Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
casillas00
19 Ağustos 2010, 15:50
Arkadaşlar cbr 125 r nin 100 km de yakıt tüketimi nasıldır? Kaç litre yakar? Sitesine baktım ama yazmamışlar yardımcı olanlar şimdiden teşekkür ederim.
100kmde 3 litre yakar.bi depoyla 300kmyı geçersin.
deividtrux28
19 Ağustos 2010, 16:45
100kmde 3 litre yakar.bi depoyla 300kmyı geçersin.
bu motorun kötü yanı ne ki 6000 e satılıyor? scooter fiyatına gayet güzel motor :):)
casillas00
19 Ağustos 2010, 16:54
bu motorun kötü yanı ne ki 6000 e satılıyor? scooter fiyatına gayet güzel motor :):)
6000milyar az para değil.Ve bakıldığı zaman bu fiyatta çok
cHreSs
19 Ağustos 2010, 17:13
6000milyar az para değil.Ve bakıldığı zaman bu fiyatta çok
altıbinmilyar tl ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :cyclopsan:queen::queen: saka bi yana
dostum nasılsın? biraz önce servisi aradım senin yorumun var bir sitede honda titan parçaları uyuyor diye. cbr 125 debriyaj balatası 180 lıra honda titan 55 lira. titan alıp 6 vitesinkini değiştirmicem. ucuza japon takacağım anlıcan =)) birde yağ deişecek castroll ıpone repsol hangisini alayım sen aldın geçenlerde öyle hatırlıyorum..
casillas00
19 Ağustos 2010, 17:19
altıbinmilyar tl ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :cyclopsan:queen::queen: saka bi yana
dostum nasılsın? biraz önce servisi aradım senin yorumun var bir sitede honda titan parçaları uyuyor diye. cbr 125 debriyaj balatası 180 lıra honda titan 55 lira. titan alıp 6 vitesinkini değiştirmicem. ucuza japon takacağım anlıcan =)) birde yağ deişecek castroll ıpone repsol hangisini alayım sen aldın geçenlerde öyle hatırlıyorum..
abowww lan 6000milyar ne 6milyar :queen::queen:
Titan olayı öyle balataları uyuyor.
Yağ olarakta hepsi güzel yağlar bu ıpone baktım bu tarafta yoktu bend castrol 10w40 aldım.
Bu akşam değiştircem onuda daha deiştirmedimde :)
schmarık
19 Ağustos 2010, 19:18
Arkadaşlar bu motorların pistonlarında herhalde uzun süre çalışmadığından dolayı "karıncalanma" diye birşey oluyormuş. Bunu bana gerçekten bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde açıklaya bilirmi? Bu karıncalanma olayı nasıl birşey yani karıncalanma dedikleri ne demek nasıl oluşur nasıl düzeltilir yada geçiririz. Lütfen yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Serkan7756
19 Ağustos 2010, 19:52
s.a arkadaşlar 2009 model kırmızı renk cbr125imi satıyorum kmsi 18.500de kmsi uzun yolda yapılmıştır rodajı son hızından anlaşılacağı gibi iyi yapılmıştır ama hiç bir sorunu yoktur hor kullanılmamıştır bakımları zamanından önce yapılmıştır hepsinin faturaları elimdedir 1YIL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR
İLGİLENEN ARKADAŞLAR : 05337656656
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-cbr-125-r-keyfi-29162578/detay
M.SercaN
19 Ağustos 2010, 20:10
Biraz geç oldu ama anca girebildim son zamanlar...
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Benim birkaç sorum olck.
2006 model Repsol 15.000-20.000 Kmde,
2007 model Repsol 15.000-20.000 Kmde,
we 2008 model Repsol 15.000-20.000 Kmde piyasaları nedir??
Beykurt, casillas gibi adı şuan aklıma gelmeyen birçok tecrubeli üyelerden özellikle cewap beklenmektedir :D
Yardım edene de etmeyene de çok tşk. KAZASIZ BELASIZ. Aeo....
qenc_motorcu
19 Ağustos 2010, 20:11
s.a arkadaşlar 2009 model kırmızı renk cbr125imi satıyorum kmsi 18.500de kmsi uzun yolda yapılmıştır rodajı son hızından anlaşılacağı gibi iyi yapılmıştır ama hiç bir sorunu yoktur hor kullanılmamıştır bakımları zamanından önce yapılmıştır hepsinin faturaları elimdedir 1YIL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-cbr-125-r-keyfi-29162578/detay
kardeş denizlideyim ben taksitli düşünürsen konuşalım derim denizlideyim ben fethiyede tanıdığım var
M.SercaN
19 Ağustos 2010, 20:12
yanlız NORMAL piyasaları nedir? Nette bakıom adam 30.000de kazalı 2006 model motoru 3.400gibi bi fiyata satıo. Ne insafsızlıktır bu??
Nette çok uçurmuşlar. Normal alınabilecek piyasaları nedir?
Bir de Net dışında başka alınabilecek bir yer(ör galeri dışında)?
djsalih
19 Ağustos 2010, 21:44
bende cııbırımın ne kadar yakıtğını merak ederek şişeye koydum 5 tl lık benzın 1.34 lt olması lazım benzınım bıttı şişeyi döktüm km yı aldım bgnde bıttı ve tam 58 km yaptım sizce nasıl? bizim buralar bide bayır hep rampa bıde 2 kişide cok gezdım dur kalklarda oldu ama 6 ve 7 bın devır arası vites değiştirdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
arkadaşlar bende motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur tşkler :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-09-cbr-125-r-cok-tatli-bi-renk-29887190/detay?
overcloud
19 Ağustos 2010, 21:51
@sahil, bence iyi yakmış. bnm motor dipgaz 100km'de 3lt yaktığına göre seninki 2.68lt ile 116km yol yapabilir kaba bir hesapla. YBR gibi yakışı :)
umarım istediğin fiyata satabilirsin motorunu. maalesef bizim motorlar ucuza gidiyo. ikinci el cbf150lere bakıyorum cbr125 ile aynı fiyata gidiyor ama 0km alırsan arada %40 gibi bir fiyat farkı var ve ne yazıkki bu fark ikinci ele pek yansımıyor :(
ahmet93
19 Ağustos 2010, 23:13
Selam cbrcılar. Geçen gün epey gazladım. Virajlarda bayağı yatırdım motoru, sonuç 2000 kmdeki pirelli mt 75 beni yeterince tatmin etti. İşte bir foto yalnız eve geldikten 2 saat sonra resim çekmek aklıma geldi tabi lastikte soğumuştu.
http://img708.imageshack.us/img708/5315/dsc00734ar.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------
Bu arada Cumartesi günü ehliyet sınavı var ve ben daha hiç bir şeye çalışmadım bakalım nasıl yapıcaz.
mettoxin
19 Ağustos 2010, 23:29
Selam cbrcılar. Geçen gün epey gazladım. Virajlarda bayağı yatırdım motoru, sonuç 2000 kmdeki pirelli mt 75 beni yeterince tatmin etti. İşte bir foto yalnız eve geldikten 2 saat sonra resim çekmek aklıma geldi tabi lastikte soğumuştu.
http://img708.imageshack.us/img708/5315/dsc00734ar.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------
Bu arada Cumartesi günü ehliyet sınavı var ve ben daha hiç bir şeye çalışmadım bakalım nasıl yapıcaz.
aynen öle bende kara kara düşünüorum kitabı açmadım daha :D
ahmet93
19 Ağustos 2010, 23:48
aynen öle bende kara kara düşünüorum kitabı açmadım daha :D
Eğer şimdi bilgisayarı kapatıp sahura kadar çalışırsam motorla ilkyardımı bitiririm gibi geliyo. Ben kitabı ilk adığım gün bakmıştım biraz. Tırafik 28 sayfa, motor 11 sayfa, ilkyardım 7 sayfa. Fazla bişey değil aslında, tarih yazılısına çalıştığım gibi çalışsam 1 gecelik işi var.
overcloud
19 Ağustos 2010, 23:57
internette daha önceki sınavlarda çıkan test sorularını çözüp cevaplarını kontrol ederek çalışmanızı öneririm, kitabı okumaktan daha çabuk bir çalışma yöntemidir ve etkilidir :)
zaferkarizma
20 Ağustos 2010, 00:08
Arkadaşlar bu motorların pistonlarında herhalde uzun süre çalışmadığından dolayı "karıncalanma" diye birşey oluyormuş. Bunu bana gerçekten bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde açıklaya bilirmi? Bu karıncalanma olayı nasıl birşey yani karıncalanma dedikleri ne demek nasıl oluşur nasıl düzeltilir yada geçiririz. Lütfen yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
karıncalanma sadece pistonla alakalı bişi deil motorsikletlerde ortalama 2 sene sonra karıncalanma (korozyon) olayı başlar ve bu bazı sıkıntılara yol açar korozyon ile ilgili daha detaylı ve dogru bilgiler sitemizde mevcut. karıncalanma olurmu zarar verirmi dersen bence uzun sürede 2 seneden sonra olamya başlar ve zararları vardır.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/5124-korozyon-nedir.html
bir kaç siteden yardım almalısın anlatımlar videolar google da mevcut.
schmarık
20 Ağustos 2010, 01:25
karıncalanma sadece pistonla alakalı bişi deil motorsikletlerde ortalama 2 sene sonra karıncalanma (korozyon) olayı başlar ve bu bazı sıkıntılara yol açar korozyon ile ilgili daha detaylı ve dogru bilgiler sitemizde mevcut. karıncalanma olurmu zarar verirmi dersen bence uzun sürede 2 seneden sonra olamya başlar ve zararları vardır.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/5124-korozyon-nedir.html
bir kaç siteden yardım almalısın anlatımlar videolar google da mevcut.
Çok teşşekkür ederim yardımların ve ilgilendiğin için;
Bİr motor var 5 senedir çalışmıyormuş 25.000 km'de sordum karburatöründe sorun var temizlenmesi gereliyor felan dedi sence ne durumdadır bu krozyon olayı gerçekleşmiş olabilirmi? Motor fotolardan gayet temiz gözüküyor. Ama işde Bu krozyon olayı kafamı kurcalıyor sence ne durumdadır? 5 senedir çalışmadığını söylüyor motorun. Herkezin yardımlarını bekliyorum bilgili kişiler yardımcı olup bir fikir verirse yorum yaparsa çok memnun olurum. ŞİMDİDEN BÜTÜN HERKEZE TEŞŞEKKÜR EDİYORUM.
cHreSs
20 Ağustos 2010, 01:30
abowww lan 6000milyar ne 6milyar :queen::queen:
Titan olayı öyle balataları uyuyor.
Yağ olarakta hepsi güzel yağlar bu ıpone baktım bu tarafta yoktu bend castrol 10w40 aldım.
Bu akşam değiştircem onuda daha deiştirmedimde :)
tmm bende haftaya halledeyım balata ışını. yagı degıştır geçıktırme =)
ahmet93
20 Ağustos 2010, 01:45
internette daha önceki sınavlarda çıkan test sorularını çözüp cevaplarını kontrol ederek çalışmanızı öneririm, kitabı okumaktan daha çabuk bir çalışma yöntemidir ve etkilidir :)
Ben geldim motor bitti komple okudum iki tanede denem sınavı çözdüm. Zaten bildiğim şeylermiş. Bir teste 40ta 2 yanlış, diğerinde 40ta 1 yanlış. Bu gece ilkyardımıda bitirirsem güzel olur. Zaten fazla dert etmiyorum çoğu bildiğim şeyler.
djsalih
20 Ağustos 2010, 01:46
@sahil, bence iyi yakmış. bnm motor dipgaz 100km'de 3lt yaktığına göre seninki 2.68lt ile 116km yol yapabilir kaba bir hesapla. YBR gibi yakışı :)
umarım istediğin fiyata satabilirsin motorunu. maalesef bizim motorlar ucuza gidiyo. ikinci el cbf150lere bakıyorum cbr125 ile aynı fiyata gidiyor ama 0km alırsan arada %40 gibi bir fiyat farkı var ve ne yazıkki bu fark ikinci ele pek yansımıyor :(
bılmem ama ne bıleyım bakorumda 2006 ya 4 ıstıolarlar 2007ye öyle ıstıolar hele km cok yüksek olanlar 3.500 felan ıstıolar ben cok bişey istemıorum aslında tabıkı pazarlık payı var ama bu artıları cok var benımkının rengınden km sınden yılından daha garantısı devam edıyor bilmem bence piyasası bu gene de nasip kısmet
Serkan7756
20 Ağustos 2010, 02:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-cbr-125-rr-kazasiz-sorunsuz-30080983/detay
bur-k@
20 Ağustos 2010, 02:40
kış gelince o fiyatları isteyenler ne kadar düşecek acaba şimdi sezon diye fiyatlar böle ;)
djsalih
20 Ağustos 2010, 03:12
evet öyle ama bakalım nasip kısmet bu işler üniv. gidicem bide satarsam iyi olur diye düşünüyorum
bur-k@
20 Ağustos 2010, 03:14
senin ilanı gördüm gayet güzel motorun fiyatı da makul ama param çıkmıyo o kadar ben de mecburen kışı bekliyorum hem üstüne ilave eder hem de sozun kapalı iken almış olurum bu arada ben de üniversite kazandım angaraya gidiyorum :)
seni de tebrik ederim
djsalih
20 Ağustos 2010, 03:21
hmm anladım kardesım hangı bölümdü benım muğla uluslararası lojistik :)
hayırlısı olsun senın ıcın istediğin motoru bulursun sabret yeter
casillas00
20 Ağustos 2010, 10:24
hmm anladım kardesım hangı bölümdü benım muğla uluslararası lojistik :)
hayırlısı olsun senın ıcın istediğin motoru bulursun sabret yeter
Lojistik Dersleri verilir.Salih sanada uygun bişeyler yaparım.
Amaç gençleri lojistige yönlendirmeK.:bounce::bounce:
motorcuxx
20 Ağustos 2010, 11:20
cbr 125 ve hyosung gt250r kapıştık hyosung aman aman bir fark atamadı cbr 125 göründüğü kadar ufak makina değil
overcloud
20 Ağustos 2010, 11:27
hyosung'u kullanan arkadaş atmamıştır :)
casillas00
20 Ağustos 2010, 11:33
cbr 125 ve hyosung gt250r kapıştık hyosung aman aman bir fark atamadı cbr 125 göründüğü kadar ufak makina değil
Çok iyi bir arkadaşınmış seni motorundan soğutmamış.
Ben mahallede r6sı olan abiyle dolaşıyorum.
Her durduğumda motordan sogurdum sonradan alıştım tabi seviyorum motoru mu :queen::queen::queen:
onur35
20 Ağustos 2010, 12:11
kıyaslama yapmadan önce iki motoruda her açıdan tartmak gerek...
http://img825.imageshack.us/img825/6305/grnt0072.jpg (http://img825.imageshack.us/i/grnt0072.jpg/)
her ikisinide kullanmış birisi olarak yolda ne kadar fark atılacağını iyi biliyorum arkadaşın seninle beraber gitmek istemiştir yoksa bir süre sonra uzayıp gözden kaybolurdu:bounce:
djsalih
20 Ağustos 2010, 12:38
evet benımde arkadaşım var gt 250 r olan yan yana gelemıyoruz demek benle dolaşmak istemıyor :) gelır yanıma nabıyon felan sonra uzar ..
casillas00
20 Ağustos 2010, 12:46
evet benımde arkadaşım var gt 250 r olan yan yana gelemıyoruz demek benle dolaşmak istemıyor :) gelır yanıma nabıyon felan sonra uzar ..
İşte diyorum al Ninjayı o seni kovalasın :P
AzRaİL42
20 Ağustos 2010, 13:13
Hyosung 250 Nin Mi Cbr Yanından Uzadığından Bahsediyorsunuz Ya Sizin Gaz Kolunuzda Bi Arıza War Yada CBR Inız Benzin Çekmiyor Garip Hyosung 250 Cbr Yanından Uziycak ? Cbr arkasında TIP Yolunda 2 kişi 170 gördüğümüzü sadece size söyleye bilirim gerisini anlayanlar:wiinkk: Yani boru deil bu o kadar da abartmaya gerke yok öyle carrtt die uzayıp gidemez tabiki 250 cc bir motor sizi geçicektir ama yani öyle ahım şahım bi fark olucanı sanmıyorum :wiinkk:
casillas00
20 Ağustos 2010, 13:20
Hyosung 250 Nin Mi Cbr Yanından Uzadığından Bahsediyorsunuz Ya Sizin Gaz Kolunuzda Bi Arıza War Yada CBR Inız Benzin Çekmiyor Garip Hyosung 250 Cbr Yanından Uziycak ? Cbr arkasında TIP Yolunda 2 kişi 170 gördüğümüzü sadece size söyleye bilirim gerisini anlayanlar:wiinkk: Yani boru deil bu o kadar da abartmaya gerke yok öyle carrtt die uzayıp gidemez tabiki 250 cc bir motor sizi geçicektir ama yani öyle ahım şahım bi fark olucanı sanmıyorum :wiinkk:
cıbırla mı 170 gördünüz ?
AzRaİL42
20 Ağustos 2010, 13:29
Aynen Öyle Ama Motorun Sahibi Babasının Babası Bile Motorcu Kendide Motorcu Yani Motoru Ayarlamış Ben Artçı Olduğum Halde Gözlerime İnanamadım Zaten Banada Tuhaf geldi ilk başta ama sonra işin aslını motorun içini görünce inandım bikere subabları kafadan BMW SUBABI VTEC KARBÜRATÖRÜ WAR ÜSTÜNDE SANA BU KADAR DİYORUM Ben gözümle gördüm Subabların birinde bmw amblemi tarzı ve bmw yazıyordu diğerinde mercedes amblemi wardı
Not:Motorun içinde gördüğüm kadarıyla 3-5 tane cbr125 parçası wardı gerisi hep değişik markaların değişik parçalarıydı
overcloud
20 Ağustos 2010, 13:53
bunda anlaşılmicak bi şey yok. biri tek silindir 125cc 13bg, diğeri 250cc çift silindir ve 29bg.
zaten kendinde söylemişsin cbr 125'in modifiyeli olduğunu.
ayrıca şunu kesin olarak söyleyebilirimki hyosung standardt bir cbr125'in yanında caaaaaaaaaaaarrrrtt diye uzayıpta gidecektir. bu acı ama gerçek :wiinkk:
casillas00
20 Ağustos 2010, 14:45
Aynen Öyle Ama Motorun Sahibi Babasının Babası Bile Motorcu Kendide Motorcu Yani Motoru Ayarlamış Ben Artçı Olduğum Halde Gözlerime İnanamadım Zaten Banada Tuhaf geldi ilk başta ama sonra işin aslını motorun içini görünce inandım bikere subabları kafadan BMW SUBABI VTEC KARBÜRATÖRÜ WAR ÜSTÜNDE SANA BU KADAR DİYORUM Ben gözümle gördüm Subabların birinde bmw amblemi tarzı ve bmw yazıyordu diğerinde mercedes amblemi wardı
Not:Motorun içinde gördüğüm kadarıyla 3-5 tane cbr125 parçası wardı gerisi hep değişik markaların değişik parçalarıydı
Hem diyorsunki motorda 3-5tane cbr125 parçası var hemde ya sızın gaz kolunuz bozuk yada benzin gelmiyo diyorsun büyük çelişki.
Biz standart cbr 125 ve standar gt250den bahsediyoruz :cat:
onur35
20 Ağustos 2010, 15:06
bunda anlaşılmicak bi şey yok. biri tek silindir 125cc 13bg, diğeri 250cc çift silindir ve 29bg.
zaten kendinde söylemişsin cbr 125'in modifiyeli olduğunu.
ayrıca şunu kesin olarak söyleyebilirimki hyosung standardt bir cbr125'in yanında caaaaaaaaaaaarrrrtt diye uzayıpta gidecektir. bu acı ama gerçek :wiinkk:
yapılan muhabete gülüyorum resmen...ikisinide kullandık diyoruz hala masal anlatanlar var...
overcloud son noktayı koymus zaten hyosung caaarrttt dıye uzar bitti the end.
casillas00
20 Ağustos 2010, 15:12
yapılan muhabete gülüyorum resmen...ikisinide kullandık diyoruz hala masal anlatanlar var...
overcloud son noktayı koymus zaten hyosung caaarrttt dıye uzar bitti the end.
:rendeer::rendeer:
Dışı Honda içi bmw ::cekic::
kazukki
20 Ağustos 2010, 18:38
ya beyler ben alarm sistemi taktırcamda motoro böle uzaktan kumandayla motoru çalıştıran sistem varmı bildiğiniz marka filan??
casillas00
20 Ağustos 2010, 18:44
ya beyler ben alarm sistemi taktırcamda motoro böle uzaktan kumandayla motoru çalıştıran sistem varmı bildiğiniz marka filan??
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46207
bu var alarm olarak her istediğini yapıyor ama bunu yada başka bir alarm taktığında akü ile alarm bağlantısını kesin ve sadece senin ulabildigin ufak on-off düğmesini yapmanı tavsiye derim çünkü alarmı kurmasanda o ufak ufak akünü yiyebilir öle 2 günde bitermez ama aküden az az enerji çeker alarm sen kapalı tutsanda.
Hırsızdan değil ama mahalledeki çocukların üstüne cıkmasından kurtulabilirsin :)[COLOR="Silver"]
overcloud
20 Ağustos 2010, 18:59
piyasada 50TL civarında satılan motosiklet alarmları var. ama motoru uzaktan çalıştıran türde bir alarm takmanı tavsiye etmem, elektrik tesisatında çok fazla kesip biçmek iyi olmaz ayrıca motoru viteste unutup uzaktan çalıştırmayı denersin fln, gereksiz bence.
5 - 6 aydır alarm kullanıyorum, motorsiklete uygun alarm alırsan aküyü bitirmez ama dikkat et motosiklet alarmı diye araba alarmı vermesinler, aküyü yer o zaman.
kazukki
20 Ağustos 2010, 19:47
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=46207
bu var alarm olarak her istediğini yapıyor ama bunu yada başka bir alarm taktığında akü ile alarm bağlantısını kesin ve sadece senin ulabildigin ufak on-off düğmesini yapmanı tavsiye derim çünkü alarmı kurmasanda o ufak ufak akünü yiyebilir öle 2 günde bitermez ama aküden az az enerji çeker alarm sen kapalı tutsanda.
Hırsızdan değil ama mahalledeki çocukların üstüne cıkmasından kurtulabilirsin :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------
takmayı bilmiyorlarmış ben çok 1000rr gördüm alarmı olan Usta farkı
ya bu feyizoğlundaki ilanda hiçbir bilgi yok ürüne dair=?:)
M.SercaN
20 Ağustos 2010, 19:50
+++
aynn...
dj_v8
20 Ağustos 2010, 22:15
sercan naber ne var ne yok.bugün belli oldu raporlar.%50 %50 belirlemiş suçu.sigortacıdan öğrendiğim kadarıyla benim sigorta onun masrafını karsılıyomus onun sigortada benim masrafımı karsılıyomus.bakalım daha nhe gibi gelişmeler olcak.ama benim ön takım tamamen değişcekmiş.hasar fazla yok ama motorun parcası pahalı oldugu için fiyat fazla cıkıyo.2000 TL net masraf :)
overcloud
21 Ağustos 2010, 02:00
ben aşağıdaki urunu kullanıyorum
http://www.motoplus.com.tr/urun/78390000026/Uzaktan-Kumandali-Motosiklet-Alarmi
darbe sensorunun hassasiyetini ayarlıybiliyorsun. alarm oterken sinyaller ve far da devreye giriyor. alarm önce 3 kere düşük tempoda ötüp susuyor daha sonra sarsıntı devam ediyorsa (motor kurcalanıyorsa diyelim) yüksek tempoda aralıksız ötmeye başlıyor ve baya baş ağrıtıyor. kumandası çoooooooooooooooook uzun mesafeli. motor evin otoparkında arka tarafta duruyor ve ben 5. kattan mutfaktan kumandaya bastığımda alarmı devreye sokabiliyorum.
bu alarmı takmak motoru garantiden çıkartıyorsa alarmlı disk kilitlerinden alabilirsin.
ayrıca alarmı taktırıdıktan sonra önlem olarak ayrı bir kilit ile motoru mutlaka kilitle, tek başına alarm yada kilit asla yeterli değildir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
bu arada bugun öğrendimki cbr125'in radyatöründe fan varmış.. çok komik doğrusu buna daha önce nasıl dikkat etmedim anlamıyorum.. fanın tam olarak ne zaman devreye giridiğini öğrenmem lazım çünki hararet göstergesi yarıya geldiğinde devreye girmiyor ve bu sıcaklıkta motorun sesinin değiştiğini anlayabiliyorsunuz. heralde kablo çektirip bi açma kapama düğmesi yaparak manuel devreye sokma yöntemini deneyecem yarın.
crypto
21 Ağustos 2010, 02:03
Merhaba.
Acil bir durumda ben sadece saga sinyal verip emniyet seridine cekebiliyorum fakat 4lü flaşör yok sanırım.
Cbr 125R da sinyalleri 4 lü flaşör olarak kullanabiliyor muyuz, tüm sinyaller aynı anda yanıp sönüyor mu?
overcloud
21 Ağustos 2010, 02:07
maalesef flaşörümüz yok. bu yaptırabilmek için bi oto elektrikçiden yardım almanız lazım
D3VIL
21 Ağustos 2010, 02:55
bende sen fan yok diyince çok şaşırmıştım zaten :D var diye biliyodum çünkü ama bende hiç devreye sokamadım:D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO