Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
MotoGT
30 Mayıs 2010, 23:40
cbr 125'in şasi numarası motorun üzerinde nerede yazılıdır arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi.
wolfr4m
30 Mayıs 2010, 23:49
bugün balıkesir manyas gelen arkadaşlar varmı? 2 tane cbr gelmiş biri mavi diğeri siyah
atmaca_35
31 Mayıs 2010, 01:06
beyler bugun tesadüfen bi arkadaş yoshimura egsozu kullanmıyomuş bana sattı motora taktık resmen yırtıyo ortalığı yanından geçtiğim park halindeki arabaların alarmı ötüyo :)
beykurt
31 Mayıs 2010, 12:55
beyler bugun tesadüfen bi arkadaş yoshimura egsozu kullanmıyomuş bana sattı motora taktık resmen yırtıyo ortalığı yanından geçtiğim park halindeki arabaların alarmı ötüyo :)
hehehe hayırlı olsun atmaca iyi denk gelmiş güle güle bağırttır :mrgreen:
sercanda(casillas) da var yoshimura.bende de arow var.bi ara buluştuğumuzda görgüsüzlük yapalım azıcık:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
cbr 125'in şasi numarası motorun üzerinde nerede yazılıdır arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi.
evet bilen arkadaşlar nerde yazar bu şasi numarası yardım edelim arkadaşa
melocann
31 Mayıs 2010, 13:13
dostum şasi numarası gidon ve şasenin birleştiği yerde yazıyor bildiğim kadarıyla sol yüzünde renk menk model felan diğer yüzünde şasi numarası yazıyor
funkyboys
31 Mayıs 2010, 17:27
dostum şasi numarası gidon ve şasenin birleştiği yerde yazıyor bildiğim kadarıyla sol yüzünde renk menk model felan diğer yüzünde şasi numarası yazıyor
melocann ağzımdan aldın lafı :D:D:rendeer::rendeer:
daha kolay tarif edersik kontagın alt kısımında :D:cherry:
ahmet93
31 Mayıs 2010, 20:52
Selam cbr topiği. 15 gündür okul, dershane sınavları yüzünden internet ve cbr 125'i unutmuş buılunmaktayım. Bugün çıkarıp bi tur attım. Sanki sesi normalden fazla gibi geldi ve artçımda aynısını söyledi. Sizde de oluyo mu bu olay?
seannnnn
31 Mayıs 2010, 21:00
bende sınavlar dolayısıyla pek takip edemedim topic'i.
alıp satacak arkadaslara fikir vermesi amacıyla, 2006 model 10000km deki cıbırım bgn 3300tl'yee gitti. alan arkadaş yine siteden yusuf(better06). hayırlı olsun. bu arada kasko değeri 2006 model için 3328tl görünüyor. öle işte motorsuz kaldım. çok seviyomuşum. gidince anladım :(
overcloud
31 Mayıs 2010, 21:18
bugün işten dönerken sahil yolunda, küçükyalı ışıklarda bi taksiciyle kapıştık. kırmızı ışıkta sağdan girip yanında durunca fitil oldu arkadaş (sanki kendileri hiç bi zaman yapmıormuş gibi), burnunu hafifçe öne çıkardı kırmızı yanarken. Yeşilde ben ok gibi fırladım tabi.. 1, 2, 3 derken 4'te ibre 110km'ye geldi aynaya baktığımda 30 metre kadar geriden yaklaşıyodu. 5'e atınca ivmelenmede kayıp oldu biraz tabi adam geçti beni. sonuçta araba değilya altımızdaki düz yolda anca bu kadar. ilerde trafik kalabalıklaşınca taksiyi tekrar tokatladım o ayrı :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------
Selam cbr topiği. 15 gündür okul, dershane sınavları yüzünden internet ve cbr 125'i unutmuş buılunmaktayım. Bugün çıkarıp bi tur attım. Sanki sesi normalden fazla gibi geldi ve artçımda aynısını söyledi. Sizde de oluyo mu bu olay?
Aynı olay bende de oluyor, merak etme gayet normal. daha tok bir ses geliyor.
MotoGT
31 Mayıs 2010, 21:32
Bugün itibariyle motorumu aldım arkadaşlar. 2009 model siyah cbr 4000de tertemiz. şase numarası için saolun.
novalcin
31 Mayıs 2010, 21:35
Bugün itibariyle motorumu aldım arkadaşlar. 2009 model siyah cbr 4000de tertemiz. şase numarası için saolun.
bende bunu ne zaman yazacak die bekliyodum :queen: helalllllllllllll :queen: hayırlı olsun :cat: Allah kazasız belasız süreşler nasip etsin tarık hocam :cat:
MotoGT
31 Mayıs 2010, 21:42
Saol hakan hocam darısı senin başına tüm motosiklet tutkunlarına :) sahibi baya üzüldü ama 1000rr alcakmış oda :)
novalcin
31 Mayıs 2010, 21:45
Saol hakan hocam darısı senin başına tüm motosiklet tutkunlarına :) sahibi baya üzüldü ama 1000rr alcakmış oda :)
kaçmazdı zaten o motor ben 2 kere görüştüm onlarla sana kısmet olması iyi oldu başkasına gitse üzülürdüm :) darısı başıma :P
MotoGT
31 Mayıs 2010, 21:46
sayende saol valla :) alıştım bi çırpıda motora. sahibi şaşırmıştır çünkü yeniyim demiştim :mrgreen:
beyler motorum özellikle sabahları kalkıştan bir süre sonra 1. vitese geçirdiğimde stop ediyor,bir süre sonra düzeliyo bu ama sizce normal mi bu?daha soğuk havalarda bile yapmazdı bunu sizce nedeni ne olabilir?
novalcin
31 Mayıs 2010, 21:54
sayende saol valla :) alıştım bi çırpıda motora. sahibi şaşırmıştır çünkü yeniyim demiştim :mrgreen:
e resim felan bişiler koy arabaları tokatlarken video ekle :P :mrgreen:
MotoGT
31 Mayıs 2010, 21:57
haftasonu koycam inşallah :) ama araba tokatlanır mı bilemem :mrgreen:
beykurt
01 Haziran 2010, 00:49
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler nasip olsun inşallah
funkyboys
01 Haziran 2010, 00:54
arkadaslar 4-5-6 haziran yaklasıyor
kumof
kuşadası motosiklet festivali
aydın (didim) mt olarak orda olacagız.
sizleride bekleriz
djsalih
01 Haziran 2010, 01:12
hayırlı olsun kazasız belasız binesin :)
funkyboys
01 Haziran 2010, 01:15
kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı olsun:cat:
MotoGT
01 Haziran 2010, 12:55
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler nasip olsun inşallah
hayırlı olsun kazasız belasız binesin
kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı olsun:cat:
Saolun arkadaşlar darısı motosikleti olmayan motosiklet sevdalılarına :)
beykurt
01 Haziran 2010, 12:59
motoGt ilk motorun mu bu?
kankavi®
01 Haziran 2010, 13:57
Arkadaşlar yeni CBR den almış olan, denemiş olan, eskisiyle kıyaslayabilecek olan var mı? Belki geçmiş sayfalarda yazılmıştır ama 1000 sayfayı geriye doğru okumaya üşendim şimdi. Hani diyorum ki belki şehir içinde kullanmak amacıyla 2. motor olarak girişsem mi?
beykurt
01 Haziran 2010, 14:36
Arkadaşlar yeni CBR den almış olan, denemiş olan, eskisiyle kıyaslayabilecek olan var mı? Belki geçmiş sayfalarda yazılmıştır ama 1000 sayfayı geriye doğru okumaya üşendim şimdi. Hani diyorum ki belki şehir içinde kullanmak amacıyla 2. motor olarak girişsem mi?
henüz aramızda alan yok alan bir arkadaş :)
casillas00
01 Haziran 2010, 16:16
Yoshi oval var bende dediğin gibi alarmlı bütün araları ötmeye başlıyo aksamları çok fena oluyo.
Gören oha motora bak egzoza bak diyo :mrgreen::mrgreen:
bende sınavlar dolayısıyla pek takip edemedim topic'i.
alıp satacak arkadaslara fikir vermesi amacıyla, 2006 model 10000km deki cıbırım bgn 3300tl'yee gitti. alan arkadaş yine siteden yusuf(better06). hayırlı olsun. bu arada kasko değeri 2006 model için 3328tl görünüyor. öle işte motorsuz kaldım. çok seviyomuşum. gidince anladım :(
Benim 2008 model kasko degeri 3.327 TL :P
Kasko yaptırım diye bir araştırma yaptım 580 Liraya buldum.
Onuda yapmılarmışda rica minnet ayarladık yaptırmayı düşünüyorum.:cat:
Vay kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :rendeer::rendeer:
MotoGT
01 Haziran 2010, 16:51
motoGt ilk motorun mu bu?
evet ilk motorum beykurt. ama zorluk çekmedim çok seri güzel bir motor.
Vay kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :rendeer::rendeer:
saol kardeşim
Sürmüşlüğüm yok ama bayiye gidip oturdum. Bunu boyu kısa olan (1.66-1.67) biri olarak söylüyorum. uzun boylular farkedemese bile eski kasaya göre sele yüksekliği biraz artmış neden mi? çünkü oturduğumda motora ayaklarımın ucuyla bastım fakat eski kasa cbr da tam bastı ayaklarım.
ReaLErroR
01 Haziran 2010, 20:30
Merhabalar arkadaslar eskı uyeydım ama sıfremı ve ısmımı hatırlayamadım cbr 125 arıyorum beyler elınde satan olursa gorusmek ıstıyorum sureklı ınternete gırme fırsatım olmuyor ama tekrar gırınce kontrol edıcem elımde asagı yukarı 3000 lıra para var eger satan olursa satısı hemen uzerıme almak ıstıyorum tek ıstedıgım motorun kazasız boyasız olması eger satan olursa gorusmek ısterım.
dionysos06
01 Haziran 2010, 21:25
Hocam Allah hayırlı uğurlu etsin... Allah keza bela vermesin... Darısı hakanla benim başıma :d sonra eşlik ederiz sana ;)
novalcin
01 Haziran 2010, 23:44
Hocam Allah hayırlı uğurlu etsin... Allah keza bela vermesin... Darısı hakanla benim başıma :d sonra eşlik ederiz sana ;)
ahhh ahhhhhhh yara gibi içimde o işte :mrgreen:
ahmet93
01 Haziran 2010, 23:46
Arkadaşlar CBR 125'in 12.000 km bakımında yapılanlar nedir bilen var mı? Malum garanti bitti ve artık ufak tefek şeyleri kendim yapıcam, ya da internetten parçaları(hava filtresi, buji vs.) alıp kendim takmayı düşünüyorum. 12.000 km bakımında yapılanlar nelerdir yani normal şeylerin dışında.
MotoGT
02 Haziran 2010, 12:39
saol sami hocam geç kalmayın fazla sezonu geçirmeden almaya çalışın :)
beykurt
02 Haziran 2010, 15:24
sercan ne iş cbrı satışa koymuşsun :) daha ehliyeti almadan büyütecen mi motoru :queen:
casillas00
02 Haziran 2010, 17:51
sercan ne iş cbrı satışa koymuşsun :) daha ehliyeti almadan büyütecen mi motoru :queen:
hehehe abi benim ehliyet gelene kadar 1000rr bile kullanırım.Salih koydu bende bende verim dedim :P:P
beykurt
02 Haziran 2010, 17:52
haaahh bi ara da ben ilan vereyim bakalım en yükseğe hangimiz satacaz :P
casillas00
02 Haziran 2010, 18:15
haaahh bi ara da ben ilan vereyim bakalım en yükseğe hangimiz satacaz :P
Hadı bakalım :mrgreen:
Sen nasıl dayanıyorsun anlamadım,ben çok sıkıldım aynı yerlerde dolaşmaktan binmiyorum pek motora o yüzden :salut:
beykurt
02 Haziran 2010, 18:22
Bende binmiyorum.dün gece dondurma almaya çıktım kardeşimle o kadar
casillas00
02 Haziran 2010, 18:24
Bende binmiyorum.dün gece dondurma almaya çıktım kardeşimle o kadar
ehliyetlenelim hiç inmeden 2 depo bitircem acığını çok fena cıkartcam. :mrgreen::mrgreen:
dynner
02 Haziran 2010, 18:27
Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler,Ahmetim bakımda filtre deişcek birde genel klasik yag ve buji baska birşey yok kendn halledebilirsin.
beykurt
02 Haziran 2010, 18:31
Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler,Ahmetim bakımda filtre deişcek birde genel klasik yag ve buji baska birşey yok kendn halledebilirsin.
sağol dynner sanada kazasız belasız sürüşler.
ya şu 16000 km bakımı ne kadar tutuyor ne yapıyorlar?
bi de benim fren hidroliği göstergem bitmiş gösteriyor.nedir bu fren hidroliği ne işe yarar ve nasıl doldurulur?
casillas00
02 Haziran 2010, 18:33
sağol dynner sanada kazasız belasız sürüşler.
ya şu 16000 km bakımı ne kadar tutuyor ne yapıyorlar?
bi de benim fren hidroliği göstergem bitmiş gösteriyor.nedir bu fren hidroliği ne işe yarar ve nasıl doldurulur?
abi hidrolik bitmişşe frenlerin tutmaz.Azalmış olabilir oda balataların bittikçe hidrolikte azalıyor diye biliyorum.
Arka mı ön mü ?
beykurt
02 Haziran 2010, 18:36
abi hidrolik bitmişşe frenlerin tutmaz.Azalmış olabilir oda balataların bittikçe hidrolikte azalıyor diye biliyorum.
Arka mı ön mü ?
valla ön frenin olduğu yerdeki göstergeden bahsediyorum.çok azıcık kalmış o derece yani.
ee napcam ben şimdi yani?
casillas00
02 Haziran 2010, 18:38
valla ön frenin olduğu yerdeki göstergeden bahsediyorum.çok azıcık kalmış o derece yani.
ee napcam ben şimdi yani?
O hidrolik yerını tam düz tuttugumda mı hıc yok gosteriyo.Gidonu düz tuttugunda yokmuş gibi gozukmesi dogal.Motorcularda hemen eklıyorlar üstüne 2 dklık iş ama eksiksede
beykurt
02 Haziran 2010, 18:40
hmm o zaman servise gittiğimde bi de onu ekleyeceler.rolantisi düşük onu da ayarlayacaklar.bana iyi fiyat çekerler artık :pr:
casillas00
02 Haziran 2010, 18:42
hmm o zaman servise gittiğimde bi de onu ekleyeceler.rolantisi düşük onu da ayarlayacaklar.bana iyi fiyat çekerler artık :pr:
Frende zayıflama var mı yada boşlugun artması.
Rolantide 1.4rpm oluyor normali.Onu ayarlamak kolay 1 düz tornavidayla hallediliyor.
beykurt
02 Haziran 2010, 18:46
Frende zayıflama var mı yada boşlugun artması.
Rolantide 1.4rpm oluyor normali.Onu ayarlamak kolay 1 düz tornavidayla hallediliyor.
hee var var frenlemede zayıflama hissediliyo:) nerden öğrendin len bu kadar şeyi daha dün diyodun bana omtor bulun motorcu olcam diye:queen:
casillas00
02 Haziran 2010, 18:49
hee var var frenlemede zayıflama hissediliyo:) nerden öğrendin len bu kadar şeyi daha dün diyodun bana omtor bulun motorcu olcam diye:queen:
Abi bizim yan binanın altında motorcu var hergün ordayım.Görüyorum garajdada var 2-3 kişi onlardanda öğrenıyorum.Cross topladılar geçende herşeyini tek tek soruyom o niye boyle şu niye oyle diye adam bigün beni dükkandan atcak.Cıbırı varmış onunda eskiden tık sesi gelse burdan ses gelio diyorum :mrgreen::mrgreen:
Yakında tükkan açarım :queen:
novalcin
02 Haziran 2010, 18:54
boynuz kulağı geçti burak efendi :mrgreen:
beykurt
02 Haziran 2010, 18:55
Abi bizim yan binanın altında motorcu var hergün ordayım.Görüyorum garajdada var 2-3 kişi onlardanda öğrenıyorum.Cross topladılar geçende herşeyini tek tek soruyom o niye boyle şu niye oyle diye adam bigün beni dükkandan atcak.Cıbırı varmış onunda eskiden tık sesi gelse burdan ses gelio diyorum :mrgreen::mrgreen:
Yakında tükkan açarım :queen:
tükkan mı :mrgreen:
ei bakalım öğren öğren bize de faydan oluyo bak :queen:
bizim burda kimse yok kendi kendime takılıyom:mrgreen:
sıkıntıdan pasta cila atıp duruyom bende :P
casillas00
02 Haziran 2010, 18:56
tükkan mı :mrgreen:
ei bakalım öğren öğren bize de faydan oluyo bak :queen:
bizim burda kimse yok kendi kendime takılıyom:mrgreen:
sıkıntıdan pasta cila atıp duruyom bende :P
Fazla atma onuda ya grenaja zarar felan verir. :cyclopsan
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO