :)
lReaLl
30 Ağustos 2010, 19:41
Ve arkadaslar sonunda gezımı bıtırdım ve tekrar eve geldım 1 cbr 2 kişi ve 2 tane dolu dolu çantayla tam 2200 km antalya denızlı ızmır canakkale ızmır bodrum oludenız.Fethiye ve yıne antalya 6 gun boyunca harıkaydı hıc bır problem cıkmadı ama 125 cc uzun yolda yetmıyor yakında gezı raporunu acıcam ama resımlerı almayı beklıyorum dıger arkadasımdan
35sdk89
30 Ağustos 2010, 19:48
Tebrikler paylaşta alem motosiklet görsün :P
lReaLl
30 Ağustos 2010, 19:52
Tebrikler paylaşta alem motosiklet görsün :P
Saol dostum Yok bısıklete benzıyomus yok bılmem neymıs hepsı hıkaye gercekten hem yeterınce ekonomıktı 1 depo ıle 250 km gıdebıldık her seferınde ortalama hızımız 100 110 120 arasında degıstı ama uzun yolda olmaz 125 cc :D
srhtzcn
30 Ağustos 2010, 21:25
Aslında sökülücek bir şey yok. Karbüratörden çıkan siyah bir boru var 'kirli benzin borusu' diyorum ben ona. Neyse motorun sol tarafına geçip biraz eğilip o ufak siyah boruyu görürsen onun önünde ufak bir vida var. Onu biraz gevşelttiğinde karbüratördeki benzin siyah borudan akmaya başlar.
Seninki karbüratörlü dimi yani yeni çıkan enjeksiyonlu değil?
iyide o benzini akıtsan nolcak karburatorde ki tıkanıklığını gıderemedıkten sora?
bende gaz yememe sorunu yapıp stop ediyodu.edincede bidaha calışmıyodu.:farao:
2.gün ki yolda bırakma olayında motor durunca biraz zorladım calıssın diye , sora benzin aktı şarıl şarıl yere.:cherry: sanırım senın dediğin o borudan akmış olabilir tahliye borusuymus galiba.
07 model benım kı enjeksiyonlu değil.
o dediğin borunun fotosunu ceksen de fena olmaz hani :D
overcloud
31 Ağustos 2010, 10:21
Ve arkadaslar sonunda gezımı bıtırdım ve tekrar eve geldım 1 cbr 2 kişi ve 2 tane dolu dolu çantayla tam 2200 km antalya denızlı ızmır canakkale ızmır bodrum oludenız.Fethiye ve yıne antalya 6 gun boyunca harıkaydı hıc bır problem cıkmadı ama 125 cc uzun yolda yetmıyor yakında gezı raporunu acıcam ama resımlerı almayı beklıyorum dıger arkadasımdan
iki kişi yeterli gelmez tabi :) nasıl sığdınız motora yaf ben çantasız iki kişi binince bile rahatsız oluyorum :silent:
bu arada yolda kalan herkese geçmiş olsun.
hafasonu bende boş durmadım 30 ağustos'u fırsat bilip altınoluk'taki evimize gittim :)
akşama konu başliği açıcam :cat:
casillas00
31 Ağustos 2010, 19:47
Benim benzin kırmızının az altına düşmüş. Şimdi komple benzini boşaltmayı düşünüyorum. En son motoruda çalıştırıp kendi stop edene kadar bekliycem. Böylece tüm pis benzin gitmiş olur. Sonrada yeni benzini koyup birde böyle deneyeyim.
SAdece benzini değiştirmen yetmez tankı sök filtreyi temizle,yeni benzini koy tekrar yaparsa karburatörü açmak gerekir.
iyide o benzini akıtsan nolcak karburatorde ki tıkanıklığını gıderemedıkten sora?
bende gaz yememe sorunu yapıp stop ediyodu.edincede bidaha calışmıyodu.:farao:
2.gün ki yolda bırakma olayında motor durunca biraz zorladım calıssın diye , sora benzin aktı şarıl şarıl yere.:cherry: sanırım senın dediğin o borudan akmış olabilir tahliye borusuymus galiba.
07 model benım kı enjeksiyonlu değil.
o dediğin borunun fotosunu ceksen de fena olmaz hani :D
Aynen sadece karbüratörden benzin tahliye etmek seni o anlık kurtarır.
Yada su felan birikir içine onu almak için ama memelere pislik kaçtıysa ve benimki gibi kocaman bişeyse karbüratörü sökmen gerekiyor.
ahmet93
31 Ağustos 2010, 21:48
SAdece benzini değiştirmen yetmez tankı sök filtreyi temizle,yeni benzini koy tekrar yaparsa karburatörü açmak gerekir.
Yada su felan birikir içine onu almak için ama memelere pislik kaçtıysa ve benimki gibi kocaman bişeyse karbüratörü sökmen gerekiyor.
Ben sadece su için söylemiştim onu. Benimki 200 km boyunca sorun çıkarmadı.
srhtzcn
31 Ağustos 2010, 23:46
karbüratörü söküp temizleyip takmayı kendim öğrenmem lazım..:pr:
4 yıl mondial kullandım o yolda bırakmadı valla beni , hondayla yine sanayiyi unuturum demiştim. saolsun sanayiden çıkamıyoruz :salut:
şimdi de gazda boşluk oluştu. ilk gaz verirken yarım bilek çevirmelik kadar bi boşluk var. o yanda yere düşünce korusun diye bi topuz gibi bişi var ya onu cevirip sıkıştırmaya calışınca düzelir gibi oluyo ama gevşiyo sonra o yine. yalama mı oldu noldu bilmiyorum. fikri olan var mı ?
uthec
01 Eylül 2010, 02:22
ya bu gidonu tuttuğumuz yerlerin ucundaki şey 360 derece dönüyor. onun mantığı nedir?
Shrieker
01 Eylül 2010, 03:08
ya bu gidonu tuttuğumuz yerlerin ucundaki şey 360 derece dönüyor. onun mantığı nedir?
Düştüğün zaman motor sürüklenirken dönerek gidon kolunun veya diğer parçaların hasar görmesini engellemek. Bir nevi tekerlek gibi düşün.
crypto
01 Eylül 2010, 04:08
Merhabalar. Bugün 1000 km bakımına götürdüm motosikleti. Yag degisti ve balatalar temizlendi...
Kafa grenajındaki zırıltıyı 4.000 bakımına kadar düzelmezse açıp bakalım dediler. Yani seneye sarkacak herhalde...
Toplam 36 tl ücret alındı...
işçilik almadılar.
35sdk89
01 Eylül 2010, 08:50
Dün gelen haber üzerine yükselişe gittim benim canavar gelmiş paranın bir kısmını verdim ötv möteve yatıracaklar bugün cuma ya teslim alırım heralde kısmetse...
http://img409.imageshack.us/img409/7264/foto131.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/4557/foto129o.jpg
overcloud
01 Eylül 2010, 12:18
hayırlı olsun :)
cHreSs
01 Eylül 2010, 13:04
Dün gelen haber üzerine yükselişe gittim benim canavar gelmiş paranın bir kısmını verdim ötv möteve yatıracaklar bugün cuma ya teslim alırım heralde kısmetse...
http://img409.imageshack.us/img409/7264/foto131.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/4557/foto129o.jpg
dosutm bornovadasın demek. ben de bucadayım. al motosikleti goruşelim. cbrlı birini bulmak zor izmir de :queen::P
bir sorum var mont alacağım. sizce
1- nebel kısa mont 150 lıra
2- nebel mont pantlon balaklava 250 lira
3- venom deri mont 400 lira
şu an 250 lira param var sizce hangisini almalıyım. karar veremiyorum. deri mi almalıyım. pantolonu kullanırmıyım birçok soru var boyle :bounce: lütfen yardım
35sdk89
01 Eylül 2010, 13:07
Teşekkürler :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
O kadar da zor değildir yaf bitane buldun bile bak :)
kazukki
01 Eylül 2010, 15:47
evet arkadaşlar 2.000 km deki cbrımla ilk kazamı şuursuz bi kadın sürücü yüzünden yaptım resimde biraz zor anlaşılabilir ama elimden gelen bu kadar anlamaya çalışın :):) metinlerin sıra numarasını yazmayı unutmuşum en sağdaki araba 1. onun solundaki araba 2. motor(yani ben) 3. en sol köşe 4.:)
http://a.imageshack.us/img10/5300/kaza.png (http://img10.imageshack.us/i/kaza.png/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
M.SercaN
01 Eylül 2010, 16:39
:pr::pr::pr::pr:
Bu acemi kadın sürücülere DELİ oluyorum. Onlar yüzünden çok kaza oluo. Wallahi kadına el kalkmaz diye, kalksa waryaaaa....
Geçmiş olsun, buna da şükür sana bişi olmamış ya...
@35sdk89
H.olsun yeni motorun. Kazasız belasız inş.....
Bu arda BEnde İZMİR Karşıyakadan. Yakında Cıbırım olucak inş. Para işini denkleştirmeye çalışıorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------
@kazukki
Dikkatimi çekti de, çok sakinsin yaw. Beinim başıma gelicek kıyamet kopardı. Olabileceği ihtimali gelince bile sinirleniyorum yaw :D :D
D3VIL
01 Eylül 2010, 16:42
dosutm bornovadasın demek. ben de bucadayım. al motosikleti goruşelim. cbrlı birini bulmak zor izmir de :queen::P
bir sorum var mont alacağım. sizce
1- nebel kısa mont 150 lıra
2- nebel mont pantlon balaklava 250 lira
3- venom deri mont 400 lira
şu an 250 lira param var sizce hangisini almalıyım. karar veremiyorum. deri mi almalıyım. pantolonu kullanırmıyım birçok soru var boyle :bounce: lütfen yardım
http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_182_2521_ROBOCOP_DERi_CEKET-MOTORSIKLET-MOTOSIKLET.html
Hudson deriye gitmeni öneririm ürünler resimde al benili durmuyor ama canlısı böyle değil ben bu montu denedim çok güzel ürünleride kaliteli 250liraya alınabilcek en iyi mont , deri her zaman için daha güvenli benim hem deri hem tekstil montum var tekstili pek giymiyorum :cat:
35sdk89
01 Eylül 2010, 16:43
Teşekkürler m.sercan arkadaşım sanada geçmiş olsun kazukki cbr arka fren çok çabuk kitliyo arkadaşlar arkaya fazla basmayın üstüne sadece hafif bir güç uygulayıp ön fren kullanın arkadaşlar %30 arka %70 ön mükemmel duruş panikte yapıcak bişey kalmıyo işte neyse cana gelmesinde ...
D3VIL
01 Eylül 2010, 16:47
@kazukki
geçmiş olsun dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------
Teşekkürler m.sercan arkadaşım sanada geçmiş olsun kazukki cbr arka fren çok çabuk kitliyo arkadaşlar arkaya fazla basmayın üstüne sadece hafif bir güç uygulayıp ön fren kullanın arkadaşlar %30 arka %70 ön mükemmel duruş panikte yapıcak bişey kalmıyo işte neyse cana gelmesinde ...
hayırlı olsun sanada , cbr 125 lerin orjinal tekerinden kaynaklanıyo sanırım arkanın çabuk kayması aynı şey çoğu kişide var buna bende dahilim , teker değiştirenlerde bu sorunu yaşayan görmedim
M.SercaN
01 Eylül 2010, 17:01
KAyma nedeni: mtr çok hafif, fren çok kuwwetli. Arkası da çok hafif. Mtrun ağırlık merkezi arkadan uzak. Basınca hemen teker kitleniyor we arka kaymaya başlıyor. Olay bu. Tabiki tekerleğin ince we yoltutuşu az olmasının da etkisi war ama daha az....
35sdk89
01 Eylül 2010, 17:01
Kaç tl bir lastiği ben 210 220 diye bişey hatırlıyorum tek lastik yanlışda hatırlıyo olabilirim cbf de adamlar 2 tanesini taktırıyolar 200e bu neden kaynaklı arkadaşlar acaba???
M.SercaN
01 Eylül 2010, 17:05
Oysaki arka ağır olsaydı teker aniden kitlenmez, kitlenmeye karşı direnç oluştururdu. Yani frenleme ağırlıktan dolayı direnç gösterir we zoralşırdı.
Olay hafiflik kısaca :D
kazukki
01 Eylül 2010, 17:11
hepinize teşekkürler arkadaşlar aman dikkat edin kadınlara valla ya!!
overcloud
01 Eylül 2010, 17:38
of of bugün kadköy bağdatcaddesin fenerbahçe stadının ilersindeki hasanpaşa sapağına doğru yavaş yavaş 40km ile sağa doğru yanaşırken bir araç bana arkadan çarptı. tahmin ediyorumki görmedi beni.. sadece sağ ön sinyalim kırıldı. kaza yağış sırasında meydana geldi ön lastik biraz kaydı ama ikimizinde hızı düşük olduğundan yere düşmedim. bana çarpan aracın sol ön çamurluğunu benim motorun sinyali, sol ayna altını gidonum, sol ön kapı altını ise sağ ayaklığım çizdi. araçtaki hasarı görseniz inanamazsınız sanki jilet ile çizilmiş gibi oldu araç büyük ihtimalle kapısı ve çamurluğu değişecek.
çok şükür yere düşmedim ön lastik biraz kaydı ama ayağımı yere koymadan toparlamayı başardım. tabi bunda 3bin km önce taktırdığım pirelli mt75ler'in etkisi büyük, bir kez daha kalitesini gösterdiler.
yolda durup bana yardımcı olan bütün motorcu arkadaşlardanda allah razı olsun. bir tanesi çok ilgilendi geldi konuştu yaklaşık 20dk kaza yerinde benle birlikte bekledi, plakasını şu an hatırlamıyorum ama cbf150'si vardı.
hasarın fotoğraflarını akşama yüklerim.
M.SercaN
01 Eylül 2010, 17:54
@Owercloud
Çok çok geçmiş olsun.
Yaw nedir bu kaza olayları be!! Son zamanlar çok arttı, rahatsızoluyorum bu durumdan....
Buarada yanlış anlamayın sözüm mecilsten dışarı, isyanım sizde deil trafiğe. Sözlerimin sizinle ilgisi yok.... :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
Kızdığım; trafik!! Yanlış anlaşılmasın....
D3VIL
01 Eylül 2010, 18:05
of of bugün kadköy bağdatcaddesin fenerbahçe stadının ilersindeki hasanpaşa sapağına doğru yavaş yavaş 40km ile sağa doğru yanaşırken bir araç bana arkadan çarptı. tahmin ediyorumki görmedi beni.. sadece sağ ön sinyalim kırıldı. kaza yağış sırasında meydana geldi ön lastik biraz kaydı ama ikimizinde hızı düşük olduğundan yere düşmedim. bana çarpan aracın sol ön çamurluğunu benim motorun sinyali, sol ayna altını gidonum, sol ön kapı altını ise sağ ayaklığım çizdi. araçtaki hasarı görseniz inanamazsınız sanki jilet ile çizilmiş gibi oldu araç büyük ihtimalle kapısı ve çamurluğu değişecek.
çok şükür yere düşmedim ön lastik biraz kaydı ama ayağımı yere koymadan toparlamayı başardım. tabi bunda 3bin km önce taktırdığım pirelli mt75ler'in etkisi büyük, bir kez daha kalitesini gösterdiler.
yolda durup bana yardımcı olan bütün motorcu arkadaşlardanda allah razı olsun. bir tanesi çok ilgilendi geldi konuştu yaklaşık 20dk kaza yerinde benle birlikte bekledi, plakasını şu an hatırlamıyorum ama cbf150'si vardı.
şanslıymışsın geçmiş olsun bişeyin olmamasına sevindim :cat:
mertyasartav
01 Eylül 2010, 18:08
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun.
biz suçlu olmasak da karşı tarafın yapacağı hatalara karşı bile dikkatli olmalıyız.
unutmayın, farkedilmiyoruz!
DOOM46
01 Eylül 2010, 18:17
geçmiş olsun arkadaşlar inşallah bu son kazanız olur :pale:
dj_v8
01 Eylül 2010, 19:39
overcloud ve kazukki arkadaslar ikinize de cok gecmiş olsun.allahtan size bişey olmamış ya ona şükür
crypto
01 Eylül 2010, 19:47
Beyler geçmiş olsun, umarım bunlar son kazanız olur, Allah daha beterinden korusun..
Tank gibi motor şu cbr:cat:
mustii
01 Eylül 2010, 19:51
arkadaşlar bişey sorcam ya mondial 100 ukh de hangi rengi tavsiye edersiniz hangi renge daha ii modifiye gider şimdiden teşkkrler
Jubaa
01 Eylül 2010, 20:04
arkadaşlar bişey sorcam ya mondial 100 ukh de hangi rengi tavsiye edersiniz hangi renge daha ii modifiye gider şimdiden teşkkrler
Dostum yanlis yere yazmissin bu mesaji su linke girip bir de buraya yazarsan sana daha cok yardimci olabilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/40742-mondial-100-kh-paylasim-29.html
casillas00
01 Eylül 2010, 20:13
Geçmiş olsun.Aman yakışlı havalarda dikkat edelim.Bu kadın sürücülerden bnde sabahları çok çekiyorum.sağa sola hiç ayna kültürü gelişmemiş şekilde atlıyorlar.Durup bişey diyincede nevar be aptal der :)
M.SercaN
01 Eylül 2010, 20:16
Öyle tawırları da yok mu? Kadın die döwülmez ama neyse..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO