Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
SAKAL
17 Temmuz 2006, 17:55
Teşekkürler ben de kararsız kaldım. kararsızlık yüzünden ehliyet cebimde geziyorum. twister mı alsam, cbr mi alsam, yok şu mu olsun, yok bu mu olsun derken bi türlü motor alamadım. motor için ayırdığım para da gitti. şimdi para toparlayabilirsem bişeye mutlaka karar verip alıcam....Ben sıfır km cbr 125 alacağıma 2. el cbf 250 tercih ederim bunun sebebi cbr 125 i sevmediğimden değil 250 cc ile daha rahat yolculuk yapabilceğimden
wolvorine
18 Temmuz 2006, 00:12
bende zx10 vardı viraja girerkken kaydırdım o günden sonra motorun sesi değişti sattım motorumu.yeni bi canavar alcam.babam da kardeşime bi tane cbr 125 aldı motoru denedim yeni başlayanlar için süper bi motor rakipsiz sınıfında ayrıca egzoz sesi de güzel çıkıyo 125 cc ye göre.birazcık tekerleri ince kalıyor o da sorun değil bana göre ama motoru beğendim yeni başlasam sürmeye bu motoru garanti kendime alırdım kardeşime yar etmezdim
tncyilmaz
18 Temmuz 2006, 01:40
selam bende cbr 125 var 300 km satmak istiyorum kaç para eder
renki kırmızı arka tekeri kalın motordan memnun ama satmak istiyorum para ihtiyaç var.
18 Temmuz 2006, 10:48
kardes ben motorunla ilgilenebilirim ama arka tekerleginin bikac fotosunu koyabilir misin siteye..saoglasın...
DOĞUKAN-55
18 Temmuz 2006, 12:26
Mehaba arkadaşlar
okan4037
18 Temmuz 2006, 12:36
250 km de zorlamanı tavsıye etmem ılerde hız yapamayabılırısın motoru zorlarsan
DOĞUKAN-55
18 Temmuz 2006, 12:37
Merhaba arkadaşlar Adım Hamza bir hafta önce bir cbr 125 aldım motor sıfır ve şu anda rodajını tamamlıyorum şimdiye kadar motoru fazla zorlamamaya ve 8000 devirin üzerine çıkmamaya çalıştım 250 km oldu ve artık yavaş yavaş açmaya başlamayı düşünüyorum ve Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca Hasan kardeş listeye benide eklersen sevinirim
Adım Hamza
Motorumun Rengi Kırmızı
Mail Adresim dogukan-1980@hotmail.com
praetorian
18 Temmuz 2006, 15:40
cbr 125 5150 olmus..ne zaman duraksıcak fıyatlar acaba?bu sene zorlanıodu satıcılar..tahmınen saglam fırmalar kalıcak ortamda..heralde yakında aldıgım fıyata satabılıcem motorumu..
GÖKSEL...
18 Temmuz 2006, 16:00
evet cbr cı arkadaşlar pazar günü 11 de darülaceze ziyaretimiz var biliyorsunuz ve yine aynı gün vefat eden arkadaşlarımız içinde ufak çaplı bir istanbul turu yapıcaz
artık cbr cılarlada tnışma fırsatımız olur diye düşünüyorum
23 temmuz 2006 pazar 11 de darülacezedeyiz
ziyaretten sonra istanbul turu ve belirlenecek bir yerde STOP
aydinolmez
18 Temmuz 2006, 16:07
Bende arkadaşlara katılıyorum motor cinslerine göre bir gurup oluşturursak burada olmamızın amacı ne ozaman.Hepimiz aynı kader içinde deyilmiyiz.Benim beş sene önce vn800 üm vardı şimdi salkano250 ye biniyorum yarın başka bir motor a binebilirim ne olacak şimdi.Bence birimizin sorunu hepimizin sorunu olması lazım.
Hakan02
18 Temmuz 2006, 17:09
Selam arkadaşlar adım Hakan DEMİR Adıyaman'lıyım
bende geçen ay ikinci motosikletimi aldım honda cbr 125. Ve bu topik olayını ilk sayfadan son sayfaya kadar itinayla okudum.Güzel yorumlar vardı çok güzel keyif aldım. Yakında fotolarıda eklerim Şanlıurfaya servise götürecem ordanda ceylanpınarı'nda arkadaşımvar ona ziyarette bulunacam.Güzel fotolarla tekrar görüşmek dileğiyle.
mithrelios
18 Temmuz 2006, 17:16
ust uste gelen ikinci zamla, ikinci el fiyatları da artacagindan bir honda cbr 125 kısa vadede hayal oldu bana. bir ybr 125 veya artik gözümüzü kapayip çinli riskine girip keeway speed 150 alacagim. neyse artik 2 sene sonra cbr 250 gelirse ondan alirim, veya çok para kazanirim da 600 f im olur :)
hiç olmazsa düzgün ekipman almaya param olsun da motor degistirirken bir daha ehliyet ve ekipman masrafini sıfır ile atlatip rahatça motorumu alirim.
sametcakar
18 Temmuz 2006, 18:01
arkadaşlar.. anadolu cetelem'le cbr125 satan bir yer biliyormusnuz???
Starsailor
18 Temmuz 2006, 18:06
dün akşamdan itibaren ben de aranızdayım arkadaşlar siyah cbr 125 imle..
hoşbulduk
::xblink:: ::xblink::
praetorian
18 Temmuz 2006, 18:08
abı noldu cbra donmussun?cbr kucuk kalır sana bence:)kerpede konusmustuk..
praetorian
18 Temmuz 2006, 18:08
wolvorine
18 Temmuz 2006, 20:03
beyler aynı zx10 u kaydırdığım gibi kardeşimin cbr ı da kaydırdım.arka tekker düz yolda hiç anlamadığım şekilde sola çekti motor bi anda yere yattı biraz sürüklendim allahtan daha kask vardı kafamda motorda da biraz çizik var onuda yarın düzeltirim inşallah:salut:
bu arka teker nası sola çeker anlamadım o kadar motor kullandım böyle olay gelmedi başıma biliyosanız cvp yazın
sametcakar
18 Temmuz 2006, 20:15
abi yok. denedim gördüm. zannetiğim kadar değilmiş.
ama şuan birikmiş param olmadığı için cetelem'le almaya çalışacağım.
birtürlü bulamadım ama yılmadım :queen:
praetorian
18 Temmuz 2006, 21:11
bu arada yukarıdakı mesajlar ıcın ozur dılerım bılg sapıttı bı anda..
wolvorine
19 Temmuz 2006, 01:19
motordan anlayan arkadaşlaar ben bi soru sordum cevap vermediniz
tncyilmaz
19 Temmuz 2006, 13:01
cetelem olan şirinevler honda bayii var otosever ordan alabilirsin onlar cetelem ile çalışıyor bende ordan aldım
ikinci el fiyatı ne olur cbr 125 300 km'de arka tekeri kalın taktırdım satacam ama kaç para olur bilgisi olan varmı
Hakan02
19 Temmuz 2006, 13:08
Arkadaşlar Gözünüz aydın Honda Cbr 125 R zam geldi sıfır fiyatı 5.150 YTL olmuş.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=34
okan4037
19 Temmuz 2006, 13:24
eee çüşşşşşşşşşş
tncyilmaz
19 Temmuz 2006, 13:25
bende satsam kaç para olur ikinci el 300 km'de
okan4037
19 Temmuz 2006, 13:29
4.400 cıvarı ıyı satarsan 4.500
Hakan02
19 Temmuz 2006, 14:23
bende satsam kaç para olur ikinci el 300 km'de
Kardeşim Neden satıyorsun Bilmiyorum Ama Plaka ve Ruhsatı Çıkarmışsan 4.800 Hatta 5.000 Ytl ye bile satarsın.Çünkü sıfır zaten alan adam plaka ve ruhsatla uğraşmayacak.Alanada Satanada Hayırlı olsun.
tncyilmaz
19 Temmuz 2006, 16:19
sağol hepsi hazır ruhsat plaka
mithrelios
19 Temmuz 2006, 16:44
sahibinden.com da sıfır denecek km de cbr 125 ler 4.000-4.200 arasınaydı son zamla da 4.300 etsin maksimum. neden bilmiyorum ama kaç km olursa olsun en az 1.000 ytl aşağı iniyor ikinci elde fiyat.
Asigen
19 Temmuz 2006, 18:22
Arkadaşlar CBR 150 den haberi olan varmı,
aşağıdaki sitede resimleri var ...
www.asiatradingonline.com/bikescbr150.htm :salut:
okan4037
19 Temmuz 2006, 18:52
Kardeşim Neden satıyorsun Bilmiyorum Ama Plaka ve Ruhsatı Çıkarmışsan 4.800 Hatta 5.000 Ytl ye bile satarsın.Çünkü sıfır zaten alan adam plaka ve ruhsatla uğraşmayacak.Alanada Satanada Hayırlı olsun.
5.000 e satarsa + 350-400 ytl alım staım masrafı 5.400 ytl sıfırı palaka dahıl 5.300 ytl sen olsan hangısını alırsın:silent:
hasanv3589
19 Temmuz 2006, 19:05
arkadaşlar benide ekleyin honda cbr 125 siyah 35 cul 30 hasanv3589@hotmail.com HASAN VATANSEVER bide bana hangi benzin koycağımı söylermisiniz bi arkadaş kurşunsuz 98 oktan biri 95 oktan bende total 97 oktan kullanıyorum bi bayan arkadaşta bana kendisinin super kullandığını söylüyo
praetorian
19 Temmuz 2006, 20:04
bana servıste 95 oktan koy dedıler..bı ara 97 oktanı denıcem PO nun..motorumda geldı oohhh:DD
ARCHANGEL
19 Temmuz 2006, 21:16
ya arkadaşlar samimi olarak şaşırıyorum size :silent: daha ömründe bi kere cbr 125 in selesine oturmamış o ilk kalkıştaki agresif motorla tanışmamış gaz kesince direk basınç şeklinde devreye giren kompresonla karşılaşmamış ve alıp almayacağı bile daha belli olmayan arkadaşlarım ilk önce bir kere bi o motoru kullanın bakalım eğer tekerler size yetmiyosa sonra orasını burasını değiştirin... kimi eksozuna takar kime tekerine takar .... arkadaşlar o motoru tasarlayan mühendislerin hiçmi kafası çalışmıyomuşki 100 değilde 130 luk lastik takmamışlar...ne bileyim daha ses çıkaran bi eksoz takmamışlar veya herangi bi değişik alternatif sunmamışlar.....:silent: ha şimdi soracaksınız cbr 125 mükemmelmi hayır hiçbirşey tam mükemmel olamaz fakat cbr 125 sınıfında tek .. ve hatta sınıfıda yok cbr 125 tekbaşına değişik bi alet ben motorumun orjinal halinden memnunum değiştiren arkadaşlarada bir şey söyleyecek hakkımda olduğunu düşünmüyorum ... fakat ömründe kullanmamış bir insanın orası gıcık bunu değiştir tekeri kalınlaştır...filan öncebi kullanın onun zevkine bi varın nasıl bişey sonra :cat:
gelelim çamurluğu çıkarmak isteyen arkadaşa evet motor öyle çok spor duruyor pistte filanmı kullanmayı düşünüyosun :silent: http://img154.imageshack.us/img154/434/7573250eb8.jpg (http://imageshack.us)
çünkü plakasız sinyalsiz seni ilk gören trafikçi
basıcaktır cezayı :queen: bunu bilmeni istedim :bounce:
Arkadaşım yorumların için teşekkürler ama senin yorumların "KARGADAN BAŞKA KUŞ TANIMAM " zihniyeti.Ben burda tek kelime bile CBR 125 in performansı konusunda olumsuz bir yorum yapmadım.Yorumlarım sadece kişisel beklentiler doğrultusunda.
1. Arka lastik konusu :Arka lastiği değiştirdim ve bütün CBR 125 sahiplerinede arka lastiklerini değiştirmesini tavsiye ederim ama maksimum 120 lik lastik taktırsınlar.Yol tutuşu daha iyi ve WOLVERİNE nickli arkadaşımızında bahsettiği frene asıldığında arka lastiğin sola kayması olayı benimde çok başıma geldi ama 120 lik lastikten sonra nerdeyse hiç yok denecek kadar azaldı.
2.Eksoz:Eksoz tamamen kişisel bir zevk motorun sesinden memnun olmayan olabilir "benim gibi",ben eksozu değiştirip daha tok bir ses almak istiyorum bu tamamen benim kişisel isteğim isteyen değiştirir isteyen bu ses bana fazla bile deyip ellemez.Kimse bu konuda aksi tavır takınmasına gerek yok.
3. Kuyruk:Kuyruk konusuna sanırım benden önce kimse değinmemişti.Birkaç sayfa önce sayfaya eklediğim bi foto var,ben ilk o fotoyu görünce CBR 125 in o haline bayıldım.Kuyruk ordan kafama takıldı ve iptal edip sinyalleride stopların içine yerleştirmeyi düşünüyorum.Senin bahsettiğin gibi sinyalsiz trafikte yol alacak kadar deli değilim bu motorla her gün işe gidip geliyorum canımı sokakta bulmadım.
Ben sadece moturumun üzerinde yapmak isteğim değişikleri sizinle paylaşmak istedim,fikirlerinizi alıp belki birazdaha yaratıcı olabilirim diye düşünüyordum ama bazı arkadaşlar sanki bu konuları CBR nin eksiğiymiş gibi lanse ettiğimizi düşünüp aşırı tepki gösteriyor.Bence birbirimize birazdaha saygılı olup daha seviyeli yorumları yaparsak herkes daha memnun olur gibi geliyor bana.Polemik yaratmak yada bir polemiğin içinde olmak istemiyorum kendini zabıta sanan arkadaşlarda lütfen burdaki insanların huzurunu kaçırmasın.
GELELİM 120 LİK LASTİKLERİN FOTOLARINA görmek isteyenler buyursun....
praetorian
19 Temmuz 2006, 21:26
abı benım motor bugun geldı..bakıyım kuyruk ıptaı ıcın fıkır yurutcem aklımdaydı zatn:)bı yolunu bulup yaparsak gusel olur..
ARCHANGEL
19 Temmuz 2006, 21:31
ben çok yakında hem eksoz hemde kuyruk işini halledeceğim maslak sanayide bu işleri yaptırabiliyormuşuz istersen orda buluşuruz.
praetorian
19 Temmuz 2006, 21:32
oncelıklı olarak:) maddı durum duseltmesı yapıcam sora gırısıcem..tahmınen seneye yenı egsoz hava fıltresı bujı vs..
hasanv3589
20 Temmuz 2006, 10:24
beni nezaman ekliceksiniz benden sonra yazanları eklemişsiniz benide ekleyi verin zahmet olmassa bilgilerim var
onur87
20 Temmuz 2006, 12:11
cbr 125 in 1000 km bakımında sizden ücret nekadar aldılar.bakımda işçilikten ayrı ücret alınıyor mu?
ozysea
20 Temmuz 2006, 12:48
selamlar arkadaşlar 1000 km bakımımı yaptırdım makımdan birkaç gün sonra performans bujisi taktırdım verim süper çok tatlı oldu şimdi lastik işini araştırıyorum bu lastikler ile bi iki kayma yaşadım virajda biraz güvensiz lastik değiştirmek şart he birde motor ile beşinci viteste 10.000 devirde 125 km gördüm benzin 97 oktan total altıya takmak aklıma gelmedi titreşim normal yormuyor 8000 devirde en iyi torka çıkıyor
extrasyon
20 Temmuz 2006, 13:21
dostum performans bujıyı kaça aldın ve neredn aldın taktıktan sonra negıbı değişikliklre oldu bı acıklarmısın:cat:
Starsailor
20 Temmuz 2006, 13:26
yaa neden beni listeye eklemiyorsunuz??
::wacko:: ::wacko:: ::wacko::
Hakan02
20 Temmuz 2006, 14:33
[QUOTE=H@S@N]Arkadaşlar size güzel bi haberim var far ampülünün duyunu hiç değiştirmeden farları beyaz yapabilirsiniz ben yaptım ve tabiki fotolar
Burda Far Kapalı
http://img90.imageshack.us/img90/6600/phot00019gl.jpg (http://imageshack.us)
Burda Açık Gerçi Gündüz Olduğu İçin Pek Belli Olmuyor Ama
http://img90.imageshack.us/img90/4398/phot00027ef.jpg (http://imageshack.us)
Hasan kardeş motosikletine taktırdığın beyaz farlar varya çok hoşuma gitti ya. Ama ne yazıkki adıyaman'da yok arkadaşlara gösterdim onlarda çok beğendi sana para çıkarsam 10 adet göndersen biz Adıyaman motosiklet camiası cbr ciler gurubunu sevindirsen çok menmun olurum
Starsailor
20 Temmuz 2006, 18:09
beni nezaman ekliceksiniz benden sonra yazanları eklemişsiniz benide ekleyi verin zahmet olmassa bilgilerim var
hasan kardeş boşver sesimizi kimse duymuyo:pale:
gel biz senle ayrı bir topik açalım:P
sametcakar
20 Temmuz 2006, 23:44
pazartesi yada salı günü bende aranızda olacağım inşallah.
benide kabül edermisinz?
tronic
20 Temmuz 2006, 23:54
cbr 125 in 1000 km bakımında sizden ücret nekadar aldılar.bakımda işçilikten ayrı ücret alınıyor mu?
Hayır işçilik ücreti alınmıyor.Sadece yağ için para ödüyorsun.O da 15 milyon civarı bir şey tutuyor.
Diğer arkadaşlar da hoşgelmişler.
exile
21 Temmuz 2006, 02:46
arkadaşlar bende Honda cbr 125R almayı düşünüyorum, 1500 ytl nakit param var evdekileri bi razı etsem 2000ytl de öyle almayı düşünüyorum 3500ytl civarı birşey arıyorum motorla oynanmamış orginal bişey istiyorum.. birde 2005 -2006 arasında farklar varmı? yada sizin önerileriniz? yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden çok teşşekkurler..
H@S@N
21 Temmuz 2006, 12:07
sağol hepsi hazır ruhsat plaka
Arkadaşım sen Denizlidenmisin :silent:
Arkadaşlar bayadır şehir dışında olduğum için ilgilenemedim çok özür dilerim şu anda bütün arkadaşların bilgilerini liste yapıp tekrar düzenleyeceğim listeyi birde starsailor bilgilerini bulamadım ?
Adıyamanlı arkadaşlarım ampül geldiğinde size pm den mesaj atarım parayı çıkartırsınız ampülleri gönderirim yalnız şu andsa ampül kalmadı benim ampüllerin biride patladı tek far geziyorum daha kalitelileri gelecek onları bekliyorum
Arkadaşlar kuyruk iptali için yapılabilecek tek şey demir testeresiyle dibinden kesmek birde egzos olarak tek tercih arrow olur bence tabi bulabilirsen
Geçenlerde motosikletimi çok yakması şikayetimle servise götürdüm içine belli bir miktar benzin koydu ve km yi yazdı benzin bitene kadar gez bitincede km yaz benzin al dedi deiği şekilde yaptım motosikletimin 71 kr yaktığı ortaya çıktı bunun çok az olduğunu söledi servis hatta anormal az olduğunu söledi bindi geldi şaşkınlığı dahada arttı çünkü kısa mesafelerde bile 130 km hıza çok rahat çıkıyor dedi çok şanslısın mükemmel ayara gelmiş dedi
egzos sesim de inanılmaz tok çıkıyor benim egzosa ihtiyacım yok ama kalın teker ve arka stop olayını düşünüyorum
ben racing kit malzemeleri satan bir firmayla temasa geçmeye çalıştım fakat ingilizce yazmamı istediler ingilizcesi iyi olan bi arkadaş nerede olduklarını kargo yapıp yapamayacaklarını ve fiyat listesini isteyebilirmi :silent:
mail adresleri bu
sales@aseanmoto.com
ozysea
21 Temmuz 2006, 12:50
bujiyi 12 ytl ye aldım honda servisinden temin edebilirsiniz motorun sesi birazda fazlalaştı motor daha seri oldu benim bujiyi değiştirme sebebim devirli kullanmamdan kaynaklanıyor he birde motor daha çabuk süratleniyor
Asigen
21 Temmuz 2006, 13:00
ben bi mail gönderdim .
H@S@N
21 Temmuz 2006, 13:44
ben bi mail gönderdim .
İnşallah istediğimiz cevaplar gelir teşekkürler kardeşim :rendeer:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO