Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
casillas00
30 Nisan 2010, 21:08
bende araştırıyorum.Denilenlere göre iyi bakılırsa 80bin yapanı varmış cbrların ama tabi nasıl bakıldı hor mu kullandılar iyi mı kullandılar bilemıyoruz oyüzden kmsi az motorlara bakmaya çalışmakta yarar var bende yaza girmeden cbr 125 almak istiyorum.Hepimiz için hayırlısı.
x-treme
30 Nisan 2010, 21:12
ilk ilana o para çok!2.sinde zaten foto bile yok:silent:[/QUOTE]
ikinci motor temiz resimlerini gördüm ben
sizce bi cbr rahat rahat kaç km/h da seyredebilir??
casillas00
30 Nisan 2010, 21:21
1-2 sayfa geride kullanan abilerimiz belirmiş:cat:
djsalih
30 Nisan 2010, 21:24
bende arıyorum arkadaşlar 3.500 e kadar limitim var bursada yaşıyorum bursadakılerı takip ediyorum ama burdakıler baya bi abarttı o yüzden şehir dışındanda bakıyorum artık cnku bir an önce almak istiyorum tabiki hayılısı gene
beykurt
30 Nisan 2010, 21:55
bu dediklerim alınmaz mı yani bu fiyata
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tekk_cbr-83WQQaXQQ24022401WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_125r_2008_model-97WQQaXQQ21549822WQQpXQQdisplayitem
ilk linkte ki motor hani ilanı açınca insana bi garip gelir bi soğukluk verir ya aynen onu hissettim.motorla oynanmış biraz gördüğüm kadarıyla.ön amortisörler alçaltılmış arka biraz daha havaya kalksın diye.motoru yarış motoru gibi kullanmaya çalışmış yani sahibi sanki.o hava yaratılmış.hor kullanılmış izlenimi uyandırdı.sadece benim fikrim bu.yanlış anlaşılmasın arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------
bu dediklerim alınmaz mı yani bu fiyata
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tekk_cbr-83WQQaXQQ24022401WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_125r_2008_model-97WQQaXQQ21549822WQQpXQQdisplayitem
ikinci ilanda da motor resmi yok.koysun da bakalım durumu nasıl :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
ilk ilana o para çok!2.sinde zaten foto bile yok:silent:
ikinci motor temiz resimlerini gördüm ben
sizce bi cbr rahat rahat kaç km/h da seyredebilir??[/QUOTE]
şimdi dışardan geliyorum.90 km/h hızla giderken yerde kamyonlardan dolayı oluşan çukura girdim.derin değil fakat genişti.baya bi yalpaladım.orda çukur yoktu diye hızlanayım dedim.sağolsun hergün kamyonlar kerh.ne kapısına çevirdikleri yolu dele dele asfalt bırakmadılar.
100 km/h hıza kısa sürede çıkıyor motor ve çok rahat gidiyor o hızda.bastın mı daha da gider sanırım.bugun bi tur atayım dedim 100e çıktım.korumalı mont yoktu üşüdüm ve tehlikeye girmek istemediğimden fazla basmadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
bende arıyorum arkadaşlar 3.500 e kadar limitim var bursada yaşıyorum bursadakılerı takip ediyorum ama burdakıler baya bi abarttı o yüzden şehir dışındanda bakıyorum artık cnku bir an önce almak istiyorum tabiki hayılısı gene
yakın şehirlere bak salih.ufak bir kamyonetle getirtirsin sıkıntı etme.yeter ki temiz bi tane bul
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------
bende araştırıyorum.Denilenlere göre iyi bakılırsa 80bin yapanı varmış cbrların ama tabi nasıl bakıldı hor mu kullandılar iyi mı kullandılar bilemıyoruz oyüzden kmsi az motorlara bakmaya çalışmakta yarar var bende yaza girmeden cbr 125 almak istiyorum.Hepimiz için hayırlısı.
valla sercan bugünkü kadar hor kullanmam bi daha galiba :) koca çukuru kafalama girdim motorun metal aksamı resmen dile geldi :) bi ara duyar gibi oldum grenajın küfürünü :queen: inşallah amortisörlere bişi olmamıştır
ahmet93
30 Nisan 2010, 22:04
Sordum sınavdan sonra başlar dediler.Biz ayarlayıp sana vericez dediler.
CBR 125 kiralanır.:queen::P
Burdaki sürücü kurslarının çoğu böyle. Babam da direksiyon sınavına cbr ile girdi.
casillas00
30 Nisan 2010, 22:26
valla sercan bugünkü kadar hor kullanmam bi daha galiba :) koca çukuru kafalama girdim motorun metal aksamı resmen dile geldi :) bi ara duyar gibi oldum grenajın küfürünü :queen: inşallah amortisörlere bişi olmamıştır
Geçmiş olsun abi full koruma lütfen bizim buraya yolun düşerse ugrada bana 2 tur attır şu olayı ögreneyim yaw merak etme cukura düşmem :P:P
djsalih
30 Nisan 2010, 22:39
tamam artık öyle yapcam izmir istanbul gibi yerlerde olur bızımde sürücü kursumuz var arkadaşlar bizde vitessiz motorla veriyoruz a2 sürücü belgesini
x-treme
30 Nisan 2010, 22:58
forumlarda bayaa bi arattım fakat nedense aradığım sonuca erişemedim :pale:
cıbır ın motor durumunun sağlam olduğunu tamirci olmadan nasıl anlarız???
osmaniyeli
30 Nisan 2010, 23:09
forumlarda bayaa bi arattım fakat nedense aradığım sonuca erişemedim :pale:
cıbır ın motor durumunun sağlam olduğunu tamirci olmadan nasıl anlarız???
bir tur sür . 150 yapmıyorsa alma:cherry:
düz gitmiyorsa alma.
sağından solundan ses geliyorsa alma
yağ yakıyorsa alma
sen daha iyi bilirsin moto kullanıcısısın sonuçta
x-treme
30 Nisan 2010, 23:12
bir tur sür . 150 yapmıyorsa alma:cherry:
düz gitmiyorsa alma.
sağından solundan ses geliyorsa alma
yağ yakıyorsa alma
sen daha iyi bilirsin moto kullanıcısısın sonuçta
ilk defa vitesli motor alıyorum scooter olsa anlarım.
bir de cbr ın huyunu suyunu bilmiyorum :(
casillas00
30 Nisan 2010, 23:19
Şu cbr 125 ile 165 Km yapan Arkadaş vardı siteyi verdim burda gelip 165 nasıl yaptınızı bir zahmet acıklar mısınız dedim cevap göndermiş saolsun :)
arkadaşım forumU İNCELEDİM.bu motorla 165 km yapmam sana pek inandırıcı gelmedi galiba ama ne zaman istersen gelirsin beraber deneriz sende görürsün inanırsın.ayrıca orda bi anket dikkatimi çekti.ybr mi cbr mi bi bi motor daha koyup kıyaslama yapmışsınız.fakat bi motoru unutmuşsunuz 125 liklerin padişahı aprilla rs 125 dir buda benim görüşüm bence bunuda formunuza koyup değerlendire bilirsiniz.iyi günle saygılar
Copy/Paste Aynen budur :silent:
Bu Dehşet motora sahip olmak isteyenler için Link :cherry:
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum-02WQQaXQQ19528090WQQpXQQdisplayitem
osmaniyeli
30 Nisan 2010, 23:24
ilk defa vitesli motor alıyorum scooter olsa anlarım.
bir de cbr ın huyunu suyunu bilmiyorum :(
o zaman biraz karalayayım aklında olsun.
motor diyelim 2006 model demiş amaa 10 bin de yazmış.belki de 40bin di fakat geri sardırdı. bu durumu nasıl anlarız. 40 bin tabiki çok değil ama kaza yapma riski 10 bin e göre çok fazla. hele bir de bakımlara gitmediyse motor hasar da almış olabilir. belki her kış yağmurun altında kaldı akşamları ve paslandı bir çok yeri(mesela benim ki öyle kontak,zincir,dişli,lastik aksam feci:mrgreen:
1. ayaklarını koyduğu lastik ne kadar aşınmış
2.acaba ilk lastikleri eskidi de yenisini ondan mı aldı
3.disk balatası ne seviye de 10bindeyse sıfırdır. 20bin geçtiyse değişmiştir ve yine sıfırdır tam anlaşılmaz. ama yan sanayi balata takmışsa diskler aşınmıştır yine anlaşılır.
4. zincire bakılır.hatta baklası sayılır.:Pacaba zincir çok kmden dolayı sündü sonuna dayandı veya baklası mı çıkarıldı
5.manetler orjinal mi..
6. gidon topuzları orjinal mi. orjinall se çok çizilmişmi düşmekten. yok orjinal değilse ve eskileri durmuyorsa şaibeli
7.arka takoz lastiği boşluk yapmışmı. bu da km yi belirtir. boşluk yapmışsa kalkışta tak diye bir ses vede izliyorsanız bir vurma yapar
8.debriyaj kaçırıyor mu.
9.yağ yakıyor mu
10.üst kapak contası değişmişmi(bazen bakıp anlayabilirsiniz
11.motorun sesini dinlemek veya dinletmek
12.elinizi bırakarak sürdüğünüzde çekme yapıyorsa anında uzaklaş o motordan:mrgreen:(çekiyorsa hemen gidona yapışıyoruz zaten eller gidona yakın vaziyette bekler)
beykurt
01 Mayıs 2010, 00:51
Geçmiş olsun abi full koruma lütfen bizim buraya yolun düşerse ugrada bana 2 tur attır şu olayı ögreneyim yaw merak etme cukura düşmem :P:P
ehliyet olsa gelecem de ehliyet yok.bende boş yolda gezip duruom pratik ve tecrübe kazanmak için :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
Şu cbr 125 ile 165 Km yapan Arkadaş vardı siteyi verdim burda gelip 165 nasıl yaptınızı bir zahmet acıklar mısınız dedim cevap göndermiş saolsun :)
Copy/Paste Aynen budur :silent:
Bu Dehşet motora sahip olmak isteyenler için Link :cherry:
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum-02WQQaXQQ19528090WQQpXQQdisplayitem
dur dur ehliyeti alayım da bende bi 165 basayım benim neyim eksik beee :P egzozum bilem var hıııhhhh :queen:
seannnnn
01 Mayıs 2010, 00:53
7.arka takoz lastiği boşluk yapmışmı. bu da km yi belirtir. boşluk yapmışsa kalkışta tak diye bir ses vede izliyorsanız bir vurma yapar
ben bunu anlamadım:silent:
beykurt
01 Mayıs 2010, 00:53
o zaman biraz karalayayım aklında olsun.
motor diyelim 2006 model demiş amaa 10 bin de yazmış.belki de 40bin di fakat geri sardırdı. bu durumu nasıl anlarız. 40 bin tabiki çok değil ama kaza yapma riski 10 bin e göre çok fazla. hele bir de bakımlara gitmediyse motor hasar da almış olabilir. belki her kış yağmurun altında kaldı akşamları ve paslandı bir çok yeri(mesela benim ki öyle kontak,zincir,dişli,lastik aksam feci:mrgreen:
1. ayaklarını koyduğu lastik ne kadar aşınmış
2.acaba ilk lastikleri eskidi de yenisini ondan mı aldı
3.disk balatası ne seviye de 10bindeyse sıfırdır. 20bin geçtiyse değişmiştir ve yine sıfırdır tam anlaşılmaz. ama yan sanayi balata takmışsa diskler aşınmıştır yine anlaşılır.
4. zincire bakılır.hatta baklası sayılır.:Pacaba zincir çok kmden dolayı sündü sonuna dayandı veya baklası mı çıkarıldı
5.manetler orjinal mi..
6. gidon topuzları orjinal mi. orjinall se çok çizilmişmi düşmekten. yok orjinal değilse ve eskileri durmuyorsa şaibeli
8.debriyaj kaçırıyor mu.
9.yağ yakıyor mu
10.üst kapak contası değişmişmi(bazen bakıp anlayabilirsiniz
11.motorun sesini dinlemek veya dinletmek
12.elinizi bırakarak sürdüğünüzde çekme yapıyorsa anında uzaklaş o motordan:mrgreen:(çekiyorsa hemen gidona yapışıyoruz zaten eller gidona yakın vaziyette bekler)
paylaşım için teşekkürler.şöyle bilgileri teknik bilgi diye bir yere taşıma imkanımız olsa iyi olur.sayfalar arası saklı kalmış o kadar bilgi var ki
casillas00
01 Mayıs 2010, 01:33
ehliyet olsa gelecem de ehliyet yok.bende boş yolda gezip duruom pratik ve tecrübe kazanmak için :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
dur dur ehliyeti alayım da bende bi 165 basayım benim neyim eksik beee :P egzozum bilem var hıııhhhh :queen:
Burak abi dikkat et 165le cukura girersen ucuz atlatamazsın cıbırı üzme :P:P
beykurt
01 Mayıs 2010, 01:36
o zaman küfür etmekle kalmaz düver beni cıbır valla :queen:
casillas00
01 Mayıs 2010, 01:43
üstünden atma riskide var :P
beykurt
01 Mayıs 2010, 02:32
üstünden atma riskide var :P
zate yalpalarken bi an düşüyorum gibi hissettim de toparlandım sonra:)
onur35
01 Mayıs 2010, 02:44
ilk linkte ki motor hani ilanı açınca insana bi garip gelir bi soğukluk verir ya aynen onu hissettim.motorla oynanmış biraz gördüğüm kadarıyla.ön amortisörler alçaltılmış arka biraz daha havaya kalksın diye.motoru yarış motoru gibi kullanmaya çalışmış yani sahibi sanki.o hava yaratılmış.hor kullanılmış izlenimi uyandırdı.sadece benim fikrim bu.yanlış anlaşılmasın arkadaşlar
bende böyle hissettim motorun sahibi tam bir apaçi izlenimi verdi:queen:
beykurt
01 Mayıs 2010, 03:24
bende böyle hissettim motorun sahibi tam bir apaçi izlenimi verdi:queen:
:queen::queen::queen:
osmaniyeli
01 Mayıs 2010, 14:40
ben bunu anlamadım:silent:
http://www.wenga.net/ellingly/posties/images/rear_sprocket_cush_drive.jpg
http://www.wenga.net/ellingly/posties/thumbs/cush_drive_rubbers_mounted.jpg
arka dişli taşıyıcısı denen kaplinin lastikleri var. takoz lastiği deniliyor. o lastikler kmler ilerledikçe eskiyip boşluk yapıyor. gaza bastığında bir anda, ttak diye oturma sesi yapıyor sürekli. km çok ilerlemişse geliyor yani.
seannnnn
01 Mayıs 2010, 15:00
sağolasın osman :P :)
hazırladığın listeye göre kendi motoruma bi alıcı gözüyle bakıcam simdi :D
osmaniyeli
01 Mayıs 2010, 15:11
sağolasın osman :P :)
hazırladığın listeye göre kendi motoruma bi alıcı gözüyle bakıcam simdi :D
osmanı belediye zehirlemiş:cherry:
casillas00
01 Mayıs 2010, 15:32
osmanı belediye zehirlemiş:cherry:
düşmezdi o öyle tongalara :):P:P
mertka
01 Mayıs 2010, 18:57
burası bin oldu benım motor oldu on bin vardır bundada bir hayır :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
http://i256.photobucket.com/albums/hh172/mertka/DSC06909.jpg
dionysos06
01 Mayıs 2010, 19:18
Arkadaşlar cbr 125 r nin 250 cc likleri var mi? you tubede gördümde ben sadece 125cc olarak biliyordum. Kullanan varsa şehir içinde ve uzun yoldaki performansını yazabilir mi? pm dende yazabilir şimdiden tşkler...
pc-kopat
01 Mayıs 2010, 19:54
sanırım üretilmiyor bi ara var diyorlardı
dionysos06
01 Mayıs 2010, 20:30
sahibinden cm da da buldum satan ama çok az... fiyatida uygun geldi acaba bi sorunmu varki üretilmiyor? Kullanan biri olsada aydınlatsa bizi :)
beykurt
01 Mayıs 2010, 22:01
arkadaşlar siyah ön cam en ucuz nerden bulabilirim.yada bana temin edebilcek(ücreti karşılığı) var mı acaba?
osmaniyeli
01 Mayıs 2010, 22:09
arkadaşlar siyah ön cam en ucuz nerden bulabilirim.yada bana temin edebilcek(ücreti karşılığı) var mı acaba?
yurtdışında biraz ucuz. bir de sahibindende Fatih kılıçlı satıyordu bir ara 60 lira fiyatı
beykurt
01 Mayıs 2010, 22:14
yurtdışında biraz ucuz. bir de sahibindende Fatih kılıçlı satıyordu bir ara 60 lira fiyatı
yurtdışından gelme fiyatı da aynı hesaba geliyor.:)
osmaniyeli
01 Mayıs 2010, 22:17
yurtdışından gelme fiyatı da aynı hesaba geliyor.:)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130380948838&viewitem=
27 dolar*1.5*1.1=45-50 lira arasına gelir.. az ucuz çok değil
hondastar
01 Mayıs 2010, 22:36
ikiz gbi plakası bile bi sayı farkla :)
http://www.sahibinden.com/2010_model_enjeksiyonlu_honda_cbr_125_r-83WQQaXQQ24797294WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2010_model_enjeksiyonlu_honda_cbr_125_r-92WQQaXQQ24694244WQQpXQQdisplayitem
seannnnn
01 Mayıs 2010, 22:53
sahibinden cm da da buldum satan ama çok az... fiyatida uygun geldi acaba bi sorunmu varki üretilmiyor? Kullanan biri olsada aydınlatsa bizi :)
sahibinden.com'da da yok ki... ben tr ye gelip gelmediğini bilmiyorum ama şuan üretilmiyor zaten. 250cc 4 silindir 20bin devirlerden bahsediyorlar...
beykurt
01 Mayıs 2010, 23:04
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130380948838&viewitem=
27 dolar*1.5*1.1=45-50 lira arasına gelir.. az ucuz çok değil
hmm teşekkürler ilgin için.bi arkadaş vardı forumda.20 tl ye camı siyah yapmıştı.isteyenlere yaparım demişti.de kaçıncı sayfadaydı o :S unuttum ismini
casillas00
01 Mayıs 2010, 23:06
http://www.sahibinden.com/2010_model_enjeksiyonlu_honda_cbr_125_r-83WQQaXQQ24797294WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2010_model_enjeksiyonlu_honda_cbr_125_r-92WQQaXQQ24694244WQQpXQQdisplayitem
Benimde dikkati mi çekti bu ilanlar.
beykurt
01 Mayıs 2010, 23:12
hadi beraber aldılar.yaw beraber mi beğenmeyip satıyorlar valla işi çözmeye kalksan beynin durur acaba demekten :)
casillas00
01 Mayıs 2010, 23:20
hadi beraber aldılar.yaw beraber mi beğenmeyip satıyorlar valla işi çözmeye kalksan beynin durur acaba demekten :)
Şu 4.750lık İstanbulda olsa yapışırdım hemen :)
beykurt
01 Mayıs 2010, 23:30
valla o renk alacağıma siyah yada kırmızı alırım ya :) motoru daha da zayıf göstermiş beyaz tonlar :)
casillas00
01 Mayıs 2010, 23:32
Dimi ben kırmızıdan vazgeçmiyim.Bu aralar zaten herşeyde kırmızı tonları arar oldum.:cherry:
beykurt
01 Mayıs 2010, 23:46
:) bende kırmızı düşünüyordum siyah kısmet oldu :) bak bugun evdeydim hiç binmedim küsecek bana valla :) yarın da evde olmayacam.akşam gelince de apartmana koyacam kesin küsecek bana kesin kesin :mrgreen:
casillas00
01 Mayıs 2010, 23:53
:) bende kırmızı düşünüyordum siyah kısmet oldu :) bak bugun evdeydim hiç binmedim küsecek bana valla :) yarın da evde olmayacam.akşam gelince de apartmana koyacam kesin küsecek bana kesin kesin :mrgreen:
Sen onun yanına giderken 2.5Litre 95 oktan kurşunsuz benzin al git barışırsınız :P
dionysos06
01 Mayıs 2010, 23:59
sahibinden.com'da da yok ki... ben tr ye gelip gelmediğini bilmiyorum ama şuan üretilmiyor zaten. 250cc 4 silindir 20bin devirlerden bahsediyorlar...
sahibinden comda cbr 125 ve 250 cc diye aratırsan çıkıyor ilanlar ben o şekilde buldum ilanları istersen sende o şekilde bi bak hocam..
beykurt
02 Mayıs 2010, 02:16
Sen onun yanına giderken 2.5Litre 95 oktan kurşunsuz benzin al git barışırsınız :P
yok 97 içiyor benimki :)
hamdinho
02 Mayıs 2010, 14:00
arkadaşlar ben yeni üye oldum sayılır 2yada 3gun oldu kısaca tanışalım adım hamdi ve yalovalıyım askerden geleli8 ay oldu ve arkadaşlarım beni motorla zehirlediler ayın 20sinde ehliyetimi alıcam ve acilen panzehire ihtiyacım var cbr 125 r düşünüyorum başlangıç için süpermiş yorumlarınızdan okudum sahibinden com dan allmaktansa sizin bildiginiz yada tanıdıgınız birinden almayı tercih ederim 2006modelden asagı olmasın lütfen varsa tanıdıgınız ki illaki vardır temiz kullanmışsa alabilirim ama marmara bölgesinden olsunki rahat görüşelim saygılarla cvp ve yorumlarınızı bekliyorum
Felon
02 Mayıs 2010, 14:07
hayda bu güzel kızları niye satıyolarki acaba rodajla ilgili bi sıkıntımı yaşadılar ikiside 1000 km olmamış daha çok şüphe duyarım böyle ilanlardan daha yepyeni o kadar para ver sonra zararına sat :silent:
cakalaz
02 Mayıs 2010, 14:10
Acaba ne eksik var motorlarda :)
hondastar
02 Mayıs 2010, 14:19
benim internetten satış olayına güvenim kalmadı vardır bundada bi örümcek ağı :farao:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO